Καλύτερες δωρεάν τοποθεσίες Web Hosting (Μάιος 2020)

Μόλις ξεκινήσατε μια επιχείρηση και θέλετε έναν ιστότοπο, αλλά δεν μπορείτε να διαγράψετε τα χρήματα?


Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές δωρεάν επιλογές φιλοξενίας – παρόλο που πρέπει να γνωρίζετε τι μπαίνετε ή μπορεί να είστε πιο απογοητευμένοι από ποτέ.

φιλοξενήστε τον δικό σας ιστότοπο από το σπίτι

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία, και η παράταξη στο μακροπρόθεσμο κόστος για αυτό έχει πολλούς ανθρώπους να εξετάζουν δωρεάν επιλογές φιλοξενίας διακομιστή.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που συνοδεύουν τους δωρεάν ιστότοπους φιλοξενίας. Εάν σας ενδιαφέρει η δωρεάν φιλοξενία διακομιστών, είναι καλή ιδέα να μάθετε λίγο για το πώς λειτουργεί και ποιες είναι μερικές από τις κορυφαίες δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις μεγαλύτερες στην επιχείρηση και στη συνέχεια θα συζητήσουμε τι πρέπει να έχετε υπόψη σας σχετικά με τη χρήση ενός δωρεάν διακομιστή ιστού.

000webhosting

000webhost

Χρόνος απόκρισης: 230 ms

Λειτουργία: 99,75%

Δείτε τα σχέδια 000webhosting

Το 000webhosting έχει κερδίσει τη φήμη μιας δωρεάν εταιρείας φιλοξενίας ιστότοπων που προσφέρει ένα επίπεδο ταχύτητας που εν μέρει με τους μεγάλους σκύλους της επιχείρησης. Οι χρήστες λαμβάνουν πολλά οφέλη με τους δωρεάν λογαριασμούς τους, όπως:

 • 10 Gb εύρους ζώνης
 • Ένα Gb χώρου στο δίσκο
 • Πρόσβαση σε λογισμικό φόρουμ και συστήματα συνομιλίας Discord

Όπως θα περίμενε κανείς με έναν δωρεάν διακομιστή ιστού υψηλής απόδοσης, ναι, υπάρχουν κάποιες προειδοποιήσεις. Ένα μεγάλο για οποιονδήποτε δημιουργεί μια μικρή επιχείρηση είναι ότι δεν φιλοξενούν λογαριασμούς email. Ομοίως, μπορείτε απλά να ξεχάσετε να αποκτήσετε κάτι που μοιάζει με την υποστήριξη πελατών. Και υπάρχει ένα doozie: θα μεταφέρουν επίσης τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης για μία ώρα κάθε μέρα.

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων MySQL και μπορείτε να τοποθετήσετε δύο ιστότοπους στον λογαριασμό σας. Διατίθεται επίσης πρόσβαση FTP. Ίσως πιο εντυπωσιακά, εκτελούν PHP 7.3 και πάνω στους διακομιστές τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας όνομα τομέα και οι υποτομείς επιτρέπονται δωρεάν. Αυτό περιλαμβάνει αυτόματους εγκαταστάτες που μπορούν να ρυθμίσουν WordPress, Joomla και άλλα συστήματα blogging και CMS.

Υπήρξαν επίσης αναφορές “διαφημίσεων αδράνειας” σε ιστότοπους 000webhosting. Αυτά χρησιμοποιούν ένα αναδυόμενο στυλ, και αυτό μπορεί να μην ταιριάζει καλά με τους ανθρώπους που αναζητούν δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων χωρίς διαφημίσεις. Προφανώς, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία στο cPanel, αλλά δεν είναι κάτι που οι αρχάριοι θα καταλάβουν μέχρι να έχουν το πρόβλημα.

Προβολή πλήρους κριτικής 000webhosting

Δωρεάν

κεντρικό άπειρο

Χρόνος απόκρισης: 1.000+ ms

Λειτουργία: 99,9%

Προβολή πακέτων Infinityfree

Το μεγάλο βήμα πωλήσεων από το Infinityfree είναι ότι προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο. Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειώσετε ότι οι επισκέψεις ιστοσελίδων ανά ημέρα περιορίζονται στα 50.000. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για όποιον δημοσιεύει έναν ιστότοπο για οικογενειακές φωτογραφίες ή ένα προσωπικό έργο, αλλά δεν είναι ιδανικό για επιχειρήσεις. Μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε έως και 400 βάσεις δεδομένων στη MySQL.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές προσφορές της εταιρείας είναι δωρεάν SSL, DNS και Cloudflare CDN. Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες SEO της Google, αυτό είναι πολύ καλό για να έχετε. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν απλό και δωρεάν λογαριασμό φιλοξενίας τομέα, αυτό μπορεί να είναι πολύ πλεονεκτικό. Ομοίως, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστα ονόματα τομέα στο λογαριασμό σας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν έως και 10 λογαριασμούς email, και ο καθένας τους επιτρέπει έναν μόνο λογαριασμό FTP. Το Infinityfree τιμολογείται ότι δεν έχει “αναγκαστικές διαφημίσεις”. Είναι λίγο ασαφές τι εννοούν με αυτό, αλλά η εταιρεία ενθαρρύνει τους υποστηρικτικούς χρήστες να απενεργοποιήσουν τους αποκλειστές διαφημίσεων.

Η ταχύτητα είναι λίγο πρόβλημα. Οι χρόνοι φόρτωσης ιστότοπου αριθμούνται συχνά σε δεκάδες δευτερόλεπτα, ειδικά για εγκαταστάσεις WordPress. Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με αστραπές χρόνους φόρτωσης, πιθανότατα θα θέλετε να κυνηγήσετε μεταξύ άλλων δωρεάν υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επίσης, το όριο επιτυχιών αναιρεί μεγάλο μέρος της τιμής του μη μετρημένου χώρου στο δίσκο και του εύρους ζώνης.

Wix

wix

Χρόνος απόκρισης: 400 ms

Λειτουργία: 99,9%

Προβολή προγραμμάτων φιλοξενίας Wix

Μπορεί να παρατηρήσετε ένα μοτίβο που δημιουργείται. Όλοι στον τομέα του δωρεάν διακομιστή διαδικτύου έχουν μια θέση που χτίζουν τις πωλήσεις τους. Για το Wix, δεν πρόκειται για το γρηγορότερο ή απόλυτο πιο αξιόπιστο. Αντίθετα, επικεντρώνονται στο να είναι η εταιρεία που προσφέρει τον καλύτερο δημιουργό ιστότοπων με μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Ειδικά για άτομα που είναι νέοι στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, οι πάροχοι φιλοξενίας με καλές εφαρμογές δόμησης ενσωματωμένες στις προσφορές τους μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί.

Η Wix συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων εταιρειών όσον αφορά τόσο το χρόνο λειτουργίας όσο και την απόκριση. Αυτό χρειάζεται πολύ από το να πάρετε ένα δωρεάν πρόγραμμα. Παρέχουν ένα απίστευτο εύρος ζώνης 500 Mb ανά μήνα και επίσης έναν πολύ μεγάλο χώρο δίσκου 500 Mb. Οι λογαριασμοί email δεν είναι διαθέσιμοι.

Το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, όπως μπορείτε να φανταστείτε, μπορεί να πάρει λίγο συνηθισμένο. Ευτυχώς, το Wix παρέχει επίσης υποστήριξη πελατών μέσω συνομιλίας, email και τηλεφώνου. Ο οικοδόμος μπορεί επίσης να δημιουργήσει ηλεκτρονικά καταστήματα. Εάν δεν γνωρίζετε πολύ κώδικα και προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά, υπάρχει ένα πολύ καλό επιχείρημα για τη μετάβαση με το Wix.

x10 φιλοξενία

x10 κεντρική υποδοχή

Χρόνος απόκρισης: 340 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων x10 φιλοξενίας

Ένας άλλος συμμετέχων στον απεριόριστο χώρο στο δίσκο και το εύρος ζώνης της αγοράς είναι το x10hosting. Χρησιμοποιούν ένα σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο που αξιοποιεί μονάδες SSD για να παρέχει καλή ανταπόκριση. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε cPanel, PHP και MySQL, και αυτό κάνει τις προσφορές της εταιρείας μια εξαιρετική επιλογή για όποιον έχει τουλάχιστον ενδιάμεσο υπόβαθρο στον προγραμματισμό Ιστού. Όλα τα πακέτα λογισμικού στη στοίβα έχουν οριστεί στις νεότερες εκδόσεις. Έχουν επίσης δραστηριοποιηθεί για περισσότερο από μια δεκαετία, και το πακέτο τους περιλαμβάνει έναν δημιουργό ιστότοπων.

Προσπαθώντας να διακριθεί λίγο, η x10hosting στοχεύει να είναι η εταιρεία εγκατάστασης με ένα κλικ. Μπορείτε να φορτώσετε μια ποικιλία εφαρμογών, όπως:

 • WordPress
 • Τζούμλα
 • PHPBB
 • Ματζέντο

Η προσφορά Magento είναι ένα ωραίο πρόσθετο επειδή επιτρέπει στους αρχάριους να ξεκινήσουν γρήγορα με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Όπως είναι συνηθισμένο στις περισσότερες εταιρείες στην επιχείρηση παροχής δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς διαφημίσεις, μπορείτε να περιμένετε να μην έχετε email στον διακομιστή σας. Επιτρέπεται μόνο ένας τομέας και ιστότοπος ανά λογαριασμό.

Η μεγάλη ενόχληση με το x10hosting ως μία από τις «δωρεάν και απεριόριστες με αστερίσκο» εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ότι χρησιμοποιούν πολιτική αναστολής λογαριασμών που χρησιμοποιούν πολλούς πόρους. Αυτό γίνεται κατά τη διακριτική τους ευχέρεια και απαιτεί παρέμβαση του χρήστη για την κατάργηση του μπλοκ. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ακόμη και διαγραφές ιστότοπων.

Η εξαιρετική ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι δελεαστικοί. Ωστόσο, η αντιμετώπιση της πολιτικής χρήσης πόρων σημαίνει να αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση σχεδόν τόσο κακή όσο η υποεκφόρτωση. Είναι χάλια να επενδύσει πολλή δουλειά για τη δημιουργία ενός ιστότοπου σε μια πλατφόρμα φιλοξενίας μόνο για να το δει.

Βραβείο Space

βραβείο

Χρόνος απόκρισης: 800 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας AwardSpace

Το AwardSpace κυκλοφορεί στην αγορά ως η 100 τοις εκατό εταιρεία χωρίς διαφημίσεις που παρέχει υποστήριξη πελατών 27/7. Υπάρχουν επιλογές με ένα κλικ για την εγκατάσταση τόσο του Joomla όσο και του WordPress, και παρέχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99%, παρόλο που οι περισσότερες από τις αξιολογήσεις των προσφορών τους τις συνδέουν σε 100% χρόνο λειτουργίας.

Ποια είναι τα αλιεύματα; Θα λάβετε μόνο ένα Gb χώρου στο δίσκο και 5 Gb εύρους ζώνης. Αυτό δεν είναι τρομερό, αλλά τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα όταν ανακαλύπτετε τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας. Θαμμένος στα ToS είναι άδεια πώλησης των δεδομένων σας σε τρίτους.

Η ταχύτητα είναι επίσης ένα ζήτημα με το AwardSpace. Ενώ οι δοκιμές φαίνεται να δείχνουν κακό χρόνο απόκρισης 800 ms, υπήρξαν αναφορές περιστατικών που πλησιάζουν τα 1.500 ms.

Η εταιρεία προσπαθεί επίσης να σας πωλήσει και στα επίπεδα πληρωμής τους. Παρόλο που μερικές από τις τιμές τους φαίνονται φθηνές, σε δολάρια για δολάριο, πιθανότατα μπορείτε να βρείτε ένα πακέτο φιλοξενίας στην επόμενη ενότητα μας σχετικά με σχεδόν δωρεάν παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα έχουν πολύ καλύτερη απόδοση.

FreeHosting.com

κύρια φιλοξενία

Χρόνος απόκρισης: 948 ms

Λειτουργία: 98,79%

Προβολή δωρεάν προγραμμάτων φιλοξενίας

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το FreeHosting.com είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Λαμβάνετε 10 Gb χώρου στο δίσκο και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις εντός μιας αυστηρής αποδεκτής πολιτικής χρήσης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν έναν λογαριασμό email ανά ιστότοπο! Ο πίνακας ελέγχου διατίθεται και σε πολλές γλώσσες.

Με κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στην Ευρώπη, η απόδοση είναι ένα τεράστιο πρόβλημα με το FreeHosting.com. Το Uptime είναι απαράδεκτα χαμηλό, πλησιάζοντας το ισοδύναμο του να είστε εκτός σύνδεσης για τουλάχιστον μισή ημέρα κάθε μήνα. Η ανταπόκριση είναι επίσης πολύ κακή. Οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας είναι χειρότεροι και αναμένετε ότι οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν συστήματα διαχείρισης περιεχομένου με βάση την PHP χρειάζονται αρκετά δευτερόλεπτα για τη φόρτωση.

Το FreeHosting.com είναι ένα δύσκολο όχι για οποιονδήποτε διευθύνει μια μικρή επιχείρηση. Αληθινά, ακόμα κι αν θέλετε απλώς να ρίξετε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες σε μια σελίδα, θα μπορούσατε πιθανώς να τα πάρετε καλύτερα. Εάν δεν χρειάζεστε απολύτως ένα όριο εύρους ζώνης χωρίς μετρήσεις, αναζητήστε δωρεάν υπηρεσία αλλού.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δωρεάν τοποθεσιών Web Hosting

Πλεονεκτήματα

Είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης δωρεάν παρόχων είναι ότι προσφέρουν τα προϊόντα τους δωρεάν. Αυτή είναι μια μεγάλη έκπληξη. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, το δωρεάν είναι μια κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε μόνο εάν αναζητάτε κάτι σαν δωρεάν φιλοξενία τομέα όπου απλώς σταθμεύετε ονόματα για μελλοντική χρήση ή πώληση. Μπορεί επίσης να είναι ένας καλός τρόπος για να ασκήσετε κάποια πρακτική χρησιμοποιώντας πακέτα λογισμικού όπως η PHP και η MySQL, αλλά να γνωρίζετε ότι οι περιορισμοί στη διαχείριση αρχείων και στην πρόσβαση στη βάση δεδομένων μπορούν ακόμα να σας εμποδίσουν να αναπτυχθείτε ως σχεδιαστής ιστοσελίδων ή προγραμματιστής. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να χειριστούν HTML και CSS, ωστόσο, θα έπρεπε να είναι καλά.

Μειονεκτήματα

Ένα από τα μειονεκτήματα είναι αρκετά προφανές. Δωρεάν σπάνια σημαίνει πραγματικά δωρεάν. Η απεριόριστη μέτρηση του εύρους ζώνης, για παράδειγμα, υπόκειται σχεδόν πάντα σε περιορισμούς χρήσης, περιορισμούς πόρων και ακόμη και αυθαίρετα όρια σε πόσες επισκέψεις ανά ημέρα μπορεί να δέχεται ο ιστότοπός σας.

Υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα που δεν φαίνεται αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο διαμόρφωσης της μέσης δωρεάν υπηρεσίας φιλοξενίας. Η δωρεάν φιλοξενία σημαίνει σχεδόν καθολική φιλοξενία. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν χρησιμοποιεί μόνο τους ίδιους πόρους με άλλους ιστότοπους στο διακομιστή, αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φιλοξενείται επίσης ο ιστότοπός σας στο ίδιο σύστημα αρχείων.

Πολλοί ιστότοποι φιλοξενίας ιστοσελίδων χαμηλού επιπέδου, ακόμη και αυτοί που πληρώνονται, χρησιμοποιούν αυτό το μοντέλο για να μειώσουν το κόστος τους, αλλά είναι προβληματικό για λόγους ασφαλείας. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά ότι δεν πρέπει να αποθηκεύετε ευαίσθητα δεδομένα σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο σύστημα φιλοξενίας. Εάν δεν είστε 100% σίγουροι ότι το σχέδιό σας περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν εικονικό αποκλειστικό διακομιστή που έχει τη δική του χωρισμένη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, δεν πρέπει απολύτως να αποθηκεύετε οτιδήποτε απαιτεί ασφάλεια στο σύστημα αρχείων ή στη βάση δεδομένων.

Η άψογη διαθεσιμότητα των χαρακτηριστικών είναι ένα πρόβλημα. Συγκεκριμένα, η έλλειψη δωρεάν email τείνει να είναι ενοχλητική. Θα δείτε επίσης πολλές “δωρεάν” προσφορές που δεν παρέχουν πραγματικά το πλήρες δωρεάν. Για παράδειγμα, το “δωρεάν SSL” είναι συνήθως μόνο ένα πιστοποιητικό που δημιουργείται από το χρήστη και δεν έχει επικυρωθεί πλήρως.

Ένα πραγματικά δωρεάν πιστοποιητικό SSL δεν πρόκειται να ληφθεί σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας χωρίς κόστος. Πιθανότατα θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον $ 10 το μήνα για να λάβετε ένα κατάλληλο δωρεάν πιστοποιητικό SSL που περνά από αναγνωρισμένη εταιρεία ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και για την απόκτηση ενός πραγματικά δωρεάν ονόματος τομέα.

Για άτομα που είναι αρκετά έμπειροι, ειδικά κωδικοποιητές, το δωρεάν είναι συχνά πολύ προβληματικό. Οι δωρεάν οικοδεσπότες συνήθως διατηρούν τη στοίβα LAMP του παλιού σχολείου. Μπορείτε να ξεχάσετε τη δημιουργία ενός ιστότοπου που χρησιμοποιεί το Node.JS ή το Ruby, για παράδειγμα. Πιο σύγχρονες βάσεις δεδομένων, όπως το NoSQL, μπορείτε απλά να ξεχάσετε στο δωρεάν επίπεδο.

Ποια είναι η εναλλακτική λύση, μπορείτε να ρωτήσετε; Ας υποθέσουμε ότι δεν ψάχνετε σε δωρεάν οικοδεσπότες, επειδή θέλετε να κερδίσετε πολλά χρήματα. Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικές σχεδόν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις που αξίζει να εξεταστούν.

Καλύτερα από δωρεάν: Πολύ φτηνά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Το φτηνό είναι καλύτερο από το δωρεάν, επειδή θα έχετε πραγματικά φιλοξενία χωρίς διαφημίσεις και πραγματική υποστήριξη. Η δωρεάν φιλοξενία δεν είναι πράγματι κάτι που θα σας φέρει κάπως. Ίσως επίσης απλώς κόψτε το κυνήγι και πόνυ λίγα δολάρια το μήνα.

iPage

σελίδα

Αρχική τιμή: 1,99 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 780 ms

Λειτουργία: 99,95%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας iPage

Η μετάβαση με το iPage αφορά κυρίως τον απεριόριστο χώρο στο δίσκο και το εύρος ζώνης σε πολύ χαμηλή τιμή. Δεν είναι οι πιο γρήγοροι από τους σχεδόν δωρεάν παρόχους και έχουν μόνο δύο κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ. Η εταιρεία επικεντρώνεται επίσης στενά στη στοίβα LAMP, ώστε να μην ξεφύγετε από τα χειρότερα ελαττώματα του δωρεάν φιλοξενώντας ιστότοπους. Παρέχουν επίσης σταθερή υποστήριξη πελατών μέσω ενός συστήματος συνομιλίας, αλλά η υποστήριξη τηλεφώνου και email δεν είναι διαθέσιμη.

Μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος, και υπάρχει ακόμη και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Η τιμή είναι εξαιρετική, αλλά πιθανότατα μπορείτε να βρείτε ταχύτερες και πιο ισχυρές επιλογές αλλού. Είναι επίσης πολύ καλή η διασφάλιση της τιμής και το iPage προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών.

Δείτε την πλήρη κριτική του iPage Hosting

NameCheap

namecheap main 19 Ιουλίου

Αρχική τιμή: 1,37 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 535 ms

Λειτουργία: 100%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας NameCheap

Το NameCheap είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται για περισσότερο από μια δεκαετία και έχει επικεντρωθεί εδώ και πολύ καιρό στην πώληση τομέων και σε προγράμματα φιλοξενίας χαμηλού κόστους. Ένα μεγάλο σημείο πώλησης είναι ότι προσφέρουν δωρεάν βοήθεια για τη μετεγκατάσταση ιστότοπων. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει παρουσία σε διακομιστές άλλης εταιρείας, είναι καλό να γνωρίζετε ότι θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη εκεί για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

Η εταιρεία έχει μια θετική φήμη μεταξύ των εμπόρων ονόματος τομέα. Αν ψάχνετε για μια καλή επιλογή στάθμευσης όπου μπορείτε να αποθέσετε έναν τομέα, είναι δύσκολο να νικήσετε το NameCheap.

Η υποστήριξη πελατών είναι λίγο ανώμαλη με το NameCheap. Ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με εκπροσώπους δεύτερης βαθμίδας έχουν λάβει αντιγραφή και επικόλληση απαντήσεων από τη βάση γνώσεων.

Εάν είστε αρχάριος που φοβάται ότι μπορεί να χρειαστείτε κάποια βοήθεια, το NameCheap δεν είναι για εσάς. Για πιο εξειδικευμένους και έμπειρους ανθρώπους, ωστόσο, το NameCheap προσφέρει την απολύτως πιο χαμηλή τιμή που θα βρείτε για έναν χρησιμοποιήσιμο οικοδεσπότη Ιστού χωρίς διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.

Δείτε την πλήρη κριτική NameCheap Hosting

SiteGround

siteground main 19 Ιουλίου

Αρχική τιμή: 3,95 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 570 ms

Λειτουργία: 99,97%

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας SiteGround

Το Siteground είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην παροχή επιδόσεων σε επίπεδο επιχείρησης και τα περισσότερα από τα σχέδιά της τιμολογούνται ανάλογα. Ωστόσο, δεν θέλουν να αφήσουν τους αρχάριους χρήστες και τους αρχάριους στην έρημο, και εκεί είναι που έρχεται στο παιχνίδι η φτηνή φιλοξενία. Προσφέρονται δωρεάν μεταφορές ιστότοπων και μπορείτε να λάβετε 24/7 υποστήριξη πελατών και τεχνολογίας μέσω τηλεφώνου, email ή συνομιλίας.

Η σταθερή σταθερότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ειδικά όταν αρχίσετε να πληρώνετε μια εταιρεία για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας σε λειτουργία. Ευτυχώς, το Siteground προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων που εξασφαλίζουν σταθερότητα. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Ένα δωρεάν CDN
 • Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Κέντρα δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο

Δεν αναφέρεται σαφώς στη σελίδα φιλοξενίας, αλλά το εύρος ζώνης δεν μετράται. Θα λάβετε επίσης 10 Gb χώρου στο δίσκο. Ο χώρος αποθήκευσης MySQL είναι απεριόριστος και θα έχετε πρόσβαση στο cPanel και SSH. Τα SSL και HTTPS περιλαμβάνονται επίσης δωρεάν.

Όσοι θέλουν κάτι κοντά στην απόδοση σε επίπεδο επιχείρησης χωρίς να προτείνουν πολλά χρήματα, θα θεωρούν το SiteGround μια ελκυστική επιλογή. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε εύκολα σε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και πόρους για μερικά δολάρια περισσότερο. Η βοήθεια θα είναι εκεί για κάθε βήμα και αυτό καθιστά το SiteGround μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σχεδόν δωρεάν επιλογές για αρχάριους.

Δείτε ολόκληρη την κριτική SiteGround Hosting

Σύννεφο AWS

φωτιστικό amazon

Αρχική τιμή: 3,50 $ ανά μήνα

Χρόνος απόκρισης: 500 ms

Λειτουργία: 99,99%

Δείτε τα σχέδια της Amazon

Δύο πράγματα πρέπει να δηλωθούν εκ των προτέρων σχετικά με τη χρήση του Amazon Web Services για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου. Πρώτον, δεν είναι καθόλου για αρχάριους. Το AWS έχει δημιουργηθεί για οργανισμούς όπως το Netflix και το Major League Baseball που χρειάζονται ροή τεράστιου όγκου βίντεο και δεδομένων κάθε μέρα. Δεν είναι ένα φιλικό μέρος για το μικρό παιδί να κολυμπά.

Δεύτερον, η δομή των τιμών μπορεί να είναι εντελώς σύγχυση. Όλη η χρήση στους διακομιστές της Amazon μετράται και χρεώνεται με βάση τους κύκλους CPU που χρησιμοποιούνται. Προσπαθούν να κάνουν κάποιες απλούστερες δομές τιμολόγησης διαθέσιμες σε φτηνό επίπεδο για 3,50 $ το μήνα, αλλά αυτό είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί.

Η μέτρηση και η χρέωση σε αυτήν τη φόρμα μπορεί να είναι καλό. Ειδικά αν προσπαθείτε να διατηρήσετε τον ιστότοπο σε λειτουργία κατά τη διάρκεια διακυμάνσεων μεταξύ αιχμών και χαμηλών περιόδων. Για παράδειγμα, μια μικρή επιχείρηση που διαθέτει ιστότοπο λιανικής που προσελκύει μεγάλη κυκλοφορία μόνο κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου αγορών πιθανώς δεν θέλει να πληρώσει το ίδιο για τη φιλοξενία τον Ιούνιο όπως και τον Δεκέμβριο..

Το AWS καθιστά δυνατή την αυτόματη κλιμάκωση, αλλά θα θέλατε επίσης να παρακολουθείτε τη σελίδα χρέωσης για να βεβαιωθείτε ότι το κόστος δεν ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ακόμα κι αν εκτελείτε έναν μικρό ιστότοπο και τον φιλοξενείτε σε AWS, μην κοιμάστε για αυτό το πρόβλημα. Μια απλή ανίχνευση επίθεσης άρνησης υπηρεσίας μπορεί να καταναλώσει πόρους και να σας κοστίσει χρήματα.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του AWS είναι ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε ό, τι και αν θέλετε στους διακομιστές του Amazon. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να διαχωρίσετε μια παρουσία cloud και να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα της επιλογής σας σε αυτό. Αυτό είναι ένα τρελό επίπεδο ελέγχου για αυτό το επίπεδο.

συμπέρασμα

Η δωρεάν φιλοξενία τείνει να συνοδεύεται από πολλές συμβολοσειρές. Είναι συνετό να σκεφτείτε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας πριν επιλέξετε έναν οικοδεσπότη. Οι διαφημίσεις στη σελίδα ανησυχούν; Χρειάζεστε ασφαλείς πληροφορίες; Είστε αρχάριος ή έμπειρος επαγγελματίας?

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους λαούς να σκεφτούν να μεταβούν σε μια σχεδόν δωρεάν επιλογή, αν είναι δυνατόν. Τα δωρεάν πακέτα φιλοξενίας είναι ιδανικά για να ανεβάζετε έργα ή να δημοσιεύετε λίγες πληροφορίες για ένα προσωπικό πάθος. Εάν προσπαθείτε να διατηρήσετε μια μικρή επιχείρηση ή έναν οργανισμό στον Ιστό, ίσως θελήσετε να κερδίσετε λίγα χρήματα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map