Τρόπος επιλογής φιλοξενίας ονόματος δημιουργικού τομέα – Σύγκριση τιμών και σχεδίων – Μάιος 2020

Τρόπος επιλογής φιλοξενίας ονόματος δημιουργικού τομέα – Σύγκριση τιμών και σχεδίων – Μάιος 2020

Τρόπος επιλογής φιλοξενίας ονόματος δημιουργικού τομέα – Σύγκριση τιμών και σχεδίων – Μάιος 2020

Πιστεύετε λοιπόν ότι έχετε μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Εξαιρετική! Πριν ξεκινήσετε, ίσως θελήσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο προσπαθώντας να δημιουργήσετε ένα δημιουργικό και αξέχαστο όνομα τομέα. Περάστε λίγο χρόνο σε αυτό, απλά όχι πάρα πολύ. Πάρα πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρουν αυτό το τέλειο όνομα τομέα και ποτέ να μην είναι ικανοποιημένοι με τις ιδέες τους. Μην κολλήσετε σε αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα, ίσως είναι καλύτερο να λάβετε αυτές τις έξι συμβουλές και έξι εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το τέλειο όνομα τομέα σας.


Έξι συμβουλές κατά τη δημιουργία του ονόματος τομέα σας.

Αρχικά, ξεκινήστε δίνοντας ένα λευκό φύλλο χαρτιού και ένα μολύβι. Σκεφτείτε όλα τα ονόματα που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το όνομα τομέα σας. Γράψτε τα όλα. Μόλις ολοκληρωθεί, διαβάστε αυτήν τη σύντομη λίστα ελέγχου και ξεκινήστε να διαγράφετε αυτές που δεν περνούν αυτήν τη λίστα έξι σημείων.

1. Κάντε το εύκολο

Καν’το εύκολο. Το όνομά σας πρέπει να είναι εύκολο να γράφεται, να είναι εύκολο να το πείτε και να ξεδιπλώσετε τη γλώσσα. Ένας από τους στόχους της δημιουργίας ενός ιστότοπου είναι να υπάρχει περιεχόμενο εκεί που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν. Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να συλλαβίσουν το όνομα τομέα σας ή ακόμη και να πουν το όνομα τομέα σας εύκολα, το περιεχόμενό σας δεν είναι πιθανό να κοινοποιηθεί τόσο εύκολα.

2. Κάντε το μοναδικό

Συχνά δεν αρκεί να πούμε ότι το κάνεις μοναδικό. Όταν λέμε μοναδικά, εννοούμε να μην το ακούγεται σαν κάτι άλλο εκεί έξω. Είναι ήδη δεδομένο ότι δεν μπορείτε να καταχωρίσετε το ίδιο όνομα στον τομέα σας με κάποιον άλλο. Ωστόσο, δεν θα ήταν έξυπνο να καταχωρίσετε όνομα adomain για τον ιστότοπό σας που ακούγεται πάρα πολύ σαν “Microsoft” ή οποιοδήποτε άλλο όνομα όπως αυτό. Θα γίνει λάθος πολύ εύκολα.

3. Τα ονόματα τομέα Com δεν είναι τα μόνα εκεί έξω

Μην τακτοποιείτε τα ονόματα “.COM” όλη την ώρα. Στην πραγματικότητα, εάν διαμένετε εκτός των Η.Π.Α., θα ήταν καλύτερα να έχετε έναν τομέα που να είναι επικεντρωμένος στη χώρα, όπως “CO.UK.” Επίσης, θυμηθείτε τι σημαίνει COM. Η COM είναι σύντομη για εμπορική, η ORG είναι σύντομη για την οργάνωση, η MIL είναι σύντομη για στρατιωτική, η GOV είναι σύντομη για την κυβέρνηση και η τηλεόραση είναι σύντομη για τηλεοπτικούς ιστότοπους. Υπάρχουν περισσότερα – χρησιμοποιήστε μια επέκταση που είναι κατάλληλη για το είδος του ιστότοπου που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Αν βρίσκεστε σε τεχνολογικούς κύκλους, χρησιμοποιείται συνήθως το τέλος του τομέα “.io”. Πρόκειται για ένα περίεργο τελείωμα TLD (τομέα ανωτάτου επιπέδου), επειδή ανήκει στο βρετανικό υπερπόντιο έδαφος του Ινδικού Ωκεανού. Στην πραγματικότητα υπάρχουν μόνο στρατιωτικοί κάτοικοι του νησιού, οπότε είναι λίγο ανωμαλία. Μια άλλη κοινά χρησιμοποιούμενη επέκταση “.com” είναι το “.co”. Είναι τόσο κοντά στο .com και τα περισσότερα άτομα δεν θα απενεργοποιηθούν από αυτό. Αυτό γίνεται όλο και πιο κοινό. Υπάρχουν επίσης “.xyz”, “.ninja”, “.guru” και πολλοί άλλοι για εξερεύνηση.

4. Σκεφτείτε το κοινό σας.

Αυτό είναι ένα από τα πιο παραγνωρισμένα μυστικά όσον αφορά την καταχώριση του ονόματος domain σας. Όταν εξετάζετε το κοινό σας, σκέφτεστε τι περιμένουν. Πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το δικό σας όνομα για να γίνετε το δικό σας εμπορικό σήμα, όπως NathanBarry.com? Ή θα γίνετε το δικό σας εμπορικό σήμα αλλά θα ξεκινήσετε επίσης ένα κίνημα, όπως το Pat Flynn’s SmartPassiveIncome.com? Προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια εταιρεία και θα ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο; Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το όνομα του ιστότοπου και το όνομα της εταιρείας δεν πρέπει πάντα να είναι τα ίδια, αλλά σίγουρα βοηθά. Αν έχετε φιλοδοξίες να επεκτείνετε πέρα ​​από έναν απλό ιστότοπο WordPress μαζί σας, μην το κάνετε με ένα συγκεκριμένο όνομα. Εάν τελικά θέλετε να γίνετε μια μεγάλη εθνική εταιρεία μάρκετινγκ, η κλήση του ιστότοπού σας HundredDollarBacklinks δεν είναι πιθανώς καλή ιδέα. Πηγαίνετε για κάτι που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες σας, όπως το Connect2020 ή το SimpleSurge (και τα δύο αποτελούνται).

5. Να είστε δημιουργικοί

Εάν το όνομά σας έχει ληφθεί, σκεφτείτε να το συντομεύσετε, να προσθέσετε μια ετικέτα στο τέλος ή να αλλάξετε το όνομα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνθέσετε λέξεις όπως [YouTube], χρησιμοποιώντας μια φράση όπως [24seven], τροποποιώντας μια λέξη όπως [Flickr] ή ακόμα και να συνδυάσετε ένα πρόθεμα με ένα επίθημα όπως [Shopify].

6. Κρατήστε το σύντομο και απλό

Πάνω απ ‘όλα, κρατήστε το σύντομο και απλό. Μην κάνετε το όνομα του τομέα σας υπερβολικά περίπλοκο να γράφετε, πολύ περίπλοκο να το πείτε ή δύσκολο να το απομνημονεύσετε. Θα πρέπει να είναι σύντομο και πιασάρικο.

Έξι εργαλεία για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το όνομα τομέα σας

Αυτοί οι κανόνες είναι υπέροχοι. Μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα δημιουργικό και μοναδικό όνομα τομέα. Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να είστε ακόμα κολλημένοι. Συγκεντρώσαμε έξι εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε το όνομα τομέα σας.

Lean Domain Search

Αυτή είναι μια γεννήτρια ονόματος τομέα που θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα μοναδικό όνομα. Ειδικεύεται στη χρήση προθημάτων και επιθημάτων και τη συγκέντρωσή τους. Επιπλέον, θα ελέγξει τα ονόματα που διαθέτει για διαθεσιμότητα.

Leandomainsearch.com

GoSpaces

Αυτή είναι μια άλλη δωρεάν γεννήτρια ονόματος τομέα που βασίζεται σε μια λέξη-κλειδί. Απλώς πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί και αφήστε την να εμφανίσει μοναδικές ιδέες για την επιχείρηση και το όνομα τομέα σας.

Gospaces.com

Όνομα Σταθμός

Ακριβώς όπως το GoSpaces, το NameStation θα προσφέρει πολλές δωρεάν και μοναδικές ιδέες με βάση την υποβληθείσα λέξη-κλειδί. Απλά βάλτε μια λέξη-κλειδί που θέλετε, όπως το εξειδικευμένο θέμα σας και αφήστε το NameStationgo να λειτουργήσει.

Namestation.com

Domaintyper

Μόλις αποκτήσετε την ιδέα σας για το μοναδικό όνομα από το NameStation, το GoSpaces ή τοLean Domain Search, ελέγξτε για διαθεσιμότητα στο Domaintyper. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να περιορίσετε τις ιδέες σας σε ό, τι έχετε δύο ή τρεις επιλογές στα έργα.

Domaintyper.com

Περιστέρι τομέα

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που αναζητά αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης. Απλώς πάρτε τη θέση σας και μάθετε τι ψάχνουν οι άνθρωποι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εισαγάγετε λέξεις-κλειδιά απευθείας στο όνομα τομέα σας.

Leandomainsearch.com

Domainr

Αυτό είναι ένα τακτοποιημένο και μοναδικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να «χαράξετε» το όνομά σας. Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά την Ιστοσελίδα, σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε την υπηρεσία αναζητώντας κάτι όπως το “acme florist”. Αμέσως, θα βρείτε 15 μοναδικά ονόματα και θα σας δώσει πληροφορίες, όπως ποια ονόματα τομέα είναι διαθέσιμα και ποια είναι σταθμευμένα. Domainr.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector