Κριτικές Greengeeks Hosting Μάιος 2020: Αξίζει ο Greengeeks;

Κριτικές Greengeeks Hosting Μάιος 2020: Αξίζει ο Greengeeks;

Κριτικές Greengeeks Hosting Μάιος 2020: Αξίζει ο Greengeeks;

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία Greengeeks?

Το Greengeeks επικεντρώνεται στην παροχή φιλοξενίας σε προσιτές τιμές με μια περιβαλλοντική κλίση. Παρέχουν πολλά βασικά και λειτουργούν καλά με το WordPress. Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και η βοήθεια μετεγκατάστασης του ιστότοπου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ορισμένα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν υποστήριξη που δεν είναι τόσο καλή όσο άλλοι ηγέτες του κλάδου και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που ελέγχεται εκτός του cPanel. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε αν ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.


Κριτικές Greengeeks 3 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Προϋπολογισμός Web Hosting Company
 2. 24/7 Υποστήριξη πελατών
 3. Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά
 4. Απεριόριστη φιλοξενία
 5. Δωρεάν ρύθμιση και μετεγκατάσταση
 6. Σχεδιασμένο για WordPress

Μειονεκτήματα

 1. Κάποια κακή πλευρά της υποστήριξης πελατών τους
 2. Λίγα κρυμμένα τέλη για επιστροφές χρημάτων
 3. Χρέωση για αντίγραφα ασφαλείας, εάν δεν είναι προετοιμασμένο
 4. Έλλειψη εργαλείων δημιουργίας ιστότοπων για κινητά
 5. Δεν είναι δυνατή η διαχείριση email μέσω του cPanel

Υποστήριξη3Speed3.5Features3Value3Transparency2.5

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας Greengeeks

Μπορείτε να μαντέψετε για ποιο διάσημο Greengeeks; Είναι διάσημοι που έχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Από το να είναι μέλος της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος έως τη χρήση αιολικής ενέργειας για τους διακομιστές τους, είναι μια εταιρεία μελλοντικής σκέψης που κρατά τον πλανήτη στο μυαλό.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του Greengeeks Hosting

Το Greengeeks είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας σε επίπεδο προϋπολογισμού. Προσφέρουν ό, τι κάνουν τα μεγάλα αγόρια με μειωμένη τιμή. Επιπλέον, το κάνουν λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον.

Ο Greengeeks αγκαλιάζει την Πράσινη Πρωτοβουλία

Ο Greengeeks διαφημίζει ότι είναι 300 τοις εκατό πράσινο. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μονάδα ισχύος που καταναλώνεται, θα αγοράσουν τρεις φορές την ποσότητα ισχύος στην αιολική ενέργεια. Η όλη ιδέα είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε το Greengeeks, δεν θα έχετε απλώς χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα, θα έχετε αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα. Με άλλα λόγια, έχετε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά

Δεν κάνουν κάθε εταιρεία φιλοξενίας αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας καθημερινά. Ο Greengeeks κατανοεί ακριβώς πόσο σημαντικά είναι τα δεδομένα σας για εσάς. Βάζουν τα χρήματά τους στο στόμα τους και εκτελούν αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή καθημερινά. Εάν συμβεί κάτι στα δεδομένα σας, θα χάσετε μόνο μια εργασία αξίας σε αυτά.

Απεριόριστη φιλοξενία

Η ύπαρξη απεριόριστων τομέων είναι ένα όμορφο χαρακτηριστικό για μια εταιρεία φιλοξενίας Ιστού. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να έχετε απεριόριστο αριθμό καταχωρημένων τομέων σε έναν λογαριασμό. Αυτό συνεχίζει να περιλαμβάνει έναν άπειρο αριθμό υποτομέων και λογαριασμών email. Εάν ασχολείστε με την αναστροφή των τομέων, το Greengeeks είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τα παρκάρετε.

Δωρεάν ρύθμιση και μετεγκατάσταση

Το μόνο ποσό που θα πρέπει να πληρώσετε στο Greengeeks είναι τα μηνιαία τέλη υπηρεσίας σας. Δεν θα σας χρεώσουν για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στους διακομιστές τους ούτε θα σας χρεώσουν για τη μετάβαση στο Greengeeks. Η ίδια αρχή ισχύει αν θέλετε να μεταφέρετε δεδομένα από έναν τομέα σε έναν άλλο. Από αυτή την άποψη, η μετεγκατάσταση δεδομένων είναι δωρεάν. Όλα περιλαμβάνονται στη μηνιαία χρέωση.

Σχεδιασμένο για WordPress

Το Greengeeks έχει σχεδιαστεί για WordPress. Έχουν ένα εξαιρετικό cPanel (έλεγχος email sans, δείτε παρακάτω) και επιτρέπουν την εγκατάσταση ενός WordPress με ένα κλικ και τυχόν συμβατών προσθηκών. Εάν επρόκειτο να εξερευνήσετε την ενότητα βοήθειας Greengeeks, θα βρείτε μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη στη βοήθεια σας με το WordPress. Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε το WordPress με Greengeeks, το Greengeeks θα σας προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα.

Θα σας ξεκινήσουν

Το Greengeeks κάνει περισσότερα από ό, τι σας προσφέρει πρότυπα για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Παρέχουν δωρεάν υπηρεσία δημιουργίας ιστοσελίδων. Χρησιμοποιώντας ένα από τα πρότυπά τους, η Greengeeks θα δημιουργήσει τον ιστότοπό σας με όλες τις πληροφορίες σας, θα δημιουργήσει πέντε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επισυνάπτονται στο όνομα τομέα σας και θα υποβάλει τον ιστότοπό σας στους καταλόγους αναζήτησης Google, Yahoo και Bing..

Πολλές επεκτάσιμες επιλογές

Όταν είστε έτοιμοι, το Greengeeks θα σας επιτρέψει να κλιμακώσετε τον ιστότοπό σας προσφέροντας VPS ή αποκλειστικές επιλογές φιλοξενίας διακομιστή. Όλα τα τυποποιημένα καλούδια συνοδεύονται από αυτό – συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών πιστοποιητικών SSL. Τα αποκλειστικά πιστοποιητικά SSL είναι ζωτικής σημασίας για άτομα που εκτελούν τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου τους, καθώς καθιστά τη συναλλαγή ιστότοπου πιο ασφαλή.

Μειονεκτήματα του Greengeeks Hosting

Το καλό και το κακό της υποστήριξης πελατών τους

Η Greengeeks προσφέρει 24ωρη υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο. Αν και η τηλεφωνική τους υποστήριξη δεν είναι 24 ώρες, η υποστήριξη συνομιλίας στη ζωή τους είναι. Αυτό είναι το καλό μέρος της πολιτικής εξυπηρέτησης πελατών τους. Το μέρος που δεν ήμασταν τόσο σίγουροι ήταν όταν λάβαμε υποστήριξη – έχουμε την αίσθηση ότι οι εκπρόσωποι υποστήριξης πελατών τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερη εκπαίδευση.

Λίγα κρυμμένα τέλη για επιστροφές χρημάτων

Η Greengeeks προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι τα άλλα τέλη, όπως η καταχώριση ονόματος τομέα, δεν επιστρέφονται. Παρόλο που αυτή η πρακτική είναι στάνταρ σε όλες τις εταιρείες φιλοξενίας, διαπιστώσαμε ότι τα τέλη εγγραφής τους ήταν έως και τρεις φορές υψηλότερα από άλλους ιστότοπους ή εάν είχαμε καταχωρήσει το όνομα τομέα. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι η Greengeeks κάνει κέρδος από την καταχώριση ονομάτων τομέα και αρνείται να προσφέρει επιστροφές χρημάτων με το πρόσχημα να την ονομάσει domain name registration.

Έλλειψη εργαλείων δημιουργίας ιστότοπων για κινητά

Η Greengeeks δεν παρέχει εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία ιστότοπων για κινητά. Κάθε κάτοχος ιστότοπου γνωρίζει ότι πρέπει να έχουν δύο εκδόσεις των ιστότοπών τους – μία για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές και μία για κινητές συσκευές, όπως smartphone και tablet. Υπάρχουν όμως και άλλα μέρη στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε.

Δεν είναι δυνατή η διαχείριση email μέσω του cPanel

Το πετάξαμε εκεί γιατί κάθε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει email έχει την επιλογή να διαχειρίζεται το εν λόγω email μέσω του αντίστοιχου cPanel. Το Greengeeks δεν το παρέχει. Έχουν τα εργαλεία διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν είναι διαθέσιμα μέσω του cPanel.

Συμπέρασμα

Η Greengeeks είναι μια εξαιρετική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων προϋπολογισμού με το πράσινο στρίψιμο. Καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί η επιχείρηση στη σημερινή εποχή – ότι διευθύνεται από τη Millennials. Οι Millennials έχουν ένα μαλακό σημείο για τις εταιρείες που λαμβάνουν ένα μέτρο εταιρικής ευθύνης να ενδιαφέρονται για τον πλανήτη.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector