14 καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων (Μάιος 2020)

14 καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων (Μάιος 2020)

14 καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων (Μάιος 2020)

Εάν διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο, τότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το κοινό σας μπορεί να επισκεφτεί και να αλληλεπιδράσει με αυτόν χωρίς προβλήματα ή καθυστερήσεις. Αυτές τις μέρες, οι χρόνοι καθυστέρησης και οι διακοπές λειτουργίας του διακομιστή μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές αποτυχίες για έναν ιστότοπο, οδηγώντας σε κακή εμπειρία τελικού χρήστη.


Αλλά πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες σας έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα; Πώς μπορείτε να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας σε διάφορους διακομιστές για να δείτε εάν υπάρχουν προβλήματα; Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης ιστότοπου για να παρακολουθείτε τις σελίδες σας για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας παραδίδεται όπως θα έπρεπε..

καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων

καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων Η καλύτερη μας προσπάθεια για την παρακολούθηση ενός ιστότοπου με μεγεθυντικό φακό.

Σήμερα θα εξετάσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων και θα σας δείξουμε τι κάνουν και πώς μπορούν να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας σε κορυφαία απόδοση σε όλο τον κόσμο, 24/7. Ας βυθίσουμε και να δούμε τι έχουν να προσφέρουν.

Τι είναι μια υπηρεσία παρακολούθησης ιστότοπου?

Στον πυρήνα της, μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες παρακολούθησης θα αλληλεπιδρά με τον ιστότοπό σας από μια ποικιλία διαφορετικών διακομιστών. Ο τελικός στόχος είναι να εντοπίσουμε τυχόν ζητήματα όπως ο χρόνος καθυστέρησης, το άλμα ή ο χρόνος καθυστέρησης. Εάν ένας διακομιστής δεν λειτουργεί στη Βρετανία, για παράδειγμα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας πραγματοποιείται αναδρομή, έτσι ώστε τα άτομα στην περιοχή να μην λαμβάνουν μήνυμα σφάλματος όταν επισκέπτονται τη σελίδα σας.

Ως επί το πλείστον, αυτές οι οθόνες θα σας στέλνουν αναφορές που είναι γεμάτες με λεπτομερή διαγράμματα και γραφήματα που περιγράφουν τα διάφορα ζητήματα που ενδέχεται να επηρεάζουν τον ιστότοπό σας. Επίσης, η παρακολούθηση απόδοσης σε πραγματικό χρόνο μπορεί να σας ειδοποιήσει για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, έτσι ώστε η ομάδα δικτύωσης να βρει μια λύση πιο γρήγορα. Ορισμένα από τα βασικά δεδομένα που συλλέγουν αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να περιλαμβάνουν-

 • Απόδοση ιστότοπου: ορισμένες σελίδες ή σύνδεσμοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για φόρτωση από άλλες; Ποια στοιχεία σας επιβραδύνουν?
 • Απόδοση δικτύου: πώς επηρεάζει το τοπικό σας δίκτυο τον χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα του ιστότοπού σας; Η γνώση αυτών των λεπτομερειών μπορεί να σας βοηθήσει να ανακατανομήσετε πόρους για να αποφύγετε τις αυξήσεις που μπορούν να αυξήσουν τους χρόνους απόκρισης.
 • Υγεία διακομιστή: υπάρχουν σημεία συμφόρησης που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον; Ποιοι διακομιστές αντιμετωπίζουν προβλήματα και ποιοι λειτουργούν τέλεια?

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μπορείτε να ελέγχετε τις δυνατότητες του διακομιστή σας και να εκχωρείτε τους πόρους σας στο πίσω μέρος με μια υπηρεσία παρακολούθησης ιστότοπου. Εάν δεν έχετε μια ειδική ομάδα πληροφορικής στη διάθεσή σας, μπορεί να είναι πολύτιμο να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα επιπλέον εργαλεία παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να αναλάβετε δράση αντί να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας να πέφτει χωρίς καμία προσφυγή.

Τι είναι η παρακολούθηση Uptime διακομιστή?

Uptime είναι ο ρυθμός με τον οποίο ο ιστότοπός σας παραμένει ενεργός. Εφόσον οι διακομιστές λειτουργούν ομαλά, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας οπουδήποτε στον κόσμο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί άνθρωποι μπορούν, οι διακομιστές θα είναι πάντα κάπως υπεύθυνοι.

Με την παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας του διακομιστή, θα λάβετε ειδοποίηση εάν υπάρχει διακοπή λειτουργίας, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη δράση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρέπει να βασιστείτε σε μια ποικιλία διαφορετικών διακομιστών για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας (δηλαδή, διακομιστής δεδομένων, διακομιστής email, διακομιστής FTP κ.λπ.), είναι επιτακτική ανάγκη να δείτε την απόδοσή τους ανά πάσα στιγμή.

Πολλές υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων θα το προσφέρουν ως μέρος του τυπικού σας πακέτου, αλλά μερικές φορές θα είναι μια πρόσθετη υπηρεσία, καθώς απαιτεί σχόλια και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, παρέχεται, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το έχετε, μήπως θα αντιμετωπίσετε χρόνο διακοπής που θα σας κοστίσει.

Πώς να δημιουργήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης ιστότοπου

Ευτυχώς, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης ιστότοπου. Ως επί το πλείστον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε και να εισαγάγετε τα δεδομένα του ιστότοπού σας, ώστε να μπορούν να το ελέγξουν.

Όταν επιλέγετε τη σωστή υπηρεσία για τις ανάγκες σας, σας βοηθά να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να λειτουργήσουν καλά με το μέγεθος του ιστότοπού σας. Αν έχετε πολλή κίνηση, για παράδειγμα, χρειάζεστε πιο λεπτομερείς αναφορές, ώστε να μπορείτε να ενημερώνετε την ομάδα πληροφορικής σας για τυχόν προβλήματα.

Ως επί το πλείστον, πολλά από αυτά τα προγράμματα θα έχουν διαφορετικά επίπεδα εξυπηρέτησης για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Θα θελήσετε να περάσετε και να δείτε τι κάθε επιλογή έχει αυτό που χρειάζεστε, ώστε να μην μείνετε με αξιοπιστία υψηλού επιπέδου.

Τα περισσότερα από τα προγράμματα που θα σας δείξουμε προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Ωστόσο, αυτό που είναι σημαντικό να θυμάστε είναι ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ μιας δωρεάν συνδρομής και μιας δωρεάν δοκιμής. Το τελευταίο σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε χρήματα για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια υπηρεσία, ενώ η πρώτη θα είναι πάντα ελεύθερη, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα παραμείνετε ενεργοί.

Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων

Εάν ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να βρίσκει το κοινό του, μπορεί να είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε την καταβολή μιας τεράστιας μηνιαίας αμοιβής για την παρακολούθηση της απόδοσης, ειδικά εάν δεν έχετε πολλή κίνηση. Ως εκ τούτου, θέλουμε να σας παρέχουμε μερικές δωρεάν επιλογές για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες παρέχει επίσης επιλογές επί πληρωμή, οπότε αν σας αρέσει αυτό που έχουν, μπορείτε να αναβαθμίσετε και να έχετε καλύτερη απόδοση σε χρόνο μηδέν.

Statuscake

Όταν κοιτάζετε δωρεάν υπηρεσίες παρακολούθησης, θέλετε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να λάβετε αξιοπρεπείς αποδόσεις χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον. Ως επί το πλείστον, τα δωρεάν σχέδια θα είναι σημαντικά περιορισμένα σε σύγκριση με τις επιλογές premium, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνετε απλώς μια βασική διαχείριση σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας χωρίς πολλές επιπλέον λεπτομέρειες.

Με το Statuscake, η δωρεάν επιλογή τους περιλαμβάνει

 • 10 δοκιμές – παρακολούθηση έως και 10 διευθύνσεων URL
 • Ποσοστό ελέγχου πέντε λεπτών – ανανεώνεται κάθε πέντε λεπτά
 • Τυχαίες τοποθεσίες δοκιμών – δεν μπορείτε να επιλέξετε από πού θα δοκιμάσετε
 • Απεριόριστες ειδοποιήσεις μέσω email – ειδοποιήστε κάθε φορά που ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει προβλήματα
 • Δημόσιες αναφορές με επωνυμία – δείξτε τα αποτελέσματά σας στο κοινό σας (η αναφορά έχει το λογότυπο του Statuscake)
 • Έλεγχος ετικετών – φιλτράρετε τις δοκιμές σας για να απεικονίσετε τα αποτελέσματα πιο καθαρά

Συνολικά, για μια δωρεάν υπηρεσία, μας αρέσει αυτό που προσφέρει το Statuscake. Ωστόσο, εάν έχετε περισσότερες από δέκα σελίδες για τον ιστότοπό σας, τότε έχετε λίγη τύχη. Ευτυχώς, τα πληρωμένα προγράμματα δεν είναι πολύ ακριβά.

Επιλογές επί πληρωμή

 • Superior: 24,49 $ / μήνα – ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις
 • Επιχείρηση: 79,99 $ / μήνα – ιδανικό για τους περισσότερους μεσαίους / μεγάλους ιστότοπους

Έχουν επίσης μια εταιρική λύση παρακολούθησης εάν έχετε περισσότερες σελίδες ή χρειάζεστε περισσότερο έλεγχο στα δεδομένα σας. Το επιχειρηματικό σχέδιο μπορεί να ελέγξει έως και 300 διευθύνσεις URL και προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 30 δευτερολέπτων.

Το Statuscake προσφέρει επίσης περισσότερες λύσεις παρακολούθησης, όπως

 • Παρακολούθηση σελίδας
 • Παρακολούθηση SSL
 • Σαρωτής ιών
 • Παρακολούθηση τομέα
 • Παρακολούθηση διακομιστή

Ρομπότ Uptime

Ξεκίνησε το 2010, οι προγραμματιστές του Uptime Robot πιστεύουν ότι προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες παρακολούθησης για όλους τους ιστότοπους. Δεδομένου ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο καθένας να διατηρήσει τους ιστότοπούς του σε λειτουργία και να λειτουργεί, θέλει να παρέχει μια απλή και αποτελεσματική λύση για τις μάζες.

Με το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να λάβετε έως και 50 δοκιμές με ρυθμό ανανέωσης πέντε λεπτών. Επίσης, το Uptime Robot θα καταγράψει την απόδοσή σας για έως και δύο μήνες, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς αλλάζει ο ιστότοπός σας με την πάροδο του χρόνου. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχετε πρόσβαση σε διαφορετικές τοποθεσίες παρακολούθησης. Η υπηρεσία εδρεύει στο Ντάλας, TX, ώστε άλλες χώρες να μπορούν να είναι ανώμαλες.

Σε σύγκριση με άλλες δωρεάν υπηρεσίες, αυτή είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση στην premium έκδοση. Ωστόσο, αν το κάνετε, τότε είναι 48 $ το μήνα και προσφέρει-

Πολλές τοποθεσίες διακομιστών εκτός των ΗΠΑ

 • 1000 οθόνες URL
 • Ρυθμός ανανέωσης ενός λεπτού
 • 12 μήνες καταγραφής
 • 80 ειδοποιήσεις SMS ανά μήνα

Συνολικά, μας αρέσει το Uptime Robot ως δωρεάν υπηρεσία, αλλά δεν διαθέτει πολλές επιπλέον δυνατότητες που μπορείτε να βρείτε με άλλες εταιρείες. Για παράδειγμα, δεν παρέχουν πληροφορίες για την ταχύτητα σελίδας, επομένως δεν θα μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπός σας. Έτσι, εάν πρόκειται να πληρώσετε για μια premium υπηρεσία, ίσως θελήσετε να επιλέξετε μια άλλη.

Montastic

Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος προσφέρει τεχνικά μια δωρεάν επιλογή, δεν πρέπει να σχεδιάζετε να τον χρησιμοποιείτε τακτικά. Σας επιτρέπει μόνο να ελέγξετε έως και τρία URL και ο ρυθμός ανανέωσης είναι 30 λεπτά. Εάν εκτελείτε ένα μικρό ιστολόγιο ή κάτι τέτοιο, μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε μια άμεση επιταγή, αλλά δεν αξίζει να εγγραφείτε εκτός εάν πρόκειται να πληρώσετε.

Η προνομιακή επιλογή για το Montastic είναι 29 $ / μήνα και σας επιτρέπει να ελέγχετε έως και 200 ​​URL με ρυθμό ανανέωσης πέντε λεπτών. Προσφέρει μόνο ειδοποιήσεις μέσω email (χωρίς SMS) και θα σας ειδοποιήσει τόσο όταν ο ιστότοπός σας πέσει και όταν επανέλθει (ένα ωραίο μπόνους).

Και πάλι, εάν διαχειρίζεστε ένα μικρό ιστολόγιο ή παρόμοιο ιστότοπο, τότε το Montastic μπορεί να είναι αρκετό για εσάς. Ωστόσο, επειδή δεν διαθέτει πολλά από τα λεπτομερή χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε άλλες υπηρεσίες παρακολούθησης, προτείνουμε να πληρώνετε τιμές premium κάπου αλλού.

Καλύτερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπου επί πληρωμή

Όπως αναφέραμε, η πλειονότητα αυτών των ιστότοπων θα προσφέρει δωρεάν δοκιμές. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε σε συμβόλαιο, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Pingdom

Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Τιμές προγράμματος: 9,95 $ ειδική – 199 $ / μήνα

Αριθμοί ελέγχου: 10-250 (διαθέσιμες επιλογές επιχείρησης)

Προτεινόμενα οφέλη

 • Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας
 • Παρακολούθηση σελίδας
 • Παρακολούθηση διακομιστή
 • Ενεργές ειδοποιήσεις
 • Παρακολούθηση συναλλαγών
 • Πληροφορίες επισκεπτών

Εκτός από την παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας σελίδων, ένα πράγμα που προσφέρει το Pingdom είναι οι Πληροφορίες επισκεπτών. Εδώ, λαμβάνετε πραγματικά δεδομένα από άτομα που επισκέπτονται τις σελίδες σας για να δείτε την απόδοσή σας σε πραγματικό χρόνο. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές στον ιστότοπό σας βάσει του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες το χρησιμοποιούν περισσότερο. Επίσης, η παρακολούθηση συναλλαγών είναι χρήσιμη εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονική βιτρίνα. Δείτε εάν τυχόν προβλήματα επεξεργασίας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δυσαρέσκεια των πελατών.

Λογική παρακολούθηση

Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Τιμές προγράμματος: πρέπει να ζητήσετε προσφορά (τρεις επιλογές προγράμματος)

Έλεγχος αριθμών: 10-300

Προτεινόμενα οφέλη

 • Παρακολούθηση δικτύου
 • Παρακολούθηση διακομιστή
 • Παρακολούθηση ιστότοπου
 • Παρακολούθηση Cloud
 • Παρακολούθηση εφαρμογών
 • Διαμόρφωση δικτύου

Συνολικά, το LogicMonitor έχει σχεδιαστεί για ομάδες πληροφορικής. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναφορές και τα αναλυτικά στοιχεία σας ώστε να πληρούν τα συγκεκριμένα σας κριτήρια και να διορθώσετε προβλήματα στον πίνακα ελέγχου. Αν και ο αριθμός των ελέγχων URL είναι περιορισμένος, θα πρέπει να είναι αρκετός για τις περισσότερες επιχειρήσεις.

Νέο λείψανο

Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Τιμολόγηση: 149 $ / μήνα

Έλεγχος αριθμών: Απεριόριστα

Προτεινόμενα οφέλη

 • Μετρήσεις απόδοσης εφαρμογών
 • Παρακολούθηση υποδομών
 • Παρακολούθηση και διαμόρφωση κινητών
 • Insights και Analytics
 • Synthetics – Δεδομένα και Προβολές Συμπεριφοράς Πελατών
 • Βελτιστοποίηση προγράμματος περιήγησης

Αυτό που είναι πραγματικά ωραίο για το New Relic είναι ότι προσφέρει πολλές περισσότερες λύσεις από τις περισσότερες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστότοπων. Εάν θέλετε μεγαλύτερο έλεγχο στα δεδομένα σας και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, τότε το Νέο Λείψανο είναι το σχέδιο λήψης. Συνολικά, έχει σχεδιαστεί για μεγάλες εταιρείες που θέλουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων μαζί με πολύτιμες πληροφορίες για τους χρήστες τους. Θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο για το είδος της ανάλυσης και του ελέγχου που λαμβάνετε.

Πάνω τάσεις

Δωρεάν δοκιμή: 30 ημέρες

Τιμή πακέτου: 11,33 $ – 158,61 $ / μήνα

Αριθμοί ελέγχου: 10-250 (διαθέσιμες επιχειρηματικές λύσεις)

Προτεινόμενα οφέλη

 • Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας
 • Παρακολούθηση σελίδας
 • Παρακολούθηση API
 • Παρακολούθηση πραγματικού χρήστη (RUM)
 • Παρακολούθηση διακομιστή
 • Παρακολούθηση εφαρμογών

Αυτό που διαφέρει από το UpTrends είναι ότι προσφέρουν βασικά και προηγμένα πακέτα παρακολούθησης. Με τις προχωρημένες επιλογές, μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα, από τον αριθμό των ελέγχων έως την ταχύτητα των διαστημάτων σας. Επίσης, λαμβάνετε απεριόριστα δεδομένα χρήστη και μπορείτε να έχετε οποιονδήποτε αριθμό χειριστών που έχουν πρόσβαση στο σύστημα.

RapidSpike

Δωρεάν δοκιμή: 10 ημέρες

Τιμή πακέτου: 36,95 $ – 106,95 $ / μήνα

Αριθμοί ελέγχου: Οθόνες 3-10 σελίδων (περισσότερες διαθέσιμες για αναβάθμιση)

Προτεινόμενα οφέλη

 • Παρακολούθηση Uptime και Pagespeed
 • Παρακολούθηση SSL και Whois
 • Παρακολούθηση και προστασία ασφάλειας
 • Παρακολούθηση και παρακολούθηση SEO
 • ΡΟΥΜΙ

Αν και λαμβάνετε μόνο λίγους έξυπνους ελέγχους σελίδων, το RapidSpike παρέχει επίσης δοκιμές για RUM, API και παρακολούθηση ασφαλείας. Το RapidSpike είναι διαφορετικό στο ότι δεν ελέγχει μόνο το χρόνο λειτουργίας και τις ταχύτητες σελίδων, αλλά λαμβάνει μια περιεκτική ανάγνωση της απόδοσης του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα.

Αυτό που δεν μας αρέσει, ωστόσο, είναι ότι πρέπει να πληρώσετε πολλά για επιπλέον επιταγές. Επίσης, οι χρόνοι διαστήματος είναι συνήθως 10-20 λεπτά, κάτι που είναι πολύ πιο αργό από τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες. Συνολικά, το RapidSpike προσφέρει πολλά διαφορετικά δεδομένα και ανάλυση, αλλά είναι πολύ πιο ακριβό από άλλες παρόμοιες επιλογές.

Μονίτιδα (Παλαιότερα Monitor.us)

Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Χρέωση προγράμματος: Προσαρμοσμένη

Έλεγχος αριθμών: Προσαρμοσμένο

Προτεινόμενα οφέλη

 • Πλήρως προσαρμόσιμα σχέδια
 • Παρακολούθηση ιστότοπου
 • ΡΟΥΜΙ
 • Παρακολούθηση διακομιστή
 • Παρακολούθηση εφαρμογών
 • Παρακολούθηση δικτύου

Η Monitis προσέφερε το Monitor.us ως ξεχωριστή δωρεάν υπηρεσία (παρόλο που υπήρχε και μια premium επιλογή). Τώρα έχουν συγχωνεύσει τα δύο για να παρέχουν καλύτερες δυνατότητες παρακολούθησης. Αυτό που είναι πραγματικά ωραίο για το Monitis είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα για το σχέδιό σας. Εισαγάγετε τον αριθμό των οθονών που θέλετε ανά μήνα και λάβετε μια προσαρμοσμένη τιμή. Κάθε οθόνη διαχωρίζεται ανά τάξη (δηλαδή, χρόνος λειτουργίας έναντι ασφάλειας), οπότε πληρώνετε μόνο για ό, τι χρειάζεστε. Η Monitis προσφέρει επίσης λύσεις για επιχειρήσεις και μεταπωλητές, εάν είναι απαραίτητο.

Ιστότοπος24×7

Δωρεάν δοκιμή: 30 ημέρες

Τιμή πακέτου: 9 $ – 225 $ / μήνα

Αριθμοί ελέγχου: 10-100 (περισσότερα για εταιρικές λύσεις)

Προτεινόμενα οφέλη

 • Παρακολούθηση ιστότοπου
 • Παρακολούθηση διακομιστή
 • Παρακολούθηση εφαρμογών
 • Παρακολούθηση πραγματικού χρήστη (RUM)
 • Παρακολούθηση δικτύου

Συνολικά, το site24x7 είναι προσιτό και ολοκληρωμένο. Κάθε λύση παρακολούθησης σάς παρέχει πολλές διαφορετικές επιλογές δεδομένων και υποστήριξη, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν. Μας αρέσει γιατί λειτουργεί τόσο για ιστότοπους με χαμηλή όσο και για υψηλή επισκεψιμότητα, καθιστώντας την μια βιώσιμη και προσιτή επιλογή για όλους.

Host-Tracker

Δωρεάν δοκιμή: 30 ημέρες

Τιμή πακέτου: 9,92 $ – 74,92 $ / μήνα

Έλεγχος αριθμών: 10-150 διευθύνσεις URL

Προτεινόμενα οφέλη

 • Ελεγχος διαθεσιμότητας
 • Παρακολούθηση μαύρης λίστας
 • Διαχείριση του AdWords
 • Παρακολούθηση διακομιστή
 • Παρακολούθηση σελίδας
 • Έλεγχος τομέα και SSL
 • Προσαρμόσιμη αναφορά

Αυτό που είναι ωραίο για το Host Tracker είναι ότι απλοποιούνται για την εξυπηρέτησή σας. Είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, απλώς δώστε τις διευθύνσεις URL σας και θα χειριστούν τα υπόλοιπα. Εάν προτιμάτε να ακολουθήσετε μια λιγότερο εντατική προσέγγιση στην παρακολούθηση ιστότοπων, το Host Tracker μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Επίσης, λαμβάνετε ορισμένες πρόσθετες υπηρεσίες, όπως τη διαχείριση του AdWords και μπορείτε να δείτε αν βρίσκεστε σε μαύρες λίστες.

SmartBear

Δωρεάν δοκιμή: 14 ημέρες

Πρόγραμμα τιμολόγησης: Εξαρτάται από την υπηρεσία

Έλεγχος αριθμών: ποικίλλει

Προτεινόμενα οφέλη

 • Προγράμματα κύκλου ζωής API
 • Δοκιμή λογισμικού
 • Παρακολούθηση εσωτερικού και εξωτερικού ιστότοπου
 • Συνεργασία και βελτιστοποίηση κώδικα
 • Βελτιστοποίηση και δοκιμή για κινητά

Σε σύγκριση με τους άλλους ιστότοπους αυτής της λίστας, το SmartBear είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο παρακολούθησης ιστότοπου. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές και προγραμματιστές για να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε πρέπει να κάνουν για την απόδοση του ιστότοπού τους. Το SmartBear προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε που μπορεί να είναι λίγο συντριπτική. Συνολικά, αυτό προορίζεται για επαγγελματίες. Εάν δεν γνωρίζετε τι χρειάζεστε, ακολουθήστε μια υπηρεσία φιλική για αρχάριους.

GeckoBoard

Δωρεάν δοκιμή: 30 ημέρες

Τιμή πακέτου: 25 $ – 599 $ / μήνα

Έλεγχος αριθμών: Δ / Υ

Προτεινόμενα οφέλη

Το GeckoBoard είναι ένα διαφορετικό είδος υπηρεσίας, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργείτε πίνακες ελέγχου για την εμφάνιση των μετρήσεων του ιστότοπού σας. Αντί να παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης, αυτό το πρόγραμμα ενσωματώνεται με μια άλλη υπηρεσία παρακολούθησης και το προβάλλει σε μια οθόνη για την εξυπηρέτησή σας. Τα γραφεία πληροφορικής που μπορούν να επωφεληθούν από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου θα τους αρέσει αυτή η υπηρεσία, αλλά απλώς γνωρίζουμε ότι δεν ελέγχει ούτε παρακολουθεί πραγματικά δεδομένα. Αντ ‘αυτού, το συλλέγει απλώς και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης του.

ContentKing

Δωρεάν δοκιμή: 30 ημέρες

Τιμή πακέτου: 11,26 $ – 342,52 $ / μήνα

Έλεγχος αριθμών: 100-1m σελίδες

Προτεινόμενα οφέλη

 • Επισκόπηση περιεχομένου
 • Βελτιστοποίηση περιεχομένου
 • Παρακολούθηση περιεχομένου
 • Συνεργασία περιεχομένου

Αυτή η υπηρεσία έχει δημιουργηθεί για δημιουργούς περιεχομένου. Έτσι, εάν διαχειρίζεστε ένα ιστολόγιο ή κάτι παρόμοιο, θα σας αρέσει αυτό που προσφέρει το ContentKing. Το ενδιαφέρον για τη δομή τιμολόγησης είναι ότι επιλέγετε τον αριθμό των σελίδων που έχετε και στη συνέχεια λαμβάνετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν βάσει αυτού του αριθμού.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για διαφορετικές συσκευές, να επιτρέψετε τη συνεργασία σε όλες τις πλατφόρμες και να παρακολουθείτε πώς αλλάζει το περιεχόμενό σας με την πάροδο του χρόνου.

συμπέρασμα

Ο ιστότοπός σας είναι ένα σημαντικό μέρος της επιχείρησής σας. Βεβαιωθείτε ότι το παρακολουθείτε αποτελεσματικά και παρακολουθείτε τα προβλήματα πριν εμφανιστούν. Με τα σωστά εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου, μπορείτε να διατηρείτε τον ιστότοπό σας βελτιστοποιημένο για κορυφαία απόδοση ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Καλώς ήλθατε στο μέλλον.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector