Δωρεάν Κατασκευαστές Ιστοσελίδων: Πώς δημιουργείτε έναν ιστότοπο χωρίς κόστος; (Μάιος 2020)

Σοβαρά? Μπορεί ένας ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης – χωρίς δεξιότητες σχεδιασμού και λίγος ή καθόλου προϋπολογισμός – να δημιουργήσει έναν ιστότοπο δωρεάν?


Η απάντηση είναι ναι. Και δεν χρειάζεται καν να είστε τεχνικοί για να το κάνετε.

Contents

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς κόστος?

Πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις δεν είναι έτοιμες να ξοδέψουν μεγάλα χρήματα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα: εάν δεν διαθέτετε ιστότοπο, κάποιος θα ξέρει ότι έχετε εταιρεία; Οι άνθρωποι δεν βρίσκουν πλέον επιχειρήσεις, οι μηχανές αναζήτησης βρίσκουν επιχειρηματικούς ιστότοπους.

Λοιπόν, πώς ξεκινήσατε να δημιουργείτε τον δωρεάν ιστότοπό σας; Θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Επιλογές ιστοσελίδας

Υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο τρόποι για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς να πληρώσετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει: Μάθετε να κωδικοποιείτε ή να χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Η εκμάθηση κώδικα είναι ένα υπέροχο σχέδιο – εδώ είναι μερικά δωρεάν πόρους για βοήθεια – αλλά δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί γρήγορα ο ιστότοπός σας. Οι διαδικτυακοί κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν μια πολύ ταχύτερη και ευκολότερη επιλογή.

Δεν είναι τέλειες, αλλά για μια μικρή επιχείρηση, ιδιαίτερα με περιορισμένες δεξιότητες ιστού και περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο γρήγορα και φθηνά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Free Website Builders

Πλεονεκτήματα

 • Δημιουργήστε έναν ιστότοπο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα
 • Απλό στη χρήση – ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις
 • Δεν χρειάζονται τεχνικές ή σχεδιαστικές δεξιότητες
 • Περιλαμβάνονται πρότυπα και εργαλεία
 • Διαθέσιμα προγράμματα premium καθώς μεγαλώνετε

Μειονεκτήματα

 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται στον ιστότοπό σας
 • Οι επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πολύ περιορισμένες σε δωρεάν προγράμματα
 • Δεν είναι πάντα εύκολο να προσαρμοστεί
 • Ρυθμίστε να είναι ιδιόκτητος – δυσκολότερο να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας
 • Τα premium σχέδια είναι πολύ πιο ακριβά από τους παραδοσιακούς οικοδεσπότες Ιστού

Ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι οι δημιουργοί ιστότοπων είναι ιδανικοί για αρχάριους που θέλουν να αποκτήσουν έναν δωρεάν ιστότοπο αυτήν τη στιγμή.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο όταν δεν έχετε τεχνικό υπόβαθρο, τα σωστά εργαλεία είναι το κλειδί. Εδώ είναι μερικά από τα υπέροχα εργαλεία και δυνατότητες που είναι στάνταρ στο μεγαλύτερο μέρος του δωρεάν δημιουργού ιστότοπων.

Μεταφορά και απόθεση

Ολόκληρο το σημείο μεταφοράς και απόθεσης είναι να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τον κέρσορα για να τοποθετήσετε ή να μετακινήσετε αντικείμενα σε μια ιστοσελίδα. Πηγαίνετε και κάνετε κλικ, σύροντας την εικόνα ή το widget στο μέρος που θέλετε να είναι και, στη συνέχεια, αφήστε το.

Είναι εύκολο και διαισθητικό – δεν απαιτείται κωδικός – και βλέπετε τα αποτελέσματα αμέσως. Εάν δεν σας αρέσει, κάντε κλικ στο X για να το διαγράψετε και σύρετε κάτι άλλο.

Προσαρμοσμένο όνομα τομέα

Εάν σκέφτεστε έναν ιστότοπο, ενδέχεται να έχετε ήδη αγοράσει το όνομα τομέα σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε – ο δικός σας τομέας διευκολύνει την εύρεση των μηχανών αναζήτησης.

Μόλις επιλέξετε το εργαλείο δημιουργίας, μπορείτε να συνδέσετε το όνομα τομέα σας σε αυτό. Λάβετε υπόψη ότι η πλειοψηφία των κατασκευαστών χρεώνουν ένα μηνιαίο τέλος για τη σύνδεση του τομέα με τον ιστότοπό σας.

wix

Ηλεκτρονικό κατάστημα (ηλεκτρονικό εμπόριο)

Όταν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δωρεάν – είναι σίγουρα μια μεγάλη υπόθεση. Οι δημιουργοί ιστότοπων το καθιστούν εύκολο, αλλά αυτό σημαίνει ότι το δωρεάν έχει τα όριά του εδώ.

Οι περισσότερες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου θα καθορίσουν το μέγεθος του αποθέματός σας – συχνά περιορίζεται σε έως και πέντε αντικείμενα. Ελέγχουν τον αριθμό των επεξεργαστών πληρωμών, που τείνουν προς τους παραδοσιακούς προμηθευτές όπως το PayPal.

Αλλά σας δίνουν έναν τρόπο να αρχίσετε να πωλείτε online τώρα και μπορείτε να μεταβείτε στο πρόγραμμα επί πληρωμή εάν χρειάζεστε περισσότερους πόρους.

βαρύ

Δωρεάν τομέας

Οι περισσότεροι κατασκευαστές σας προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα. ΑΛΛΑ… είναι στην πραγματικότητα ένας υποτομέας. Εάν χρησιμοποιήσατε το Wix για παράδειγμα, ο τομέας σας θα ήταν: www.mywebsite.wixsite.com. Οι μηχανές αναζήτησης δεν προτιμούν αυτόν τον τύπο ρύθμισης.

Συνήθως μπορείτε να αγοράσετε έναν τομέα για περίπου 12,00 $. Όνομα είναι ιδανικό μέρος για να το κάνετε επειδή περιλαμβάνουν το απόρρητο τομέα δωρεάν.

ucraft

Φιλοξενία Ιστού

Ένας δωρεάν δημιουργός ιστότοπων φιλοξενεί τον τομέα σας – είναι ο ιδιοκτήτης σας στο διαδίκτυο. Σε αντάλλαγμα για δωρεάν φιλοξενία, οι επισκέπτες σας θα βλέπουν διαφημίσεις.

Καθώς ο ιστότοπός σας δημιουργεί επισκεψιμότητα, μπορεί να θέλετε περισσότερο εύρος ζώνης ή δυνατότητες, χωρίς τις διαφημίσεις. Κάθε δωρεάν οικοδόμος έχει premium σχέδια για να το βοηθήσει, αλλά μπορεί να είναι

Σημαντικά πιο ακριβό από τη φιλοξενία ενός ιστότοπου σε έναν συμβατικό πάροχο.

webstarts

Ενστικτώδης

Οι δωρεάν οικοδόμοι είναι εύχρηστοι και ευκολότεροι. Αυτή είναι η δική τους δουλειά – για να είναι απλό για εσάς και τη μικρή σας επιχείρηση να ξεκινήσετε τη σύνδεση.

Τζιμόντο

Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός

Αποκριτικός σχεδιασμός σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται στο μέγεθος της οθόνης στην οποία εμφανίζεται. Περίπου το 48% της διαδικτυακής δραστηριότητας πραγματοποιείται σε κινητές συσκευές, οπότε ο σχεδιασμός απόκρισης είναι απαραίτητος.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές θα παρέχουν πρότυπα ή θέματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Να το ελέγχετε πάντα σε συσκευές διαφορετικού μεγέθους και σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης.

μοζέλο

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων θα περιλαμβάνουν ορισμένα εργαλεία ή widgets κοινωνικών μέσων. Τα περισσότερα περιλαμβάνουν εικονίδια κοινής χρήσης για να εμφανίζονται οι αναρτήσεις και η σελίδα σας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο που τους αρέσει.

Ορισμένα προσφέρουν widget για την παροχή συνδέσμων στους δικούς σας λογαριασμούς ή ακόμη και για την εμφάνιση των tweets ή των δημοσιεύσεών σας απευθείας στον ιστότοπό σας.

ροή ιστού

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Οι δωρεάν κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν μερικές βασικές υποστηρίξεις για να διευκολύνουν τις μηχανές αναζήτησης να βρίσκουν τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι το βασικό σημείο του SEO.

Αυτά τα εργαλεία συνήθως περιλαμβάνουν φόρμες για την προσθήκη μεταδεδομένων ή τίτλων SEO και εναλλακτικού κειμένου για την περιγραφή των εικόνων σας. Αν και αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα, η βελτίωση της θέσης σας στα αποτελέσματα της σελίδας αναζήτησης (SERPs) απαιτεί ένα πολύ ευρύτερο δίκτυο.

δημιουργός

Φιλικό προς τις μικρές επιχειρήσεις

Καλώς ήλθατε για αρχάριους! Και πάλι, αυτοί οι κατασκευαστές έχουν σχεδιαστεί για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνδεθούν στο διαδίκτυο γρήγορα χωρίς σημαντική επένδυση σε μετρητά.

Ζοχό

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι μια διεπαφή που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν οικεία και εύχρηστα. Μοιάζει με εφαρμογές λογισμικού εκτός σύνδεσης όπως το Microsoft Word, με βασικές επιλογές μορφοποίησης για την προσθήκη περιεχομένου.

ιστότοπος123

14 καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων

Ποιο είναι κατάλληλο για τη μικρή σας επιχείρηση; Ακολουθεί η γνώμη μας για τους κορυφαίους κατασκευαστές εκεί έξω σήμερα.

1. Δημιουργία ιστοσελίδων Weebly

δημιουργός ιστότοπων weebly

Το Weebly είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δωρεάν κατασκευαστές. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, το CMS περιλαμβάνει drag and drop builder, εργαλεία SEO και αριθμό εφαρμογών για να προσθέσετε περισσότερη λειτουργικότητα. Το δωρεάν πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα όνομα υποτομέα, υποστήριξη μέσω συνομιλίας και email, καθώς και πιστοποιητικό SSL. (Το πιστοποιητικό SSL είναι ένα εργαλείο επαλήθευσης ασφαλείας – αλλαγή του τομέα σας από HTTP σε HTTPS.) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή για κινητά για να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας εν κινήσει.

Το Weebly περιλαμβάνει τυπικά σχέδια (πρότυπα), αλλά η επιλογή είναι κάπως περιορισμένη. Ένας μάλλον ενοχλητικός περιορισμός είναι η έλλειψη βιβλιοθήκης πολυμέσων – κάθε εικόνα πρέπει να μεταφορτώνεται κάθε φορά, ακόμα κι αν την έχετε ήδη χρησιμοποιήσει.

Δεν υπάρχει επιλογή για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο δωρεάν πρόγραμμα ή ακόμη και στο πρόγραμμα που συνδέει τον προσαρμοσμένο τομέα σας με τον ιστότοπο. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει να προχωρήσετε στο πρόγραμμα Pro.

Πλεονεκτήματα

 • Το απλό, διαισθητικό CMS περιλαμβάνει drag and drop builder
 • Το δωρεάν πακέτο περιλαμβάνει SSL
 • Εφαρμογή για κινητά για πρόσβαση στον ιστότοπο από οπουδήποτε
 • Συνομιλία και υποστήριξη μέσω email για δωρεάν πρόγραμμα

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένος αριθμός προτύπων
 • Δεν υπάρχουν επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου στο δωρεάν πρόγραμμα
 • Δεν υπάρχει βιβλιοθήκη πολυμέσων για εικόνες

Επισκεφτείτε το Weebly εδώ

2. Wix Website Builder

δημιουργός ιστότοπων wix

Το Wix είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με τόσες πολλές επιλογές που θα κάνουν το κεφάλι σας να γυρίζει. Έχουν τόνους ανταποκριτικών προτύπων σχεδίασης που είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν. Ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό για αρχάριους είναι το Wix ADI – Artificial Design Intelligence. Βασικά, απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις και το Wix δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο πρότυπο για τον ιστότοπό σας.

Το πρόγραμμα freebie περιλαμβάνει πρόσβαση στην εκτεταμένη βιβλιοθήκη προτύπων, έναν δωρεάν υποτομέα και φιλοξενία, καθώς και μια περιορισμένη επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν προσδιορίζουν με σαφήνεια ποιες λειτουργίες είναι δωρεάν και ποιες είναι premium, οπότε φροντίστε να ρωτήσετε.

Δύο πράγματα που πρέπει να σημειώσετε. Πρώτον, το Wix δεν είναι ντροπαλό όσον αφορά τη διαφήμιση. Ο ιστότοπός σας συμπληρώνεται με μια διαφήμιση banner. Δεύτερον, αν και τα πρότυπα είναι φοβερά, δεν είναι εναλλάξιμα. Εάν θέλετε να αλλάξετε, χάνετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή προσαρμογές που έχετε κάνει.

Πλεονεκτήματα

 • Τόνοι αποκριτικών προτύπων
 • Εύκολο στη χρήση drag and drop builder
 • Η διεπαφή τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να δημιουργήσει έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο που θα βασίζεται σε απαντήσεις σε ερωτήσεις αποθεμάτων
 • Λογικές επιλογές για μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα σε δωρεάν πρόγραμμα
 • Απεριόριστες γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια, φόντα βίντεο και εφέ παράλλαξης.

Μειονεκτήματα

 • Το SEO επηρεάζεται από τον υποτομέα που παρέχεται στο δωρεάν πρόγραμμα
 • Μηνιαία χρέωση για τη χρήση του δικού σας τομέα
 • Επιθετική τοποθέτηση διαφημίσεων σε δωρεάν πρόγραμμα

Μάθετε περισσότερα για το Wix

3. WordPress.com

wordpress

Το WordPress.com ξεκίνησε ως μια δωρεάν πλατφόρμα blogging με ένα προσαρμοσμένο CMS. (Το ίδιο CMS είναι μια δωρεάν εφαρμογή σε πάροχους φιλοξενίας επί πληρωμή.) Το WordPress.com είναι ιδανικό για ένα βασικό blog, αλλά μπορεί να απαιτήσει λίγο περισσότερη προσπάθεια για έναν αρχάριο που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων.

Το WordPress.com παρέχει μερικά δωρεάν θέματα κατά την εγγραφή σας. Λαμβάνετε έναν υποτομέα και ορισμένες προσθήκες, συμπεριλαμβανομένου του Jetpack, το οποίο παρέχει πολλές επιπλέον δυνατότητες. Δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας drag and drop και το ταμπλό είναι λιγότερο διαισθητικό για αρχάριους. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα εξαγωγής του περιεχομένου σας – οπότε αυτή η δωρεάν πλατφόρμα φιλοξενίας είναι πιο εύκολη από τη μετάβαση από τους περισσότερους άλλους δωρεάν κατασκευαστές.

Για τις μικρές επιχειρήσεις, τα premium σχέδια είναι περίπου 4 φορές ακριβότερα από τη χρήση ενός παραδοσιακού παρόχου φιλοξενίας και του ίδιου CMS.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη πλατφόρμα blogging
 • Εύκολο στη χρήση drag and drop builder
 • Βιβλιοθήκη εικόνων, δωρεάν θέματα και προσθήκες
 • Το περιεχόμενο μπορεί να εξαχθεί για μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Το δωρεάν πρόγραμμα είναι ένας εύκολος τρόπος για να μάθετε βασικά του WordPress CMS

Μειονεκτήματα

 • Το SEO επηρεάζεται από τον υποτομέα
 • Πολύ ακριβά προγράμματα premium
 • Τα πρόσθετα και τα θέματα περιορίζονται και ελέγχονται ακόμη και σε προγράμματα premium

Επισκεφτείτε το WordPress.com

4. Site123 Website Builder

Κατασκευαστής ιστότοπου Site123

Ο ιστότοπος123 υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση από τους ανταγωνιστές του – δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας drag and drop. Αντ ‘αυτού, απλώς ανεβάζετε το περιεχόμενό σας και παράγεται με απόκριση. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο πολύ γρήγορα.

Ο ιστότοπος 123 κατέχει υψηλή θέση στην εξυπηρέτηση πελατών, με υποστήριξη 24/7, μέσω συνομιλίας, email και συστήματος εισιτηρίων. Περιλαμβάνεται στο δωρεάν πρόγραμμα, μαζί με τον δωρεάν υποτομέα, τα εργαλεία SEO και την πρόσβαση σε διάφορα πρότυπα σχεδίασης που ανταποκρίνονται. Μπορείτε να λάβετε μια επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου με έναν συγκεκριμένο κατασκευαστή καταστημάτων, αλλά απαιτεί ένα premium σχέδιο.

Ο ιστότοπος 123 επισημαίνει ότι είναι πολύ φιλικός προς το SEO, αλλά αυτό δεν ισχύει για κανέναν ιστότοπο με υποτομέα. Υπάρχει μια ενιαία τιμή για προγράμματα premium και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή.

Δείτε το Site123

Πλεονεκτήματα

 • Καλή επιλογή προτύπων σχεδιασμού απόκρισης
 • Δεν απαιτείται κτίριο – απλώς ανεβάστε περιεχόμενο
 • Δωρεάν εικόνες περιλαμβάνονται στον οδηγό ρύθμισης
 • Πολύ θετικές κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών
 • Το πρόγραμμα Premium περιλαμβάνει εγγραφή τομέα

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου για δωρεάν πρόγραμμα
 • Η τιμολόγηση για τα προγράμματα premium δεν είναι διαφανής
 • Τα πακέτα πακέτων έπαιξαν, αλλά δεν εξηγούνται λεπτομέρειες

5. Εντυπωσιακά Δημιουργία Ιστοσελίδων

Εντυπωσιακά δημιουργός ιστότοπων

Το Strikingly είναι ένα νεότερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Με το δωρεάν πρόγραμμά τους, αποκτάτε έναν υποτομέα, φιλοξενία και την επιλογή για ηλεκτρονικό κατάστημα μεμονωμένου προϊόντος. Οι διαφημίσεις τους είναι λιγότερο ενοχλητικές από άλλες, επιλέγοντας να προσθέσουν ένα σήμα στο υποσέλιδο του ιστότοπου.

Ο πίνακας ελέγχου επεξεργασίας είναι εύχρηστος, τα πρότυπα ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα που δημιουργεί αυτόματα τον ιστότοπό σας από τη σελίδα σας στο LinkedIn. Δεν χρεώνουν επιπλέον χρέωση για συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου (εξακολουθείτε να έχετε χρεώσεις από τον πάροχο πληρωμών.)

Αλλά το Strikingly είχε σχεδιαστεί για τη δημιουργία μινιμαλιστικής μίας σελίδας, ιστότοπων με δυνατότητα κύλισης – αυτή είναι η μόνη διαθέσιμη μορφή δωρεάν. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο πολλαπλών σελίδων, αλλά πρέπει να αγοράσετε ένα premium σχέδιο για να το κάνετε.

Ρίξτε μια ματιά

Πλεονεκτήματα

 • Απλό στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπου
 • Μεγάλη ποικιλία από όμορφα, ανταποκρινόμενα πρότυπα
 • Ελάχιστο στυλ μιας σελίδας πολύ τρέχον
 • Λιγότερο παρεμβατική διαφήμιση
 • Δεν προστίθενται χρεώσεις στο κόστος συναλλαγής του παρόχου πληρωμών

Μειονεκτήματα

 • Χρειάζεστε σχέδιο premium για να έχετε περισσότερες από μία σελίδες στον ιστότοπο
 • Το ηλεκτρονικό εμπόριο σε δωρεάν πρόγραμμα περιορίζεται σε 1 προϊόν
 • Τα προνομιακά προγράμματα τιμολόγησης πληρώθηκαν εκ των προτέρων – πολύ πιο ακριβά από τα παραδοσιακά κεντρικά

6. Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Ucraft

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Ucraft

Το UCraft έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και σοβαρούς περιορισμούς στο δωρεάν πακέτο του. Τα καλά νέα – σας επιτρέπουν να συνδέσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα στον ιστότοπό σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Αυτό είναι υπέροχο για SEO και πολύ πιο εύκολο για τους πελάτες σας να θυμούνται από έναν δευτερεύοντα τομέα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google analytics και να λάβετε ένα SSL.

Τα κακά νέα, η προσαρμογή στο δωρεάν πρόγραμμα είναι πραγματικά περιορισμένη. Το Ucraft τείνει προς τις σελίδες προορισμού περισσότερο από τις μεγαλύτερες επιλογές πολλών σελίδων. Δεν υπάρχει επίσης επιλογή διαδικτυακού καταστήματος στο δωρεάν πακέτο, αλλά έχουν premium σχέδια με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

Έχουν πολλά ανταποκρινόμενα πρότυπα, μια εφαρμογή γλωσσών, έναν δωρεάν δημιουργό λογότυπων και έναν δημιουργό σελίδας προορισμού – κάτι που είναι υπέροχο. Τα premium σχέδια είναι σχεδόν ισοδύναμα με άλλους κατασκευαστές.

Επισκεφτείτε το Ucraft

Πλεονεκτήματα

 • Συνδέστε προσαρμοσμένο τομέα χωρίς χρέωση
 • Καλή επιλογή αποκριτικών προτύπων
 • Δωρεάν κατασκευαστής λογότυπων
 • Περιλαμβάνεται SSL
 • Πολυγλωσσικός ιστότοπος με δωρεάν εφαρμογή γλώσσας

Μειονεκτήματα

 • Η προσαρμογή προτύπου περιορίζεται σε δωρεάν πρόγραμμα
 • Δεν υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα για δωρεάν πρόγραμμα
 • Το ηλεκτρονικό εμπόριο διαχειρίζεται μέσω Shopify – όχι ο ευκολότερος χώρος

7. Lander Website Builder

Lander Website Builder

Ο Lander δημιουργεί σελίδες προορισμού – μιλάμε για επωνυμία. Μια σελίδα προορισμού είναι συνήθως μια αυτόνομη ιστοσελίδα που προωθεί μια συγκεκριμένη παρότρυνση για δράση (CTA.) Το μόνο που σημαίνει είναι ότι θέλετε ο επισκέπτης να κάνει μια συγκεκριμένη ενέργεια – αγορά κάτι, συμμετοχή σε κάτι ή κλήση σε κάποιον.

Όσον αφορά τα δωρεάν, ο Lander επεκτείνει αυτήν την ιδέα πολύ μακριά. Σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε ένα από τα premium σχέδια τους για μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Εάν δεν τον αγοράσετε, ο ιστότοπός σας είναι ακόμα σε λειτουργία, αλλά πολλές από τις λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες. Η Lander φαίνεται να προσανατολίζεται σε εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ με ορισμένη τεχνογνωσία.

Πιθανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τις μικρές επιχειρήσεις που δημιουργούν την πρώτη τους τοποθεσία.

Πλεονεκτήματα

 • Ωραία επιλογή αποκριτικών προτύπων
 • Τρέχουσες και μινιμαλιστικές μορφές
 • Απευθύνεται σε επαγγελματίες μάρκετινγκ
 • Πολλές ενσωματώσεις – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • Δοκιμή διαχωρισμού A / B

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς δωρεάν σχέδιο – μόνο δωρεάν δοκιμή
 • Πολύ ακριβά προγράμματα premium
 • Για περισσότερους χρήστες που γνωρίζουν την τεχνολογία από τους αρχάριους

8. Οικοδόμος ιστοτόπου Jimdo

Δημιουργός ιστότοπου Jimdo

Ο Jimdo είναι ένας ισχυρός δημιουργός ιστότοπων με τις περισσότερες από τις τυπικές προσφορές στο δωρεάν πακέτο τους. Ένας δωρεάν υποτομέας, πρόσβαση σε πρότυπα απόκρισης και όπως το Wix, χρησιμοποιούν τεχνητό σχεδιασμό για να δημιουργήσουν ένα προσαρμοσμένο πρότυπο για τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι σοβαροί περιορισμοί.

Το δωρεάν πρόγραμμα δεν προσφέρει καθόλου υποστήριξη – το αποκαλούν πακέτο “Παιχνίδι” που σημαίνει ότι δεν είναι κάτι που μια μικρή επιχείρηση θα επέλεγε. Δεν υπάρχουν εργαλεία SEO και επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός των προνομιακών προγραμμάτων.

Οι τιμές στα περισσότερα από τα premium σχέδια είναι στην ίδια περιοχή με τους άλλους προμηθευτές, αλλά ακουμπούν πολύ πιο ακριβά για πλήρη λειτουργικότητα.

Πλεονεκτήματα

 • Διαδικασία τεχνητού σχεδιασμού για την παραγωγή προσαρμοσμένου ιστότοπου
 • Πολύ γρήγορος τρόπος δημιουργίας και λειτουργίας του ιστότοπου
 • Απλά στη χρήση βασικά εργαλεία SEO
 • Συνδέστε εύκολα λογαριασμούς κοινωνικών μέσων
 • Προσαρμόστε τον ιστότοπο προσθέτοντας ή επεξεργάζοντας υπάρχοντα μπλοκ

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς υποστήριξη πελατών για δωρεάν πρόγραμμα
 • Χωρίς πρότυπα – μόνο ADI
 • Δεν υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα σε δωρεάν πρόγραμμα
 • Ακριβά προγράμματα premium

Μάθετε περισσότερα για τον Jimdo

9. Carrd Website Builder

Δημιουργός ιστότοπου Carrd

Το Carrd είναι σαν Strikingly – το χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία ιστότοπων μίας σελίδας. Είναι εκπληκτικά προσιτό – το πακέτο premium είναι μόνο 19 $ ετησίως. Ο ιστότοπος της Carrd είναι ένας εκπληκτικός ιστότοπος μιας σελίδας. Μερικά από τα πρότυπα αναπαράγουν αυτό το στυλ.

Δεν υπάρχει πραγματική επιλογή για έναν ιστότοπο πολλών σελίδων, αλλά προσφέρουν ένα πρότυπο με τμηματοποίηση που χρησιμοποιεί κουμπιά για την εμφάνιση διαφορετικών μπλοκ περιεχομένου στο ίδιο φόντο στο ίδιο σημείο.

Αλλά μπορείτε κυριολεκτικά να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας τώρα στο διαδίκτυο, χωρίς πιστωτική κάρτα – δεν έχετε καν δημιουργήσει λογαριασμό. Είναι τρελό. Τα πρότυπα ανταποκρίνονται, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και η διαφήμιση είναι χαμηλής σημασίας.

Ειλικρινά, για 19 $ ετησίως, το premium μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο από το δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα, να προσθέσετε επιλογές πληρωμής, απευθείας λίστες email και άλλα υπέροχα πρόσθετα.

Πλεονεκτήματα

 • Μινιμαλιστικοί ιστότοποι μίας σελίδας – πολύ σύγχρονοι
 • Αποκριτικά πρότυπα
 • Εκπληκτικά προσιτό premium πρόγραμμα
 • Χαμηλή βασική διαφήμιση με δωρεάν πρόγραμμα
 • Δεν απαιτείται λογαριασμός – απλώς επιλέξτε ένα πρότυπο και ξεκινήστε

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς ιστότοπους πολλαπλών σελίδων
 • Δεν υπάρχουν επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Καμία υποστήριξη

Δείτε το Cardd εδώ

10. Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Zoho Sites

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Zoho Sites

Το Zoho δεν είναι δωρεάν, αλλά έχει δωρεάν δοκιμή. (Που ίσως να μην γνωρίζετε από τη σελίδα προορισμού τους.) Το Zoho διαθέτει ένα πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop, καθώς και ένα visual builder που σας επιτρέπει να εργαστείτε στο πρόγραμμα περιήγησης για να δείτε τις αλλαγές σας αμέσως. Έχουν ενσωματωμένα πρότυπα απόκρισης χρησιμοποιώντας ενότητες και μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα χωρίς να χάσετε περιεχόμενο.

Για περισσότερους τεχνικούς χρήστες, υπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα και η επιλογή για διαχωρισμό δοκιμών που θα σας βοηθήσουν να δείτε ποιο περιεχόμενο λειτουργεί καλύτερα. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα και πολλές επιπλέον εφαρμογές για επιχειρηματικές λειτουργίες.

Πλεονεκτήματα

 • Σύρετε και αποθέστε το εργαλείο δημιουργίας χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου
 • Visual builder για επεξεργασία στο πρόγραμμα περιήγησης
 • Επιλογή αποκριτικού προτύπου
 • Δοκιμή διαχωρισμού
 • Εξαιρετική επιλογή ενσωματώσεων εφαρμογών τρίτων

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς δωρεάν πρόγραμμα
 • Η υποστήριξη λειτουργεί μόνο 5 ημέρες την εβδομάδα
 • Δεν υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς ενοποίηση

Μάθετε για τους ιστότοπους Zoho

11. Google My Business Website Builder

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Google My Business

Είναι το Google, είναι εντελώς δωρεάν και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που βάζετε στο εταιρικό σας προφίλ. Περιττό να πούμε ότι περιλαμβάνεται το SEO.

Πρέπει να επαληθευτείτε στο Google My Business για να εκμεταλλευτείτε αυτήν την πλατφόρμα. Δεν υπάρχουν προγράμματα επί πληρωμή – η Google σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με όλες τις υπηρεσίες τους – συμπεριλαμβανομένων των κριτικών πελατών, των αναλυτικών στοιχείων και των χαρτών Google μόλις επαληθεύσετε την επιχείρησή σας. (Στέλνουν μια ταχυδρομική κάρτα για να επαληθεύσουν τη διεύθυνσή σας.)

Μετά από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο που αντλεί πληροφορίες από τον επαγγελματικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, να ενημερώσετε τις ώρες λειτουργίας για εποχιακές αλλαγές, να εκτελέσετε μια προσφορά, να προσθέσετε μια τοποθεσία. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ανταποκρίνεται, είναι εύκολο στη χρήση, μπορείτε να συνδεθείτε από το τηλέφωνό σας – είναι όλο το Google, όλη την ημέρα.

Πλεονεκτήματα

 • Όλα δωρεάν – χωρίς κόστος
 • Δωρεάν φιλοξενία
 • Ενσωματωμένο με πληροφορίες Google Business
 • Προσαρμοσμένος τομέας
 • Αυξήστε την αφοσίωση με τους πελάτες

Μειονεκτήματα

 • Μόνο για μέλη του Google Business
 • Απαιτείται επαλήθευση επιχείρησης Google
 • Η κύρια επιχείρηση της Google είναι η πώληση διαφημίσεων

Μάθετε περισσότερα στο Google My Business εδώ

12. Σχετικά με

About.me Website Builder

Το About.me είναι περισσότερο ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για άτομα παρά μια μικρή επιχείρηση. Αλλά αν είστε σύμβουλος ή σόλο επαγγελματίας, το About.me μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Δυστυχώς, εάν θέλετε να εμφανίσετε το χαρτοφυλάκιο, χρειάζεστε το πρόγραμμα premium.

Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα και ο υποτομέας είναι πιο χρήσιμος: about.me/όνομά σας για άτομα που προσπαθούν να σας βρουν. Σας δίνει επίσης την επιλογή να επισημάνετε ένα συγκεκριμένο CTA με επικάλυψη και ένα ασυνήθιστο πρόσθετο για την επισύναψη οθόνης από τον ιστότοπό σας οποιοδήποτε email από τον τομέα.

Διαφορετικά, φαίνεται να μοιάζει περισσότερο με ένα διαδικτυακό βιογραφικό από έναν ιστότοπο.

Πλεονεκτήματα

 • Ιδανικό για ατομική προώθηση
 • Δωρεάν φιλοξενία
 • Αποκριτικά πρότυπα
 • Υποτομέας χρήσιμος για άτομα

Μειονεκτήματα

 • Όχι πραγματικά για τις μικρές επιχειρήσεις
 • Δεν υπάρχει χαρτοφυλάκιο σε δωρεάν πρόγραμμα
 • Περιορισμένη λειτουργικότητα σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές

Πηγαίνετε στο About.me

13. Μορφή

Μορφοποίηση δημιουργού ιστότοπου

Η μορφή είναι πραγματικά περισσότερο από ένα εργαλείο δημιουργίας χαρτοφυλακίου από ένα γενικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν και να πωλούν την εργασία τους. Δυστυχώς, δεν είναι πραγματικά δωρεάν, αλλά προσφέρει δωρεάν δοκιμή δύο εβδομάδων.

Όπως όλα τα υπόλοιπα, το Format προσφέρει πρότυπα απόκρισης (θέματα) είναι σίγουρα προσανατολισμένο σε εικαστικούς καλλιτέχνες, σχεδιαστές και κατασκευαστές. Υπάρχουν 3 προγράμματα επί πληρωμή, το φθηνότερο με μια μικρή επιλογή διαδικτυακού καταστήματος. Ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό στα επόμενα δύο επίπεδα τιμολόγησης είναι ένας ιδιωτικός χώρος για τους πελάτες για έλεγχο, απόδειξη και έγκριση δειγμάτων εργασίας στο διαδίκτυο.

Η μορφή είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο ανάλογα με το τι κάνετε, αλλά το βασικό σχέδιο είναι πραγματικά βασικό, οπότε αν δεν ενδιαφέρεστε για κάποιες υψηλότερες τιμές premium – αγοράστε.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικό για πρακτορεία και οπτικούς σχεδιαστές
 • Συνδέστε τον δικό σας τομέα – χωρίς υποτομείς
 • Αποκριτικά θέματα
 • Ιδιωτικός χώρος για την εμφάνιση αποδείξεων προϊόντος εργασίας στους πελάτες
 • Επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου για όλα τα σχέδια

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς δωρεάν πρόγραμμα
 • Το βασικό πρόγραμμα είναι περιορισμένο για ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Η τιμολόγηση είναι πολύ πιο ακριβή από έναν παραδοσιακό οικοδεσπότη

Πηγαίνετε δείτε τη μορφή

14. WordPress + Elementor

wp + elementor δημιουργός ιστότοπων

Το Elementor είναι ένα δωρεάν πρόσθετο δημιουργίας σελίδων που προστίθεται σε μια εγκατάσταση WordPress σε μια παραδοσιακή πλατφόρμα φιλοξενίας όπως το GoDaddy ή το Bluehost. Ενώ το ίδιο το πρόσθετο είναι δωρεάν, θα χρειαστεί να πληρώσετε για τη φιλοξενία, συνήθως περίπου 80,00 $ ετησίως ή λιγότερο εάν δεσμευτείτε για ένα πρόγραμμα 3 ετών.

Συμπεριλαμβάνουμε αυτήν την επιλογή για μικρές επιχειρήσεις που έχουν ήδη αγοράσει ένα πακέτο φιλοξενίας και θέλουν ένα drag and drop builder με οπτική διεπαφή. Η προσθήκη είναι το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και όταν αγοράζετε τη δική σας φιλοξενία – δεν υπάρχουν διαφημίσεις και συνήθως μπορείτε να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα.

Πλεονεκτήματα

 • Η προσθήκη Eliminator είναι δωρεάν
 • Δωρεάν αποκριτικά θέματα σχεδιασμένα να λειτουργούν με την προσθήκη
 • Visual builder για να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης
 • Δημιουργήστε επαναχρησιμοποιήσιμα μπλοκ
 • Διατάξεις σελίδων και ενότητες που περιλαμβάνονται στο πρόσθετο

Μειονεκτήματα

 • Απαιτείται φιλοξενία επί πληρωμή
 • Μπορεί να έρχεται σε διένεξη με θέματα που δεν έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν μαζί του
 • Όχι τόσο εύκολο στη χρήση όσο και άλλοι κατασκευαστές

Μάθετε για το Elementor

Ανακεφαλαίωση

Δωρεάν κατασκευαστές ιστοσελίδων είναι σίγουρα διαθέσιμες. Είναι εύκολο στη χρήση, δεν απαιτούν καμία σχεδίαση ή τεχνικές δεξιότητες και εργάζονται σε όλα τα διαφορετικά μεγέθη οθόνης – από επιτραπέζιους υπολογιστές έως tablet έως έξυπνα τηλέφωνα.

Πώς αποφασίζετε τι είναι κατάλληλο για εσάς?

 1. Σκεφτείτε πόση υποστήριξη χρειάζεστε.
 2. Πόσο προσαρμογή θέλετε να κάνετε?
 3. Εάν θέλετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τιμή των προγραμμάτων premium.
 4. Εξετάστε το ενδεχόμενο να καταχωρίσετε τον δικό σας τομέα – αξίζει τα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε ότι ο ιστότοπός σας θα βοηθήσει στη δημιουργία της επιχείρησής σας. Σκεφτείτε τι θέλουν να γνωρίζουν οι πελάτες σας και τι θέλετε να κάνουν γι ‘αυτό.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων και αποκτήστε τη μικρή επιχείρησή σας online σήμερα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map