Κριτικές του One.com Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία του One.com?


Κριτικές του One.com 3.2 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών
 2. Περισσότερο από προσιτό
 3. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας
 4. Δωρεάν Πρώτο Έτος για Βασικό Πακέτο
 5. 24/7 Υποστήριξη όλο το χρόνο

Μειονεκτήματα

 1. Προσφορά μόνο για κοινόχρηστη φιλοξενία

Υποστήριξη3Speed3.5Features3Value3.5Διαφάνεια3

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας One.com

Το One.com είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε στη Δανία το 2002, το One.com έχει αυξηθεί σε πάνω από εκατομμύρια πελάτες και 149 χώρες.

Καλύτερες δυνατότητες του One.com Hosting

Ας κοιτάξουμε κάτω από την κουκούλα, έτσι; Μετά από όλα, αυξήθηκαν από τίποτα σε πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες σε 15 χρόνια. Πρέπει να κάνουν κάτι σωστό.

Εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών

Το One.com προσφέρει ορισμένες δυνατότητες που είναι ανταγωνιστικές με άλλες λύσεις φιλοξενίας και ορισμένες λειτουργίες που είναι μοναδικές. Προσφέρουν τη μοναδική λύση Bix με κάθε πακέτο φιλοξενίας. Η λύση Bix σας προσφέρει συγχρονισμό σε πραγματικό χρόνο, δυνατότητες ροής μουσικής, δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων και τις εντυπωσιακές δυνατότητες πρόσβασης για κινητά.

Απλώς το γεγονός ότι αυτό έρχεται στάνταρ με κάθε πακέτο είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Ωστόσο, μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές δυνατότητες περιλαμβάνουν το Google AdWords. Εάν ξοδέψετε 25 $ και πιστώσεις Google AdWords, το one.com θα σας δώσει επιπλέον πιστώσεις αξίας 75 $.

Είναι κάτι παραπάνω από προσιτό

Το One.com είναι εντυπωσιακά προσιτό. Στην πραγματικότητα, δεν έχω δει ποτέ τόσο φθηνό όσο αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και φθηνή εξυπηρέτηση – απλά για να πούμε ότι δεν χρεώνουν πολύ.

Το αρχικό πακέτο τους ξεκινά από 0,25 $ το μήνα. Αυτό είναι το ένα τέταρτο του δολαρίου – όχι ένα τυπογραφικό λάθος.

Ιδανικό για βασικούς ιστότοπους, ιστολόγια και φιλοξενία email, αυτό το 0,25 $ ανά μήνα θα σας προσφέρει 15 GB αποθηκευτικού χώρου, μία βάση δεδομένων, έναν μόνο τομέα και δυνατότητες SSL – κάτι σημαντικό για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακόμη και το επιχειρηματικό τους πακέτο, το οποίο είναι ένα από τα πιο ακριβά πακέτα τους, ξεκινά από 6 $ ανά μήνα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο που προσφέρει πάνω από 500 GB αποθηκευτικού χώρου, οκτώ πυρήνες CPU (για κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας), πολλές βάσεις δεδομένων, πολλαπλούς τομείς και δυνατότητες SSL και SSH για αυτήν την τιμή.

Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας

Για πολλούς ανθρώπους, προτού αποφασίσουν για μια εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει να γνωρίζουν για το χρόνο λειτουργίας. Πολύ συχνά, πάρα πολλές εταιρείες φιλοξενίας είναι ένοχες ότι δεν παρέχουν τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας. Όταν ένας ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας – ειδικά ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου – η ύπαρξη ενός ιστότοπου που βρίσκεται εκτός λειτουργίας θα κοστίζει χρήματα για τους ανθρώπους. Όταν κοστίζει χρήματα στα άτομα έτσι, καταλήγετε με δυσαρεστημένους πελάτες – με οποιονδήποτε τρόπο το κόβετε. Είναι πολύ καλύτερο για κάποιον να χρεώνει επιπλέον όταν ξεπεραστεί το εύρος ζώνης από ότι είναι να κλείσει τον ιστότοπο. Ωστόσο, το One.com δεν θα κλείσει τον ιστότοπό σας επειδή προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης.

Το One.com δεν διαφημίζει το χρόνο λειτουργίας τους. Χρειάστηκε λίγο σκάψιμο για να βρω, αλλά βρήκα ότι αντί για εγγύηση χρόνου λειτουργίας, δημοσίευσαν τα στατιστικά τους. Κατά τη διάρκεια περιόδου 979 ημερών, παρουσίασαν 99,99% χρόνο λειτουργίας.

Δωρεάν Πρώτο Έτος για Βασικό Πακέτο

Τώρα, έχω ήδη καλύψει πόσο πραγματικά προσιτό είναι το One.com. Ωστόσο, το μόνο πράγμα που δεν ανέφερα είναι ότι αν πάτε για το πακέτο Basic, θα σας δώσουν το πρώτο σας έτος δωρεάν. Αυτό είναι σωστό – 0,00 $. Εάν χρειαζόσασταν περισσότερα κίνητρα για να πάτε με μια εταιρεία φιλοξενίας, αυτό είναι. Καμία άλλη εταιρεία φιλοξενίας δεν το προσφέρει.

24/7 Υποστήριξη όλο το χρόνο

Αυτό είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό για την επιχειρηματική δραστηριότητα διεθνώς. Παρόλο που πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν αυτήν τη λειτουργία 24/7 όλο το χρόνο, πολλές από αυτές δεν προσφέρουν. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι από αυτούς παρέχουν υποστήριξη μόνο κατά τη διάρκεια των τοπικών τραπεζικών ωρών τους. Με άλλα λόγια, από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. τοπική ώρα – όπου κι αν βρίσκονται. Αυτό είναι απαράδεκτο για πολλούς ανθρώπους που είναι διεθνείς πελάτες που χρειάζονται υποστήριξη. Εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας και χρειάζεστε βοήθεια, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ξυπνήσετε στις 3 το πρωί μόνο και μόνο επειδή είναι ανοιχτό.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι βασίζεται μόνο στον ιστό, σε ζωντανή συνομιλία. Φυσικά, για πολλούς ανθρώπους που δεν αποτελούν πρόβλημα – η ζωντανή συνομιλία είναι προτιμώμενη για μεγάλο χρονικό διάστημα στο τηλέφωνο. Ωστόσο, η μη παροχή υποστήριξης μέσω τηλεφώνου μπορεί να αποτρέψει ορισμένους ανθρώπους.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας One.com

Όσο φοβερό είναι το One.com hosting, βρήκαμε κάποιες περιοχές που στερούνται σοβαρά. Στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά είναι παραβάτες συμφωνιών.

Μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία

Το One.com προσφέρει μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να λάβετε αποκλειστικές επιλογές διακομιστή, επιλογές διακομιστή VPS ή οποιεσδήποτε επιλογές φιλοξενίας cloud. Πολλές από αυτές τις λειτουργίες είναι κρίσιμες για όποιον δημιουργεί έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και πρέπει να επεκταθεί.

Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και σκοπεύετε να επεκτείνετε, ίσως θελήσετε να κοιτάξετε αλλού μόνο επειδή όταν προκύψει ανάγκη, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε πάροχους φιλοξενίας. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να διατηρήσετε ένα μικρό ιστολόγιο, τότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Συμπέρασμα

Δεν υπήρχε πάρα πολύ για να μην μου αρέσει η φιλοξενία του One.com. Δεν κάλυψα καν κάποια πράγματα – όπως ήταν η εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών τους (22 εκπληκτικά χαρακτηριστικά και καταμέτρηση – ελέγξτε τα εδώ). Αυτές είναι μόνο οι δωρεάν δυνατότητες που παρέχονται στάνταρ σε κάθε λογαριασμό. Συνολικά, το One.com θα είχε κερδίσει την καρδιά μου αν δεν ήταν για το γεγονός ότι δεν προσφέρουν άλλους τύπους επιλογών φιλοξενίας εκτός από την κοινή φιλοξενία.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map