Κριτικές φιλοξενίας iPage: Φθηνή φιλοξενία Dirt στα 1,99 $ / μήνα – Μάιος 2020

Κριτικές φιλοξενίας iPage: Φθηνή φιλοξενία Dirt στα 1,99 $ / μήνα – Μάιος 2020

Κριτικές φιλοξενίας iPage: Φθηνή φιλοξενία Dirt στα 1,99 $ / μήνα – Μάιος 2020

Contents

iPage: Φθηνό και βρώμικο

Κατά κάποιο τρόπο, αγαπάμε πόσο απλό είναι το iPage.


Εννοώ 1,99 $ το μήνα για φιλοξενία?

Αυτό είναι σχεδόν δωρεάν.

φτηνό στιγμιότυπο οθόνης φιλοξενίας ipage

φτηνό στιγμιότυπο οθόνης φιλοξενίας ipage Εννοώ ότι είναι αρκετά προσιτό.

Δεν μπορείτε να περιμένετε τον κόσμο από έναν οικοδεσπότη τόσο φτηνό και αν το κάνετε, ας πούμε.

Ιδρύθηκε το 1998, το iPage είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξαγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) το 2009. Η εταιρεία εδρεύει στο Μπέρλινγκτον της Μασαχουσέτης. (Τα βαρετά γεγονότα που ίσως θέλετε να γνωρίζετε).

Τώρα τα συναρπαστικά πράγματα – αξίζει τον κόπο?

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία iPage?

Το iPage δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο ή αξιόπιστο, οι δυνατότητές τους μπορεί να προκαλούν σύγχυση και η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν είναι παγκόσμιας κλάσης.

Ωστόσο, είναι απίστευτα φθηνά. Με 1,99 $ / μήνα για το πιο βασικό τους πρόγραμμα (για τους πρώτους 12 μήνες), είναι δύσκολο να παραπονεθούμε πάρα πολύ για τυχόν ελλείψεις στην υπηρεσία. Θα συνιστούσαμε σχεδόν πάντα να πληρώνετε λίγο περισσότερο για καλύτερο ένα καλύτερο προϊόν, αλλά αν ο προϋπολογισμός σας είναι πολύ περιορισμένος, τότε το iPage μπορεί να είναι ο κεντρικός υπολογιστής που χρειάζεστε. Απλά να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Η ειδική μας κριτική φιλοξενίας iPage

Οι πιθανότητες έχετε ενεργοποιηθεί στο iPage λόγω της εξαιρετικά φθηνής εισαγωγικής τιμής των 1,99 $ / μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία.

Ουάου – αυτό είναι αρκετά τρελό.

Για λιγότερο από ένα ψηλό latte το μήνα, λαμβάνετε έναν διακομιστή στα μισά της χώρας που πρόκειται να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας για 24 ώρες το 24ωρο, επανδρωμένο από έμπειρους τεχνικούς.

Σοβαρά, αυτή είναι μια φθηνή φιλοξενία.

Σίγουρα, η εξαιρετικά χαμηλή τιμολόγηση είναι τόσο καλός λόγος για την αγορά ενός προγράμματος φιλοξενίας.

Εναπόκειται σε εσάς ως καταναλωτής να καθορίσετε την αξία του προϊόντος. Και εναπόκειται σε εμάς να σας βοηθήσουμε να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα! Εν ολίγοις, πιστεύουμε ότι το iPage αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά όσον αφορά την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την υποστήριξη. Αλλά με μια πληθώρα απεριόριστων δυνατοτήτων και εργαλείων δημιουργίας ιστοσελίδων που είναι ιδανικά για αρχάριους, η φθηνή εισαγωγική τιμή μπορεί να κάνει αυτό το πακέτο ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Καλύτερες δυνατότητες του iPage Hosting

Υπάρχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα στη φιλοξενία με το iPage πέρα ​​από την εξαιρετικά φθηνή εισαγωγική τιμή, αλλά ας ξεκινήσουμε από εκεί.

1) Η τιμολόγηση του iPage είναι ανόητη (με 3ετή δέσμευση)

Ενώ τα περισσότερα τυπικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας εμπίπτουν στο εύρος των 4-12 $ / μήνα, η εγγραφή με το iPage κοστίζει μόλις 1,99 $ το μήνα για τα πρώτα 3 χρόνια φιλοξενίας. Αυτό τους βάζει στο ίδιο σημείο τιμής με το WebHostingPad (1,99 $ / μήνα, ακόμη και μετά τους πρώτους 12 μήνες), αν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι οι υπηρεσίες του iPage είναι πιο αξιόπιστες.

Αυτή η εισαγωγική προσφορά δελεάζει πολλούς πελάτες, αλλά αυτοί οι πελάτες ενδέχεται να μην είναι τόσο ενθουσιασμένοι όταν τελειώσουν οι πρώτοι 36 μήνες. Το Essential Plan είναι το μοναδικό κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας τους, και αυξάνει έως και 7,99 $ / μήνα τον 4ο χρόνο, γεγονός που τους θέτει ακριβώς στο μέσο εύρος κοινόχρηστου φάσματος φιλοξενίας.

Ωστόσο, εάν δοκιμάζετε βραχυπρόθεσμα έργα, το iPage μπορεί στην πραγματικότητα να είναι κατάλληλο. Μέχρι τη λήξη της πρώτης περιόδου, θα έχετε καλή ιδέα για το αν είστε αρκετά χαρούμενοι για να συνεχίσετε τις υπηρεσίες τους.

Επιπλέον, το iPage σας επιτρέπει να πληρώνετε μηνιαία, όπου πάρα πολλοί οικοδεσπότες διαφημίζουν την τιμή τους από μήνα σε μήνα, αλλά ζητούν προκαταβολή ενός έτους ή δύο ετών ή τριών ετών. Σε σύγκριση με την πληρωμή ενός έτους εκ των προτέρων για 1 και 1 ή τριών ετών εκ των προτέρων για το DreamHost, η μηνιαία χρέωση του iPage είναι εξαιρετικά αναζωογονητική για τα αφοσιωμένα φαβορί εκεί έξω.

2) Απεριόριστοι τομείς κάτω από έναν λογαριασμό

Το iPage σάς επιτρέπει να έχετε καταχωρισμένους απεριόριστους τομείς με έναν μόνο λογαριασμό. Επιπλέον, σας δίνουν έναν δωρεάν τομέα όταν εγγραφείτε ως νέος χρήστης. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε όσους τομείς κάτω από μια στέγη θέλετε. Για να προωθήσετε αυτήν τη δυνατότητα ακόμη περισσότερο, μπορείτε να έχετε όσους υποτομείς σε κάθε τομέα θέλετε.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με την ανατροπή τομέων. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αγοράσετε και να σταθμεύσετε τομείς. Το iPage γνωρίζει αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο και σας επιτρέπει να σταθμεύσετε όσους τομείς θέλετε.

Και με 1,99 $ το μήνα, όσο περισσότεροι τομείς φιλοξενούνται, τόσο πιο γλυκιά γίνεται η προσφορά. Το κόστος ανά τομέα σας θα μπορούσε να γίνει σχεδόν αμελητέο.

3) Οι επιλογές ασφαλείας του iPage είναι σταθερές

Το πρόγραμμα φιλοξενίας Evey iPage είναι εξοπλισμένο με λογισμικό ασφαλείας SiteLock. Το SiteLock κάνει ό, τι χρειάζεστε από μια βασική προσθήκη ασφαλείας, όπως τείχη προστασίας, σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, προστασία DDoS και θα λειτουργήσει ακόμη και για να σας αφαιρέσει από τις μαύρες λίστες. Επιπλέον, θα λάβετε δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που είναι δωρεάν για επαναφορά. Αυτό είναι ένα πολύ καλό μπόνους που χρεώνουν πάρα πολλές εταιρείες. Με μια άλλη εταιρεία ιδιοκτησίας EIG, HostGator, τα αντίγραφα ασφαλείας γίνονται μόνο εβδομαδιαίως και σας χρεώνουν 15 $ για επαναφορά.

4) Υποστηρίζονται εφαρμογές τρίτων + δωρεάν

Το iPage ενσωματώνεται με έναν τόνο γνωστών εφαρμογών τρίτων με απρόσκοπτο τρόπο, καθιστώντας τις μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Μπορείτε εύκολα να συμπεριλάβετε εφαρμογές όπως το Google Analytics, το Paypal και το WordPress και η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή. Αυτό πιθανότατα δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει έμπειρους προγραμματιστές και webmasters που ζουν αυτά τα πράγματα, αλλά επικροτούμε το iPage για να κάνουμε τη διαδικασία μη εκφοβιστική για τους άγνωστους.

Επιπλέον, η εγγραφή στο iPage περιλαμβάνει μια δέσμη διαφημιστικών πιστώσεων για το Google, το Yahoo και το Bing. ένα ωραίο προνόμιο, για να είμαστε σίγουροι.

5) Εργαλεία οικοδόμησης ιστότοπων μεταφοράς φιλικών για αρχάριους

Τα σχέδια φιλοξενίας iPage περιλαμβάνουν το Weebly website builder, το οποίο είναι μια εξαιρετικά εύκολη και διαισθητική μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία μιας διάταξης ιστότοπου. Αν και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε το CSS για να κατεβάσετε ένα δωρεάν θέμα WordPress, πολλοί αρχάριοι webmaster προτιμούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χειροκίνητες αλλαγές στη διάταξη του ιστότοπού τους. Η συμπερίληψη του Weebly στην πλατφόρμα τους καθιστά το iPage μια εξαιρετική επιλογή για webmaster που δεν έχουν καταλάβει την τεχνολογία αλλά θέλουν να ασκήσουν ένα συγκεκριμένο έλεγχο στον σχεδιασμό του ιστότοπού τους.

Διακόπτουμε αυτό το μήνυμα με μια απόρριψη δεδομένων όλων των δυνατοτήτων.

Μειονεκτήματα του iPage Hosting

Τα περισσότερα από αυτά τα μειονεκτήματα είναι δύσκολο να παραπονεθούν εάν σκέφτεστε μόνο την εισαγωγική τιμή. Αλλά αν σκοπεύετε να μείνετε στο iPage για περισσότερο από ένα χρόνο, προσέξτε προσεκτικά αυτά τα ζητήματα. Θα παραμείνουν ακόμη και αφού το πρόγραμμα φιλοξενίας σας αυξηθεί κατά 600%.

1) Χρόνοι φόρτωσης πολύ αργής σελίδας

Βαθμολογίες iPage στο κάτω τρίτο όλων των κεντρικών υπολογιστών ιστού που έχουμε ελέγξει για τους χρόνους φόρτωσης σελίδας, με μέσες βαθμολογίες μεταξύ 1.100 και 1.600ms (σε σύγκριση με τον μέσο όρο της βιομηχανίας των 700ms). Και αυτό δεν είναι μικρή συμφωνία. Ο εντυπωσιακός αριθμός επισκεπτών θα αναπηδήσει από τη σελίδα σας, εάν δεν φορτώνει γρήγορα, κάτι που είναι πλήρης δολοφόνος, εάν χρειάζεστε να ξοδεύουν χρήματα στον ιστότοπό σας.

Αυτό πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά εάν σκέφτεστε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με το iPage. Εάν είστε πραγματικά σε αυτήν την εισαγωγική τιμολόγηση, θα συνιστούσαμε τη φιλοξενία 1 και 1, αντίθετα, οι οποίοι έχουν ακόμη φθηνότερο (0,99 $ / μήνα) εισαγωγικό πακέτο και φόρτωση σελίδας πιο κοντά στον μέσο όρο. Αλλά αν προτιμάτε πραγματικά την ταχύτητα, θα συνιστούσαμε να ψάξετε στο DreamHost (του οποίου η μηνιαία τιμολόγηση είναι παρόμοια με τα ποσοστά ανανέωσης του iPage) ή το A2 Hosting (το ταχύτερο στην αγορά, με ανταγωνιστικές τιμές).

2) Κάτω από το μέσο όρο χρόνου λειτουργίας

Εκτός από τις αργές ταχύτητες φόρτωσης, το iPage είναι από τις λιγότερο αξιόπιστες επιλογές που διατίθενται όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας. Ενώ το βιομηχανικό πρότυπο είναι 99,99% χρόνος λειτουργίας (που μεταφράζεται σε 8,76 ώρες διακοπής λειτουργίας ανά έτος), το iPage είναι σχεδόν τρεις φορές πιο συχνά από ό, τι οι περισσότεροι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές στην αγορά. Αυτά είναι τρομερά νέα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ή πραγματικά για οποιονδήποτε ιστότοπο που μετατρέπει τους επισκέπτες σε μετρητά.

Το Downtime σαν αυτό είναι μια κόκκινη σημαία για οποιονδήποτε κεντρικό υπολογιστή που ισχυρίζεται ότι προσφέρει απεριόριστους τομείς και diskspace. Εάν οι διακομιστές τους δεν μπορούν καν να παραμείνουν αξιόπιστοι, τότε δεν υπάρχει τρόπος το υλικό τους να είναι αρκετά ισχυρό ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ποτέ τον «απεριόριστο» χώρο. Θεωρητικά, μπορεί να μην τελειώσετε ποτέ, αλλά μόνο και μόνο επειδή η παράδοση θα ήταν τόσο αργή που δεν θα έχετε ποτέ την ευκαιρία να φτάσετε σε ένα όριο.

3) Χωρίς ιδιωτικά καταχωρημένους τομείς

Μας εξέπληξε το γεγονός ότι δεν καταφέρατε να καταχωρίσετε ιδιωτικά τομείς με τη φιλοξενία iPage. Αυτό που διπλασίασε την έκπληξή μας ήταν το γεγονός ότι τόσες άλλες εταιρείες φιλοξενίας σας δίνουν αυτή την ικανότητα. Χωρίς τη δυνατότητα ιδιωτικής καταχώρησης των τομέων σας, δεν μπορείτε να αποφύγετε μια λίστα στη βάση δεδομένων WHOIS. Αυτό καθιστά ολόκληρη τη λειτουργία σας πολύ πιο ευαίσθητη σε spammers ή άλλες ανεπιθύμητες οντότητες που μπορούν εύκολα και εύκολα να λάβουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας από τη βάση δεδομένων.

4) Εμπειρία Εξυπηρέτησης Πελατών iPage Τόνοι Διακοπών

Ενώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι η εξυπηρέτηση πελατών iPage είναι πολύ φιλική και χρήσιμη στις αλληλεπιδράσεις μας μαζί τους, να είστε έτοιμοι να θέσετε σε αναμονή. Τόσο στην ηλεκτρονική συνομιλία όσο και στο τηλέφωνο, οι καθυστερήσεις και οι διακοπές της σύνδεσης είναι συχνές και μερικές φορές οι απλές ερωτήσεις μπορεί να διαρκέσουν έως και 20 λεπτά για να λάβουν μια ικανοποιητική απάντηση.

Το iPage φιλοξενεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο ιστότοπους και οι κριτικές πελατών τους είναι άφθονες. Όπως συμβαίνει με πολλές εταιρείες που απέκτησε η EIG, τείνει να υπάρχει έντονη αύξηση των καταγγελιών σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών μετά την εξαγορά. Προχωρήστε με αυτήν τη γνώση όπως θέλετε.

5) Χρησιμοποιεί το vDesk αντί του cPanel

Ενώ το cPanel δεν είναι καθόλου τέλειο, είναι το βιομηχανικό πρότυπο για έναν λόγο. Με πληθώρα πόρων στο διαδίκτυο σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο, και απρόσκοπτη μεταφορά μεταξύ κεντρικών υπολογιστών που το χρησιμοποιούν, είναι μια εύκολη επιλογή για φιλοξενία ιστοσελίδων. Δυστυχώς, το iPage χρησιμοποιεί το vDesk ως ταμπλό backend. Το vDeck είναι πιο απότομο και λιγότερο διαισθητικό και διαθέτει επίσης λιγότερους πόρους άμεσα διαθέσιμους στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Δεδομένων των ακριβών χρεώσεων ανανέωσης iPage, είναι λίγο ενοχλητικό το cPanel να μην είναι στάνταρ. Ακόμα και το εξαιρετικά φθηνό WebHostingPad προσφέρει cPanel.

6) Πραγματικά κάνουν Shared Hosting μόνο

Κοιτάξτε, προσφέρουν κάποια άλλα σχέδια, όπως φιλοξενία VPS, αποκλειστική φιλοξενία και φιλοξενία WordPress – αλλά πραγματικά το επίκεντρο ολόκληρου του ιστότοπού τους είναι να σας οδηγήσει σε αυτό το γλυκό φθηνό σχέδιο 1,99 $ / μήνα.

Μια μικρή προσπάθεια φιλοξενίας WordPress.

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, προσπαθούν να προσφέρουν φιλοξενία στο WordPres.

Αλλά η καρδιά τους δεν είναι σε αυτό.

Συμπέρασμα:

Οι αγορές iPage για αρχάριους και πραγματικά κάνουν εξαιρετική δουλειά διασφαλίζοντας ότι οι αρχάριοι webmaster διαθέτουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να λειτουργήσουν και να λειτουργήσουν ένας ιστότοπος.

Και με τόσο χαμηλές εισαγωγικές τιμές, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν με τις υπηρεσίες τους. Μακροπρόθεσμα, τα απότομα ποσοστά ανανέωσης δεν αξίζουν το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών. Υπάρχουν κεντρικοί υπολογιστές με καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, ταχύτητες, χρόνο λειτουργίας και δυνατότητες για ένα κλάσμα της τυπικής μηνιαίας τιμής του iPage.

Σίγουρα, μπορεί να μην είναι τόσο φθηνά κατά την εγγραφή, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πληρώσετε λίγο περισσότερο για να αποφύγετε μακροχρόνιες απογοητεύσεις.

Η πρότασή μας; Μπορείτε ακόμα να λάβετε τιμές χαμηλότερου δολαρίου για τα πρώτα 3 χρόνια με το SiteGround – και να αποκτήσετε εξαιρετικά καλύτερες λειτουργίες.

Ανατρέξτε στην Επίσημη ιστοσελίδα iPage Κριτικές 3.5 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Σούπερ φθηνή φιλοξενία
 2. Απεριόριστοι τομείς σε έναν λογαριασμό
 3. Δωρεάν, όπως όνομα τομέα και πιστώσεις AdWords

Μειονεκτήματα

 1. Πρόβλημα ιδιωτικής εγγραφής τομέων
 2. Τομέας ευπαθής σε spammers
 3. Χρησιμοποιεί το vDeck αντί του cPanel
 4. Αργός χρόνος φόρτωσης σελίδας, μη εντυπωσιακός χρόνος λειτουργίας

Υποστήριξη3Speed3Features3Value4.5Διαφάνεια4

Ερωτήσεις φιλοξενίας iPage & Απαντήσεις

Τι είναι η φιλοξενία iPage?

Φιλοξενία iPage είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει στους χρήστες τα εργαλεία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή παρουσία για την εταιρεία τους. Διαθέτει πολλές ισχυρές και ενημερωμένες δυνατότητες για τη δημιουργία ιστοσελίδων, επιτρέποντας στους ηγέτες των επιχειρήσεων να αγοράσουν καλύτερα και να αναπτύξουν τις εταιρείες τους στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα.

Ποιες είναι οι βασικές δυνατότητες του iPage Hosting?

Η φιλοξενία iPage έχει πολλές βασικές δυνατότητες, όπως

 • Ένας δωρεάν τομέας “.com” για τον ιστότοπο της εταιρείας σας
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και τεχνική υποστήριξη
 • Απεριόριστη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και τα DB
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Ενσωμάτωση WordPress
Πόσα άτομα χρησιμοποιούν τη φιλοξενία iPage?

Μέχρι τώρα, η φιλοξενία iPage φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο ιστότοπους για άτομα και εταιρείες παγκοσμίως.

Τι ειδικές δυνατότητες λαμβάνω όταν κάνω λογαριασμό με τη φιλοξενία iPage?

Η δημιουργία λογαριασμού με τη φιλοξενία iPage θα αποκτήσει προγραμματιστές ιστού, έμπορους ή επιχειρηματικούς ηγέτες πολλά ειδικά προνόμια, προνόμια και προνόμια. Τα σχέδια με τη φιλοξενία iPage συνοδεύονται από ένα πλήρες σύνολο ειδικών λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για τη δημιουργία ιστοσελίδων, αλλά και για την ανάπτυξη μιας εταιρείας στο ψηφιακό επιχειρηματικό τοπίο. Με άλλα λόγια, οι λογαριασμοί και τα σχέδια με το iPage hosting θα δημιουργούν και θα εμπορεύονται έναν ιστότοπο μιας εταιρείας με διάφορους τρόπους και για διαφορετικούς τύπους διαδικτυακών επιχειρήσεων, όπως η ενίσχυση των πιστώσεων και των κατατάξεων της μηχανής αναζήτησης που θα βελτιώσουν την καθημερινή κίνηση κίνησης και βοηθούν -Εμπορικές επιχειρήσεις αναπτύσσονται δημιουργώντας δωρεάν ηλεκτρονικά καταστήματα για αυτές.

Ένας λογαριασμός ή σχέδιο με φιλοξενία iPage περιλαμβάνει βασικές δυνατότητες όπως:

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εύκαμπτο εύρος ζώνης
 • Επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός ονομάτων τομέα
 • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL
 • Δωρεάν τομέας για περισσότερο από ένα χρόνο (έως και 14,99 $ σε αξία)

Άλλα σύνολα ειδικών λειτουργιών που συνοδεύουν έναν λογαριασμό στο iPage hosting περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιασμός και κατασκευή εργαλείων
 • Έως 6 σελίδες στο πρόγραμμα ανάπτυξης ιστοσελίδων Weebly Website Builder
 • Βελτιστοποιημένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που λειτουργεί για κινητές συσκευές
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ για το WordPress
 • Εκατοντάδες θέματα και πρότυπα για να διαλέξετε
 • Βοηθητικά προγράμματα και ρυθμίσεις φιλοξενίας
 • Διαχείριση αρχείων
 • Διαχειριστής FTP
 • Ασφαλές FTP
 • Προσαρμοσμένες σελίδες σφαλμάτων
 • Μάρκετινγκ στον ιστότοπο
 • Προσφορά 100 $ Google Adwords (μόνο για τις ΗΠΑ)
 • 100 $ σε πίστωση αναζήτησης για το Bing
 • Δωρεάν καταχώριση στο YellowPages.com
 • Ένας αριθμός τηλεφώνου χωρίς χρέωση (μόνο για τις ΗΠΑ)
 • Πρόσβαση σε εκατοντάδες διαδικτυακούς οδηγούς μάρκετινγκ
 • Διαδικτυακές πωλήσεις
 • Λειτουργεί με ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα για εμπόρους λιανικής
 • Εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ
 • Ενσωμάτωση PayPal
 • Καλάθι αγορών AgoraCart
 • Διαχείριση email: αποστολή και λήψη
 • Προσαρμόσιμη διεύθυνση email που συνοδεύει τον τομέα ιστού σας
 • Ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω κινητών συσκευών με το Webmail
 • Προώθηση email
 • Παγκόσμια και σύγχρονη τεχνολογία
 • Βελτιωμένη σουίτα ασφαλείας αξίας έως 100 $
 • Πίνακας ελέγχου vDeck
 • Παρακολούθηση δικτύου 24/7
 • Στατιστικά επισκεπτών
 • Αναφορά επισκεψιμότητας ιστότοπου
 • Εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστήριξη
 • Κέντρο εισιτηρίων και διαδικτυακό κέντρο βοήθειας
 • Εκπαιδευτικά βήματα προς βήμα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • 24/7 υποστήριξη τηλεφώνου και συνομιλίας
Πόσο γρήγορη και εύκολη είναι η δημιουργία ενός ιστότοπου στη φιλοξενία iPage?

Είναι πολύ γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο iPage hosting. Οι προγραμματιστές Ιστού, οι έμποροι και οι ηγέτες των επιχειρήσεων μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα ιστότοπους χρησιμοποιώντας εύχρηστα, αναπτυσσόμενα και σχεδιαστικά προγράμματα ανάπτυξης ιστοσελίδων, όπως το Weebly Website Builder. Μπορούν επίσης να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και να δημιουργήσουν περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους με μια πλήρη και ολοκληρωμένη σουίτα μάρκετινγκ και η πλήρως φορτωμένη φιλοξενία έρχεται ακόμη και με μία δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα για να κάνει ολόκληρη τη διαδικασία επιλογής και δημιουργίας ενός τομέα πολύ λιγότερο περίπλοκη και αγχωτικό.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή για ένα σχέδιο ή λογαριασμό με τη φιλοξενία iPage?

Η εγγραφή για λογαριασμό και σχέδιο με τη φιλοξενία iPage είναι εκπληκτικά προσιτή στο βαθμό που πηγαίνουν τα προγράμματα και οι πάροχοι φιλοξενίας ιστότοπων. Κανονικά, η φιλοξενία iPage συνοδεύεται από μια κανονική μηνιαία συνδρομή 11,95 $ ανά μήνα, αλλά από τώρα η φιλοξενία iPage προσφέρει μια online έκπτωση έως 1,99 $ ανά μήνα.

Πώς μπορούν οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης στο iPage hosting να με βοηθήσουν να δημιουργήσω τον ιστότοπό μου ή να καταλάβω την υπηρεσία τους?

Η φιλοξενία iPage συνοδεύεται από μια ειδική και βραβευμένη ομάδα εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη και φιλοξενία ιστοσελίδων που μπορούν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές εταιρειών, τους εμπόρους και τους επιχειρηματικούς ηγέτες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση όσον αφορά τη δημιουργία, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό των ιστότοπών τους και μάρκετινγκ και ανάπτυξη των προϊόντων, των επωνυμιών ή των υπηρεσιών τους στο διαδίκτυο. Οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης του iPage hosting μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες με οτιδήποτε, από τη διαχείριση λογαριασμών και τομέα έως τη σχεδίαση ιστότοπων, από το να βρουν πώς να χρησιμοποιήσουν καλύτερα τα διαθέσιμα εργαλεία μάρκετινγκ SEO έως τον τρόπο αγοράς μέσω email και πολλά άλλα. Μπορείτε να φτάσετε στο 877-472-4399.

Είμαι ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης. Μπορεί η φιλοξενία iPage να με βοηθήσει να αναπτύξω τη μικρή μου επιχείρηση?

Η φιλοξενία iPage μπορεί να βοηθήσει κάθε είδους επιχείρηση να αναπτυχθεί, είτε μεγάλη είτε μικρή. Όμως οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές μικρών επιχειρήσεων λαμβάνουν ειδικά οφέλη, καθώς οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται τη μεγαλύτερη βοήθεια για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Η φιλοξενία iPage κατανοεί ότι για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, οι ιστότοποι είναι συχνά το πρώτο (και το πιο βασικό) μέσο σύνδεσης με πιθανούς πελάτες και ότι η οικοδόμηση μιας ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να πάνε από μικρό σε μεγάλο, γι ‘αυτό και η φιλοξενία iPage παρέχει- σύγχρονη και παγκόσμιας κλάσης δημιουργία περιεχομένου και άλλα εργαλεία ανάπτυξης ιστού και διαδικτυακού μάρκετινγκ για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Μέσω αυτών των εργαλείων δημιουργίας περιεχομένου, η φιλοξενία iPage θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να δημιουργήσουν περιεχόμενο που είναι σαφές, αποτελεσματικό και ευθυγραμμισμένο με το όραμα, τη φωνή, τους στόχους και την αποστολή της εταιρείας τους, ώστε να μπορούν πιο αποτελεσματικά να χτίσουν μια ισχυρή και συναρπαστική διαδικτυακή επιχείρηση που θα προσελκύσει δυνητικοί πελάτες, να τους κάνουν πιο συνδεδεμένους και τελικά να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να εμπορευτούν την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο.

Τι θα συμβεί αν αποφασίσω να ακυρώσω τον λογαριασμό μου ή να προγραμματίσω το iPage hositng?

Εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ή το πρόγραμμα συνδρομής με τη φιλοξενία iPage, τότε είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι οι τιμές γνωριμίας που παρατίθενται για αυτούς τους λογαριασμούς και τα προγράμματα συνδρομής ισχύουν μόνο για τον πρώτο όρο υπηρεσίας και, ως εκ τούτου, θα ανανεώνονται αυτόματα σε ό, τι η κανονική τιμή είναι. Εάν ένα άτομο ή εταιρεία έχει καταχωρήσει έναν δωρεάν τομέα μέσω της φιλοξενίας iPage και αποφασίσει ότι θέλει να ακυρώσει τον λογαριασμό του, τότε θα πρέπει να πληρώσει μια μη επιστρέψιμη χρέωση τομέα 15 $ εάν επιθυμεί να διατηρήσει τον τομέα του.

Το iPage hosting προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που βασίζονται σε Windows και Linux?

Όχι, η φιλοξενία iPage προσφέρει μόνο υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που βασίζονται σε Linux.

Το iPage hosting προσφέρει διαχειριζόμενους ή αποκλειστικούς διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων

Η φιλοξενία iPage παρέχει τόσο πλήρως διαχειριζόμενες όσο και αποκλειστικές υπηρεσίες φιλοξενίας διακομιστών ιστού.

Είμαι μαθητής ή διευθύνω σχολείο ή μη κερδοσκοπική οργάνωση. Το iPage hosting προσφέρει ειδικές εκπτώσεις ή άλλες υπηρεσίες και προγράμματα συνδρομής για μένα?

Όχι, οι εκπτώσεις, οι προσφορές και άλλες δυνατότητες και λεπτομέρειες του προγράμματος συνδρομής είναι γενικές και καθολικές. Θα είναι το ίδιο για μαθητές, σχολεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως και για έμπειρους επιχειρηματικούς ηγέτες ή πιο παραδοσιακές εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες.

Πόσες διευθύνσεις email μπορούν να υποστηρίξουν η φιλοξενία iPage?

Σύμφωνα με το γενικό TOS, η φιλοξενία iPage επιτρέπει απεριόριστες διευθύνσεις email και λογαριασμούς, καθώς και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στους πλήρως διαχειριζόμενους και αποκλειστικούς διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε και να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους για πολλές εταιρείες σε έναν διακομιστή ή με πολλαπλούς τομείς (δεδομένου ότι οι τομείς είναι επίσης απεριόριστοι) χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση χώρου αποθήκευσης ή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και λογαριασμών που μπορείτε να δημιουργήσετε, να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε μέσω της φιλοξενίας iPage.

Το iPage hosting προσφέρει μηνιαίες υπηρεσίες ή μόνο ένα ελάχιστο συμβόλαιο?

Η φιλοξενία iPage προσφέρει μηνιαία προγράμματα συνδρομής χωρίς κανένα είδος συμβολαίου, συμπεριλαμβανομένων των ελάχιστων συμβολαίων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το iPage hosting θα προσφέρει καλύτερες τιμές για μεγαλύτερους όρους υπηρεσίας.

Η φιλοξενία iPage προσφέρει υπηρεσίες Virtual Private Server ή VPS?

Ναι, η φιλοξενία iPage προσφέρει υπηρεσίες Virtual Private Server ή VPS με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που έχουν δημιουργηθεί και σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη, ανεξάρτητα από το πόσο μοναδικό ή περίπλοκο.

Ποιες γλώσσες προσφέρονται από την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη του iPage hosting και ποιες γλώσσες προγραμματισμού υποστηρίζουν οι υπηρεσίες τους?

Παρόλο που είναι πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξυπηρετεί ιστότοπους από όλο τον κόσμο, το iPage hosting προσφέρει μόνο την αγγλική γλώσσα όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη. Όσον αφορά τις γλώσσες προγραμματισμού, η πλατφόρμα και οι υπηρεσίες φιλοξενίας iPage υποστηρίζουν PHP και Perl.

Πού βρίσκεται η έδρα του iPage και πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων τους?

Αν και είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, η φιλοξενία iPage εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες με έδρα το Μπέρλινγκτον της Μασαχουσέτης. Επίσης, τα κέντρα δεδομένων τους, τα οποία είναι όλα αιχμής, βρίσκονται και λειτουργούν στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, η οποία δεν απέχει πολύ από την πόλη του Μπέρλινγκτον.

Το iPage hosting έχει επιλογές μεταπωλητή που είναι διαθέσιμες σε αυτούς?

Ανάλογα με το τι αναζητούν συγκεκριμένα οι πελάτες, η φιλοξενία iPage προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών μεταπωλητή για προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τα συγκεκριμένα προγράμματα συνδρομής τους ή τον τύπο και το μέγεθος των επιχειρήσεων τους.

Οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης του iPage hosting θα μπορούν να με βοηθήσουν να μεταφέρω έναν υπάρχοντα ιστότοπο ή όνομα τομέα στις υπηρεσίες τους?

Ενώ οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης του iPage hosting είναι σε θέση να βοηθήσουν τους πελάτες στην πλήρη μεταφορά οποιωνδήποτε αρχείων για μετεγκατάσταση, ωστόσο δεν θα είναι σε θέση να τους βοηθήσουν πλήρως για ολόκληρη τη διαδικασία, καθώς η φιλοξενία iPage δεν διαθέτει επί του παρόντος διαθέσιμο και εξειδικευμένο ιστότοπο και υπηρεσίες μετεγκατάστασης ονόματος τομέα. Ωστόσο, οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης του iPage hosting θα μπορούν να προσφέρουν υποστήριξη, ένα φόρουμ και μια επαρκή βάση γνώσης για περαιτέρω βοήθεια κατά τη διάρκεια της ίδιας της διαδικασίας μετεγκατάστασης.

Ποια προγράμματα υποστηρίζει η φιλοξενία iPage?

Οι τομείς και οι διακομιστές της φιλοξενίας iPage υποστηρίζουν το WordPress και το Joomla, αν και για το Joomla, τα αρχεία θα πρέπει να μετεγκατασταθούν προσωπικά και χειροκίνητα (ευτυχώς, η βοήθεια μπορεί να βρεθεί γρήγορα και εύκολα μέσω των ομάδων εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης, φόρουμ και διαθέσιμων διαδικτυακών οδηγών). Η φιλοξενία iPage δεν υποστηρίζει το Magento, αλλά οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν το Magento καθώς οι προϋποθέσεις για την εγκατάσταση του Magento είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα τους. Η φιλοξενία iPage είναι επίσης ένας κατάλληλος οικοδεσπότης για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς προσφέρουν πολλές δυνατότητες ειδικά για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως SSL, κάρρα αγορών και επεξεργασία πληρωμών μέσω ασφαλών ιστότοπων όπως το PayPal.

Τι είδους επιλογές πληρωμής προσφέρει το iPage και τι είδους πληρωμές θα δεχτούν?

Η φιλοξενία iPage δέχεται μεγάλες πιστωτικές κάρτες όπως Visa, MasterCard, American Express και Discover. Αποδέχονται επίσης πληρωμές μέσω PayPal.

Είναι ασφαλής η φιλοξενία iPage; Πόσο ασφαλής είναι η φιλοξενία του iPage?

Ναι, η φιλοξενία iPage είναι πολύ ασφαλής και ασφαλής στη χρήση. Η φιλοξενία iPage προσφέρει μια «βελτιωμένη σουίτα ασφαλείας» για όλα τα σχέδια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ανεξάρτητα από το είδος του λογαριασμού ή το πρόγραμμα συνδρομής τους, οι πελάτες δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχούν για παραβίαση των τομέων τους, παραβίαση ιστότοπων ή οποιαδήποτε άλλη απειλή και παραβίαση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο μέσω της φιλοξενίας iPage.

Θα φιλοξενήσει το iPage pro-rate για downtime και θα έχει εγγύηση uptime?

Η φιλοξενία iPage προσφέρει εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων με βάση την ικανοποίηση των πελατών, αλλά δεν το περιορίζουν ρητά σε χρόνο λειτουργίας.

Πώς συγκρίνεται η φιλοξενία iPage με άλλες πλατφόρμες και παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστού?

Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του παρόχου πλατφόρμας φιλοξενίας ιστοσελίδων – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost και A2 Hosting – το iPage hosting συγκρίνεται πολύ καλά καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους και καλύτερα αναθεωρημένους παρόχους πλατφόρμας φιλοξενίας ιστότοπων μεταξύ των πελατών.

Είναι δυνατόν να φιλοξενήσουμε έναν ιστότοπο που έχει μεγάλη εικόνα στη φιλοξενία iPage?

Ναι, είναι δυνατή η φιλοξενία ενός πολύ οπτικού ή μεγάλου μεγέθους ιστότοπου μέσω της φιλοξενίας iPage, χάρη στην απεριόριστη πολιτική εύρους ζώνης και χώρου στο δίσκο. Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector