Κριτικές InMotion: Καλύτερο για WordPress, VPS, Business; Μάιος 2020

Κριτικές InMotion: Καλύτερο για WordPress, VPS, Business; Μάιος 2020

Κριτικές InMotion: Καλύτερο για WordPress, VPS, Business; Μάιος 2020

Contents

Τι είναι το InMotion Hosting?

Το InMotion είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που εδρεύει στο Λος Άντζελες και λειτουργεί από το 2001. Φιλοξενούν περισσότερους από 300.000 τομείς παγκοσμίως και κατέχουν ένα δεύτερο κέντρο δεδομένων στο Virginia Beach. Μια ελαφρώς υψηλότερη λύση φιλοξενίας που εμπορεύεται σε μεγάλο βαθμό την υποστήριξη πελατών και τις υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, οι πελάτες InMotion είναι συχνά εταιρικοί που κλιμακώνονται για να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες VPS και αποκλειστικών διακομιστών τους. Η εταιρεία διαθέτει επίσης έναν πιο φιλοξενούμενο blogger και μικρό κεντρικό υπολογιστή που ονομάζεται WebHostingHub.


Πόσο καλά είναι τα σχέδια InMotion?

Το InMotion λάμπει σε τέσσερις από τις κύριες κατηγορίες που αναζητούμε σε μια καλή εταιρεία φιλοξενίας: εξυπηρέτηση πελατών, ταχύτητα, ασφάλεια δεδομένων και χρόνος λειτουργίας. Είναι πραγματικά αξιόπιστα, προσβάσιμα και θα αποκαταστήσουν τα κανονικά αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργούν στον ιστότοπό σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Αλλά υπάρχουν μερικά αξιοσημείωτα μειονεκτήματα, όπως ο αργός χρόνος ενεργοποίησης και τα παραπλανητικά σχέδια τιμολόγησης, που θα μπορούσαν να είναι αρκετά για να τα περάσουν.

Περισσότερα στο InMotionHosting.com Κριτικές InMotion 3.7 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (0 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγορη ταχύτητα & Αξιόπιστη ώρα λειτουργίας
 2. Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων & Δωρεάν επαναφορά
 3. Γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς
 4. Εύκολο WordPress & Ενσωμάτωση cPanel
 5. Κορυφαία υποστήριξη

Μειονεκτήματα

 1. Αόριστα όρια διακοπής χρήσης
 2. Περιορισμένη φιλοξενία τομέα
 3. Περίοδος ενεργοποίησης αργής τοποθεσίας
 4. Μπερδεμένη δομή τιμολόγησης

SummaryInMotion έχει πολλά για αυτούς, ειδικά εάν είστε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου που αναζητά αξιοπιστία από τον οικοδεσπότη Ιστού σας. Αποδίδουν σταθερά σε ταχύτητα, χρόνο λειτουργίας, υποστήριξη και ασφάλεια. Αλλά προσέξτε για περιορισμούς δεδομένων και έλλειψη διαφάνειας στην τιμολόγηση. Επίσης, να είστε έτοιμοι να περιμένετε κατά τη ρύθμιση του ιστότοπού σας. Υποστήριξη4Speed4Features4Value3.5Διαφάνεια3

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας InMotion

Η InMotion είναι μια εταιρεία φιλοξενίας με έδρα τις ΗΠΑ με πραγματικά αμφίπλευρη έκκληση, με φιλοξενία κέντρων δεδομένων τόσο στην Καλιφόρνια όσο και στη Βιρτζίνια. Ιδρύθηκε το 2001, η InMotion έχει μεγάλη φήμη για την παροχή επιλογών φιλοξενίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, προσφέροντας ακόμη και προσαρμοσμένα και ειδικά προσαρμοσμένα σχέδια για μεγαλύτερους επιχειρηματικούς λογαριασμούς.

Καλύτερες δυνατότητες του InMotion Hosting

Με ένα μέτριο σημείο εκκίνησης και πολλές δυνατότητες που ανταγωνίζονται με άλλες κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλότερης τιμής, το InMotion έχει πολλά να προσφέρει στους επιχειρηματίες χρήστες αναζητώντας οικονομικά προσιτή και ισχυρή φιλοξενία ιστοσελίδων. Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους που τους προτείνουμε:

Φιλοξενία δεδομένων SSD

Σε γενικές γραμμές, μεγάλο μέρος του τεχνολογικού κόσμου μεταφέρεται σε σκληρούς δίσκους Solid State από παλαιότερους σκληρούς δίσκους και το InMotion έχει υιοθετήσει πλήρη δυνατότητα SSD για τη φιλοξενία δεδομένων τους. Σύμφωνα με αξιώσεις στον ιστότοπό τους, η φιλοξενία SSD παρέχει έως και 20 φορές την ταχύτητα μεταφοράς της κανονικής φιλοξενίας HDD. Και ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να εκτελέσετε μια μεμονωμένη δοκιμή που συγκρίνει τα δύο, καθώς το InMotion δεν προσφέρει φιλοξενία δεδομένων HDD για αναφορά, είναι ασφαλές να πούμε ότι η τεχνολογία SSD είναι ταχύτερη και είναι το μέλλον της αποθήκευσης δεδομένων σε περίπου κάθε πεδίο.

Εύκολη ενσωμάτωση του WordPress

Για πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο με το φθηνό, το WordPress χρησιμεύει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα με ευέλικτη λειτουργικότητα και σχεδόν απεριόριστο δυναμικό σχεδιασμού ιστοσελίδων. Και το InMotion εξυπηρετεί τον χρήστη του WordPress συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνοντας μια λειτουργία εγκατάστασης με ένα κλικ για να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας wordpress γρήγορα και εύκολα στους διακομιστές τους. Εκτός από την εύκολη εγκατάσταση, το InMotion διαθέτει επίσης έναν τεράστιο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων WordPress στον ιστότοπό τους για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χωρίς μεγάλη εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων να αξιοποιήσουν στο έπακρο την πλατφόρμα. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών τους γνωρίζουν επίσης τα πλεονεκτήματα του WordPress, έτσι ώστε να μπορούν ακόμη και να σας βοηθήσουν με τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να έχετε και δεν σχετίζονται ειδικά με τη φιλοξενία. Αυτό μας φέρνει στο επόμενο σημείο.

Η εξυπηρέτηση πελατών InMotion είναι εξαιρετικά αξιόπιστη

Το InMotion επισημαίνει τον πελάτη και την τεχνική υποστήριξη στον ιστότοπό τους, υποστηρίζοντας ότι καθένας από τους εκπροσώπους υποστήριξης έχει κατά μέσο όρο 4 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Καθένας από τους διαχειριστές του έχει επίσης 10 χρόνια εμπειρίας κατά μέσο όρο στο web hosting, πράγμα που σημαίνει ότι όταν καλείτε για βοήθεια, θα πρέπει να ζητήσετε από κάποιον που ξέρει τι κάνει στο άλλο άκρο της γραμμής. Επιπλέον, το InMotion παρέχει αυστηρά προγράμματα εσωτερικής εκπαίδευσης σε όλο το προσωπικό υποστήριξής τους για να εγγυηθεί την ποιότητα της υποστήριξης. Αυτό που προσθέτει όλα είναι γρήγοροι χρόνοι υποστήριξης και μια καταρτισμένη ομάδα υποστήριξης, οι οποίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Επιπλέον, μπορείτε να τα προσεγγίσετε μέσω πολλών διαφορετικών μέσων 24x7x365: τηλεφωνική υποστήριξη, ζωντανή συνομιλία, έκδοση εισιτηρίων μέσω email και φόρουμ βοήθειας χρηστών (τα οποία είναι πολύ περιεκτικά). Μερικές μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας με κατά τα άλλα φανταστική υποστήριξη υπολείπονται σε αυτούς τους τομείς. Για παράδειγμα, το Dreamhost δεν διαθέτει γραμμή υποστήριξης τηλεφώνου και οι γκουρού του WordPress στο Flywheel λειτουργούν μόνο κανονικές εργάσιμες ώρες.

Εξαιρετική απόδοση χρόνου λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας

Όλες οι διασκεδαστικές δυνατότητες και η χρήσιμη υποστήριξη δεν έχουν σημασία αν ο ιστότοπός σας ανιχνεύει για φόρτωση ή είναι συνεχώς εκτός λειτουργίας. Το InMotion Hosting δεν μειώνεται σε αυτούς τους βασικούς τομείς, διατηρώντας ένα εξαιρετικό ρεκόρ 99,96% uptime και ταχύτητες φόρτωσης σελίδων που είναι τουλάχιστον το ένα τρίτο γρηγορότερα από τον μέσο όρο. Θα τα συνιστούσαμε μόνο με βάση την αξιοπιστία τους.

Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας & Δωρεάν επαναφορά

Οι περισσότερες κοινές επιλογές φιλοξενίας εκτελούν κάποιο είδος τακτικών αντιγράφων ασφαλείας, αλλά πολλές θα σας χρεώσουν επιπλέον για να τα επαναφέρετε. Το HostGator, για παράδειγμα, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας μία φορά την εβδομάδα, αλλά απαιτεί να πληρώνετε 19 $ για να ανακτήσετε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. Με το InMotion, μπορείτε να έχετε ηρεμία γνωρίζοντας ότι η αποκατάσταση του ιστότοπού σας δεν κοστίζει επιπλέον. Το μικρό πλεονέκτημα εδώ είναι ότι δεν δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας αρχείων μεγαλύτερα από 10MB, επομένως θα πρέπει να αποθηκεύσετε τις ταινίες μεγάλου μήκους υψηλής ευκρίνειας αλλού. Θα το συζητήσουμε αυτό το μειονέκτημα, αν το θεωρήσετε ως τέτοιο, στην επόμενη ενότητα.

Δωρεάν & Άλλες ωραίες πινελιές

Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που σας αρέσουν και στο InMotion. Περιλαμβάνουν ένα δωρεάν πρόσθετο Sucuri με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας, το οποίο είναι μια πολύ υπέροχη εταιρεία ασφαλείας που αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό και σαρώνει τρωτά σημεία ασφαλείας στον ιστότοπό σας. Ενσωματώνουν το cPanel στον πίνακα ελέγχου σας, οπότε δεν χρειάζεται να έχετε πολλές συνδέσεις. Η κλιμάκωση σε VPS ή αποκλειστικό διακομιστή είναι μάλλον απρόσκοπτη. Καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και είναι υπερήφανοι που διεκδικούν το πρώτο πράσινο κέντρο δεδομένων του Λος Άντζελες. Ρίχνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα με εγγραφή. Η σύζευξη αυτών των ωραίων πινελιών με την κορυφαία αξιοπιστία τους καθιστά εύκολο να το προτείνουμε.

Μειονεκτήματα του InMotion Hosting

Παρά όλα αυτά τα αξιόπιστα χαρακτηριστικά, το InMotion έχει μερικά μειονεκτήματα που χρειάζονται προσοχή. Θα τα συνιστούσαμε ακόμη σε πολλούς, αλλά μερικά από αυτά τα μειονεκτήματα θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά για μερικούς.

Αόριστα όρια διακοπής χρήσης

Το InMotion προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης δίσκου και κατανομή εύρους ζώνης για τους χρήστες τους, αλλά με μια σημαντική προειδοποίηση: όλη η χρήση πρέπει να συμβαδίζει με τα «κανονικά πρότυπα χρήσης». Απαγορεύουν αυστηρά κάθε δραστηριότητα που οδηγεί σε «υπερβολική χρήση», αλλά δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά για να καθορίσουν το ποσό της υπερβολικής και τακτικής χρήσης σε σχέση με τους διακομιστές τους. Ορισμένοι χρήστες έχουν αποκοπεί από τη φιλοξενία υπηρεσιών με λίγη εξήγηση εκτός από το ότι εμπλέκονταν σε συμπεριφορά «υπερβολικής χρήσης», αλλά χωρίς αυστηρό ορισμό του τι σημαίνει αυτό, θα μπορούσε να είναι δύσκολο να αποφευχθεί πιθανή απώλεια υπηρεσίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα όρια χρήσης οριοθετούνται πολύ σαφώς και απολύτως λογικά. Για παράδειγμα, θα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας μόνο αρχείων μικρότερων των 10MB και οι επαναφορές είναι δωρεάν εφόσον δεν υπερβαίνετε τις 3 επαναφορές ετησίως. Δυστυχώς, στην περίπτωση του εύρους ζώνης, μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμηθεί τι ακριβώς συνιστά υπερβολική χρήση.

Περιορισμένη φιλοξενία τομέα

Αυτές τις μέρες, η απεριόριστη φιλοξενία τομέα σε κοινόχρηστο λογαριασμό γίνεται όλο και πιο τυπική, αλλά το InMotion εξακολουθεί να θέτει αυστηρά όρια στον αριθμό των τομέων που κάθε χρήστης μπορεί να φιλοξενήσει. Για το βασικό πρόγραμμα εκκίνησης, οι χρήστες μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο δύο ονόματα τομέα. Για το πρόγραμμα Pro με τις υψηλότερες τιμές, οι χρήστες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 25 τομείς. Πολλοί χρήστες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με αυτά τα όρια, καθώς οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων συνήθως χρειάζονται μόνο ένα ή δύο ονόματα τομέα για τους σκοπούς τους ούτως ή άλλως. Ωστόσο, το γεγονός ότι το InMotion έχει τόσο αυστηρά όρια στη φιλοξενία τομέα καθώς η βιομηχανία κινείται προς πιο απεριόριστα μοντέλα είναι ένα οριστικό μειονέκτημα για ορισμένους webmasters.

Αργή ενεργοποίηση μετά την επιβίβαση

Αφού εγγραφούν στο InMotion, απαιτούν επαλήθευση τηλεφώνου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ταυτότητα με φωτογραφία, προτού συνδεθεί ο ιστότοπός σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πάνω από 48 ώρες μερικές φορές, ειδικά για πελάτες που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ Παρόλο που δεν καταδικάζουμε αυτήν την πρακτική, καθώς προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που είναι εντελώς κατανοητό και ακόμη αξιέπαινο, αυτός ο χρόνος καθυστέρησης θα μπορούσε να είναι ένας διακόπτης συμφωνίας για όσοι πρέπει να συνδεθούν άμεσα.

InMotion Pricing Λείπει η Διαφάνεια, Μόνο Ετήσια Χρέωση

Η χαμηλή εισαγωγική τιμή των 5,99 $ / μήνα που διαφημίζεται σε ολόκληρο τον ιστότοπο του InMotion ισχύει μόνο εάν πληρώνετε εκ των προτέρων για δύο χρόνια. Αυτή δεν είναι η χειρότερη συμφωνία, ειδικά αν θεωρείτε ότι το DreamHost σας ζητά να πληρώσετε για τρία χρόνια εκ των προτέρων για να πάρετε την καλύτερη προσφορά, αλλά μπορεί ακόμα να αισθάνεται απατηλό. Επιπλέον, σε αντίθεση με το DreamHost, δεν προσφέρουν κανένα πρόγραμμα χρέωσης από μήνα σε μήνα. Όλα τα προγράμματα InMotion για κοινόχρηστη φιλοξενία πρέπει να πληρώνονται σε κομμάτια όλο το χρόνο.

Συμπέρασμα:

Το InMotion προσφέρει στιλβωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προορίζονται να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Θα τους συνιστούσαμε εύκολα σε επαγγελματίες που θέλουν όλες τις βάσεις τους να καλύπτονται με πολλές δυνατότητες κλιμάκωσης. Για bloggers που αναζητούν κάτι ευέλικτο στο φτηνό, μπορεί να είστε πιο ευτυχισμένοι με μια υπηρεσία όπως το SiteGround ή την αδελφή εταιρεία του InMotion WebHostingHub.

Περισσότερα στο InMotionHosting.com

Ερωτήσεις και απαντήσεις InMotion

Με την τεχνολογία αυτές τις μέρες, οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων γίνονται γρήγορα πιο κοινές από ποτέ. Ενώ στις παλιές μέρες του Διαδικτύου έπρεπε να βασιστείτε σε έναν ή δύο μεγάλους παίκτες, τώρα μπορείτε να εγγραφείτε με έναν από τους δεκάδες διαφορετικούς ιστότοπους φιλοξενίας, καθένας από αυτούς με δελεαστικές προσφορές και κίνητρα.

Αλλά πώς ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Δεν μπορείτε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας δοκιμάζοντας κάθε οικοδεσπότη για να βρείτε έναν που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ούτε μπορείτε να καθαρίσετε το Διαδίκτυο για να βρείτε όλες τις κριτικές πελατών για να λάβετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του εν λόγω ιστότοπου.

Ευτυχώς, γι ‘αυτό προσφέρουμε ένα πλήρες Q&Ένας από τους ιστότοπους φιλοξενίας με κορυφαία βαθμολογία. Σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε το InMotion Hosting, το οποίο είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας σε αυτόν τον κλάδο και διαθέτει ένα από τα πιο σεβαστά προγράμματα φιλοξενίας που μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε.

Αλλά μην πάρετε τη λέξη μας για αυτό, ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το InMotion για να δείτε αν έχει όλα όσα χρειάζεστε εσείς ή η εταιρεία σας. Όταν πρόκειται για διαδικτυακή φιλοξενία, μόνο το καλύτερο θα κάνει, οπότε φροντίστε να μπείτε με τα μάτια ανοιχτά.

Περίληψη InMotion

Πριν βυθίσουμε στο Q μας&Μια συνεδρία, θα πρέπει πρώτα να σας δώσουμε κάποια εικόνα για την εταιρεία. Το InMotion ιδρύθηκε το 2001 όταν το Διαδίκτυο ήταν ακόμη στην εφηβεία του. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο για αυτήν τη συγκεκριμένη εταιρεία φιλοξενίας είναι ότι ανήκει σε υπαλλήλους και όχι μια παραδοσιακή εταιρική εγκατάσταση. Το InMotion έχει δύο κύριες τοποθεσίες. το ένα στο LA και το άλλο στο Virginia Beach, VA. Επειδή έχουν δύο ιστότοπους, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς, ανάλογα με το πού βρίσκονται οι πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για σημαντικούς χρόνους καθυστέρησης επειδή βρίσκεστε σε διαφορετική ζώνη ώρας.

Κορυφαίες ερωτήσεις σχετικά με το InMotion Hosting

Τι λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί το InMotion?

Σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας, το InMotion λειτουργεί μόνο σε Linux, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί Mac ή Windows, δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε.

Πόσα προγράμματα φιλοξενίας προσφέρονται?

Όταν εγγραφείτε στο InMotion, έχετε τέσσερις διαφορετικές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε.

Φιλοξενία επιχειρήσεων: Αν θέλετε ένα σταθερό και αξιόπιστο δίκτυο για την επιχείρησή σας, τότε αυτό είναι το πακέτο που μπορείτε να λάβετε. Είναι λίγο βασικό, αλλά διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την εταιρεία σας ομαλή.

Φιλοξενία VPS: Για όσους έχουν μια πιο ισχυρή επιχείρηση που έχει μεγάλη ανάπτυξη, ένα σχέδιο VPS θα είναι μια καλύτερη επιλογή. Αυτό το σχέδιο διαθέτει πολύ περισσότερα εργαλεία για την αναβάθμιση των λύσεων δικτύωσής σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε πάρα πολύ τον τρόπο με τον οποίο αυξάνετε τους πόνους.

Αφιερωμένοι διακομιστές: εάν έχετε μια τεράστια διαδικτυακή επιχείρηση που έχει πολλή κίνηση, θα θελήσετε να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή έτσι ώστε να μπορείτε να υπόσχετε αξιοπιστία και ασφαλείς συνδέσεις με τους πελάτες σας. Το InMotion διευκολύνει τη διατήρηση μιας μεγάλης διαδικτυακής παρουσίας.

Φιλοξενία μεταπωλητών: Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τον δικό τους ιστότοπο φιλοξενίας, το InMotion σάς παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να πουλήσετε τομείς σε άλλες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας την έναρξη λειτουργίας.

Τι είναι το Ποσοστό Χρήσης του InMotion?

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, μπορείτε να περιμένετε 99,99% χρόνο λειτουργίας, εγγυημένη. Κατά τον έλεγχο των υπηρεσιών, διαπιστώσαμε ότι αυτό ήταν αρκετά ακριβές. Το InMotion διαθέτει αποκλειστικό προσωπικό που είναι εκεί 24 ώρες το 24ωρο για να παρακολουθεί τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να τα διορθώσει εν κινήσει. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε γρήγορη, σταθερή υπηρεσία χωρίς διακοπή.

Είναι πλήρως περιττό το InMotion?

Κάθε φορά που μιλάτε για υπηρεσίες φιλοξενίας, ο πλεονασμός είναι πάντα μια μεγάλη ανησυχία. Σε τελική ανάλυση, δεν θέλετε να παραμείνετε σε άθλια κατάσταση επειδή το δίκτυο αντιμετωπίζει προβλήματα. Ευτυχώς, το InMotion είναι φανταστικό για τη δημιουργία συστημάτων Failafe για να διατηρείτε τους ιστότοπούς σας σε λειτουργία και ανεξάρτητα από το τι. Στην πραγματικότητα, όλοι οι διακομιστές τους δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας κάθε 36 ώρες για ασφάλεια.

Τι είδους υποστήριξη παρέχει το InMotion?

Ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους ευδοκιμεί το InMotion είναι η υποστήριξη πελατών. Με απλά λόγια, εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να μπορείτε να το επιλύσετε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημα. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα συστημάτων υποστήριξης που μπορείτε να περιμένετε με το InMotion.

 • Σεμινάρια: εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πτυχή του δικτύου σας, η εταιρεία παρέχει πολλά σε βάθος εκπαιδευτικά προγράμματα, ώστε εσείς ή η ομάδα πληροφορικής σας να διαχειριστείτε το σύστημά σας χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε το InMotion για κάθε ζήτημα.
 • Ενημερωτικά άρθρα: Για όσους δεν είναι εξειδικευμένοι τεχνικά, το InMotion διαθέτει μια βιβλιοθήκη ενημερωτικών και χρήσιμων άρθρων που μπορείτε να περιηγηθείτε για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε μια απλή, ευανάγνωστη ανάρτηση.
 • Αμεση πρόσβαση: εάν αντιμετωπίζετε έκτακτη ανάγκη και χρειάζεστε κάτι για να το αντιμετωπίσετε αμέσως, το InMotion διαθέτει μια τεράστια ομάδα υποστήριξης με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, ζωντανής συνομιλίας ή μέσω τηλεφώνου. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή την ώρα της ημέρας, μπορείτε να βρείτε κάποιον που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημά σας γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Ένας άλλος τρόπος για να επικοινωνήσετε με το InMotion για υποστήριξη είναι μέσω των κοινωνικών μέσων. Αν και είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω επίσημων καναλιών, μπορείτε να δείτε τι έχουν να προσφέρουν στο Facebook, το Twitter και το Google+ σχετικά με συμβουλές ή απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.
Το InMotion έχει ποτέ παραβιαστεί?

Δυστυχώς, το 2011, η εταιρεία αντιμετώπισε ένα μεγάλο hack που επηρέασε περισσότερους από 700.000 χρήστες. Ευτυχώς, όμως, το πρόβλημα μετριάστηκε από το σύστημα ασφαλείας του InMotion και το hack διορθώθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Από τότε, δεν έχουν εντοπιστεί παραβιάσεις της ασφάλειας στο σύστημά τους.

Τι είδους έλεγχος προσφέρει το InMotion στους πελάτες?

Όταν εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου Cpanel 11. Από εκεί, μπορείτε να ρυθμίσετε λογαριασμούς email, πληροφορίες σύνδεσης και εγκατάστασης FTP, διαμόρφωση του DNS, αρχεία καταγραφής τομέα και πρόσθετα, καθώς και εφαρμογές και λειτουργίες Google.

Συνολικά, μπορείτε να διαχειριστείτε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε με τον Πίνακα Ελέγχου Cpanel 11, διευκολύνοντας τη φροντίδα του δικτύου της επιχείρησής σας και παραμείνετε ενημερωμένοι για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Προσφέρει το InMotion αποκλειστικές επιπλέον παροχές?

Ευτυχώς, όταν εγγραφείτε για ένα Business Hosting Plan, έχετε αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά και μπόνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δίκτυό σας. Πρώτα απ ‘όλα, λαμβάνετε εκατό δολάρια σε πιστώσεις Google Adwords, μαζί με εβδομήντα πέντε δολάρια πίστωσης για το Bing και το Yahoo! Αναζητά επίσης.

Επιπλέον, θα λάβετε το ιδιόκτητο σύστημα Fantastico, το οποίο σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικά σενάρια για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Τα σενάρια που επισημαίνονται περιλαμβάνουν WordPress, Joomla, Geeklog, Drupal, μεταξύ άλλων. Έχετε επίσης την επιλογή να εκτελέσετε το Magneto εάν αγοράσετε ένα Dedicated Server ή VPS Hosting Plan.

Τέλος, έχετε επίσης πρόσβαση στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων του InMotion, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο με πρότυπα, κουμπιά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να τον κάνετε μοναδικό και αξέχαστο για τους πελάτες σας. Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε κινούμενες εικόνες Flash και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας με ευκολία. Υπάρχουν πάνω από πεντακόσια διαφορετικά θέματα και πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Τι είναι η Πολιτική ακύρωσης του InMotion?

Από τεχνικής απόψεως, το InMotion δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, πράγμα που σημαίνει ότι εάν εγγραφείτε, θα πρέπει να ακυρώσετε εάν είστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία (σε αντίθεση με την άρνηση πλήρους συμμετοχής πριν από τη λήξη της δοκιμής σας).

Τούτου λεχθέντος, η εταιρεία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων ενενήντα ημερών εάν αγοράσετε ένα Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Κατηγορίας (ελάχιστο ενός έως δύο ετών) ή ένα Εικονικό Ειδικό Πρόγραμμα (ελάχιστο έξι έως δώδεκα μηνών). Άλλα πακέτα έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά θα διαρκέσει έως και τριάντα ημέρες.

Όπως και με άλλους ιστότοπους φιλοξενίας, δεν θα επιστραφεί το τέλος επεξεργασίας του τομέα σας και ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση, εάν χρησιμοποιήσετε εύρος ζώνης άνω των 500mb πριν την ακύρωση.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εταιρεία διαθέτει μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο ακύρωσης υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε απλά να υποβάλετε αίτημα με υποστήριξη πελατών. Αντ ‘αυτού, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται στη σελίδα ακύρωσης για να διασφαλίσετε ότι ο λογαριασμός σας τερματίζεται σωστά.

Υπάρχουν κρυμμένα κόστη ή χρεώσεις?

Ευτυχώς, το InMotion έχει φήμη για την ακεραιότητα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις στον κύκλο χρέωσής σας. Μόλις εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα, θα πληρώσετε το ίδιο ποσό για πάντα (ή έως ότου αυξήσουν τις τιμές τους).

Εάν λάβετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, θα λάβετε έναν δωρεάν τομέα?

Εάν εγγραφείτε στο InMotion και λάβετε ένα ή δύο χρόνια πρόγραμμα, τότε θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος.

Ποια γλώσσα προγραμματισμού χρησιμοποιεί το InMotion?

Οι διακομιστές της εταιρείας χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις MySQL, Apache και PHP. Επιπλέον, μπορούν να επικοινωνούν με άλλα προγράμματα, όπως Ruby, Perl5 και Python, μεταξύ άλλων. Δυστυχώς, η μόνη γλώσσα που δεν μιλούν είναι τα Windows.

Το InMotion προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών?

Αν θέλετε να μπορείτε να αναλύετε και να παρακολουθείτε τα δεδομένα του ιστότοπού σας, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών μέσω της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένες σελίδες προορισμού και προμήθειες στο σχέδιό σας για την εξυπηρέτησή σας.

Τι προσφέρει το InMotion με γνώμονα την ασφάλεια?

Η εταιρεία διαθέτει μια ειδική ομάδα ασφαλείας που παρακολουθεί τις απειλές 24/7. Έχουν επίσης μια ομάδα υποστήριξης που θα διασφαλίσει ότι ο λογαριασμός σας προστατεύεται από εισβολείς και κακόβουλα προγράμματα. Επιπλέον, προσφέρουν πιστοποιητικά SSL. Μπορείτε να αποκτήσετε κοινόχρηστο SSL ή να αγοράσετε το δικό σας αν θέλετε. Τέλος, παρέχουν τεχνική υποστήριξη για να σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυό σας είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.

Τι είδους λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρονται?

Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρώτο είναι το PrestaShop Hosting, το οποίο σας προσφέρει πληθώρα εργαλείων και λειτουργιών για να προσαρμόσετε την εμπειρία αγορών της επιχείρησής σας. Υπάρχουν πάνω από 270 διαφορετικές δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας.

Δεύτερον, το InMotion προσφέρει OpenCart Hosting, η οποία είναι ιδανική για μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται κάτι απλό και εύκολο στη ρύθμιση. Το OpenCart περιλαμβάνεται δωρεάν με όλα τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας και μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα βήμα για την εξυπηρέτησή σας.

Προσφέρει το InMotion Σχέδια Εκπαιδευτικής Φιλοξενίας?

Στην πραγματικότητα, το InMotion παρέχει μια υπηρεσία που ονομάζεται Moodle, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων και τη διαχείριση εκπαιδευτικών δεδομένων και υπηρεσιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα, να προγραμματίσετε εκδηλώσεις, ακόμη και μαθητές βαθμού σε όλο αυτό το πολύπλευρο πρόγραμμα.

Εάν έχω ήδη έναν ιστότοπο WordPress, μπορώ να τον μεταφέρω στο InMotion?

Ναι, η εταιρεία διευκολύνει τη μεταφορά υλικού που έχετε ήδη ρυθμίσει στο διαδίκτυο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει και είναι δωρεάν μεταφορά, που σημαίνει ότι μπορείτε να ενοποιήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο αποτελεσματικά και χωρίς ταλαιπωρία.

Το InMotion έχει πολλές επιλογές αποθήκευσης?

Ναι, αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου υπερέχει το InMotion. Όλα τα σχέδια φιλοξενίας τους διαθέτουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν έχετε τόνους εικόνων, λογότυπων ή εγγράφων για τον ιστότοπό σας, μπορείτε να τα ανεβάσετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση του χώρου.

Ποιες επιλογές πληρωμής είναι διαθέσιμες?

Το InMotion είναι εξαιρετικά ευέλικτο όταν πρόκειται για πληρωμή για το σχέδιό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μεγάλη πιστωτική κάρτα, PayPal, ή ακόμη και επιταγές και εντολές πληρωμής. Ανεξάρτητα από το πώς θέλετε να το ρυθμίσετε, το InMotion διευκολύνει τη διαχείριση του λογαριασμού σας.

Το InMotion έχει όρια στην αποθήκευση ή το εύρος ζώνης?

Από τεχνική άποψη, δεν το κάνουν. Όσον αφορά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης δεδομένων και εύρος ζώνης, αλλά εάν υπερβείτε αυτό που θεωρείται «κανονικό» ποσό, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση. Εάν ανησυχείτε για το τέλος, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών και να δείτε εάν πλησιάζετε να χρεωθείτε επιπλέον. Ωστόσο, ως επί το πλείστον, δεν θέλουν να κάνετε κατάχρηση του συστήματος ανεβάζοντας τόνους αρχείων και δεδομένων που δεν σχετίζονται με τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Περισσότερα στο InMotionHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector