Network Solutions Κριτικές Μάιος 2020: Πεθαίνοντας δεινόσαυρος ή αξίζει τον κόπο;

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία λύσεων δικτύου?


Κριτικές λύσεων δικτύου 2.2 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (3 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Διατίθενται πολλά σχέδια φιλοξενίας
 2. Εγγύηση άσκησης 99,99%

Μειονεκτήματα

 1. Μερικές από τις χειρότερες κριτικές ποτέ
 2. Η υποστήριξη χρειάζεται εργασία
 3. Υπερβολικά τέλη ακύρωσης
 4. Απεριόριστες προσπάθειες Upsell

Υποστήριξη2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας λύσεων δικτύου

Οι λύσεις δικτύου λειτουργούν από το 1979. Κάποια στιγμή, ήταν μια από τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις φιλοξενίας. Από την απόκτησή τους από το Web.com το 2011, φαίνεται ότι έχουν μειωθεί.

Καλύτερες δυνατότητες φιλοξενίας λύσεων δικτύου

Σε χαρτί, η φιλοξενία Network Solutions φαίνεται να είναι μια βιώσιμη λύση.

Πολλά σχέδια φιλοξενίας

Με τις λύσεις δικτύου, μπορείτε να πληρώσετε για τη φιλοξενία σας έως και 10 χρόνια νωρίτερα. Το μεγαλύτερο μέρος της φιλοξενίας απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Το Network Solutions προσφέρει ειδική φιλοξενία WordPress, κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία VPS και φιλοξενία SharePoint. Διατίθενται επίσης προγράμματα φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστότοπων για κινητά.

Διακομιστές που βασίζονται σε Windows και Linux

Το κέντρο δεδομένων Network Solutions διαθέτει διακομιστές που βασίζονται σε Linux και Windows διαθέσιμος στην επιλογή του πελάτη. Κανένα από τα δύο δεν είναι καλύτερο από το άλλο – έχει προσωπική προτίμηση. Μερικά άτομα απολαμβάνουν τις επιλογές προσαρμογής που διατίθενται με το Linux, ενώ άλλοι απολαμβάνουν την εξοικείωση των διακομιστών που βασίζονται σε Windows.

Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Εάν επιλέξετε το Linux ως επιλογή διακομιστή σας, το Network Solutions προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Για διακομιστές που βασίζονται σε Windows, το Network Solutions προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Έσκαψα λίγο βαθύτερα και άνοιξα τους όρους υπηρεσίας τους για να δω τι είδους εγγύηση προσφέρεται. Δυστυχώς, δεν δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την αποζημίωση που προσφέρθηκε σε σχέση με αυτήν την εγγύηση.

Διαθέσιμες προσαρμοσμένες και προχωρημένες επιλογές

Οι λύσεις δικτύου ξεκινούν ως μια προσιτή λύση για τις ανάγκες φιλοξενίας Ιστού σας, αλλά με όλες τις προηγμένες διαθέσιμες λύσεις, μπορούν να γίνουν ακριβές αρκετά γρήγορα. Προσφέρουν μερικά μοναδικά πακέτα, όπως ένα ειδικό πακέτο μάρκετινγκ Facebook και θα προσφέρουν την πλήρη κατασκευή του ιστότοπού σας για εσάς. Το Network Solutions είναι γεμάτο πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων πακέτων μάρκετινγκ όπου υποβάλλουν τον ιστότοπό σας σε τοπικά μητρώα καθώς και σε μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo και Bing, ένα πακέτο καταστημάτων που σας επιτρέπει να πουλάτε πράγματα στον ιστότοπό σας και ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου . Κάθε ένα από αυτά τα πακέτα πωλείται ξεχωριστά.

Περιλαμβάνεται λογισμικό δημιουργίας ιστότοπου

Κάθε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας τους περιλαμβάνει πρόσβαση στο λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων. Εκπλήξαμε ευχάριστα από τις δυνατότητές του. Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε φόρμες, χάρτες, συνδέσμους κοινωνικών μέσων και άλλα στοιχεία απευθείας στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που βασίζεται στον Ιστό. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μεταφορά και απόθεση κώδικα όπως JavaScript σε HTML. Άλλες εταιρείες χρεώνουν επιπλέον για ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες. Ήταν μια ωραία αλλαγή ρυθμού για να μάθουμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τα περισσότερα από αυτά δωρεάν.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας λύσεων δικτύου

Η φιλοξενία Ιστού είναι σοβαρή επιχείρηση. Όπου κι αν κοιτάξετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το Network Solutions είναι μια αδύναμη πλατφόρμα φιλοξενίας Web.

Μερικές από τις χειρότερες κριτικές ποτέ

Αυτό πρέπει να έρθει στο ξύλο. Το Network Solutions έχει μερικές από τις χειρότερες κριτικές που έχω διαβάσει ποτέ σε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Φαίνεται ότι η υποστήριξη ως αστείο, σε κάνει να ξεφύγεις για να μεταφέρεις τομείς μακριά από αυτούς, και δεν κάνουν ποτέ όπως υποσχέθηκε. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τομείς, χρεώνονται υπερβολικά χρηματικά ποσά και μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες – μερικές φορές μήνες – για να λάβουν υποστήριξη, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η υποστήριξη δεν ήταν εκεί για να ξεκινήσει.

Η υποστήριξη χρειάζεται εργασία

Όταν κοιτάξετε τη σελίδα υποστήριξης λύσεων δικτύου, θα βρείτε περισσότερες από 26 διαφορετικές λύσεις υποστήριξης. Οι μισοί από αυτούς είναι για πωλήσεις οι μισοί από αυτούς για υποστήριξη. Αυτή η σελίδα προκαλεί σύγχυση και μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να απαντήσουν στην ερώτησή σας. Ορισμένες από τις λύσεις υποστήριξης απαιτούν ακόμη και να τους στείλετε μέσω email. Πολλές από τις λύσεις υποστήριξης έχουν πολλά διαφορετικά κανάλια, κάτι που απλώς αυξάνει τη σύγχυση. Οι λύσεις δικτύου ισχυρίζονται ότι έχουν υποστήριξη 24/7, αλλά πολλές από τις λύσεις είναι διαθέσιμες μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες των ΗΠΑ. Η υποστήριξη 24/7 μέσω email δεν είναι ακριβώς ένα σημείο πώλησης. Μπορείτε να στείλετε email σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή και να μην λάβετε απάντηση μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Υπερβολικά τέλη ακύρωσης

Το Network Solutions έχει κάποιες εξωφρενικές χρεώσεις ακύρωσης. Όσο μεγαλύτερη είναι η αρχική σας σύμβαση, τόσο μεγαλύτερη είναι η πλήρης χρέωση. Για ένα χρόνο, θα σας χρεώσουν λιγότερο από 40 $ για ακύρωση. Για συμβόλαιο 10 ετών, θα σας χρεώσουν έως και 180 $ για ακύρωση. Αυτό δεν αρχίζει να χαράζει την επιφάνεια όταν πρόκειται για την αντίδραση στα αιτήματα ακύρωσης. Θα σας βομβαρδίσουν με αναβαθμισμένες προσπάθειες και υποσχέσεις για χαμηλότερες χρεώσεις εάν ακυρώσετε το αίτημα ακύρωσης, τα περισσότερα από τα οποία δεν τιμήνονται.

Απεριόριστες προσπάθειες Upsell

Υπήρχε μια στιγμή όπου μπορείτε να περπατήσετε στο εστιατόριο fast food και να έχετε την επιλογή χάμπουργκερ, πατάτες και ένα ποτό. Αυτό ήταν όλο το μενού. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Το Network Solutions έχει περιττές επιλογές πώλησης. Αισθάνεται πραγματικά ότι προσπαθούν να σας νικελώσουν και να σας ξεπεράσουν κάθε βήμα. Εάν θέλετε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, κοστίζει επιπλέον. Επιπλέον, κάθε πώληση που πραγματοποιείται τίθεται σε πρόγραμμα συνδρομής αυτόματης ανανέωσης χωρίς να λέει στον πελάτη εκ των προτέρων.

Συμπέρασμα

Έχω ελέγξει πολλούς οικοδεσπότες Ιστού. Το κάνω αυτό επειδή έχω εμπειρία με όλους αυτούς τους οικοδεσπότες. Το Network Solutions είναι μια λύση φιλοξενίας Ιστού που μπορώ να προτείνω ειλικρινά. Κάποτε, κατείχαν το μονοπώλιο στην καταχώριση διαδικτυακών τομέων και θεωρήθηκε ως μια καλή λύση για τις ανάγκες φιλοξενίας Ιστού σας. Τώρα, ακόμη και με την υποστήριξη του Web.com, είναι ανησυχητικό να ανακαλύπτουμε πόσα άτομα προσπαθούν να ξεφύγουν από το Network Solutions.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map