Κριτικές FastDomain Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία FastDomain?

Με την πρώτη ματιά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους ανθρώπους να εγκατασταθούν τελικά στο FastDomain Hosting ως πάροχος φιλοξενίας επιλογής τους. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορούμε να ρίξουμε λίγο φως σε ορισμένες περιοχές που πιστεύαμε ότι το FastDomain Hosting ενδέχεται να μην έχει.


Κριτικές FastDomain 1.7 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Σταθερή φιλοξενία για βασικούς ιστότοπους
 2. Καλή τεχνική υποστήριξη
 3. Η τιμή για την τιμή είναι καταπληκτική

Μειονεκτήματα

 1. Μπορεί να είναι πολύ απλά
 2. Δεν υπάρχει χώρος για αναβάθμιση
 3. Πάρα πολύ θυσιάστηκαν

Υποστήριξη1.5 Ταχύτητα 1.5 Λειτουργίες2 Αξία2 Διαφάνεια 1.5

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας FastDomain

Η FastDomain δραστηριοποιείται από το 2005. Είναι μέρος του Endurance International Group, ενός ομίλου που επιβλέπει και είναι η μητρική εταιρεία πολλών παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του FastDomain Hosting

Με την πρώτη ματιά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους ανθρώπους να εγκατασταθούν τελικά στο FastDomain Hosting ως πάροχος φιλοξενίας επιλογής τους.

Είναι απίστευτα απλοί

Πρώτα απ ‘όλα, το FastDomain είναι εξαιρετικά απλό. Αντί να προσφέρει στους ανθρώπους 30+ διαφορετικούς τρόπους για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό τους, το FastDomain έχει μόνο μία επιλογή. Τώρα, στην επιφάνεια, μια επιλογή μπορεί να μην φαίνεται αρκετή για να ικανοποιήσει κανέναν. Σε τελική ανάλυση, οι ανάγκες φιλοξενίας είναι τόσο διαφορετικές που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί μια λύση που μπορεί να ταξινομηθεί ως ένα μέγεθος για όλους. Ωστόσο, αυτή είναι ακριβώς η προϋπόθεση που κάνει το FastDomain τόσο ελκυστικό για πολλά άτομα.

Σταθερή φιλοξενία για βασικούς ιστότοπους

Αν και φαίνεται να έχουν εξειδικευμένο και περιορισμένο κοινό, μεταφέρουν το μάντρα ενός μεγέθους σε όλα τα νέα επίπεδα. Εάν αυτό που ψάχνετε ταιριάζει με αυτό που προσφέρουν, μπορεί να έχετε βρει τον εαυτό σας έναν αγώνα που έγινε στον παράδεισο. Προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες στο ένα πακέτο φιλοξενίας τους από οποιονδήποτε webmaster μπορεί να ελπίζει να χρησιμοποιήσει, οπότε μην εκπλαγείτε αν πέσετε στο κοινό τους.

Αξιοπρεπής τεχνική υποστήριξη

Ολόκληρη η προϋπόθεση του FastDomain είναι να αναγκάσει τους ανθρώπους να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό. Γι ‘αυτό προσφέρουν μόνο ένα κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας. Με μια τέτοια υπόθεση, πρέπει να αναμένεται ότι το κοινό τους δεν είναι μια ομάδα ανθρώπων με τεχνική σκέψη. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που προσλαμβάνουν για τεχνική υποστήριξη πρέπει να έχουν την τεχνική προσοχή ώστε να καλύψουν τα κενά. Οι ώρες εξυπηρέτησης πελατών είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο. Προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσίας μέσω καναλιών ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Για να ολοκληρώσει την προσφορά υποστήριξής τους, το FastDomain φιλοξενεί επίσης ένα εξαιρετικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων υποστήριξης μέσω email.

Η τιμή για την τιμή είναι καταπληκτική

Ανέφερα νωρίτερα ότι το FastDomain μπορεί να αναζητά πελάτες κάτω από την ομπρέλα ενός μεγέθους. Αυτό μπορεί να φαίνεται να ξεχωρίζει ένα εξειδικευμένο κοινό, που δεν μπορεί να καλύψει ορισμένα άτομα με τεχνικό μυαλό που έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο αναγκών. Μπορεί να αναρωτιέστε πόσο αληθινό μπορεί να εξετάζει τι παίρνετε σε αυτό το πρόγραμμα φιλοξενίας. Το FastDomain έχει περιγράψει 67 φανταστικά χαρακτηριστικά και λόγους που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Φαίνεται ότι μπορούν να υποστηρίξουν τα πάντα κάτω από τον ήλιο και μετά μερικά.

Μειονεκτήματα της FastDomain Hosting

Αυτό είναι το μέρος όπου μπορούμε να ρίξουμε λίγο φως σε ορισμένες περιοχές που πιστεύαμε ότι το FastDomain Hosting ενδέχεται να μην έχει.

Μπορεί να είναι πολύ απλά

Παρά τον τεράστιο αριθμό δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει η γρήγορη φιλοξενία, το να έχεις απλώς έναν τύπο φιλοξενίας ενός μεγέθους για όλα τα άτομα μπορεί να είναι μια σημαντική αλλαγή για πολλά άτομα. Σίγουρα δεν αφήνουν πάρα πολύ στη φαντασία. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι αυτό. Το FastDomain δεν προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας VPS, προγράμματα φιλοξενίας cloud ή ειδικά προγράμματα φιλοξενίας.

Αυτή η δυνατότητα ή αυτή η έλλειψη δυνατοτήτων μπορεί να απομακρύνει πολλούς ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Απλώς το γεγονός ότι το FastDomain δεν προσφέρει ούτε VPS ούτε ειδικά προγράμματα φιλοξενίας θα κάνει τους ίδιους ανθρώπους να στραφούν αλλού για τις ανάγκες φιλοξενίας τους.

Δεν υπάρχει χώρος για αναβάθμιση

Η έλλειψη προγραμμάτων φιλοξενίας σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει χώρος για αναβάθμιση. Το ανέφερα μια φορά πριν, αλλά πρέπει να το αναφέρω ξανά. Η FastDomain Hosting δεν προσφέρει προγράμματα VPS. Το FastDomain Hosting δεν παρέχει ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Τέλος, το FastDomain Hosting δεν παρέχει σχέδια φιλοξενίας cloud.

Εάν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να εκτελέσετε έναν απλό ιστότοπο, τότε το FastDomain μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, ενδέχεται να εξυπηρετηθείτε καλύτερα αλλού, καθώς το FastDomain δεν προσφέρει προγράμματα που θα επιτρέψουν σε εσάς ή την επιχείρησή σας να κλιμακώσετε ή να μεγαλώσετε.

Πάρα πολύ θυσιάστηκαν

Το FastDomain είναι πολλά πράγματα. Παρέχουν πολλές δυνατότητες. Παρέχουν πολλά χαρακτηριστικά για κοντινές βρωμιά φθηνά. Ωστόσο, φαίνεται ότι έπρεπε να θυσιάσουν πολλά πράγματα για να επιτύχουν αυτό το επίπεδο. Πολλοί άνθρωποι διαμαρτύρονται για το επίπεδο του χρόνου λειτουργίας τους. Αρκετοί άλλοι παραπονούνται για το βαθμό εξυπηρέτησης πελατών που λαμβάνουν. Πολλοί ιστότοποι καταλήγουν να μην προτείνουν το FastDomain ως αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα

Εάν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να εκτελέσετε έναν βασικό ιστότοπο, το FastDomain είναι το εισιτήριό σας. Είναι προσιτές, πλούσιες σε χαρακτηριστικά και εφόσον ο βασικός ιστότοπός σας δεν έχει απαιτήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, είστε χρυσοί. Ωστόσο, αυτό είναι όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το FastDomain. Οι άνθρωποι επιλέγουν τους παρόχους φιλοξενίας με βάση μια ποικιλία κριτηρίων – πολλά από τα οποία είναι χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν κάρρα αγορών, δυνατότητες δέσμης ενεργειών, πιστοποιητικά SSL και άλλα. Πάνω από όλα αυτά, εάν δεν μπορείτε να κλιμακώσετε τον ιστότοπό σας, τότε ξέρετε – από την αρχή – ότι θα μετακινείτε από έναν πάροχο φιλοξενίας στον άλλο στο μέλλον καθώς μεγαλώνετε.

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι αυτό – πέφτετε στο εξειδικευμένο κοινό τους; Σκοπεύετε να μην μεγαλώσετε ποτέ; Εάν το κάνετε, μπορεί να σας εξυπηρετεί καλύτερα να κοιτάξετε αλλού.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map