Κριτικές JustHost Μάιος 2020: Τιμολόγηση, Σχέδια, Διάρκεια & Στατιστικά

Κριτικές JustHost Μάιος 2020: Τιμολόγηση, Σχέδια, Διάρκεια & Στατιστικά

Κριτικές JustHost Μάιος 2020: Τιμολόγηση, Σχέδια, Διάρκεια & Στατιστικά

Contents

Τι είναι το JustHost?

Το JustHost είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας που βασίζονται σε Linux. Η JustHost ιδρύθηκε το 2002 στο Glendale της Καλιφόρνια και αποκτήθηκε από το Endurance International Group το 2012.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία του JustHost?

Η JustHost προσφέρει σχετικά τυπικά κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Δεν υπάρχουν πολλά που να τα διακρίνουν από άλλες εταιρείες που απέκτησαν EIG, αλλά δείχνουν πολλά από τα ενδεικτικά σημάδια αυτής της απόκτησης. Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό από ελκυστικές εισαγωγικές τιμές και χαρακτηριστικά εγγραφής, η πραγματική υπηρεσία που παρέχεται είναι μέτρια στην καλύτερη περίπτωση. Η JustHost υστερεί σημαντικά από τους ανταγωνιστές της στην ταχύτητα, το χρόνο λειτουργίας και την εξυπηρέτηση πελατών. Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Just Host Hosting Review: Αξίζει τον κόπο?

Απλά οικοδεσπότης – ίσως να έχετε έναν φίλο που τους χρησιμοποιεί και έτσι νομίζατε ότι αξίζει να δοκιμάσετε.

Ή φιλοξενείτε μαζί τους από τότε που ξεκίνησαν το 2002 και αναρωτιέστε εάν εξακολουθούν να είναι καλές.

Αν κοιτάξετε στον ιστό, οι κριτικές για το Just Host δεν είναι πολύ ευχάριστες.

Θα σας δώσουμε τη γνώμη μας και θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε.

Τα πακέτα κοινής φιλοξενίας του Just Host φαίνεται να αποτελούν μια ισχυρή υπόθεση για την επιχείρησή σας: ανταγωνιστικές τιμές, μια ξεκάθαρη και προσιτή διαδρομή για κλιμάκωση, άφθονο αποθηκευτικό χώρο και πολλά άλλα καλούδια για εκκίνηση.

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ωστόσο, είναι σχεδόν ασταθής. Με αργές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας, κάτω από το μέσο όρο χρόνου λειτουργίας και απογοητευτικές πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών, σας συνιστούμε να μεταβιβάσετε το Just Host. Για περίπου την ίδια τιμή, μπορείτε να λάβετε παρόμοια πακέτα με καλύτερη εξυπηρέτηση με το SiteGround ή το Bluehost (άλλη μάρκα EIG).

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Just Host Hosting

Για να είμαστε σίγουροι, το Just Host προσφέρει μερικές ελκυστικές δυνατότητες που τις κάνουν να σας αξίζει. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να σας έχουν πιάσει.

1) Ανταγωνιστικά πακέτα σε όρους χώρου

Με το πιο βασικό τους σχέδιο, το Just Host προσφέρει 100 MB αποθηκευτικού χώρου, 100 διευθύνσεις email, αντίγραφα ασφαλείας και ένα δωρεάν όνομα τομέα και απεριόριστες μηνιαίες μεταφορές δεδομένων. Αυτό είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πακέτο για τη βασική τιμή των 3,50 $ / μήνα. Υπάρχει επίσης μια ξεκάθαρη πορεία για κλιμάκωση με το Just Hosting, καθώς απεριόριστοι τομείς μπορούν να φιλοξενηθούν μαζί τους με επιπλέον 1,50 $ / μήνα. Είναι εύκολο να δείτε πώς κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για το Just Host με βάση το σημείο τιμής ανά χώρο που προσφέρεται.

2) Άμεση εγγραφή

Ένα άμεσο εμπόριο για πολλούς πελάτες, ειδικά διεθνείς, είναι μια απαγορευτικά μακρά διαδικασία εγγραφής. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές απαιτούν την επαλήθευση της ταυτότητάς σας και πολλοί απαιτούν να τους καλέσετε κατά τις εργάσιμες ώρες για να ολοκληρώσετε την επαλήθευσή σας. Για όσους ζουν εκτός των κρατών, ή ακόμη και σε διαφορετική ζώνη ώρας, η πλοήγηση στις ώρες τηλεφωνικών κέντρων είναι μια ακόμη ταλαιπωρία που όλοι πιστεύουμε ότι ο κλάδος θα έπρεπε να έχει αναπτυχθεί από τώρα. Προς αναγνώριση του Just Host, παρέχουν τον διακομιστή σας αμέσως. Η διαδικασία εγγραφής τους είναι εύκολη και ο ιστότοπός σας θα είναι έτοιμος να προβληθεί αμέσως μετά την εγγραφή.

3) Δωρεάν Όνομα Τομέα

Μας αρέσει ένα δωρεάν όνομα τομέα όπως και οποιοσδήποτε. Και σίγουρα αν φιλοξενείτε μόνο για ένα χρόνο, σας εξοικονομεί 10 $.

Αλλά δεν είναι κάτι που θα σφραγίσει τη συμφωνία, αλλά κάτι ωραίο που έχουμε

4) Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μας αρέσει αυτό και είναι ένα σημάδι ενός υπέροχου οικοδεσπότη. Εάν είναι πρόθυμοι να σας δώσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών, αξίζουν τον χρόνο σας. Είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα να σας κάνουν ευτυχισμένους, οπότε αυτό είναι ένα σίγουρο πλεονέκτημα που δεν θα έκανε ένας κακός οικοδεσπότης

5) Υποστηρίζεται από μια μεγάλη εταιρεία

Αυτό είναι τόσο επαγγελματίας όσο και μειονεκτήματος. Αγοράστηκαν από την EIG το 2012, κάτι που είναι καλό για λόγους ασφαλείας. Ξέρετε ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τα πάντα να λιώσουν στο έδαφος και να πουλήσουν την πιστωτική σας κάρτα σε χάκερ. Στη χειρότερη περίπτωση, θα σας κάνουν να μετακινηθείτε στο Bluehost. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι μια μεγάλη εταιρεία. Μπορεί να λάβετε αργούς χρόνους αναμονής, χαμηλή υποστήριξη και γενικά βαρετά χαρακτηριστικά μιας μεγάλης εταιρείας.

6) Ενσωμάτωση εφαρμογών και δωρεάν

Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί υπέρ της επιλογής ενός εταιρικού οικοδεσπότη Ιστού, είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα προνόμια με τη μορφή ευκολίας ενοποίησης με άλλες εταιρείες, όπως η Google. Το Just Host λειτουργεί απρόσκοπτα με όλα τα τυπικά πρόσθετα Google, καθώς και 100 άλλες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα. Το Just Host θα προσφέρει επίσης διαφημιστικές πιστώσεις Google και Bing, κάτι που είναι ένα καλό μπόνους για έναν νέο ιστότοπο που θέλει να πειραματιστεί με το AdWords και το SEO.

 

Μειονεκτήματα του Just Host Hosting

Παρόλο που υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που η Just Host κάνει μια καλή δουλειά, η θέση μας είναι ότι υπάρχουν πολλά μέρη όπου υπολείπονται. Εάν η ταχύτητα, ο χρόνος λειτουργίας και η εξυπηρέτηση πελατών είναι σημαντικές για εσάς και είναι για τους περισσότερους ανθρώπους, τότε θα πρέπει να δώσετε στον Just Host ένα σκληρό πέρασμα. Εδώ είναι περισσότερα για αυτές τις αδυναμίες, καθώς και για ορισμένα άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε με τις υπηρεσίες τους:

1) Κάτω από το μέσο όρο της βιομηχανίας σε χρόνο λειτουργίας

Ο μέσος χρόνος λειτουργίας του Just Host για το 2015-2016 έφτασε το 99,89%. Για έναν απλό, αυτό μπορεί να μοιάζει με έναν αρκετά καλό μέσο όρο. Αλλά αν κάνετε τα μαθηματικά, μεταφράζεται σε σχεδόν 100 ώρες διακοπής λειτουργίας ανά έτος. Επιπλέον, αυτός είναι ένας σημαντικός τρόπος πίσω από τον μέσο όρο του χρόνου λειτουργίας 99,96% του κλάδου. Εάν ο ιστότοπός σας δημιουργεί έσοδα, κάθε ώρα εκτός λειτουργίας σας κοστίζει χρήματα – αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά προτού επιλέξετε το Just Host ως πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

2) Κάτω από το μέσο όρο της βιομηχανίας στην ταχύτητα

Οι χρόνοι φόρτωσης σελίδων είναι απίστευτα σημαντικοί τόσο για την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης όσο και για τη συνολική εμπειρία χρήστη. Όχι μόνο οι χρήστες είναι επιρρεπείς σε αναπήδηση από τον ιστότοπό σας, εάν απαιτείται πολύς χρόνος φόρτωσης, αλλά και η Google θα ωθήσει τον ιστότοπό σας ακόμη πιο κάτω στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν πιστεύουν ότι ο ιστότοπός σας είναι πολύ αργός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν είναι καθόλου επικριτικό το γεγονός ότι οι μέσοι χρόνοι φόρτωσης σελίδας του Just Host είναι 30-40% πιο αργοί από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Με ταχύτητες φόρτωσης σελίδας περίπου 950 ms, είναι πολύ πίσω από άλλους κεντρικούς υπολογιστές με παρόμοιες τιμές. A2 Hosting, ο ταχύτερος οικοδεσπότης που έχουμε ελέγξει μέχρι σήμερα, φορτώνει σελίδες σε 210ms. Μια άλλη εταιρεία που ανήκει στην EIG με παρόμοιο κόστος, A Small Orange, φορτώνει σελίδες σε περίπου 520ms.

3) Αργή υποστήριξη πελατών με εκπτώσεις για εκκίνηση

Μια γρήγορη εξέταση των πελατών σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών του Just Host μιλάει πολύ. Όπως συμβαίνει συχνά με τις εταιρείες EIG, τα παράπονα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών αρχίζουν να αυξάνονται αμέσως μετά την απόκτηση. Το Just Host δεν αποτελεί εξαίρεση από την άποψη αυτή. Μπορείτε να περιμένετε 10-20 λεπτά για να συνδεθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω άμεσης συνομιλίας. Μόλις το κάνετε, οι αντιπρόσωποί τους δεν φαίνεται να σας συναντούν εκεί που βρίσκεστε. Συχνά θα σας δοθούν σύνδεσμοι προς τις σελίδες FAQ ή προτάσεις για βασική αντιμετώπιση προβλημάτων που έχετε ήδη δοκιμάσει. Επιπλέον, θα συναντήσετε αναβαθμίσεις σε κάθε στροφή. Ενώ τα upsells δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει μια εταιρεία στους πελάτες της, αυτή η πρακτική είναι τρομερά απογοητευτική όταν προσπαθείτε απλώς να επιλύσετε ένα πρόβλημα.

4) Δεν είναι εγγυημένα τα αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή

Το Just Host αναφέρει εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή ως μία από τις υπηρεσίες που προσφέρουν, κάτι που κάνουν και πολλοί από τους ανταγωνιστές τους, αν όχι συχνότερα. Ωστόσο, διαβάστε τη λεπτή εκτύπωση και θα δείτε ότι αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι εγγυημένα. Δεν είναι πολύ καθησυχαστικό, έτσι; Προφανώς, η ασφάλεια των δεδομένων σας δεν πρέπει να είναι αξιόπιστη αποκλειστικά με το Just Host, οπότε αν πρέπει να τα επιλέξετε ως πάροχο υπηρεσιών σας, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας.

5) Χωρίς VPS

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν μια επιλογή VPS ως αναβάθμιση από ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Σύντομη για εικονικό ιδιωτικό διακομιστή, σημαίνει ότι νοικιάζετε ένα ειδικό τμήμα χώρου από διακομιστή. Το Just Host δεν έχει αυτήν την επιλογή. Επιπλέον, το Just Host δεν προσφέρει επιλογές φιλοξενίας cloud. Ενώ τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους κλιμακώνονται με προβλέψιμο και χρήσιμο τρόπο, το Just Host δεν είναι η εταιρεία που θα επιλέξει αν σκοπεύετε να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας VPS.

6) Χωρίς email Catchall

Μία από τις βασικές δυνατότητες που λείπει το Just Host είναι η δυνατότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρόλο που το Just Host προσφέρει απεριόριστο αριθμό τομέων, αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να το κάνει έτσι ώστε να χάσετε μερικά σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμπέρασμα:

Αυτή η τιμή 3,45 $ / μήνα που σας προσέλκυσε στο Just Host στην πρώτη θέση έρχεται με μια μεγάλη προσφορά: παίρνετε αυτήν την τιμή μόνο εάν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε τις υπηρεσίες τους για 3 χρόνια. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι διαθέσιμη μόνο για τις πρώτες 30 ημέρες της υπηρεσίας, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο κομμάτι χρημάτων που σας ζητείται να πληρώσετε εκ των προτέρων. Παρόλο που πολλοί θα ήταν ευτυχείς να πληρώσουν εκ των προτέρων για τη σωστή εξυπηρέτηση, όλα τα πράγματα λαμβάνονται υπόψη, το Just Host δεν κάνει την πιο συναρπαστική υπόθεση για τον λόγο που πρέπει να δέσετε τον εαυτό σας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν πρόκειται να επιλέξετε έναν εταιρικό οικοδεσπότη, θα συνιστούσαμε αντ ‘αυτού το GoDaddy ή το HostGator, όπου τα επιχειρηματικά μοντέλα είναι πιο ώριμα.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες Κριτικές JustHost 2.7 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (1 ψηφοφορία) Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγορη εγκατάσταση
 2. Εκκαθάριση διαδρομής προς κλίμακα με κοινόχρηστη φιλοξενία
 3. Ανταγωνιστικές προσφορές χώρου
 4. Δωρεάν τομέας

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς VPS
 2. Χωρίς email Catchall
 3. Τα εφεδρικά αντίγραφα δεν είναι εγγυημένα
 4. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι Lackluster
 5. Κάτω από τη μέση ταχύτητα και το χρόνο λειτουργίας

Υποστήριξη2Speed2Features3Value4Transparency2.5

Ερωτήσεις και απαντήσεις στο JustHost

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές φιλοξενίας ιστού, πώς ξέρετε ποια υπηρεσία είναι η σωστή για τον ιστότοπο ή τους ιστότοπους της επιχείρησής σας; Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση, γι ‘αυτό κάνουμε το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας για εσάς. Έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε JustHost για τις ανάγκες σας στο web hosting; Εάν ναι, είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα ξεκινήσουμε με μια εκτενή ενότητα Συχνών Ερωτήσεων (FAQ) που περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις πιο κοινές ανησυχίες που έχουν οι άνθρωποι. Στη συνέχεια, θα καλύψουμε γιατί επιλέγουμε JustHost μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Ας αρχίσουμε:

Το JustHost προσφέρει φιλοξενία Linux ή Windows?

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού τους είναι μόνο Linux και δεν περιλαμβάνουν τη φιλοξενία των Windows.

Η JustHost θα προσπαθήσει να αυξήσει τη μηνιαία τιμή μου όταν έρθει η ώρα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου?

Όταν υπογράφετε τους πρώτους όρους παροχής υπηρεσιών, θα λάβετε έκπτωση. Μετά από αυτό, κάθε φορά που ανανεώνετε θα χρεώνεστε στην κανονική τιμή για το πρόγραμμα εξυπηρέτησης.

Τα σχέδια του JustHost περιλαμβάνουν έναν δωρεάν τομέα?

Ναι, όλα τα σχέδια του JustHost περιλαμβάνουν μία δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα. Εάν έχετε κοινόχρηστο πρόγραμμα, είναι δωρεάν μόνο για ένα χρόνο.

Εάν έχω κάποιο χρόνο διακοπής λειτουργίας, η JustHost θα μου δώσει επιστροφή χρημάτων?

Όχι. Οι υπηρεσίες ιστού της JustHost δεν έχουν εγγυήσεις λειτουργίας, οπότε δεν θα λάβετε τίποτα πίσω για διακοπή λειτουργίας.

Το JustHost έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Ναι, εάν επιλέξετε να ακυρώσετε την υπηρεσία σας εντός 30 ημερών, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για το κόστος του προγράμματος σας. Μετά την περίοδο των 30 ημερών, οι επιστροφές χρημάτων αναλογούν για το τμήμα της μηνιαίας υπηρεσίας που δεν χρησιμοποιήθηκε. Ενδέχεται να χρεωθείτε για τα ονόματά σας εάν ακυρώσετε τη σύμβασή σας.

Το JustHost προσφέρει σχέδια φιλοξενίας εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (VPS)?

Ναι, το κάνουν. Προσφέρουν τέσσερις διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας VPS, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που χρειάζεστε.

Η υποστήριξη πελατών της JustHost έχει έναν αριθμό τηλεφώνου για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους?

Ναι, η υποστήριξη πελατών τους είναι διαθέσιμη σε εσάς μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου 24/7.

Τι γλώσσες προγραμματισμού υποστηρίζει το JustHost?

Το JustHost υποστηρίζει όλες τις γλώσσες που εκτελούνται σε διακομιστές Linux, συμπεριλαμβανομένων των PHP, Python, Perl και Ruby on Rails.

Υπάρχουν επιλογές μεταπωλητών εάν επιλέξω το JustHost?

Όχι, δεν προσφέρουν σχέδια μεταπωλητών.

Το JustHost θα με βοηθήσει να μεταφέρω τον υπάρχοντα ιστότοπό μου στους διακομιστές τους?

Όχι, δεν θα. Η JustHost δεν προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς ιστότοπων.

Μπορώ να έχω περισσότερους από έναν ιστότοπους στον λογαριασμό μου ταυτόχρονα?

Φυσικά, κάθε σχέδιο του JustHost περιλαμβάνει απεριόριστα ονόματα τομέα, ώστε να μπορείτε να έχετε όσους ιστότοπους θέλετε.

Υπάρχει ένα λογισμικό πίνακα ελέγχου που περιλαμβάνεται στο σχέδιο JustHost?

Ναι, αποκτάτε λογισμικό cPanel με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας.

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεται η JustHost για να πραγματοποιώ τις μηνιαίες ή ετήσιες πληρωμές μου?

Δέχονται επιταγή, τραπεζική εντολή, Discover, American Express, Visa, MasterCard και PayPal για οποιεσδήποτε κανονικές πληρωμές για υπηρεσίες.

Μπορώ να δημιουργήσω τον λογαριασμό φιλοξενίας ιστού για να πραγματοποιώ μηνιαίες πληρωμές?

Ναι, μπορείτε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού σε οποιονδήποτε κύκλο χρέωσης που επιλέγετε: εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια. Απλώς θυμηθείτε ότι αν επιλέξετε να ακυρώσετε, η επιστροφή χρημάτων αναλογεί για το υπόλοιπο του κύκλου χρέωσής σας.

Το JustHost προσφέρει κάθε είδους εφεδρικές υπηρεσίες?

Όχι. Ενώ μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπών σας κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, δεν εγγυώνται κανενός είδους υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Είστε υπεύθυνοι για τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου.

Οι μαθητές, τα σχολεία ή οι ΜΚΟ λαμβάνουν έκπτωση για τη χρήση των υπηρεσιών JustHost?

Οι μαθητές σε συμμετέχοντα πανεπιστήμια μπορεί να δικαιούνται μειωμένες τιμές για τη χρήση του JustHost για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ποιο σχέδιο JustHost είναι το καλύτερο για ροή βίντεο?

Όλα τα σχέδια του JustHost είναι εξίσου καλά στη ροή ήχου και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Πού βρίσκεται η υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού JustHost?

Το JustHost διαθέτει ένα κέντρο δεδομένων στο Σικάγο του Ιλινόις με πάνω από 2.000 διακομιστές και τέσσερις τεχνικούς στο χώρο ανά πάσα στιγμή.

Διαθέτει το JustHost ένα blog και είναι στο Twitter?

Έχουν ένα blog, αλλά η τελευταία καταχώρηση ήταν πριν από πολύ καιρό. Η τελευταία καταχώρηση στο Twitter ήταν ακόμη πιο πίσω από την ανάρτηση ιστολογίου, οπότε δεν είναι ενεργή σε κανένα από αυτά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το WordPress στην υπηρεσία του JustHost?

Φυσικά μπορείτε να. Το WordPress υποστηρίζεται πλήρως μέσω αυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το JustHost
 • Κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες JustHost, λαμβάνετε μια δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα. Εναλλακτικά, αν το επιλέξετε, μπορείτε να μεταφέρετε ένα όνομα τομέα.
 • Μπορείτε να φιλοξενήσετε όσα domain θέλετε από τον διακομιστή σας. Όταν εγγραφείτε στο JustHost, έχετε το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους ιστότοπούς σας από έναν πίνακα ελέγχου. Έχετε όσους περισσότερους ή λιγότερους ιστότοπους χρειάζεστε, επειδή δεν υπάρχει όριο.
 • Παίρνετε υπέροχο χρόνο λειτουργίας. Αν και ο χρόνος λειτουργίας δεν είναι εγγυημένος στο JustHost, είναι σε θέση να σας προσφέρουν μια αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα φιλοξενίας. Οι διακομιστές τους διαθέτουν τεχνολογία τετραπλού επεξεργαστή και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τροφοδοτείται από γεννήτριες. Το κέντρο δεδομένων παρακολουθείται συνεχώς, οπότε τυχόν προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν σχεδόν αμέσως.
 • Υποστήριξη πελατών που είναι πάντα διαθέσιμη. Με αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, μπορείτε να περιμένετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα γρήγορα και εύκολα, καθώς διαθέτουν πάντα τεχνικούς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τριών εύκολων μεθόδων: email, συνομιλία και τηλέφωνο. Και τα τρία κανάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν 24/7 για την εξυπηρέτησή σας.
 • Είναι προσιτό και απεριόριστο. Δεδομένου ότι ο χρόνος λειτουργίας δεν είναι εγγυημένος στο JustHost, μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες τιμές από μερικές από τις πιο γνωστές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό που σας δίνουν εδώ είναι μια υπηρεσία αξίας αξίας με απεριόριστα τα πάντα. Απεριόριστη φιλοξενία τομέα, απεριόριστοι λογαριασμοί email, απεριόριστες μεταφορές ιστότοπων και απεριόριστος χώρος αποθήκευσης. Παίρνετε περισσότερα και πληρώνετε λιγότερα, αλλά θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τον χρόνο διακοπής.
 • Μπορείτε να ενσωματώσετε τον πίνακα ελέγχου. Παίρνετε λογισμικό cPanel με το συμβόλαιο JustHost, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τους ιστότοπούς σας με τον τρόπο που θέλετε και να τους προωθήσετε πολύ πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία διαφήμισης, να εγκαταστήσετε εφαρμογές και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε σχέδια προτύπων για να κάνετε έναν πολύ καλύτερο διαχειριστή ιστότοπου.
 • Είναι απλό. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, η JustHost προσπαθεί να διατηρήσει τα πάντα όσο πιο απλά γίνεται, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση. Από την εγγραφή έως τη χρήση του λογισμικού του πίνακα ελέγχου, τα πάντα έχουν ρυθμιστεί για να διατηρούν τα πράγματα εύκολα. Η όλη διαδικασία τους έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, όχι πιο περίπλοκη.
 • Παίρνετε το cPanel. Αυτό το λογισμικό διεπαφής πίνακα ελέγχου είναι ένας βραβευμένος για έναν λόγο. Είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε κάθε πτυχή του λογαριασμού φιλοξενίας σας, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ονόματα τομέα, να χρησιμοποιείτε πληροφορίες βάσης δεδομένων και στατιστικά στοιχεία πρόσβασης για όλους τους ιστότοπούς σας. Το cPanel σας μετατρέπει σε κεντρικό υπολογιστή, όχι στον πελάτη.
 • Δωρεάν σενάρια. Όταν εγγραφείτε στο JustHost, αποκτάτε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη σεναρίων και είναι εντελώς δωρεάν. Χρησιμοποιώντας SimpleScripts, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε από τα κορυφαία σενάρια, όπως Joomla, osCommerce, phpBB και το δημοφιλές WordPress. Αυτό είναι ένα καλό εργαλείο και μεγάλη αξία.
 • Έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε το JustHost, υπάρχει πολύ λίγος κίνδυνος. Κάθε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας τους περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, εφόσον αρκεί να ακυρώσετε πριν από την παρέλευση των πρώτων 30 ημερών, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για την πλήρη τιμή αγοράς σας. Εάν ακυρώσετε το λογαριασμό σας μετά από τις 30 ημέρες, λαμβάνετε μια επιστροφή χρημάτων που είναι αναλογικά με βάση τον χρόνο που απομένει στη σύμβασή σας. Όλες οι επιστροφές χρημάτων αποκλείουν οποιαδήποτε πληρωμή εγγραφής και ρύθμισης, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε τυχόν ονόματα τομέα που ενδέχεται να έχετε εγγραφεί κατά τη χρήση του JustHost. Υπάρχει πολύ μικρός κίνδυνος να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες JustHost, αλλά πολλές εξαιρετικές ανταμοιβές.
Τελικές σκέψεις

Αν ψάχνετε για μια επιλογή χαμηλού κόστους για μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού, σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά JustHost.  Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει μερικές πολύ βασικές υπηρεσίες, αλλά ικανοποιεί τις ανάγκες των περισσότερων μέσων χρηστών.

Η υποστήριξη πελατών είναι αρκετά καλή, αλλά η μη διαθεσιμότητα της φιλοξενίας των Windows είναι πρόβλημα.

Όλα είναι βασικά εδώ, επομένως οι προχωρημένοι χρήστες πρέπει να συνεχίσουν τις αγορές τους και οποιοσδήποτε επαγγελματικός πελάτης θα ήθελε να αποφύγει αυτήν την υπηρεσία, καθώς δεν εγγυάται τη διάρκεια λειτουργίας. Διαβάζοντας τις κριτικές πελατών στο διαδίκτυο, παρατηρήσαμε ότι ήταν σχεδόν όλα εξαιρετικά αρνητικά, σημειώνοντας σοβαρά ζητήματα, μείζον χρόνο διακοπής λειτουργίας και προβλήματα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Αυτές οι πολλές κακές κριτικές δείχνουν ορισμένα σοβαρά προβλήματα, επομένως η συμβουλή μας είναι να είστε προσεκτικοί εάν επιλέξετε αυτήν την υπηρεσία. Για τους μέσους χρήστες που θέλουν ένα φτηνό συμβόλαιο και ψωνίζουν στην τιμή, JustHost μπορεί να είναι η τέλεια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για εσάς. Για ιστότοπους επιχειρήσεων και ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό είναι ένα συγκεκριμένο αριθ.

Περισσότερα στο JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector