A Small Orange Κριτικές Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι μια μικρή πορτοκαλί φιλοξενία?


A Small Orange Κριτικές 3 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Διάφορα κοινόχρηστα σχέδια για να διαλέξετε
 2. Απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάθε τομέα
 3. Εξαιρετική υποστήριξη
 4. Προσφέρετε όλους τους τύπους φιλοξενίας

Μειονεκτήματα

 1. Περιορισμός χώρου στο δίσκο και εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδια
 2. Δεν είναι δυνατή η δημιουργία ιστότοπων για κινητά

Υποστήριξη3Speed2.5Features3.5Value2.5Διαφάνεια3.5

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας «Ένα μικρό πορτοκαλί»

Το Small Orange είναι ένας μικρός, αλλά ισχυρός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων με πολλές σταθερές επιλογές και δυνατότητες. Η διεπαφή τους είναι εύχρηστη και οι επιλογές φιλοξενίας τους καθιστούν ακόμη πιο εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκετε μια εταιρεία φιλοξενίας που δεν προσπαθεί να σας νικέψει και να σας προκαλέσει.

Καλύτερα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας «Ένα μικρό πορτοκαλί»

Ως μία από τις λίγες εταιρείες που έχουν περισσότερα αποτελέσματα απ ‘αυτές, το A Small Orange συσκευάζει ακριβώς αυτό που περιμένετε από μια εταιρεία φιλοξενίας – με μερικά επιπλέον κεράσια στην κορυφή.

Διάφορα κοινόχρηστα σχέδια για να διαλέξετε

Το Small Orange κάνει εξαιρετική δουλειά προσπαθώντας να διασφαλίσει ότι θα έχετε αυτό που πληρώνετε. Αντί να έχουν τα τυπικά μικρά, μεσαία και μεγάλα σχέδια, διαίρεσαν τις προσφορές τους για να προσπαθήσουν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Εάν χρειάζεστε μόνο έναν μικρό ιστότοπο επειδή θέλετε μόνο να φιλοξενήσετε μερικές φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές για να δείτε την υπόλοιπη οικογένειά σας, τότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε τόσο πολύ για τη φιλοξενία σας όσο ο επόμενος τύπος που ξεκινά ένα ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ειλικρινής Φιλοξενία Ιστού

Υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για συνέπεια. Ένα τέχνασμα μάρκετινγκ που έχω δει ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ξανά και ξανά είναι να υποτιμούν και να υπερβάλλουν. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά το A Small Orange διαφωνεί. Παραδίδουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται χωρίς να προσπαθούν να σας πωλήσουν σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Επιπλέον, χρησιμοποιούν τους πόρους τους καλύτερα από ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους. Εάν πληρώνετε για ένα καθορισμένο ποσό πόρων για έναν διακομιστή, αυτό ακριβώς θα έχετε – χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα εάν μεγιστοποιήσετε αυτό που χρησιμοποιείτε.

Όλοι οι τύποι φιλοξενίας

Το Small Orange έχει σχέδιο για σχεδόν όλους. Έχουν τα κοινά κοινά, VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας, αλλά έχουν επίσης πολλές επιλογές σε κάθε πρόγραμμα. Επιπλέον, έχουν μια ειδική κατηγορία για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα επιχειρηματικά σχέδια περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL με κάθε πρόγραμμα. Ω, ναι – έχουν επίσης φιλοξενία μεταπωλητών.

Απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάθε τομέα

Οι διευθύνσεις email πρέπει να είναι τυπικές για πολλούς παρόχους φιλοξενίας. Ωστόσο, δεν είναι. Στην πραγματικότητα, έχω δει ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας που δεν προσφέρουν καν email. Είναι ωραίο να βλέπουμε ότι το A Small Orange όχι μόνο παρέχει email, αλλά προσφέρει απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων email για κάθε τομέα. Αυτό σημαίνει ότι εάν ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, κάθε υπάλληλος μπορεί να έχει τη δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπληρωμένο με τα δικά του διαπιστευτήρια.

Φανταστική επιλογή εφαρμογών Ιστού

Αυτό είναι όπου το A Small Orange πηγαίνει πάνω και πέρα ​​από τις κανονικές δυνατότητες και ευθύνες των εταιρειών φιλοξενίας. Όταν εγγραφείτε στο A Small Orange, μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress με ένα μόνο κλικ. Θέλετε ημερολόγιο; Εξαιρετική ΕΠΙΛΟΓΗ! Εγκαταστήστε το ημερολόγιό σας, το λογισμικό του καλαθιού αγορών και πολλά άλλα με τη φανταστική επιλογή εφαρμογών Web του A Small Orange.

Εξαιρετική υποστήριξη

Το προσωπικό υποστήριξής τους είναι πεπειραμένο και γρήγορο. Έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη τηλεφώνου και email 24/7. Έχουν επίσης ζωντανή συνομιλία, αλλά αυτό δεν είναι διαθέσιμο τα σαββατοκύριακα. Ωστόσο, ακόμη και η υποστήριξη του Σαββατοκύριακου είναι γρήγορη. Επιπλέον, αληθινά προσπαθούν να λύσουν όλα τα προβλήματά σας.

Εταιρεία αφιερωμένη στο Going Green

Το Small Orange αντιστοιχεί στο 150% της κατανάλωσης ενέργειας με πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας. Επιπλέον, επιτρέπουν στους υπαλλήλους τους να τηλεπικοινωνούν – εργάζονται από το σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουν για μεγάλο αριθμό γραφείων, καθώς και περισσότερα αυτοκίνητα εκτός δρόμου. Οι εργαζόμενοι που telecommute τείνουν να έχουν υψηλότερο ηθικό και είναι πιο ευτυχισμένοι – και αυτό φαίνεται στην εξυπηρέτηση πελατών τους.

Μειονεκτήματα στη φιλοξενία «Ένα μικρό πορτοκαλί»

Ακριβώς όταν σκεφτήκαμε ότι η φιλοξενία A Small Orange ήταν τέλεια, βρήκαμε μερικά πράγματα που πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Εδώ βρήκαμε.

Περιορισμός χώρου στο δίσκο και εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδια

Τοποθετούν ένα όριο δεδομένων σε όλα τα σχέδιά τους. Όταν ένας πάροχος φιλοξενίας προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, δεν περιμένουν από τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν άσεμνο πόρο. Ωστόσο, θέτοντας αυτά τα όρια στους ανθρώπους, είναι περισσότερο ένα διανοητικό εμπόδιο που μπορεί να προσθέσει έναν παράγοντα άγχους, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να παρακολουθούν στενά το πόσο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο χρησιμοποιούν πραγματικά.

Δεν είναι δυνατή η δημιουργία ιστότοπων για κινητά

Το Small Orange προσφέρει λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, αυτό που δεν κάνουν είναι να παρέχουν οποιοδήποτε λογισμικό που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν κινητές εκδόσεις των ιστότοπών τους. Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να περιηγούνται στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές, θα νομίζατε ότι το A Small Orange θα συνειδητοποιούσε ότι θα ήταν προς το συμφέρον τους να προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για τους ανθρώπους να χτίσουν ιστότοπους για κινητά.

Συμπέρασμα

Ένα μικρό πορτοκάλι πηγαίνει πάνω και πέρα ​​για να βεβαιωθεί ότι δεν έχουν μόνο αυτό που χρειάζονται οι πελάτες τους, αλλά και αυτό που θέλουν. Από την πλευρά του πελάτη, αυτό μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει υπέρ του. Ωστόσο, όταν διαπιστώνουμε ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ιστότοπους για κινητά, μας κάνει πραγματικά να θέλουμε να κοιτάξουμε αλλού.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map