Κριτικές GoDaddy: Είναι το Web Hosting GoDaddy κατάλληλο για εσάς;

Κριτικές GoDaddy: Είναι το Web Hosting GoDaddy κατάλληλο για εσάς;

Κριτικές GoDaddy: Είναι το Web Hosting GoDaddy κατάλληλο για εσάς;

Contents

Τι είναι το Web Hosting GoDaddy?

Το GoDaddy είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία εγγραφής τομέα διαδικτύου στον κόσμο, που διαχειρίζεται πάνω από 60 εκατομμύρια τομείς. Από το 2018, είναι πλέον ο μεγαλύτερος οικοδεσπότης Ιστού στον κόσμο, με 6,5% μερίδιο αγοράς.


Αυτό τους καθιστά το καλύτερο για φιλοξενία?

Οχι απαραίτητα.

Το GoDaddy έχει βελτιωθεί κατακόρυφα από τις μέρες των διαφημίσεων “raunch” και είναι ένας τεράστιος χειριστής που έχει πάντα υποστήριξη.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλατε να δείτε πριν τραβήξετε τη σκανδάλη.

Ειδική σημείωση: Για το υπόλοιπο του 2018, η GoDaddy προσφέρει τη φθηνότερη φιλοξενία τους ξεκινώντας από 1 $ το μήνα με αυτόν τον σύνδεσμο.

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία GoDaddy?

Το GoDaddy είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εταιρεία τομέα και φιλοξενίας. Χάρη στις προκλητικές και αξέχαστες διαφημίσεις της τηλεόρασης και του Super Bowl, η GoDaddy έφτιαξε γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό τους. Οι διαφημίσεις τους έχουν συχνά εμφανίσει σπάνια ντυμένες γυναίκες και αστεία που ο ίδιος ο Parsons περιέγραψε ως «ακατάλληλο» και «νευρικό». Είναι ίσως η μόνη εταιρεία φιλοξενίας που μπορεί να ονομαστεί διεθνής μάρκα.

Τούτου λεχθέντος, Το GoDaddy είναι το WalMart των ονομάτων τομέα και της φιλοξενίας: φθηνό, πανταχού παρόν και κανένας δεν είναι κομψός. Έχουν βασιστεί ιστορικά σε χαμηλές τιμές και επωνυμίες για να συγκεντρώσουν πελάτες, αλλά καθώς έχουν εμφανιστεί πολλοί νέοι οικοδεσπότες τα τελευταία χρόνια, έχουν βελτιώσει την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνολογία τους για να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Βρίσκονται στη μετα-Parsons εποχή όπου κινούνται πέρα ​​από την αμφιλεγόμενη εικόνα τους σε μια μακροπρόθεσμη μάρκα. Εάν μόλις ξεκινήσετε, το GoDaddy έχει όλα τα βασικά στοιχεία που μπορεί να χρειαστεί ένας τυπικός αρχάριος webmaster. Αλλά αν ψάχνετε για πιο προηγμένες δυνατότητες, υποστήριξη και ίσως μια πιο εκλεπτυσμένη επωνυμία για υποστήριξη, ίσως θέλετε να αναζητήσετε αλλού.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Η επίσημη κριτική μας στο GoDaddy

Πολύ λίγοι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει για το GoDaddy. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης στην εποχή dot-com των αρχών της δεκαετίας του 2000. Ακόμα γύρω και ακόμα ένας από τους ισχυρότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά, η ευκολία και η προβολή της φιλοξενίας GoDaddy είναι αναμφισβήτητα.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας GoDaddy

Υπάρχουν πολλά να πούμε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τον τομέα σας, τη φιλοξενία ιστού και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όλα σε ένα μέρος. Μέρος του λόγου για τον οποίο το GoDaddy είναι τόσο κολοσσιαίο είναι ότι καθιστούν αυτήν τη διαδικασία απίστευτα προσβάσιμη στον καθημερινό webmaster. Εάν αναζητάτε τον φθηνότερο, γρηγορότερο τρόπο δημιουργίας και λειτουργίας ενός ιστότοπου, το GoDaddy σίγουρα θα προσφέρει.

1) Τα χαρακτηριστικά του GoDaddy είναι άφθονα

Η φιλοξενία GoDaddy προσφέρει περισσότερες επιλογές σε επίπεδο καταναλωτή από σχεδόν οποιονδήποτε άλλο πάροχο φιλοξενίας στην αγορά. Έχουν κοινόχρηστες επιλογές διακομιστή, καθώς και ειδικά προγράμματα διακομιστών και VPS. Υπάρχουν εγκαταστάσεις με ένα κλικ για όλα τα αγαπημένα σας ονόματα όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal. Είναι μια αρκετά μεγάλη εταιρεία που μπορούν να προσφέρουν σχεδόν οποιοδήποτε επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι δεν θα λείπουν χαρακτηριστικά. Το GoDaddy διαθέτει μια σειρά εφαρμογών με 1 κλικ που χρησιμοποιούν για να εκτελέσουν μερικές από τις πιο κοινές λειτουργίες που μπορεί να χρειαστείτε στον ιστότοπό σας. Εάν δημιουργείτε ένα blog, έχουν μια εφαρμογή για αυτό. Χρειάζεστε καλάθι αγορών; Το έχουν και αυτό. Αλμπουμ φωτογραφιών? Κανένα πρόβλημα.

2) Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης & Στερεό χρόνο λειτουργίας

Πάμε μπαμπά κάποτε ήταν πασίγνωστα αργά και επιρρεπείς σε συντριβή, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τεράστιες βελτιώσεις και στους δύο αυτούς τομείς. Το GoDaddy έχει τώρα 99,99% μέσο χρόνο λειτουργίας και ταχύτητες φόρτωσης για να ανταγωνιστεί τους ανταγωνιστές του προϋπολογισμού. Επίσης, δεν έχουν όριο εύρους ζώνης. εάν η σελίδα σας καταλήξει να γίνει ιογενής, η ξαφνική εισροή επισκεπτών δεν θα καταστρέψει τον ιστότοπό σας. Ακόμα κι αν το κάνει, το GoDaddy θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας για αυτό το χρόνο διακοπής. Αυτό μας φέρνει στο επόμενο σημείο μας…

2) Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ημερομηνία λήξης

Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Η φιλοξενία GoDaddy το κάνει ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας εγγύηση επιστροφής χρημάτων που δεν λήγει. Για κάθε πληρωμή, μπορείτε πάντα να λάβετε επιστροφή χρημάτων για το χρονικό διάστημα που δεν χρησιμοποιήσατε σε περίπτωση που επιλέξετε να την ακυρώσετε. Ακύρωση εντός των πρώτων 30 ημερών; Η GoDaddy θα σας τιμήσει με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

3) Περισσότερα από όσα διαπραγματευτήκατε – Google AdWords Credit

Για να βοηθήσει τους νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με το τεράστιο κόστος έναρξης μιας επιχείρησης, το GoDaddy προσφέρει δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις που περιλαμβάνουν πάνω από 100 $ στο Google AdWords για κάθε 25 $ που δαπανάται. Για να το ολοκληρώσετε, αυτές οι πιστώσεις περιλαμβάνουν επίσης $ 50 σε διαφημίσεις Bing και διαφημίσεις Facebook. Είναι ένα ωραίο μικρό μπόνους για την επιλογή της φιλοξενίας GoDaddy. ένα σίγουρο πλεονέκτημα να κοιμάσαι με μια μεγάλη εταιρεία.

4) Περισσότερα από απλά πρότυπα – Θα σχεδιάσουν τον ιστότοπό σας (εάν το θέλετε)

Το GoDaddy προσφέρει πολλά διαφορετικά πρότυπα – συμπεριλαμβανομένων των προτύπων WordPress. Ωστόσο, εάν κανένας από αυτούς δεν το κάνει πραγματικά για εσάς, το GoDaddy απασχολεί μια ομάδα επαγγελματιών σχεδιαστών ιστοσελίδων που θα χαρούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας και να τον κάνετε προσωπικό μόνο για εσάς.

Είναι υπέροχο που προσφέρουν για να σχεδιάσουν τον ιστότοπό σας και πολύ μικρά καταστήματα μαμά και ποπ μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα θελήσετε να αποκτήσετε κάποιο επαγγελματικό εκεί. Στο τέλος της ημέρας, το GoDaddy είναι ένα globo-corp και δεν πρόκειται να περάσουν πολύ χρόνο μαζί σας.

5) Ενσωμάτωση GoDaddy WordPress

Το GoDaddy έχει εισαγωγές WordPress με ένα κλικ για αυτοδιαχειριζόμενους ιστότοπους, αλλά προσφέρει επίσης ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress. Αυτό το διαχειριζόμενο πρόγραμμα προσφέρει αυτόματες αναβαθμίσεις και πολλά οφέλη ασφαλείας, μεταξύ άλλων.

6) Το GoDaddy Security είναι καταπληκτικό για την τιμή

Το GoDaddy έχει αφιερώσει πολλούς πόρους για να αποτρέψει τους χάκερ, τους spammers και τους απατεώνες όλων των ειδών. Μέρος αυτού έχει να κάνει με την υπερσύγχρονη τεχνολογία τους, και μέρος είναι απλώς η δέουσα επιμέλεια τους ως μια τεράστια εταιρεία. Ωστόσο, θα ήταν δύσκολο να βρεθεί ένας πιο ασφαλής πάροχος φιλοξενίας για τόσο χαμηλές τιμές. Ακόμα και με τα φθηνότερα σχέδια, δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας κάθε βράδυ. Εδώ πιστεύουμε ότι χτυπούν το HostGator, τον κορυφαίο ανταγωνιστή τους στον τομέα της φιλοξενίας προϋπολογισμού, έξω από το νερό. Το HostGator δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας μία φορά την εβδομάδα και έχει μια ανησυχητική έλλειψη προστασίας από spam και ιούς. Για την ίδια τιμή και με πολλές από τις ίδιες δυνατότητες που προσφέρει, το GoDaddy είναι η καλύτερη επιλογή για webmaster που έχουν επίγνωση της ασφάλειας. Το πίσω μέρος αυτής της ασφάλειας είναι ότι το GoDaddy έχει έναν τόνο περιοριστικών πολιτικών για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, κάτι που μερικές φορές σημαίνει ότι τα πρόσθετα, τα wiki και ακόμη και το IMAP δεν λειτουργούν πάντα με τον ίδιο τρόπο που κάνουν αλλού. Είναι δυνατόν να κάνετε αυτά τα πράγματα, χρειάζεται μόνο ειδική δουλειά που μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη δουλειά για εσάς. Αλλά εάν η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας για εσάς, αυτές οι λύσεις αποτελούν μέρος της ανταλλαγής.

Ειδική σημείωση: Για το υπόλοιπο του 2018, η GoDaddy προσφέρει τη φθηνότερη φιλοξενία τους ξεκινώντας από 1 $ το μήνα με αυτόν τον σύνδεσμο.

Μειονεκτήματα του GoDaddy Web Hosting

Ακόμα κι αν αγοράζετε τακτικά στο WalMart, είναι πιθανό να μην σας αρέσουν τα πάντα. Το GoDaddy είναι μια εταιρεία και μερικές φορές μπορεί να αισθάνεται ότι υπάρχει αυτός ο ακαθάριστος λαμπτήρας φθορισμού σε όλη την εμπειρία. Για μια πιο εξατομικευμένη ή καινοτόμο εμπειρία φιλοξενίας, πηγαίνετε για ένα από τα μικρότερα παιδιά όπως το SiteGround ή το A2 Hosting.

1) Η εξυπηρέτηση πελατών GoDaddy είναι συντριπτική

Προτού αναφερθώ σε λεπτομέρειες σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών, ρίξτε μια ματιά σε αυτό άθλια 35 λεπτά χρόνο αναμονής με υποστήριξη συνομιλίας GoDaddy:

godaddy 35 λεπτά χρόνος αναμονής στο chate

Αυτό είναι απλώς τρομερό. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένω 35 λεπτά για συνομιλία.

Και 20 λεπτά αργότερα…

Διάρκεια συνομιλίας

Μπερδεμένος η συνομιλία μπορεί να είναι τόσο άσχημη το 2018. Μπορώ να περάσω από τη γραμμή στο DMV γρηγορότερα από αυτό!

Τούτου λεχθέντος, το GoDaddy είναι γενικά αρκετά γρήγορα στην τηλεφωνική υποστήριξη. Αυτός είναι ο προεπιλεγμένος μηχανισμός υποστήριξής τους – αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές δεν θέλετε να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο.

Το GoDaddy προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών, αλλά το να είσαι τόσο μεγάλη εταιρεία με τεράστιο αριθμό πελατών σημαίνει ότι είναι πιθανό να συναντήσεις γραφειοκρατία και διατυπώσεις σε κάθε βήμα όταν ζητάς υποστήριξη.

Οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών της GoDaddy είναι γενικά γρήγοροι να ανταποκριθούν, αλλά τείνουν να σας παραπέμπουν στην υπάρχουσα βιβλιογραφία ή να σας καθοδηγήσουν σε όλες τις τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων που έχετε ήδη δοκιμάσει πριν αρχίσουν πραγματικά.

Αυτές οι τακτικές dilly-dallying εμφανίζονται πραγματικά όταν καλείτε να τερματίσετε την υπηρεσία σας. Η εξυπηρέτηση πελατών GoDaddy δεν σας διευκολύνει να φύγετε. Αυτό δεν είναι μια ανώδυνη ή ευγενική διάλυση και μπορεί να αφήσει μια κακή γεύση στο στόμα σας για όλη την εμπειρία. Οι κριτικές του GoDaddy που άφησαν οι πραγματικοί πελάτες αφηγούνται ιστορίες τρόμου για τα εισιτήρια υποστήριξης.

2) Πρόγραμμα φιλοξενίας περιορισμένης οικονομίας

Έχουν τρία σχέδια – Economy, Deluxe και Unlimited. Το πρόγραμμα Οικονομίας σάς επιτρέπει να συνδέσετε 90 υποτομείς με έναν μόνο τομέα. Το ίδιο ισχύει για τα Deluxe και Unlimited πακέτα τους. Τόσες πολλές εταιρείες φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να έχετε απεριόριστους τομείς – ανεξάρτητα από το σχέδιο που έχετε. Ωστόσο, το GoDaddy σάς επιτρέπει να έχετε μόνο έναν τομέα με το πακέτο οικονομίας τους. Εάν θέλετε να το ξεπεράσετε, είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αναβάθμιση. Ρίξτε μια ματιά στο Myhosting.com για απεριόριστους τομείς.

3) Ηθικά προβλήματα & Ιστορικές αντιπαραθέσεις

Αυτά τα ζητήματα μπορεί να σας ενοχλούν ή όχι, αλλά το GoDaddy αντιμετώπισε τεράστιες διαμάχες από την έναρξή τους. Ο Bob Parsons δημοσίευσε κάποτε ένα βίντεο για τον εαυτό του να σκοτώνει έναν ελέφαντα σε ένα αφρικανικό σαφάρι. Οι διαφημίσεις SuperBowl τους, ακόμη και όταν δεν είναι σεξουαλικά σεξουαλικά, τείνουν να έχουν ακατέργαστα ή μη ευαίσθητα σημεία διάτρησης. Το GoDaddy ήταν επίσης μια τεράστια εταιρική υποστήριξη για το SOPA & Η PIPA, τιμολογεί ότι το απόρρητο του Διαδικτύου υπερασπίζεται το σύνολο. Υποστήριξαν μόνο τους λογαριασμούς αφού πολλοί από τους πελάτες τους μποϊκοτάρισαν τις υπηρεσίες τους. Η GoDaddy πρόσφατα αποξένωσε την επωνυμία τους με πολλές από τις νευρικές και σεξουαλικές γλώσσες και εικόνες που χρησιμοποιούσαν για πρώτη φορά. Η νέα τους επωνυμία τους καθιστά πρωταθλητές μικρών επιχειρήσεων. Εάν όλη αυτή η ιστορική διαμάχη σας έχει αποτρέψει από το GoDaddy, αναζητήστε το HostPapa φιλικό προς το περιβάλλον για μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλά για το πού πηγαίνουν τα χρήματά σας.

4) Υψηλότερες τιμές για ανανεώσεις, νικέλιο και μείωση

“Αποκτήστε τον τομέα σας με 0,99 $!” 

Έτσι σε γαντζώνουν. Σας φέρνουν στην πόρτα σε φτηνές τιμές και στους δύο τομείς και στη φιλοξενία, και στη συνέχεια τα τέλη ανανέωσης είναι υψηλά!

Οι ανανεώσεις τομέα είναι 14,99 $, σε σύγκριση με περίπου 10 $ για το NameCheap.

Η φιλοξενία μπορεί να είναι φθηνή με το GoDaddy για να ξεκινήσει, αλλά και οι ανανεώσεις θα είναι υψηλότερες. Ξέρουν πότε θα σας φέρουν στο σύστημα μπορούν να σας νικελίσουν και να σας ξεπεράσουν!

Εάν είστε οργανωμένοι και διαχειριστείτε σωστά τις ανανεώσεις σας, η φθηνή τιμή μπορεί να αποδώσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές τους και να αλλάξετε τους καταχωρητές τομέα αργότερα. Αλλά αν δεν είστε τεχνικοί, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει.

Απλώς να γνωρίζετε ότι σας ΚΑΛΟΥΝ.

 

5) Η PHP στο GoDaddy Linux Hosting είναι ξεπερασμένη

Η τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία του GoDaddy δεν επιτρέπει προς το παρόν PHP 7. 

Αυτό είναι ένα πρόβλημα με ορισμένες προσθήκες WordPress, όπως το Wordfence:

Αυτό δείχνει ότι η τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία του GoDaddy είναι καθυστερημένη και όχι μια εξαιρετική επιλογή για σοβαρή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Συμπέρασμα:

Το άλμα στο κρεβάτι με μια μεγάλη εταιρεία διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα: μεγάλες μερίδες για χαμηλές τιμές, ευκολία και μια σειρά από πρόσθετα για εκκίνηση. Μπορείτε να περιμένετε ότι το GoDaddy έχει μια εύκολη, χαμηλού κόστους και απόλυτα επαρκή λύση για οποιεσδήποτε ανάγκες φιλοξενίας μπορεί να έχετε. Ωστόσο, πολύ λίγοι ειδικοί webmaster θα συνιστούσαν ποτέ το GoDaddy, αν όχι κατ ‘αρχήν, τότε τουλάχιστον επειδή το GoDaddy δεν έχει αναπτυχθεί πραγματικά για προγραμματιστές. Είναι ένα μονοαπευθυντικό κατάστημα που βγάζει τα κέρδη του όχι επειδή προσφέρουν την καλύτερη ή πιο καινοτόμο υπηρεσία, αλλά επειδή είναι φθηνά και παντού. Αυτό συμβαίνει ότι πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν ακριβώς αυτό.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες Κριτικές GoDaddy 3.4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (26 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Πολλά χαρακτηριστικά
 2. Πολλές εκπτώσεις στο αεροπλάνο
 3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 4. Επιλογές εφαρμογής με 1 κλικ

Μειονεκτήματα

 1. Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών
 2. Πρόγραμμα φιλοξενίας περιορισμένης οικονομίας
 3. Αμφιλεγόμενες πολιτικές στάσεις και τακτικές μάρκετινγκ

Περίληψη Μερικοί άνθρωποι αγαπούν το GoDaddy, μερικοί άνθρωποι δεν θα τους πλησίαζαν με ένα πόδι 10 ποδιών. Ιστορικά, το GoDaddy ασχολείται με τομείς και διαφημίσεις με ελάχιστα ντυμένες γυναίκες. Πρόσφατα, ωστόσο, φαίνεται να επικεντρώνονται στην αναβάθμιση των χαρακτηριστικών και της τεχνολογίας τους. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αγαπάτε, όπως πολλές δυνατότητες φιλοξενίας και επιλογές και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Υπάρχουν επίσης πολλά μειονεκτήματα, όπως η πενιχρή υποστήριξη πελατών, ένα περιορισμένο σχέδιο οικονομίας και μια απρόσωπη εταιρική αίσθηση. Υποστήριξη3Speed3Features4Value3.5Διαφάνεια3.5

Συνήθεις ερωτήσεις για τη φιλοξενία GoDaddy

Οι τιμές ανανέωσης του GoDaddy είναι υψηλότερες από την τιμή εισόδου?

Ναί. Κατά μέσο όρο, η τιμή γνωριμίας σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας είναι μεταξύ 40-50% χαμηλότερη από την τιμή που θα κοστίσει όταν πηγαίνετε στην ανανέωση. Φυσικά, η εισαγωγική έκπτωση είναι μεγαλύτερη σε πιο ακριβά σχέδια.

Υπάρχει ελάχιστο συμβόλαιο και πόσο συχνά πρέπει να πληρώσω?

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συμβολαίων διαθέσιμων, που κυμαίνονται από 3 έως 60 μήνες. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση, ανεξάρτητα από το σχέδιό σας.

Ποιες γλώσσες ανάπτυξης υποστηρίζονται από τη φιλοξενία GoDaddy?

Το GoDaddy υποστηρίζει PHP 5.4, 5.3, 5.4 και 5.5 custom PHP.ini, PERL και Python.

Τι είναι η εγγύηση λειτουργίας της GoDaddy?

Η GoDaddy προσφέρει εγγύηση χρόνου παράδοσης 99,9%, η οποία ανέρχεται σε 8,76 ώρες επιτρεπόμενου χρόνου διακοπής λειτουργίας ετησίως .. Εάν δεν διατηρήσουν την εγγύηση αναβάθμισης υπηρεσίας σε ένα συγκεκριμένο μήνα – έχοντας υπόψη ότι η αποτυχία τους να διατηρήσουν την υπηρεσία είναι καθορίζονται από αυτούς – μπορείτε να επικοινωνήσετε με το GoDaddy και να ζητήσετε πίστωση 5% του τέλους φιλοξενίας του μήνα σας για τον συγκεκριμένο μήνα. Εάν πιστεύετε ότι ο ιστότοπός σας είχε μειωθεί για περισσότερο από το μέσο όρο αποζημίωσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους παροχής υπηρεσιών για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αυτήν την πίστωση.

Διαχειρίζονται ή αφιερώνονται διακομιστές GoDaddy?

Το GoDaddy προσφέρει και τα δύο. Υπάρχουν πολλά σχέδια για όσους αναζητούν έναν πλήρως διαχειριζόμενο διακομιστή, αλλά υπάρχουν επίσης σχέδια που διαθέτουν διακομιστή Linux. Υπάρχουν πολλές επιλογές προγράμματος για κάθε τύπο διαμόρφωσης διακομιστή.

Προσφέρει η GoDaddy σχέδια VPS?

Υπάρχουν πολλά διαχειριζόμενα σχέδια εικονικού ιδιωτικού διακομιστή που τροφοδοτούνται από το cPanel. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν είναι αυτοδιαχειριζόμενη ή διαχειριζόμενη για εσάς, απλώς να γνωρίζετε ποια θα θέλατε να κάνετε όταν επιλέγετε το σχέδιό σας.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές του GoDaddy?

Η GoDaddy εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, με έδρα το Scottsdale της Αριζόνα. Το κύριο κέντρο δεδομένων βρίσκεται στο Phoenix της Αριζόνα.

Είναι το GoDaddy μια καλή επιλογή για τη φιλοξενία πολλών εικόνων?

Εάν βρίσκεστε σε πρόγραμμα εισόδου σε επίπεδο εισόδου, περιορίζετε τα 100 GB, αλλά άλλα προγράμματα δεν περιορίζονται με τον ίδιο τρόπο και πολλά προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy προσφέρει λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά με γνώμονα τις εικόνες, όπως φωτογραφίες και γκαλερί βίντεο.

Ποια πακέτα πρέπει να επιλέξω για ροή βίντεο?

Το GoDaddy προσφέρει ροή βίντεο, αλλά δεν είναι διαθέσιμο σε κοινόχρηστα σχέδια. Οι κοινόχρηστοι διακομιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενσωμάτωση βίντεο από άλλες πηγές όπως το YouTube, αλλά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διακομιστές GoDaddy για τη ροή των βίντεό σας, θα χρειαστείτε ένα ειδικό πρόγραμμα διακομιστή.

Έχω πραγματικά απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης?

Τίποτα δεν είναι πραγματικά απεριόριστο, οπότε ούτε το εύρος ζώνης ούτε ο αποθηκευτικός χώρος σας. Θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου σας. Όπως και άλλοι μεγάλοι οικοδεσπότες, το GoDaddy διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τον λογαριασμό σας εάν εντοπιστεί υπερβολικό εύρος ζώνης ή χρήση αποθήκευσης.

Προσφέρει η GoDaddy εγγραφή τομέα; Εάν ναι, πόσο κοστίζει και μπορώ να διατηρήσω τις πληροφορίες μου απόρρητες?

Ως ηγέτης στον κλάδο καταχωρητών τομέα, η GoDaddy προσφέρει εγγραφή τομέα. Οι τιμές θα ποικίλουν καθώς εξαρτάται από τις επιλογές που έχετε επιλέξει. Ωστόσο, το GoDaddy προσφέρει δωρεάν τομείς με τα πακέτα φιλοξενίας του. Η προσφορά ισχύει για τα προγράμματα 12, 24, 36 μηνών, αλλά δεν περιλαμβάνει την προμήθεια ICANN 0,18 $. Θα σας κοστίσει 7,99 $ ετησίως, ή περισσότερο ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας απόρρητες.

Υπάρχουν εκπτώσεις στο GoDaddy για μαθητές, σχολεία ή μη κερδοσκοπικούς σκοπούς?

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εκπτώσεις που προσφέρονται για μαθητές, σχολεία ή μη κερδοσκοπικούς σκοπούς, αλλά το GoDaddy διαθέτει μερικά προγράμματα προσέγγισης κοινότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Εάν πιστεύετε ότι εσείς ή η επιχείρησή σας πληροίτε τις προϋποθέσεις ως ένας από τους οργανισμούς σε αυτές τις ομάδες, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα GoDaddy Cares για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπάρχει κάποια εγγύηση επιστροφής χρημάτων στο GoDaddy?

Η GoDaddy προσφέρει περιορισμένη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Ωστόσο, δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Εάν ανησυχείτε για την επιστροφή των χρημάτων σας, θα πρέπει να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση σε κάθε αγορά που πραγματοποιείτε μέσω του GoDaddy.

Πώς είναι η υποστήριξη του GoDaddy; Προσφέρουν υποστήριξη σε πολλές γλώσσες?

Το GoDaddy προσφέρει μια ανοιχτή γραμμή υποστήριξης 24/7, αλλά δεν διαθέτει μια επιλογή υποστήριξης διαδικτυακής συνομιλίας, η οποία θα μπορούσε να είναι πρόβλημα για μερικούς ανθρώπους. Η υποστήριξη GoDaddy είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, όπως: Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Τουρκικά, Ολλανδικά και πολλά άλλα.

Θέλω να μεταφέρω τον ιστότοπό μου στο GoDaddy. Πώς είναι αυτή η διαδικασία;?

Το GoDaddy προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη όσον αφορά τις μεταφορές ιστότοπων και τομέων. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, υπάρχει μεγάλη ποσότητα ολοκληρωμένης τεκμηρίωσης που καλύπτει και τις δύο αυτές διαδικασίες διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Υπάρχουν επίσης και άλλοι ιδιωτικοί οργανισμοί τρίτων που θα σας καθοδηγήσουν ή θα το κάνουν για εσάς.

Θα μεταφέρει αυτόματα το GoDaddy τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις Joomla από τον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή μου?

Αν και δεν υπάρχει επιλογή αυτόματης μεταφοράς, το GoDaddy προσφέρει έναν αναλυτικό οδηγό για εγκαταστάσεις που έχετε στον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή σας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια σχετικά με τη μετεγκατάσταση, η τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στο joomla.org.

Υποστηρίζει το GoDaddy το Magento; Προσφέρουν υποστήριξη μεταφοράς για υπάρχοντες ιστότοπους Magento?

Ενώ το Magento μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο GoDaddy, δεν συνιστάται. Η εταιρεία προτείνει έντονα ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν VPS ή αποκλειστικούς διακομιστές για να φιλοξενήσουν τους ιστότοπους Magento. Το GoDaddy δεν προσφέρει κανένα είδος υποστήριξης μετεγκατάστασης, οπότε θα πρέπει να το επιλύσετε μόνοι σας.

Είναι ακριβό να φιλοξενείτε και να διαχειρίζεστε περισσότερους από έναν ιστότοπους με το GoDaddy?

Ένα σχέδιο επιπέδου εισόδου υποστηρίζει μόνο έναν ιστότοπο, αλλά άλλα σχέδια μπορούν να διαχειριστούν περισσότερα. Το κόστος της φιλοξενίας πολλών ιστότοπων στο GoDaddy εξαρτάται πραγματικά από το σχέδιο και από τις δυνατότητες του προγράμματος, καταλήγετε να επιλέξετε.

Το GoDaddy προσφέρει εύκολο λογισμικό δημιουργίας τοποθεσιών; Τι γίνεται με τα προσαρμόσιμα πρότυπα?

Το GoDaddy προσφέρει ένα εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και διαθέτει εκατοντάδες προσαρμόσιμες ρυθμίσεις. Υπάρχουν τρία επίπεδα σχεδίων για αυτήν τη δυνατότητα με διαφορετικά θέματα και πρότυπα φιλικά προς κινητά διαθέσιμα ανάλογα με το σχέδιο που επιλέγετε.

Είναι το GoDaddy μια καλή επιλογή για να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου στο WordPress?

Το GoDaddy προσφέρει αρκετά πακέτα φιλοξενίας συγκεκριμένων WordPress, τρία από τα διαθέσιμα σχέδια περιλαμβάνουν διαχειριζόμενη φιλοξενία. Δεδομένου ότι το GoDaddy υποστηρίζει σε μεγάλο βαθμό και ενθαρρύνει τη χρήση του WordPress ως συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, προσφέρουν και μια ενσωματωμένη μετεγκατάσταση, ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολο για εσάς να μεταφέρετε τη φιλοξενία του ιστότοπού σας στο WordPress στο GoDaddy. Όπως ήταν αναμενόμενο με μεγάλους παρόχους φιλοξενίας, υπήρξαν μερικά εξαιρετικά δημοσιευμένα περιστατικά ασφαλείας που αφορούσαν το GoDaddy τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, το GoDaddy ενημερώνει και βελτιώνει συνεχώς τις πολιτικές ασφαλείας του.

Προσφέρει το GoDaddy ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας?

Εκτός από τα πιστοποιητικά SSL και τα πιστοποιητικά υπογραφής κώδικα, το GoDaddy προσφέρει επίσης ασφάλεια ιστότοπου Sitelock που έχει σχεδιαστεί για την αναγνώριση κακόβουλου λογισμικού και την παρακολούθηση του ιστότοπού σας.

Μπορώ να φιλοξενήσω το ηλεκτρονικό μου εμπόριο στον ιστότοπό μου στο GoDaddy μέσω προγραμμάτων όπως το Prestashop; Θα μπορώ να λάβω πιστοποιητικό SSL, ώστε να μπορώ να δεχτώ πιστωτικές κάρτες?

Το Prestashop μπορεί να εγκατασταθεί σε πλατφόρμες GoDaddy, καθώς και σε άλλες εναλλακτικές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ανάλογα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα φιλοξενίας. Το GoDaddy παρέχει ένα πρόγραμμα πιστοποιητικών SSL ξεκινώντας από 59,99 $. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές εάν θέλετε να αποδεχτείτε πληρωμές με πιστωτική κάρτα ή να δημιουργήσετε μια πλήρη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου με τη χρήση προγραμμάτων φιλοξενίας GoDaddy. Οι κύριες πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές σε όλες τις περιοχές και αποδεκτά νομίσματα. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal ή το Skrill, θα πρέπει να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι το νόμισμα που χρησιμοποιείτε θα γίνει αποδεκτό. Υπάρχει επίσης η επιλογή να έχετε στη διάθεσή σας επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού ηλεκτρονικού εμπορίου – και πάλι, ανάλογα με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μεταπωλητή που προσφέρεται από την GoDaddy?

Το GoDaddy προσφέρει πολλές επιλογές μεταπωλητών. Υπάρχουν δύο επίπεδα διαθέσιμα, με εκπτώσεις 20-40% στις τιμές λιανικής, μια έτοιμη βιτρίνα ηλεκτρονικού εμπορίου, επεξεργασία πιστωτικών καρτών και υποστήριξη 24/7.

Έχει το GoDaddy ένα πρόγραμμα θυγατρικών?

Το GoDaddy διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεργατών. Η εταιρεία προσφέρει προγράμματα θυγατρικών τομέα και φιλοξενίας.

Συνεργάζεται ποτέ το GoDaddy με το Google AdWords για να προσφέρει διαφημιστικές πιστώσεις?

Περιοδικά, το GoDaddy συνεργάζεται με την Google για να προσφέρει πιστώσεις AdWord σε νέους χρήστες.

Ποια είναι η Ιστορία του GoDaddy?

Ιδρύθηκε το 1997 από τον Bob Parsons, το GoDaddy είναι επίσης μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και ισχυρίζονται ότι φιλοξενούν πάνω από 5 εκατομμύρια ιστότοπους παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Scottsdale της Αριζόνα, αλλά έχει πολλά περισσότερα γραφεία σε όλες τις πολιτείες και την Ινδία. Το GoDaddy ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες φιλοξενίας και μητρώου τομέα που το έκανε μεγάλο, έγινε αμέσως το μεγαλύτερο όνομα στον τομέα όταν οι λύσεις δικτύου δεν ήταν πλέον το μόνο μέρος από τα ονόματα τομέα στον Ιστό. Περισσότερα στο GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector