10 καλύτεροι καταχωρητές τομέα (Μάιος 2020) για φιλοξενία τομέα

Έτσι θέλετε να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα και δεν έχετε ιδέα με ποιον να πάτε.


Έχετε δει διαφημίσεις Godaddy.

Ο φίλος σας σας είπε για το Namecheap.

Αλλά ποιο είναι το καλύτερο?

best-domain-καταχωρητές

Όροι που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε αγορές για Καταχωρητές τομέα

Domain Hosting ή Domain Name Hosting: Τις περισσότερες φορές, το μέρος στο οποίο καταχωρίζετε το όνομα τομέα σας είναι όπου φιλοξενείται ο τομέας σας. Αλλά όχι πάντα. Μπορείτε να μεταφέρετε τη φιλοξενία του ονόματος domain σας στον πάροχο φιλοξενίας ιστού, διατηρώντας ταυτόχρονα τον καταχωρητή. Για παράδειγμα, μπορείτε να καταχωρίσετε τον τομέα σας στο Namecheap και, στη συνέχεια, να φιλοξενήσετε το όνομα τομέα στο SiteGround. Και για να είμαστε σαφείς, η φιλοξενία ιστού σας είναι διαφορετική από τη φιλοξενία τομέα σας. Σκεφτείτε τη φιλοξενία τομέα ως τη διεύθυνση αλληλογραφίας σας – μερικές φορές είναι η ίδια με το σπίτι σας (ο καταχωρητής σας) και μερικές φορές χρησιμοποιείτε ένα ταχυδρομείο. box (εταιρεία φιλοξενίας τομέα). Η μεταφορά λειτουργεί, κάπως.

Μπορώ: το οποίο είναι αρκτικόλεξο για το Internet Corporation για εκχωρημένα ονόματα και αριθμούς. Η Icann είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπεύθυνος για το συντονισμό της συντήρησης και των διαδικασιών διαφόρων βάσεων δεδομένων που σχετίζονται με τους χώρους ονομάτων και τους αριθμητικούς χώρους του Διαδικτύου, διασφαλίζοντας τη σταθερή και ασφαλή λειτουργία του δικτύου.

Ποιος είναι: παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με ένα όνομα τομέα, συμπεριλαμβανομένου του κατόχου, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ. (επίσης γνωστό ως ιδιωτικό απόρρητο τομέα)

οι καλύτεροι χειρότεροι καταχωρητές

Τι είναι οι καταχωρητές τομέα

Προτού συμβεί οποιαδήποτε μαγεία ενός ιστότοπου, πρέπει να καταχωρηθεί ένα όνομα τομέα. Παραλλαγές τομέων ανώτερου επιπέδου (TLD), που θεωρούμε ως κλασική επέκταση .com ενός ιστότοπου όπως το Google.com, πωλούνται από εταιρείες που ονομάζονται καταχωρητές. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για την καταχώριση του ονόματος τομέα του ιστότοπού σας. Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά σε 10 από τις μεγαλύτερες με τις οποίες ενδέχεται να αντιμετωπίζετε καθώς αγοράζετε ένα όνομα.

Οι καλύτεροι καταχωρητές τομέα για αγορά από το 2019

Ο πιο δημοφιλής καταχωρητής δεν είναι πάντα ο καλύτερος. Το GoDaddy είναι τόσο πριν από δέκα χρόνια – είτε είναι?

1) NameCheap

Το NameCheap θεωρείται ολοένα και περισσότερο ως ο καταχωρητής ονόματος domain up-and-comer. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι πωλεί ονόματα τομέα .com για 10,99 $ ετησίως, καθιστώντας την καλύτερη μακροπρόθεσμη επιλογή για όσους έχουν υψηλή συνείδηση ​​κόστους.

Το καλύτερο μέρος του Namecheap? ΔΩΡΕΑΝ απορρήτου Whois

Θέλετε κάποιον Joe Shmoe να γνωρίζει ποιος κατέχει τον τομέα σας και πού κατοικείτε; Δεν το σκέφτηκα. Αποκτήστε αυτό το δωρεάν απόρρητο.

Επίσης, έχουν μια καθαρή και ελκυστική διεπαφή χρήστη που είχε πολλή σκέψη. Πάνω από αυτές τις υπηρεσίες παρέχουν επίσης το WhoisGuard που είναι «μια υπηρεσία που προσφέρει προστασία απορρήτου για τον τομέα σας, διατηρώντας τα ευαίσθητα δεδομένα σας ασφαλή» δωρεάν. Στο μειονέκτημα, η διαθεσιμότητα υποστήριξης πελατών είναι λίγο πιο περιορισμένη. Η εταιρεία προτιμά εισιτήρια για ζωντανή συνομιλία και email μέσω απευθείας τηλεφωνικής υποστήριξης. Ωστόσο, έχει γίνει πιο επιθετικό στο μάρκετινγκ στους αγοραστές για πρώτη φορά, προσφέροντας προσφορές από μόλις 0,48 $.

Το NameCheap έχει επίσης βγει στην αγορά για μοναδικές επεκτάσεις ανώτατου επιπέδου, όπως το .mobile και το .studio, που συχνά έχουν μια έκκληση για τους λαούς που βρίσκουν την τρέχουσα αγορά υπερτιμημένη και υπερτιμημένη. Δεδομένης της σχετικής οικονομικής απόδοσης, το NameCheap έχει γίνει δημοφιλές σε άτομα που θέλουν να μεταφέρουν ονόματα τομέα από άλλους καταχωρητές.

2) Google

Είναι δύσκολο να σκεφτούμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στην οποία ο μεγάλος γίγαντας αναζήτησης δεν έχει δάχτυλο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Google μπαίνει τώρα στην αγορά ονομάτων τομέα. Η εταιρεία δεν ξεφεύγει από την προσπάθειά της να προωθηθεί ως ο καλύτερος πάροχος ονόματος τομέα, αλλά προσφέρει τομείς .com ξεκινώντας από 12 $ ετησίως. Η Google προσφέρει επίσης μια δομή τιμών που ενθαρρύνει ιδιαίτερα την αγορά για μεγαλύτερους όρους, υπόσχεται έως και 10 χρόνια για 120 $. Η Google είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε άτομα που θέλουν προστασία απορρήτου WHOIS (απόρρητο τομέα) με τις αγορές τους χωρίς επιπλέον κόστος.

Είναι εύκολο στη χρήση, γρήγορο και δίνει προτεραιότητα στην απλότητα και την ταχύτητα. Το Google Domains συμπίπτει με άλλες υπηρεσίες Google, όπως τα Έγγραφα Google και το YouTube, και προσφέρει δωρεάν ιδιωτικές εγγραφές από εκατοντάδες διαφορετικές επεκτάσεις τομέα. Μόλις εγγραφείτε για ένα όνομα τομέα, διευκολύνουν τη λήψη ενός G-suite για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3) Φτερουγίζω

Ανήκει σε ένα από τα παλαιότερα ονόματα της επιχείρησης, την Tucows, η Hover είναι μια προσπάθεια της μητρικής της εταιρείας να επαναπροσδιορίσει και να αποκαταστήσει τη συνάφεια στην αγορά. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα .com με την φαινομενικά τυπική τιμή των 12,99 $ ετησίως και θα συμπεριληφθεί η προστασία απορρήτου του WHOIS. Το Hover είναι ο καλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα για όσους μισούν την αύξηση των πρόσθετων προϊόντων, όπως οι υπηρεσίες φιλοξενίας. Σας λένε όλα όσα πρέπει να ξέρετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα χτυπηθείτε με την αγγελία μετά την αγγελία. Εξαιτίας αυτού, η καταχώριση ενός ονόματος domain δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Στο μειονέκτημα, η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο για μέρος κάθε ημέρας και το livechat είναι επίσης ανώμαλο όσον αφορά τη διαθεσιμότητα. Επίσης, δεν προσφέρουν φιλοξενία ιστοσελίδων.

4) Dynadot

Αν ψάχνετε για ένα σωρό δωρεάν επιπλέον, η Dynadot σίγουρα θα δώσει σε κάθε καταχωρητή ονομάτων τομέα μια προσπάθεια για τα χρήματά του. Τα ονόματα .com πρώτου έτους πωλούνται στα 8,40 $ και οι ανανεώσεις είναι μόνο 11,20 $. Το πακέτο Website Builder της εταιρείας περιλαμβάνει δωρεάν σχεδιασμό μιας σελίδας με δυνατότητα απόκρισης. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει επίσης φιλοξενία email, η οποία είναι εξαιρετική αν θέλετε να συνδέσετε πιο επαγγελματικά email με το όνομα τομέα σας. Ένα μεγάλο σημείο πώλησης για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την αγορά είναι η επιλογή Grace Deletion που σας επιτρέπει να επιστρέψετε ένα όνομα τομέα εντός 5 ημερών από την εγγραφή του.

5) Όνομα Σιλό

Το NameSilo είναι ένας καταχωρητής τομέα που μπορείτε να εμπιστευτείτε και είναι διαφανείς με την τιμολόγηση. Εάν εγγραφείτε στο NameSilo, δεν θα εκπλαγείτε με καμία τακτική τιμολόγησης τιμών όπως κρυφές χρεώσεις ή χρεώσεις μεταφοράς. Επίσης, δεν θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να πληρώσετε για υπηρεσίες που δεν χρειάζεστε. Το NameSilo προσφέρει ένα όνομα τομέα εννέα δολαρίων για το πρώτο έτος.

Το NameSilo διαθέτει πληθώρα διαφορετικών δυνατοτήτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν προώθηση ονόματος domain, κλείδωμα μητρώου, διαχείριση DNS, διαχείριση χαρτοφυλακίου και προώθηση email. Άλλοι καταχωρητές ονομάτων τομέα θα σας χρεώνουν συνήθως για τέτοιες υπηρεσίες, αλλά αυτές είναι δωρεάν στο NameSilo. Μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε στο NameSilo, υπάρχει τόσο πολύ κείμενο σε μια σελίδα, που μπορεί να είναι πολύ απασχολημένο. Για να μην αναφέρουμε ότι ο ιστότοπος είναι λίγο χρονολογημένος.

Εντάξει καταχωρητές τομέα:

Αυτοί οι καταχωρητές τομέα δεν είναι ιδιαίτερα καλοί – ούτε είναι εντελώς κακοί. Μερικοί τους αγαπούν, μερικοί τους μισούν, ερευνούμε γιατί παρακάτω.

6) GoDaddy

Εύκολα το μεγαλύτερο όνομα στο μπλοκ είναι το GoDaddy. Το GoDaddy κάποτε είχε ισχυρή παρακολούθηση μεταξύ των σκληρών τομέων λόγω της προθυμίας του να προσφέρει τακτικές προσφορές σε εγγραφές νέων ονομάτων, αλλά μείωσε σημαντικά την επαναχρησιμοποίηση κωδικών κουπονιών. Οι συνοδευτικές αυξήσεις αύξησαν την ετήσια χρέωση για μια τυπική εγγραφή .com από 7,99 $ σε 14,99 $, αν και οι νέοι αγοραστές μπορούν συνήθως να λάβουν εκπτώσεις πρώτου έτους στο εύρος των 99 σεντ. Το Godaddy προσφέρει επίσης πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών TLD, συμπεριλαμβανομένων πολλών επιλογών στο εξωτερικό.

Και πάρτε αυτό – τις προάλλες με χρέωσαν 17,99 $ για ανανέωση – ήξεραν ότι ήμουν κλειδωμένος επειδή ήμουν κοντά στην ημερομηνία ανανέωσης.

Έτσι ξέρετε τι, δεν τους εμπιστεύομαι τόσο πολύ – προσπαθούν να με εκμεταλλευτούν.

Το GoDaddy διαχειρίζεται ονόματα τομέα για περισσότερα από 17 εκατομμύρια άτομα και οντότητες. Η εταιρεία είναι ο σαφής καλύτερος καταχωρητής τομέα για όσους απαιτούν υποστήριξη πελατών, χάρη στη διαθεσιμότητα τηλεφώνου 24/7.

Γιατί πρέπει να πάτε με το GoDaddy – εάν όλοι οι τομείς σας είναι ήδη εκεί, τι λίγα δολάρια περισσότερο το χρόνο για να τα κρατήσετε μαζί.

ΕΠΙΣΗΣ – έχουν αρκετά σταθερή υποστήριξη πελατών 24/7.

Ένα άλλο μπόνους – αν αγοράσετε πολλούς τομείς, έχουν μια λέσχη αγοραστών τομέα για μεγάλες εκπτώσεις – όπως το Amazon Prime.

7) Γκάντι

Ο Gandi παίρνει μια κάπως διαφορετική αντιμετώπιση από άλλους καταχωρητές τομέα όσον αφορά τις προσφορές του. Αντί να παρέχει πρόσβαση σε κάθε TLD κάτω από τον ήλιο, ο Gandi εστιάζει σε συγκεκριμένες προσφορές που είναι οι πιο δημοφιλείς. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια δομή τιμολόγησης που επιβραβεύει τον όγκο, έτσι οι ιδιοκτήτες που πραγματοποιούν αγορές άνω των 12.000 $ σε ένα χρόνο μαζί τους λαμβάνουν εκπτώσεις τόσο απότομες όσο 8,80 $ ετησίως. Η αρχική τους τιμή είναι 15 $ ετησίως για ένα .com, οπότε η εταιρεία δεν αντιπροσωπεύει δολοφονική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μόνο ένα μικρό ποσό επιχείρησης ή απλά να εγγράψουν μια χούφτα ονόματα τομέα. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική επιλογή για πωλητές και αγοραστές τομέα μεγάλου όγκου.

Στην καταχώριση του τομέα σας περιλαμβάνονται δύο δωρεάν φιλοξενούμενες ιστοσελίδες για τον ιστότοπό σας, ένα “Gandi Blog” (πρότυπο ιστολογίου Gandi στο blogging), πιστοποίηση SSL, email και πολλά άλλα. Η Gandi έχει την έδρα της στη Γαλλία, επομένως η υποστήριξη πελατών τους δεν θα σας εξυπηρετήσει πολύ, εκτός και αν είστε άπταιστα στα γαλλικά. Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας ή αριθμός τηλεφώνου που μπορείτε να καλέσετε, οπότε μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να τα κρατήσετε.

8) Hostgator

Περίπου από το 2002, το HostGator είναι μια επιχείρηση που βλέπει τον εαυτό της ως περισσότερο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων από έναν πωλητή τομέα. Η εταιρεία δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση ονομάτων τομέα ως επιχείρησης, αλλά είναι 12,95 $ ετησίως η τιμή για ένα .com είναι αρκετά ανταγωνιστική. Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό που συμβάλλει στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας αυτού του παρόχου είναι ότι προσφέρουν φιλοξενία wordpress. Στο κάτω μέρος, οι κάτοχοι τομέα θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πουληθούν. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να είναι επωφελές για σχετικούς αρχάριους που θέλουν μια εταιρεία φιλοξενίας να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν έναν ολόκληρο ιστότοπο.

9) Bluehost

Το Bluehost είναι ένας άλλος συμμετέχων στο παιχνίδι της προσφοράς ενός δωρεάν domain name μαζί με ένα πρόγραμμα web hosting επί πληρωμή. Το Bluehost ανεβάζει επίσης το ante προσφέροντας δωρεάν πιστοποιητικό SSL σε οποιονδήποτε διαθέτει λογαριασμό φιλοξενίας WordPress. Παρέχουν επίσης επιλογές PHP για άτομα που θέλουν να φιλοξενήσουν δυναμικό περιεχόμενο ιστού. Το κόστος εγγραφής για πρώτη φορά της Bluehost ύψους 11,99 $ μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί, όπως και το κόστος ανανέωσης 15,99 $ ανά έτος.

Downright Bad – Οι χειρότεροι καταχωρητές:

Όχι – δεν μας αρέσουν.

Είναι παλιό σχολείο, ακριβό και δεν είναι καλό στους πελάτες τους. Αγοράστε μέσω αυτών με δικά σας έξοδα – σας προειδοποιήσαμε!

10) όνομα.com

Το Name.com πιθανότατα δεν είναι η πρώτη εταιρεία που θα χρησιμοποιούν οι περισσότεροι domainers, αλλά η προσφορά ενός δωρεάν ονόματος domain μαζί με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress είναι υποχρεωμένο να το κάνει ελκυστικό για ένα συγκεκριμένο κοινό. Η λίστα των εταιρειών TLD είναι εντυπωσιακή για κύλιση και αυτό είναι ένα οριστικό πλεονέκτημα για τον αγοραστή που πρέπει να έχει ένα όνομα τομέα .COFFEE ή .EQUIPMENT. Οι τομείς .com του πρώτου έτους πωλούνται στα 8,99 $ και το κόστος ανανέωσης φτάνει τα 12,99 $.

Η εταιρεία δεν είναι ο καλύτερος πάροχος τομέα όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Το Name.com προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη από Δευτέρα έως Παρασκευή και η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη κάθε μέρα για ένα μέρος της ημέρας.

11) 1 και1

Η 1and1 προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας με μια επιθετική προσφορά εγγραφής πρώτου έτους στα 99 σεντ. Δυστυχώς, η τιμή ανανέωσης ανεβαίνει γρήγορα στα 15 $. Είναι μια καλή επιλογή για άτομα που σκοπεύουν να αγοράσουν ένα όνομα τομέα και να πραγματοποιήσουν μεταφορά τομέα σε άλλο καταχωρητή τομέα τον επόμενο χρόνο. Αν ψάχνετε να εγκατασταθείτε με έναν μόνο καταχωρητή τομέα, το 1and1 δεν έχει πολλά άλλα να συμβαίνει εκτός από την τυπική litany των συνοδευτικών upsells φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Είναι επίσης σημαντικό να είστε βέβαιοι ότι διαβάζετε τη λεπτή εκτύπωση της σύμβασής τους για να κατανοήσετε καλύτερα το παράθυρο ακύρωσης. Εάν αισθάνεστε ποτέ ότι πρέπει να το ακυρώσετε δεν θα είναι εύκολο, και είτε θα αρνηθούν είτε δεν θα εκδώσουν επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον, 1&1 Το Διαδίκτυο δεν προσφέρει premium DNS ή άλλα μέσα για την ασφάλεια των τομέων. Αυτό που προσφέρουν είναι βασικό και δεν υπάρχει τίποτα μοναδικό ή ελκυστικό που θα σας έκανε να τους επιλέξετε από άλλους καταχωρητές τομέα.

12) Λύσεις δικτύου

Ugghh – Το Network Solutions είναι το χειρότερο.

ο μόνο ο λόγος που εξακολουθούν να υπάρχουν είναι επειδή ήταν κάποτε το μέρος για να εγγραφείτε. Και έκτοτε απομακρύνουν τους πελάτες τους που πεθαίνουν.

Αυτοί χρεώστε βόρεια 30 $ + για ανανέωση – περισσότερο από διπλό τι χρεώνουν άλλοι καταχωρητές. Οι διάβολοι!

Ένα απόκτημα περιουσιακού στοιχείου του Web.com, αυτός ο καταχωρητής ονόματος τομέα προσφέρει πολλά διαφορετικά σχέδια που περιλαμβάνουν όλες τις βασικές δυνατότητες υποστήριξης πελατών. Παρόλο που έχουν έναν ιστότοπο που φαίνεται υπέροχος και είναι κάτι που μπορείτε να περιηγείστε καθημερινά, αυτή η εταιρεία ήταν πολύ επιτυχημένη ως σύμβουλος πληροφορικής, αλλά έκτοτε έχει χτυπήσει αρκετά από διαμάχες από τη δεκαετία του 1990.

Η υποστήριξη είναι επίσης πολύ πενιχρή, χωρίς ζωντανή συνομιλία ή σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να καλέσετε. Μπορείτε να πληρώσετε για υποστήριξη premium. Σωστά. Πρέπει να τους πληρώσετε για να σας βοηθήσουμε με μεταφορές, μετεγκαταστάσεις, ρύθμιση SSL, μεταξύ άλλων σημαντικών πραγμάτων.

Επιπλέον, δεν προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν είστε δυσαρεστημένοι με αυτό που πληρώσατε, ίσως σας λένε επίσης να κλωτσήσετε τα βράχια. Χωρίς επιλογή επιστροφής χρημάτων, δεν υπάρχει τρόπος να σας ωφελήσει με οποιονδήποτε τρόπο.

13) Web.com

Το Web.com ισχυρίζεται ότι προσφέρει αξιόπιστη και προσιτή φιλοξενία ιστοσελίδων. Καλύπτουν κυρίως εταιρικές οντότητες και επιχειρήσεις πάνω από προσωπικά και ιδιωτικά άτομα. Προσφέρουν υπηρεσίες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να δημιουργούν δυνητικούς πελάτες και λύσεις μάρκετινγκ. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε βοήθεια με τις βελτιστοποιήσεις μηχανών αναζήτησης. Ωστόσο, εκεί είναι ακριβώς που τα θετικά ξεκινούν και τελειώνουν με το Web.com.

Οι τιμές ανανέωσής τους είναι επίσης εξωφρενικές. Θα χρειαστεί να πληρώνετε 35 δολάρια ετησίως για μια ανανέωση. Με αυτό το σκεπτικό, είναι καλύτερη ιδέα να ψάχνετε αλλού για αξιοπρεπή μακροπρόθεσμα σχέδια.

Το Web.com έχει μερικά πολύ κακά άρθρα βοήθειας στον ιστότοπό τους. Οι σελίδες βοήθειας είναι συχνά πολύ ασαφείς για να είναι χρήσιμες σε άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα ή ανησυχίες. Για παράδειγμα, εάν αναζητάτε βοήθεια για τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας, δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με τη μετεγκατάσταση.

14) eNom

Το eNom δεν υπερέχει στην καταχώριση τομέα και μάλλον αποκτά το όνομά του μεταπωλώντας άλλα μεταχειρισμένα ονόματα τομέα. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να είναι προβληματικό όταν εργάζεστε μαζί τους. Το ένα χέρι δεν ξέρει τι κάνει το άλλο.

Εάν ο μεταπωλητής σας επιτρέψει τη λήξη του ονόματος domain σας, το eNom μπορεί να σας κάνει να πληρώσετε πολλά χρήματα για μια νέα, μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Περιορισμοί τομέα

Έτσι, το αγαπημένο σας όνομα τομέα λήφθηκε από κάποιον άλλο – τι ενοχλητικά!

Λοιπόν όλα χάνονται; Οχι απαραίτητα. Εάν το όνομα που θέλετε καταλήγει σαν χόμπι από κάποιον που δεν χρησιμοποιεί το όνομα αλλά εξακολουθεί να πληρώνει το τέλος εγγραφής, η λύση σας είναι: backordering.

Το Backordering ενός τομέα δεν είναι ανθεκτικό, αλλά υπάρχει μια πολύ αξιοπρεπής πιθανότητα να αποκτήσετε αυτόν τον τομέα – εγκαίρως. Εάν το backorder δεν λειτουργεί; Δημιουργία νέου ονόματος…

Δημιουργίες ονομάτων τομέα

Υπάρχει πολλή συζήτηση σχετικά με το αν πρέπει να πάτε με ένα σύντομο όνομα τομέα όπως “δελφίνι” με ένα νέο TLD (.co, .us, .guru) ή να γίνετε δημιουργικοί, όπως το “trydolphin”, σε συνδυασμό με την παράδοση .com.

Είναι για συζήτηση, υπέρ και μειονεκτήματα και στα δύο, αλλά για να ξεκινήσετε γιατί να μην δημιουργήσετε δεκάδες ιδέες τομέα σε δευτερόλεπτα; Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 22 γεννήτριες ονομάτων τομέα που κάνουν το τέχνασμα για να σας προσφέρουν περισσότερες ιδέες από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε. Πάρτε για μια περιστροφή!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map