Κριτικές CoolHandle Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Contents

CoolHandle: Ένας σχετικός οικοδεσπότης το 2020?

Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ιδρύθηκε το 2001 από μια ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής που ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι φιλοξενίας ιστότοπων. Ο ιστότοπος λειτουργούσε ανεξάρτητα για αρκετά χρόνια έως ότου αγοράστηκε από το ProNetHosting το 2010 και έκτοτε αποτελεί μέλος της ομάδας του ProNet. Ο ιστότοπος διαχειρίζεται από ομάδα υποστήριξης από την αρχική εταιρεία καθώς και από τη νέα. Η CoolHandle εδρεύει στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία CoolHandle?

Σε σύγκριση με τους πολλούς άλλους ιστότοπους φιλοξενίας εκεί έξω, το CoolHandle δεν κάνει τίποτα επαναστατικό. Αν και η αρχική ομάδα είχε μεγάλες προσδοκίες για αλλαγή του διαδικτυακού παιχνιδιού φιλοξενίας (τουλάχιστον σύμφωνα με το βιογραφικό τους), δεν έχουν ακόμη εκπληρώσει αυτήν την υπόσχεση. Παρ ‘όλα αυτά, παίρνετε αυτό που πληρώνετε με αυτήν την εταιρεία, οπότε μην εμπλακείτε πιστεύοντας ότι θα κάνει κάτι πιο σημαντικό από κάποιους άλλους ιστότοπους φιλοξενίας εκεί έξω.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα Κριτικές CoolHandle 3.1 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγορη ταχύτητα
 2. Διατίθεται φιλοξενία VPS
 3. Εξαιρετική στην κλιμάκωση ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα

 1. Η υποστήριξη πελατών καθυστερεί
 2. Πιο ακριβό από άλλους παρόμοιους ιστότοπους

Το SummaryCoolHandle είναι αποκλειστικά για λειτουργικά συστήματα που βασίζονται σε Linux, κάτι που αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τον ιστότοπο. Προσφέρουν τρία σχέδια για φιλοξενία και τρία σχέδια για VPS. Μπορείτε επίσης να κάνετε μεταπώληση, και έχουν και ένα άλλο σχέδιο τριών επιπέδων για αυτό. Κάθε αναβάθμιση σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και μπόνους όπως θα περίμενε κανείς και όλα ταιριάζουν ωραία κάθε φορά. Συνολικά, ένας αξιοπρεπής ιστότοπος, αν όχι αξιοθαύμαστος. Υποστήριξη2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Η επίσημη κριτική μας CoolHandleHosting

Για όσους από εσάς εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για το CoolHandle, διαβάστε για να δείτε τα σκαμπανεβάσματα αυτής της εταιρείας φιλοξενίας.

Εδώ θα μάθετε για τα σχέδια και τη δομή των τιμών τους, καθώς και για να δείτε τι λειτουργεί και δεν είναι έτσι ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε.

Ακριβώς έξω από την πύλη, το CoolHandle δεν τηρεί την υπόσχεσή του να εισαγάγει νέα χρυσά πρότυπα για την ταχύτητα και την αξιοπιστία, έτσι ώστε να μπορεί να είναι κάτι από μια κόκκινη σημαία εάν ανησυχείτε για την εταιρεία που στέκεται πίσω από τη λέξη της.

Συνολικά, αυτός ο ιστότοπος φαίνεται να προσπαθεί να καλύψει τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά δεν κάνει φανταστική δουλειά για να βοηθήσει κάποιον που δεν ξέρει ήδη τι κάνει. Η υποστήριξη πελατών είναι το μεγαλύτερο παράπονο αυτού του ιστότοπου, οπότε μην περιμένετε να επιλύσετε τα προβλήματά σας τόσο γρήγορα ή αποτελεσματικά όσο και με άλλους ιστότοπους.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του CoolHandle Φιλοξενία

Αν και αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας δεν έχει κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη συμμετοχή. Επομένως, εάν εγγραφείτε στο CoolHandle, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε όλα όσα πληρώνετε και μετά μερικά. Έχοντας αυτό υπόψη, εδώ είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου.

Γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες

Σε σύγκριση με κάποιους από τους ιστότοπους φιλοξενίας εκεί έξω, το CoolHandle είναι ταχύτερο από τα περισσότερα. Μπορεί ακόμη και να εντυπωσιαστείτε με την ταχύτητα που έχετε, η οποία είναι μια από τις καλύτερες δυνατότητες που έχετε κατά την εγγραφή σας.

Ο λόγος για τα υψηλά επίπεδα ταχύτητας είναι ότι το CoolHandle έχει πολλά πλεονάζοντα ενσωματωμένα και χρησιμοποιούν μερικά από τα καλύτερα δίκτυα για να αποφύγουν τον χρόνο καθυστέρησης. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες μαζί με δώδεκα από τους μεγαλύτερους παρόχους Διαδικτύου της χώρας, οπότε λαμβάνετε ένα σύστημα πιο αξιόπιστο από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Επίσης, το CoolHandle χρησιμοποιεί πολλούς παρόχους Tier-1 ανάντη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αποφύγει τις διακοπές λειτουργίας και την αύξηση της διαδικτυακής κίνησης για να εξασφαλίσει ότι έχετε το ίδιο επίπεδο ταχύτητας και ποιότητας ανεξάρτητα από την κατάσταση.

Εξαιρετική ικανότητα κλιμάκωσης

Όταν πρόκειται για τη λειτουργία ενός ιστότοπου, αρχίζετε γενικά μικρά και μεγαλώνετε καθώς δημιουργείτε περισσότερη επισκεψιμότητα. Το CoolHandle κάνει εξαιρετική δουλειά, επιτρέποντάς σας να αναβαθμίζετε την ιστοσελίδα σας σταδιακά, ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στη ζήτηση. Για να ξεκινήσετε, τα πακέτα φιλοξενίας είναι υπέροχα κλιμακωτά και μόλις είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο VPS και την αποκλειστική φιλοξενία, μπορείτε να το κάνετε εξαιρετικά εύκολα. Παρόλο που κάθε ενότητα έχει μόνο τρία επίπεδα για να διαλέξετε, παίρνετε όσα χρειάζεστε με κάθε υπηρεσία.

Μαζική μεταφορά τομέα

Εάν ασχολείστε με την αγορά και την εμπορία ονομάτων τομέα, το CoolHandle το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να το κάνετε μέσω αυτών. Οι τιμές είναι αξιοπρεπείς και η εταιρεία ξέρει πώς να χειριστεί τομείς, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει καθόλου. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να εγγραφείτε έως και 18 τομείς στον ιστότοπο.

Προγράμματα μπόνους

Εάν εκτελείτε την εταιρεία σας σε Linux, τότε θα είστε περισσότερο από ικανοποιημένοι με τις δυνατότητες προγραμματισμού που προσφέρει η CoolHandle. Όλοι οι νέοι χρήστες λαμβάνουν το σενάριο Fantastico δωρεάν, το οποίο σας επιτρέπει να φορτώνετε WordPress, Gallery εικόνων και OSCommerce και άλλα προγράμματα. Ο ιστότοπος είναι επίσης συμβατός με προγράμματα όπως το Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python και PHP5. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε δωρεάν ένα πακέτο βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης δωρεάν, αν είστε τόσο διατεθειμένοι.

Το άλλο πράγμα που θα θέλατε για το CoolHandle είναι ότι χρησιμοποιεί το δημοφιλές cPanel για να σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από το να προσπαθείτε να περάσετε από ένα ιδιόκτητο σύστημα.

Μειονεκτήματα του CoolHandle Hosting

Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι ένας ιστότοπος ή μια υπηρεσία, θα υπάρχουν πάντα αρνητικά σε αυτόν. Σε αυτήν την περίπτωση, το CoolHandle δεν έχει πολλά προβλήματα. Ωστόσο, τα ζητήματα που είναι διαδεδομένα μπορεί να είναι αρκετά για να απενεργοποιήσουν τα περισσότερα άτομα, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη σας πριν εγγραφείτε.

Περιορισμένη εξυπηρέτηση πελατών

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα για αυτήν την εταιρεία είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι συχνά διαθέσιμη και μπορεί να είναι αναποτελεσματική κατά καιρούς. Στον ιστότοπο, αναφέρεται ότι διαθέτει 24/7 παρόχους υπηρεσιών, αλλά ένα τεστ αυτού του ισχυρισμού το αποδεικνύει ως επί το πλείστον ψευδές.

Αφενός, εάν καλέσετε την ομάδα υποστήριξης, συνήθως θα λάβετε κάποιον σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, όπου τα πράγματα πάνε προς τα κάτω είναι στο σύστημα εισιτηρίων και συνομιλιών του ιστότοπου. Τα μέλη υποστήριξης φαίνεται να συνδέονται και να απενεργοποιούνται σε τυχαίους χρόνους, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο ιστότοπος δεν διαθέτει μεγάλη ομάδα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Συνολικά, η υποστήριξη των πελατών είναι στην καλύτερη περίπτωση και φοβερή στη χειρότερη. Η πιο απογοητευτική πτυχή είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη συνοχή, γι ‘αυτό και μερικές από τις κριτικές είναι τόσο αντίθετα. Εάν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, μπορεί να είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί και να λύσουν το πρόβλημά σας γρήγορα. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές όπου δεν μπορείτε να λάβετε μια απάντηση για μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Τέλος, ο ιστότοπος προσφέρει μερικά βίντεο εκμάθησης για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν κοινά ζητήματα, αλλά η βιβλιοθήκη πληροφοριών είναι περιορισμένη και δεν βοηθά με πολύπλοκα προβλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν γνωρίζετε τι κάνετε, τότε θα μπορούσατε να δυσκολευτείτε να επιδιορθώσετε σημαντικά σφάλματα.

Τιμολόγηση

Όπως συμβαίνει με όλους τους ιστότοπους φιλοξενίας, το CoolHandle σας ανταμείβει για την εγγραφή σας για μακροχρόνια διαμονή. Αυτό σημαίνει ότι εάν πηγαίνετε από μήνα σε μήνα, θα πληρώνετε περισσότερα, αλλά εάν επιλέξετε ένα πακέτο έξι ή δώδεκα μηνών, τότε θα μπορούσατε να πληρώνετε πολύ λιγότερα συνολικά. Όταν κάνετε ένα μήνα κάθε φορά, η τιμή του προγράμματος κυμαίνεται από 29,95 $ για το βασικό πακέτο έως 49,95 $ για τη ρύθμιση Pro. Όσον αφορά τα προγράμματα VPS, θα πληρώνετε τουλάχιστον 49,95 $ μέχρι τα 149,95 $.

Ωστόσο, εάν επιλέξετε να αγοράσετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώνετε μόλις 4,95 $ το μήνα. Αυτό είναι ένα αστρικό σημείο τιμής, αλλά αυτό σημαίνει ότι είστε κλειδωμένοι στην υπηρεσία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν έχετε προβλήματα ή θέλετε να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές, έχετε τύχη.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με τη λήψη επιστροφής χρημάτων ενώ βρίσκονται εντός αυτής της περιόδου. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην ασυνεπή ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, αλλά είναι ανησυχητικό ότι ένας ιστότοπος θα είχε αυτό το πρόβλημα κατά πρώτο λόγο.

Συνολικά, η δομή τιμολόγησης δεν είναι τρομερή, αλλά είναι ακριβότερη από άλλες τοποθεσίες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και καλύτερα συστήματα υποστήριξης.

Συμπέρασμα:

Εάν έπρεπε να επιλέξετε μια υπηρεσία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας, πιθανότατα θα ήταν καλύτερα να αναζητήσετε άλλες επιλογές και να συγκρίνετε τιμές και δυνατότητες. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι η εγγραφή στο CoolHandle είναι κακή ιδέα, αυτό σημαίνει απλώς ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι ιστότοποι φιλοξενίας που έχουν καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερη αξία που χάνει τον σκοπό αυτού. Εάν έχετε ήδη υπογράψει με αυτόν τον ιστότοπο, μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε εναλλαγή, ειδικά εάν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία του.

Εν ολίγοις, το CoolHandle είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Συνήθεις ερωτήσεις για τη φιλοξενία CoolHandle

Για να βοηθήσουμε στην παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων πληροφοριών σχετικά με το CoolHandle, έχουμε συντάξει μια λίστα με ερωτήσεις που μπορούν να σας δώσουν κάποια επιπλέον εικόνα για αυτήν την υπηρεσία, ώστε να μπορείτε να μπείτε με τα δύο μάτια ανοιχτά. Εάν δεν βλέπετε εδώ μια ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την CoolHandle στον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες..

Ποια είναι τα σχέδια φιλοξενίας που προσφέρει το CoolHandle?

Ο ιστότοπος έχει τρία διαφορετικά επίπεδα φιλοξενίας: Starter, Business και Pro. Ο καθένας προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες, αλλά παίρνετε περισσότερα από όλα όσο αυξάνετε. Εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε από κάθε επίπεδο.

 • Μίζα: πέντε τομείς, πέντε δεσμευμένους τομείς, πέντε υποτομείς, πέντε βάσεις δεδομένων MySQL, πέντε πλαίσια email και πέντε λογαριασμούς FTP. Παίρνετε επίσης απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης.
 • Επιχείρηση: εκατό από κάθε στοιχείο συμπεριλαμβανομένων τομέων, υποτομέων, δεσμευμένων τομέων, βάσεων δεδομένων MySQL, λογαριασμών FTP και βάσεων δεδομένων PostgreSQL. Λαμβάνετε επίσης χίλιους λογαριασμούς email και απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Υπάρχει η δυνατότητα λήψης αποκλειστικής διεύθυνσης IP και ιδιωτικού SSL σε αυτό το επίπεδο.
 • Υπέρ: έχετε απεριόριστο ποσό από όλα. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP και ιδιωτικό SSL.

Όσον αφορά τους λογαριασμούς VPS, το CoolHandle διαθέτει ένα άλλο σύστημα τριών επιπέδων. Κάθε επίπεδο συνοδεύεται από ένα δωρεάν όνομα τομέα και μια αποκλειστική διεύθυνση IP. Περιγράφονται ως εξής:

 • VPS 01: 512 MB μνήμης RAM, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και 500 GB εύρους ζώνης
 • VPS 02: Ένα GB μνήμης RAM, 30 GB αποθηκευτικού χώρου και 1000 GB εύρους ζώνης. Παίρνετε επίσης έναν διαχειριζόμενο διακομιστή με αυτό το πακέτο
 • VPS 03: Δύο GB μνήμης RAM, 60 GB χώρου αποθήκευσης και 2000 GB εύρους ζώνης. Εκτός από τον διακομιστή, μπορείτε να λάβετε μια άλλη αποκλειστική διεύθυνση IP
Το CoolHandle προσφέρει αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή?

Ναι, μπορείτε να λάβετε τέτοιου είδους υπηρεσίες μέσω του CoolHandle. Ο ιστότοπος προσφέρει σε όλα τα ειδικά πακέτα διακομιστών τα ακόλουθα: Επεξεργαστής Intel 3GHz, μνήμη RAM 2 GB, αποθήκευση 160 GB (x2) και εύρος ζώνης δύο TB. Με αποκλειστικούς διακομιστές, λαμβάνετε επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP και ένα ιδιωτικό πιστοποιητικό SSL.

Λειτουργεί το CoolHandle με τα Windows?

Καθώς λειτουργεί αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος παρέχει μόνο υπηρεσίες για το λειτουργικό σύστημα Linux. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο προς μια συμβατή με Windows υπηρεσία που ονομάζεται CoolWinHosting. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος φαίνεται να είναι διαφορετικός από το CoolHandle και έχει διαφορετικές υπηρεσίες και τιμές.

Προσφέρει ο ιστότοπος εγγύηση λειτουργίας?

Ναι, το CoolHandle υπόσχεται ότι θα έχετε χρόνο λειτουργίας 99,9%. Ανεξάρτητες δοκιμές δείχνουν ότι αυτό είναι ακριβές.

Μπορώ να βρω το CoolHandle στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης?

Ναι, η ομάδα υποστήριξης είναι ενεργή στο Facebook και το Twitter και θα αλληλεπιδράσουν με πελάτες που επικοινωνούν μαζί τους μέσω αυτών των καναλιών.

Η CoolHandle προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσω εντός του παραθύρου εγγύησης?

Ναι, αλλά μόνο αν αγοράσετε ένα τυπικό πακέτο. Εάν λάβετε οποιεσδήποτε άλλες αναβαθμίσεις ή πρόσθετα, δεν θα σας αποζημιωθούν για αυτές τις αγορές. Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, αυτό φαίνεται σαν μια τυπική πολιτική επιστροφής.

Προσφέρει ο ιστότοπος υπηρεσίες μεταπώλησης?

Ναι, μπορείτε να κάνετε μεταπώληση μέσω του CoolHandle. Ο ιστότοπος διαθέτει τρία επίπεδα εξυπηρέτησης που ξεκινούν από 35 GB χώρου στο δίσκο και 250 GB εύρους ζώνης έως 200 GB χώρου στο δίσκο και 1000 GB εύρους ζώνης, ανάλογα με το επίπεδό σας. Παίρνετε επίσης αποκλειστικές διευθύνσεις IP και πρόσβαση σε σενάρια όπως το PHP και το WordPress.

Υπάρχουν χρεώσεις για τη δημιουργία ιστότοπου μέσω αυτής της εταιρείας?

Όχι, δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας. Το CoolHandle παρέχει επίσης δωρεάν λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Όταν λέει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, είναι πραγματικά απεριόριστο?

Όπως συμβαίνει με όλους τους ιστότοπους φιλοξενίας, δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πραγματικά απεριόριστο από τα πάντα. Ως εκ τούτου, θα περιοριστείτε καθώς η εταιρεία θεωρεί κατάλληλο, οπότε μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι το απεριόριστο πρόγραμμα έχει περιορισμούς.

Μπορώ να φιλοξενήσω έναν ιστότοπο ροής βίντεο μέσω του CoolHandle?

Τεχνικά, ναι. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετούς πόρους για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν θα καθυστερήσει. Ευτυχώς, κάθε σχέδιο διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια επέκταση αναπαραγωγής βίντεο για να διασφαλίσετε ότι η αναπαραγωγή είναι αξιόπιστη. Το CoolHandle διαθέτει μια επέκταση FFMPEG, αλλά δεν είναι σαφές ποιο επίπεδο θα χρειαστεί να το κάνετε αποτελεσματικό και χωρίς καθυστέρηση.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα παραπομπής που προσφέρεται από αυτόν τον ιστότοπο?

Ναι, το CoolHandle έχει ένα πρόγραμμα ανταμοιβών για πελάτες που παραπέμπουν νέες επιχειρήσεις στον ιστότοπο. Οι ακριβείς τιμές και οι ανταμοιβές δεν αναφέρονται, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία για αυτές τις πληροφορίες.

Παίρνω δωρεάν τομείς μέσω του CoolHandle?

Ναι, λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα με κάθε πακέτο. Ωστόσο, εάν θέλετε να έχετε πολλούς τομείς, πρέπει να πληρώνετε για κάθε επιπλέον τομέα πέραν του πρώτου.

Μπορώ να μεταφέρω τον τρέχοντα τομέα μου σε αυτόν τον ιστότοπο?

Ναι, το CoolHandle σάς δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε τομείς σε αυτούς με ονομαστική χρέωση. Η τιμή θα εξαρτηθεί από την επέκταση, όπως .com ή .net. Έχουν διαθέσιμο τιμοκατάλογο στον ιστότοπο.

Υποστηρίζει το CoolHandle σενάρια όπως το Joomla, το Magento και το Drupal?

Παρόλο που ο ιστότοπος δεν διαθέτει αυτά τα σενάρια ως έχουν, θα μπορούσατε να τα υποστηρίξετε θεωρητικά μέσω της υπηρεσίας χωρίς προβλήματα. Το πλαίσιο υπάρχει για να συμβεί αυτό.

Προσφέρει ο ιστότοπος υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας?

Όχι, δεν είναι. Ωστόσο, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε τα δικά σας εφεδρικά αντίγραφα όπως κρίνετε κατάλληλο.

Το CoolHandle έχει προσθέσει χαρακτηριστικά ασφαλείας?

Ναι, ο ιστότοπος προσφέρει ασφαλή παρακολούθηση κέντρου δεδομένων που περιλαμβάνει λογισμικό προστασίας από ιούς και antispam. Περιλαμβάνει επίσης 24/7 παρακολούθηση δεδομένων.

Πώς μπορώ να πληρώσω για τις υπηρεσίες που προσφέρει το CoolHandle?

Ο ιστότοπος λαμβάνει όλες τις σημαντικές μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών όπως η Visa και η Mastercard, καθώς και το PayPal.

Πρέπει να υπογράψω συμβόλαιο όταν εγγραφώ στον ιστότοπο?

Όχι, η CoolHandle δεν απαιτεί από κανέναν χρήστη να υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο, όταν λάβετε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης έξι ή δώδεκα μηνών, πρέπει να ακυρώσετε εντός της περιόδου των 30 ημερών για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, καθώς αυτά τα προγράμματα έχουν έκπτωση.

Περισσότερα στο CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map