Κριτικές Myhosting.com Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Κριτικές Myhosting.com Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Κριτικές Myhosting.com Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Contents

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία του Myhosting.com?

Το MyHosting.com είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστότοπων. Η εμβέλειά τους επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες σε 180 χώρες. Προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών όπως, ονόματα τομέα, υπηρεσίες VPS και πολλές άλλες υπηρεσίες. Τα πακέτα φιλοξενίας τους παρέχουν μια ποικιλία επιλογών για όποιον θέλει να επεκτείνει την παρουσία του στο διαδίκτυο. Παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο για τη δική σας ή την εταιρεία σας.


Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα Κριτικές Myhosting.com 4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (11 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Πολλές επιλογές κοινών σχεδίων φιλοξενίας
 2. Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με πλήρη χαρακτηριστικά
 3. Απεριόριστη φιλοξενία τομέα
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 1. Επιπλέον κόστος δημιουργίας ιστότοπων για κινητά
 2. Επιπλέον κόστος εφεδρικού
 3. Πάρα πολλές κακές καταγγελίες υποστήριξης

Υποστήριξη4Speed4Features4Value4Transparency4

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας του Myhosting.com

Το Myhosting.com βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά ως θυγατρική της SoftCom. Ειδικεύονται στην κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων που παρέχει φιλοξενία email, λύσεις VPS, διακομιστές Microsoft SharePoint, διακομιστές Microsoft Exchange καθώς και λύσεις διαχείρισης μετεγκατάστασης.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας MyHosting.com

Τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται στο Τορόντο του Καναδά και στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, προσφέροντας κέντρα δεδομένων υψηλού επιπέδου με δίκτυα οπτικών ινών.

Πολλά κοινά σχέδια φιλοξενίας

Το Myhosting.com προσφέρει πολλές επιλογές όσον αφορά την κοινή φιλοξενία. Προσφέρουν σχέδια για προσωπικούς χρήστες, επιχειρηματικούς χρήστες και χρήστες ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχουν σχέδια VPS και ειδικές επιλογές φιλοξενίας. Έχουν επίσης αποκλειστικούς διακομιστές ανταλλαγής για τη φροντίδα όλων των αναγκών επικοινωνίας σας.

Επιλογές φιλοξενίας που βασίζονται σε Linux και Windows

Το Myhosting.com έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που βασίζεται σε Linux ή ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που βασίζεται σε Windows. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν είτε το ένα είτε το άλλο, όχι και τα δύο. Ως πρόσθετο μπόνους, εάν κάνετε αναβάθμιση στο επιχειρηματικό τους σχέδιο, μπορείτε να έχετε λύσεις που βασίζονται σε Linux και Windows σε έναν λογαριασμό.

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με πλήρη χαρακτηριστικά

Το Myhosting.com παρέχει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με πλήρη χαρακτηριστικά. Σε τελική ανάλυση, φιλοξενούν ιστότοπους. Είναι λογικό μόνο για αυτούς να έχουν έναν πλήρη δημιουργό ιστότοπων για να βοηθήσουν τους ολοκαίνουργιους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν τον πρώτο ιστότοπό τους. Το cPanel τους σάς επιτρέπει να έχετε σενάρια εγκατάστασης με ένα κλικ και θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε διάφορες πλατφόρμες ιστότοπων όπως το Joomla! ή WordPress.

Απεριόριστη φιλοξενία τομέα

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας εκεί θα τοποθετήσουν ένα όριο δεδομένων στις δυνατότητες φιλοξενίας σας. Όχι Myhosting.com – προσφέρουν απεριόριστη φιλοξενία τομέα. Με άλλα λόγια, δεν με νοιάζει πόσους επισκέπτες έχετε, πόσο μεγάλος είναι ο ιστότοπός σας ή πόσο μεγάλη αναπτύσσεται η επιχείρησή σας. Ειλικρινά, περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων θα πρέπει να προσφέρουν απεριόριστη φιλοξενία τομέα. Πολύ λίγοι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων φιλοξενούν ποτέ τόσο πολλά δεδομένα που οι διακομιστές επιβαρύνονται σοβαρά. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στον ιστότοπό σας να αναπτυχθεί και να κλιμακωθεί, επιτρέποντας στο Myhosting.com να φροντίζει τις επιχειρηματικές σας ανάγκες πότε και πώς θα θέλατε.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αν και αυτό είναι τυπικό, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω που θα λάβουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και θα σας προσφέρουν μόνο ένα αναλογικό ποσό. Με άλλα λόγια, δεν θα λάβετε ποτέ πλήρη επιστροφή χρημάτων από ορισμένους άλλους οικοδεσπότες Ιστού. Το Myhosting.com θα σας δώσει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Εφόσον ακυρώσετε τις πρώτες 30 ημέρες, θα σας επιστραφεί 100%.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας Myhosting.com

Καμία εταιρεία φιλοξενίας Ιστού δεν έχει τα ελαττώματα της. Το Myhosting.com δεν διαφέρει, φοβάμαι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετά πράγματα που το Myhosting.com θα μπορούσε να εστιάσει για να είναι καλύτερα.

Το Mobile Site Builder κοστίζει επιπλέον

Από όλα τα πράγματα που χρεώνουν επιπλέον, το Myhosting.com δεν πρέπει να χρεώνει επιπλέον για τους κατασκευαστές ιστότοπων για κινητά. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις κινητές τους συσκευές. Στην πραγματικότητα, είναι πιο πιθανό ένας χρήστης να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας μέσω κινητού από ότι σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Το Myhosting.com χρεώνει επιπλέον για βελτιστοποίηση ιστότοπων για κινητά, όπου άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας όπως το Bluehost περιλαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα ως μέρος του τυπικού πακέτου.

Επιπλέον αντίγραφα ασφαλείας κόστους

Εάν τα δεδομένα που διατηρείτε στον ιστότοπό σας είναι σημαντικά, ευαίσθητα ή δύσκολο να αντικατασταθούν (είμαστε πρόθυμοι να στοιχηματίσουμε ότι είναι τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρία), να είστε πολύ προσεκτικοί με το Myhosting.com. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε επιπλέον για να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να το κάνετε αυτό με μη αυτόματο τρόπο σκληρούς δίσκους ή δωρεάν υπηρεσίες cloud. Ενώ αυτό είναι ένα απογοητευτικά κοινό ζήτημα μεταξύ των φιλοξενουμένων ευκαιρίας (το WebHostingPad και το GoDaddy δεν είναι πραγματικά καλύτερα σε αυτό το τμήμα), υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες Ιστού, όπως η φιλοξενία A2, οι οποίοι θα δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας τακτικά δωρεάν ή ακόμη και θα σας δίνουν την επιλογή της μη αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας.

Επιπλέον κόστος μετανάστευσης

Αυτό είναι απλώς κακό μάρκετινγκ. Σίγουρα, το Myhosting προσφέρει μια υπηρεσία διαχείρισης μετεγκατάστασης. Ωστόσο, χρεώνουν 45 $ για αυτό. Εάν οι άνθρωποι αναζητούν έναν νέο οικοδεσπότη, μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι δεν πρόκειται να δουν το Myhosting μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω που το κάνουν δωρεάν. Κατανοούμε ότι υπάρχει κόστος εργασίας όταν έχετε έναν ειδικό ειδικό που βοηθά έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης να μεταφέρει τα δεδομένα του. Ωστόσο, αυτό είναι ένα κόστος που πρέπει να απορροφηθεί από την εταιρεία φιλοξενίας – σε αυτήν την περίπτωση, η Myhosting θα πρέπει να απορροφά αυτά τα κόστη. Είναι ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για να προσελκύσετε τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να επιλέξουν το Myhosting ως διαδικτυακή πλατφόρμα επιλογής.

Πάρα πολλές κακές καταγγελίες υποστήριξης

Όπου κοιτάζετε στο διαδίκτυο, το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με κακές κριτικές για το Myhosting.com. Οι άνθρωποι λυπάται που τους επέλεξαν ως πλατφόρμα φιλοξενίας επιλογής τους. Σίγουρα, στον ιστότοπο σας λένε ότι θα λάβετε απάντηση από τον ειδικό υποστήριξης εντός 10 λεπτών. Ωστόσο, αυτή η έτοιμη απάντηση σας λέει απλώς ότι έχει ανατεθεί ένας ειδικός υποστήριξης στην περίπτωσή σας. Οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι χρειάζονται οπουδήποτε από τρεις ημέρες έως δύο εβδομάδες για να λάβουν απάντηση – χρειάζεται ακόμη περισσότερο χρόνο για να επιλύσουν ένα ζήτημα για εσάς. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοιου είδους χρόνο απόκρισης. Ρίξτε μια ματιά στο SiteGround εάν θέλετε να δείτε πώς φαίνεται ένα εξαιρετικό δίκτυο υποστήριξης πελατών.

Συμπέρασμα

Στην επιφάνεια, η Myhosting φαίνεται να είναι μια συμπαγής εταιρεία. Ωστόσο, έχουν πολλούς παραβάτες συμφωνιών. Από το επιπλέον, κρυφό κόστος έως τον αριθμό των καταγγελιών υποστήριξης που απορρίπτονται σε όλο το Διαδίκτυο, θα σκέφτομαι δύο φορές και θα συμβούλευα κατά του Myhosting. Ωστόσο, υπάρχουν και θετικές κριτικές για αυτές. Μερικοί άνθρωποι τους αρέσουν. Θα πω ότι πολλές από τις κριτικές έχουν αναρτηθεί από τα ίδια άτομα. Με άλλα λόγια, όταν κοιτάζετε έναν ιστότοπο κριτικών, θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα από τα παράπονα έχουν αναρτηθεί μόνο από λίγα άτομα. Πάρτε αυτό με έναν κόκκο αλάτι όταν σκέφτεστε το Myhosting να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές

Συχνές ερωτήσεις για το MyHosting.com Hosting

Ποια είναι η εγγύηση λειτουργίας?

Η MyHosting είναι υπερήφανη που παρέχει εγγύηση 100% χρόνου λειτουργίας. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο οι διακομιστές δεν λειτουργούν, όλοι οι πελάτες θα λάβουν πίστωση 1 προς 1 στον λογαριασμό τους.

Ποια είναι τα όρια χώρου και μεταφοράς δεδομένων?

Σε προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, το MyHosting σάς επιτρέπει να έχετε απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστες μεταφορές δεδομένων στο λογαριασμό σας.

Εάν δεν μου αρέσει κάτι για το MyHosting, τι μπορούν να εγγυηθούν?

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το MyHosting, μπορείτε να λάβετε όλα τα χρήματά σας πίσω. Έχετε τριάντα ημέρες για ανάληψη και όλα τα χρήματά σας επιστρέφονται.

Ποιες είναι οι επιλογές υποστήριξης που παρέχονται από το MyHosting?

Κάθε πελάτης φιλοξενίας έχει πρόσβαση σε πολλή υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε email, ζωντανές συνομιλίες ή 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον για να σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Ποια είναι η πολιτική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το MyHosting?

Οι διακομιστές VPS δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας τακτικά, μαζί με τα αντίγραφα ασφαλείας που μπορείτε να ελέγξετε μέσω του πίνακα ελέγχου. Ωστόσο, για κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, δεν υπάρχει εγγύηση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή ανάκτησης. Εάν θεωρείται έκτακτη ανάγκη, το MyHosting θα μπορεί να παρέχει αντίγραφα ασφαλείας με επιπλέον χρέωση.

Μου επιτρέπει το MyHosting να μεταφέρω έναν υπάρχοντα τομέα?

Μπορείτε να μεταφέρετε τον υπάρχοντα τομέα σας χρησιμοποιώντας το MyHosting. Θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί σωστά.

Το προφίλ MyHosting θα λειτουργεί σε Linux ή Windows για φιλοξενία?

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MyHosting για Linux ή Windows. Αν ψάχνετε για ένα προσωπικό σχέδιο, πρέπει να έχετε Linux. Οι επιχειρήσεις και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις δύο πλατφόρμες. Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα VPS, θα λειτουργεί με Windows και Linux.

Πόσες διευθύνσεις email μπορώ να χρησιμοποιήσω και πόσος διαθέσιμος χώρος?

Μπορείτε να έχετε 10 έως 50 λογαριασμούς email που είναι διαθέσιμοι με το σχέδιό σας. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση για να φιλοξενήσετε περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν χρειαστεί. Εάν επιλέξετε το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, υπάρχει απεριόριστος χώρος στο δίσκο που θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε όσες διευθύνσεις email χρειάζεστε.

Η ανανέωση είναι πιο ακριβή από την τιμή εισαγωγής?

Το MyHosting θα σας προσφέρει επιπλέον εκπτώσεις εάν είστε σε θέση να πληρώσετε εκ των προτέρων. Αν μπορείτε να πληρώσετε για έξι μήνες υπηρεσιών εκ των προτέρων, θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Το MyHosting έχει πολλές διαφορετικές προσφορές, επομένως δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες όταν έρθει η ώρα να ανανεωθεί.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε διαχειριζόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται από το MyHosting?

Το MyHosting προσφέρει πολλές διαχειριζόμενες εφαρμογές. Μπορείτε να έχετε email Exchange ως μέρος του σχεδίου σας. Θα πρέπει να δείτε ποιες υπηρεσίες προσφέρονται με κάθε σχέδιο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα θα χρειαστείτε.

Θα έχω έναν τομέα με οποιοδήποτε από τα σχέδια φιλοξενίας?

Το MyHosting θα σας προσφέρει έναν τομέα. Κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που θα επιλέξετε θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα. Θα πρέπει να καταχωρίσετε τον τομέα κατά την εγγραφή σας για να βεβαιωθείτε ότι ο τομέας είναι αφιερωμένος σε εσάς.

Τι μέτρα ασφαλείας παρέχει το MyHosting?

Το MyHosting υπερηφανεύεται για την ασφάλειά τους. Χρησιμοποιούν μια ποικιλία προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των HackerWise, StopTheHacker και SiteLock για να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής και ασφαλής.

Μπορώ να λάβω αυτόνομη εγγραφή τομέα?

Μπορείτε να αποκτήσετε έναν αυτόνομο τομέα όταν χρησιμοποιείτε το MyHosting. Συνεργάζονται με την Tucows και η συνεργασία τους σάς επιτρέπει να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα. Μόλις καταχωρήσετε το όνομα τομέα, θα είναι δικό σας.

Το VPS φιλοξενεί μέρος των υπηρεσιών τους?

Τα σχέδια VPS είναι διαθέσιμα για χρήση με Linux και Windows. Εάν είστε προγραμματιστής ή λειτουργείτε μια επιχείρηση, τα σχέδιά τους VPS θα λειτουργήσουν για εσάς. Ο κύριος στόχος τους είναι να σας βοηθήσουν να παρέχετε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Τα σχέδια VPS είναι ιδανικά για όσους θέλουν να επεκτείνουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Τι γλώσσες παρέχει η τεχνική υποστήριξη?

Εάν χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη, το MyHosting χρησιμοποιεί μόνο Αγγλικά. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια σε άλλη γλώσσα.

Πού βρίσκεται η έδρα?

Η MyHosting είναι μια εταιρεία με έδρα τον Καναδά. Μπορείτε να βρείτε την έδρα τους στο Τορόντο του Καναδά. Βρίσκονται στην Ανατολική Τυπική Ζώνη Ώρας, όπως και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Πού μπορώ να βρω τα κέντρα δεδομένων MyHosting?

Το MyHosting διαθέτει κέντρα δεδομένων στο Τορόντο του Καναδά και στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης. χρησιμοποιούν τα κέντρα δεδομένων Equinix και Earthlink Enterprise για να παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που μπορούν.

Το MyHosting θα υποστηρίξει διαφορετικές γλώσσες ανάπτυξης?

Υπάρχουν διάφορες γλώσσες που υποστηρίζει το MyHosting. Λειτουργεί για διακομιστές Linux και Windows και μπορείτε να επιλέξετε ποια γλώσσα λειτουργεί για εσάς. Εάν χρησιμοποιείτε Windows, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl και υποστήριξη για Microsoft SQL, MYSQL και PostgreSQL. Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστές Linux, οι τυπικοί διακομιστές LAMP είναι διαθέσιμοι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το APACHE, MYSQL και PHP για τις ανάγκες γλώσσας ανάπτυξης.

Υπάρχει πρόγραμμα θυγατρικών MyHosting.com?

Ναι, και το πρόγραμμα συνεργατών πληρώνει προμήθεια πωλήσεων. Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να έχετε και επαναλαμβανόμενες προμήθειες.

Θα μπορούσα να φιλοξενήσω πολλούς ιστότοπους και τομείς στον λογαριασμό μου?

Εάν έχετε πολλούς ιστότοπους, τα κοινόχρηστα σχέδια του MyHosting σάς επιτρέπουν να τα συνδυάσετε όλα. Η απεριόριστη και δωρεάν φιλοξενία τομέα σας επιτρέπει να κατευθύνετε πολλούς τομείς σε έναν μόνο ιστότοπο ή υποκατάλογο. Εάν επιλέξετε τη φιλοξενία VPS, θα μπορείτε να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους στο λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε πολλούς λογαριασμούς.

Τι υπηρεσίες μπορώ να αγοράσω εάν είμαι μη τεχνικός καταναλωτής?

Τα σχέδια φιλοξενίας διαθέτουν διαθέσιμο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες πρότυπα για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Είναι εύκολο να ρυθμίσετε και να μάθετε πώς να σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιότητάς σας. Εάν είστε μεμονωμένος καταναλωτής, θα λάβετε έναν ιστότοπο δημιουργίας ιστότοπων. τα επιχειρηματικά σχέδια συνοδεύονται από δύο κατασκευαστές τοποθεσιών. και το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου έχει τρία. Λειτουργούν με Windows και Linux για να σας επιτρέψουν να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων εάν μεγαλώνετε για να ικανοποιήσετε την επισκεψιμότητά σας.

Θα ήταν το MyHosting η σωστή επιλογή για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου?

Απολύτως. Το MyHosting έχει διαφορετικά σχέδια για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και έχουν σχεδιαστεί για τις απαιτήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το MyHosting διαθέτει πιστοποιητικά SSL και σας παρέχει τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να εκτελέσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πόσο συμβατό είναι το MyHosting για έναν ιστότοπο WordPress?

Το MyHosting προσφέρει υποστήριξη στο WordPress για οτιδήποτε χρειαστείτε. Περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών που είναι ιδανικό για οποιαδήποτε εγκατάσταση και χρήση του WordPress. Ακόμα κι αν είστε αρχάριος, θα έχετε τη δυνατότητα να λειτουργεί ο λογαριασμός σας WordPress σε χρόνο μηδέν.

Το MyHosting παρέχει υποστήριξη PrestaShop?

Εάν χρησιμοποιείτε θέματα ιστότοπου PrestaShop, το MyHosting θα σας φιλοξενήσει και θα παρέχει υποστήριξη για να σας βοηθήσει με τυχόν προβλήματα.

Μπορώ να μετακινήσω έναν υπάρχοντα ιστότοπο Joomla με το MyHosting?

Δυστυχώς, το MyHosting δεν μπορεί να παρέχει μετεγκατάσταση για το Joomla. Ωστόσο, προσφέρουν ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει με τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας Joomla στον λογαριασμό MyHosting.

Υπάρχει υποστήριξη Magento με το MyHosting?

Το Magento συνοδεύεται από κάθε διαθέσιμο πρόγραμμα φιλοξενίας. Δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση του Magento, αλλά θα μπορείτε να λάβετε μια αίτηση. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να μετεγκαταστήσετε όλα όσα θα χρειαστείτε από το λογαριασμό σας στο Magento.

Προσφέρονται πίνακες ελέγχου με το MyHosting?

Όλοι οι διακομιστές VPS διαθέτουν πίνακες ελέγχου WHM / cPanel ή Plesk. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο θα λειτουργήσει για εσάς, ανάλογα με το σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Πώς μπορώ να πληρώσω για λογαριασμό MyHosting?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μεγάλη πιστωτική κάρτα για πληρωμή. Το MyHosting δέχεται επίσης πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal.

Το MyHosting θα υποστηρίξει τη φιλοξενία εικόνων και τις γκαλερί εικόνων?

Θα είναι και θα χαρείτε να μάθετε ότι η Συλλογή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή άλμπουμ φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε εφαρμογές και παρέχεται δωρεάν με κάθε λογαριασμό φιλοξενίας.

Ποιο είναι το ελάχιστο για έναν συμβατικό όρο?

Το MyHosting επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν ένα μήνα κάθε φορά. Αν ψάχνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να πληρώσετε εκ των προτέρων για έως και τρία χρόνια (36 μήνες).

Υπάρχει υπηρεσία CDN?

Το CloudFare CDN προσφέρεται για οποιονδήποτε χρειάζεται υπηρεσία CDN.

Τι πακέτα μεταπωλητών προσφέρει το MyHosting?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο μεταπωλητή VPS που εκτελείται σε Windows και Linux. Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και το δικό σας, με έναν προσαρμοσμένο μεταπωλητή VPS.

Περισσότερα στο MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector