Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας VPS – Συγκρίνετε τις τιμές και τις δυνατότητες για το 2020

Η φιλοξενία VPS είναι ο τέλειος συνδυασμός τιμής και απόδοσης.


Ωστόσο, με τόσες πολλές επιλογές, το τοπίο προκαλεί σύγχυση.

Αναλύουμε την καλύτερη φιλοξενία VPS στον κόσμο για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

καλύτερη φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις

Η επίτευξη της σωστής ισορροπίας μεταξύ κόστους-αποτελεσματικότητας και ισχύος διαχειριστή κατά την πληρωμή για μια λύση φιλοξενίας μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Μια από τις πιο ελκυστικές επιλογές, ωστόσο, είναι να στραφείτε σε έναν πάροχο VPS.

Τι είναι το VPS Hosting?

Το VPS σημαίνει “εικονικό ιδιωτικό διακομιστή”. Η ιδέα πίσω από ένα VPS είναι να έχετε ένα περιβάλλον που μοιάζει με τον δικό σας φυσικό διακομιστή χωρίς να πληρώνετε για τα έξοδα υλικού που συνοδεύουν τη λήψη ενός ολόκληρου μηχανήματος στον εαυτό σας.

Ειδικά για άτομα και οργανισμούς που χρειάζονται ρυθμίσεις ευγενικού μεγέθους, η εύρεση της καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας VPS μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά. Σας επιτρέπει να έχετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο από ό, τι μπορεί να έχετε με πολλές άλλες επιλογές φιλοξενίας και η τιμή είναι αρκετά λογική για τους περισσότερους ανθρώπους να είναι άνετοι με αυτό.

Σε αυτήν τη σύγκριση φιλοξενίας VPS, θα ρίξουμε μια ματιά στις δέκα κορυφαίες εταιρείες VPS, τις επιλογές που προσφέρουν και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Στο τέλος, θα διερευνήσουμε επίσης μερικά από τα βασικά στοιχεία για το τι κάνει ένας πάροχος φιλοξενίας και γιατί μπορεί ή δεν θέλετε να πάτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα συζητήσουμε επίσης πώς συγκρίνεται ένα VPS με εναλλακτικές λύσεις, όπως κοινόχρηστη φιλοξενία, αποκλειστικό διακομιστή και φιλοξενία cloud.

1. Φιλοξενία InMotion – Διαχείριση & Cloud VPS

inmotion hosting διαχειριζόμενη φιλοξενία vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 27,99 $ ανά μήνα με διετή συμφωνία

Χρόνος απόκρισης: 635 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας InMotion VPS

Όπως πολλές εταιρείες που προσφέρουν προγράμματα φιλοξενίας VPS, το InMotion παρέχει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες. Είναι καλό να γνωρίζετε, για παράδειγμα, ότι μπορείτε να μεταβείτε σε έναν αποκλειστικό διακομιστή. Τα μέλη της ομάδας υποστήριξης της εταιρείας πρέπει να ολοκληρώσουν περισσότερες από 160 ώρες προπόνησης πριν από την επικοινωνία με τους πελάτες, έτσι ώστε να είστε σε καλή κατάσταση όταν καλείτε την υποστήριξη πελατών.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους ανθρώπους που δεν είναι εξειδικευμένοι στην τεχνολογία είναι ότι το InMotion προσφέρει επιλογές διαχείρισης και αυτοεξυπηρέτησης μεταξύ των σχεδίων VPS τους. Εάν είστε έμπορος με λίγη εμπειρία στη ρύθμιση υπηρεσιών φιλοξενίας ή σε θέματα όπως το ίδιο το λειτουργικό σύστημα ή η πρόσβαση root, ένα διαχειριζόμενο σχέδιο θα διασφαλίσει ότι κάποιος θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία. Προσφέρουν ακόμη και υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το όλο θέμα χωρίς υπερβολική φασαρία.

Δείτε την πλήρη κριτική του InMotion Hosting

2. Φιλοξενία Α2 – Διαχειριζόμενη & Μη διαχειριζόμενο VPS

a2 φιλοξενία vps hosting

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 5 $ ανά μήνα για ένα εντελώς μη διαχειριζόμενο VPS

Χρόνος απόκρισης: 279 χιλ

Λειτουργία: 99,66%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Α2

Η επιλογή χαμηλότερου κόστους του Α2 είναι πολύ ελκυστική για ένα συγκεκριμένο σύνολο πελατών. Εάν έχετε τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να χειριστείτε τη λειτουργία ενός διακομιστή μόνοι σας, η πληρωμή άνω των 5 $ ανά μήνα είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας VPS βάσει τιμής-απόδοσης. Η φθηνή προσφορά δεν είναι τεράστια, καθώς θα φτάσετε με έναν μόνο πυρήνα επεξεργαστή, αλλά μπορεί να είναι πολύ οικονομικό, εφ ‘όσον δεν σκοπεύετε να εκτελέσετε κάτι εντατικά υπολογιστικό, όπως το FFmpeg για μεταφορτώσεις βίντεο και μετατροπές.

Εάν δεν είστε σίγουροι τι είναι ένας πίνακας ελέγχου, πόσο μάλλον πώς να το χρησιμοποιήσετε, υπάρχει μια επιλογή διαχείρισης διακομιστή VPS που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτές τις ανάγκες. Είναι αρκετά ακριβότερο από την αρχική προσφορά τους, αλλά περίπου 35 $ ανά μήνα, η διαχειριζόμενη λύση εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστική. Θα λάβετε επίσης περισσότερους πυρήνες CPU και χώρο στο δίσκο με αυτήν τη ρύθμιση, οπότε ίσως θελήσετε να το ελέγξετε ακόμα κι αν είστε σκληροπυρηνικός προγραμματιστής με δεξιότητες διαχειριστή διακομιστή.

Η ταχύτητα είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το A2 Hosting. Έχοντας χρόνο κάτω από 300 ms σε χρόνο απόκρισης, το σχέδιο εικονικού διακομιστή σάς προσφέρει όσο καλύτερα θα περίμενε κανείς από ένα ειδικό πακέτο φιλοξενίας.

Δείτε την πλήρη κριτική φιλοξενίας Α2

3. Bluehost

bluehost vps φιλοξενία

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 18,99 $ ανά μήνα εισαγωγικά και 29,99 $ ανά μήνα μετά

Χρόνος απόκρισης: 2.200 ms

Λειτουργία: 99,98%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Bluehost

Ενώ η τελική τιμή πλήρους απασχόλησης των 30 $ ανά μήνα είναι σχεδόν το βιομηχανικό πρότυπο, το Bluehost προσφέρει μερικές επιλογές που μπορεί να το κάνουν πιο ελκυστικό. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει έναν δωρεάν τομέα με κάθε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας της και αυτό το δωρεάν όνομα τομέα παραμένει στην πραγματικότητα με τον λογαριασμό για ολόκληρη τη ζωή του προγράμματος. Δεν είναι απλώς μια εισαγωγική προσφορά. Υπάρχει επίσης περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επίσης, έχετε έναν αρκετά χώρο αποθήκευσης 30 GB στο μέσο του δρόμου, αλλά η εταιρεία προσφέρει χώρο αποθήκευσης SSD εκτός συσκευασίας. Παρομοίως, έχετε δύο πυρήνες CPU στο διακομιστή σας, ακόμη και με το πρόγραμμα χαμηλότερης τιμής. Χρησιμοποιώντας τον υπεύθυνο της KM, η εταιρεία διασφαλίζει επίσης ότι κάθε ουγγιά πόρων που πληρώνετε είναι εγγυημένη ότι δεσμεύεται στον εικονικό σας διακομιστή.

Στο μειονέκτημα, ο χρόνος απόκρισης για το Bluehost είναι απαίσιος. Αν ψάχνετε να τρέξετε κάτι που δεν είναι γνωστό από μόνο του, όπως το WordPress, αυτό κάνει το Bluehost δύσκολο όχι. Η εμπειρία για τους τελικούς χρήστες σας θα πάει από αργή σε εντελώς επώδυνη.

Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το Bluehost. Το Uptime είναι σταθερό και μπορείτε να περιμένετε βοήθεια όποτε υπάρχει πρόβλημα.

Δείτε την πλήρη κριτική Bluehost

4. HostGator

φιλοξενία hostgator vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 29,99 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 1.610 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Hostgator

Στην αρχή, οι προσφορές του HostGator δεν μοιάζουν με τις πιο τρελές, καθώς οι συγκρίσεις φιλοξενίας VPS. Διατίθενται στη συσκευασία, αλλά τουλάχιστον δεν προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με τυχόν ύπουλες εισαγωγικές προσφορές. Όπου το HostGator υπερέχει πραγματικά στο συνολικό χώρο στο δίσκο που προσφέρουν. Παίρνετε 120 GB αποθηκευτικού χώρου σε μονάδες στερεάς κατάστασης με το χαμηλότερο επίπεδο, επισκιάζοντας εύκολα πολλούς από τους ανταγωνιστές.

Εάν ψάχνετε να κάνετε έναν ιστότοπο υψηλής έντασης αποθήκευσης, όπως κάτι που είναι βαρύ με αρχεία φωτογραφίας ή PDF, είναι υπέροχο να αποκτήσετε τέτοιου είδους χώρο στο δίσκο. Θα το εκτιμήσετε επίσης αν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τη δική σας φιλοξενία WordPress και πρέπει να φιλοξενήσετε πολλά περιεχόμενα.

Το HostGator είναι μια υπηρεσία VPS που λειτουργεί για σχεδόν δύο δεκαετίες. Παρέχουν 24/7 υποστήριξη πελατών σε μια τηλεφωνική γραμμή χωρίς χρέωση. Με γραφεία και κέντρα δεδομένων σε τέσσερις ηπείρους, δίνουν επίσης στους πελάτες τους μια καλή εξάπλωση θέσεων με μηχανήματα για να κατοικεί ένα VPS.

Ένα μειονέκτημα για τους σκληροπυρηνικούς DIYers, ωστόσο, είναι ότι το HostGator έχει ως επί το πλείστον κλίση προς πώληση υπηρεσιών στους πελάτες του. Θα χαρούν να σας πουλήσουν ένα όνομα τομέα, μια διεύθυνση IP και βοήθεια με το SEO. Από την άλλη πλευρά, αυτό είναι υπέροχο, ας πούμε, μια εταιρεία μάρκετινγκ που δεν έχει τόνο τεχνικής υποστήριξης στο προσωπικό της.

Προβολή πλήρους κριτικής Hostgator

5. iPage

φιλοξενία ipage vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 19,99 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 708 χιλ

Λειτουργία: 99,75%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας iPage

Το iPage λειτουργεί ως ο καλός πάροχος διακομιστή VPS που εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς. Επικεντρώνονται κυρίως στα ονόματα τομέα και τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress, αλλά προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας VPS αν ξέρετε πού να ψάξετε. Για την κάπως χαμηλότερη από τον μέσο όρο τιμή, έχετε πολλές τυπικές λειτουργίες, όπως:

 • Ένας μεμονωμένος πυρήνας CPU για το VPS σας
 • 40 GB χώρου στο δίσκο
 • Ένα TB εύρους ζώνης
 • Ένα ενιαίο VPS
 • Δωρεάν πρόσβαση στο cPanel

Η τυπική τους εγκατάσταση είναι μια διανομή Linux, το CentOS, που έχει σταθερή φήμη. Δεν υπάρχει καμία επιλογή Windows, αλλά θα έχετε πρόσβαση σε μια σωστή στοίβα LAMP. Η έκδοση PHP είναι 5, και, δυστυχώς, είναι παλιό. Η διαχειριζόμενη υποστήριξη είναι διαθέσιμη, ωστόσο, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικά ασφαλή και σύγχρονο ιστότοπο που εξαρτάται από τον γρήγορο κώδικα για να λειτουργήσει, το iPage δεν είναι υπέροχο. Για όσους χρειάζονται απλώς τη δυνατότητα φιλοξενίας δυναμικών σεναρίων, ωστόσο, είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που αξίζει μια ματιά. Δεν θα έχετε ένα σύστημα υψηλής απόδοσης, αλλά θα έχετε ένα αξιοπρεπές για την τιμή.

Δείτε την πλήρη κριτική του iPage Hosting

6. Υγρός Ιστός

υγρό web hosting vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 29 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 603 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων υγρών Web Hosting

Το Liquid Web είναι μια άλλη εταιρεία μεσαίας συσκευασίας που έχει μια μικρή ανατροπή. Το σύστημά τους χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική cloud VPS και όχι την πιο τυπική ρύθμιση διαχείρισης διακομιστή που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες.

Αυτή η προσέγγιση έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι σε ένα σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο, η επεκτασιμότητα είναι πολύ πιο απλή. Αν χρειαστεί να μεταβείτε σε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μερικά κλικ στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας και θα το έχετε μέσα σε λίγα λεπτά. Σε μια πιο παραδοσιακή εγκατάσταση, αυτή η εργασία απαιτεί έναν εξειδικευμένο τεχνικό υποστήριξης υπηρεσιών για την επαναπρομήθεια του εικονικού διακομιστή σας και πιθανότατα θα έχετε κολλήσει όταν πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα πάντα.

Ωστόσο, δεν είναι πραγματικό VPS. Λειτουργεί σαν ένα. Αυτή η διάκριση πιθανώς δεν είναι μεγάλη υπόθεση για τους περισσότερους χρήστες, επειδή τόσο το cloud VPS όσο και οι κανονικές εικονικοποιημένες διαμορφώσεις βασίζονται στην ίδια ιδέα, την παροχή πόρων από μια μεγαλύτερη συλλογή πόρων υλικού. Στο σύννεφο, θα αντλείτε απλώς μια πολύ μεγαλύτερη πισίνα.

Το Liquid Web είναι ένας πλήρως διαχειριζόμενος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας. Ενώ θα έχετε πλήρη πρόσβαση ρίζας, δεν θα μείνετε μόνοι σας στην έρημο εάν κάτι μπλοκαριστεί. Προσφέρουν λειτουργικά συστήματα Linux μόνο στο χαμηλότερο επίπεδο, αλλά οι διακομιστές των Windows είναι διαθέσιμοι αν ανεβείτε ακόμη και σε ένα επίπεδο.

Προβολή πλήρους αξιολόγησης Liquid Web

7. GoDaddy

godaddy vps φιλοξενία

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 19,99 $ ανά μήνα εισαγωγικά και 29,99 $ ανά μήνα μετά

Χρόνος απόκρισης: 697 χιλ

Λειτουργία: 100%

Δείτε τα σχέδια GoDaddy Hosting

Το GoDaddy είναι το είδος της ενοχλητικά πανταχού παρούσα εταιρείας. Κάποτε δημιούργησαν ένα όνομα που πωλούσε τα ονόματα των περιοχών, φτηνά, αλλά αυτό έχει υποχωρήσει στο παρελθόν Σήμερα, προσφέρουν μόνο τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των VPS και των αποκλειστικών διακομιστών φιλοξενίας. Δυστυχώς, το GD μπορεί να είναι αρκετά επικεντρωμένο στις πωλήσεις και μπορείτε να περιμένετε πολλά nags στην οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς να σας πουλήσουν υπηρεσίες SEO, πιστοποιητικό SSL και σχεδόν όλα όσα δεν έχουν ανθρώπινο νεφρό.

Η εταιρεία έχει μια σημαντική ανοδική πορεία. Όλο το εύρος ζώνης δεν είναι πλήρως μετρημένο. Εάν το VPS σας μπορεί να χειριστεί το φορτίο, δεν με νοιάζει με την κίνηση που σας έπληξε. Λαμβάνετε επίσης τρεις αποκλειστικές διευθύνσεις IP που περιλαμβάνονται σε κάθε λογαριασμό διακομιστή VP. Ειδικά όταν φιλοξενείτε έναν τόνο τομέων σε ένα μόνο σύστημα, αυτό μπορεί να είναι ωραίο.

Προσοχή, ωστόσο, ότι ένας μη διαχειριζόμενος λογαριασμός στο GoDaddy είναι μια περίπτωση που αφήνεται να πεθάνει στην έρημο. Θα σας χρεώσουν ευτυχώς για βοήθεια, αλλά δεν πρέπει να πηγαίνετε με έναν μη διαχειριζόμενο λογαριασμό μέσω αυτών, εκτός εάν είστε απόλυτα σίγουροι για τις δεξιότητες διαχειριστή σας. Η εταιρεία περιλαμβάνει το πρότυπο cPanel.

Κάθε κεντρικός διακομιστής χρησιμοποιεί δύο CPU με 6 πυρήνες ο καθένας. Αυτό σημαίνει ότι θα μοιράζεστε τη δύναμη επεξεργασίας σας με άλλα μηχανήματα.

Το GoDaddy δεν είναι αγαπημένο σε κανέναν, αλλά μπορεί να είναι πολύ βολικό αν έχετε πολλά αντικείμενα που θέλετε να διατηρήσετε σε έναν λογαριασμό. Για παράδειγμα, εάν φιλοξενείτε 100 ονόματα τομέα και όλα απαιτούν τα δικά τους πιστοποιητικά SSL, είναι ωραίο να τα έχετε όλα σε ένα μέρος.

Δείτε την πλήρη κριτική του GoDaddy

8. Dreamhost

φιλοξενία του dreamhost vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 10 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 418 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Dreamhost

Αν ψάχνετε για παρόμοια ρύθμιση με αυτό που προσφέρει το GoDaddy, υπάρχουν πολλά να πούμε για το Dreamhost. Η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη και το ελάχιστο πακέτο έχει 10 GB λιγότερο χώρο στο δίσκο. Όλα λειτουργούν σε μονάδες SSD και εξακολουθείτε να έχετε απεριόριστο και μη μετρημένο εύρος ζώνης. Θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας είναι διαθέσιμη για τηλεφωνικές κλήσεις 24/7. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρουν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για άτομα που χρησιμοποιούν ιστότοπους WordPress. Είναι επίσης μια πλήρως διαχειριζόμενη λύση και 10 $ ανά μήνα είναι εύκολα η φθηνότερη για την οποία θα λάβετε διαχειριζόμενη βοήθεια. Η μνήμη RAM μπορεί επίσης να αυξηθεί γρήγορα. Στο μειονέκτημα, ωστόσο, το Dreamhost δεν κάνει Windows.

Η ταχύτητα στο Dreamhost είναι πολύ γρήγορη, ειδικά για αυτό το επίπεδο τιμών. Ομοίως, είναι δύσκολο να παραπονεθείτε για 100% χρόνο λειτουργίας.

Δείτε την πλήρη κριτική του Dreamhost

9. Hostwinds

φιλοξενία hostwinds vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 4,49 $ ανά μήνα για μη διαχειριζόμενη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux

Χρόνος απόκρισης: 1.093 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας Hostwinds

Το Hostwinds προσφέρει λύσεις διαχείρισης και διαχείρισης. Το φθηνότερο διαχειριζόμενο σύστημα ξεκινά από 5,17 $ ανά μήνα, αλλά αυξάνεται στα 10,99 $ ανά μήνα μετά τη λήξη της περιόδου γνωριμίας. Θα λάβετε την αρκετά τυπική προσφορά:

 • Ένας πυρήνας CPU
 • Χώρος αποθήκευσης SSD 30 GB
 • Ένα TB μεταφοράς δεδομένων
 • 1 GB μνήμης RAM

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες διαχειριζόμενες επιλογές των Windows.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24,7, αλλά η εταιρεία προσπαθεί να ωθήσει τους χρήστες στην ουρά ζωντανής συνομιλίας. Οι μεταφορές ιστότοπων είναι δωρεάν και το Hostwinds διατηρεί αρκετά κέντρα δεδομένων. Υπάρχει επίσης εγκατεστημένο ένα τείχος προστασίας εταιρικού επιπέδου.

Σε ισορροπία, η πρόταση τιμής-απόδοσης δεν είναι μεγάλη με τα Hostwinds. Είναι, για την έλλειψη καλύτερου τρόπου για να το θέσω, μια επιλογή που υπάρχει αν θέλετε να κοιτάξετε κάπου αλλού.

Δείτε την πλήρη κριτική Hostwinds

10. 1 και 1 ΙΟΝΟΣ

Φιλοξενία 1 & 1 ionos vps

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ: 2 $ ανά μήνα για μη διαχειριζόμενη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux

Χρόνος απόκρισης: 918 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή 1&1 Σχέδια φιλοξενίας IONOS

Εάν θέλετε την απόλυτη φθηνότερη και πιο απλή επιλογή φιλοξενίας VPS, ο IONOS είναι πιθανότατα ο τρόπος να πάτε. Ξεκινώντας από μόλις $ 2 ανά μήνα, έχετε έναν μόνο εικονικό πυρήνα CPU και μόνο μισό meg RAM. Υπάρχει επίσης μόνο 10 GB χώρου SSD, αλλά και πάλι, αυτή είναι η φθηνή επιλογή που παρέχει έναν ελάχιστα βιώσιμο διακομιστή φιλοξενίας ιστότοπων.

Δεν αποτελεί έκπληξη, σε αυτό το επίπεδο θα έχετε μόνο επιλογές λειτουργικού συστήματος που βασίζονται σε Linux. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε τα κέντρα δεδομένων σε:

 • Οι ΗΠΑ
 • Γερμανία
 • Ισπανία

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν από το Ubuntu, το Debian ή το CentOS.

Ένα ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι εάν θέλετε να πληρώσετε το βιομηχανικό πρότυπο 30 $ ανά μήνα, μπορείτε να πάρετε μια αρκετά μέτρια ρύθμιση. Σε αυτό το επίπεδο, μπορείτε να επιλέξετε το cPanel ή το Plesk για πίνακες ελέγχου, καθώς και την προσθήκη Archlinux και OpenSUSE. Για 20 $ επιπλέον το μήνα, μπορείτε να προσθέσετε Windows. Το πιο ενδιαφέρον όμως, το σχέδιο υψηλότερης βαθμίδας περιλαμβάνει τέσσερις εικονικούς πυρήνες CPU, 160 GB αποθήκευσης SSD και 8 GB μνήμης RAM. Αυτό είναι ένα πολύ καλό πακέτο για το εύρος τιμών. Περιλαμβάνεται επίσης η διαχείριση τείχους προστασίας.

Προβολή πλήρους 1&1 κριτική IONOS

Κατανόηση της φιλοξενίας VPS

Σαρώνοντας τις δέκα κορυφαίες εταιρείες VPS, έχετε μια πολύ καλή αίσθηση για την εμφάνιση της βιομηχανίας. Οι περισσότερες εταιρείες συγκεντρώνουν περίπου 30 $ το μήνα με τις προσφορές τους. Γενικά χρεώνουν περισσότερα για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία και τα Windows είναι συνήθως επιπλέον.

Το μεγάλο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε σχετικά με τους κεντρικούς υπολογιστές VPS είναι ότι πλησιάζουν τόσο πολύ τη χρήση ενός αποκλειστικού διακομιστή όσο μπορείτε να αποκτήσετε χωρίς να πληρώσετε για ένα μηχάνημα. Η εικονικοποίηση είναι μια διαδικασία όπου οι πόροι ενός μεμονωμένου υπολογιστή ή μιας συλλογής υπολογιστών που χρησιμοποιούν λογισμικό cloud κατανέμονται μεταξύ των χρηστών. Στη διεπαφή εικονικοποίησης, ένας τεχνικός από την εταιρεία παρέχει πόρους μόνο για τον διακομιστή σας.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μηχανή με τέσσερις επεξεργαστές που ο καθένας έχει 56 πυρήνες. Κάθε πυρήνας υποστηρίζει δύο νήματα. Κρατώντας μερικούς πυρήνες για τη διαχείριση των διοικητικών αναγκών, αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να παρέχουν το ισοδύναμο περίπου 400 εικονικών πυρήνων σε χρήστες χωρίς κανέναν να αλληλεπικαλύπτεται. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν κάτι σαν 500 TB αποθηκευτικού χώρου σε μια συστοιχία RAID και να το παρέχουν με παρόμοιο τρόπο.

Κάθε ένας από αυτούς τους διακομιστές συμπεριφέρεται σαν να ήταν το δικό του μηχάνημα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα σε καθένα και σε οποιοδήποτε λογισμικό θέλετε, και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του VPS. Παίρνετε:

 • Κοντά σε μια εμπειρία με ένα μηχάνημα
 • Συνολικός διοικητικός έλεγχος του λειτουργικού συστήματος
 • Πρόσβαση σε μια πλήρη παρουσία διακομιστή για πολύ λιγότερο από την τιμή ενός μηχανήματος

Τα λειτουργικά συστήματα έχουν μεγάλη σημασία. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Linux, είναι καλή ιδέα να το μελετήσετε, ειδικά εάν δεν θέλετε να πληρώσετε το ασφάλιστρο για τα Windows σε έναν διακομιστή. Μπορεί να θέλετε να προσλάβετε ή να συμβάλετε κάποιον που είναι εξοικειωμένος με το Linux για να βεβαιωθείτε ότι έχετε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε.

Το πιο σημαντικό, δεν θα περιοριστείτε στον τρόπο διαμόρφωσης του συστήματός σας. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος φιλοξενίας εικόνων ενδέχεται να χρειαστεί να εγκαταστήσει το GD για να επιτρέψει τον αβίαστο χειρισμό των τύπων αρχείων. Σε μια κοινόχρηστη λύση, δεν θα μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας VPS

Το μειονέκτημα της χρήσης ενός VPS είναι ότι υπάρχουν όρια στο ποσό πόρων που μπορείτε να χαλαρώσετε. Οι αποκλειστικοί διακομιστές και ακόμη και οι τεράστιες παρουσίες cloud μπορούν να φτάσουν τα χιλιάδες δολάρια. Αυτά συχνά επιτρέπουν στους χρήστες να αναπτύσσουν οπουδήποτε από δύο έως 96 πυρήνες για έναν διακομιστή, ωστόσο. Οι περισσότεροι λαοί δεν χρειάζονται τόσο μεγάλη ισχύ, και γι ‘αυτό το VPS είναι μια εξαιρετική επιλογή για πελάτες με συνείδηση ​​κόστους που χρειάζονται ένα περιβάλλον που ελέγχουν πλήρως.

συμπέρασμα

Η φιλοξενία VPS είναι μια δημοφιλής επιλογή επειδή επιτρέπει συχνά στους ανθρώπους να έχουν το καλύτερο και των δύο κόσμων. Η τιμολόγηση είναι λογική, συνήθως κάτω από 50 $ για ένα πακέτο αρχικού επιπέδου. Ταυτόχρονα, παίρνετε ό, τι είναι λειτουργικά ένας μοναδικός διακομιστής για τον εαυτό σας. Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προσαρμογή χωρίς να χρειαστεί να σπάσετε την τράπεζα, ένας πάροχος VPS αξίζει μια ματιά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map