Κριτικές DreamHost – Φτηνές Shared, WordPress Hosting; Μάιος 2020

Κριτικές DreamHost – Φτηνές Shared, WordPress Hosting; Μάιος 2020

Κριτικές DreamHost – Φτηνές Shared, WordPress Hosting; Μάιος 2020

Contents

DreamHost: Γρήγορο, φτηνό, καλό?

Το DreamHost έχει μερικούς από τους καλύτερους μέσους όρους χρόνου λειτουργίας και ταχύτητες φόρτωσης σελίδας από οποιαδήποτε κοινόχρηστη φιλοξενία στην αγορά.


Επιπλέον, προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν ονόματα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικά SSL και σας αποζημιώνουν για πτώσεις στο χρόνο λειτουργίας. Παρέχουν πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών.

Ποιο είναι λοιπόν; Το Dreamhost είναι πιο ακριβό από τη μέση κοινόχρηστη εταιρεία φιλοξενίας και μπορείτε να χρεώνεστε μόνο ετησίως. Το αρχικό κόστος απομακρύνει πολλούς ανθρώπους.

Αλλά διαβάστε για να μάθετε γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο.

Βλέπε Επίσημη Ιστοσελίδα DreamHost Συντακτική κριτική 3.9 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο
 2. Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ
 3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών
 4. Πολλαπλή επιλογή φιλοξενίας
 5. Εγγύηση 100% Uptime

Μειονεκτήματα

 1. Υποστήριξη για κοινόχρηστη φιλοξενία εξαιρετικά περιορισμένη
 2. Χωρίς εργαλεία σχεδίασης ιστότοπου
 3. Πιο ακριβή από την πιο κοινόχρηστη φιλοξενία
 4. Μόνο ετήσια χρέωση

Το SummaryDreamHost μπορεί να σας κοστίσει διπλάσιο ή μεγαλύτερο από αυτό που θα πληρώνατε για κοινόχρηστη φιλοξενία αλλού. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υπερτιμημένοι! Με απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν SSL, εξαιρετική ασφάλεια και αστρικές ταχύτητες και χρόνο λειτουργίας, η τιμή είναι αρκετά υψηλή. Προτείνουμε το DreamHost για κοινόχρηστους χρήστες φιλοξενίας που γνωρίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν πολλά. Υποστήριξη3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Η συντακτική μας κριτική DreamHost 

Ιδρύθηκε το 1997 από προπτυχιακούς φοιτητές στο Harvey Mudd College, το DreamHost είναι από τους βετεράνους των αμερικανικών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η ιδιωτική εταιρεία φιλοξενεί 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους παγκοσμίως και εδρεύει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια με γραφεία στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Ενώ το DreamHost είναι από τις πιο ακριβές διαθέσιμες επιλογές κοινής φιλοξενίας, προσφέρουν τεράστια αξία.

Με εξαιρετικές ταχύτητες, χρόνο λειτουργίας, δυνατότητες, υποστήριξη και απεριόριστο εύρος ζώνης, θα έχετε την αξία των χρημάτων σας. Τούτου λεχθέντος, το προσαρμοσμένο ταμπλό τους δεν είναι το αγαπημένο όλων, και δεν είναι ούτε ο φθηνότερος ούτε ο υψηλότερος ποιοτικός οικοδεσπότης στην αγορά, αλλά έχουν μια μεγάλη ισορροπία για τους περισσότερους ανθρώπους.

Καλύτερα χαρακτηριστικά των σχεδίων DreamHost

Το DreamHost προσφέρει ένα από τα καλύτερα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστα, χρησιμοποιούν λογισμικό ανοιχτού κώδικα και σας δίνουν απεριόριστο εύρος ζώνης.

1. Νέο για το 2019: Τα σχέδια DreamHost είναι πολύ φθηνά

Ενημέρωση για το 2019: Το DreamHost έχει μερικά από τα φθηνότερα και τις καλύτερες τιμές πακέτων στην κοινόχρηστη φιλοξενία:

τιμή εκκίνησης του dreamhost

τιμή εκκίνησης του dreamhost Το DreamHost μοιράστηκε σχέδια και τιμές

Κάποτε ήταν ότι αν θέλατε να πάτε με το DreamHost, θα ήσασταν προετοιμασμένοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο από το μέσο σχέδιό σας.

Οχι πια.

Το DreamHost ταιριάζει με τις τιμές των μεγάλων αγοριών όπως το BlueHost, το HostGator και το GoDaddy. Και παλεύουν σκληρά.

Τώρα δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι όταν υποστηρίζουμε την καθαρή τιμολόγηση, το σχέδιο $ 1 / μήνα του GoDaddy είναι πολύ φτηνό, αλλά θέλετε να μείνετε μακροπρόθεσμα με έναν οικοδεσπότη, όχι για την τιμολόγηση subprime που μετατρέπεται σε δόλωμα και εναλλαγή.

Σίγουρα θα συνιστούσαμε το DreamHost, από κάτω προς τα κάτω, σε άτομα που σκέφτηκαν να κάνουν αναβάθμιση σε μια πιο ακριβή κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας, καθώς ο ιστότοπός τους ξεπερνά τη φιλοξενία του υπογείου. Οι δυνατότητες προσέφεραν πολλά ανταγωνιστικά προγράμματα premium για τα οποία χρεώνονται άλλοι κοινόχρηστοι πάροχοι φιλοξενίας. Αλλά αν θέλετε απλώς έναν απλό ιστότοπο σε φτηνή τιμή και δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν τόνο δίσκου ή εύρους ζώνης, μάλλον προτιμάτε να πηγαίνετε με μια φθηνότερη επιλογή που έχει σαφή όρια.

Εδώ είναι το πράγμα. Εάν τα συγκρίνετε με περισσότερους «premium» οικοδεσπότες όπως το WP Engine και το Kinsta, θα βρείτε γρήγορα ότι το DreamHost είναι εξαιρετικά προσιτό.

2. Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο

Πολλοί ιστότοποι λένε ότι προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο.

Αλλά αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι δεν θέτουν ένα σαφές όριο για εσάς. μπορούν να αποφασίσουν ανά πάσα στιγμή εάν χρησιμοποιείτε πολύ χώρο.

Μια υπερβολική αύξηση της επισκεψιμότητας και ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε αναστολή λόγω κατάχρησης της χωρητικότητας του κοινόχρηστου διακομιστή. Ή, η εταιρεία φιλοξενίας σας μπορεί παθητικά να επιμείνει επιθετικά να αναβαθμίσετε σε ένα πιο ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας. Το Bluehost είναι ένα καλό παράδειγμα μιας εταιρείας που έχει ενοχλήσει πολλούς πελάτες για να κάνουν ακριβώς αυτό.

Το DreamHost έχει μόνο ένα κοινόχρηστο σχέδιο φιλοξενίας και προσφέρουν πραγματικά απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο.

Χωρίς αναστολές για υπερβολική χρήση.

Κανένα ακριβότερο σχέδιο για να σας αναγκάσει.

Εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε έναν δημοφιλή ιστότοπο, αυτό είναι τεράστιο.

Και το υλικό που υποστηρίζει πραγματικά μεγάλη κυκλοφορία. Όταν το συνδυάζετε με το γεγονός ότι μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε διακομιστή VPS ή αποκλειστικό διακομιστή, τότε ο ουρανός είναι το όριο.

3. Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ

Το DreamHost εκτελεί τα σενάρια τους με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress – μαζί με πολλές άλλες διαφορετικές εφαρμογές – με το πάτημα ενός ποντικιού. Αυτές οι άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν γκαλερί φωτογραφιών, λογισμικό καλαθιού αγορών, εφαρμογές λογισμικού CMS και άλλα.

Το όμορφο πράγμα για τα σενάρια είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σενάριο κάποιου άλλου χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε κανένα κώδικα. Πάρτε τα σενάρια – πολλά από αυτά είναι δωρεάν – και εγκαταστήστε τα στον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ. Ως webmaster, μπορείτε να απολαύσετε το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται και να αισθάνεται όσο θέλετε με αυτήν τη δυνατότητα.

4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών

Αυτό είναι στην πραγματικότητα μεγαλύτερο από τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας.

Το πρότυπο είναι εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Το DreamHost προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών – δεν είναι κάτι τέτοιο?

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών λειτουργεί ως εξής: εάν οποιαδήποτε στιγμή ακυρώσετε εντός των αρχικών 97 ημερών μετά την εγγραφή, θα σας επιστρέψουν το 100 τοις εκατό των χρημάτων που πληρώσατε.

Κάθε φορά που ακυρώνετε μετά τις 97 ημέρες, θα σας επιστρέψουν ένα αναλογικό ποσό. Αυτό είναι πραγματικά γενναιόδωρο και φαίνεται επίσης ιδιαίτερα σημαντικό για το DreamHost, δεδομένου ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσετε εκ των προτέρων για τουλάχιστον ένα χρόνο (αλλά περισσότερα για αυτό αργότερα).

Κέρδισαν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών του InMotion Hosting και του WebHostingHub για μια επιπλέον εβδομάδα.

5. Εγγύηση 100% Uptime

Ενώ οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι διαθέτουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99%, το DreamHost προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 100%. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, θα πιστώσουν τον λογαριασμό σας με μια ημέρα δωρεάν φιλοξενίας για κάθε ώρα που είναι εκτός λειτουργίας.

Αλλά τυχεροί για εσάς (και για το τμήμα χρέωσης του DreamHost), δεν πέφτουν πολύ συχνά.

Το DreamHost είχε κατά μέσο όρο χρόνο λειτουργίας 99,98% κατά το τελευταίο έτος.

Η μόνη εταιρεία φιλοξενίας που κάνει καλύτερα από αυτό είναι η A2 Hosting, στο 99,99%

6. Sweet Freebies

Ίσως δεν μπορούν να κληθούν πραγματικά δωρεάν, καθώς πληρώνετε για το πρόγραμμα, αλλά μας αρέσει ότι το DreamHost περιλαμβάνει μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες στο τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους για το οποίο οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες χρεώνουν επιπλέον.

Θα λάβετε σάρωση κακόβουλου λογισμικού, πιστοποιητικό SSL, πολλούς τομείς, δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δυνατότητες και πίστωση 100 $ στο Google AdWords για εκκίνηση.

7. Δωρεάν φιλοξενία Ιστού για ΜΚΟ

Αυτό είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες και διευθύνετε μια μη κερδοσκοπική επιχείρηση, όπως μια φιλανθρωπική οργάνωση ή μια εκκλησία, το DreamHost θα το φιλοξενήσει δωρεάν. Παρέχοντας τη σωστή τεκμηρίωση από το IRS, δηλαδή, την επιστολή προσδιορισμού 501 (c) (3) που εκδόθηκε από το IRS, το DreamHost θα συνεργαστεί μαζί σας και θα σας προσφέρει δωρεάν φιλοξενία.

Μειονεκτήματα του DreamHost 

Το DreamHost έχει μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά στην αγορά, αλλά υπάρχουν μερικά αλιεύματα. Σκεφτείτε προσεκτικά αυτά τα σημεία προτού τραβήξετε τη σκανδάλη.

1. Η Εξυπηρέτηση Πελατών DreamHost Λείπει Τηλεφωνική Υποστήριξη

Σίγουρα, το σύστημα εισιτηρίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι πολύ καλό και είναι γρήγοροι να βοηθήσουν μέσω της υποστήριξης συνομιλίας. Αλλά μερικές φορές θέλετε απλώς να μιλήσετε με ένα πραγματικό άτομο με πραγματική φωνή. Εάν είστε ο τύπος που του αρέσει να λαμβάνει τον ίδιο πράκτορα στο τηλέφωνο κάθε φορά, το DreamHost δεν είναι για εσάς. Το SiteGround είναι ο ηγέτης μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (συν μπορείτε να τους καλέσετε!).

Θέλετε περισσότερους υπέροχους οικοδεσπότες εξυπηρέτησης πελατών; Δείτε τη λίστα με τα καλύτερα από τα καλύτερα.

2. Μόνο ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι ένα όφελος. Έχοντας μόνο το ένα πλάνο, παίρνει πολλή ανάλυση παράλυσης της επιλογής μεταξύ διαφορετικών επιπέδων κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας και σας εμποδίζει να πληρώνετε επιπλέον για λειτουργίες που δεν χρειάζεστε μόνο για κάθε περίπτωση. Ωστόσο, δεν είναι όλοι σε θέση να αξιοποιήσουν στο έπακρο το απεριόριστο εύρος ζώνης του DreamHost και πολλές δυνατότητες. Ένας ιστότοπος με μόνο 100 επισκέψεις το μήνα θα πληρώνει το ίδιο με έναν ιστότοπο με 100.000. Σίγουρα, ο πολυάσχολος ιστότοπος αποκτά πολλά. Αλλά όχι τόσο πολύ ο μικρός.

3. Αγαπάτε το cPanel; Το DreamHost δεν το κάνει.

Το DreamHost έχει τον δικό του πίνακα ελέγχου και δεν χρησιμοποιεί το τυπικό βιομηχανικό πρότυπο cPanel. Αυτό δεν είναι τόσο μειονέκτημα όσο είναι θέμα προτίμησης. Το ταμπλό του DreamHost είναι πολύ πιο μοντέρνο από το cPanel, αλλά μπορεί επίσης να είναι εκφοβιστικό για τους άγνωστους. Και μερικές φορές μπορεί να είναι ενοχλητικό να πρέπει να μάθετε μια νέα διεπαφή, ειδικά αν έχετε ήδη αλληλεπιδράσει με δεκάδες διαφορετικά σε καθημερινή βάση. Εάν είστε πραγματικά άνετοι με το cPanel και απρόθυμοι να υιοθετήσετε κάτι νέο, το DreamHost μπορεί να απογοητεύσει.

Συμπέρασμα

Εάν γνωρίζετε τι κάνετε, το DreamHost μπορεί να είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα.

Ο απεριόριστος χώρος στο δίσκο και το απεριόριστο εύρος ζώνης σε συνδυασμό με έναν αποκλειστικό διακομιστή σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να εξελιχθεί από την αρχή σε πραγματικό blockbuster χωρίς την ανάγκη αλλαγής εταιρειών φιλοξενίας ή αναβάθμισης σχεδίων.

Αγαπάμε ότι το DreamHost υπάρχει από το 1996, είναι ανεξάρτητοι και προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για αρχάριους. Εάν αποφασίζετε μεταξύ του DreamHost και άλλων κεντρικών υπολογιστών μαζικής αγοράς, πηγαίνετε με το DreamHost.

Δείτε την Επίσημη ΙστοσελίδαΠερισσότερα στο DreamHost.com

Ερωτήσεις και απαντήσεις στο Dreamhost

Ερώτηση 1
 • Είμαι άνετα χρησιμοποιώντας ένα λειτουργικό σύστημα φιλοξενίας που βασίζεται σε Linux. Τι είδους σύστημα φιλοξενίας προσφέρει το Dreamhost?
 • Είστε τυχεροί, επειδή το Dreamhost δεν προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα σύστημα φιλοξενίας που βασίζεται στα Windows. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση μόνο σε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που βασίζονται σε Linux. Με αυτό το σύστημα λαμβάνετε μια σειρά από κουδούνια και σφυρίχτρες που λειτουργούν για να διασφαλίσετε ότι ο νέος λογαριασμός φιλοξενίας σας θα λειτουργεί όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ερώτηση 2
 • Πόσο ισχύει η τιμή γνωριμίας?
 • Η τιμή γνωριμίας που πληρώνετε στο Dreamhost κατά την εγγραφή σε νέο λογαριασμό φιλοξενίας ισχύει έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου ανανέωσης. Εκείνη τη στιγμή, η τιμή που πληρώνετε αυξάνεται κάθε χρόνο παραμένετε πελάτης του Dreamhost.
Ερώτηση # 3
 • Θα μπορώ να λαμβάνω έναν αποκλειστικό διακομιστή και διαχειριζόμενες υπηρεσίες όταν επιλέγω να γίνω πελάτης με το Dreamhost?
 • Το Dreamhost σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών πλατφορμών διακομιστών που είναι αρκετά ποικίλες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη φιλοξενίας που έχετε κατά νου. Παρομοίως, η εταιρεία φιλοξενίας προσφέρει επίσης διαχειριζόμενα σχέδια υπηρεσιών που σας προσφέρουν μια χωρίς προβλήματα εμπειρία φιλοξενίας.
Ερώτηση # 4
 • Το Dreamhost προσφέρει δωρεάν ονόματα τομέα με τα πακέτα φιλοξενίας τους?
 • Ναί! Το Dreamhost σάς παρέχει δωρεάν ονόματα τομέων όταν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχετε περισσότερες από 350 διαφορετικές επεκτάσεις τομέα ιστότοπου για να επιλέξετε, κάτι που σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες για ένα μοναδικό όνομα ιστού που ξεπερνά το παραδοσιακό .com ή .net που όλοι βλέπουν συνήθως στο διαδίκτυο.
Ερώτηση # 5
 • Μπορώ να καταχωρήσω ένα όνομα domain στο Dreamhost τη στιγμή που εγγραφώ σε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας τους?
 • Ναί! Το Dreamhost παρέχει εύκολα στους πελάτες, τους πιθανούς πελάτες και το κοινό του την ευκαιρία να αγοράσουν ονόματα τομέα για εγγραφή. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα .com, .net., .Info και άλλα κατά τη δημιουργία του προγράμματος φιλοξενίας σας. Όλες οι εγγραφές ονομάτων τομέα παρέχονται με προστασία απορρήτου τομέα χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.
Ερώτηση # 6
 • Αν δεν είμαι ικανοποιημένος με την υπηρεσία φιλοξενίας που λαμβάνω μετά την εγγραφή μου στο Dreamhost, υπάρχει πιθανότητα να πάρω τα χρήματά μου πίσω?
 • Ναί! Η Dreamhost προσφέρει σε όλους τους πελάτες της εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών. Εάν μετά από αυτό το διάστημα δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που λαμβάνετε, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η εταιρεία σας στέλνει το πλήρες ποσό που πληρώσατε χωρίς ερωτήσεις. Δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή επιστροφής χρημάτων για αγορές ονομάτων τομέα ή άλλα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία φιλοξενίας.
Ερώτηση # 7
 • Το Dreamhost μου παρέχει τη δυνατότητα να έχω εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS)?
 • Όταν ρυθμίζετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με το Dreamhost, έχετε τέσσερις ξεχωριστές επιλογές VPS που είναι διαθέσιμες στον λογαριασμό σας. Κάθε επιλογή τροφοδοτείται από SSD που σας επιτρέπει να λαμβάνετε υψηλή απόδοση με επεξεργασία CPU, διαμορφώσεις σκληρού δίσκου, μνήμη και εύρος ζώνης στο λογαριασμό σας. Η τελευταία τεχνολογία σας επιτρέπει να λαμβάνετε επίσης έναν γρήγορο διακομιστή ανάγνωσης και εγγραφής.
Ερώτηση # 8
 • Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές μου για επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη κάθε φορά που προκύπτει πρόβλημα με τον λογαριασμό φιλοξενίας μου?
 • Έχετε τρεις κύριες επιλογές για να διαλέξετε όταν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη. Υπάρχει ένα πρόγραμμα υποστήριξης επανάκλησης στο οποίο πραγματοποιείτε την αρχική κλήση, αφήνετε ένα μήνυμα που περιγράφει το πρόβλημά σας και μια τεχνική υποστήριξης επιστρέφει την κλήση σας. Έχετε επίσης μια επιλογή υποστήριξης email και μια επιλογή συστήματος online εισιτηρίων πελατών, όπου η τεχνική υποστήριξη θα σας βοηθήσει στο διαδίκτυο.
Ερώτηση # 9
 • Όταν επικοινωνώ με την ομάδα υποστήριξης πελατών στο Dreamhost, ποια γλώσσα μπορώ να περιμένω να μιλούν οι τεχνικοί?
 • Όλοι οι τεχνικοί εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης για το Dreamhost μιλούν αγγλικά. Αυτό περιλαμβάνει οποιοδήποτε email, απάντηση εισιτηρίων υποστήριξης ή οποιοδήποτε άλλο είδος προφορικής και γραπτής επικοινωνίας που θα έχετε με την εταιρεία. Κάθε ομάδα εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να βρείτε υποστήριξη μέσω του καναλιού κοινωνικών μέσων του Twitter.
Ερώτηση # 10
 • Πόσο καιρό ήταν το Dreamhost στην επιχείρηση?
 • Η εταιρεία άνοιξε τις πόρτες της το 1997 όταν τέσσερις φίλοι κολλεγίων αποφάσισαν να εμπλακούν στο διαδικτυακό χώρο των επιχειρήσεων. Ξεκίνησαν την εταιρεία από έναν κοιτώνα κολλεγίων και είχαν ως στόχο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν θέση στην διαδικτυακή κοινότητα. Γρήγορα προχωρήστε σήμερα όπου η εταιρεία φιλοξενεί περίπου 1,5 εκατομμύρια διαφορετικούς ιστότοπους που προσφέρουν blog, εφαρμογές, ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα στον εικονικό κόσμο. Προς το παρόν εξυπηρετούν περίπου 400.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.
Ερώτηση # 11
 • Πού διατηρεί το Dreamhost τους διακομιστές του κέντρου δεδομένων?
 • Το Dreamhost διατηρεί το δίκτυο των διακομιστών του κέντρου δεδομένων σε απομακρυσμένη τοποθεσία στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Τα κέντρα ελέγχονται από τη θερμοκρασία και διαθέτουν ασφάλεια όλο το εικοσιτετράωρο για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας και τα δεδομένα άλλων πελατών παραμένουν ασφαλή ανά πάσα στιγμή.
Ερώτηση # 12
 • Θα έχω μια ποικιλία γλωσσών προγραμματισμού για να διαλέξω όταν χρησιμοποιώ το Dreamhost για τις υπηρεσίες φιλοξενίας μου?
 • Ναί! Το Dreamhost σάς προσφέρει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μία από τις πολλές δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Μπορείτε να επιλέξετε από PHP, Perl, Ruby on Rails και Ruby γλώσσα για τις ανάγκες προγραμματισμού σας.
Ερώτηση # 13
 • Θα έχω διαθέσιμες επιλογές μεταπωλητή χρησιμοποιώντας το Dreamhost?
 • Το Dreamhost έχει ένα πολύτιμο πρόγραμμα μεταπωλητών που σίγουρα θα θελήσετε να επωφεληθείτε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Κάθε μία από τις επιλογές μεταπωλητή σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον έσοδα μέσω διαφόρων προσαρμοσμένων επιλογών DIY.
Ερώτηση # 14
 • Θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα πρόγραμμα συνεργατών κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Dreamhost?
 • Απολύτως! Το Dreamhost προσφέρει με υπερηφάνεια στους ενδιαφερόμενους χρήστες την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον έσοδα από τους ιστότοπούς τους που βρίσκονται στο δίκτυο διακομιστών Dreamhost. Μπορείτε να τοποθετήσετε συνδέσμους κειμένου σε όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας και κάθε φορά που ένας επισκέπτης ιστότοπου κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, κερδίζετε χρήματα. Κάθε φορά που αναφέρετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας στο Dreamhost για τις ανάγκες φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα λαμβάνετε 97 $ για κάθε νέο λογαριασμό που παραμένει στην εταιρεία.
Ερώτηση # 15
 • Τι περιλαμβάνεται στην εγγραφή ονόματος domain μου από το Dreamhost?
 • Θα νιώσετε σαν χριστουγεννιάτικο πρωί όταν εγγράψετε ένα νέο όνομα τομέα στο Dreamhost. Εκτός από το ότι έχετε επιλέξει περισσότερες από 350 επεκτάσεις τομέα, λαμβάνετε επίσης διαχείριση DNS, διευκολύνοντας την ενημέρωση των διακομιστών ονομάτων σας και την επισήμανση των επισκεπτών σας στο Web προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε αυτούς τους διακομιστές ονομάτων σε κάτι που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας ή το όνομα της επιχείρησής σας. Μπορείτε να προωθήσετε αυτό το όνομα τομέα σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που επιθυμείτε και έχετε την ευκαιρία να κλειδώσετε τον τομέα σας ως προστασία από απατεώνες ή χάκερ, όπως απαιτείται.
Ερώτηση # 16
 • Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το WordPress για τον ιστότοπό μου που θέλω να φιλοξενήσω σε έναν διακομιστή Dreamhost. Είναι αυτή η επιλογή διαθέσιμη για εμένα ή πρέπει να επιλέξω μια άλλη επιλογή?
 • Θα λατρέψετε τις ευκαιρίες φιλοξενίας που προσφέρει το Dreamhost σε εσάς και σε άλλους χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία ενός ιστότοπου WordPress. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό φιλοξενίας WordPress, απλά εγγραφείτε για ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ή ένα πρόγραμμα φιλοξενίας DreamPress. Κάθε σχέδιο συνοδεύεται από τη δυνατότητα να έχει την υποστήριξη ενός έμπειρου προσωπικού τεχνικής υποστήριξης, το οποίο είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα και μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Λαμβάνετε επίσης αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις συστήματος και πρόσβαση σε ένα δίκτυο φιλοξενίας που είναι διαθέσιμο 100 τοις εκατό του χρόνου που χρειάζεστε υπηρεσία. Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο WordPress, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε θέμα ή προσθήκη που θέλετε μέσα σε λίγα λεπτά.
Ερώτηση # 17
 • Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό φιλοξενίας με το Dreamhost, ωστόσο, αυτήν τη στιγμή έχω έναν ιστότοπο που βρίσκεται σε άλλο διακομιστή φιλοξενίας. Το Dreamhost θα μεταφέρει τις παλιές πληροφορίες του λογαριασμού μου στους διακομιστές τους όταν ανοίγω έναν νέο λογαριασμό μαζί τους?
 • Δυστυχώς το Dreamhost δεν ακολουθεί τα βήματα μετεγκατάστασης του ιστότοπού σας από την τρέχουσα τοποθεσία φιλοξενίας του. Ωστόσο, σας προσφέρουν πρόσβαση σε μια φιλική και χρήσιμη ομάδα τεχνικής υποστήριξης που θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε από την παλιά τοποθεσία φιλοξενίας στο νέο σας σημείο στους διακομιστές Dreamhost. Έχετε επίσης πρόσβαση στα φόρουμ πελατών όπου θα βρείτε πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές από άλλους χρήστες που έχουν μεταφέρει με επιτυχία τους λογαριασμούς τους χωρίς πρόβλημα. Το Dreamhost σάς παρέχει πρόσθετη βοήθεια κάνοντας μια βιβλιοθήκη αρχείων βοήθειας με δυνατότητα λήψης που μπορεί να σας βοηθήσει στο έργο της μεταφοράς μέσω του ιστότοπού σας επίσης.
Ερώτηση # 18
 • Θέλω να τρέξω αρκετούς ιστότοπους για τα διάφορα χόμπι μου, τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα και τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Αυτό είναι δυνατό με έναν λογαριασμό Dreamhost ή θα πρέπει να ανοίξω πολλούς λογαριασμούς για να φιλοξενήσω κάθε όνομα τομέα?
 • Το Dreamhost λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο διακομιστών Ιστού που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να κατέχουν και να λειτουργούν όσα domain names επιθυμούν. Μπορείτε εύκολα να έχετε ένα διαφορετικό όνομα τομέα για κάθε ενδιαφέρον, χόμπι ή επιχειρηματική επιχείρηση που έρχεται στο μυαλό. Κάθε όνομα τομέα λαμβάνει ξεχωριστές θεραπείες t, καθιστώντας το κατάλληλο για το πλήθος των παροχών ονόματος τομέα που παρέχει το Dreamhost. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από πάνω από 350 διαφορετικές επεκτάσεις για καθένα από τα ονόματα τομέα σας. Μπορείτε να προσθέσετε ονόματα υποτομέων σε κάθε ιστότοπο χωρίς επιπλέον κόστος, αν το επιθυμείτε και κάθε όνομα θα έχει προστασία προστασίας απορρήτου, διατηρώντας όλους τους λογαριασμούς τομέα σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλή από διαδικτυακές απειλές.
Ερώτηση # 19
 • Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το λογισμικό Prestashop στους ιστότοπούς μου επειδή είναι εύκολο στη χρήση και ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχω για τη λειτουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει σημαντική επισκεψιμότητα. Θα μπορέσω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Prestashop εάν αλλάξω τα πάντα σε λογαριασμό Dreamhost?
 • Ναι, θα μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Prestashop με ευκολία στον πρόσφατα φιλοξενούμενο λογαριασμό σας στο Dreamhost. Το Dreamhost έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει αυτόν τον τύπο λογισμικού και να σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτρέψετε στον ιστότοπό σας να λειτουργεί σωστά στη διαδικασία. Ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου θα αποκομίσει τα οφέλη από την πρόσβαση σε υποδομή γρήγορης επεξεργασίας. Θα σας αρέσουν οι δυνατότητες του συστήματος δικτύου και η κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας δικτύου που παρέχει το Dreamhost για τον νέο σας λογαριασμό.
Ερώτηση # 20
 • Ένας από τους λόγους που ψάχνω για μια νέα εταιρεία φιλοξενίας είναι οι επιλογές του πίνακα ελέγχου. Η τρέχουσα εταιρεία φιλοξενίας μου δεν προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη λειτουργία πίνακα ελέγχου και το θεωρώ πολύ απογοητευτικό όταν προσπαθώ να κάνω αλλαγές στον ιστότοπό μου. Τι είδους πίνακας ελέγχου προσφέρει το Dreamhost?
 • Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα έχετε πρόβλημα απογοήτευσης όταν χρησιμοποιείτε τον πίνακα ελέγχου που παρέχει το Dreamhost στον λογαριασμό σας. Χρησιμοποιώντας ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε Linux, το Dreamhost σάς παρέχει ένα κέντρο ελέγχου c-panel από το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα κάθε πτυχή του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Το c-panel σάς παρέχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του λογαριασμού σας, πληροφορίες βάσης δεδομένων, εγκαταστάσεις λογισμικού και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να διαχειριστείτε με επιτυχία τον λογαριασμό σας.
Ερώτηση # 21
 • Ο τρέχων πάροχος φιλοξενίας μου λείπει στο τμήμα εργαλείων. Συχνά βρίσκω τον εαυτό μου να ξοδεύει ώρες στο διαδίκτυο αναζητώντας πρόσθετα και άλλες σχετικές επιλογές που θα βοηθήσουν να διευκολύνω τη λειτουργία του ιστότοπού μου. Εάν αλλάξω στο Dreamhost, τι μπορώ να περιμένω να λάβω που θα βοηθήσει να κάνω τη φιλοξενία μου λίγο πιο εύκολη?
 • Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά αυτό που μπορείτε να περιμένετε να λάβετε από τον νέο λογαριασμό φιλοξενίας σας στο Dreamhost. Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τον λογαριασμό σας μέσω του λειτουργικού συστήματος ελέγχου c-panel που χρησιμεύει ως ο κεντρικός κόμβος για όλους τους ιστότοπους και τις δραστηριότητες φιλοξενίας. Έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή plug-in ή ιστότοπου με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στο πρόγραμμα εγκατάστασης «1-κλικ». Υπάρχουν υπερσύγχρονα πιστοποιητικά SSL που εμποδίζουν τους εισβολείς και τις εταιρείες spam να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες του ιστότοπού σας. Σας παρέχεται περαιτέρω προστασία από συνεχείς σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού που πραγματοποιούνται πίσω από τα παρασκήνια. Όταν όλα τα υπόλοιπα αποτυγχάνουν στον λογαριασμό σας, υπάρχει μια αξιόπιστη ομάδα μελών εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης που υποστηρίζει 24/7 για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε.

Δείτε την Επίσημη ΙστοσελίδαΠερισσότερα στο DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector