Κριτικές Pagely Μάιος 2020: Καλύτερα από το WP Engine και το SiteGround;

Κριτικές Pagely Μάιος 2020: Καλύτερα από το WP Engine και το SiteGround;

Κριτικές Pagely Μάιος 2020: Καλύτερα από το WP Engine και το SiteGround;

Πόσο καλή είναι η Pagely Hosting?

Κριτικές Pagely 3.4 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (0 ψήφοι) Πλεονεκτήματα


 1. Με την υποστήριξη της Amazon
 2. Η δυνατότητα προσαρμογής του σχεδίου σας
 3. The Pagely Promise – 100 τοις εκατό Uptime
 4. Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 5. Υποστήριξη WordPress
 6. Απεριόριστες προβολές σελίδας / επισκέπτες

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 2. Χωρίς cPanel
 3. Χωρίς δοκιμαστική περίοδο ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 4. Αδυναμία αγοράς τομέα

Υποστήριξη3Speed4Features3.5Value3.5Διαφάνεια3

Η επίσημη κριτική Pagely Hosting μας

Η Pagely είναι μια πλατφόρμα Software-As-A-Service. Υπάρχουν πολλά να μου αρέσουν οι Pagely. Το μόνο ζήτημα που βλέπω με την Pagely είναι ότι είναι πολύ συγκεκριμένες. Εάν εμπίπτει στη θέση τους, δεν είναι πραγματικά ένα ζήτημα.

Καλύτερες δυνατότητες της Pagely Hosting

Δεν είναι πραγματικά δίκαιο να καλέσετε την Pagely ως υπηρεσία φιλοξενίας. Δεν το λένε καν. Ονομάζονται μια διαχειριζόμενη υπηρεσία WordPress.

Με την υποστήριξη της Amazon

Όλοι γνωρίζουν για το Amazon. Στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία εξήγηση. Βλέποντας πώς φιλοξενούνται οι ίδιοι οι Pagely από την Amazon, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν το ίδιο μυαλό από το Pagely σαν να ήταν ο Amazon.

Η δυνατότητα προσαρμογής του σχεδίου σας

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι η Pagely έχει μόνο τρία σχέδια. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχουν πολλά άλλα σχέδια που οδηγούν σε ένα όπου μπορείτε να έχετε τέσσερις εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές. Αυτό που είναι πραγματικά ωραίο για το Pagely είναι ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα από τα προκαθορισμένα σχέδιά τους. Έχουν μια δυνατότητα όπου μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το δικό σας σχέδιο μαζί τους.

The Pagely Promise – 100 τοις εκατό Uptime

Ο Pagely υπόσχεται 100% χρόνο λειτουργίας. Για οποιοδήποτε χρόνο διακοπής που έχει ζήσει ποτέ, προσφέρουν πίστωση φιλοξενίας. Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο φιλοξενούνται από την Amazon, δεν έχω δει κανέναν να παραπονιέται για διακοπή λειτουργίας ή να πάρει πίστωση λόγω διακοπής λειτουργίας.

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Η Pagely θα εκτελεί ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας καθημερινά. Με εξαιρετική ασφάλεια δικτύου, το γεγονός ότι φιλοξενούν μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον πλανήτη και φιλοξενούνται σε διακομιστές Amazon, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το μυαλό τους ότι τα δεδομένα τους δεν θα χαθούν ποτέ.

Υποστήριξη WordPress

Αυτό είναι αυτονόητο. Βλέποντας πώς το Pagely είναι περισσότερο μια υπηρεσία διαχείρισης WordPress παρά μια υπηρεσία φιλοξενίας, η Pagely γνωρίζει το WordPress. Έχουν μια ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων έτοιμων και πρόθυμων να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε από τα ζητήματα του WordPress. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει απλώς να ξεκινήσετε.

Απεριόριστες προβολές σελίδας / επισκέπτες

Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας θα σας περιορίσουν σε έναν αριθμό προβολών σελίδων ή επισκεπτών ανά μήνα. Δεν είναι μόνο αυτό – υπάρχουν ακόμη και ορισμένες εταιρείες διαχείρισης WordPress που θα κάνουν το ίδιο πράγμα. Σε γενικές γραμμές, διαπιστώσαμε ότι η Pagely δεν τοποθετεί όριο στις προβολές σελίδων ή στους επισκέπτες. Ο τρόπος που το έθεσαν είναι έτσι – γιατί θα πληρώσει κανείς για αυτό?

Μειονεκτήματα της Pagely Hosting

Η Pagely λείπει σε αρκετούς τομείς. Μπορεί να έχουν κορυφαίες ταχύτητες φιλοξενίας και απίστευτης ταχύτητας, αλλά μπορούν επίσης να επιταχύνουν το παιχνίδι τους.

Λείπει η υποστήριξη Pagely

Οι άνθρωποι δεν τους αρέσει το γεγονός ότι η Pagely δεν προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Λοιπόν, αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Η Pagely προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας – αλλά μόνο αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε τουλάχιστον 400 $ το μήνα για το πρόγραμμα VPS. Δεν προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη – αναμένουν σαφώς από τους ανθρώπους να καταλάβουν το ζήτημα μόνοι τους, πριν από την υποστήριξη επικοινωνίας. Έχουν ένα σύστημα υποστήριξης έκδοσης εισιτηρίων 24/7 και ισχυρίζονται ότι απαντούν σε κάθε ερώτηση εντός δύο ωρών. Ωστόσο, εάν έχετε πρόγραμμα VPS, είναι διαθέσιμη η ζωντανή συνομιλία. Ο Pagely χάνει την αξιοπιστία για αυτό – καταλαβαίνω ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να πληρώνουν περισσότερα, αλλά τι κάνει την επιχείρησή τους πιο σημαντική από τη δική μου; Εάν η Pagely μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας σε μερικούς από τους μεγάλους παίκτες, τότε μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας και στις μικρότερες επιχειρήσεις..

Χωρίς cPanel

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Βλέποντας πώς η Pagely δεν είναι εταιρεία φιλοξενίας Ιστού από μόνη της, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσφέρουν ένα cPanel. Ωστόσο, προσφέρουν ένα δικό τους διοικητικό πάνελ που σας βοηθά να κάνετε το ένα πράγμα που κάνουν – διαχείριση του WordPress. Από αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να συνδεθείτε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας WordPress από την πλατφόρμα τους.

Χωρίς δοκιμαστική περίοδο ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε αν το Pagely είναι κατάλληλο για εσάς εάν δεν προσφέρουν δοκιμαστική περίοδο ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αναμένουν πληρωμή εκ των προτέρων την πρώτη ημέρα. Σας δίνουν τη δυνατότητα να μιλήσετε με μια ομάδα πωλήσεων, αλλά η ομάδα πωλήσεων έχει έναν στόχο κατά νου – να σας κάνει να αγοράσετε ένα σχέδιο. Η καλύτερη ομάδα πωλήσεων στον κόσμο δεν θα μπορούσε να καθορίσει εάν η Pagely είναι κατάλληλη για μένα. Αυτό παρέχει μια συγκεκριμένη αποσύνδεση που μπορεί να απενεργοποιήσει τους ανθρώπους.

Αδυναμία αγοράς τομέα

Αυτό επίσης δεν αποτελεί έκπληξη. Ως υπηρεσία διαχείρισης WordPress, περιμένουν να έχετε ήδη έναν τομέα. Με άλλα λόγια, αυτό δεν ισχύει για ολοκαίνουργιους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που προσπαθούν απλώς να υγράσουν τα πόδια τους. Το Pagely είναι για έμπειρους επαγγελματίες που ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν τι κάνουν.

Συμπέρασμα

Το Pagely είναι μια φανταστική υπηρεσία – εάν μπορούν να παρέχουν αυτό που ψάχνετε. Είναι πολύ εξειδικευμένες και δεν προσφέρουν πολλές από τις δωρεάν υπηρεσίες που θα περίμενε κανείς από άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας, όπως διαφημιστικές πιστώσεις ή εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων. Εάν έχετε έναν ιστότοπο που λειτουργεί και λειτουργεί, θα τον μεταφέρει στο Pagely για εσάς – αλλά όχι απαραίτητα δωρεάν. Εάν αγοράσετε ένα από τα επιχειρηματικά τους σχέδια, θα το κάνουν δωρεάν. Διαφορετικά, θα χρεώσουν 100 $ ανά ιστότοπο για να σας μεταφέρουν στο Pagely για εσάς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector