Κριτικές Hostgator Μάιος 2020: Το δοκίμασα, μου άρεσε. Αλλά διαβάστε πρώτα αυτό.

Contents

Τι είναι το HostGator Web Hosting?

Ιδρύθηκε το 2002, η HostGator είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Χιούστον του Τέξας που διαθέτει 950.000+ καταχωρημένους τομείς παγκοσμίως. Η εταιρεία παρέχει κοινόχρηστο, VPS, μεταπωλητή και ειδικό web hosting. Έχουν επιπλέον γραφεία και κέντρα δεδομένων στο Ώστιν, το Τέξας, την Ινδία και τη Βραζιλία. Το HostGator ήταν από την πρώτη ομάδα μεγάλων εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων που συμμετείχαν στην πράσινη φιλοξενία, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών για την αντιστάθμιση του άνθρακα και τη μείωση των περιβαλλοντικών αποβλήτων.


Κριτικές Hostgator

Εάν υπήρχε ένα Wal-Mart της φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα δείξαμε το GoDaddy. Το HostGator τότε, μοιάζει περισσότερο με το Target: ίσως δεν είναι τόσο τεράστιο ή πολύ γνωστό, αλλά με παρόμοια χαμηλές τιμές και μια πιο εκλεπτυσμένη φήμη που σχετίζεται με την επωνυμία τους. Το HostGator είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης με έκπτωση για νέους webmasters.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Η επίσημη κριτική μας για το HostGator

Το HostGator είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες φιλοξενίας στον κόσμο και για εξαιρετικούς λόγους. Η τιμολόγηση του HostGator είναι μερικές από τις χαμηλότερες τιμές και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων δημιουργίας ιστοσελίδων χωρίς επιπλέον κόστος. Είναι τόσο σίγουροι για το προϊόν τους που προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών και σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε το cPanel πριν από την αγορά. Η υποστήριξη HostGator είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης μιας δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας. Όμως, ενώ ένας εκπρόσωπος υποστήριξης μπορεί να είναι πάντα στη διάθεσή σας, η ομάδα υποστήριξης του HostGator δεν έχει τη φήμη ότι είναι πάντα εξαιρετικά χρήσιμη. Για να μην φοβόμαστε, με τόσο μεγάλο αριθμό πελατών, τα φόρουμ υποστήριξης που δημιουργούνται από τους χρήστες είναι απίστευτα ισχυρά. Και για τόσο χαμηλό κόστος, είναι δύσκολο να παραπονεθεί. Συνολικά, το HostGator είναι εύκολο στη χρήση και έχει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους webmaster.

 

Καλύτερα χαρακτηριστικά του HostGator Plans

Εάν είστε σαν τους περισσότερους webmaster, οι κορυφαίες προτεραιότητές σας σε έναν οικοδεσπότη Ιστού είναι πιθανώς εύχρηστες υπηρεσίες, άμεσα διαθέσιμη υποστήριξη πελατών και γρήγορος χρόνος λειτουργίας – όλα για εξαιρετική αξία. Το HostGator πληροί σίγουρα αυτά τα κριτήρια και μετά μερικά. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά του HostGator:

1. Υποστήριξη HostGator – Ζωντανή συνομιλία & Περισσότερο

Οι περισσότερες από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων αυτές τις μέρες προσφέρουν υποστήριξη 24/7, αλλά πολλές περιορίζουν τα κανάλια υποστήριξής τους κατά τις ώρες κλεισίματος. Η υποστήριξη του HostGator είναι πάντα διαθέσιμη, σε οποιοδήποτε μέσο επιλέγετε. Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι η αγαπημένη μας από αυτές τις μεθόδους για τις γρήγορες και αποτελεσματικές απαντήσεις που μπορείτε να λάβετε για γρήγορες ερωτήσεις και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, ο χρόνος διακοπής λειτουργίας έχει δαπανηρές επιπτώσεις. Όταν χρειάζεστε βοήθεια αμέσως, το να γνωρίζετε ότι θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με ζωντανό άτομο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι μια εξαιρετικά καθησυχαστική πτυχή των υπηρεσιών υποστήριξης του HostGator. Φυσικά, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για αυτές τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, είναι πιθανό να βρείτε την απάντηση που αναζητάτε στο HostGator’s εκτεταμένη φόρουμ χρηστών. Εξάλλου, υπάρχει ένα μεγάλο όφελος από τη χρήση της ίδιας πλατφόρμας με εκατομμύρια άλλους – είναι πιθανό κάποιος να έχει ήδη αντιμετωπίσει και να λύσει όλα τα προβλήματά σας.

2. HostGator Τιμολόγηση – Εγγύηση εκτεταμένης επιστροφής χρημάτων

Σε τόσο χαμηλό σημείο τιμής, θα ήταν δύσκολο ακόμη και για τους πιο διάσημους webmaster να ισχυριστούν ότι δεν παίρνουν την αξία των χρημάτων τους. Η HostGator είναι αρκετά σίγουρη για να προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών – η οποία είναι 50% μεγαλύτερη από το βιομηχανικό πρότυπο των 30 ημερών. Το HostGator σας διευκολύνει να τα δοκιμάσετε χωρίς να κάνετε μεγάλη δέσμευση. Όπου άλλες εταιρείες, όπως το SiteGround, προσφέρουν μόνο συμβόλαια για όλο το χρόνο που απαιτούν από εσάς να πληρώσετε μια μάζα μετρητών στην αρχή, τα χαμηλά προγράμματα πληρωμών του HostGator από μήνα σε μήνα σας προσφέρουν μεγάλη ευελιξία. Αυτό είναι ένα ιδανικό συγκρότημα για κάποιον που προσπαθεί να δοκιμάσει πολλά βραχυπρόθεσμα έργα ταυτόχρονα.

3. Συμβατότητα HostGator WordPress

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress, η μετακίνησή του στο HostGator είναι απίστευτα εύκολη. Δημιούργησαν ένα μη αυτόματο εργαλείο μετεγκατάστασης που οι περισσότεροι μπορούν να καταλάβουν μέσα σε λίγα λεπτά. Και αν θέλετε να γίνει ακόμα πιο γρήγορα, διαθέτουν ακόμη και ένα εργαλείο μετεγκατάστασης WordPress με 1 κλικ. Επιπλέον, το HostGator διατίθεται στάνταρ με το cPanel, το οποίο το εγχειρίδιο χρήσης WordPress συχνά υποθέτει ότι χρησιμοποιείτε ήδη. Συνοπτικά, η σχέση HostGator WordPress είναι απρόσκοπτη, καθιστώντας έτσι μια εύκολη επιλογή για όποιον χρησιμοποιεί το WordPress CMS.

Εκτός από το WordPress και το cPanel, το HostGator προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία άλλων εφαρμογών με ένα κλικ και ανοιχτού κώδικα που θα κάνουν τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ιστότοπού σας αεράκι. Προσφέρουν 4.500 δωρεάν πρότυπα, λογισμικό blogging, κάρρα αγορών, wikis, CMS και άλλα. Το καλύτερο είναι ότι όλες αυτές οι λειτουργίες είναι στάνταρ ως μέρος του πακέτου σας. Εάν δεν θέλετε να χάνετε χρόνο και ψυχική ενέργεια να ψωνίζετε για διάφορα πρόσθετα και λειτουργίες, το HostGator μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Μην ξεχνάτε γνωρίζοντας ότι έχουν διαλέξει μερικά υπέροχα και όλα είναι ήδη ενσωματωμένα.

4. Απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μόλις αγοράσετε έναν τομέα, μπορείτε να ρυθμίσετε όσες δωρεάν διευθύνσεις email θέλετε. Πραγματικά! Όσα περισσότερα θέλετε!

5. Δωρεάν δοκιμή του HostGator cPanel

Το HostGator σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τα εργαλεία cPanel και διαχείρισης, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε μόνοι σας πριν γίνετε πελάτης. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και τα πρότυπά τους. Μέχρι τη λήψη μιας απόφασης αγοράς, θα έχετε μια πολύ καλή ιδέα εάν το HostGator είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτή η δοκιμή δεν συνοδεύεται από το πλήρες πακέτο που θα λάβατε κατά την εγγραφή σας, αλλά είναι αρκετά γενναιόδωρο, δεδομένου ότι λίγοι οικοδεσπότες παρέχουν στους πιθανούς αγοραστές δωρεάν πρόσβαση. Αλλά αν ψάχνετε για μια εταιρεία φιλοξενίας που θα σας προσφέρει μια εντελώς δωρεάν δοκιμή ΟΛΩΝ των υπηρεσιών τους, ρίξτε μια ματιά στο Site5. Θα σας αφήσουν να ξεκινήσετε τη φιλοξενία για 30 ημέρες χωρίς πληρωμή.

 

Μειονεκτήματα του HostGator Hosting

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναδούμε – καμία εταιρεία φιλοξενίας δεν είναι τέλεια. Ακόμα και το HostGator έχει μερικά σφάλματα που μπορούν να αντέξουν οικονομικά αν ήθελαν να είναι στην κορυφή.

1. Συχνά σπάνια αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή

Δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών τους μία φορά την εβδομάδα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τις προσιτές κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας, αυτό μπορεί ή όχι να το κάνει για εσάς. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να είναι τέλειο. Ωστόσο, εάν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας πιο συχνά από αυτόν με σημαντικές πληροφορίες για την αποστολή, ίσως θελήσετε να αναζητήσετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους ή μια προσθήκη WordPress που θα κάνει τη δουλειά για εσάς.

2. Το Cloud Hosting δεν προσφέρεται

Το Cloud hosting θα επέτρεπε στην εταιρεία να παρέχει ένα πολύ πιο επεκτάσιμο πρόγραμμα φιλοξενίας και, επομένως, είναι κρίμα που δεν προσφέρεται. Εάν προσέφεραν ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cloud, θα έχετε την επιλογή να πληρώσετε μόνο για τον χώρο και τους πόρους που χρησιμοποιείτε αντί για μια σταθερή μηνιαία τιμή. Επιπλέον, το cloud hosting εκτιμάται για τον πλεονασμό του – οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται σε πολλούς διακομιστές. Εάν κάτι δεν πάει καλά με έναν διακομιστή, έχουν φυσικά αντίγραφα ασφαλείας ενσωματωμένα στο σύστημα. Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο δεδομένου ότι το HostGator δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας μόνο των βάσεων δεδομένων τους μία φορά την εβδομάδα. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε έναν τόνο ζωτικών πληροφοριών, το HostGator πιθανώς δεν είναι ο σωστός οικοδεσπότης για εσάς. Δεν πρόκειται για τεράστια συμφωνία αν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που χρειάζεται λίγο πολύ βασικές πληροφορίες στο διαδίκτυο. Αλλά για οποιαδήποτε επιχείρηση ή εταιρεία που απαιτεί τη δική τους βάση δεδομένων, μπορεί να έχει πιο νόημα να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που περιλαμβάνει επιλογές τόσο για κοινόχρηστη όσο και για φιλοξενία cloud.

3. Έλλειψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων & Προστασία από ιό

Ενώ εκτιμούμε τη δυνατότητα δημιουργίας όσων διευθύνσεων email χρειάζεστε, η σοβαρή έλλειψη ενσωματωμένης προστασίας από spam και ιούς στο λογισμικό email του HostGator είναι μια τεράστια απογοήτευση. Σε μια εποχή που τα ανεπιθύμητα μηνύματα πολλαπλασιάζονται εκθετικά, και όπου όλοι έχουμε συνηθίσει το δωρεάν και εύκολο φιλτράρισμα προγραμμάτων όπως το GMail, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί κάποιος θα μπορούσε να εργαστεί πρόθυμα από την πύλη WebMail του HostGator. Το Competitor A2 Hosting προσφέρει επίσης απεριόριστες διευθύνσεις email, αλλά η πλατφόρμα τους περιλαμβάνει ενσωματωμένη προστασία από spam και ιούς.

Συμπέρασμα:

Με χαμηλά μηνιαία τέλη, χωρίς χρέωση ρύθμισης και όλα τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και τις επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενδέχεται να μην χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο από το HostGator για τις βασικές σας ανάγκες φιλοξενίας. Ταιριάζουν καλά με την εξυπηρέτηση πελατών, έχουν μια τεράστια προσφορά επιλογών υπηρεσίας και σας δίνουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε πριν τα αγοράσετε. Εάν προσπαθούσατε πραγματικά να πληρώσετε το ελάχιστο για έναν ιστότοπο χωρίς ψώνια, υπάρχουν φθηνότερες επιλογές όπως το WebHostingPad. Ωστόσο, το HostGator είναι ίσως η καλύτερη αξία στην αγορά για τη φιλοξενία προϋπολογισμού. Υπάρχει ένας λόγος που το HostGator κατατάσσεται πάντα ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες Κριτικές Hostgator 3.8 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (18 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Εκτεταμένη εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 2. Μεγάλη ποικιλία από υπέροχα εργαλεία ιστότοπου
 3. Απεριόριστες διευθύνσεις email
 4. Υποστήριξη συνομιλίας 24/7

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς φιλοξενία σύννεφων
 2. Δεν υπάρχει εισαγωγή WordPress ενός βήματος
 3. Συχνά σπάνια αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή
 4. Έλλειψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου & προστασία από ιούς

Περίληψη Το HostGator είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους webmaster που αναζητούν ένα πρόγραμμα φιλοξενίας χαμηλού κόστους με εύχρηστες λειτουργίες. Η τιμολόγηση του HostGator είναι μερικές από τις χαμηλότερες στην αγορά, καθώς και εξαιρετικά εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων και email που παρέχονται δωρεάν ως μέρος του πακέτου. Και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, έχετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε το σχέδιό σας προτού δεσμεύσετε. Και με την εξυπηρέτηση πελατών 24/7 μέσω διαφόρων μέσων, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής συνομιλίας, η υποστήριξη του HostGator ανταποκρίνεται γρήγορα σε κάθε ερώτημά σας. Υποστήριξη3.5 Ταχύτητα4Δυνατότητες3.5Αξία4.5Διαφάνεια3.5

Συνήθεις ερωτήσεις για το HostGator Hosting

Είναι το HostGator μια καλή επιλογή για τη φιλοξενία του ιστοτόπου μου στο WordPress?

Ναι, το HostGator είναι ένας από τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους τομείς φιλοξενίας ιστοσελίδων για τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress. Θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης είναι απρόσκοπτη. Η συμβατότητα με το HostGator WordPress είναι πολύ απλή, καθιστώντας εύκολη τη λειτουργία του ιστότοπού σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Είναι δυνατή η μετεγκατάσταση του τρέχοντος ιστότοπού μου στο WordPress στο HostGator?

Ναί! Το HostGator σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τις πληροφορίες του ιστότοπού σας σε έναν λογαριασμό HostGator χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας σάς προσφέρουν μια δωρεάν μεταφορά αυτών των δεδομένων. Τα προγράμματα VPS και αποκλειστικών διακομιστών λαμβάνουν απεριόριστες ευκαιρίες μεταφοράς.

Το HostGator προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών?

Ναι, το HostGator προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών. Έχουν ένα πρόγραμμα πληρωμών προμήθειας πωλήσεων. Η πληρωμή που λαμβάνετε ισούται με τον αριθμό των εγγραφών που έχετε στο λογαριασμό σας. Καθώς ο αριθμός αυτός αυξάνεται, η πληρωμή προμήθειας πωλήσεων αυξάνεται.

Κατά την εγγραφή στο HostGator, περιλαμβάνεται ένα όνομα τομέα σε αυτήν τη διαδικασία; Ή αγοράζει έναν τομέα ξεχωριστή συναλλαγή?

Το HostGator δεν σας παρέχει όνομα τομέα ως μέρος του νέου σας λογαριασμού φιλοξενίας. Εάν δεν διαθέτετε ήδη, θα πρέπει να πάτε αλλού για να αγοράσετε τον τομέα σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει τέλος εγγραφής τομέα για τη μεταφορά ενός ονόματος domain στους διακομιστές του HostGator.

Θα μου επιτρέψει το HostGator να αγοράσω μια αυτόνομη εγγραφή τομέα; Προσφέρουν εγγραφή απορρήτου WHOIS?

Ναι, το HostGator σας δίνει την ευκαιρία να έχετε πλήρη διαχείριση και επιλογές αγοράς για κάθε αυτόνομο τομέα που επιθυμείτε, αρκεί το όνομα τομέα να είναι διαθέσιμο. Η εγγραφή απορρήτου WHOIS είναι επίσης διαθέσιμη με ονομαστική χρέωση.

Είναι το HostGator μια καλή επιλογή για τον ιστότοπό μου ηλεκτρονικού εμπορίου?

Το HostGator είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Παρέχουν πιστοποιητικά SSL για όλους τους ιστότοπους στους κεντρικούς υπολογιστές τους, καθιστώντας ασφαλείς τις συναλλαγές του ιστότοπού σας. Έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ιδιωτική διεύθυνση IP, καθώς και πλήρη υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών, για να βοηθήσετε όποτε χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια. Επιπλέον, θα λάβετε πρόσβαση στις βιβλιοθήκες λειτουργιών και εφαρμογών που μπορούν να βελτιώσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Το HostGator προσφέρει φιλοξενία Linux ή Windows?

Η κύρια εξειδίκευση του HostGator είναι σε συστήματα που βασίζονται σε LAMP, όπως Linux, Apache, MySQL και PHP. Ωστόσο, προσφέρουν επίσης ένα σύστημα που βασίζεται στα Windows και για τους προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς τους πελάτες.

Θα μπορώ να λαμβάνω διαχειριζόμενες υπηρεσίες με τον λογαριασμό μου στο HostGator?

Το HostGator παρέχει πλήρεις επιλογές διαχείρισης για πελάτες που βρίσκονται σε κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας.

Τι είδους επιλογές φιλοξενίας VPS προσφέρει το HostGator?

Το HostGator σας δίνει την ευκαιρία να έχετε λογαριασμό διακομιστή VPS που χρησιμοποιεί ένα σύστημα CentOS Linux. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές λογαριασμού που μπορείτε να επιλέξετε και αυτή που επιλέγετε εξαρτάται από τον τύπο της ταχύτητας απόδοσης και τις δυνατότητες που επιθυμείτε.

Τι γλώσσες ανάπτυξης υποστηρίζει το HostGator?

Το HostGator υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία γλωσσών ανάπτυξης, οπότε ανεξάρτητα από τη γλώσσα στην οποία εκτελείται ο ιστότοπός σας, το HostGator είναι πιθανώς ένα ασφαλές στοίχημα. Όταν διαθέτετε VPS ή αποκλειστικό λογαριασμό φιλοξενίας διακομιστή, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα ανάπτυξης της επιλογής σας.

Για το σύστημα φιλοξενίας Linux, υποστηρίζουν τις ακόλουθες γλώσσες: MySQL; Βάση δεδομένων με πρόσβαση PHPMyadmin. CGI; Γρήγορο CGI; PHP 5; Ruby on Rails; PerL; Python και SSI

Για το σύστημα φιλοξενίας των Windows, υποστηρίζουν τις ακόλουθες γλώσσες: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python και SSI.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το HostGator για να φιλοξενήσω μεμονωμένες εικόνες ή γκαλερί στον ιστότοπό μου?

Το HostGator σας διευκολύνει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας για να εμφανίσετε εικόνες και γκαλερί εικόνων στον ιστότοπό σας. Έχετε πρόσβαση σε πολλές ποικιλίες εφαρμογών συλλογής εικόνων μέσω του προγράμματος HostGator QuickInstall Software που βρίσκεται στην ενότητα του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας. Όλοι οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί του HostGator έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης εικόνων.

Πώς δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του HostGator στον ιστότοπό μου?

Το HostGator παρέχει ένα αυτόματο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για κοινόχρηστους λογαριασμούς, μεταπωλητές και λογαριασμούς φιλοξενίας VPS που είναι κάτω από 20 GB και έχουν 100.000 εισόδους. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα. Δεν παρέχουν ένα αυτόματο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αποκλειστικούς λογαριασμούς διακομιστή. Ωστόσο, έχετε τη διαθέσιμη επιλογή για να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αυτόν τον τύπο λογαριασμού φιλοξενίας.

Πόσες διευθύνσεις email λαμβάνω με λογαριασμό HostGator; Υπάρχει απαίτηση diskspace για αυτές τις διευθύνσεις email?

Εάν διαθέτετε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, λαμβάνετε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχετε επίσης απεριόριστο χώρο στο δίσκο για τη φιλοξενία αυτών των λογαριασμών. Εάν διαθέτετε VPS ή ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστών, λαμβάνετε επίσης απεριόριστους λογαριασμούς διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, ο περιορισμός χώρου στο δίσκο είναι ισοδύναμος με τον συγκεκριμένο περιορισμό χώρου στο δίσκο για το ακριβές πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Γιατί έλαβα μια ειδοποίηση από το HostGator ότι ο ιστότοπός μου κάνει κατάχρηση των πόρων του διακομιστή; Τι είδους μέτρα πρέπει να κάνω για να επιλύσω αυτό το ζήτημα?

Η ειδοποίηση που λάβατε αντιμετωπίζει μια κατάσταση όπου ο συγκεκριμένος ιστότοπός σας χρησιμοποιεί περισσότερα από το μερίδιο των πόρων κοινόχρηστου διακομιστή HostGator. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, επειδή δεν ειδοποιείτε όταν ξεκινάτε να πλησιάζετε το όριο, μόνο αφού έχετε ήδη παραιτηθεί. Η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι να επανεξετάσετε τις απαιτήσεις ορίου HostGator για βασικές περιοχές του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των ορίων λογαριασμού, της χρήσης πόρων CPU και των ορίων φιλοξενίας διευθύνσεων email. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες στην πύλη υποστήριξης HostGator.

Η επόμενη πορεία δράσης σας θα είναι να επιλύσετε το πρόβλημα και να βρείτε έναν τρόπο μείωσης του ποσού των πόρων διακομιστή που χρειάζεται ο ιστότοπός σας για να λειτουργήσει σωστά. Η εξυπηρέτηση πελατών HostGator θα σας βοηθήσει ευχαρίστως στον εντοπισμό του προβλήματος και θα συνεργαστεί μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος και την κατάργηση του λογαριασμού σας από την αναστολή.

Γιατί το νέο μου όνομα τομέα δεν λειτουργεί ακόμη; Υπάρχουν πρόσθετα βήματα που πρέπει να κάνω πρώτα για να λειτουργήσει με τον ιστότοπό μου?

Εάν αγοράσετε το όνομα τομέα σας μαζί με τον λογαριασμό φιλοξενίας διακομιστή HostGator, ενδέχεται να χρειαστούν μερικά επιπλέον λεπτά για να συνδέσετε τα δύο στοιχεία μαζί. Θα πρέπει να περιμένετε να πραγματοποιηθεί η διάδοση DNS προτού εμφανιστεί το όνομα στον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Η διαδικασία διάδοσης DNS μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από 24 έως 48 ώρες για να αρχίσει να λειτουργεί σωστά.

Εάν το όνομα τομέα και ο λογαριασμός φιλοξενίας διακομιστή HostGator είναι ξεχωριστές αγορές, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το όνομα τομέα συσχετίζεται σωστά με το πακέτο λογαριασμού φιλοξενίας. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ονομάτων τομέα σας στον κατάλογο WHOIS για να δείτε πώς ρυθμίζεται η διαμόρφωση του ονόματος τομέα σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές ονομάτων οδηγούν στο νέο λογαριασμό φιλοξενίας διακομιστή HostGator. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση αυτού του ζητήματος, εάν είναι απαραίτητο.

Θέλω να διαμορφώσω τις ρυθμίσεις DNS για τον λογαριασμό μου μεταπωλητή. Τι είναι ένας ιδιωτικός διακομιστής ονόματος?

Ένας ιδιωτικός διακομιστής ονόματος είναι μια έκδοση του τυπικού διακομιστή DNS που οι περισσότεροι ιστότοποι απαιτούν να λειτουργούν σωστά. Ο ιδιωτικός διακομιστής ονόματος για τον λογαριασμό μεταπωλητή σας θα δείχνει προς ένα συγκεκριμένο όνομα φιλοξενίας τομέα που δεν συσχετίζεται με τους λογαριασμούς διακομιστή HostGator. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιδιωτικό διακομιστή ονομάτων μόνο σε HostGator VPS, μεταπωλητή ή αποκλειστικό λογαριασμό διακομιστή. Δεν είναι διαθέσιμο για λογαριασμούς κεντρικών υπολογιστών HostGator, μωρών ή επιχειρήσεων.

Ποιο πρόγραμμα HostGator είναι καλύτερο για τον συγκεκριμένο ιστότοπό μου?

Το HostGator προσφέρει τέσσερις βασικούς τύπους λογαριασμών φιλοξενίας διακομιστών. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν: κοινή φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, φιλοξενία VPS και αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή. Ο καθένας διαθέτει το δικό του σύνολο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Απλώς πρέπει να αποφασίσετε ποιες δυνατότητες είναι οι πιο σημαντικές για την εμπειρία φιλοξενίας του ιστότοπού σας και να επιλέξετε την επιλογή φιλοξενίας που ταιριάζει καλύτερα σε αυτές τις ανάγκες.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των επιλογών λογαριασμού φιλοξενίας.

 • Κοινόχρηστο: Μπορείτε να έχετε περισσότερους από έναν λειτουργικούς ιστότοπους κάθε φορά. Εξυπηρετείτε ως διαχειριστής ιστότοπου για κάθε ιστότοπο με το HostGator διαθέσιμο για βοήθεια ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Μεταπωλητής: Λειτουργείτε ως εταιρεία φιλοξενίας επιτρέποντας σε άλλους να φιλοξενούν τον ιστότοπό τους εκτός του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Είστε υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους και τη μεταχείριση του λογαριασμού.
 • VPS: Έχετε πρόσβαση σε περισσότερη εγκατάσταση λογισμικού με αυτόν τον λογαριασμό κεντρικού υπολογιστή. Είναι μια αναβάθμιση από κοινόχρηστο ή μεταπωλητή λογαριασμό φιλοξενίας.
 • Αφιερωμένο: Έχετε ελεύθερη εμβέλεια σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπού σας, τις πληροφορίες που περιέχει και ποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό. Είναι δημοφιλές για μεγαλύτερες εταιρείες που χρειάζονται φιλοξενία ιστοσελίδων.

Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών του HostGator μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ποιος λογαριασμός φιλοξενίας ταιριάζει καλύτερα με αυτό που χρειάζεστε για τον συγκεκριμένο ιστότοπό σας.

Τι είδους εγγύηση χρόνου λειτουργίας έχει το HostGator?

Το HostGator έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, η οποία μεταφράζεται σε επιδόματα 8,76 ώρες διακοπής λειτουργίας ανά έτος. Περισσότερα στο HostGator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map