Κριτικές Mochahost Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία Mochahost?

Ενώ ο Mochahost έχει τους θαυμαστές του – και τους επικριτές – βρίσκονται εδώ και χρόνια και έχουν πολλούς πελάτες.


Είναι κατάλληλα για εσάς?

Με χαμηλότερες τιμές (ξεκινώντας από μόλις 1,95 $), ποσοστό εγγύησης 100% και εγγύηση ταχύτητας, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Mochahost αν είναι στη λίστα σας.

Ανατρέξτε στην Επίσημη ιστοσελίδα Mochahost Κριτικές 2.3 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (8 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο
 2. Εύκολη δημιουργία ιστοτόπου
 3. Εγγύηση χωρίς κίνδυνο 180 ημερών
 4. Εγγύηση έκπτωσης διάρκειας ζωής
 5. Εγγύηση 100 τοις εκατό Uptime
 6. Δωρεάν Όνομα τομέα διάρκειας ζωής

Μειονεκτήματα

 1. Η διαφήμιση είναι λίγο ασαφής
 2. Λιγότερες επιλογές φιλοξενίας από τις περισσότερες
 3. Χωρίς ενσωματωμένη εφεδρική επιλογή
 4. Πίνακες ελέγχου Κόστος επιπλέον
 5. Εξωτερική υποστήριξη
 6. Αρκετές κακές κριτικές

Υποστήριξη2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Η επίσημη κριτική μας για τη φιλοξενία Mochahost

Το Mochahost είναι ένας πάροχος φιλοξενίας που ιδρύθηκε το 2002. Αυτό τους θέτει στην επιχείρηση για πάνω από 14 χρόνια. Στην επιφάνεια, το Mochahost είναι ένας σταθερός παίκτης και ανταγωνιστής στον κλάδο της φιλοξενίας Ιστού. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να πουν διαφορετικά. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω κριτικές χρηστών, δεν τους αρέσει πολύ.

Συνιστούμε το SiteGround ως παρόμοια εναλλακτική λύση με εκπληκτική υποστήριξη και χαμηλό κόστος.

Καλύτερες δυνατότητες του Mochahost Hosting

Χέρια κάτω, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που παρέχει το Mochahost σε άτομα που είναι εντελώς μοναδικά. Το ίδιο το χαρακτηριστικό δεν είναι μοναδικό, αλλά είναι ο τρόπος που το προσφέρουν.

1. Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο

Το Mochahost προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους. Αν και αυτό δεν είναι απολύτως μοναδικό, είναι πάντα ένα ωραίο χαρακτηριστικό που βλέπουμε απλώς και μόνο επειδή πολλοί πάροχοι φιλοξενίας δεν προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο. Αρκετοί είναι ένοχοι για τοποθέτηση ανώτατων ορίων σε αυτές τις δύο μετρήσεις. Το να μην ανησυχείτε για αυτό θα διασφαλίσει ότι οι χρήστες δεν θα λάβουν ποτέ σφάλμα “υπέρβασης εύρους ζώνης”.

2. Εύκολη δημιουργία ιστοτόπου

Επίσης, ένα τυπικό χαρακτηριστικό, η δυνατότητα δημιουργίας ιστότοπων εύκολα χρησιμοποιώντας το λογισμικό WYSIWYG είναι επίσης ένα πλεονέκτημα – δεν το προσφέρει κάθε πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το WYSIWYG είναι συντομογραφία για το “Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε.” Με άλλα λόγια, δεν έχετε καν δεξιότητες κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Είναι ένας οπτικός επεξεργαστής και ο ιστότοπός σας θα κατασκευαστεί και θα διαμορφωθεί με τον τρόπο που βλέπετε στην οθόνη ως ανακατασκευή του – όλη η κωδικοποίηση φροντίζεται για εσάς.

3. Εγγύηση 180 ημερών χωρίς κίνδυνο

Αυτό είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό που έπληξε το ενδιαφέρον μου. Δεν προσφέρει κάθε πάροχος φιλοξενίας εγγύηση επιστροφής χρημάτων έξι μηνών. Διαβάζοντας περαιτέρω τους όρους παροχής υπηρεσιών, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακυρώσετε τους πρώτους έξι μήνες, αλλά δεν θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων 100%. Αντ ‘αυτού, θα λάβετε αναλογική επιστροφή χρημάτων. Μετά από έξι μήνες, δεν θα έχετε δικαίωμα επιστροφής όλων. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να θυμάστε.

4. Εγγύηση έκπτωσης διάρκειας ζωής

Αυτό είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή σας δεν θα αλλάξει ποτέ. Εάν εγγραφείτε με μειωμένη τιμή, θα είστε πάντα στην τιμή – δεν θα αυξήσουν ποτέ τις τιμές τους σε εσάς. Αυτή τη στιγμή αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε στο λιγότερο ακριβό πακέτο τους με λιγότερα από $ 2 ανά μήνα. Εάν επρόκειτο να διατηρήσετε το Mochahost ως πάροχο φιλοξενίας σας, αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα πληρώνατε ποτέ περισσότερα από δύο δολάρια το μήνα – ποτέ.

5. Εγγύηση 100 τοις εκατό Uptime

Αυτό είναι επίσης μοναδικό στο μέλλον. Κάθε άλλος πάροχος φιλοξενίας που έχω δει, έχει, το πολύ, 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Το Mochahost προσφέρει εγγύηση 100% λειτουργίας. Ως μέρος αυτής της εγγύησης, θα σας αποζημιώσουν με δωρεάν φιλοξενία αν βρείτε ποτέ τον ιστότοπό σας κάτω. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, δεν έχουν μια σελίδα κατάστασης διακομιστή που θα σας ενημερώνει εάν αντιμετωπίζουν τεχνική δυσκολία ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν φαίνεται πουθενά αλλού.

6. Δωρεάν Όνομα τομέα διάρκειας ζωής

Όταν εγγραφείτε για ένα όνομα τομέα, κοστίζει περίπου 15 $ ετησίως. Ωστόσο, με το Mochahost, αποκτάτε δωρεάν όνομα χώρου για όλη τη ζωή. Με άλλα λόγια, όχι μόνο παίρνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για να ξεκινήσετε, αλλά το Mochahost προσφέρει για να πληρώσετε το τέλος φιλοξενίας ονόματος domain σας κάθε χρόνο.

Μειονεκτήματα του Mochahost Hosting

Όσο δελεαστικό μπορεί να ακούγεται ο Mochahost, υπάρχουν μερικά πράγματα που τα βρήκαμε να λείπουν.

1. Η διαφήμιση είναι λίγο ασαφής

Όπως αναφέρθηκε στην εγγύηση χωρίς κίνδυνο 180 ημερών παραπάνω, έπρεπε να εμβαθύνω στους όρους παροχής υπηρεσιών για να μάθω τι ακριβώς σήμαινε «χωρίς κίνδυνο».

Ναι, αν δεν σας αρέσει η υπηρεσία εντός 180 ημερών, μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας – αν και είναι υπέρ.

Εάν θέλετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων, μπορείτε να το λάβετε, αλλά εντός 30 ημερών μόνο – και πρέπει να κάνετε αυτήν την επιλογή.

Ένιωσα σαν η διαφήμισή τους να είναι ασαφής ή παραπλανητική, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας Ιστού δεν διαθέτουν.

2. Λιγότερες επιλογές φιλοξενίας από τις περισσότερες

Δεν ήμουν σίγουρος αν θα το βάλω ως υπέρ ή κατά. Ακόμα κι αν έχουν λιγότερες επιλογές φιλοξενίας από τις περισσότερες, τι γίνεται αν έχετε είναι επαρκής για τους περισσότερους. Έχουν έξι επιλογές Linux και έξι επιλογές Windows – ως επί το πλείστον, αυτό μπορεί να ικανοποιήσει αυτό που αναζητούν οι άνθρωποι.

3. Χωρίς ενσωματωμένη εφεδρική επιλογή

Αυτό χρειάστηκε επίσης κάποια επιπλέον έρευνα για να το καταλάβω. Το Mochahost δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του, αλλά όχι για χρήση από τους πελάτες. Το μόνο που το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Με άλλα λόγια, εάν επρόκειτο να φιλοξενήσετε μαζί τους, θα πρέπει να βρείτε τη δική σας εφεδρική λύση.

Το 2019, αυτό δεν είναι αρκετά καλό.

4. Πίνακες ελέγχου Κόστος επιπλέον

Αυτό έμοιαζε σαν ο Μοχάχοτ να προσπαθεί να σας νικέψει και να σας προκαλέσει. Έχουν την υψηλότερη διαθέσιμη επιλογή όσον αφορά την επιλογή ενός πίνακα ελέγχου, αλλά αυτά δεν είναι δωρεάν.

Οι χρήστες Linux έχουν περισσότερες επιλογές από τους χρήστες των Windows, καθώς μπορούν να επιλέξουν μεταξύ cPanel, Easy Web Panel, WHM και Plesk.

Οι χρήστες των Windows έχουν κολλήσει στον Πίνακα Ιστοσελίδας και στον Πίνακα Plesk, έχοντας υπόψη ότι το Plesk κοστίζει περισσότερο.

5. Εξωτερική υποστήριξη

Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της υποστήριξής τους βρίσκεται στο Βέλγιο. Αν και γνωρίζουν, θα πρέπει να βασίζονται στις ΗΠΑ – ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το κέντρο δεδομένων τους βρίσκεται στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.

6. Αρκετές κακές κριτικές

Διάβασα πολλές κακές κριτικές σχετικά με το Mochahost στο Διαδίκτυο. Αν ήταν μόνο μία ή δύο κριτικές, θα μπορούσα εύκολα να το καταγράψω σε έναν δυσαρεστημένο υπάλληλο ή κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, όταν βλέπετε πολλές κακές κριτικές σε διάφορους ιστότοπους, αρχίζετε να αναρωτιέστε τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια.

Συμπέρασμα

Στην επιφάνεια, το Mochahost φαίνεται να είναι ένας σταθερός πάροχος Ιστού. Ωστόσο, όταν βουτάτε και γίνετε πελάτης, η ιστορία φαίνεται να αλλάζει. Η εμπειρία μας φαίνεται να διαφέρει από τις κριτικές – δεν ήταν τόσο άσχημη. Φυσικά, το κάναμε μόνο για λόγους ελέγχου, αλλά είχαμε την εμπειρία των πελατών. Μας άρεσε το γεγονός ότι η υπηρεσία ήταν 24/7 και φαινόταν να είναι πιο γρήγορη από ό, τι ισχυρίστηκαν ορισμένες από τις κριτικές.

Με κάνει σχεδόν να σκέφτομαι σαν να μην ήταν τόσο καλοί σε ένα σημείο, αλλά φαίνεται σαν να καθαρίσουν την πράξη τους, κάτι που είναι καλό να δούμε.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Περισσότερα στο Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map