Κριτικές HostPapa – Είναι το HostPapa Hosting κατάλληλο για τον ιστότοπό σας;

Contents

Τι είναι το HostPapa?

Το HostPapa είναι ένα webhost με έδρα τον Καναδά που ιδρύθηκε το 2009. Το HostPapa είναι ένα από τα φθηνότερα φιλικά προς το περιβάλλον webhost στην αγορά, τροφοδοτώντας τους διακομιστές, τα κέντρα δεδομένων και τα γραφεία τους με 100% ανανεώσιμη ενέργεια. Εκτός από τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας, προσφέρουν επίσης υπηρεσίες VPS και μεταπωλητών.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία HostPapa?

Για μια περιβαλλοντικά συνειδητή εταιρεία φιλοξενίας, το HostPapa είναι πολύ προσιτό και προσφέρει ό, τι οι περισσότεροι αρχάριοι webmaster θα μπορούσαν να χρειαστούν. Το HostPapa είναι ιδανικό για τον πελάτη με περιβαλλοντικό πνεύμα που θέλει να δημιουργήσει έναν απλό ιστότοπο και δεν αναμένει πολλές δυνατότητες κίνησης ή email. Αλλά μια σειρά από κρυφές χρεώσεις και περιορισμούς μπορεί να είναι απογοητευτική για οποιονδήποτε webmaster που σκοπεύει να είναι πιο ενεργός με τον ιστότοπό του. Ενώ προσφέρουν αναβαθμισμένα σχέδια που μπορεί να κάνουν τη δουλειά, η τιμολόγηση του HostPapa δεν είναι φθηνή και το βασικό σχέδιο αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα HostPapa Κριτικές 2.9 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (3 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Εγγύηση άσκησης 99,99%
 2. Ένας από τους φθηνότερους διαθέσιμους οικοδεσπότες Green
 3. Απεριόριστοι τομείς
 4. Υποστήριξη στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά
 5. Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα με συνδρομή ενός έτους

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά τέλη ακύρωσης
 2. Αργός διακομιστής
 3. Η υποστήριξη 24/7 δεν είναι πραγματικά 24/7
 4. Σοβαροί περιορισμοί email
 5. Χωρίς επεκτάσιμα σχέδια φιλοξενίας

Υποστήριξη2.5Speed3Features3Value3.5Διαφάνεια2.5

Η επίσημη κριτική HostPapa

Το HostPapa είναι συσκευασμένο σε μια διεθνή λογική και φιλική προς το περιβάλλον ρητορική που είναι αναμφισβήτητα ελκυστική για πολλούς πελάτες. Και καλύπτουν όλα τα βασικά, με απεριόριστο εύρος ζώνης και εγγύηση χρόνου λειτουργίας και υποστήριξη σε πολλές γλώσσες για εκκίνηση. Όμως, το HostPapa στερείται σοβαρά στην επεκτασιμότητα όταν πρόκειται για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, με πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά και εκτιμήσεις να λείπουν από το βασικό τους πρόγραμμα ή να είναι προσβάσιμα μόνο με την καταβολή κρυφών χρεώσεων. Διαβάστε παρακάτω για να αποφασίσετε εάν οι υπηρεσίες τους είναι κατάλληλες για εσάς.

Καλύτερες δυνατότητες του HostPapa Hosting

Τελικά! Ένα πράσινο webhost που είναι πραγματικά προσιτό! Εάν θέλετε να έχετε μια σιγουριά σχετικά με το αποτύπωμα άνθρακα της απλής ιστοσελίδας σας, η τιμολόγηση του HostPapa τους καθιστά μια εύκολη επιλογή. Το πιο βασικό πρόγραμμα της HostPapa κοστίζει μόλις 6 $ / μήνα, όπου ο ανταγωνιστής GreenGeeks κοστίζει 10 $. Άλλες εταιρείες όπως το A2 Hosting και το Dreamhost συμμετέχουν σε προγράμματα αντιστάθμισης άνθρακα, αλλά το HostPapa είναι εντελώς πράσινο σε πολύ προσιτή τιμή.

100% τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Πρόσφατα περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας έχουν αρχίσει να συζητούν τις προσπάθειές τους να προωθήσουν μια πιο φιλική προς το περιβάλλον υπηρεσία, είτε αυτό παρέχοντας στους υπαλλήλους τους τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι είτε να πουλούν ειδικά σχέδια για πράσινη φιλοξενία. Το HostPapa, ωστόσο, είναι η μόνη εταιρεία φιλοξενίας που γνωρίζουμε ότι ενσωματώνει πραγματικά τη βιωσιμότητα στην εταιρική τους αποστολή. Από τους φορητούς υπολογιστές των υπαλλήλων τους έως τους διακομιστές στους οποίους φιλοξενείται ο ιστότοπός σας, όλα τροφοδοτούνται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, όλοι οι πελάτες τους έχουν την επιλογή να εμφανίζουν τα σήματα πράσινης ισχύος στους ιστότοπούς τους. Αυτές οι προσπάθειες είναι αξιέπαινες για να είναι σίγουρες και προφανώς τις καθιστούν ιδανικές για οποιονδήποτε ιστότοπο με περιβαλλοντική κλίση.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Το HostPapa προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99 τοις εκατό και οι περισσότερες κριτικές του Hostpapa δείχνουν ότι αυτό είναι λίγο πολύ αλήθεια στην πράξη. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν πραγματική διαδικασία για την αποζημίωση των χρηστών τους όταν ο χρόνος λειτουργίας μειώνεται κάτω από την εγγυημένη τιμή. Ίσως χρειαστεί να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, εάν το ποσοστό λειτουργίας σας είναι χαμηλότερο από την εγγύηση.

Απεριόριστοι τομείς & εύρος ζώνης

Κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που προσφέρει το HostPapa διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης, το οποίο είναι ένα υπέροχο πρόσθετο μπόνους που θα σας δώσει ηρεμία σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας γίνει ποτέ ιογενής. Το φθηνότερο πακέτο προσφέρει μόνο 2 τομείς (ακόμα καλύτερα από πολλούς οικοδεσπότες προϋπολογισμού), αλλά τα αναβαθμισμένα πακέτα προσφέρουν απεριόριστους τομείς. Επιπλέον, θα λάβετε ένα εντελώς δωρεάν όνομα τομέα με μια ετήσια συνδρομή στις υπηρεσίες τους, ένα μεγάλο προνόμιο που απλοποιεί τη διαδικασία λειτουργίας και λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Το HostPapa WebMail περιλαμβάνει ισχυρή προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα / ιούς

Το πιο βασικό πρόγραμμα HostPapa περιλαμβάνει 100 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα αναβαθμισμένα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστες. Αυτό είναι περισσότερο ή λιγότερο τυπικό μεταξύ των φιλοξενείων ιστοσελίδων, αλλά το HostPapa κάνει εξαιρετική δουλειά με τις δυνατότητες ασφάλειας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνονται ακόμη και με το βασικό τους σχέδιο. Ορισμένοι μεγάλοι ανταγωνιστές με το όνομα υπολείπονται σοβαρά από αυτή την άποψη (Σε κοιτάζουμε, HostGator!).

Υποστήριξη HostPapa σε πολλές γλώσσες

Το HostPapa προσφέρει υποστήριξη πελατών στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Ο ιστότοπός τους μπορεί επίσης να μεταφραστεί πλήρως στα ισπανικά. Ίσως αυτό δεν σας ενδιαφέρει εάν όλο το προσωπικό σας μιλά άπταιστα Αγγλικά, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο όφελος για οποιαδήποτε επιχείρηση με διεθνή παρουσία.

Επεκτάσιμο VPS & Επιλογές προγράμματος μεταπωλητή

Για άτομα που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον ιστότοπό τους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, το HostPapa προσφέρει τρία, επεκτάσιμα προγράμματα VPS που βασίζονται σε Linux και Windows. Προσφέρουν επίσης πέντε διαφορετικά επίπεδα επιλογών λογαριασμού μεταπωλητή. Κάθε πρόγραμμα επιτρέπει απεριόριστους τομείς, βάσεις δεδομένων MySQL, 3 διευθύνσεις IP και ευέλικτη τιμολόγηση ανάλογα με το μέγεθος του χώρου στο δίσκο που χρειάζεστε.

Μειονεκτήματα του HostPapa Hosting

Η τιμολόγηση του HostPapa μπορεί να είναι εξαιρετική για μια τέτοια πράσινη υπηρεσία, αλλά όταν συγκρίνετε τις τιμές τους με τις δυνατότητες που προσφέρουν άλλοι πάροχοι φιλοξενίας, υπολείπονται σε πολλές περιοχές. Επιπλέον, οι webmaster πρέπει να προσέχουν για κρυφές χρεώσεις.

Ακριβά τέλη ακύρωσης

Το HostPapa προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ωστόσο, υπάρχουν κρυφές χρεώσεις σε αυτό σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών τους. Φαίνεται ότι επωφελούνται από τη δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα εάν ακυρώσετε – θα σας κοστίσει 24,95 $ για την εγγραφή ονόματος domain συν μια εφάπαξ χρέωση ρύθμισης 19,95 $. Αυτό σημαίνει ότι αν πληρώσετε για δύο χρόνια εκ των προτέρων, που κοστίζουν 118 $, χάνετε πάνω από 40 $ αμέσως από το ρόπαλο.

Η Υποστήριξη HostPapa δεν είναι Πραγματικά 24/7

Το HostPapa διαφημίζει ότι έχει 24ωρη υποστήριξη, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Η υποστήριξη είναι 24 ώρες τις καθημερινές, αλλά τα σαββατοκύριακα οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών διατίθενται μόνο από τις 6 π.μ. έως τις 7 μ.μ. EST. Επιπλέον, υπήρξαν φορές που περιμέναμε πάνω από 10 λεπτά για μια απάντηση μέσω της υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας. Με αυτόν τον χρόνο απόκρισης, ενδέχεται επίσης να στείλαμε ένα email.

HostPapa WordPress Integration – Χωρίς διαχείριση WordPress

Το HostPapa ενσωματώνεται με WordPress, Joomla και πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Ωστόσο, δεν προσφέρουν διαχειριζόμενα σχέδια WordPress. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε εάν σκοπεύετε να κλιμακώσετε.

Σοβαροί περιορισμοί email στο βασικό πρόγραμμα

Σίγουρα, 100 διευθύνσεις email μπορεί να είναι πολλές για μια μικρή επιχείρηση, αλλά αυτό φαίνεται σαν έναν κενό αριθμό όταν η πραγματική χωρητικότητα του διακομιστή email είναι τόσο χαμηλή. Οι πελάτες ανέφεραν ότι έφτασαν τα όρια του γραμματοκιβωτίου τους μετά την αποστολή μόλις 300 email καθημερινά. Με ένα τόσο χαμηλό καπάκι, μπορείτε να φιλήσετε τυχόν σχέδια για αντίο μια ισχυρή λίστα αλληλογραφίας. Ενδέχεται να έχετε τη δυνατότητα να έχετε 100 διευθύνσεις email για την επιχείρησή σας, αλλά οι υπάλληλοί σας θα πρέπει να περιορίσουν την επικοινωνία τους σε 3 email την ημέρα το καθένα. Για να αποφύγετε αυτά τα όρια, θα πρέπει να πληρώσετε για ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα. Για περίπου την ίδια τιμή ανά μήνα, το Site5 προσφέρει πραγματικά ισχυρές δυνατότητες email που είναι ιδανικές για τη διαχείριση των λιστών αλληλογραφίας σας.

Συμπέρασμα

Στην επιφάνεια, το HostPapa φαίνεται ελκυστικό ως εταιρεία φιλοξενίας. Έχουν βαθμολογία Α + με το BBB, παίρνουν σοβαρά την εταιρική ευθύνη και έχουν άθικτη φήμη συνολικά. Προτείνουμε ολόψυχα το HostPapa για πελάτες με περιβαλλοντική σκέψη που σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια απλή σελίδα που δεν χρειάζεται μεγάλη διαχείριση. Αλλά αν ψάχνετε για πιο ισχυρές λειτουργίες, υπάρχουν πολλοί άλλοι οικοδεσπότες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα με φθηνότερα.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές

Συχνές ερωτήσεις για το HostPapa Hosting

Τι είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων της HostPapa?

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας με το HostPapa εντός 30 ημερών από την αγορά σας. Ορισμένες χρεώσεις και εγγραφές τομέα ενδέχεται να μην επιστραφούν, λόγω πολιτικής. Εάν δεν υποβάλετε μια ειδοποίηση που θέλετε να ακυρώσετε, δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τις αγορές σας.

Πώς είναι η διαδικασία υποστήριξης πελατών στο HostPapa?

Το HostPapa διαθέτει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας για υποστήριξη πελατών, η οποία είναι συνήθως ο πιο γρήγορος τρόπος για να προσεγγίσετε κάποιον. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email ή μια κλήση για να σας βοηθήσουμε με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον ιστότοπό σας. Όταν τοποθετήσετε το εισιτήριό σας, θα δείτε πού βρίσκεστε στην ουρά. Μπορείτε να βάλετε το εισιτήριό σας και θα μπορείτε να δείτε πότε ο αριθμός σας εμφανίζεται μέσω του ιστότοπου. Το HostPapa προσφέρει υποστήριξη στα Γαλλικά, Αγγλικά και Ισπανικά. Ενώ προσφέρουν υποστήριξη 24/7, οι χρόνοι απόκρισης τείνουν να είναι μεγαλύτεροι κατά τις ώρες εκτός λειτουργίας.

Λειτουργεί το HostPapa σε κινητό?

Το HostPapa προσφέρει μια εφαρμογή για συσκευές iOS και Android. Κατά τη χρήση της εφαρμογής, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε μέσω του ιστότοπου. Η προβολή στις συσκευές είναι ελαφρώς συντομευμένη από τον κανονικό ιστότοπο και θα πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο εάν χρειάζεστε επιλεκτικές υπηρεσίες. Διαφορετικά, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για βασική πρόσβαση εν κινήσει.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές HostPapa?

Τα κεντρικά κεντρικά γραφεία της HostPapa βρίσκονται στο Τορόντο του Καναδά. Έχουν προηγμένη ασφάλεια για την προστασία της ιδιοκτησίας και εξαιρετική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για κάθε πελάτη.

Ποια προϊόντα προσφέρει το HostPapa?

Το HostPapa έχει σχέδια φιλοξενίας για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Προσφέρουν μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: φιλοξενία ιστοσελίδων, φιλοξενία μεταπωλητών, υπηρεσίες ιστότοπου για κινητά, φιλοξενία και δημιουργίες εφαρμογών Google, ασφάλεια και πιστοποίηση Site Lock, CloudFlare και λύσεις μάρκετινγκ μέσω email. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις υπηρεσίες σας στις ανάγκες σας για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού σας.

Πώς μπορώ να ανανεώσω τον τομέα μου?

Για να ανανεώσετε τον τομέα σας, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο HostPapa. Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή “Τομείς” από το μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτούς που θέλετε να ανανεώσετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα “Επιλογές ανανέωσης”, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Ανανέωση τώρα” και στη συνέχεια να υποβάλετε. Θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις επιλογές σας και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε την πληρωμή σας.

Θα χάσω τον τομέα μου εάν δεν ανανεώσω?

Εάν ο τομέας σας λήξει προτού έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε, έχετε κάποιες επιλογές. Έχετε ένα παράθυρο πέντε ημερών για να ανανεώσετε τον τομέα σας μετά την ημερομηνία λήξης, μετά από αυτό, τυχόν ειδοποιήσεις θα σταματήσουν. Εάν δεν ανανεώσετε τον τομέα σας, λήγει και θεωρείται εγκαταλειμμένο. Έχετε τουλάχιστον 31 ημέρες μετά τη λήξη για να προσπαθήσετε να το διεκδικήσετε ξανά από την περίοδο αναμονής, αλλά μπορεί να αγοραστεί από τρίτο μέρος, στο οποίο θα χάσετε τα δικαιώματα για τον τομέα. Ωστόσο, εάν μετά από 44 ημέρες, δεν έχει αγοραστεί, θα εισαγάγει μια περίοδο χάριτος εξαργύρωσης 30 ημερών όπου μπορείτε να αγοράσετε ξανά τον τομέα. Είναι πιο ακριβό να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, αλλά είναι δυνατό να ανακτήσετε τον τομέα εάν δεν τον ανανεώσετε.

Τι σημαίνει εάν ο τομέας μου είναι "Εξαγορά"?

Η περίοδος εξαργύρωσης μπορεί να διαρκέσει 30 ημέρες μετά την αρχική περίοδο χάριτος ανανέωσης. Μπορείτε να διεκδικήσετε τον τομέα και να συμπεριλάβετε μια χρέωση 70 $ και μια κανονική χρέωση ανανέωσης. Δεδομένου ότι είναι πιο ακριβό να προσπαθήσετε να ανακτήσετε έναν τομέα, είναι καλύτερο να ανανεώσετε προτού λήξει. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη ανανέωση για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια πληρωμή.

Υπάρχει επιλογή αυτόματης ανανέωσης για τον τομέα μου?

Ναι, αυτή είναι μια δυνατότητα ασφαλείας που παρέχεται ως προεπιλεγμένη επιλογή σε κάθε αγορά τομέα. Εάν δεν θέλετε τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης στον τομέα σας, θα πρέπει να την αλλάξετε χειροκίνητα. Αποτρέπει τη λήξη τυχαίων τομέων, ώστε να μην χάσετε τον ιστότοπό σας. 15 ημέρες πριν οριστεί η λήξη ενός τομέα, οι αυτόματες ανανεώσεις χρεώνονται στις συνδεδεμένες πληροφορίες που παρείχατε.

12. Μπορώ να προσθέσω περισσότερη CPU, RAM ή χώρο αποθήκευσης στον λογαριασμό μου στο WordPress

Αυτό μπορείτε να το κάνετε μέσω του συνδέσμου “Προσθήκη πόρων” κάτω από την καρτέλα “Πρόσθετα” στον πίνακα ελέγχου HostPapa. Υπάρχει ένα επιπλέον κόστος για ορισμένα προϊόντα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν πρέπει να κάνετε υποβάθμιση, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, ειδικά εάν πληρώνετε για προϊόντα που δεν χρησιμοποιείτε.

Τι σημαίνει το OHWM?

Το OHWM είναι αρκτικόλεξο για τη βελτιστοποιημένη φιλοξενία για WordPress. Είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress μέσω του HostPapa. Είναι ιδανικό για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του WordPress και προσφέρει γρήγορα και ασφαλή προϊόντα. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος χρήσης του WordPress για οποιαδήποτε πλατφόρμα ιστολογίου.

Τι είναι το ManageWP?

Το ManageWP είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται από το HostPapa και επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσβαση σε πολλούς ιστότοπους WordPress. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα από τον Πίνακα Ελέγχου ή από τον ιστότοπο ManageWP. Υπάρχουν πολλά εργαλεία και δυνατότητες για να βελτιώσετε την εμπειρία σας με το WordPress και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Εάν ο ιστότοπός μου πέσει, ο λογαριασμός μου θα μετακινηθεί σε άλλο διακομιστή?

Εάν ένας διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας, το HostPapa θα εργαστεί για να επαναφέρει τον διακομιστή σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό. Είναι σπάνιο να κατεβούν οι διακομιστές και η μετακίνηση του ιστότοπού σας σε έναν άλλο διακομιστή θα διαρκέσει πραγματικά περισσότερο από ό, τι αν απλώς περιμένατε να επαναφέρουμε τον διακομιστή. Επιπλέον, εάν συντηρείται ένας διακομιστής, θα ήταν αδύνατο να αποκτήσουμε πρόσβαση στον ιστότοπό σας για να τον μετακινήσουμε σε άλλο διακομιστή. Ενώ το HostPapa ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση, δεν θα ήταν ευκολότερο ή γρηγορότερο να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας σε άλλο διακομιστή εγκαίρως.

Πότε είναι συνήθως προγραμματισμένες ενημερώσεις?

Όταν προγραμματιστεί μια ενημέρωση, το HostPapa θα στείλει ειδοποιήσεις μέσω email σε κάθε πελάτη. Ενδέχεται να προκύψουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες θα κλείσουν τους διακομιστές. Το HostPapa θα λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά για να διασφαλίσει τη σωστή συντήρηση των διακομιστών. Το HostPapa λαμβάνει υπόψη το ποσό της πιθανής επισκεψιμότητας για να διασφαλίσει ότι δεν θα εμποδίσει τον μέγιστο αριθμό καταναλωτών σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Τι είναι ένα δέντρο ανοικοδόμησης?

Ένα δέντρο αναδημιουργίας είναι ένας κοινόχρηστος διακομιστής κεντρικού υπολογιστή που περιέχει εκατομμύρια διαφορετικά αρχεία. Όταν υπάρχει μεγάλος όγκος επισκεψιμότητας σε κοινόχρηστο διακομιστή, ενδέχεται να προκληθεί καταστροφή στον ιστότοπο. Ο έλεγχος επαναδημιουργίας δέντρων ή συστημάτων αρχείων διορθώνει τη διαφθορά και αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μία έως τέσσερις ώρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό το σύστημα να μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ.

Περισσότερα στο HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map