Κριτικές FatCow: Είναι το FatCow Hosting πολύ καλό για αρχάριους;

Κριτικές FatCow: Είναι το FatCow Hosting πολύ καλό για αρχάριους;

Κριτικές FatCow: Είναι το FatCow Hosting πολύ καλό για αρχάριους;

Contents

Τι είναι το FatCow Hosting?

Το FatCow είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που ιδρύθηκε το 1998 στο Μπέρλινγκτον της Μασαχουσέτης. Η εταιρεία προσφέρει ένα ενιαίο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που διατίθεται στο εμπόριο σε αρχάριους webmasters, όπως ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Η FatCow εξαγοράστηκε από την Endurance International Group το 2007.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία FatCow?

Η FatCow εμπορεύεται αρχάριους ιδιοκτήτες ιστότοπων και κάνει μια πολύ ελκυστική υπόθεση για την επιχείρησή τους. Προσφέροντας μόνο ένα πρόγραμμα χωρίς αποκλεισμούς, αφαιρούν πολύ το άγχος της επιλογής των δυνατοτήτων που είναι κατάλληλες για εσάς. Και με μια πολύ προσιτή τιμή γνωριμίας, το FatCow φαίνεται να είναι μια από τις καλύτερες τιμές για αρχάριους web hosting στην αγορά. Όμως, ενώ το FatCow προσφέρει αναζωογονητική απλότητα και διαφάνεια με κάποιους τρόπους, τα σχέδιά τους είναι γεμάτα παραπλανητικά και περιττά upsells, κακή ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας και υψηλά ποσοστά ανανέωσης.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα Κριτικές FatCow 2.8 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Φιλική προς το περιβάλλον Λύση φιλοξενίας Ιστού
 2. Απεριόριστοι τομείς
 3. Εξαιρετικά προσβάσιμο για Webmasters Entry-Level
 4. Δωρεάν πόροι διαφήμισης

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς VPS ή Dedicated Servers
 2. vDeck Αντί για cPanel
 3. Περιορισμένα πιστοποιητικά SSL
 4. Παραπλανητικές πωλήσεις
 5. Κάτω από το μέσο όρο χρόνου λειτουργίας και χαμηλή ταχύτητα

Περίληψη Με το χιουμοριστικό του όνομα, τις χαμηλές εισαγωγικές τιμές και τη φιλική προς τους αρχάριους μορφή, το FatCow μπορεί να φαίνεται σαν η φυσική επιλογή για έναν webmaster για πρώτη φορά. Ωστόσο, η στενότερη εξέταση της υπηρεσίας και της απόδοσής τους θα σήμαινε το αντίθετο. Υποστήριξη3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας FatCow

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα χαρούμε να χαρούμε τη φιλοξενία του FatCow. Δηλαδή, προσφέρουν μια καθαρή και απλή βραχυπρόθεσμη λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν είναι καθόλου τρομακτική για τους άγνωστους. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το FatCow είναι μια κακή επιλογή για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν έναν ιστότοπο πέρα ​​από την περίοδο της εισαγωγικής τους τιμολογιακής προσφοράς. Η χαμηλότερη μέση ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας, σύγχυση upsells και μέτρια εξυπηρέτηση πελατών μπορούν να συγχωρηθούν για 4 $ / μήνα. Αλλά όταν αυτά τα ποσοστά φτάνουν σχεδόν στα 13 $ / μήνα μετά την ανανέωση, αυτά τα ζητήματα είναι πολύ πιο καταστροφικά.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του FatCow Hosting

Όπου το FatCow υπερέχει είναι εύκολη η πρόσβαση. Από το ιδιότροπο όνομα και τη μασκότ τους στο ενιαίο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που προσφέρουν, καταφέρνουν να καταπραΰνουν μεγάλο μέρος της τεχνικής ανησυχίας που μπορεί να νιώσει ένας αρχάριος webmaster όταν επιλέγει ένα webhost και ένα σχέδιο φιλοξενίας. Επιπλέον, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εισαγωγική τους τιμή είναι μια υπέροχη συμφωνία. Εδώ είναι τι κάνουν σωστά και γιατί μπορεί να σας αξίζει:

Ένα ενιαίο (κυρίως) κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας

Ένα σχέδιο ενός μεγέθους για όλους τους αρχάριους προφανώς δεν είναι κατάλληλο για κάποιον που δημιουργεί ή συντηρεί ιστότοπους για τα προς το ζην. Όμως, το κοινό-στόχος της FatCow είναι το άγνωστο και κάνουν εξαιρετική δουλειά απλοποιώντας το προϊόν τους ώστε να είναι εύπεπτο για αρχάριους. Προσφέρουν μόνο ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που περιλαμβάνει απεριόριστους τομείς, απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απεριόριστο χώρο δίσκου, άφθονο εύρος ζώνης, εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, ψηφιακές διαφημιστικές πιστώσεις και ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος. Η διαδικασία περιορισμού ακριβώς αυτού που χρειάζεται κάποιος από έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να είναι τρομακτικά εκφοβιστικό και αγχωτικό για έναν αρχάριο webmaster. Εκτιμούμε ότι το FatCow προσφέρει μεγάλη διαφάνεια και απλότητα από το ξεκίνημα.

Κλειδώστε σε μια εξαιρετική τιμή γνωριμίας για έως και τρία χρόνια

Για όσους εγγράφονται στο FatCow για πρώτη φορά, η τιμή γνωριμίας τους είναι μόλις 49 $ / έτος ή περίπου $ 4 / μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το πακέτο τους είναι αρκετά ανταγωνιστικό με ένα δωρεάν όνομα τομέα (για το πρώτο έτος) και άφθονο χώρο αποθήκευσης για αρχεία email και web, αυτό είναι μια πολύ τεράστια αξία. Επιπλέον, εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε εκ των προτέρων, μπορείτε να κλειδώσετε αυτήν την πολύ χαμηλή τιμή για έως και τρία χρόνια.

Δωρεάν πόροι διαφήμισης

Όπως συμβαίνει με το μεγαλύτερο μέρος των οικοδεσποτών ιστού που ανήκουν στην EIG, η συμμετοχή στο FatCow έρχεται με το πλεονέκτημα πολλών ψηφιακών διαφημιστικών πιστώσεων. Αυτό περιλαμβάνει 100 $ σε πιστώσεις Bing και AdWords, καθώς και δωρεάν καταχώριση στο YellowPage.com. Σίγουρα, το YellowPage.com είναι μάλλον ξεπερασμένο και η αποτελεσματικότητα των διαδικτυακών καταλόγων είναι αμφισβητήσιμη, αλλά δωρεάν είναι δωρεάν.

Υποστηρίζεται από την αιολική ενέργεια

Εάν είστε καθόλου ευαίσθητοι στις εταιρικές ευαισθησίες, το γεγονός ότι το FatCow ανήκει στην EIG μπορεί να είναι λίγο απενεργοποιημένο για εσάς. Αυτό είναι κατανοητό, αλλά το FatCow έχει κάποια εξαργυρωτικά και πολύ μη εταιρικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή, έχουν μια πράσινη σφραγίδα που τους επιβεβαιώνει ως 100% τροφοδοτείται από αιολική ενέργεια. Το επιτυγχάνουν αντισταθμίζοντας την κατανάλωση ενέργειας σε όλα τα κέντρα δεδομένων, τους διακομιστές και τα γραφεία τους με μια επένδυση 200% σε πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας.

Μειονεκτήματα του FatCow Hosting

Παρά τη φιλική προς τους αρχάριους δομή και το μάρκετινγκ, υπάρχουν μια χούφτα κόκκινες σημαίες που σχετίζονται με το FatCow που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού εγγραφείτε μαζί τους. Ενώ υποστηρίζουμε ότι οι υπηρεσίες τους είναι μια καλή αξία για την εισαγωγική τιμολόγηση, υπάρχουν διάφοροι λόγοι ότι το FatCow δεν είναι κατάλληλο για μια μακροπρόθεσμη λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ποσοστά ανανέωσης Spike 310%

Η εισαγωγική τιμή της FatCow είναι μεγάλη και μπορείτε να την κλειδώσετε για έως και τρία χρόνια εάν πληρώσετε εκ των προτέρων. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για κάποιο σοβαρό σοκ στα αυτοκόλλητα μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος. Η ετήσια τιμολόγηση της FatCow αυξάνεται από 49 $ / έτος σε 155 $ / έτος, μεταβαίνοντας από την εταιρεία φιλοξενίας προϋπολογισμού σε μια από τις πιο ακριβές επιλογές στην αγορά σε μία μόνο σειρά μιας σελίδας ημερολογίου. Τώρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληρώσουμε τιμές premium για υπηρεσίες premium. Ωστόσο, όπως θα σας δείξει το υπόλοιπο της κριτικής μας, το FatCow υπολείπεται σημαντικά των προκριματικών ως premium.

Χρόνοι φόρτωσης πολύ αργής σελίδας

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, η φιλοξενία FatCow δεν είναι γρήγορη. Στην πραγματικότητα, οι χρόνοι φόρτωσης σελίδων σημείωσαν σταθερά πολύ χαμηλότερους από τον μέσο όρο της βιομηχανίας κάθε μήνα για τα τελευταία χρόνια. Όπου ο μέσος όρος της βιομηχανίας για το χρόνο φόρτωσης σελίδας είναι περίπου 700ms, η FatCow έχει μέσο όρο πάνω από 1200ms. Αυτό είναι πολύ αργό και θα μπορούσε να είναι τεράστιο βάρος για τον ιστότοπό σας. Όχι μόνο μπορεί να βλάψει την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης, αλλά και να αυξήσει δραματικά το ποσοστό εγκατάλειψης των επισκεπτών σας. Με αυτούς τους διακομιστές με καθυστέρηση, είναι απίθανο να μπορέσετε ποτέ να επωφεληθείτε από το άφθονο εύρος ζώνης που σας υπόσχονται κατά την εγγραφή σας.

Κάτω από το μέσο όρο χρόνου λειτουργίας

Συνολικά, οι φιλοξενούμενοι ιστότοποι που ανήκουν στην EIG δεν έχουν το καλύτερο ιστορικό με τους μέσους όρους λειτουργίας. Το iPage είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού, ενώ το Web.com μπορεί να αποτελεί την εξαίρεση. Αν και η FatCow δεν έχει τον χειρότερο μέσο όρο λειτουργίας που έχουμε συναντήσει ποτέ, είναι κάτω του μέσου όρου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αφορά οποιονδήποτε δυνητικό πελάτη τους. Το FatCow μειώνεται μόλις στο 99,9% του χρόνου λειτουργίας, το ήμισυ του χρόνου υπολείπεται αυτού του σήματος. Για να θέσουμε τα πράγματα σε προοπτική, οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, πράγμα που σημαίνει ότι θα εκδώσουν μερικές επιστροφές χρημάτων για οποιοδήποτε χρόνο διακοπής λειτουργίας πέραν του προβλεπόμενου χρόνου 15 ωρών ανά χρόνο διακοπής λειτουργίας. Η FatCow δεν προσφέρει καμία τέτοια εγγύηση και ούτε το ιστορικό τους είναι καταπληκτικό.

Χωρίς VPS ή Dedicated Servers

Το FatCow προσφέρει μόνο έναν τύπο φιλοξενίας: κοινή φιλοξενία. Σίγουρα, αυτό παίρνει πολλά από την ανάλυση-παράλυση από την αρχική λήψη αποφάσεων, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει τους υπάρχοντες πελάτες που βιώνουν πολλή ανάπτυξη. Μη προσφέροντας αποκλειστικούς διακομιστές ή γραμμές VPS, αποξενώνουν ολόκληρο το κοινό που απαιτείται ή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε απαίτηση αυτών των υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε στην κυβέρνηση, την υγειονομική περίθαλψη ή αποθηκεύετε με άλλο τρόπο ευαίσθητες πληροφορίες, το FatCow δεν είναι καλή επιλογή για εσάς.

Χωρίς cPanel

Το FatCow χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου αντί του cPanel. Αν και αυτό δεν είναι απαραιτήτως απατηλό, είναι απόκλιση από το βιομηχανικό πρότυπο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη αν είστε συνηθισμένοι στο cPanel, εάν σκοπεύετε να επωφεληθείτε από το γεγονός ότι βοηθούν πόρους που σχετίζονται με το cPanel αφθονούν στον ιστό. Αυτό μπορεί επίσης να είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν σκοπεύετε να αποχωρήσετε από το FatCow στο μέλλον. Ορισμένες ιστοσελίδες θα μεταφέρουν μόνο μέσω του ιστότοπού σας από μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιεί επίσης το cPanel. Ένα μικρό πορτοκάλι είναι ένα παράδειγμα.

Κακή φήμη υποστήριξης πελατών

Η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι δύσκολο να κριθεί, αλλά υπάρχουν ορισμένοι βασικοί δείκτες για το πόσο σοβαρά μια εταιρεία δίνει προτεραιότητα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Πρώτον, είναι συνήθως καλό σημάδι εάν μια εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή μιας ισχυρής βιβλιοθήκης πόρων αυτοβοήθειας και οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων. Ενώ η FatCow το έχει κάνει σε κάποιο βαθμό, δεν είναι πουθενά κοντά στο επίπεδο του GoDaddy ή του HostGator. Οι οδηγοί χρήστη του FatCow εστιάζουν κυρίως στη δημιουργία του ιστότοπού σας, όχι σε πιο σύνθετα θέματα ή σε προβλήματα λήψης προβλημάτων.

Για εκείνα τα προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν μέσω των πόρων DIY (εκ των οποίων υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες), το FatCow προσφέρει επίσης υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, εισιτηρίου email και ζωντανής συνομιλίας. Αν και αυτό το εύρος επιλογών είναι αξιέπαινο, ο χρόνος ολοκλήρωσης και για τα τρία κανάλια είναι μικρότερος από ταχύς. Περιμένετε να περιμένετε περίπου 15 λεπτά σε αναμονή ή στην ουρά για υποστήριξη συνομιλίας και μια ημέρα για μια απάντηση μέσω e-mail. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι υποστήριξης πελατών εκπαιδεύονται κυρίως ως πωλητές και όχι ως προσωπικό υποστήριξης. Ακολουθούν μερικές από τις αναβαθμίσεις που μπορείτε να περιμένετε να μειωθούν εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο FatCow:

Παραπλανητική και περιττή πώληση

Ενώ συγχαίρουμε την FatCow για το ότι έκανε την πρώτη ματιά των υπηρεσιών του πολύ διαφανής, είναι διαφορετική ιστορία. Να είστε προετοιμασμένοι να βομβαρδιστείτε με λίγα πρόσθετα διατυπωμένα σε τρομερά συγκεχυμένη γλώσσα. Προσέξτε να μην πληρώσετε για την «φιλοξενία WordPress» τους, που είναι ένας τρομερά κρυπτός τρόπος να λέτε ότι μπορείτε να τους πληρώσετε για να προεγκαταστήσετε κάποια μέτρια πρόσθετα που διαφορετικά θα μπορούσατε να βρείτε δωρεάν. Προσέξτε επίσης πριν αγοράσετε τις Εφαρμογές Google (Συμβουλή: Η Google τις προσφέρει δωρεάν) ή Αυτόματες καθημερινές δημιουργίες αντιγράφων ασφαλείας (Συμβουλή: αυτό περιλαμβάνεται ήδη στο πακέτο σας). Για όσους γνωρίζουν, αυτό είναι ένα τεράστιο κλείσιμο. Το να προσφέρουμε αυτά τα πρόσθετα ως “υπηρεσίες” είναι ουσιαστικά θήραμα για αρχάριους που δεν γνωρίζουν καλύτερα.

Συμπέρασμα:

Το FatCow θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική βραχυπρόθεσμη επιλογή για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει πολλά πράγματα σε διαφορετικούς τομείς, αλλά το γεγονός είναι ότι οι υπηρεσίες τους δεν είναι εξαιρετικά αξιόπιστες. Οι αργοί χρόνοι φόρτωσης της σελίδας και ο μέσος χρόνος λειτουργίας μπορεί να είναι ανεκτοί για τη χαμηλή τιμή γνωριμίας, αλλά αυτά τα ζητήματα γίνονται σοβαρά επιζήμια με τα ποσοστά ανανέωσής τους. Τους προτείνουμε εάν έχετε πολύ συγκεκριμένες βραχυπρόθεσμες ανάγκες με προϋπολογισμό που ταιριάζει, αλλά όχι ως μακροπρόθεσμη λύση φιλοξενίας.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Ερωτήσεις και απαντήσεις φιλοξενίας FatCow

FatCow Hosting: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Το FatCow Hosting έχει ένα χιουμοριστικό όνομα, έναν ιστότοπο γεμάτο ιδιοτροπία – και ένα μακρύ ιστορικό ικανοποιημένων πελατών. Μεταξύ αυτών των χιλιάδων εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων, μερικά πράγματα κάνουν την εταιρεία να ξεχωρίζει από τις άλλες. Ρίξαμε μια ματιά στις αξίες και τα προϊόντα της εταιρείας και διαπιστώσαμε ότι, εκτός από το όνομα και το λογότυπό της, η FatCow Hosting έχει σταθερά σχέδια που έχουν κάνει αυτούς τους πελάτες ευχαριστημένους.

Πώς ξεκίνησε το FatCow Hosting?

Η εταιρεία είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω, με τον ιδρυτή Jackie Fewell να ξεκινά το 1997 και να κυκλοφορεί το 1998. Μετά από λίγα μόνο χρόνια, η εταιρεία γνώρισε τεράστια ανάπτυξη, αυξάνοντας τα έσοδα κατά περίπου 25 τοις εκατό κάθε χρόνο και επεκτείνοντας τα κέρδη περιθώριο από 4 έως 11 τοις εκατό.

Αυτή η ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την αφοσίωση της πελατειακής βάσης και τις σταθερά σταθερές προσφορές προϊόντων, τράβηξε την προσοχή του Endurance International Group, μιας αναπτυσσόμενης μητρικής εταιρείας με περισσότερες από 75 διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας. Ο Fewell, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της FatCow για περισσότερα από επτά χρόνια, παρέμεινε ως αντιπρόεδρος μάρκετινγκ όταν η EIG αγόρασε το FatCow το 2004. Μετά την παραίτησή του, υπηρέτησε ως σύμβουλος πριν μετακομίσει σε άλλη βιομηχανία.

Όπως πολλές άλλες εταιρείες που έχουν αγοραστεί από την EIG, η FatCow είχε εξαιρετικές κριτικές πελατών που έχασαν μέρος του ενθουσιασμού τους μετά την εξαγορά. Συνεχίζουν να δηλώνουν ότι είναι αφοσιωμένοι στην παροχή πραγματικής επιχειρηματικής αξίας στους πελάτες τους, δίνοντάς τους εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και ικανοποιώντας τις ανάγκες τους, χρησιμοποιώντας μια φιλοσοφία ενός σχεδίου, μιας τιμής που ακόμη και εκείνοι που είναι νέοι στη φιλοξενία μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αμέσως.

Τι ξεχωρίζει το FatCow?

Το FatCow Hosting διέπεται από το HeiferCratic Oath, το οποίο λένε ότι είναι αφιερωμένο στην «υποστήριξη και δημιουργία δημιουργικότητας». Ο όρκος δηλώνει ότι θέλουν να αναγνωρίσουν και να καλλιεργήσουν τα πάθη των πελατών τους μέσω των επιλεγμένων μέσων τους, προσφέροντας 24ωρη υποστήριξη που θα βοηθήσει τους πελάτες να επιλύσουν οποιαδήποτε κατάσταση με θετική στάση. Θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ευχάριστη και εύκολη διαδικτυακή εμπειρία.

Για το σκοπό αυτό, η FatCow έχει τοποθετηθεί στη θέση μιας καθαρής, κατανοητής και πλοηγημένης διαδικασίας εγγραφής, ολοκληρωμένης υποστήριξης και φροντίδας και ολοκλήρωσης με διάφορους διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών. Δυστυχώς, πολλοί πελάτες που το εκτίμησαν στην αρχή διαπίστωσαν ότι από την εξαγορά, η FatCow παραβαίνει τον κανόνα να μην ανταποκρίνεται στις δημοσιευμένες και προωθημένες προσδοκίες της.

Τι είδους κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας προσφέρει η FatCow?

Το πρωτότυπο πρόγραμμα της FatCow, με το μοναδικό όνομα The Original FatCow Plan, κοστίζει στους χρήστες μόνο 49 $ για το πρώτο έτος. Οι πελάτες λαμβάνουν απεριόριστους τομείς, χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης – που περιορίζονται στα “oodles”, πράγμα που σημαίνει ότι, εφόσον συμμορφώνεστε με τους όρους υπηρεσίας τους και δεν υπερβαίνετε την κανονική χρήση για τη λειτουργία ενός ιστότοπου του μεγέθους σας, θα πρέπει να είστε εντάξει και δεν αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις.

Επιπλέον, το FatCow παρέχει άλλους απεριόριστους πόρους, όπως FTP χρήστες και δευτερεύοντες χρήστες και POP e-mail γραμματοκιβώτια. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα, καθώς και τα εργαλεία που το ενεργοποιούν και λειτουργούν, όπως το πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών Web με δωρεάν συνδρομή στο Script Barn, ασφάλεια SSL, ενσωματώσεις καλαθιών αγορών και 1 GB αποθηκευτικού χώρου στο JustCloud.

Μετά το πρώτο έτος, το πρόγραμμα έχει διάφορες επιλογές ανανέωσης, από 14,95 $ ανά μήνα για μια περίοδο τριών ή 12 μηνών, 13,95 $ ανά μήνα για μια περίοδο 24 μηνών ή 12,95 $ ανά μήνα για μια περίοδο 36 μηνών.

Η FatCow προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες διακομιστή?

Το FatCow Hosting έχει μια ολισθαίνουσα κλίμακα που μπορεί να καλύψει ειδικές ανάγκες διακομιστή σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Όλα τα σχέδια έρχονται με το cPanel, το οποίο είναι το βιομηχανικό πρότυπο και είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, ένα δωρεάν domain name και το CentOS 6.4 για το λειτουργικό τους σύστημα.

Η αποκλειστική φιλοξενία έρχεται επίσης με υποστήριξη 24/7 από τους ειδικούς τους, πράγμα που σημαίνει ότι καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, θα έχετε υψηλά επίπεδα ασφάλειας και απόδοσης, με γρήγορο χρόνο απόκρισης για τους επισκέπτες σας. Οι πελάτες που επιλέγουν αποκλειστικούς διακομιστές έχουν πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών τους διακομιστών. Μπορούν να δημιουργήσουν απεριόριστους τομείς και δευτερεύοντες τομείς, λογαριασμούς POP3, βάσεις δεδομένων MySQL και λογαριασμούς FTP, συνοδεύονται από 13 διαφορετικά προεγκατεστημένα σενάρια, και περιλαμβάνουν αρχεία καταγραφής σφαλμάτων και παραπομπών, πρόσβαση σε πρωτογενή καταγραφή και AWstats.

 • Το πρόγραμμα εκκίνησης περιλαμβάνει 2 πυρήνες σε διακομιστή Intel XEON E3-1220LV2 3.5 GHZ, με μνήμη RAM 4 GB, αποθήκευση 500 GB, εύρος ζώνης 5 TB και τρεις διευθύνσεις IP, με αρχική τιμή προώθησης 119,99 $ / μήνα, η οποία θα ανανεωθεί στα 149,99 $ / μήνα.
 • Το πρόγραμμα Professional περιλαμβάνει 4 πυρήνες στο διακομιστή Intel Xeon E3-1265LV2 3.2GHz με μνήμη RAM 8 GB, χώρο αποθήκευσης 1000 GB, εύρος ζώνης 10 TB και τέσσερις διευθύνσεις IP. Το πρόγραμμα έχει μια εισαγωγική έκπτωση 151,99 $ / μήνα και ανανεώνεται στα 189,99 $ / μήνα.
 • Το εταιρικό σχέδιο περιλαμβάνει 4 πυρήνες με 16 GB RAM σε διακομιστή Intel XEON E3-1230V2 3.7 GHZ με χώρο αποθήκευσης 1000 GB, εύρος ζώνης 15 TB και πέντε διευθύνσεις IP για 191,99 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 239,99 $ / μήνα).
Τι γίνεται αν θέλω κάτι μεταξύ κοινής και αποκλειστικής φιλοξενίας στο FatCow Hosting?

Η φιλοξενία VPS, ή εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές, είναι ημι-ιδιωτικοί διακομιστές που έχουν λιγότερους πελάτες από έναν κοινόχρηστο διακομιστή και σας δίνουν ένα επίπεδο ελέγχου που είναι πιο κοντά στην ειδική φιλοξενία με τιμή που είναι χαμηλότερη από ένα πραγματικό ειδικό πρόγραμμα. Λάβετε υποστήριξη από ειδικούς όλο το 24ωρο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φιλοξενήσετε αναπτυσσόμενους ιστότοπους με ευέλικτους πόρους.

Τα προγράμματα VPS της FatCow Hosting περιλαμβάνουν το cPanel, μαζί με προαιρετική πρόσβαση root ή ένα πλήρως διαχειριζόμενο πρόγραμμα. Τα σχέδια λαμβάνουν επίσης δωρεάν εγγραφή τομέα, μαζί με το σενάριο και τα σχέδια καταγραφής που περιλαμβάνονται σε ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης απεριόριστους τομείς και υποτομείς, λογαριασμούς POP3, βάσεις δεδομένων MySQL και λογαριασμούς FTP.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές προγράμματος, όλες περιλαμβάνουν το CentOS 6.4.

 • Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 19,99 $ / μήνα για τον πρώτο όρο και ανανεώνεται στα 24,99 $ / μήνα. Το σχέδιο περιλαμβάνει 1 πυρήνα CP και 1 GB RAM, με χώρο αποθήκευσης 40 GB, εύρος ζώνης 1 TB και μία διεύθυνση IP.
 • Το επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο ξεκινά από 47,99 $ / μήνα για την πρώτη περίοδο και ανανεώνεται στα 59,99 $ / μήνα, περιλαμβάνει 2 πυρήνες CPU, 4 GB RAM, αποθήκευση 90 GB, εύρος ζώνης 3 TB και δύο διευθύνσεις IP.
 • Το πρόγραμμα Optimum περιλαμβάνει CPU 4 πυρήνων, μνήμη RAM 8 GB, αποθήκευση 120 GB, εύρος ζώνης 4 TB και δύο διευθύνσεις IP για 79,99 $ / μήνα τον πρώτο όρο και 99,99 $ / μήνα μετά την ανανέωση.
Η FatCow Hosting έχει ειδικά σχέδια για το WordPress?

Προσφέρουν δύο κοινόχρηστα σχέδια εστιασμένα στο WordPress, και τα δύο διαθέτουν έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου, προεγκατεστημένα θέματα και προσθήκες όπως το W3 Total Cache και το Jetpack. Η συνεργασία με το SiteLock αυξάνει την ασφάλεια και την προστασία σας εξαλείφοντας κακόβουλο λογισμικό ενώ κοιμάστε και βελτιστοποιούν τον διακομιστή σας περιορίζοντας τον αριθμό των πελατών, δίνοντάς σας κορυφαίες ταχύτητες και συνεχείς χρόνους λειτουργίας.

 • Το WP Starter, το βασικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει μια δωρεάν εγγραφή τομέα, μαζί με τον απεριόριστο χώρο στο δίσκο και το εύρος ζώνης, για 3,75 $ ανά μήνα για τον πρώτο όρο υπηρεσίας.
 • Το WP Essential, το οποίο κοστίζει 6,95 $ ανά μήνα για τον πρώτο όρο, περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη επιλογή θεμάτων και προσθηκών, το πολυτελές πακέτο ασφαλείας, την υποστήριξη ειδικών 24/7 και διακομιστές που βασίζονται σε SSD που αυξάνουν την ταχύτητά σας. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν εγγραφή τομέα.
Τι είναι ο χρόνος λειτουργίας της FatCow Hosting και είναι εγγυημένη?

Ενώ η FatCow Hosting δεν προσφέρει καμία εγγύηση για το χρόνο λειτουργίας της, στο παρελθόν, πρόσφεραν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9 τοις εκατό, πράγμα που σήμαινε ότι ο ιστότοπός σας θα ήταν εκτός λειτουργίας για λιγότερο από 45 λεπτά κάθε μήνα. Οι πελάτες σήμερα έχουν δει έναν μέσο όρο χρόνου λειτουργίας 12 μηνών 99,89 τοις εκατό, που είναι κατά μέσο όρο περίπου 47 και μισό λεπτό εκτός λειτουργίας κάθε μήνα. Υπήρξαν μερικοί μήνες, ωστόσο, όταν οι πελάτες είχαν 99,99% χρόνο λειτουργίας – δίνοντάς τους εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας που σημαίνει ότι υπήρχαν λιγότερα από πέντε λεπτά διακοπής λειτουργίας κάθε μήνα.

Ο μέσος όρος δεν είναι κακός και πλησιάζει αυτό που προσφέρουν και άλλοι, και αν φτάσετε σε ένα μήνα με καλό χρόνο λειτουργίας, θα έχετε μεγαλύτερο όφελος. Δυστυχώς, ωστόσο, πολλές από αυτές τις άλλες εταιρείες εγγυώνται το χρόνο λειτουργίας τους, πράγμα που σημαίνει συχνά ότι θα λάβετε πίστωση για οποιοδήποτε χρόνο διακοπής λειτουργίας και αυτό δεν είναι επιλογή με το FatCow Hosting.

Υπάρχουν εγγυήσεις με το FatCow Hosting?

Από τη φωτεινή πλευρά, η FatCow Hosting προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για πελάτες που δεν είναι ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα φιλοξενίας τους. Η εγγύησή τους είναι παρόμοια με τα περισσότερα άλλα, σημειώνοντας ότι θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για τις υπηρεσίες που παρέχονται από την FatCow Hosting. αμοιβές τρίτων, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρησης ονόματος domain $ 15. Αυτό σημαίνει, ωστόσο, ότι εάν αποφασίσετε να αλλάξετε εταιρείες, μπορείτε να πάρετε μαζί σας το όνομα του τομέα σας.

Λάβετε υπόψη ότι, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, η FatCow Hosting παρέχει αυτήν την εγγύηση μόνο σε πελάτες που πληρώνουν με πιστωτικές κάρτες κατά την εγγραφή τους.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω?

Η FatCow έχει μια σχετικά εύκολη διαδικασία εγγραφής, χωρίς πολλές επιπλέον πιέσεις για να προσθέσετε στην πώληση σας. Αυτό που μας αρέσει στο FatCow Hosting είναι ότι, δεδομένου ότι έχουν συμπεριλάβει το cPanel στα περισσότερα από τα σχέδιά τους, μπορούν να προσφέρουν δωρεάν μεταφορά για σχεδόν όλους τους ιστότοπους. Αυτό σημαίνει ότι μόλις αποφασίσετε να μεταβείτε στο FatCow, οι τεχνικοί τους θα μετακινήσουν τον ιστότοπό σας στους διακομιστές τους και θα διασφαλίσουν ότι όλα ήταν όπως ακριβώς θα το έχετε σχεδιάσει πριν από τη ζωντανή μετάδοση.

Η FatCow Hosting προσφέρει πράσινες λύσεις?

Η εταιρεία θέλει να διατηρήσει τα λιβάδια τους –και όλους τους άλλους– πράσινα χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές. Τα γραφεία και τα κέντρα δεδομένων τους τροφοδοτούνται πλήρως από την αιολική ενέργεια, αντισταθμίζοντας τη χρήση ενέργειας κατά 200 τοις εκατό. για κάθε KWH ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιεί η FatCow, η εταιρεία αγοράζει διπλάσια πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας για την παραγωγή αιολικής ενέργειας. Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν να διατηρούν 999 μετρικούς τόνους διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα κάθε χρόνο.

Πού φιλοξενούνται οι διακομιστές τους?

Τα κέντρα δεδομένων της FatCow βρίσκονται στη Βοστώνη, όπου έχουν πολλά αποθηκευτικά petabytes σε χιλιάδες αποθηκευτικούς χώρους. Μαζί, αυτά τα κέντρα αποτελούν χώρο αποθήκευσης άνω των 2.400 τετραγωνικών ποδιών. Μέσω των συγκεντρωμένων διακομιστών τους, το πρώτο μηχάνημα που είναι διαθέσιμο για κοινόχρηστα σχέδια θα είναι αυτό που θα εξυπηρετεί τους πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπο ενός πελάτη, ο οποίος, όπως λένε, δημιουργεί γρηγορότερο χρόνο φόρτωσης και μικρότερο χρόνο διακοπής.

Το FatCow προσφέρει οποιοδήποτε είδος αντιγράφων ασφαλείας?

Η εταιρεία διαθέτει δικτυακό χώρο αποθήκευσης που επιτρέπει σε οποιαδήποτε μηχανή πρόσβαση σε δεδομένα. Μέσω της διασυνδεδεμένης δικτύωσης, κάθε μηχάνημα αντιστοιχεί σε ένα ίδιο μηχάνημα που θα αναλάβει τη φόρτιση σε περίπτωση που παρουσιαστεί σφάλμα ή πρόβλημα με την κύρια μονάδα. Τα εφεδρικά αντίγραφα γίνονται σε ένα άλλο σύνολο διακομιστών με ένα κατοπτρικό αντίγραφο των δεδομένων.

Ωστόσο, οι όροι παροχής υπηρεσιών της εταιρείας δηλώνουν σαφώς ότι οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ιστότοπων, του περιεχομένου και των e-mail τους σε έναν τοπικό υπολογιστή, μαζί με ένα επιπλέον αντίγραφο. Το FatCow έχει κάποια προσωρινά αντίγραφα ασφαλείας για πελάτες VPS, αλλά τα διατηρεί μόνο για μικρό χρονικό διάστημα σε περίπτωση που υπάρχει βλάβη στο υλικό. η εταιρεία δεν εγγυάται αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας.

Πώς είναι η εξυπηρέτηση πελατών της FatCow?

Η εταιρεία λάμβανε πολλές κριτικές για την υπηρεσία τους, αλλά τα τελευταία χρόνια, ο πελάτης παραπονέθηκε για παρατεταμένες γραμμές για υποστήριξη πελατών, ασυνέπεια για εκείνους με σχέδια που περιλαμβάνουν υποστήριξη από ειδικούς, ανεπίλυτα προβλήματα και λίγη ενσυναίσθηση για πελάτες που αντιμετωπίζουν αυτά καταστάσεις.

Προσφέρουν περισσότερους από έναν τρόπους για να τους προσεγγίσετε, από email ή φόρμες, έως τηλέφωνο και ζωντανή συνομιλία, και σημειώνουν ότι η ομάδα υποστήριξής τους είναι διαθέσιμη 24/7 για βοήθεια. Επιπλέον, διαθέτουν εκτεταμένη βάση γνώσεων και οδηγούς χρήστη για συχνές ερωτήσεις.

Συνιστούμε το FatCow?

Σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες, το FatCow έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που είναι πολύ οικονομικό για τον πρώτο χρόνο. Τα αφιερωμένα και VPS σχέδια τους θα ήταν πιθανώς τα καλύτερα για όσους έχουν κάποια εμπειρία, αλλά τα κοινόχρηστα και WordPress προγράμματα προσφέρουν μια εκτενή λίστα δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων για να βοηθήσουν στη βελτίωση του ιστότοπού σας και να σας δώσουν τον ιστότοπο που χρειάζεται η επιχείρησή σας να αναπτυχθεί..

Περισσότερα στο FatCow.com

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector