SiteGround vs HostGator 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

SiteGround vs HostGator 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

SiteGround vs HostGator 2020: Συγκρίνετε τις τιμές, τα χαρακτηριστικά και άλλα

Γρήγορη λήψη: εάν αποφασίσετε μεταξύ SiteGround και HostGator, προτείνουμε το SiteGround ως τον καλύτερο φιλοξενούμενο συνολικής αξίας. Θα λάβετε κορυφαία υποστήριξη, καλύτερες δυνατότητες και συνολικά υψηλότερη ποιότητα φιλοξενίας. Το HostGator έρχεται σε χαμηλότερη τιμή για να ξεκινήσει, αλλά όταν συγκρίνεται με βάση τη λειτουργία ανά χαρακτηριστικό, το SiteGround κερδίζει..

ΤΙΜΗ  |  ΑΞΙΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  |  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  |  ΤΑΧΥΤΗΤΑ  |  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  |  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  


Το SiteGround είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο και ίσως ο καλύτερος οικοδεσπότης για τους περισσότερους ανθρώπους. Με άψογη υποστήριξη πελατών, εξαιρετικές δυνατότητες και χαμηλές τιμές, υπάρχουν πολλά να σας αρέσει αυτή η παγκόσμια εταιρεία φιλοξενίας.

4.8

Κριτής

4.9

Χρήστες (79 ψήφοι)

VS

Με περισσότερους από 1 εκατομμύριο ιστότοπους που φιλοξενούνται, το HostGator είναι ένας μεγαλοπρεπής. Το HostGator είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης εκκίνησης για όσους αναζητούν φθηνή φιλοξενία με πολλές προηγμένες δυνατότητες.

3.8

Κριτής

4.2

Χρήστες (11 ψήφοι)

Τιμολόγηση

Βαθμολογία: 4.5

Η τιμολόγηση του SiteGround ξεκινά γελοία χαμηλά για τις δυνατότητες που έχετε. Το μόνο παράπονο από τους περισσότερους χρήστες είναι το γεγονός ότι οι τιμές ανεβαίνουν σε πλήρη τιμή μετά το πρώτο έτος, σχεδόν διπλάσιες. Το SiteGround προσφέρει εκπληκτικές εκπτώσεις τις περισσότερες φορές – έτσι μπορείτε πάντα να βρείτε μια καλή προσφορά. Όλα από το SiteGround που μοιράζονται έως την ειδική φιλοξενία είναι μια πολύ προσιτή τιμή.

StartUpGrowBigGoGeek
Τιμή πώλησης3,95 $ / μήνα5,95 $ / μήνα7,95 $ / μήνα
Κανονική τιμή11,95 $ / μήνα11,95 $ / μήνα34,95 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΕνδιάμεσοςΠλεονεκτήματα

Προβολή τιμολόγησης

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τα πάντα, από κοινόχρηστη φιλοξενία ευκαιριών έως φιλοξενία VPS σε υψηλές τιμές. Το HostGator είναι πολύ επιθετικό στις τιμές τους, δίνοντας τεράστιες εκπτώσεις καθώς φαίνεται να κερδίζουν μερίδιο αγοράς. Η φιλοδοξία τους είναι το όφελος σας:

SharedWordPressVPS
Τιμή πώλησης2,75 $ / μήνα5,95 $ / μήνα29,95 $ / μήνα
Κανονική τιμή10,95 $ / μήνα14,95 $ / μήνα89,95 $ / μήνα
Καλύτερο γιαΑρχάριοιΙστότοποι WordPressΙστότοποι ανάπτυξης

Προβολή τιμολόγησης

αξία

Βαθμολογία: 5.0

Δεν θα βρείτε καλύτερη αξία φιλοξενίας στην αγορά από το SiteGround, δεν μπορούμε να τραγουδήσουμε αρκετά τους επαίνους τους. Με υποστήριξη 24/7, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν SSL, το SiteGround καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ξεκινήσετε.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αναβάθμιση για το πρόγραμμα GrowBig – έχετε απεριόριστος ιστότοπους, διπλασιάστε τον αποθηκευτικό χώρο και τη σκηνοθεσία του WordPress (εμπιστευτείτε μας ότι θέλετε). Επιπλέον, έχετε δωρεάν μετανάστευση, η οποία εξοικονομεί πολλή ταλαιπωρία. Το μόνο παράπονό μας με την τιμή SiteGround είναι ο περιορισμένος χώρος στο δίσκο, ο οποίος μπορεί να γεμίσει γρήγορα.

Βαθμολογία: 4.5

Το HostGator προσφέρει εκπληκτική αξία για τις τιμές του. Πραγματικά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το SiteGround, το οποίο είναι το γενικότερο αγαπημένο, αλλά το HostGator θα σας φέρει στην πόρτα πολύ προσιτά.

Έχει συνολικά μια πολύ ισχυρή αξία, επειδή για αυτό που πληρώνετε, λαμβάνετε έναν τόνο δυνατοτήτων όπως δωρεάν μετεγκαταστάσεις, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και υποστήριξη 24/7/365.

Όπου δεν βλέπουμε ισχυρή αξία είναι το σημείο που χρεώνουν για επιπλέον που οι άλλοι περιλαμβάνουν δωρεάν, όπως αντίγραφα ασφαλείας – τα οποία είναι κρίσιμα για την υγεία του ιστότοπού σας. Θέλουν επίσης να χρεώνουν επιπλέον για ακόμη καλύτερο χρόνο λειτουργίας, το οποίο κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια, ανεξάρτητα από το πόσο φθηνό.

Υποστήριξη πελατών

Βαθμολογία: 5.0

Η υποστήριξη πελατών SiteGround είναι σοβαρά επική. Λάβετε 24/7/365 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και συνομιλίας. Οι αντιπρόσωποι υποστήριξης είναι φιλικοί, εξυπηρετικοί και πραγματικά πηγαίνουν πέρα ​​και πέρα ​​για να λύσουν τα προβλήματά σας.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική SiteGround για να δείτε τους επαίνους που τραγουδούν οι πελάτες τους – όλα υποστηρίζονται. Έσπασαν αυτό το cookie. Εάν είστε αρχάριος, η υποστήριξη πρέπει να είναι η # 1 προτεραιότητά σας, οπότε πηγαίνετε με το SiteGroun σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο κεντρικό υπολογιστή για αυτήν την πτυχή. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Βαθμολογία: 3

Το HostGator ελέγχει όλα τα κουτιά στην επιφάνεια με την υποστήριξή τους: 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο. Με συνομιλία και μέσω τηλεφώνου. Αλλά οι πελάτες λένε μια διαφορετική ιστορία.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες σχετικά με αργές απαντήσεις, ανίκανο προσωπικό και συνολική υποστήριξη. Υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν παράπονα, επομένως σας συνιστούμε να δοκιμάσετε την υποστήριξή τους πριν αγοράσετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φιλοξενία Uptime

Βαθμολογία: 5.0

Το SiteGround υπόσχεται 99,99% χρόνο λειτουργίας, το οποίο είναι το ίδιο καλό όσο γίνεται. Η δοκιμή τρίτου μέρους επιβεβαιώνει, δείχνοντας το εύρος από 99,95% έως 100% κάθε μήνα.

Το SiteGround προσφέρει προληπτική παρακολούθηση με την προσαρμοσμένη στοίβα λογισμικού και AI για να αποτρέψει επιθετικές επιθέσεις bot. Μην ανησυχείτε για το χρόνο λειτουργίας με το SiteGround, το καλύπτουν.

Βαθμολογία: 4.5

Με περισσότερο από 99,5% χρόνο λειτουργίας, ανάλογα με την πηγή, δεν υπάρχουν πολλά να διαμαρτύρονται με το HostGator.

Επιπλέον, το HostGator προσφέρει δωρεάν μήνα φιλοξενίας εάν πέσει κάτω από το 99,9% εγγύηση.

Τους έφτασε στο μισό σημείο, επειδή υπήρξαν κάποιες περιστασιακές καταγγελίες από χρήστες και προτιμούμε επίσης να βλέπουμε 99,99% χρόνο λειτουργίας για τους καλύτερους παρόχους κατηγορίας.

Ταχύτητα

Βαθμολογία: 4.5

Το SiteGround προσφέρει πολλαπλά επίπεδα βελτιστοποίησης ταχύτητας: βελτιστοποίηση CDN, Cloudflare, δυναμική προσωρινή αποθήκευση και μνήμη αποθήκευσης. Όλα αυτά συμβάλλουν στη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπού σας με την τεχνολογία SiteGround.

Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσει συμβουλές για το πώς να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας. Μπορεί να υπάρχουν πιο γρήγοροι οικοδεσπότες εκεί έξω, αλλά αυτό είναι ένα από τα καλύτερα για την αξία.

Βαθμολογία: 3.0 

Η κοινή φιλοξενία έχει συνήθως προβλήματα με ζητήματα ταχύτητας, βασισμένα αποκλειστικά στο χαμηλότερο κόστος της φιλοξενίας. Το HostGator βρίσκεται σταθερά στη μέση του πακέτου όσον αφορά την ταχύτητα. Όταν κάνετε αναζήτηση Κελάδημα, δεν βλέπετε τόσα παράπονα όπως και άλλοι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες όπως το Bluehost, το οποίο είναι ένα καλό ανέκδοτο σημάδι.

Εάν αναζητάτε ένα γρηγορότερο προϊόν HostGator, ελέγξτε τη φιλοξενία HostGator Cloud. Εάν θέλετε ακόμη πιο γρήγορη κοινή χρήση φιλοξενίας που δεν θα σπάσει την τράπεζα, ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε το A2 Hosting είτε το SiteGround. Θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος με αυτά.

Χαρακτηριστικά

Βαθμολογία: 5.0

Το SiteGround διαθέτει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες από όλους τους κεντρικούς υπολογιστές. Όχι μόνο προσφέρουν τα δικά τους προσαρμοσμένα εργαλεία για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά αξιοποιούν το cPanel, το Cloudflare και άλλες τεχνολογίες τρίτων.

Το αγαπημένο μου από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνει τη σταδιοποίηση WordPress, τεχνολογία ταχύτητας μνήμης και ολόκληρη τη σειρά επιλογών αναβάθμισης που παρέχει το SiteGround.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Βαθμολογία: 4.0

Το HostGator συγκρίνεται συχνά με το Bluehost για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά του και γενικά το HostGator κερδίζει εδώ.

Μεταξύ των δύο εταιρειών, το HostGator δημιουργήθηκε για περισσότερους επαγγελματίες χρήστες. Και κατά τη σύγκριση του HostGator με οποιαδήποτε άλλη κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει να το έχετε υπόψη σας.

Μας αρέσει το γεγονός ότι περιλαμβάνονται οι μετεγκαταστάσεις, έχουν εγκαταστάσεις με ένα κλικ, είναι στο cPanel και προσφέρουν εγγύηση 99,9% uptime. Μας αρέσουν ακόμη και άλλοι οικοδεσπότες όπως το SiteGround καλύτερα για λειτουργίες συνολικά, αλλά το HostGator έχει ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.

Δείτε όλες τις δυνατότητες

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector