Κριτικές HostMonster Μάιος 2020 – Τιμολόγηση & πακέτα φιλοξενίας

Contents

Τι είναι το HostMonster Hosting?

Το HostMonster είναι μια αμερικανική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ιδρύθηκε το 1996 και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Endurance International Group.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία HostMonster?

Όπως και πάρα πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας που ανήκουν στην EIG, το HostMonster δεν συμβαδίζει με τα βιομηχανικά πρότυπα για ταχύτητα, χρόνο λειτουργίας και εξυπηρέτηση πελατών. Ενώ τα πακέτα ασφαλείας και η απλή, συντηρητική επωνυμία τους μπορεί να είναι ελκυστικά για πολλούς, η απόδοσή τους στους περισσότερους τομείς εξυπηρέτησης είναι σταθερά υποτιμητική.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα Κριτικές HostMonster 2.3 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (4 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Δωρεάν τομέας για έως ένα έτος
 2. Απεριόριστοι τομείς, υποτομείς και εύρος ζώνης
 3. Στερεά χαρακτηριστικά ασφαλείας

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς τιμολόγηση από μήνα σε μήνα
 2. Κάτω από το μέσο όρο στην ταχύτητα και το χρόνο λειτουργίας
 3. Κακή φήμη εξυπηρέτησης πελατών
 4. Χωρίς δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας
 5. Πολλά Upsells

Υποστήριξη2Speed2Features3Value2.5Διαφάνεια2

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας HostMonster.

Παρά την ιδιότητά τους ως βετεράνων του κλάδου, το HostMonster είναι δυστυχώς μια ακόμη περίπτωση παρακμής της υπηρεσίας και της αποτυχίας καινοτομίας μετά από εξαγορά από την EIG. Όπως και οι θυγατρικές εταιρείες iPage και FatCow, το HostMonster υπολείπεται σημαντικά σε όλους τους πιο σημαντικούς δείκτες μιας ποιοτικής εταιρείας φιλοξενίας. Συγκεκριμένα: Ταχύτητα, χρόνος λειτουργίας και υποστήριξη πελατών. Προσθέστε μια μπερδεμένη δομή τιμολόγησης, αναβαθμίσεις και την απουσία ενός ενημερωμένου βήματος πωλήσεων και πρέπει να πούμε ότι δεν θα συνιστούσαμε το HostMonster.

Καλύτερες δυνατότητες της φιλοξενίας HostMonster

Παρόλο που σας προτείνουμε να μεταβιβάσετε το HostMonster, αξίζει να αναφέρετε τις δυνατότητές τους που μπορεί να σας οδήγησαν να τις εξετάσετε πρώτα. Πρώτον, η επωνυμία τους είναι απλή και συντηρητική, κάτι που μπορεί να προσελκύσει αυτούς που είναι λίγο συγκλονισμένοι από εταιρείες τεχνολογίας flashier και πολύ τεχνική γλώσσα. Επιπλέον, το απεριόριστο εύρος ζώνης και οι τομείς είναι ένα ωραίο πλεονέκτημα! Αλλά το πιο σημαντικό, προσφέρουν ένα πολύ ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας, το οποίο ακόμη και μας εντυπωσίασε. Εδώ είναι η κουτάλα

Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων

Ενώ το WordPress είναι γενικά το πρότυπο για εταιρείες φιλοξενίας και υπάρχουν πολλοί πόροι για να βοηθήσουν ακόμη και τον λιγότερο τεχνολογικό χρήστη να ξεκινήσει να λειτουργεί ένα πρότυπο, είναι παρηγορητικό για ορισμένους να έχουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων “What You See Is What You Get”. Το HostMonster χρησιμοποιεί το Weebly, το οποίο είναι εξαιρετικά διαισθητικό και θεωρείται καλά στον κλάδο. Απλώς λάβετε υπόψη ότι εάν μια εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην προσφορά ενός δωρεάν δημιουργού ιστότοπων, ο δημογραφικός στόχος της γενικά δεν είναι το πλήθος των τεχνικών. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων για να κατεβάσετε ένα πρότυπο WordPress, το οποίο μπορεί ακόμη και να είναι ευκολότερο από τη μεταφορά και απόθεση του ιστότοπού σας μέσω του Weebly. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά μιλάει πολύ για το βάθος των γνώσεων που έχουν οι περισσότεροι πελάτες τους κατά την εγγραφή τους στις υπηρεσίες τους.

Δωρεάν τομέας για έως ένα έτος.

Ένα καλό ποσοστό των εταιρειών φιλοξενίας προσφέρουν αυτή τη συμφωνία, οπότε το HostMonster δεν είναι καθόλου απολύτως. Ωστόσο, αυτό είναι ένα καλό προνόμιο!

Απεριόριστο εύρος ζώνης, τομείς, υποτομείς, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευση

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, σωστά; Αυτό είναι σίγουρα πολύ καλό αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε πολλούς μικρούς, απλούς ιστότοπους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όταν οι εταιρείες φιλοξενίας λένε «απεριόριστες» όσον αφορά τα βασικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούσατε να ανεβάσετε άπειρα δεδομένα σε άπειρους ιστότοπους. Τις περισσότερες φορές, και στην περίπτωση του HostMonster, τοποθετούν ένα όριο σε όλα τα δεδομένα, απλώς δεν το διαφημίζουν. Επιπλέον, ο ιστότοπός σας μπορεί να φορτώνει δεδομένα τόσο γρήγορα όσο μπορεί να επικοινωνεί με τον διακομιστή. Η ποιότητα του υλικού στο τέλος είναι αυτό που πραγματικά καθορίζει πόσο «απεριόριστο» είναι το πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά απεριόριστη φιλοξενία, σας προτείνουμε να κοιτάξετε στο DreamHost.

Περιλαμβάνεται πλήρης ασφάλεια

Ο τομέας όπου το HostMonster βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό είναι το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν στα πιο βασικά τους σχέδια. Στην κοινόχρηστη φιλοξενία περιλαμβάνονται πιστοποιητικά SSL, προστασία καυτών συνδέσεων, πρόσβαση SSH, Spam Assassin και άλλα. Αυτές οι υπηρεσίες αντιμετωπίζουν τις περισσότερες από τις μεγάλες αδυναμίες της φιλοξενίας ιστοσελίδων, δημιουργώντας μια σταθερή βάση προστασίας για τον ιστότοπό σας.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας HostMonster.

Εάν το HostMonster σας άφησε έκκληση για κάποιον από τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε τα ζητήματα που συναντήσαμε μαζί τους. Ενώ δεν υπάρχει τέλεια εταιρεία φιλοξενίας και η απόφασή σας πρέπει πάντα να βασίζεται στις μοναδικές ανάγκες σας, υπάρχουν μερικές redflags που θα πρέπει να είναι εμπόροι σε οποιαδήποτε εταιρεία. Δυστυχώς, το HostMonster δεν πληροί τα βασικά μας πρότυπα σε αρκετούς τομείς.

Επιλογές Pricy Entry-Level & Χωρίς τιμολόγηση από μήνα σε μήνα

Η αρχική τιμολόγηση του HostMonster είναι περίπου στο βιομηχανικό πρότυπο, αλλά αυτό ισχύει μόνο για την αρχική εγγραφή. Προετοιμαστείτε για να δείτε τις τιμές σας πολλαπλασιασμένες σε περίπτωση που επιλέξετε να μείνετε μαζί τους μετά τη λήξη της αρχικής τιμής εισόδου. Επιπλέον, δεν προσφέρουν τιμές από μήνα σε μήνα. Για να λάβετε τη διαφημιζόμενη μηνιαία τιμή, πρέπει να πληρώσετε για 3 χρόνια φιλοξενίας εκ των προτέρων. Αυτή είναι μια τεράστια δέσμευση για μια υπηρεσία που δεν είχατε καν την ευκαιρία να δοκιμάσετε ακόμη. Και η τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών δεν είναι αρκετά μεγάλη για να αποφασίσει αν είστε εντάξει με ένα τόσο μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Κάτω από τη μέση ταχύτητα και το χρόνο λειτουργίας

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι πιθανώς οι δύο μεγαλύτεροι δείκτες για το πόσο καλή είναι μια εταιρεία φιλοξενίας. Σε τελική ανάλυση, η δουλειά τους είναι να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας. Εάν δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν ή να λειτουργούν με τις ταχύτητες που αναμένουν οι χρήστες, τι ακριβώς τους πληρώνετε; Δυστυχώς, το HostMonster δεν μπορεί να παραδώσει σε αυτόν τον τομέα. Αν και δεν έχουν το χειρότερο ιστορικό που έχουμε δει, είναι σταθερά κάτω από το βιομηχανικό πρότυπο και στους δύο τομείς. Όταν ο μέσος όρος μεταξύ των εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων βρίσκεται στο 99,94% χρόνο λειτουργίας και 700 ms σε ώρες φόρτωσης σελίδας, το HostMonster υπολείπεται και των δύο δεικτών με 99,91% uptime και περίπου 880 mms σε χρόνο φόρτωσης σελίδας. Εάν αυτοί οι παράγοντες είναι πραγματικά σημαντικοί για εσάς (που θα έπρεπε να είναι), ρίξτε μια ματιά στην A2 Hosting, την κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ταχύτητας και του χρόνου λειτουργίας. Μια άλλη εταιρεία που λαμβάνει σοβαρά υπόψη αυτά τα πράγματα είναι η JaguarPC, η οποία θα σας επιστρέψει 10 φορές την τιμή για κάθε ώρα διακοπής της εμπειρίας του ιστότοπού σας.

Εξηγήσεις σύγχυσης χαρακτηριστικών & Πώληση

Ο ιστότοπος του HostMonster δεν μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς περιλαμβάνεται στα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους, μια άλλη απόδειξη για το γεγονός ότι στοχεύουν πελάτες χωρίς πολλές τεχνικές γνώσεις. Αυτό οδηγεί σε μια πραγματικά συγκεχυμένη διαδικασία αναχώρησης στην οποία ενδέχεται να καταλήξετε να πληρώνετε επιπλέον για λειτουργίες που πιστεύατε ότι συμπεριλήφθηκαν. Η αρχική σελίδα δυνατοτήτων μπορεί να σας οδηγήσει να πιστέψετε ότι λαμβάνετε δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων (αρκετά τυπικά στον κλάδο), αλλά κατά το check out συνειδητοποιείτε ότι αυτό κοστίζει επιπλέον 3 $ ανά μήνα.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Ενώ μπορείτε να περιμένετε ότι η εξυπηρέτηση πελατών του HostMonster θα απαντήσει στα ερωτήματά σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (περίπου 10 λεπτά για να συνδεθείτε μέσω άμεσης συνομιλίας και άλλα 2-3 λεπτά μεταξύ των απαντήσεων), μην περιμένετε την πιο ενημερωμένη βοήθεια. Οι τυπικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων προσφέρονται συχνά ακόμη και όταν η ερώτησή σας είναι πολύ πιο συγκεκριμένη. Επιπλέον, μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα συγκεντρώσει έναν αριθμό απογοητευμένων ιστοριών εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό τείνει να είναι ένα πρότυπο μεταξύ των εταιρειών που ανήκουν στην EIG, γεγονός που μας οδηγεί να υποθέσουμε ότι οι προτεραιότητες μετά την εξαγορά γενικά δεν περιλαμβάνουν επενδύσεις στην υποστήριξη πελατών.

Συμπέρασμα

Δεν συνιστούμε το HostMonster, εάν μόνο για το γεγονός ότι έχουν τιμές πάνω από τον μέσο όρο, αλλά αποδίδουν κάτω από τον μέσο όρο. Η μοναδική δυνατότητα εξαργύρωσης είναι η ολοκληρωμένη ασφάλεια ως μέρος της βασικής κοινής φιλοξενίας. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, η πληρωμή λίγο επιπλέον ανά μήνα για ένα premium σχέδιο ασφάλειας για τον ιστότοπό σας με μια άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων θα κοστίσει το ίδιο και θα οδηγήσει σε καλύτερη εμπειρία πελατών.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Ερωτήσεις και απαντήσεις HostMonster

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε

Το HostMonster ήταν μια δημοφιλής επιλογή για πολλά άτομα που αναζητούν φιλοξενία Ιστού σε χαμηλές τιμές. Ως μέρος πολλαπλών ομίλων εταιρειών – πρώτα ως τρίο εταιρειών φιλοξενίας και έπειτα μέρος μιας μεγαλύτερης εταιρείας – ήταν μια από τις λιγότερο γνωστές επιλογές. Απαντήσαμε στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που έχουν οι χρήστες σχετικά με το HostMonster, ώστε να μπορείτε να λάβετε την καλύτερη απόφαση όταν αναζητάτε εταιρεία φιλοξενίας.

Πότε ξεκίνησε το HostMonster?

Το HostMonster κυκλοφόρησε το 1996 και εδρεύει στο Provo της Γιούτα. Οι HostMonster, Bluehost και FastDomain ήταν στην ίδια οικογένεια, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Matt Heaton, ο οποίος τακτικά ενημέρωνε τους πελάτες στο προσωπικό του blog σχετικά με τις εξελίξεις στις εταιρείες και τις υπηρεσίες τους.

Οι εταιρείες αγοράστηκαν από την EIG, το συγκρότημα που φιλοξενεί το Powerhouse που έχει πλέον περισσότερες από 40 διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας υπό την αιγίδα της. Όπως και με πολλούς από αυτούς, η ιδιοκτησία του Endurance International Group άλλαξε την αντίληψη του HostMonster στον κλάδο.

Το 2011, ο Heaton έγραψε μια ανάρτηση ιστολογίου, όπου επίσης παραιτήθηκε δημοσίως ως Διευθύνων Σύμβουλος, μεταφέροντας τα ηνία στον Dan Handy, ο οποίος κατείχε τη θέση από το 2011 έως το 2015. Ο James Grierson είναι ο τρέχων Διευθύνων Σύμβουλος του HostMonster, φέρνοντας εκτεταμένη εμπειρία στο τραπέζι ως ο συνιδρυτής και δημιουργός SimpleScripts, το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών για προϊόντα ανοιχτού κώδικα.

Ποια είναι η αξίωση της HostMonster για φήμη?

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της HostMonster, η εταιρεία έχει αφιερωθεί στην αξιοπιστία από τότε που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Ειδικεύονται στην ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών και παρέχουν premium πακέτα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών σε χαμηλές τιμές.

Βασίστηκαν τα σχέδιά τους σε ένα απλό πακέτο που μπορεί να αναβαθμιστεί για πρόσθετα οφέλη και δυνατότητες. Η εταιρεία προσφέρει ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας και αξιόπιστες ταχύτητες και ώρες λειτουργίας. Προσφέρουν άμεση παροχή για εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές και αποκλειστική φιλοξενία, πολλαπλές εφαρμογές και επιλογές ασφαλείας, καθώς και δωρεάν ονόματα τομέα με τα νέα τους σχέδια.

Η ιστοσελίδα τους προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη για τους πελάτες:

 • Υψηλότερη εξυπηρέτηση πελατών
 • Το κορυφαίο σύνολο χαρακτηριστικών είναι διαθέσιμο
 • Ποιοτικός εξοπλισμός
 • Ασφαλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Μέγιστη εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας
 • Εξαιρετικά λειτουργικά εργαλεία για τη διαχείριση
 • Στερεές και ειλικρινείς επιχειρηματικές πρακτικές
Μιλώντας για το χρόνο λειτουργίας, πώς είναι το χρόνο λειτουργίας του HostMonster?

Η εταιρεία λέει ότι προσφέρουν το μέγιστο εγγυημένο χρόνο λειτουργίας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα στους όρους τους σχετικά με το χρόνο λειτουργίας τους ή την εγγύηση εάν ο ιστότοπός σας δεν πληροί το ποσοστό λειτουργίας που δηλώνει.

Τώρα, αυτό θα ήταν καλό αν είχαν υπέροχες κριτικές για το χρόνο λειτουργίας τους. Το βιομηχανικό πρότυπο είναι 99,94% uptime, πράγμα που σημαίνει ότι για το 99,94% του μήνα, ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός, σε λειτουργία. Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού εγγυώνται χρόνο λειτουργίας 99,9%. Ο χρόνος διακοπής σε αυτό το επίπεδο είναι περίπου 43 λεπτά κάθε μήνα. Πολλοί από τους οικοδεσπότες Ιστού με αυτήν την εγγύηση εισέρχονται πραγματικά με ένα αξιοσημείωτο 99,99 τοις εκατό – λιγότερο από 4,3 λεπτά κάθε μήνα διακοπής λειτουργίας. Το HostMonster, ωστόσο, δεν είναι ένα από αυτά. Ο μέσος όρος ενός έτους χτυπάει στο 99,91 τοις εκατό και ξεπέρασε τη βιομηχανία λίγο περισσότερο από το μισό του έτους.

Άλλοι, ωστόσο, έχουν βρει ελαφρώς μεγαλύτερη συνέπεια, αλλά για μια περίοδο δοκιμής ενός μηνός.

Τι σημαίνει το HostMonster όταν λένε «απεριόριστο»?

Σύμφωνα με τους όρους και τις πολιτικές τους, το HostMonster δεν θέτει αυθαίρετο όριο στους πόρους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μεμονωμένοι πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι, όσο μπορούν, θα σας δώσουν όλο το χώρο αποθήκευσης, τα αρχεία MySQL, τη μεταφορά αρχείων, τη φιλοξενία τομέα και το εύρος ζώνης που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε με επιτυχία τον ιστότοπό σας. Για τον ιστότοπό σας, αυτό σημαίνει ότι όσο ακολουθείτε τους κανόνες τους, δεν θα βλέπετε αρνητικές επιπτώσεις ή χαμηλότερες ταχύτητες ιστότοπου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσέχετε τη χρήση των πόρων σας, ειδικά σε περιόδους ταχείας ανάπτυξης, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο σύστημα ως σύνολο.

Υπάρχουν όμως ορισμένα κατώτατα όρια. περισσότερα από 200.000 αρχεία, περισσότεροι από 1.000 πίνακες βάσης δεδομένων και περισσότερα από 2 GB MySQL ή PostgreSQL σε μια βάση δεδομένων μπορούν να προκαλέσουν αρνητική και βραδύτερη απόδοση του διακομιστή και μπορεί να σας ζητηθεί να μειώσετε αυτούς τους αριθμούς.

Το HostMonster προσφέρει τακτικά αντίγραφα ασφαλείας?

Ενώ μιλούν για τα ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας τους, οι όροι του HostMonster δηλώνουν ότι εκτελούν περιστασιακά αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν έχουν καμία υποχρέωση να το κάνουν. Δηλώνουν επίσης ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζημιές ή απώλεια αρχείων και ότι δεν θα προσπαθήσουν καν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας λογαριασμών που ξεπερνούν τα 50.000 αρχεία ή 30 GB αποθηκευτικού χώρου.

Πώς είναι η εξυπηρέτηση πελατών του HostMonster?

Η εταιρεία προωθεί την υψηλότερη εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και πάλι, αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου οι κριτικές ποικίλλουν ευρέως. Ένα ποσοστό πελατών ενθουσιάστηκε σχετικά με την εξυπηρέτηση και τον χρόνο απόκρισης της εταιρείας. Είχαν εξαιρετικές συνομιλίες με εξυπηρετικούς αντιπροσώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για τη συνολική τους εμπειρία. Ένα πολύ μεγαλύτερο σώμα, ωστόσο, έχει λιγότερα από τα αστρικά πράγματα να πει για την υπηρεσία της εταιρείας.

Οι πελάτες αναφέρουν ότι οι ιστότοποί τους έκλεισαν χωρίς προειδοποίηση, ότι οι ιστότοποι ήταν ημι-λειτουργικοί και ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει εφαρμογές που περιλαμβάνουν οι ίδιοι στα πακέτα φιλοξενίας τους.

Έχουν λογαριασμούς τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, αν και οι δύο είναι ελαφρώς ξεπερασμένοι. Η τελευταία ανάρτηση του Facebook ήταν το 2014 και το τελευταίο tweet ήταν το μόνο το 2016, που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο.

Δεν προσφέρουν αντίγραφα ασφαλείας, αλλά τι γίνεται με την ασφάλεια και την προστασία για τον ιστότοπό σας?

Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι το ίδιο 41 τοις εκατό των hacks του WordPress οφείλονται σε καταστάσεις με την εταιρεία φιλοξενίας τους. Το HostMonster έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης παρέχοντας στους πελάτες μια ποικιλία λειτουργιών ασφαλείας, εφαρμογών και προσθηκών.

Προσφέρουν πρόσβαση SSH, υποστήριξη SSL, Προστασία Hotlink και Spam Assassin. Προσφέρουν πιστοποίηση SiteLock για τις διαδικτυακές επιχειρηματικές σας συναλλαγές. Επιπλέον, τα ειδικά σχέδια προσφέρουν RAID 1 κατοπτρική αποθήκευση, η οποία προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τα δεδομένα και τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Όταν το HostMonster μιλάει για το κορυφαίο διαθέσιμο σύνολο λειτουργιών, τι σημαίνουν?

Για την τιμή των πακέτων, το HostMonster προσφέρει μια απίστευτα μεγάλη λίστα πλεονεκτημάτων και λειτουργιών για τους πελάτες τους. Περιλαμβάνουν γρήγορη εγκατάσταση για το WordPress, αν και ορισμένοι πελάτες έχουν βρει προβλήματα κατά την εγκατάσταση μερικών από τα πρόσθετα του WordPress. Το HostMonster διευκολύνει τη σύνδεση του Mojo Marketplace, οπότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε από ένα διαφορετικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, όπως το Drupal ή το Joomla.

 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια περιορισμένη, δωρεάν έκδοση του Weebly Sitebuilder για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας.
 • Το CloudFlare ενσωματώνεται στα σχέδιά τους. Ο αντίστροφος διακομιστής μεσολάβησης σάς προσφέρει περισσότερη προστασία από επιθέσεις DDOS και brute force, καθώς και τείχος προστασίας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης εκτεταμένη λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης για να παρέχει στον ιστότοπό σας καλύτερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας.
 • Το HostMonster διαθέτει πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου για να λειτουργήσει ο ιστότοπος πωλήσεών σας, όπως το Agora, το Cube Cart και το καλάθι αγορών Zen Cart, δωρεάν παραγόμενα πιστοποιητικά και καταλόγους με προστασία κωδικού πρόσβασης.

Επιπλέον, περιλαμβάνουν τις τυπικές λειτουργίες, όπως μεταφόρτωση FTP, e-mail, ροή και πραγματική υποστήριξη βίντεο και ήχου, καθώς και μια εκτενή λίστα σεναρίων. Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης το Google AdWords και τις πιστώσεις διαφημίσεων Bing.

Όταν το HostMonster μιλά για ποιοτικό εξοπλισμό, τι σημαίνουν?

Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενούνται σε διακομιστές απόδοσης διπλού τετραπλού επεξεργαστή, με εφεδρική τροφοδοσία UPS και γεννήτριες ντίζελ για εφεδρική ισχύ. Προσφέρουν λειτουργικό σύστημα Linux, με προσαρμοσμένο διακομιστή Web Apache. Προσφέρουν επίσης 24/7 παρακολούθηση δικτύου και πολλαπλές συνδέσεις Ethernet 10 GB.

Το κέντρο δεδομένων της εταιρείας βρίσκεται στο Provo της Γιούτα και προσφέρουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails και Python. Είναι συνδεδεμένο με το τελευταίο σύστημα SONET, το οποίο χρησιμοποιεί σήματα λέιζερ για μετάδοση μέσω γραμμών οπτικών ινών.

Ποια είναι τα εξαιρετικά λειτουργικά εργαλεία για τη διαχείριση?

Το HostMonster εκτελεί το cPanel για τον πίνακα ελέγχου του. Το δέρμα μοιάζει λίγο διαφορετικό, αλλά το γεγονός ότι το παρέχουν για διαχειριστές είναι μια εξαιρετική επιλογή, επειδή όποιος θέλει να αλλάξει κεντρικούς υπολογιστές μπορεί να το κάνει εύκολα. Το cPanel είναι το βιομηχανικό πρότυπο για πίνακες ελέγχου. Επειδή είναι τόσο συνηθισμένο, οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας θα περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορά ιστότοπων για ιστότοπους που εκτελούν το πάνελ.

Επιτρέπουν στους υποψήφιους πελάτες να ελέγξουν τις βελτιώσεις τους στο cPanel για να δουν τι πιστεύουν σωστά στον ιστότοπό τους.

Τι γίνεται αν δεν μου αρέσει το HostMonster?

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και το HostMonster δεν διαφέρει. Υπάρχουν μερικές που προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες εγγυήσεις, που κυμαίνονται από 45 έως 97 ημέρες, οπότε ενώ το HostMonster δεν είναι το καλύτερο, είναι σίγουρα στη μέση του πακέτου. Οι όροι τους απαριθμούν μερικές μη επιστρεπτέες χρεώσεις, αλλά συχνά συνδυάζονται με υπηρεσίες που πληρώνονται για εφαρμογές και πρόσθετα τρίτων. Εφόσον ακυρώσετε τις πρώτες τρεις ημέρες, θα λάβετε όλα τα χρήματά σας, εκτός από τις μη επιστρεπτέες χρεώσεις και τη δωρεάν εγγραφή ονόματος domain ύψους 15,99 $ ανά όνομα.

Οποιαδήποτε στιγμή μετά από τρεις ημέρες, θα λάβετε τα τέλη σας εκτός από τις μη επιστρεπτέες χρεώσεις, το κόστος του ονόματος τομέα των 15,99 $ ανά όνομα και τις χρεώσεις που καταβάλλονται για την Postini ή για μια ειδική IP Μετά από 30 ημέρες, οι μη επιστρεπτέες χρεώσεις και τα τέλη εγκατάστασης εξαιρούνται επίσης από τις ακυρώσεις.

Τα αιτήματα ακύρωσης πρέπει να γίνουν μέσω τηλεφώνου ή διαδικτυακής συνομιλίας.

Τι περιλαμβάνει το HostMonster στα κοινόχρηστα, τυπικά τους σχέδια?

Και τα τρία κοινόχρηστα σχέδια περιλαμβάνουν εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, τυπική απόδοση και έναν τομέα.

 • Βασική φιλοξενία (4,95 $ / μήνα, συνήθως 9,49 $ / μήνα): Οι πελάτες λαμβάνουν έναν ιστότοπο, 50 GB χώρου στο Web και πέντε λογαριασμούς e-mail. Κάθε λογαριασμός λαμβάνει 100 MB ανά λογαριασμό. Λαμβάνετε έναν συμπεριλαμβανόμενο τομέα, πέντε δεσμευμένους τομείς και 25 δευτερεύοντες τομείς.
 • Συν φιλοξενία (6,95 $ / μήνα, συνήθως 12,49 $ / μήνα): Λαμβάνετε 10 ιστότοπους eb με 150 GB χώρου. Κάθε λογαριασμός περιλαμβάνει έναν συμπεριλαμβανόμενο τομέα, 20 δεσμευμένους τομείς και 50 υποτομείς. Οι λογαριασμοί λαμβάνουν 100 λογαριασμούς e-mail, με 500 MB ανά λογαριασμό. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης 150 $ σε προσφορές μάρκετινγκ, 24 $ ετησίως σε έξτρα και έναν λογαριασμό SpamExperts.
 • Prime (6,95 $ / μήνα, συνήθως 14,99 $ / μήνα): Αυτό το κοινόχρηστο πρόγραμμα είναι πραγματικά απεριόριστο, χωρίς όρια σε τοποθεσίες Web, τομείς στάθμευσης, δευτερεύοντες τομείς, λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπάρχει μη μετρημένος χώρος και εύρος ζώνης τοποθεσίας Web. Ο λογαριασμός περιλαμβάνει έναν τομέα που περιλαμβάνεται. Η Prime περιλαμβάνει 200 ​​$ σε προσφορές μάρκετινγκ, 80 $ ετησίως σε πρόσθετα, ένα SpamExperts, ένα απόρρητο τομέα και SiteBackup Pro.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι χαμηλές τιμές είναι μόνο για τον πρώτο όρο και ότι οι τιμές μπορεί να αυξηθούν δραστικά κατά την ανανέωση, όπως ανέφεραν ορισμένοι πελάτες.

Πώς είναι η φιλοξενία VPS του HostMonster?

Εκτός από την άμεση παροχή, η φιλοξενία VPS περιλαμβάνει διαχειριζόμενες υπηρεσίες και εγγυημένους πόρους. Όλα έρχονται με ένα δωρεάν όνομα τομέα και εκτελούν το CentOS 6.5 (64-bit).

 • Τυπικό (14,99 $ / μήνα, συνήθως 29,99 $ / μήνα): Λαμβάνετε διπλό πυρήνα, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / μήνα και μία IP.
 • Βελτιωμένη (29,99 $ / μήνα, συνήθως 59,99 $ / μήνα): Λαμβάνετε διπλό πυρήνα, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / μήνα και δύο IP.
 • Premium (44,99 $ / μήνα, συνήθως 89,99 $ / μήνα): Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τριπλό πυρήνα, μνήμη RAM 6 GB, 120 GB και 3 TB / μήνα, με δύο IP.
 • Ultimate (59,99 $ / μήνα, συνήθως 119,99 $ / μήνα): Το τελικό πρόγραμμα είναι ένα τετραπύρηνο πρόγραμμα, με 8 GB RAM, 240 GB και 4 TB / μήνα. Αυτό περιλαμβάνει επίσης δύο IP.

Έχετε πλήρη πρόσβαση root, δυνατότητα διαχείρισης περισσότερων από ενός λογαριασμών από τον κεντρικό υπολογιστή cPanel και τεχνολογία Cloud όπως το OpenStack και το KVM.

Τι γίνεται με την ειδική φιλοξενία μέσω του HostMonster?

Τα ειδικά σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή και σας επιτρέπουν να προσθέσετε χώρο αποθήκευσης SAN όποτε χρειάζεστε. Προσφέρουν αποκλειστικές γραμμές υποστήριξης για αποκλειστικούς πελάτες διακομιστών, πρόσβαση root και βελτιωμένη προσωρινή αποθήκευση. Περιλαμβάνουν επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα και το CentOS 6.4 (64-bit)

 • Τυπικό (149,99 $ / μήνα): Διπύρηνος επεξεργαστής 2,3 GHz Intel Xeon με 3 MB cache, 4 GB RAM και 500 GB (RAID 1). Υπάρχουν 5 TB / μήνα και τρία IP.
 • Βελτιωμένη (199,99 $ / μήνα): Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Xeon 2,5 GHz με προσωρινή μνήμη 8 MB, μνήμη RAM 8 GB, 1000 GB (RAID 1) και 10 TB / μήνα, με τέσσερις IP.
 • Premium (249,99 $ / μήνα): Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Xeon 3,3 GHz, προσωρινή μνήμη 8 MB, μνήμη RAM 16 GB, 1000 GB (RAID 1), 15 Tb / μήνα και πέντε IP.
Μπορώ να πληρώσω κάθε μήνα?

Το HostMonster είναι μία από τις πολλές εταιρείες φιλοξενίας που δεν προσφέρουν μηνιαίες επιλογές πληρωμής και προσφέρει τις χαμηλότερες δυνατές τιμές όταν εγγραφείτε για μακροχρόνια συμβόλαια. Οι επιλογές περιλαμβάνουν προγράμματα 12-, 24- και 36-μηνών.

Περισσότερα στο HostMonster.com

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map