Κριτικές Namecheap Hosting Μάιος 2020 – Shared, EasyWP και VPS

Κριτικές Namecheap Hosting Μάιος 2020 – Shared, EasyWP και VPS

Κριτικές Namecheap Hosting Μάιος 2020 – Shared, EasyWP και VPS

Contents

Τι είναι το Namecheap Hosting?

Θυμηθείτε πότε ο GoDaddy αντιμετώπιζε προβλήματα με τους ιδρυτές τους που σκοτώνουν ελέφαντες?


Ο Well Namecheap πήρε το ηθικό υψηλό έδαφος και βοήθησε τους σοκαρισμένους πελάτες να μετακινηθούν στην πλατφόρμα τους.

Είναι το σημείο όπου θέλετε ένα όνομα τομέα, αλλά τι γίνεται με τη φιλοξενία τους?

Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από έναν άνθρωπο με το όνομα Richard Kirkendall και ανήκει ανεξάρτητα και λειτουργεί.

Για το πρώτο μισό της ύπαρξής του, η Namecheap παρείχε αποκλειστικά καταχωρητές ονομάτων τομέα, αλλά από το 2007 επεκτάθηκαν για να προσφέρουν κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας. Τα γραφεία της Namecheap βρίσκονται στο Λος Άντζελες και μέχρι στιγμής διαθέτουν μια λίστα πελατών άνω των δύο εκατομμυρίων.

Πόσο καλή είναι η Namecheap Hosting?

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός για τα φθηνά ονόματά του.

Αλλά τώρα γίνονται ασβοί μελιού και διεκδικούν τον ισχυρισμό τους στο web hosting.

Για μόλις 10 $ ετησίως.

Έχοντας περίπου πάνω από δεκαπέντε χρόνια, η εταιρεία έχει αποκτήσει μια σταθερή φήμη ως καταχωρητής τομέα και οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι εντάξει, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο αξιοσημείωτες όσο άλλες ιστοσελίδες. Συνολικά, το καλύτερο πράγμα για το Namecheap είναι η τιμή, αλλά έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών και παρέχουν ό, τι χρειάζεστε για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας. Αν ψάχνετε για κάτι απλό και απλό, τότε το Namecheap μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή, υποθέτοντας ότι θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν, ωστόσο, χρειάζεστε κάτι πιο ισχυρό ή θέλετε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους ή να κάνετε κάτι πολύ περίπλοκο, τότε το Namecheap μπορεί να είναι εξαιρετικά περιοριστικό.

Ανατρέξτε στην Επίσημη Ανακοίνωση Sitecheap Hosting Κριτικές 3.6 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Αποδοτική
 2. Αξιοπρεπής υποστήριξη πελατών
 3. Έμπειρος καταχωρητής τομέα
 4. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 5. Αξιόπιστες ώρες λειτουργίας
 6. Αξιοπρεπείς επιχειρηματικές δυνατότητες

Μειονεκτήματα

 1. Προσφέρονται περιορισμένες δυνατότητες
 2. Τα σχέδια αξίας είναι πολύ πιο περιορισμένα
 3. Δεν είναι ιδανικό για μεγάλες επιχειρήσεις ή φιλοξενεί πολλούς ιστότοπους
 4. Τα ζητήματα μπορούν να ξεκινούν σε κάπως τακτική βάση

Περίληψη Όσον αφορά τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το Namecheap σίγουρα δεν βρίσκεται στην πρώτη βαθμίδα. Ωστόσο, για όσους αναζητούν κάτι οικονομικά αποδοτικό χωρίς περιττώματα, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Η τιμολόγηση είναι το καλύτερο πράγμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει μεγάλη αξία. Υποστήριξη3.5 ταχύτητα 3 χαρακτηριστικά γνωρίσματα4.5 διαφάνεια4

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας Namecheap

Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 από έναν άνθρωπο με το όνομα Richard Kirkendall και ανήκει ανεξάρτητα και λειτουργεί. Για το πρώτο μισό της ύπαρξής του, η Namecheap παρείχε αποκλειστικά καταχωρητές ονομάτων τομέα, αλλά από το 2007 επεκτάθηκαν για να προσφέρουν κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας. Τα γραφεία της Namecheap βρίσκονται στο Λος Άντζελες και μέχρι στιγμής διαθέτουν μια λίστα πελατών άνω των δύο εκατομμυρίων. Το Namecheap είναι πιστοποιημένο από το ICANN.

Οι καλύτερες δυνατότητες του Namecheap Hosting

Πριν εξετάσουμε τα πολυάριθμα ζητήματα που συνοδεύουν το Namecheap Hosting (δυστυχώς υπάρχουν αρκετά), ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τα πράγματα που κάνουν καλά. Το να είσαι στην επιχείρηση για τόσο καιρό και να έχεις τόσους πολλούς πελάτες (έτσι λένε) σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν μερικά πράγματα σωστά, οπότε πρέπει να επισημάνουμε τις θετικές πτυχές που έρχονται με τη λήψη ενός φτηνού τομέα και ιστότοπου από το Namecheap.

1. Οικονομικά αποδοτικό

Υπάρχουν τέσσερα σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και όλα είναι γελοία φθηνά σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους. Όπου η Namecheap πραγματικά λάμπει βρίσκεται στην εισαγωγική της τιμή, η οποία ξεκινά από 9,88 $ για το πακέτο Value. Η λίστα τιμών έχει ως εξής.

 • Αξία: 9,88 $ για έναρξη, ανανέωση στα 38,88 $ ετησίως
 • Επαγγελματίας: Έναρξη 19,88 $, ανανέωση 78,88 $ ανά έτος
 • Τελικός: 29,88 $ για έναρξη, ανανέωση στα 129,88 $ ετησίως
 • Business Pro: 19,88 $ για να ξεκινήσετε, 17,98 $ ανά μήνα για ανανέωση

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια πολύ χαμηλή τιμή γνωριμίας. Αλλά παίρνετε πολλά για τα χρήματα; Οχι ακριβώς. Αλλά θα το συζητήσουμε αργότερα.

2. Γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση

Κάθε φορά που εγγραφείτε σε έναν νέο ιστότοπο φιλοξενίας, πρέπει να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες σας και να ενεργοποιείτε τα πάντα. Ορισμένοι ιστότοποι μπορούν να το κάνουν αυτό περιττό περίπλοκο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη διάταξη, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από ό, τι είναι απαραίτητο. Το Namecheap, ευτυχώς, καθιστά τη διαδικασία ενσωμάτωσης εξαιρετικά απλή. Λαμβάνετε ένα email καλωσορίσματος μόλις εγγραφείτε και μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως μετά. Όλα σχεδιάζονται με αποτελεσματικό τρόπο, που σημαίνει ότι δεν θα γυρίσετε καθόλου και πρέπει να καλέσετε την υποστήριξη πελατών.

3. Υποστήριξη

Όταν εξετάζετε κριτικές πελατών, φαίνεται να υπάρχει κάποια ασυμφωνία με το σύστημα υποστήριξης. Από τη μία πλευρά, ορισμένοι χρήστες θα ισχυριστούν ότι τους δόθηκε η λύση, ενώ από την άλλη πλευρά, διαφορετικά άτομα λένε ότι η υποστήριξη πελατών είναι το καλύτερο πράγμα για τον ιστότοπο. Με την περιορισμένη εμπειρία μας, πρέπει να πούμε ότι, συνολικά, η παρεχόμενη υπηρεσία είναι ελαφρώς πάνω από τον μέσο όρο, με τους χρόνους απόκρισης να είναι σχετικά γρήγοροι.

Ένα πράγμα που θα προτιμούσαμε είναι εάν έχουν τηλεφωνική υποστήριξη, αλλά μπορείτε να κάνετε ζωντανή συνομιλία, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημά σας εντός περίπου μίας ώρας. Η άλλη επιλογή είναι να ανοίξετε ένα εισιτήριο, το οποίο μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από πέντε ώρες έως μια ολόκληρη ημέρα, ανάλογα με τον όγκο των πελατών.

4. Διαχείριση ιστοσελίδων

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Namecheap είναι καλό μόνο για όσους δεν χρειάζονται πολλές δυνατότητες ή λειτουργίες στη σελίδα τους. Τα περισσότερα από τα παράπονα που έχουμε δει ήταν από χρήστες που ήθελαν να ενσωματώσουν πολλές πρόσθετες εφαρμογές και προγράμματα στον ιστότοπό τους, κάτι που δεν είναι ιδανικό για αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή.

Τούτου λεχθέντος, υποθέτοντας ότι η απλότητα είναι το τελικό παιχνίδι σας, τότε το Namecheap κάνει τα πράγματα εύκολα για εσάς. Μόλις ξεκινήσετε στον ιστότοπό σας, το πίσω μέρος είναι πολύ μινιμαλιστικό και φιλικό προς τον χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών για να περιηγηθείτε στις επιλογές μενού. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι είναι πολύ απλό.

5. Επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Κάθε φορά που διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του υλικού σας σε τακτική βάση. Ωστόσο, το Namecheap παίρνει μεγάλο μέρος αυτού του βάρους από τους ώμους σας και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας δύο φορές την εβδομάδα. Παρόλο που σας προτείνουμε να το κάνετε και μόνο σας, αυτό είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό που προσφέρουν, οπότε αν ξεχάσετε να το κάνετε, δεν βιδώνεστε μακροπρόθεσμα.

6. Χαρακτηριστικά ιστότοπου

Ενώ οι πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρει το Namecheap είναι περιορισμένες σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, αυτές που έχει είναι αρκετά καλές.

 • Μαλακό: Όσον αφορά την εγκατάσταση σεναρίων και εφαρμογών τρίτων, αυτό το πρόγραμμα κάνει τα πράγματα εξαιρετικά εύκολα επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε τα πάντα με ένα κλικ.
 • CloudFlare: Αυτό το πρόγραμμα τρίτων μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας και να σας κάνει πιο φορητούς. Το Namecheap σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε το CloudFlare για καλύτερη απόδοση.
 • Εφαρμογές Google: για όσους αγαπούν το Google, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές της εταιρείας στον ιστότοπό σας μέσω του Namecheap

7. Ώρα

Όταν μεταβαίνετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο φιλοξενίας, όλοι θα ισχυρίζονται ότι εγγυώνται πάνω από 99% αξιοπιστία του χρόνου λειτουργίας. Από όσο μπορούμε να πούμε, ο Namecheap δεν διευκρινίζει τι μπορούν να προσφέρουν αν το ποσοστό αυτό μειωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι η εγγύησή τους μπορεί να είναι μερικές κενές υποσχέσεις.

Τούτου λεχθέντος, δεν έχουμε δει σημαντικά ζητήματα με το χρόνο λειτουργίας, που σημαίνει ότι φαίνεται να έχουν όλα υπό έλεγχο. Τα περισσότερα από τα παράπονα που έχουμε δει ήταν με λειτουργίες και σενάρια που δεν λειτουργούν σωστά, αλλά κανείς δεν φαίνεται να έχει τόσα πολλά προβλήματα με το χρόνο λειτουργίας. Φυσικά, μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα, αλλά ο ιστότοπος γενικά φαίνεται να ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του.

8. Καταχωρητής τομέα

Πρώτα απ ‘όλα, το Namecheap ξεκίνησε ως καταχωρητής για τομείς, και ως εκ τούτου, αυτό είναι που κάνει πολύ καλά ο ιστότοπος. Εάν θέλετε να αγοράσετε έναν τομέα και να τον φιλοξενήσετε αλλού, το Namecheap το καθιστά απίστευτα εύκολο να το κάνετε. Στην πραγματικότητα, πολλοί σημαντικοί ιστότοποι χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία και στη συνέχεια περνούν από έναν διαφορετικό ιστότοπο φιλοξενίας επειδή είναι τόσο οικονομικά αποδοτικό και εύκολο στη χρήση. Συνολικά, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε το Namecheap για φιλοξενία ιστότοπων (πιθανότατα δεν θα το κάνετε), μπορεί να είναι μια καταπληκτική επιλογή για την αγορά τομέων.

Μειονεκτήματα του Namecheap Hosting

Τώρα που κοιτάξαμε τη θετική πλευρά του Namecheap, πρέπει να γυρίσουμε το νόμισμα και να δούμε τι δεν λειτουργεί. Δυστυχώς, σε αυτήν την περίπτωση, το κακό υπερτερεί του καλού, αλλά εάν χρειάζεστε έναν φτηνό ιστότοπο φιλοξενίας και δεν έχετε πολλές επιπλέον απαιτήσεις, τότε ίσως να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα από αυτά τα πράγματα.

1. Περιορισμένες επιλογές

Όταν αναζητάτε τις υπηρεσίες φιλοξενίας, το Namecheap θέτει όρια στον αριθμό των τομέων και των βάσεων δεδομένων που μπορείτε να έχετε. Προφανώς, όσο φθηνότερο είναι το πακέτο σας, τόσο λιγότερο παίρνετε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, οι περιορισμοί είναι περισσότεροι από αυτό που θα περίμενε κανείς. Εδώ είναι η ανάλυση.

 • Πακέτο αξίας: Τρεις τομείς, χώρος δίσκου 20 GB, πενήντα βάσεις δεδομένων και πενήντα λογαριασμοί email.
 • Επαγγελματίας: Δέκα τομείς, χώρος δίσκου 50 GB, 100 βάσεις δεδομένων και λογαριασμοί email
 • Τελικός: Πενήντα τομείς, χώρος στο δίσκο 50 GB, 100 βάσεις δεδομένων και λογαριασμοί email
 • Business Pro: Χώρος δίσκου 20 GB και εύρος ζώνης 5000 GB

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν παίρνετε τόσο πολύ για τα χρήματά σας όσο θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, εάν δεν βλέπετε κανένα πρόβλημα να παραμείνετε κάτω από αυτά τα ανώτατα όρια, τότε θα διαπιστώσετε ότι το Namecheap είναι πολύ πιο οικονομικό από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, δεν θα έχετε το ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας και απόδοσης, επομένως θα πρέπει να το έχετε επίσης υπόψη.

Το άλλο πράγμα σχετικά με αυτά τα ανώτατα όρια είναι ότι δεν είναι τόσο απλό όσο άλλοι ιστότοποι. Επειδή είστε περιορισμένοι σε κάθε πτυχή, αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε το πακέτο σας για έναν από πολλούς λόγους. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε έναν ιστότοπο και έναν τομέα, αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερο από 20 GB χώρου στο δίσκο, τότε πρέπει να κάνετε αναβάθμιση. Ομοίως, εάν χρειάζεστε περισσότερες βάσεις δεδομένων, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση και ούτω καθεξής. Άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας διαχωρίζουν τα πράγματα έτσι ώστε να αναβαθμίζετε όταν μεγαλώνετε και προσθέτετε περισσότερες δυνατότητες. Με το Namecheap, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο και να πρέπει να ενημερώσετε ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο έχετε.

2. Ταχύτητα

Ένας άλλος σημαντικός περιορισμός του Namecheap είναι η ταχύτητα με την οποία φορτώνει τη σελίδα σας. Υποθέτοντας ότι θέλετε να βλέπουν οι χρήστες τον ιστότοπό σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τη φόρτωση. Διαφορετικά, οι πελάτες σας θα αναπηδούν προτού δουν κάτι. Επομένως, πρέπει να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας που μπορεί να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται γρήγορα, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.

Από αυτή την άποψη, το Namecheap δεν είναι τόσο καλό. Και πάλι, εάν έχετε μια απλή σελίδα χωρίς πολλά γραφικά ή πολύπλοκες εφαρμογές, μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αν όμως ο ιστότοπός σας αρχίζει να έχει επιπλέον λειτουργίες ή λειτουργίες, τότε ενδέχεται να έχετε πρόβλημα. Συνολικά, το Namecheap δεν είναι τόσο γρήγορο στη φόρτωση σελίδας όσο ο ανταγωνισμός.

3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν και δεν είναι πάντα ο καλύτερος δείκτης της δύναμης μιας εταιρείας, ένας τρόπος για να κατανοήσουμε πόσο αξιόπιστη θα είναι μια επιχείρηση είναι εάν προσφέρουν ή όχι μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία βρίσκεται πίσω από το προϊόν της 100%, το οποίο δίνει στους πελάτες ένα αίσθημα ασφάλειας και άνεσης.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Namecheap προσφέρει μια τέτοια εγγύηση, αλλά είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Οι περισσότεροι ιστότοποι φιλοξενίας που προσφέρουν μια τέτοια συμφωνία θα το κάνουν για τριάντα ημέρες. Εδώ, έχετε μόνο δύο εβδομάδες για να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλο για εσάς, κάτι που δεν είναι αρκετό για το βιβλίο μας. Επομένως, πρέπει να το καταστήσουμε αρνητικό, καθώς φαίνεται ότι ο ιστότοπος ελπίζει να προσελκύσει αρχάριους που δεν γνωρίζουν ότι οι δύο εβδομάδες είναι πολύ σύντομες για να αξιολογήσουν μια εταιρεία φιλοξενίας. Εάν η Namecheap ήταν πιο σίγουρη για τις υπηρεσίες της, τότε θα προσφέρει τουλάχιστον τριάντα ημέρες.

4. Μόνο Linux

Αν και αυτός ο περιορισμός δεν είναι απαραίτητα αρκετός για να καταδικάσει τον ιστότοπο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Namecheap προσφέρει μόνο υπηρεσίες για Linux, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες Windows ή Mac δεν έχουν τύχη. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι αυτός ο ιστότοπος φαίνεται να απευθύνεται σε χρήστες ιστοτόπων για πρώτη φορά, οι οποίοι πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιούν Linux για να ρυθμίσουν τη σελίδα τους. Ωστόσο, αυτό είναι που προσφέρει ο ιστότοπος.

Συμπέρασμα

Συνολικά, όταν εξετάζουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, πρέπει να πούμε ότι το μόνο πράγμα που έχει να κάνει η Namecheap είναι ότι έχουν χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό. Εάν θέλετε να βασιστείτε σε αυτήν την εταιρεία για τη διατήρηση του τομέα σας, τότε συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το κάνετε, καθώς αυτό είναι που κάνει καλύτερα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για υπηρεσίες φιλοξενίας, το Namecheap έχει πάρα πολλά ζητήματα για να το καταστήσει βιώσιμη λύση.

Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, εάν είστε ο τύπος του ατόμου που ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για την τιμή από ό, τι με την απόδοση, μπορείτε να δώσετε στο Namecheap μια ευκαιρία. Ωστόσο, οι χαμηλότερες τιμές δεν σημαίνουν καλύτερη αξία, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε πολύ καλύτερες δυνατότητες και λειτουργικότητα με λίγα περισσότερα χρήματα και δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους πιο μακριά.

Εν ολίγοις, ο Namecheap ξεκίνησε ως ένας εξαιρετικός καταχωρητής τομέα και στη συνέχεια αποφάσισε να δοκιμάσει το χέρι του στο web hosting. Ωστόσο, επειδή αυτός δεν ήταν ο αρχικός σκοπός, ο ιστότοπος δεν ειδικεύεται στις υπηρεσίες φιλοξενίας, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μια χαρούμενη απόδοση.

Η ουσία είναι να αγοράσετε τον τομέα σας εδώ αλλά να τον φιλοξενήσετε αλλού.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Συνήθεις ερωτήσεις για τη φιλοξενία Namecheap

Εάν εξακολουθείτε να είστε στο φράχτη για το Namecheap ή σκέφτεστε να εγγραφείτε μαζί τους, εδώ είναι μερικές κοινές ερωτήσεις που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με την υπηρεσία. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ, προτείνουμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιστότοπο. Θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε, αν και πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα προσπαθούν να σας πουλήσουν ένα πακέτο, οπότε μπορεί να ακούγεται καλύτερο από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους μέσω του Namecheap?

Ναι, μπορείτε, αν και είστε περιορισμένοι στον αριθμό. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, ωστόσο, είναι ότι έχετε περιοριστεί στο χώρο του δίσκου και στις βάσεις δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν φιλοξενείτε μόνο δύο ιστότοπους, ίσως χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο επίπεδο για να επιτρέψετε περισσότερη αποθήκευση δεδομένων. Ωστόσο, το Namecheap σας επιτρέπει να φιλοξενείτε τουλάχιστον τρεις ιστότοπους και το πολύ πενήντα.

Τι είδους φιλοξενία είναι διαθέσιμη?

Το Namecheap προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών φιλοξενίας. Κοινόχρηστοι, μεταπωλητές, VPS και αποκλειστικοί διακομιστές.

Προσφέρει ο ιστότοπος δωρεάν τομείς εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα φιλοξενίας του?

Όχι, το Namecheap δεν παρέχει δωρεάν τομείς. Επειδή ξεκίνησε ως καταχωρητής, πρέπει να αγοράσετε τους τομείς σας ξεχωριστά. Ευτυχώς, είναι πολύ οικονομικά αποδοτικά.

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις?

Ευτυχώς, το Namecheap είναι πολύ εκ των προτέρων σχετικά με την τιμολόγηση και το κόστος του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βρείτε χρεώσεις που δεν αναφέρονται και δεν σας εμφανίστηκαν πριν εγγραφείτε.

Μπορώ να φιλοξενήσω το email μου μέσω του Namecheap εάν δεν έχω ιστότοπο?

Ναι, ο ιστότοπος προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες φιλοξενίας email. Μπορείτε να αποκτήσετε χώρο στο δίσκο και χώρο αποθήκευσης αρχείων για τα email σας, καθώς και προστασία κατά των spam.

Προσφέρει η Namecheap εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Ναι, αλλά ισχύει μόνο για δεκατέσσερις ημέρες (δύο εβδομάδες). Ωστόσο, εάν επιλέξετε ένα ειδικό πρόγραμμα διακομιστή, τότε δεν έχετε αυτήν την επιλογή. Επίσης, εάν επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων, αυτά δεν θα επιστραφούν.

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει διαφορετική δομή προγράμματος πληρωμών?

Ναι, το Namecheap είναι πολύ διαφορετικό ως προς το πώς μπορείτε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες του. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε μηνιαία, ετήσια, εξαμηνιαία ή ακόμη και τριμηνιαία εάν θέλετε. Το πρόγραμμα Business Pro, ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο για μηνιαία ανανέωση, επομένως δεν μπορείτε να προπληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος. Συνολικά, όσο περισσότερο ξοδεύετε εκ των προτέρων, τόσο περισσότερο θα εξοικονομήσετε μακροπρόθεσμα.

Όσο για το πώς μπορείτε να πληρώσετε, ο ιστότοπος λαμβάνει όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, καθώς και το PayPal και ακόμη και το BitCoin.

Τι είδους επιλογές υποστήριξης πελατών διαθέτει η Namecheap?

Η κύρια μέθοδος επικοινωνίας με την ομάδα υποστήριξης είναι μέσω συστήματος εισιτηρίων ή ανοίγοντας ζωντανή συνομιλία. Δεν έχουν καμία τηλεφωνική υπηρεσία αυτή τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη βάση δεδομένων γνώσεων του ιστότοπου για να βρείτε απαντήσεις σε κοινά προβλήματα.

Πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων του Namecheap?

Έχουν πολλές τοποθεσίες στη Βόρεια Αμερική, όπως Ντάλας, Φοίνιξ και Ατλάντα. Η έδρα του ιστότοπου βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Το Namecheap διαθέτει επίσης κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ.

Το Namecheap έχει απολύσεις για τα κέντρα δεδομένων του?

Ναι, όπως συμβαίνει με όλους τους ιστότοπους φιλοξενίας, το Namecheap έχει απολύσεις για ισχύ, δυνατότητες ασφαλείας και δικτύωση.

Ο ιστότοπος προσφέρει εγγύηση για το χρόνο λειτουργίας του?

Εάν λάβετε κοινόχρηστο ή αποκλειστικό πρόγραμμα διακομιστή, το Namecheap προσφέρει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Εάν λάβετε μεταπωλητή ή πρόγραμμα VPS, τότε αυτό το ποσοστό μειώνεται στο 99,9%. Εάν αντιμετωπίσετε λιγότερο από αυτό, μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επέκταση κύκλου. Ωστόσο, πρέπει να υποβάλετε εισιτήριο εντός δέκα ημερών για να προκριθείτε.

Το Namecheap προσφέρει απεριόριστα προγράμματα?

Ναι, μερικά από τα προσφερόμενα σχέδια έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο. Αλλά πρέπει να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο για αυτό.

Το Namecheap έχει το δικό του σύστημα πίνακα ελέγχου?

Όχι, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το cPanel, το οποίο είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο για τη διαχείριση του ιστότοπού σας.

Ο ιστότοπος δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων μου?

Ναι, θα δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας δύο φορές την εβδομάδα, αν και ο ιστότοπος αναφέρει ότι αυτό προορίζεται μόνο για «σκοπούς αποκατάστασης». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας μόνοι σας. Μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον αντίγραφα ασφαλείας από το Namecheap δωρεάν.

Τι είδους γλώσσα προγραμματισμού γίνεται αποδεκτή σε αυτόν τον ιστότοπο?

Το Namecheap επιτρέπει την ενσωμάτωση πολλών τυπικών βιομηχανικών προγραμμάτων στον ιστότοπό σας. Τα κορυφαία ονόματα είναι MySQL, Perl, Ruby on Rails και PHP.

Μπορώ να μεταφέρω τον τομέα ή τον ιστότοπό μου στο Namecheap?

Ναι μπορείς. Ο ιστότοπος έχει μια ομάδα μετάβασης που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τυχόν υπάρχοντα ονόματα τομέα και ιστότοπους που έχετε στους διακομιστές τους. Το καλύτερο από όλα, εάν ο παλιός κεντρικός υπολογιστής σας είχε διαφορετική ρύθμιση πίνακα ελέγχου, το Namecheap θα το καταστήσει συμβατό με το cPanel. Μπορείτε να μεταφέρετε όλο το υπάρχον υλικό σας ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε.

Αν είμαι νέος για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, το Namecheap προσφέρει εργαλεία για να με βοηθήσει?

Ναι, μπορείτε να βρείτε πολλά εργαλεία σε ολόκληρο τον κλάδο που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα WordPress, Joomla και Drupal. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα με ένα κλικ χρησιμοποιώντας το Softaculous. Αυτά τα εργαλεία λειτουργούν είτε ξεκινάτε ένα απλό blog είτε δημιουργείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι είδους επιλογές ασφαλείας παρέχει το Namecheap?

Μέχρι στιγμής, ο ιστότοπος προστατεύει τις πληροφορίες σας μόνο μέσω τείχους προστασίας. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια ιδιόκτητη ομάδα ασφαλείας που θα παρακολουθεί για τυχόν ζητήματα.

Μπορώ να παρέχω ροή βίντεο στον ιστότοπό μου μέσω του Namecheap?

Ναι, αλλά πρέπει να το κάνετε μέσω ενός VPS ή ενός αποκλειστικού προγράμματος διακομιστή. Εάν χρησιμοποιείτε ένα κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας, δεν μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο καθώς θα επηρεάσει την ταχύτητα του διακομιστή.

Περισσότερα για το NameCheap.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector