Κριτικές InterServer Μάιος 2020 – Τιμολόγηση & πακέτα φιλοξενίας

Κριτικές InterServer Μάιος 2020 – Τιμολόγηση & πακέτα φιλοξενίας

Κριτικές InterServer Μάιος 2020 – Τιμολόγηση & πακέτα φιλοξενίας

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία του InterServer?

Ανατρέξτε στην Επίσημη ιστοσελίδα InterServer Κριτικές 4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (0 ψήφοι) Πλεονεκτήματα


 1. Σχέδιο VPS με δυνατότητα προσαρμογής
 2. Εξαιρετικοί χρόνοι φόρτωσης
 3. Εγγύηση άσκησης 99,5%
 4. Εγγύηση κλειδώματος τιμών
 5. Αποδεδειγμένη μακροζωία

Μειονεκτήματα

 1. Η απεριόριστη φιλοξενία δεν είναι απεριόριστη
 2. Η φιλοξενία VPS έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης
 3. Χωρίς εφεδρική επιλογή

Υποστήριξη4.5 ταχύτητα4.5 χαρακτηριστικά3,5 αξία 3,5 διαφάνεια4

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας της InterServer

Η φιλοξενία της InterServer βασίζεται στο Νιου Τζέρσεϋ και δραστηριοποιούνται από το 1999. Δεν διαφημίζουν πολλά, αλλά και πάλι, δεν χρειάζεται. Πολλές από τις επιχειρήσεις τους προέρχονται από στόμα σε στόμα που υποστηρίζονται από την πεποίθησή τους για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας InterServer

Υπάρχουν πολλά να σας αρέσουν με τη φιλοξενία του InterServer. Οι πωλητές ήταν φιλικοί και πήρα να μιλήσω προσωπικά με μερικά άτομα από την εκτελεστική τους ομάδα. Εδώ είναι που μου άρεσε περισσότερο η εμπειρία μου.

Σχέδιο VPS με δυνατότητα προσαρμογής

Το πρόγραμμα VPS τους είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Σχεδόν τα πάντα είναι προσαρμόσιμα από τον χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε ακριβώς τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως το προτιμώμενο λειτουργικό σας σύστημα, το ποσό της μνήμης RAM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πόση ισχύ CPU χρειάζεστε. Με πολλές εταιρείες φιλοξενίας, το πρόγραμμα VPS τους συνοδεύεται από μια δέσμη “bloatware” – μια δέσμη επιπλέον λογισμικού που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Αυτό δεν συμβαίνει με τη φιλοξενία του InterServer. Επιλέγετε τι πληρώνετε και πληρώνετε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε.

Εξαιρετικοί χρόνοι φόρτωσης

Παρατήρησα ότι ο ιστότοπός μου φόρτωσε πολύ γρήγορα, οπότε το χρονολόγησα και συνέκρινα τα δεδομένα με άλλες εταιρείες φιλοξενίας που έχω δοκιμάσει. Περιττό να πούμε ότι η φιλοξενία του InterServer ήταν ικανοποιητικά γρήγορη. Δεν έχω παράπονα σε αυτόν τον τομέα.

Η ταχύτητα όπως αυτή είναι πάντα απαραίτητη. Όταν δημιουργείτε τον ιστότοπό σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον αριθμό των προσθηκών που εγκαθιστάτε στον ιστότοπό σας. Όσο περισσότερες προσθήκες εγκαθιστάτε, τόσο πιο αργή η φόρτωση και αντίδραση του ιστότοπού σας. Εάν φορτώνει και αντιδρά πολύ αργά, μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία του χρήστη – ειδικά για εκείνους σε κινητές συσκευές. Μια εταιρεία γρήγορης φιλοξενίας με εξαιρετικούς χρόνους φόρτωσης σημαίνει ότι μπορώ να εγκαταστήσω περισσότερα πρόσθετα που καθιστούν τον ιστότοπό μου πιο ευαίσθητο χωρίς να θυσιάζω την εμπειρία των χρηστών μου.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Έμαθα να είμαι προσεκτικός με τις εγγυήσεις λειτουργίας. Πολλές εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας από πολλές διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας δεν παρέχουν καμία αποζημίωση ή ούτε το αναφέρουν στο SLA τους – το επίπεδο παροχής υπηρεσιών τους. Μια εγγύηση δεν σημαίνει πολλά, εκτός εάν η επιχείρηση είναι πρόθυμη να υποστηρίξει τα λόγια τους με κάποιο είδος αποζημίωσης. Η φιλοξενία InterServer έχει εγγύηση φιλοξενίας χρόνου λειτουργίας 99,5%. Ήταν προσεκτικοί να πουν ότι αποζημιώνουν τους πελάτες σε βάση πελάτη-πελάτη. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί – προσφέρουν εγγύηση 100 τοις εκατό για αδιάλειπτη ηλεκτρική ενέργεια.

Στις δικές μου δοκιμές, βρήκα 100% χρόνο λειτουργίας για 30 στερεές ημέρες. Δεν έχω κανένα παράπονο εδώ.

Ένα ToS που σημαίνει επιχείρηση

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας – και πολλές επιχειρήσεις, για αυτό το θέμα – προσφέρουν πρόσβαση στους Όρους τους ή στους όρους υπηρεσίας τους. Αυτό που δεν βασίζονται είναι οι άνθρωποι που το διαβάζουν. Στην πραγματικότητα, ορισμένα από αυτά τα έγγραφα ToS είναι γραμμένα με τέτοιο τρόπο, σαν να εξαρτώνται από το ότι δεν αφιερώνετε χρόνο για να διαβάσετε αυτό που υπογράφετε.

Το βρήκα μια ευχάριστη εμπειρία όταν διάβαζα το έγγραφο ToS που παρέχεται από τη φιλοξενία της InterServer. Ήταν σαφές, λεπτομερές και κατανοητό. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η φιλοξενία του InterServer προσπαθεί να είναι διαφανής, καθορίζοντας με σαφήνεια τους κανόνες και τις προϋποθέσεις τους και είμαστε εκ των προτέρων σχετικά με το τι θα περίμενε κανείς.

Εγγύηση κλειδώματος τιμών

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες προσφέροντας μια χαμηλή τιμή στην αρχή και, στη συνέχεια, όταν είναι κλειδωμένοι και χρησιμοποιούν την υπηρεσία τους, αρχίζουν να τους χρεώνουν περισσότερο. Η φιλοξενία της InterServer προσφέρει εγγύηση κλειδώματος τιμών. Με άλλα λόγια, σας υπόσχονται ότι δεν θα το κάνουν αυτό. Η τιμή που σας προσφέρουν στην αρχή είναι η τιμή που προσφέρουν καθ ‘όλη τη διάρκεια που τα χρησιμοποιείτε ως πάροχο φιλοξενίας.

Αποδεδειγμένη μακροζωία

Αυτό είναι κάτι άλλο που τείνω να ψάχνω σε εταιρείες φιλοξενίας. Η φιλοξενία της InterServer λειτουργεί από το 1999 – δηλαδή 16 χρόνια και συνεχίζει να είναι δυνατή. Εκείνη την εποχή, δεν έχουν αλλάξει χέρια, δεν έχουν κάνει σημαντικές αναθεωρήσεις ή έχουν αλλάξει πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο έχουν κάνει επιχειρήσεις. Οι πελάτες περιμένουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ποιότητας από αυτούς, και η φιλοξενία InterServer προσφέρει. Δεν είναι υπηρεσία fly-by-night. Είναι εδώ για να μείνουν.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας InterServer

Όπως είπα και πριν, κανένας πάροχος φιλοξενίας δεν έχει αμαρτία. Αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία δεν είμαστε τόσο σίγουροι.

Η απεριόριστη φιλοξενία δεν είναι απεριόριστη

Καθώς περιηγείστε στον ιστότοπό τους, θα διαπιστώσετε ότι η φιλοξενία του InterServer προσφέρει πολλά απεριόριστα προγράμματα. Ωστόσο, χάρη στη σαφήνεια και τη διαφάνεια που παρέχεται από το έγγραφο ToS, μπορείτε γρήγορα να ανακαλύψετε ότι η απεριόριστη φιλοξενία δεν είναι ακριβώς απεριόριστη. Δείτε αυτό – απευθείας από τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

«Δεν επιτρέπεται σε έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας να χρησιμοποιεί περισσότερο από το 20% των πόρων του διακομιστή κάθε φορά. Ένας μεμονωμένος λογαριασμός περιορίζεται σε 250.000 κόμβους ανά πάσα στιγμή. Οι πελάτες στην Unlimited SSD κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας που χρησιμοποιούν περισσότερο από 1 GB χώρου θα μεταφερθούν στο SATA. “

Θα το πω για αυτούς – τουλάχιστον είναι εκ των προτέρων.

Η φιλοξενία VPS έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης

Υπάρχει ένα μειονέκτημα στο εξαιρετικά προσαρμόσιμο πρόγραμμα φιλοξενίας VPS. Επειδή είναι τόσο προσαρμόσιμο, έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης. Αν ψάχνετε για το πρόγραμμα VPS όπου έχετε επιλέξει τα πάντα, αυτό δεν είναι το πρόγραμμα VPS που αναζητάτε.

Χωρίς εφεδρική επιλογή

Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι δεν είδα καμία επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Δεν υπήρχε επιλογή αυτόματης ή μη αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό αφήνει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μου. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά άλλοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας – κάτι που μπορεί να είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού και ηρεμίας.

Συμπέρασμα

Μου αρέσει η φιλοξενία του InterServer. Είναι προσιτές τιμές, δεν έχουν πολλή διαφημιστική εκστρατεία και ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις τους. Εφόσον διαβάζετε τους όρους παροχής υπηρεσιών, θα γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε από αυτούς. Είναι αξιόπιστα από το 1999 και δεν δείχνουν σημάδια επιβράδυνσης. Η ανάπτυξή τους ήταν αργή – και το βρίσκω καλό. Αργή και σταθερή σημαίνει ότι η φιλοξενία του InterServer απολαμβάνει ένα ουσιαστικό και πιστό κοινό. Γεια, δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτό! Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Περισσότερα στο InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector