Κριτικές Dot5Hosting Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλό είναι το Dot5Hosting?

Ενώ ορισμένοι το αναφέρουν ως το γέρος μεθυσμένος θείος του web hosting, Το Dot5Hosting προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση για φιλοξενία ιστοσελίδων, δεδομένου ότι έχουν μόνο μία επιλογή σχεδίου φιλοξενίας (όχι την πιο έξυπνη επιχειρηματική κίνηση). Επικεντρώνονται στην παροχή φιλοξενίας σε άτομα και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αναζητούν web hosting που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους.


Δεν πιστεύουμε ότι είναι ο πιο συναρπαστικός οικοδεσπότης εκεί έξω, αλλά συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Dot5Hosting φτάνει μέχρι τον διαγωνισμό.

Κριτικές Dot5Hosting 2.4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Σταθερή ιστορία
 2. Πολλές επιπλέον παροχές
 3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 4. Ενα μέγεθος ταιριάζει σε όλους
 5. Πολλές απεριόριστες δυνατότητες
 6. Υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 1. Λειτουργικότητα πίνακα ελέγχου
 2. Τέλη τερματισμού
 3. Λειτουργία / Διακοπή λειτουργίας
 4. Χωρίς κοινωνικά μέσα

ΠερίληψηDot5Hosting είναι μια έμπειρη εταιρεία φιλοξενίας που ψάχνει να παρέχει φιλοξενία σε καθημερινούς χρήστες που θέλουν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Έχουν μόνο ένα απεριόριστο πρόγραμμα που προσφέρουν στους πελάτες τους που συνοδεύονται από πρόσθετα μαζί με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έχουν 24/7 υποστήριξη πελατών, αλλά δεν εκμεταλλεύονται τη δύναμη των κοινωνικών μέσων για τη βοήθεια των πελατών. Αυτή η φιλοξενία μπορεί ή δεν λειτουργεί καλά για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Υποστήριξη2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Η επίσημη κριτική μας για το Dot5Hosting

Ας είμαστε ειλικρινείς – το Dot5Hosting προσπαθεί ακόμα να καλύψει τη σύγχρονη εποχή. Ο ιστότοπός τους εξακολουθεί να έχει κολλήσει στις αρχές της δεκαετίας του 00 (όπως το 2002). Δεν ξέρω ολόκληρη την ιστορία τους, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Εάν είστε ο τύπος του άντρα ή του κοριτσιού που του αρέσει κάτι αρκετά καλό, hey Dot5Hosting μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

Είναι σαν τον παλιό άγαμο θείο σου που κολλάει με το ίδιο φτηνό ποτό από το γωνιακό κατάστημα για το καθημερινό ποτό του – είναι αρκετά καλό για τον θείο Χαλ, οπότε γιατί να αλλάξεις?

Το Dot5Hosting έχει μια στοχευμένη αγορά ατόμων και ιδιοκτητών επιχειρήσεων που πρέπει να ταιριάζουν με τη φιλοξενία ιστοσελίδων τους σε μικρότερο προϋπολογισμό από ό, τι οι περισσότερες εταιρείες μπορούν να έχουν βρύση και εξακολουθούν να ανταγωνίζονται με ιστότοπους με καλύτερη χρηματοδότηση. Αναρωτιέστε πόσο καλά κάνουν; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για αυτά.

Μερικές γρήγορες επισημάνσεις του Dot5Hosting:

 • Απεριόριστη αποθήκευση δίσκου
 • Δωρεάν τομέας με εγγραφή
 • Απεριόριστοι υποτομείς
 • 24/7 ασφάλεια
 • Η ειδική εισαγωγική τιμή ξεκινά από 5,95 $ / μήνα

Μερικά όχι τόσο καλά πράγματα που έχουμε ακούσει στον Ιστό:

 • Η υποστήριξη πελατών καθυστερεί να ανταποκριθεί και όχι κορυφαία
 • Μία από αυτές τις εταιρείες που εξαγόρασε η EIG (εξαγοράστηκε το 2007) και έμεινε να σαπίζει
 • Ισχυρισμοί ότι οι πιστωτικές κάρτες χρεώθηκαν πολύ μετά την ακύρωση (μεγάλο όχι-όχι)

Πρόκειται για μια συντακτική κριτική που βασίζεται σε κριτικές και αξιολογήσεις του Dot5Hosting που διατίθενται στο διαδίκτυο. Να είστε βέβαιοι όταν πηγαίνετε να λάβετε την τελική σας απόφαση ότι διαβάζετε τι λένε οι χρήστες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία και εξετάστε τον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες για να λάβετε μια εκπαιδευμένη απόφαση.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του Dot5Hosting

Ιστορία

Το Dot5Hosting έχει μια αρκετά σταθερή ιστορία, δεδομένου ότι δραστηριοποιείται από το 2002. Αγοράστηκε από την EIG το 2007 (ο οποίος κατέχει επίσης το Bluehost και το HostGator).

Πρόσθετα

Πηγαίνοντας με το Dot5Hosting ως οικοδεσπότης Ιστού σας θα σας δοθεί ένα πλήθος πρόσθετων που θα ωφελήσουν εσάς και την επιχείρησή σας. Αυτά περιλαμβάνουν ένα όνομα τομέα, πίστωση Google Adwords, πιστώσεις Yahoo, καροτσάκια αγορών, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνεχούς επικοινωνίας, δημιουργός ιστότοπων, πρότυπα και πολλές άλλες λειτουργίες.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων τους κατά τις πρώτες 30 ημέρες. Θα επιστρέψουν τα τέλη φιλοξενίας σας, αλλά μόνο εάν πληρώσατε με πιστωτική κάρτα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το όνομα τομέα που έχετε εγγραφεί δωρεάν, θα πρέπει να πληρώσετε 15 δολάρια για να το διατηρήσετε. Αυτή η εγγύηση επιστροφής χρημάτων σας δίνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να προσδιορίσετε εάν είστε ή όχι ευχαριστημένοι με την υπηρεσία.

Ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλα τα πακέτα

Το γεγονός ότι προσφέρουν ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλα τα πακέτα είναι καλό, αλλά μπορεί επίσης να είναι κακό ανάλογα με το τι ψάχνετε για να βγείτε από την εμπειρία φιλοξενίας ιστού σας. Το ετήσιο πακέτο τους είναι συνήθως λίγο κάτω από 13 δολάρια το μήνα και το διετές πακέτο τους είναι συνήθως κάτω από 12 δολάρια το μήνα, αλλά τρέχουν τιμές προσφοράς για να σας παρουσιάσουν στην υπηρεσία τους. Υπάρχει μια ειδική προσφορά για τη φιλοξενία με μόλις 5,95 $ για να ξεκινήσει.

Απεριόριστα χαρακτηριστικά

Υπάρχουν πολλές απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρονται στο Dot5Hosting που μπορούν να κάνουν αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας αξίζει μια άλλη ματιά. Αυτό περιλαμβάνει αποθήκευση δίσκου, δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστων τομέων, κουτιών email POP3, βάσεων δεδομένων MySQL, δεσμευμένων τομέων, υποτομέων, αυτόματων ανταποκριτών και προώθησης λογαριασμών email.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω ενός αριθμού τηλεφώνου χωρίς χρέωση ή χρησιμοποιώντας το γραφείο βοήθειας για να στείλετε εισιτήρια υποστήριξης. Η επιλογή τηλεφώνου είναι διαθέσιμη μόνο σε πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέρουν επίσης μια γνωστή βάση και οδηγούς χρήστη στο κέντρο βοήθειας, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Μειονεκτήματα του Dot5Hosting

Λειτουργικότητα πίνακα ελέγχου

Το Dot5Hosting χρησιμοποιεί το vDeck και όχι το cPanel και ορισμένοι χρήστες μπορεί να διαπιστώσουν ότι αυτό δεν έχει την ίδια λειτουργικότητα. Μπορεί επίσης να είναι λιγότερο εύκολο στα μάτια όταν το συνηθίζεις. Ρίξα μια ματιά και είναι πραγματικά διαφορετική από μια τυπική διεπαφή cPanel. Οι αρχάριοι δεν ενδιαφέρονται, αλλά οι ειδικοί μπορεί να θέλουν την τυπική προσέγγιση.

Τέλη τερματισμού

Έχουν μια χρέωση τερματισμού εάν θέλετε να κλείσετε τον λογαριασμό σας πριν από τη λήξη του όρου του προγράμματος που έχετε επιλέξει, εκτός εάν ακυρώνετε εντός της περιόδου εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Λειτουργία / Διακοπή λειτουργίας

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες στον ιστότοπο που να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το χρόνο λειτουργίας / διακοπής λειτουργίας τους. Δεν φαίνεται να υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα σχετικά με αυτό το ζήτημα, αλλά το να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες είναι πάντα καλό για τη λήψη μορφωμένων αποφάσεων σχετικά με τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε.

Χωρίς κοινωνικά μέσα

Πολλές εταιρείες προσφέρουν υποστήριξη μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, οπότε είναι λίγο μειονέκτημα ότι παρόλο που έχουν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν χρησιμοποιούν πραγματικά όσο θα μπορούσαν να συγκριθούν με τους ανταγωνιστές τους. Όταν δεν βλέπω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νομίζω – εντάξει αυτή η εταιρεία δεν προσπαθεί καν. Είναι ένα σημάδι ότι δεν έχουν τις πάπιες τους στη σειρά, έτσι θα αποφεύγω τέτοιες εταιρείες.

Συμπέρασμα

Ακούστε, ίσως έχετε έναν φίλο με έναν παλιό λογαριασμό Dot5Hosting και του αρέσει “είναι υπέροχο δεν έχω προβλήματα” – καλά δεν ξέρει πολλά για τη φιλοξενία Ή είναι προγραμματιστής και μπορεί να επιλύσει μόνο του προβλήματα.

Βλέπουμε το Dot5Hosting ως δεινόσαυρο που δεν έχει αλλάξει και απλώς σαπίζει. Η βάση χρηστών τους μειώθηκε (σύμφωνα με δεδομένα τρίτων) και δεν φαίνεται να κάνουν πολλά.

Εάν θέλετε να πάτε μαζί τους, αυτό είναι εντάξει. Αλλά αν θέλετε έναν σύγχρονο, ενημερωμένο κεντρικό υπολογιστή, πηγαίνετε με κάτι όπως το SiteGround, το WP Engine ή άλλη μάρκα που ανήκει στο EIG όπως το HostGator. Θα είσαι πολύ καλύτερος με αυτόν τον τρόπο.

Πηγαίνετε συγκρίνετε μερικές εταιρείες όπως το Bluehost vs HostGator ή το SiteGround vs WP Engine προτού αποφασίσετε.

Ενημέρωση αρχείου καταγραφής

3/22/18 – Γραμμένη νέα κατώτατη γραμμή, νέα σημεία στην εισαγωγή με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, μερικές άλλες μικρές αλλαγές.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map