Κριτικές JaguarPC Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Contents

Τι είναι το JaguarPC Hosting?

Η JaguarPC είναι μια ιδιωτική εταιρεία φιλοξενίας με έδρα το Κολοράντο που ιδρύθηκε το 1998. Προσφέρουν μια ποικιλία κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας, cloud και VPS για ποικίλες επιχειρηματικές ανάγκες. Η JaguarPC διαθέτει διακομιστές στο Κολοράντο Σπρινγκς, την Ατλάντα, το Σικάγο, το Ντάλας, τη Νέα Υόρκη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια των μέσων έως τα τέλη της δεκαετίας του 2000, η ​​JaguarPC απέκτησε μια σειρά από μικρότερες εταιρείες φιλοξενίας όπως το Hostingzoom, το Wowvps και το Devpond.


Πόσο καλή είναι η JaguarPC Hosting?

Η JaguarPC παρουσίασε σταθερή και εντυπωσιακή ανάπτυξη κάθε χρόνο από την έναρξή τους. Πραγματοποιώντας συχνές επενδύσεις στο δίκτυο και το υλικό τους, πλησιάζουν σχεδόν το 100% της εγγύησης χρόνου λειτουργίας τους. Ωστόσο, ενώ τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους είναι, ως επί το πλείστον, ανταγωνιστικές τιμές, ορισμένοι χρήστες μπορεί να διαπιστώσουν ότι άλλες εταιρείες παρέχουν περισσότερες δυνατότητες για την αξία του δολαρίου.

Ανατρέξτε στην Επίσημη Ιστοσελίδα JaguarPC Κριτικές 3.1 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Υποστήριξη για Windows και Linux Hosting
 2. Εγγύηση 100% Uptime
 3. Εκτεταμένοι πόροι υποστήριξης
 4. Πακέτα χωρίς αποκλεισμούς

Μειονεκτήματα

 1. Αυστηρή πολιτική ακύρωσης
 2. Όχι η πιο ανταγωνιστική αξία

Υποστήριξη3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Η επίσημη αναθεώρησή μας JaguarPC Hosting

Εάν η φιλοξενία με μια μικρότερη, ιδιωτική εταιρεία είναι σημαντική για εσάς, η JaguarPC κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στην αγορά. Με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας φιλοξενίας, δεν είναι αρχάριοι. Επιπλέον, η συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας τους περιλαμβάνει αποζημίωση 10 φορές για κάθε ώρα εκτός λειτουργίας που βιώνει ο ιστότοπός σας. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να συγκρίνετε λειτουργίες όπως χώρο στο δίσκο, αποθήκευση email και τομείς δολαρίου-για-δολάριο, το JaguarPC υπολείπεται των άλλων κεντρικών υπολογιστών.

Καλύτερες δυνατότητες του JaguarPC Hosting

Το JaguarPC κάθεται ακριβώς στην καμπύλη καμπάνας σε πολλά τμήματα, αλλά έχουν αρκετά προνόμια που αξίζει να αναφερθούν, καθώς και ορισμένα μέρη όπου πραγματικά λάμπουν.

Υποστήριξη για Windows και Linux

Εάν δεν είστε απόλυτα πιστοί στο ένα λειτουργικό σύστημα έναντι του άλλου, αυτό πιθανότατα δεν έχει μεγάλη διαφορά για εσάς. Ωστόσο, το γεγονός ότι η JaguarPC προσφέρει και τις δύο επιλογές δείχνει τεχνογνωσία και επενδύσεις σε εξοπλισμό.

Εγγύηση 100 τοις εκατό Uptime

Η JaguarPC προσφέρει ό, τι μπορεί να είναι η καλύτερη εγγύηση χρόνου λειτουργίας σε ολόκληρη τη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Για κάθε ώρα εκτός λειτουργίας που βιώνει ο ιστότοπός σας, η JaguarPC θα σας επιστρέψει 10 φορές το κόστος αυτής της ώρας. Και με τόσο ακριβά στοιχήματα σε κίνδυνο, η JaguarPC κάνει εξαιρετική δουλειά για να διασφαλίσει ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουν συχνά αυτές τις επιστροφές. Η JaguarPC έχει κατά μέσο όρο χρόνο λειτουργίας 99,98% τα τελευταία χρόνια, τοποθετώντας τις σε μερικές από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο, όπως το Dreamhost, το A2 Hosting και το SiteGround.

Έξι κέντρα δεδομένων, πέντε στις ΗΠΑ.

Το JaguarPC έχει πολλά κέντρα δεδομένων: πέντε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό τους σε έναν διακομιστή στην περιοχή τους, κάτι που είναι δυνητικά επωφελές για επιχειρήσεις που εξυπηρετούν κυρίως τοπικούς πελάτες. Δείχνει επίσης ότι η υποδομή δικτύου JaguarPC είναι επεκτατική – κάτι που συνήθως ταιριάζει καλά για την ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

Ζωντανή συνομιλία + Υποστήριξη τηλεφώνου + Εκτεταμένα φόρουμ βοήθειας χρήστη

Η JaguarPC έχει αφιερώσει σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη της υποστήριξης των πελατών της. Όχι μόνο οι πελάτες έχουν 24/7 πρόσβαση σε ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική υποστήριξη και ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων, αλλά υπάρχουν επίσης ενεργά φόρουμ χρηστών και σεμινάρια αυτοβοήθειας. Αυτό σημαίνει ότι τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους είναι ευρετηριασμένα και με δυνατότητα αναζήτησης, εξοικονομώντας σας ακόμη και από την ταλαιπωρία να φτάσετε στην υποστήριξη πελατών. Επιπλέον, οι περισσότεροι από τους πελάτες τους αναφέρουν ότι είναι ικανοποιημένοι με το επίπεδο υποστήριξης που τους προσφέρουν και την ταχύτητα με την οποία επιλύονται τα προβλήματά τους.

Υπέροχα freebies και λίγα πωλήσεις

Ακόμη και τα βασικά σχέδια JaguarPC περιλαμβάνουν δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, χρήση SSL, μεταφορές, δημιουργός ιστότοπων, φίλτρο spam, προστατευτικό κωδικού πρόσβασης και διαχείριση DNS. Αυτή είναι μια αρκετά εκτεταμένη λίστα, και δημιουργεί μια καθαρή και ευχάριστη διαδικασία check out που δεν σας ενοχλεί με τις εκπτώσεις.

Μειονεκτήματα της JaguarPC Hosting

Αριθμητικά, όχι η μεγαλύτερη έκρηξη για το Buck σας

Ενώ η JaguarPC προσφέρει μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και μια συναρπαστική εγγύηση χρόνου λειτουργίας, το πακέτο τους δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό εάν επρόκειτο να αναλύσετε τις υπηρεσίες τους σε δολάρια ανά δολάριο, από χαρακτηριστικό γνώρισμα. Φιλοξενία γίγαντες όπως το HostGator και το GoDaddy προσφέρουν τις ίδιες προδιαγραφές και περισσότερα δωρεάν για φθηνότερα. Σε σύγκριση με άλλους μικρότερους παίκτες, ξεχωρίζουν όπως το SiteGround και το A2 Hosting τα ξεχωρίζουν στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών ή ταχύτητας. Εάν ανησυχείτε πραγματικά για το τέντωμα των χρημάτων σας σε ό, τι αφορά τα συγκεκριμένα σύνολα δυνατοτήτων, το JaguarPC μπορεί να υπολείψει.

Αυστηρή πολιτική ακύρωσης

Αν και είναι κατανοητό, το JaguarPC δεν προσφέρει την πιο συμπαθητική πολιτική ακύρωσης. Μετά τη λήξη της τυπικής εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, κατανοήστε ότι δεν θα λάβετε πολλά μετρητά για ακύρωση. Δεν θα σας επιστρέψουν χρήματα για επιπλέον χρεώσεις υπηρεσιών, όπως εγγραφή ονόματος τομέα, αλλά επιστροφή χρημάτων μόνο για έξοδα φιλοξενίας. Δεν επιστρέφουν τίποτα πριν από την ημερομηνία ακύρωσης – που σημαίνει ότι δεν θα αναλογούν την επιστροφή χρημάτων σας. Θα βρείτε τη φόρμα ακύρωσης στο cPanel και στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού του διαχειριστή σας.

Συμπέρασμα

Η JaguarPC προσφέρει ό, τι είναι ίσως η καλύτερη συμφωνία επιπέδου υπηρεσιών στον κλάδο φιλοξενίας για uptime. Επιπλέον, είναι αξιόπιστες, φιλικές, σε μέτριες τιμές και προσφέρουν μια σαφή διαδρομή για την αναβάθμιση του προγράμματος φιλοξενίας σας. Αυτοί είναι όλοι εξαιρετικοί λόγοι για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με το JaguarPC. Ωστόσο, το JaguarPC επισκιάζεται εύκολα όταν αξιολογείται δίπλα-δίπλα με κάποιους άλλους μεγάλους παίκτες. Είναι δύσκολο να είσαι τόσο εκνευρισμένος για τις επιστροφές χρόνου λειτουργίας όσο θα μπορούσες για αστραπές ταχύτητες ή απίστευτη εξυπηρέτηση πελατών. Και αν πρόκειται για την αξία του δολαρίου των υπηρεσιών τους, τότε οι εταιρικοί οικοδεσπότες θα κερδίζουν κάθε φορά. Όμως, το JaguarPC είναι ένας σταθερός και αξιόπιστος οικοδεσπότης που θα συνιστούσαμε με χαρά – εάν τα πακέτα τους προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε σε τιμή που είστε ευτυχείς να πληρώσετε, τότε έχουμε την αίσθηση ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

JaguarPC Ερωτήσεις και απαντήσεις

1. Πότε ξεκίνησε η εταιρεία?

Ο Γκρεγκ Λάντις ήθελε να δημιουργήσει μια εταιρεία που προσέφερε πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου και υπηρεσίες φιλοξενίας Ιστού που ξεχώριζαν από τους άλλους για έναν λόγο: εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Το 1998, ο Jaguar PC γεννήθηκε και γρήγορα αναπτύχθηκε από τη λειτουργία ενός ατόμου σε έναν κορυφαίο πάροχο, φιλοξενώντας περισσότερους από 300.000 τομείς. Μετακόμισαν την εταιρεία από το Χιούστον στο Κολοράντο Σπρινγκς το 2010, όπου η εταιρεία εδρεύει τώρα.

2. Τι γίνεται με τα κέντρα δεδομένων?

Η JaguarPC προσφέρει τέσσερα διαφορετικά κέντρα δεδομένων, τα οποία προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και τεχνολογίας. Τα τρία κέντρα δεδομένων που εδρεύουν στις ΗΠΑ, στην Ατλάντα, το Ντένβερ και το Χιούστον, προσφέρουν κλουβιά επιχειρήσεων, Row1-2 JPC, τακτοποιημένη καλωδίωση και επιπλέον pdu και εναλλαγές από το παλιό κλουβί. Οι εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς με παρακολούθηση βίντεο 24/7 και οπλισμένη ασφάλεια, και μπορούν να εισαχθούν μόνο με άδεια ασφαλείας που περιλαμβάνει κάρτες εγγύτητας και βιομετρικούς σαρωτές χεριών στην Ατλάντα και βιομετρική πρόσβαση στο χέρι στο Χιούστον. Οι εγκαταστάσεις είναι καλά συντηρημένες με προηγμένες πηγές ψύξης και ισχύος και πρόσβαση σε περισσότερους από 100 μεταφορείς.

 Στο κέντρο δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, το JaguarPC παρέχει ένα λειτουργικό και αξιόπιστο κέντρο συλλογής δεδομένων, με χώρο για μεμονωμένους διακομιστές και πλήρη ντουλάπια. Το κέντρο δεδομένων Tier 3 εξασφαλίζει 99,982% χρόνο λειτουργίας με ενεργή ασφάλεια 24/7 και έναν επιτόπου υποσταθμό.

3. Πώς είναι η Εξυπηρέτηση πελατών Jaguar PC?

Το JaguarPC προσφέρει στους πελάτες του διάφορους τρόπους να προσεγγίσουν την εταιρεία, από ενεργούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων στο Facebook και το Twitter όπου αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και μοιράζονται πληροφορίες για τυχόν πιθανές καταστάσεις που ενδέχεται να βιώσουν οι πελάτες. Έχουν ένα ιστολόγιο που προσφέρει δείκτες που θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την επιλογή μιας εταιρείας φιλοξενίας Ιστού, μαζί με λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία και ορισμένα από τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της. Στο φόρουμ της κοινότητας, οι πελάτες μπορούν να συζητήσουν με άλλους και να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τις καταστάσεις τους και μια σελίδα κατάστασης ζωντανού δικτύου μιλά για τυχόν προβλήματα εκτός λειτουργίας. Μια γνωσιακή βάση περιλαμβάνει άρθρα σχετικά με πολλά από τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες.

Η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7, με τηλεφωνική υποστήριξη τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον Καναδά, καθώς και σε διεθνείς πελάτες, καθώς και σε ζωντανή συνομιλία και σύστημα εισιτηρίων.

Παρόλο που υπερηφανεύονται για την εξαιρετική υποστήριξη, ωστόσο, πολλοί πελάτες έχουν διαπιστώσει ότι δεν παίρνουν τον χρόνο απόκρισης που ελπίζουν από την JaguarPC, με ορισμένους πελάτες να σημειώνουν ότι χρειάστηκαν μεταξύ 15 και 25 ώρες για να λάβουν απάντηση τα εισιτήριά τους . Όταν η επιχείρησή σας βασίζεται στο να λειτουργεί και να λειτουργεί ο ιστότοπός σας, η διακοπή λειτουργίας αυτού του είδους μπορεί να είναι επιζήμια για την κατώτατη γραμμή σας.

Ορισμένοι πελάτες ανέφεραν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, αναβαθμίζοντας τον ιστότοπό τους σε λειτουργία σε λίγα λεπτά, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι οι ιστότοποί τους έκλεισαν για ώρες χωρίς καμία απάντηση.

4. Τι είδους κοινόχρηστα σχέδια προσφέρει ο Jaguar PC?

Το JaguarPC προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας. Η κοινή φιλοξενία cPanel περιλαμβάνει εγκαταστάσεις με ένα κλικ για μια ποικιλία εφαρμογών, όπως WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 και Coppermine. Έχουν τρία διαφορετικά κοινά σχέδια, όλα με διαχειριζόμενη υπηρεσία.

 • Ιδιωτική φιλοξενία (3,97 $ / μήνα για συμβόλαιο 36 μηνών): 35 GB χώρου SSD, 100 GB εύρους ζώνης, 25 συνολικές βάσεις δεδομένων MySQL, συνδυασμοί λογαριασμών e-mail και FTP.
 • Φιλοξενία Ιστού (6,97 $ / μήνα για συμβόλαιο 36 μηνών): 75 GB χώρου στο δίσκο SSD, 1000 GB εύρους ζώνης και μεταφορά δεδομένων και 100 συνολικές συνδυασμένες βάσεις δεδομένων MySQL, e-mail και λογαριασμούς FTP. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 100 δεσμευμένους τομείς, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ασφαλή πρόσβαση SSL, RV Sitebuilder και Softaculous. Λαμβάνετε επίσης CloudFlare, πιστοποιητικό SSL, LiteSpeed ​​και Spam Expert. Η ρύθμιση είναι δωρεάν με αυτόν τον λογαριασμό.
 • Business hosting (24,94 $ / μήνα για συμβόλαιο 36 μηνών): 125 GB αποθήκευσης SSD, 5.000 GB εύρους ζώνης και απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL, λογαριασμούς e-mail και FTP και δεσμευμένους τομείς. Οι διακομιστές είναι ημι-αποκλειστικοί και περιλαμβάνουν το LiteSpeed, μαζί με όλα τα οφέλη του προγράμματος φιλοξενίας Ιστού. Λαμβάνετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP, premuim RapidSSL, δωρεάν εγκατάσταση και μία συμπεριλαμβανόμενη καταχώριση ονόματος τομέα.
5. Υποστηρίζει το JaguarPC Dedicated Servers?

Οι αποκλειστικοί διακομιστές JaguarPC προσφέρουν 99,999% uptime με συμφωνία 10x σε επίπεδο υπηρεσίας. Προσφέρουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια, όλα με πρόσβαση root, 10 Mbps εύρος ζώνης, απομακρυσμένη επανεκκίνηση, απεριόριστη κίνηση. Υπάρχει μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη ιστότοπου και εφαρμογών και έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε προσαρμοσμένους πυρήνες.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (ξεκινά από 127 $ / μήνα): 4x Core 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB σκληρός δίσκος.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (ξεκινά από 167 $ / μήνα): 8 MB cache με 4x Cores, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB hard drive.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (ξεκινά από 227 $ / μήνα): 15 MB cache με 6x Cores, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD και 1x 1 TB SATA hard drive.
 • 2x Intel E5-2620v3 (ξεκινά από 267 $ / μήνα): 15 MB cache με 6x Cores, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD και 1x 1 TB Sata hard drive.
6. Η JaguarPC προσφέρει φιλοξενία μεταπωλητών?

Οι μεταπωλητές της JaguarPC εκτιμούν τις πολλές λύσεις που παρέχει η εταιρεία στον πελάτη τους.

Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια για μεταπωλητές στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και με τα δύο σχέδια να προσφέρουν μια ποικιλία απεριόριστων δυνατοτήτων, όπως εύρος ζώνης, λογαριασμός μεταπώλησης, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βάσεις δεδομένων και λογαριασμούς FTP. Όλοι οι μεταπωλητές έχουν επίσης τα ακόλουθα οφέλη:

 • Η υπερπώληση είναι ενεργοποιημένη
 • Προσαρμοσμένοι διακομιστές ονομάτων
 • CloudLinux και Litespeed
 • Γρήγορο SSL δωρεάν
 • Τομέας για τη ζωή
 • Μετεγκατάσταση για έως και 25 λογαριασμούς
 • Λογαριασμοί μεταπωλητών κύριου, τομέα και SSL
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft Daily Backups

Το μεγαλύτερο διαφορετικό στα επίπεδα λογαριασμού είναι ότι οι λογαριασμοί μεταπωλητών υψηλότερου επιπέδου τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, λαμβάνουν έκπτωση 20 τοις εκατό στην μεταπώληση VPS και αποκλειστικών διακομιστών.

Στις ΗΠΑ, το RZ1 είναι 11,21 $ / μήνα όταν προπληρώνετε για τρία χρόνια. Το RZ2 κοστίζει 14,96 $ / μήνα για ένα προπληρωμένο πρόγραμμα τριών ετών. Το RZ3 είναι 22,46 $ / μήνα με ένα προπληρωμένο πρόγραμμα τριών ετών και το RZ4 κοστίζει 29,96 $ το μήνα όταν προπληρώνετε για τρία χρόνια.

7. Η JaguarPC προσφέρει φιλοξενία VPS?

Η φιλοξενία VPS στο JaguarPC περιλαμβάνει υποστήριξη για μεταλλεύματα Windows, CentOS, Debian, Suse και Fedora σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια με πλήρη διαχείριση.

 • 1 (27 $ / μήνα σε προπληρωμένο πρόγραμμα 12 μηνών): 30 GB χώρος στο δίσκο, 1,5 GB RAM, 2 πυρήνες, 10 TB εύρους ζώνης, χωρίς χρέωση εγκατάστασης.
 • 2 (47 $ / μήνα σε προπληρωμένο πρόγραμμα 12 μηνών): 60 GB χώρου στο δίσκο, 3 GB RAM, 2 πυρήνες, 15 TB, χωρίς χρέωση εγκατάστασης.
 • 3 (67 $ / μήνα σε προπληρωμένο πρόγραμμα 12 μηνών): 90 GB χώρος στο δίσκο, 4 GB RAM, 3 πυρήνες, εύρος ζώνης 20 TB και χωρίς χρέωση ρύθμισης.
 • 4 (97 $ / μήνα σε προπληρωμένο πρόγραμμα 12 μηνών): 120 GB χώρος στο δίσκο, 6 GB RAM, 4 πυρήνες, εύρος ζώνης 25 TB και χωρίς χρέωση εγκατάστασης.

Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν απεριόριστους τομείς, e-mail, βάσεις δεδομένων MySQL και λογαριασμούς FTP και εύρος ζώνης εισερχόμενου. Επιπλέον, οι πελάτες λαμβάνουν το CloudFlare, δύο προσαρμοσμένες IP, πρόσβαση root και διαχειριστή σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και έναν πίνακα ελέγχου – επέλεξαν από το cPanel, WHM ή Plesk.

8. Ενδιαφέρομαι για τη φιλοξενία Cloud – μπορώ να το βρω στο JaguarPC?

Το JaguarPC προσφέρει εννέα διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας Cloud, με το μικρότερο να ξεκινά από $ 32 / μήνα και να προσφέρει 2 πυρήνες, χώρο δίσκου 20 GB, μνήμη 1 GB, εύρος ζώνης 5 TH, 1 διευθύνσεις IP και 2 IP. . Το Cloud 9, από την άλλη πλευρά, παρέχει 12 πυρήνες, χώρο δίσκου 370 GB, μνήμη 16 GB, εύρος ζώνης 30 TB, 8 VE και 8 διευθύνσεις IP.

9. Πώς είναι οι ώρες λειτουργίας τους?

Στις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας σε ολόκληρο τον κλάδο, το 99,9% του χρόνου λειτουργίας είναι εγγυημένο, πράγμα που σημαίνει ότι σε κάθε δεδομένο μήνα, ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για λίγο λιγότερο από 45 λεπτά. Εξαιτίας αυτού, υπάρχουν αρκετές εταιρείες που, αν εγγυηθούν έναν χρόνο λειτουργίας, θα διατηρήσουν αυτό το ποσοστό. όσο θα θέλαμε να γνωρίζουμε ότι οι ιστότοποί μας ποτέ, ποτέ δεν κατεβαίνουν, αυτό δεν είναι πάντα πραγματικότητα με την τεχνολογία. Ωστόσο, η JaguarPC προσφέρει αρκετές διαφορετικές εγγυήσεις, σημειώνοντας σε κάποιο σημείο στον ιστότοπό τους ότι προσφέρουν εγγύηση 99,999 τοις εκατό, ενώ οι όροι υπηρεσίας αναφέρουν μια εγγύηση 100% uptime δικτύου, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι δρομολογητές, οι διακόπτες και οι καλωδιώσεις θα είναι λειτουργεί 24/7, εκτός εάν υπάρχει προγραμματισμένη συντήρηση. Η συμφωνία σε επίπεδο υπηρεσίας σημειώνει ότι ο χρόνος λειτουργίας 100 τοις εκατό δεν περιλαμβάνει λογισμικό στον διακομιστή σας, αποτυχία υλικού, υπηρεσίες ή δαίμονες.

Εάν το δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας, οι πελάτες θα πιστωθούν 1.000 τοις εκατό του downtime. Αυτό σημαίνει ότι εάν το δίκτυο είναι εκτός λειτουργίας για μία ώρα, θα λάβετε πίστωση για δέκα ώρες διακοπής λειτουργίας. Η μηνιαία πληρωμή σας θα διαιρεθεί με τον αριθμό των ημερών του μήνα και 24 ώρες σε μια ημέρα για να σας δώσει μια ακριβή πίστωση. Για να λάβετε την πίστωση, πρέπει να υποβάλετε ένα εισιτήριο εντός επτά ημερών, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού εισιτηρίου από το αρχικό τεύχος που αναφέρεται στο αίτημα.

10. Η JaguarPC προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Εάν είστε κοινός πελάτης φιλοξενίας με το JaguarPC, δικαιούστε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο στον κλάδο, αλλά σίγουρα ξεπερνά την εγγύηση 30 ημερών που προσφέρουν πολλές άλλες εταιρείες. Όπως είναι τυπικό, ωστόσο, η εγγύηση περιλαμβάνει μόνο τα τέλη φιλοξενίας, όχι το κόστος εγκατάστασης, τις άδειες, τις καταχωρίσεις τομέα ή άλλα πρόσθετα. Επίσης, δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για διακομιστή συμπαραγωγής ή αποκλειστικούς διακομιστές.

11. Μπορούν να βοηθήσουν στη μετακίνηση του ιστοτόπου μου?

Πολλοί πελάτες εξέφρασαν τη γνώμη τους για την υπηρεσία που έλαβαν κατά τη μεταφορά των ιστότοπών τους από έναν κεντρικό υπολογιστή στο JaguarPC, σημειώνοντας ότι η εταιρεία έκανε τη μετάβασή τους απρόσκοπτη, ακόμα και όταν οι ιστότοποι δεν ελέγχονταν με το cPanel Αυτά είναι υπέροχα νέα, επειδή πολλές εταιρείες φιλοξενίας θα σας βοηθήσουν μόνο εάν μεταφέρετε έναν ιστότοπο cPanel σε έναν άλλο. Η μετεγκατάσταση δεν είναι δωρεάν σε όλα τα πακέτα, αλλά περιλαμβάνεται στα προγράμματα φιλοξενίας VPS και Cloud, καθώς και σε ορισμένα από τα κοινόχρηστα και αποκλειστικά προγράμματα διακομιστών.

12. Το JaguarPC έχει καλές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας?

Η JaguarPC δεν προβάλλει ισχυρισμούς για “γρήγορες” ταχύτητες, όπως πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας, αλλά οι διακομιστές SSD και η ενσωμάτωση CloudFlare, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία, βοηθούν στην επιτάχυνση της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας σας αρκετά και, Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, το JaguarPC είναι πολύ αξιόπιστο και συνεπές στη διατήρηση αυτών των σταθερών ταχυτήτων. Με τόσους πολλούς επισκέπτες στο Web να περιμένουν να φορτώνουν άμεσα τοποθεσίες Web, διασφαλίζοντας ότι η φόρτωσή σας γρήγορα είναι το κλειδί για την επιτυχία σας στο διαδίκτυο.

13. Τι κάνει το JaguarPC εκτός από τον Διαγωνισμό?

Το JaguarPC διαθέτει μια σταθερή σειρά διαχειριζόμενων σχεδίων και δεν χρεώνει το χέρι και το πόδι, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που προσφέρουν διαχειριζόμενα σχέδια. Παρέχουν μια σαφή διαδρομή για την αναβάθμιση του σχεδίου σας καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει και προσφέρουν σταθερή και αξιόπιστη υποστήριξη σε κάθε επίπεδο. Τα σχέδια περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και η εταιρεία, ακόμη και μετά από σχεδόν 20 χρόνια, εξακολουθεί να λειτουργεί και να λειτουργεί από το ίδιο άτομο που το ξεκίνησε – αυτό το είδος μακροζωίας και πάθους είναι σπάνιο αυτές τις μέρες.

14. Ποια είναι τα μειονεκτήματα της φιλοξενίας με JaguarPC?

Υπάρχουν μερικές τέλειες εταιρείες φιλοξενίας – οι αρνητικές κριτικές συχνά υπερτερούν των θετικών κριτικών σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες. Τούτου λεχθέντος, οι αρνητικές κριτικές του JaguarPC περιστρέφονται συχνά γύρω από τον χρόνο απόκρισης της υποστήριξης των πελατών τους.

Δεν έχουν μεγάλη συνέπεια στην προώθηση των ωρών λειτουργίας τους, καταγράφοντας επίσης διαφορετικά ποσοστά σε αρκετές θέσεις στον ιστότοπό τους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας με Jaguar PC?

Η φιλοξενία με το JaguarPC θα ανοίξει τις πόρτες σε μια εταιρεία που εγγυάται ένα ακουστικό ποσοστό χρόνου λειτουργίας και το υποστηρίζει με μια εξαιρετικά γενναιόδωρη εγγύηση. Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, παρέχοντας επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Προσφέρουν άμεση ρύθμιση, βοήθεια μετεγκατάστασης ιστότοπου και υποστήριξη πελατών σε όλα τα επίπεδα για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας σηκώνεται γρήγορα και παραμένει σταθερός.

Περισσότερα στο JaguarPC.com

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map