Κριτικές Hostwinds Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία Hostwinds?


Ανατρέξτε στην Επίσημη ιστοσελίδα Hostwinds Κριτικές 2.4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (9 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Προσφέρετε εξαιρετικές τιμές
 2. Προσφέρετε εξαιρετικές δυνατότητες
 3. Προσφέρετε επιλογές φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών
 5. Φιλοξενία με έδρα τις ΗΠΑ & Υποστήριξη

Μειονεκτήματα

 1. Έλλειψη διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress
 2. Περιορισμένος αριθμός ειδικών προγραμμάτων διακομιστή
 3. Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών δεν ήταν πολύ σαφείς

Υποστήριξη2.5Speed2.5Features2.5Value2.5Transparency2

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας Hostwinds

Το Hostwinds είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που εδρεύει στις ΗΠΑ και φαίνεται να είναι ελαφρώς υψηλότερη από τις υπόλοιπες. Εκτός από μερικά κακά μήλα που δημοσιεύουν μερικά κακά παράπονα σχετικά με τη φιλοξενία Hostwinds, έχουν πολλά καλά πράγματα για αυτούς, γεγονός που τους καθιστά έναν ισχυρό παίκτη στη βιομηχανία.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας Hostwinds

Πρώτα πράγματα πρώτα, ας μιλήσουμε για τις καλύτερες δυνατότητες του Hostwinds. Αυτά ήταν τα καλύτερα πράγματα που βρήκα ευχάριστα για το Hostwinds.

Εξαιρετικές τιμές

Το Hostwinds έχει εξαιρετικές τιμές. Από το 2016, το φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας τους ξεκινά από 3,50 $ το μήνα. Ανεβαίνει από εκεί, προσφέροντας φιλοξενία επιχειρήσεων και μεταπώληση φιλοξενίας. Έχουν μερικά μοναδικά σχέδια φιλοξενίας. Έχουν VPS προϋπολογισμού για 7,50 $ ανά μήνα και έχουν ένα ειδικό Minecraft – όπως στο βιντεοπαιχνίδι – επιλογή φιλοξενίας, ώστε οι παίκτες να μπορούν να πάρουν με τους φίλους τους και να παίξουν παιχνίδια.

Πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά

Οι προδιαγραφές υλικού δεν είναι σχεδόν τόσο υψηλές όσο θα περίμενε κανείς, αλλά αντισταθμίζουν αυτό με χαμηλότερη τιμή. Μεταξύ των χαρακτηριστικών τους, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε:

 • επιλογές άμεσης ρύθμισης
 • δωρεάν μετανάστευση
 • απεριόριστοι λογαριασμοί FTP
 • απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • απεριόριστοι υποτομείς
 • απεριόριστοι λογαριασμοί MySQL
 • απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο

Συνδυάστε όλα αυτά με την επιλογή αναβάθμισης του υλικού σας γρήγορα και εύκολα και έχετε μια σταθερή συσκευή αναπαραγωγής στον τομέα των παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Επιλογές φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα

Στην επιφάνεια, φαίνεται ότι το Hostwinds έχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας – και το κάνουν, αλλά όχι όσα περισσότερα θα θέλαμε να δούμε. Έχουν κοινή χρήση φιλοξενίας, φιλοξενία VPS, αποκλειστικές επιλογές διακομιστή, ακόμη και επιλογή διακομιστή cloud. Τα περισσότερα από αυτά έχουν διαφορετικά επίπεδα – έχουν ακόμη και μια επιλογή VPS προϋπολογισμού. Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικά μοναδικό είναι ο διακομιστής Minecraft.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

Ενώ οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας είναι απασχολημένοι με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, το Hostwinds είναι απασχολημένος με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Αυτό είναι διπλάσιο από αυτό που προσφέρει το βιομηχανικό πρότυπο. Δεν είναι σίγουρο εάν αναγράφουν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή όχι τους όρους υπηρεσίας τους τόσο ξεκάθαρους όσο θα ήθελα να ήταν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ζήσετε πραγματικά την υπηρεσία τους για τον εαυτό σας ή δύο μήνες για να αποφασίσετε εάν αυτό είναι κατάλληλο για εσάς.

Φιλοξενία με έδρα τις ΗΠΑ

Ενώ πολλές εταιρείες – ακόμη και εκτός της βιομηχανίας φιλοξενίας – είναι απασχολημένες με την εξωτερική ανάθεση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, η Hostwinds εξακολουθεί να βασίζεται εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ. Δεν φιλοξενούν μόνο τους διακομιστές τους στο έδαφος των ΗΠΑ, αλλά η υποστήριξή τους βασίζεται στις ΗΠΑ. Αυτά είναι καλά νέα για οποιονδήποτε στις Η.Π.Α. αναζητά φιλοξενία με έδρα τις ΗΠΑ.

Υποστήριξη με έδρα τις ΗΠΑ

Όλη η υποστήριξη για το Hostwinds βασίζεται εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν γρήγορη και αποτελεσματική 24ωρη εξυπηρέτηση όλο το χρόνο. Παρόλο που θα μπορούσατε να τα πάρετε στο τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Σύμφωνα με τους όρους υπηρεσίας τους, θα απαντήσουν σε όλα τα εισιτήρια υποστήριξης μέσω email εντός μίας ώρας. Η εμπειρία μας λέει ότι θα απαντήσουν σε εισιτήρια μέσω email εντός 15 λεπτών.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας Hostwinds

Δεν είναι όλα όσα λάμπει είναι χρυσά και αυτό μας συμπεριλαμβάνει στη βιομηχανία φιλοξενίας. Εδώ είναι τα μειονεκτήματα της φιλοξενίας Hostwinds.

Έλλειψη διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress

Θα νομίζατε ότι με όλα όσα προσφέρει το Hostwinds που θα προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Υπάρχουν διάφορα στατιστικά στοιχεία στο Διαδίκτυο σχετικά με το πόσο μεγάλο μέρος του Διαδικτύου χρησιμοποιεί το WordPress, αλλά είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Θα εξυπηρετούσε τα Hostwinds καλά αν το προσέφεραν.

Περιορισμένος αριθμός ειδικών προγραμμάτων διακομιστή

Το Hostwinds προσφέρει διάφορους τύπους προγραμμάτων φιλοξενίας – κοινόχρηστο, VPS, ειδικό και Minecraft. Μερικά από αυτά έχουν ακόμη και εκπτώσεις. Ωστόσο, δεν προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές όσον αφορά ορισμένα από αυτά τα σχέδια. Το ειδικό πρόγραμμα διακομιστή τους έχει μόνο μία επιλογή. Το πρόγραμμα VPS τους έχει δύο – ένα κανονικό και έχει έκπτωση σε ένα. Εάν πρόκειται να προσφέρουν έναν τύπο προγράμματος, τότε μπορούν να παρέχουν διαφορετικά επίπεδα του προγράμματος – κάτι που δεν κάνει το Hostwinds.

Οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών δεν ήταν πολύ σαφείς

Κοίταξα με τους όρους υπηρεσίας και δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Υπάρχουν πολλές κρυφές χρεώσεις που επιβάλλουν σε ορισμένα άτομα που δεν διευκρινίζονται σαφώς, όπως επανεκκίνηση διακομιστή και επαναφορτώσεις λειτουργικού συστήματος. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που χρησιμοποιούν ανοιχτή γλώσσα, η οποία αφήνει τα πράγματα στον αέρα για ερμηνεία. Αυτό μπορεί να τους επιτρέψει νόμιμα να κάνουν ό, τι θέλουν, ανεξάρτητα από τους όρους της υπηρεσίας.

Συμπέρασμα

Το Hostwinds έχει πολλά για αυτούς. Φαίνονται να είναι επεκτάσιμα, έχουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, απεριόριστο email και λογαριασμούς FTP και άλλα. Δεν υπάρχουν πολλές καταγγελίες στο Διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται. Υπάρχουν μερικά, αλλά φαίνεται να είναι λίγα και πολύ μακριά. Δεν φαίνεται να έχουν κακή εξυπηρέτηση πελατών, η οποία ήταν η ίδια εμπειρία που είχαμε μαζί τους. Συνολικά, το Hostwinds φάνηκε να είναι ένας σταθερός παίκτης ως πάροχος φιλοξενίας.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές

Περισσότερα στο Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map