11 μέρη για να μάθετε να κωδικοποιείτε στο Διαδίκτυο (Μάιος 2020)

Θέλετε να μάθετε να κωδικοποιείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε.


Είναι τρομακτικό, ήμουν εκεί.

Η ιδιοφυής ιδέα της νέας εφαρμογής ιστού περιμένει τον εγκέφαλό σας να καλύψει και να το προγραμματίσει.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να μάθεις να κωδικοποιείς στο διαδίκτυο από μία από πολλές πηγές – δωρεάν και επί πληρωμή.

Αλλά από πού ξεκινάς?

Αναλύουμε τις αγαπημένες μας πηγές και σας λέμε τι μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς.

Μαθαίνοντας να κωδικοποιείτε ανά γλώσσα

HTML

 

CSS

 

Javascript

 

Πύθων

 

SQL

 

iOS

 

Επιστημονικά δεδομένα

 

Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Android

 

iOS

Ο καλύτερος τρόπος μάθησης – Διαφορετικός για όλους

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θέμα, μπορείτε να μάθετε πολλές κωδικοποιήσεις online δωρεάν. Είναι απολύτως λογικό, αφού ολόκληρο το Διαδίκτυο είναι βασισμένο σε κώδικα. Προτείνουμε δωρεάν πηγές για αρχάριους που δεν είναι έτοιμοι να επενδύσουν χρήματα σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επί πληρωμή. Μόλις λάβετε το σφάλμα κωδικοποίησης, είναι λογικό να ακολουθήσετε ένα δομημένο πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από έμπειρους προγραμματιστές.

1. W3Schools.com

Αυτό ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι είναι «ο μεγαλύτερος ιστότοπος για προγραμματιστές ιστού στον κόσμο». Εάν θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε τα πλεονεκτήματα της κωδικοποίησης και της δομής ενός ιστότοπου από την αρχή, αυτός είναι ένας εξαιρετικός πόρος. Απλά διατυπώνεται και περιλαμβάνει ενότητες για την εκμάθηση HTML (Hypertext Markup Language) και CSS (Cascading Style Sheets). Αυτός ο ιστότοπος εκμάθησης θα σας παρουσιάσει σεμινάρια γραφικών HTML, JavaScript, προγραμματισμού από πλευράς διακομιστή, δημιουργίας ιστοσελίδων και XML (Extensible Markup Language).

Το Σχολείο παρέχει μια πλήρη σειρά μαθημάτων εκμάθησης, παραδειγμάτων και μαθημάτων. Μπορείτε επίσης να λάβετε πιστοποιήσεις σε γλώσσες προγραμματισμού HTML, HTML5, CSS, JavaScript, JQuery, PHP, XML και Bootstrap. Γιατί να ασχοληθείτε με την πιστοποίηση; «Τεκμηρίωση των δεξιοτήτων σας σας επιτρέπει να προχωρήσετε προς τα πάνω στον οργανισμό σας. ” Και ως μπόνους, αν προχωρήσετε ποτέ πέρα ​​από το τρέχον έργο σας, αυτές οι πιστοποιήσεις και δεξιότητες είναι εξαιρετικά μεταβιβάσιμες. Όλες οι παρεχόμενες ασκήσεις, μαθήματα και αναφορές είναι εντελώς δωρεάν. Αυτή η πηγή θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε να κωδικοποιείτε δωρεάν για κάποιον που μαθαίνει καλύτερα κάνοντας.

2. Ούντεμι

Το Udemy είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε να κωδικοποιείτε ειδικά για αρχάριους. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται ότι “Θα μάθετε πώς να δημοσιεύετε τον δικό σας ιστότοπο ζωντανά στον Ιστό σε σύντομο χρονικό διάστημα με αυτό το μάθημα διακοπής φιλοξενίας ιστού”. Μέσα από μια σειρά σύντομων βίντεο, σας διδάσκει πώς να σχεδιάσετε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας σε καθόλου χρόνο. Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι αρκετά εκτεταμένος και περιλαμβάνει συνδέσμους για περισσότερες γνώσεις και περισσότερους τρόπους για να μάθετε προγραμματισμό και κωδικοποίηση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το Web Hosting Crash Course είναι εντελώς δωρεάν. Περισσότερα μαθήματα είναι διαθέσιμα με μια μικρή χρέωση. Αλλά αυτός ο ιστότοπος καθιστά εξαιρετικά εύκολο να ξεκινήσετε.

3. Δίκτυο προγραμματιστών Mozilla

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει έναν αριθμό οδηγών, άρθρων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων κ.λπ. Δεν προσφέρει τόσο μεγάλη εμπειρία όσο πολλά άλλα προγράμματα αυτής της λίστας. Με αυτόν τον τρόπο, εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε να κωδικοποιείτε δωρεάν και έχει άλλους εξαιρετικούς πόρους για όταν τελειώσετε με την εκμάθηση κώδικα που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε κάποιες άλλες σημαντικές δεξιότητες που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Αυτό το συγκεκριμένο άρθρο πηγαίνει σε απλές αλλά εξαιρετικές λεπτομέρειες για το πώς να αναζητήσετε μερικές εύκολες επιλογές για τη δημοσίευση του ιστότοπού σας.

Για πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας, θα θέλετε να ενοικιάσετε υπηρέτης χώρο από μια εταιρεία φιλοξενίας (SiteGround ή BlueHost) και αγοράστε ένα τομέα όνομα, για να βεβαιωθείτε ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να πάρει το όνομά σας από εσάς. Χρησιμοποιήστε μια διαδικτυακή υπηρεσία δημοσίευσης όπως το GitHub, το Google App Engine ή το Dropbox. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό IDE (ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης) όπως το Thimble.

4. Κωδικός. Org

Αυτός ο ιστότοπος δεν προσφέρει δικά του μαθήματα, ωστόσο σας συνδέουν σε μαθήματα από διάφορες πηγές που καλύπτουν οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας. Ο ιστότοπος χωρίζεται σε τρεις ενότητες, K-5, 6-12 και πέραν του K-12. Τα μαθήματα K-5 υπόσχονται να σας βοηθήσουν “Μάθετε να φτιάχνετε το δικό σας παιχνίδι, εφαρμογή ή σχέδιο υπολογιστή”. Το 6-12 δηλώνει ότι θα σας διδάξει να “Δημιουργείτε πραγματικές εφαρμογές, παιχνίδια και ιστότοπους που λειτουργούν χρησιμοποιώντας μπλοκ, JavaScript, CSS, HTML και άλλα.” Τέλος, το πέρα ​​από το K-12 σάς δίνει τη δυνατότητα να “Πηγαίνετε πέρα ​​από το Code.org και να παρακολουθείτε πανεπιστημιακά μαθήματα στο διαδίκτυο ή να μάθετε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού.”

Όπως μπορείτε να περιμένετε λόγω του γεγονότος ότι έχει μαθήματα που ξεκινούν τόσο μικρά, έχει μια αρκετά παιδική εμφάνιση. Μην αφήσετε αυτό να σας ξεγελάσει, υπάρχει κάποιο φανταστικό περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις να κωδικοποιείς για ένα παιδί, ωστόσο έχει πραγματικά εκπληκτικά δωρεάν μαθήματα για όλες τις ηλικίες.

5. Codecademy

Η Codecademy μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μπορείτε να “μάθετε να κωδικοποιείτε δωρεάν”. Η κύρια σελίδα είναι αρκετά γυμνή. πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα μαθήματα και το εκπαιδευτικό υλικό. Κάποιος το κάνει αυτό, αν και υπάρχει κάποια μεγάλη αλληλεπίδραση που παρέχεται με το εκπαιδευτικό υλικό. Ωστόσο, η κύρια σελίδα προσφέρει μερικές μαρτυρίες από εκείνους που έχουν χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο, καθώς και από εκείνους που ξεπέρασαν τα εμπόδια στην αναζήτηση των ονείρων τους. Θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο. Καλύπτει επίσης CSS και Java, καθώς και διάφορες άλλες χρήσιμες γλώσσες προγραμματισμού.

6. Ακαδημία Χαν

Αυτό είναι ένα διαδραστικό κοινότητα προγραμματιστών που μαθαίνουν μαζί. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες και τη συνεργασία σε έργα και διαθέτει χώρο για να μοιραστείτε τα τρέχοντα ή τα προηγούμενα έργα σας με άλλους για σχόλια και βοήθεια. Καλύπτει το σχέδιο & κινούμενα σχέδια, ιστοσελίδες HTML / CSS, Εισαγωγή σε SQL, προηγμένη JavaScript, python και πολλά άλλα. Αυτός ο ιστότοπος καλύπτει σχεδόν οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να συλλάβετε σχετικά με την επιστήμη των υπολογιστών και την ανάπτυξη ιστού. Το κάνει αυτό με πλήρη μαθήματα, βίντεο και μια πλήρη κοινότητα διαδραστικών εκπαιδευτικών και μαθητών. Αυτό είναι ιδανικό για αρχάριους.

7. Κουρσέρα

Coursera.org είναι μια όμορφη τοποθεσία, παρόμοια με την Khan Academy. Είναι όλα σχετικά με τη μάθηση, τη μάθηση, τη μάθηση. Αυτή είναι μια άλλη πλήρης κοινότητα χιλιάδων μαθητών που αλληλεπιδρούν και συνεργάζονται σε έργα και μάθηση. Προσφέρει πολλά μαθήματα σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού που θα μπορούσατε ενδεχομένως να μάθετε. Περιλαμβάνει μαθήματα που διδάσκονται από καθηγητές πανεπιστημίου στο Διαδίκτυο. Το καλύτερο είναι πιθανώς το HTML, CSS και Javascript για Web Developers σειρά μαθημάτων. Καλύπτει όλες αυτές τις γλώσσες προγραμματισμού και πώς να τις χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά για να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. 

8. EdX.org

Αυτός είναι ένας άλλος ιστότοπος ανοιχτού μαθήματος όπως η Khan Academy και η Coursera. Προσφέρει περισσότερα από 165 μαθήματα για την επιστήμη των υπολογιστών. Έτσι, ανάλογα με το σε βάθος που θέλετε να πάρετε, αυτός ο ιστότοπος είναι ιδανικός. Μπορείτε να βρείτε τόσους πόρους για την εκμάθηση γλωσσών προγραμματισμού και τη συνεργασία με την φιλοξενία και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Εδώ είναι μια σύντομη λίστα μαθημάτων σχετικά με την ανάπτυξη ιστού και τον προγραμματισμό που προσφέρονται εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή. Μερικά από αυτά τα μαθήματα έχουν αρκετά βάθος. Αλλά πάλι, όσο περισσότερο μαθαίνετε, τόσο πιο εμπορεύσιμες και μεταβιβάσιμες δεξιότητες έχετε.

9. Εκπαίδευση προγραμματιστών Google

Αυτός ο πόρος διαθέτει κάποια πολύ βασική εκπαίδευση ανάπτυξης ιστού για τις πιο κοινές γλώσσες όπως HTML, CSS και Javascript. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει αυτό το πρόγραμμα από τα υπόλοιπα αυτής της λίστας είναι η εστίαση στον προγραμματισμό για κινητά για το Android και την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας της Google. Σας παρέχουν “μαθήματα εκπαίδευσης που περιγράφουν πώς να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη εργασία με δείγματα κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά στην εφαρμογή σας”. Λειτουργεί βοηθώντας σας να φτιάξετε μικρότερα έργα που μπορούν να εφαρμοστούν σε κτίριο εφαρμογών πραγματικού κόσμου. Όπως και μερικοί από αυτούς τους άλλους ιστότοπους, το Google Developers Training έχει κάποιους άλλους εξαιρετικούς πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν νιώθετε άνετα με την κωδικοποίηση και θέλετε να μάθετε περισσότερα.

10. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής κώδικα

Αυτός ο ιστότοπος είναι μια άλλη εκδήλωση πλήρους συνεργασίας στην κοινότητα, θα σας βοηθήσει να “Μάθετε HTML5, CSS3, Javascript και πολλά άλλα …” Παρέχει οδηγίες για βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας κάθε έργου που μπορείτε να φανταστείτε. Σας οδηγεί σε έργα πραγματικού κόσμου που έχουν ήδη αποδειχθεί επιτυχημένα, διασφαλίζοντας ότι γνωρίζετε τι διδάσκουν πραγματικά θα λειτουργήσει..

11. Δωρεάν κατασκήνωση κώδικα

Αυτός ο ιστότοπος, όπως μπορείτε να περιμένετε από το όνομα, συνοψίζεται καλύτερα ως δωρεάν online bootcamp κωδικοποίησης. Σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε με τον δικό σας ρυθμό που είναι ιδανικό για όσους είναι απασχολημένοι. Καλύπτουν λεπτομερώς HTML, CSS και Javascript. Επίσης, ένα σπουδαίο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σπουδών, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό για να δείξετε ότι έχετε ολοκληρώσει το μάθημα. Ολοκληρώνετε το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνοντας 5 τελικά έργα, τα οποία σας επιτρέπουν να αποκτήσετε κάποια εμπειρία στον πραγματικό κόσμο με τις δεξιότητες που θέλετε να μάθετε.

Μεταξύ όλων αυτών των προγραμμάτων αισθάνομαι σίγουροι ότι θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να μάθετε την κωδικοποίηση για εσάς, είτε ψάχνετε για δωρεάν μαθήματα, δωρεάν online bootcamp κωδικοποίησης, μαθήματα επί πληρωμή, αυτές οι πηγές τα έχουν όλα. Θα είναι πολύτιμα όταν προσπαθείτε να μάθετε HTML, CSS, Javascript, Python, SQL, iOS ή / και Επιστήμη δεδομένων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map