WP Engine εναντίον GoDaddy: Σύγκριση τιμών, δυνατοτήτων και ταχύτητας – 2020

WP Engine εναντίον GoDaddy: Σύγκριση τιμών, δυνατοτήτων και ταχύτητας – 2020

WP Engine εναντίον GoDaddy: Σύγκριση τιμών, δυνατοτήτων και ταχύτητας – 2020

Αν συγκρίνετε το GoDaddy με το WP Engine, συγκρίνετε τα μήλα με τα πορτοκάλια.


Το GoDaddy έχει να κάνει με τις τιμές έκπτωσης, σε κλίμακα.

Το WP Engine είναι μια πολύ υψηλότερη ποιότητα, συγκεκριμένη υπηρεσία WordPress.

Ναι, το GoDaddy προσφέρει τώρα το Managed WordPress Hosting, αλλά είναι περισσότερο ένα όνομα μάρκετινγκ από ότι είναι κάτι που ανταγωνίζεται με αυτό που προσφέρει η WP Engine.

WP Engine έναντι GoDaddy Pricing

Συνήθως, οι περισσότεροι άνθρωποι θα λάβουν μια απόφαση βάσει του αρχικού κόστους και όχι της συνολικής αξίας.

Κατανοούμε ότι τα σημεία τιμών μπορούν να είναι μια κατάσταση δημιουργίας ή διακοπής για πολλούς χρήστες, γι ‘αυτό φροντίζουμε να παρουσιάσουμε αυτές τις πληροφορίες πριν από οτιδήποτε άλλο. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να αναφέρουμε ότι η τιμή είναι μόνο ένα στοιχείο της υπηρεσίας που έχετε, οπότε αν μπορείτε να ξοδέψετε λίγο περισσότερο και να πάρετε μια καλύτερη αξία, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάτε σε αυτήν τη διαδρομή.

Στο τέλος, το μάντρα του «παίρνετε αυτό που πληρώνετε» ισχύει τόσο για τις υπηρεσίες φιλοξενίας όσο και για οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, για να βεβαιωθούμε ότι αυτή η σύγκριση είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, εξετάζουμε τα πακέτα φιλοξενίας του GoDaddy WordPress και όχι τα τυπικά προγράμματα φιλοξενίας τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πώς συσσωρεύονται βάσει παρόμοιων παραγόντων.

Τιμολόγηση φιλοξενίας GoDaddy με μια ματιά

 • Βασικό σχέδιο: 3,99 $ το μήνα για να ξεκινήσετε, 7,99 $ το μήνα για ανανέωση
 • Deluxe Πακέτο: 4,49 $ το μήνα για να ξεκινήσετε, 9,99 $ για ανανέωση
 • Τελικό σχέδιο: 7,99 $ ανά μήνα για να ξεκινήσετε, 14,99 $ για ανανέωση
 • Πρόγραμμα προγραμματιστή: 13,99 $ για να ξεκινήσετε, 24,99 $ για ανανέωση

Τιμολόγηση κινητήρα WP

 • Προσωπικός: 34 $ ανά μήνα (έκπτωση με τον σύνδεσμό μας)
 • Επαγγελματίας: 99 $ ανά μήνα
 • Επιχείρηση: 249 $ ανά μήνα
 • Ασφάλιστρο: ρωτήστε τους για τιμολόγηση

Όπως μπορείτε να δείτε, το WP Engine είναι πολύ περισσότερο από το GoDaddy, το οποίο μπορεί να είναι αρκετό για ορισμένους να το αποφύγουν εντελώς. Ωστόσο, όπως αναφέραμε παραπάνω, η τιμή μπορεί να είναι πολύ καλύτερη ένδειξη της επιλογής που πρέπει να κάνετε, οπότε μην υποθέσετε ότι το GoDaddy είναι η πιο έξυπνη επιλογή επειδή κοστίζει λιγότερο. Τούτου λεχθέντος, σε σύγκριση με την τιμή και μόνο, το Go Daddy είναι πολύ πιο οικονομικό.

Ο νικητής: Πάμε μπαμπά

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο σας για να μάθετε πώς να προγραμματίσετε τα πάντα και να βεβαιωθείτε ότι όλα μαζί. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο μόνο για να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε κάτι διαφορετικό μετά από λίγες ημέρες από τη δοκιμή του. Ευτυχώς, πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν μια εγγύηση που σημαίνει ότι εάν πρέπει να ακυρώσετε την υπηρεσία σας εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, θα σας επιστρέψουν χωρίς καμία ταλαιπωρία. Σε αυτήν την περίπτωση, το WP Engine σας δίνει έως και εξήντα ημέρες για να αλλάξετε γνώμη, ενώ το GoDaddy προσφέρει σαράντα πέντε.

Ο νικητής: Μηχανή WP

Υποστήριξη πελατών

Προτού αναλύσουμε τις διάφορες δυνατότητες και τα οφέλη που έχετε με κάθε κεντρικό υπολογιστή, θέλουμε πρώτα να εξετάσουμε πόσο καλά είναι τα συστήματα υποστήριξής τους. Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είστε στη δημιουργία ιστότοπων, θα πρέπει τελικά να μιλήσετε με κάποιον σε τεχνική υποστήριξη, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε πρόσβαση σε αυτόν ανά πάσα στιγμή και να λαμβάνετε γρήγορες απαντήσεις. Έχοντας αυτό κατά νου, υπάρχουν τέσσερις βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι οικοδεσπότες για να παρέχουν υποστήριξη, ας δούμε πώς κάθε κεντρικός υπολογιστής συσσωρεύεται.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Όταν καλείτε μια τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, δεν θέλετε να περιμένετε για αναμονή για να φτάσετε σε ζωντανό άτομο. Επίσης, είναι καλύτερο αν μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή μέρα ή νύχτα, οπότε αν εργάζεστε στον ιστότοπό σας στα μέσα του βραδιού, μπορείτε να λάβετε βοήθεια εάν κάτι πάει στραβά. Και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη και και οι δύο δεν σας καθυστερούν για πολύ καιρό.

Ο νικητής: μια γραβάτα

Ζωντανή συζήτηση

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η αναμονή σε αναμονή είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε, γι ‘αυτό η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας είναι συνήθως ένας πολύ καλύτερος τρόπος να πάτε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε ακόμα να επιλύσετε το πρόβλημά σας σε πραγματικό χρόνο, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αδέξιες σιωπές ή κακή μουσική ανελκυστήρα. Και οι δύο ιστότοποι έχουν αξιόπιστες λειτουργίες ζωντανής συνομιλίας, αν και το GoDaddy δεν είναι πάντα συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, οπότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε να τους προσεγγίσετε κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι εργάζονται στους ιστότοπούς τους όλες τις ώρες της νύχτας, αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Ο νικητής: Μηχανή WP

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Όσον αφορά τα συστήματα υποστήριξης, δεν μπορείτε να είστε πιο βασικοί από το να έχετε email. Αυτό συμβαίνει όταν έχετε ένα πρόβλημα που δεν χρειάζεται να επιλυθεί αμέσως. Παρ ‘όλα αυτά, δεν θέλετε να περιμένετε στο τέλος για μια απάντηση, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη η υπηρεσία να σας επιστρέψει αμέσως. Και πάλι, το WP Engine έχει μια αξιοπρεπή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, το GoDaddy δεν διαθέτει λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρόλο που μπορείτε να καλείτε όλες τις ώρες της ημέρας και να συνομιλείτε κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες, φαίνεται περίεργο που δεν μπορείτε να στείλετε email για να επιλύσετε το πρόβλημά σας.

Ο νικητής: WP Engine, προφανώς

Φόρουμ

Η τελική μέθοδος για τους οικοδεσπότες να παρέχουν υποστήριξη στο πελατολόγιό τους είναι να έχουν πληθώρα σεμιναρίων και άλλων πληροφοριών σχετικά με κοινά ζητήματα, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αναζητήσουν τη λύση στο πρόβλημά τους χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν σε κανέναν ή να περιμένουν απάντηση. Τόσο το WP Engine όσο και το GoDaddy διαθέτουν τέτοια συστήματα, αλλά το GoDaddy διαθέτει ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο σύνολο FAQ και εκπαιδευτικές πληροφορίες στη διάθεσή σας..

Ο νικητής: Πάμε μπαμπά

Ταχύτητα

Κατά τον προσδιορισμό της αξίας μιας υπηρεσίας φιλοξενίας, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να δούμε πόσο καλά μπορεί να χειριστεί τις ταχύτητες φόρτωσης. Στη σημερινή ταχεία κοινωνία, οτιδήποτε χρειάζεται περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα για να φορτώσει μπορεί να αισθανθεί για πάντα, γι ‘αυτό είναι τόσο επιτακτική ανάγκη που ο οικοδεσπότης σας δεν σας δίνει καθυστέρηση. Εάν υπάρχουν προβλήματα φόρτωσης, τότε το κοινό σας θα αναπηδήσει από τη σελίδα σας και θα έχετε κακή φήμη.

Για να συγκρίνουμε την ταχύτητα και των δύο ιστότοπων, εξετάσαμε ανεξάρτητες δοκιμές από άλλους για να δούμε πόσο καλά συσσωρεύονται. Εδώ είναι τα αποτελέσματα.

Πάμε μπαμπά

 • Καλύτερη ταχύτητα:31 δευτερόλεπτα
 • Χειρότερη ταχύτητα:97 δευτερόλεπτα
 • Μέση τιμή: 10 δευτερόλεπτα

Μηχανή WP

 • Καλύτερη ταχύτητα: 503 χιλιοστά του δευτερολέπτου
 • Χειρότερη ταχύτητα:58 δευτερόλεπτα
 • Μέση τιμή: 872 χιλιοστά του δευτερολέπτου

Όπως μπορείτε να δείτε, το WP Engine είναι πολύ πιο αξιόπιστο και συνεπές, ενώ το GoDaddy έχει ένα πολύ μεγάλο περιθώριο σφάλματος. Δεδομένου ότι δεν θέλετε να ανησυχείτε για το αν οι άνθρωποι θα δυσκολευτούν να φορτώσουν τον ιστότοπό σας, φαίνεται ότι η μηχανή WP είναι η καλύτερη επιλογή. Ο λόγος για τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνεται να είναι ότι το WP Engine είναι αφιερωμένο σε μία υπηρεσία, ενώ το GoDaddy κάνει κάτι περισσότερο από απλή φιλοξενία WordPress, οπότε οι διακομιστές του πρέπει να ανταποκρίνονται σε διαφορετικούς τύπους δεδομένων.

Ο νικητής: Μηχανή WP

Ώρα

Μαζί με τους χρόνους φόρτωσης, θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν παρουσιάζει σφάλμα, γι ‘αυτό οι περισσότεροι οικοδεσπότες προσφέρουν αυτό που ονομάζεται εγγύηση λειτουργίας. Αυτό είναι για να έχετε την ηρεμία ότι η σελίδα σας θα είναι πάντα διαθέσιμη και δεν θα υπόκειται σε προβλήματα σύνδεσης δικτύου, ανεξάρτητα από το πού στον κόσμο οι χρήστες έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Έχοντας αυτό κατά νου, η WP Engine προσφέρει εγγύηση ενώ η GoDaddy δεν προσφέρει. Αυτό σημαίνει ότι εάν αντιμετωπίσετε ποτέ χρόνο διακοπής λειτουργίας στους διακομιστές του GoDaddy, δεν θα σας αποζημιώσουν, οπότε αυτό μπορεί να αποτελέσει διακοπή για ορισμένους.

Κατά τη σύγκριση των δύο υπηρεσιών, είναι και οι δύο εξαιρετικές στην παροχή υψηλών ποσοστών χρόνου λειτουργίας, αλλά το πλεονέκτημα πηγαίνει στο WP Engine. Όχι μόνο αυτός ο ιστότοπος έχει πιο συνεπείς βαθμολογίες χρόνου λειτουργίας 100%, αλλά το γεγονός ότι λαμβάνετε εγγύηση είναι μια ωραία πινελιά.

Ο νικητής: Μηχανή WP

αξία

Τώρα που έχουμε δει τι μπορείτε να περιμένετε όσον αφορά την απόδοση και την αξιοπιστία, ας δούμε τα βασικά πακέτα που λαμβάνετε με κάθε υπηρεσία φιλοξενίας. Και πάλι, για να διατηρήσουμε τα πράγματα δίκαια και ισορροπημένα, θα συγκρίνουμε τους δύο ιστότοπους μόνο στο WordPress hosting. Αυτό σημαίνει ότι εάν επιλέξετε την τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία στο GoDaddy, μπορείτε να λάβετε ελαφρώς διαφορετικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πάμε μπαμπά

 • Βασικός: Ένας ιστότοπος, 25 χιλιάδες επισκέπτες ανά μήνα, αποθηκευτικός χώρος 10 GB, δωρεάν τομέας, πακέτο SFTP
 • Λουξ: Ένας ιστότοπος, 100Κ επισκέπτες ανά μήνα, αποθηκευτικός χώρος 15 GB, δωρεάν τομέας, προσθήκη SEO
 • Τελικός: Δύο ιστότοποι, 400 χιλιάδες επισκέπτες ανά μήνα, αποθηκευτικός χώρος 30 GB, δωρεάν τομέας, ένα πιστοποιητικό SSL
 • Προγραμματιστής: Πέντε ιστότοποι, 800 χιλιάδες επισκέπτες ανά μήνα, αποθήκευση 50 GB, δωρεάν τομέας, ένα πιστοποιητικό SSL

Μηχανή WP

 • Προσωπικός: Ένας ιστότοπος, 25 χιλιάδες επισκέπτες ανά μήνα, αποθηκευτικός χώρος 10 GB, δωρεάν μεταφορά δεδομένων, δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Επαγγελματίας: Δέκα ιστότοποι, 100 χιλιάδες επισκέπτες ανά μήνα, αποθήκευση 20 GB, δωρεάν μεταφορά δεδομένων, δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Επιχείρηση: Είκοσι πέντε ιστότοποι, 400 χιλιάδες επισκέπτες ανά μήνα, αποθήκευση 30 GB, δωρεάν μεταφορά δεδομένων, δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • Ασφάλιστρο: 150 ιστότοποι, ένα εκατομμύριο επισκέπτες ανά μήνα, αποθηκευτικός χώρος 100-300 GB, δωρεάν μεταφορά δεδομένων και πιστοποιητικά SSL
 • Επιχείρηση: 150 ιστότοποι, πέντε εκατομμύρια επισκέπτες ανά μήνα, αποθήκευση 400 GB-1 TB, δωρεάν μεταφορά δεδομένων και πιστοποιητικά SSL

Όπως μπορείτε να δείτε, το WP Engine παρέχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το GoDaddy.

Ωστόσο, όπως είδαμε παραπάνω, τα σημεία τιμών είναι πολύ υψηλότερα, επομένως είναι λογικό να μπορείτε να κάνετε περισσότερα. Ωστόσο, μόλις ξεπεράσετε τα βασικά πακέτα με κάθε πρόγραμμα, είναι εύκολο να δείτε ότι το WP Engine έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Επίσης, το γεγονός ότι λαμβάνετε απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και δωρεάν πιστοποιητικά SSL για τους ιστότοπούς σας ανεξάρτητα από τη ρύθμιση του προγράμματος σημαίνει ότι το WP Engine είναι ήδη μια καλύτερη επιλογή. Το μόνο σημαντικό πλεονέκτημα που έχει το GoDaddy είναι το γεγονός ότι μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα με κάθε πρόγραμμα.

Διαφορετικά, περιορίζεστε σοβαρά επιλέγοντας το GoDaddy ως κεντρικό υπολογιστή WordPress.

Ο νικητής: Μηχανή WP

συμπέρασμα

Έτσι, όταν πρόκειται για φιλοξενία WordPress, είναι προφανές ότι το WP Engine έχει καλύτερες δυνατότητες, περισσότερη αξιοπιστία και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για τον ιστότοπό σας, τότε το GoDaddy διαθέτει πολλές άλλες δυνατότητες και πλεονεκτήματα στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, καθιστώντας τον έναν πιο ολοκληρωμένο κεντρικό υπολογιστή.

Ο νικητής: WP Engine για WordPress, GoDaddy για οτιδήποτε άλλο

Για να εξερευνήσετε όλες τις επιλογές φιλοξενίας σας, ανατρέξτε στην ανάρτηση σύγκρισης WP Engine εναντίον HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector