Κριτικές Rackspace Μάιος 2020: Είναι ο τέλειος οικοδεσπότης σας;

Contents

Τι είναι το Rackspace?

Η Rackspace είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα το Σαν Αντόνιο που ειδικεύεται στη διαχείριση φιλοξενίας για επιχειρήσεις και εταιρείες. Ιδρύθηκε το 1998 από τους Pat Condon και Dirk Elmehof, το Rackspace διαθέτει κέντρα δεδομένων στο Ντάλας, το Σαν Αντόνιο, το Βανκούβερ και το Χονγκ Κονγκ. Το Rackspace πωλήθηκε πρόσφατα στην Apollo Global Management και έτσι ορισμένες λεπτομέρειες ενδέχεται να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της συναλλαγής.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία Rackspace?

Η Rackspace είναι μια premium εταιρεία φιλοξενίας με επιπλέον υποστήριξη και υπηρεσίες προσανατολισμένες προς τις επιχειρήσεις. Δεν προορίζονται για τον μέσο χρήστη σας, ενώ η φιλοξενία ξεκινά από τα τριπλά ψηφία ανά μήνα. Αυτή είναι σίγουρα μια τεράστια τιμή, αλλά τα οφέλη είναι πολλά. Η εταιρεία δεν υπόσχεται χρόνο διακοπής λειτουργίας και έχει μεγαλύτερη εμπειρία με το OpenStack από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην αγορά. Σίγουρα το Rackspace δεν είναι η καλύτερη απόφαση αν απλά ψάχνετε να φιλοξενήσετε έναν μόνο ιστότοπο. Όσοι αναζητούν διαχειριζόμενη φιλοξενία, υπηρεσίες cloud και υπηρεσίες υποδομής όλα σε ένα θα το βρουν με το Rackspace. Ωστόσο, οι ανταγωνιστές Amazon Web Services και Google Cloud προσφέρουν μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια υπηρεσιών με πολύ λιγότερα χρήματα.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες Κριτικές Rackspace 4.2 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (3 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 • Φανταστική υποστήριξη
 • Τόνοι χαρακτηριστικών
 • Επιχειρηματικό προσανατολισμό

Μειονεκτήματα

 • Η τιμολόγηση του Rackspace είναι ακριβή για τον μέσο χρήστη
 • Μπερδεμένη δομή λογαριασμών
 • Διαφορετικά επίπεδα στήριξης είναι ασαφή

Περίληψη Το Rackspace δεν προορίζεται για τον χρήστη φιλοξενίας μικρού χρόνου, εστιάζει στις επιχειρήσεις και αποτελεί τεχνική λύση, παρά απλώς έναν άλλο προμηθευτή. Ωστόσο, ενώ είστε χρήστης σε εταιρική κλίμακα, εξακολουθούν να λείπουν ορισμένα χαρακτηριστικά. Υποστήριξη4Speed4.5Features5Value3.5Διαφάνεια4

Η επίσημη αναθεώρησή μας στο Rackspace Hosting

Η Rackspace έχει μια φήμη υψηλού επιπέδου με βάση την φανατική υποστήριξη πελατών και τα χέρια τους στη διαχειριζόμενη εξυπηρέτηση. Η εταιρεία έχει κληθεί περισσότερες από μία φορές «το Nordstrom του νέφους.Η αγορά-στόχος τους είναι μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που μπορούν να αντέξουν τις υψηλότερες τιμές τους και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εταιρείες με άπαχο τμήμα πληροφορικής. Όσοι αναζητούν αποκλειστικά υπηρεσίες φιλοξενίας, αλλά η ίδια αίσθηση μπουτίκ πρέπει να εξετάσουν το WP Engine, μια διαχειριζόμενη λύση WordPress χωρίς τις υπηρεσίες cloud.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του Rackspace Hosting

Η Rackspace έχει αλλάξει τις ονομασίες και τις προσφορές υπηρεσιών της τα τελευταία χρόνια καθώς προσπαθούν να ανακτήσουν τη θέση τους και να αποφασίσουν τι είδους εταιρεία θέλουν να είναι μετά τις Amazon Web Services, Pair Networks και άλλους πολύ φθηνούς παρόχους. Η επωνυμία τους υψηλότερου επιπέδου είναι το κλειδί σε αυτήν την αναδιάρθρωση, καθώς τόσοι πολλοί ανταγωνιστές έχουν φτάσει στην αγορά.

Η εξυπηρέτηση πελατών Rackspace είναι γρήγορη και αριστοκρατική

Στα πιο βασικά σχέδια, έχετε πρόσβαση σε email, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη – τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαντώνται γενικά σε λιγότερο από 20 λεπτά με απίστευτα λεπτομερείς απαντήσεις και οι απαντήσεις ζωντανής συνομιλίας συνήθως λαμβάνονται σε λιγότερο από ένα λεπτό. Τα Rackers είναι προσβάσιμα μέσω τηλεφώνου 24/7 και είναι πολύ χρήσιμα στο τηλέφωνο.

Μεγάλο μέρος του προσωπικού υποστήριξης θα πάει πάνω και πέρα ​​για να σας δώσει πολύ μεγάλη υποστήριξη. Σε λογαριασμό επιπέδου υποδομής, η υποστήριξη δεν θα συνδεθεί και δεν θα κάνει αλλαγές για εσάς, αλλά σε επικίνδυνες καταστάσεις μπορεί να προχωρήσουν και να το κάνουν ούτως ή άλλως. Τα υψηλότερα σχέδια επιτρέπουν αυτό, το οποίο μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και θλίψη. Η Rackspace υπερηφανεύεται για την παροχή υποστήριξης παγκόσμιας κλάσης και στο σύνολό της.

Άφθονα χαρακτηριστικά & Εφαρμογές Ιστού

Το Rackspace έχει τόνους δυνατοτήτων και είναι σε θέση να προσαρμόσει τις περισσότερες διαμορφώσεις για τον ιστότοπό σας. Όταν μιλάτε με έναν διαχειριστή λογαριασμού θα σκάψουν για να βρουν τις δυνατότητες που πραγματικά χρειάζεστε και τρόπους για να βελτιώσετε τη δομή σας. Εμπλουτισμένα μέσα, εφαρμογές για κινητά, ηλεκτρονικό εμπόριο, συστήματα SharePoint, SaaS και πολλά είναι όλα διαθέσιμα στο Rackspace και λειτουργούν άψογα. Το υλικό τους είναι κορυφαίο και σας επιτρέπει όσους σχετικούς διακομιστές είναι απαραίτητοι.

100% Uptime

Το Rackspace εκτελεί ειδικούς διακομιστές και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών σας καθημερινά, επιτρέποντάς τους να προσαρμόζονται γρήγορα και να μετακινούνται πράγματα όταν αντιμετωπίζουν απειλές διακοπής λειτουργίας. Όπου πολλοί κατηγόρησαν την Amazon Web Services ότι υπερφόρτωσαν τους διακομιστές τους, το Rackspace φαίνεται πραγματικά να παίρνει αυτήν την πτυχή σωστά. Έχουν πραγματικά τους αριθμούς για να το αποδείξουν επίσης. Από το 2005, το Rackspace έχει σχεδόν τέλειο χρόνο λειτουργίας 99,99%.

Η τιμολόγηση του Rackspace βασίζεται στη χρήση

Ξεκινώντας από 499 $ ανά μήνα, ανά διακομιστή και με ανώτατο όριο τα 1.249 $, οι αποκλειστικοί διακομιστές του Rackspace διατιμούνται ανάλογα με το χώρο του διακομιστή που χρησιμοποιείτε. Οι διαχειριστές του λογαριασμού τους θα αξιολογήσουν τις υπηρεσίες που χρειάζεστε βάσει των επιχειρηματικών σας αναγκών και θα προτείνουν μια δίκαιη ωριαία τιμή για το σχέδιό σας. Αυτό το είδος διαχείρισης έξυπνων διακομιστών είναι εξαιρετικά χρήσιμο για επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να κλιμακώσουν και θέλουν να πάρουν μαζί τους τις υπηρεσίες φιλοξενίας και cloud.

Μειονεκτήματα του Rackspace Hosting

Το Rackspace δεν είναι τέλειο και πειραματίζονται με διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης και υπηρεσίες ως απάντηση σε αλλαγές στον κλάδο. Και δεδομένου ότι είναι μερικοί από τους πιο ακριβούς παρόχους, αξίζει τον κόπο σας να κοιτάξετε προσεκτικά πού πέφτουν, κρατώντας τα μάτια σας για τυχόν εμπόρους.

Ο πίνακας διαχείρισης και η δομή χρειάζονται εργασία

Το πίσω μέρος τους είναι αρκετά καθαρό και γρήγορο με πολλά πρότυπα. Αλλά εξακολουθεί να έχει κάποιο καθάρισμα. Εάν είστε συνηθισμένοι στο cPanel, δεν το χρησιμοποιούν, οπότε ετοιμαστείτε να συνηθίσετε σε άλλο σύστημα. Ένα άλλο μειονέκτημα που σχετίζεται με αυτό είναι εάν έχετε πολλά επίπεδα λογαριασμού, θα πρέπει να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από πολλά από αυτά. Ο οργανισμός δεν είναι εντελώς διαισθητικός και μπορεί να δημιουργήσει μια απότομη καμπύλη μάθησης για εκείνους που χρησιμοποιούνται σε πιο βασικούς παρόχους φιλοξενίας επιπέδου.

Πρόσθετα επίπεδα

Εάν θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας ή να συζητήσετε την τιμολόγηση, θα πρέπει να συζητήσετε με έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού, δεν μπορείτε απλά να μπείτε και να τον αλλάξετε μόνοι σας. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να περπατάτε μέσα από τα πάντα, αυτό μπορεί να είναι ένα όφελος, αλλά αν σας αρέσει κάποιος βαθμός ελέγχου και έχετε μια στάση DIY, τότε αυτό μπορεί να αποδειχθεί πρόσθετο εμπόδιο.

Η υποστήριξη εισιτηρίων απαιτεί χρόνο

Μερικές φορές, δεν θέλετε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο και να μιλήσετε με κάποιον. για εκείνες τις στιγμές που θέλετε απλώς να απολύσετε ένα εισιτήριο και να επιλύσετε το πρόβλημά σας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε περίπου 30 λεπτά. Αυτό είναι ταχύτερο από πολλούς κεντρικούς υπολογιστές, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Siteground. Μερικές φορές, θα προσφέρουν την ανακεφαλαίωση της τηλεφωνικής σας συνομιλίας στο εισιτήριο, ωστόσο, αυτό είναι χρήσιμο. Υπόσχονται επίσης άμεσες απαντήσεις σε καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης», αλλά ο ορισμός της έκτακτης ανάγκης μπορεί να διαφέρει από τη δική τους.

Η πρώτη εντύπωση είναι συντριπτική

Ο ιστότοπος του Rackspace μπορεί να είναι απίστευτα συγκεχυμένος για τους απλούς ανθρώπους που δεν έχουν καλή εμπειρία στο cloud και το VPS. Το Rackspace προσφέρει ένα τεράστιο ποσό υπηρεσιών και τα σχέδιά τους μπορούν να συνδυαστούν με έναν άπειρο αριθμό τρόπων, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη σας επίσκεψη στον ιστότοπό τους μπορεί να αισθάνεται σαν να περιπλανιέται άσκοπα σε έναν λαβύρινθο. Επιπλέον, για να πραγματοποιήσετε μια αγορά πρέπει να εγγραφείτε πρώτα, βομβαρδίζοντας τον εαυτό σας με διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην τοποθετείτε τα κύρια εισερχόμενά σας ως email επικοινωνίας εάν θέλετε απλώς να λάβετε περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο, το Rackspace κάνει μια υπέροχη δουλειά καθιστώντας την επιβίβαση εύκολη όσο και πίτα, οπότε αν μπορείτε να το πετύχετε αυτό το αρχικό στάδιο, μπορείτε να περιμένετε ομαλή ιστιοπλοΐα.

Συμπέρασμα:

Η ουσία είναι ότι το Rackspace προορίζεται για επιχειρήσεις, ειδικά επιχειρήσεις με μεγάλους και / ή τεχνικά πολύπλοκους ιστότοπους. Εάν διευθύνετε ένα κατάστημα Magento και χρειάζεστε πολύπλοκη φιλοξενία, σκεφτείτε το Rackspace. Εάν ψάχνετε έναν συνεργάτη τεχνολογίας, ρίξτε τον στο μείγμα. Το Rackspace υπερισχύει πολλών από τους ανταγωνιστές του cloud στην υποστήριξη πελατών και το χρόνο λειτουργίας τους. Είναι όμως αρκετό για να αντισταθμίσει τις premium τιμές τους; Για μερικούς, η απάντηση είναι ένα ενθουσιώδες ναι. Αλλά αν ψάχνετε για μια φθηνότερη επιλογή με λιγότερη πρακτική διαχείριση, πιο γνωστές λειτουργίες και δεν φοβάστε λίγο χρόνο διακοπής λειτουργίας, θα ήσασταν πιο ευτυχισμένοι με μια άλλη υπηρεσία.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Συνήθεις ερωτήσεις για το Rackspace Hosting

Τι είναι μοναδικό για το Rackspace?

Το Rackspace hosting είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι ο μεγαλύτερος πάροχος διαχείρισης φιλοξενίας Cloud. Εξυπηρετεί περισσότερες από τις μισές εταιρείες του Fortune 100 και θεωρείται ηγέτης του κλάδου στο Gartner Magic Quadrant για διαχείριση φιλοξενίας Ιστού με δυνατότητα Cloud. Η φιλοξενία Rackspace εξυπηρετεί τόσο μεγάλες εταιρείες όσο και μικρές επιχειρήσεις, με μια ομάδα εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων έτοιμων να παρέχουν όλες τις καλύτερες και ενημερωμένες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων, από τη διαχείριση ασφάλειας έως τη φιλοξενία ιστότοπων, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου έως τη διαχείριση βάσεων δεδομένων και φιλοξενία email.

Τι είδους υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρει το Rackspace?

Η φιλοξενία Rackspace προσφέρει αποκλειστική φιλοξενία, υπηρεσίες web Amazon, φιλοξενία Microsoft Cloud ή Azure και Openstack Cloud. Για αποκλειστική φιλοξενία, το Rackspace προσφέρει περισσότερους από 3.000 μηχανικούς φιλοξενίας σε Linux, Windows και Vmware. Για τις διαδικτυακές υπηρεσίες της Amazon, η Rackspace διαθέτει περισσότερους από 370+ πιστοποιημένους επαγγελματίες AWS που υποστηρίζουν και τις 11 δημόσιες περιοχές AWS. Για το Microsoft Cloud / Azure, το Rackspace είναι πέντε φορές Microsoft Hosting Partner της χρονιάς, κερδίζοντας το βραβείο περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τέλος, για το Openstack Cloud, η Rackspace είναι ο συνιδρυτής της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστότοπων μαζί με τη NASA, πράγμα που σημαίνει ότι η Rackspace έχει την περισσότερη εμπειρία στον κόσμο εκατό φορές.

Ποια είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Rackspace?

Η φιλοξενία του Rackspace έχει ελεγχθεί από τους χρήστες για τέσσερις κορυφαίες ποιότητες. Αυτές οι τέσσερις κορυφαίες ποιότητες είναι υποστήριξη, δυνατότητες, αξία και υποστήριξη. Σε όλη την έκταση, η φιλοξενία Rackspace έχει βαθμολογηθεί με τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους χρήστες σε χρόνο λειτουργίας, το δεύτερο με τις περισσότερες δυνατότητες και το λιγότερο σε υποστήριξη και αξία.

Πόσους τομείς μπορεί να φιλοξενήσει ένας πελάτης στο Rackspace?

Όπως οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας ιστότοπων που προσφέρουν κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των τομέων που μπορεί να φιλοξενήσει κάποιος μέσω των πλατφορμών φιλοξενίας Rackspace. Ένας πελάτης θα έχει τον έλεγχο όλων των στοιχείων στον διακομιστή του Cloud, εάν φιλοξενεί τομείς μέσω του Rackspace.

Θα είναι δύσκολο το Rackspace για όσους είναι νέοι ή εξοικειωμένοι με το webhosting?

Η φιλοξενία του Rackspace μπορεί να είναι δύσκολη για όσους είναι νέοι ή εξοικειωμένοι με τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά εξαρτάται. Το επίπεδο δυσκολίας ενός ατόμου στην αντιμετώπιση των υπηρεσιών φιλοξενίας Rackspace εξαρτάται κυρίως από την εξοικείωσή τους και το επίπεδο εμπειρίας τους ως διαχειριστής συστημάτων για διακομιστές φιλοξενίας ιστοσελίδων Linux ή Windows. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες φιλοξενίας Cloud απευθύνονται ειδικά σε πελάτες και πελάτες που είναι νέοι στη φιλοξενία ιστότοπων και θέλουν να ξεκινήσουν τη φιλοξενία ιστότοπων από το μηδέν, αντί να έχουν προεγκατεστημένες λειτουργίες όπως με υπηρεσίες φιλοξενίας ιστότοπων Linux ή Windows Server.

Τι μπορεί να κάνει κανείς με έναν διακομιστή Cloud μέσω της φιλοξενίας Rackspace?

Εφόσον είναι νόμιμο και συμμορφώνεται με την αποδεκτή πολιτική χρήσης του Rackspace, μπορεί κανείς να κάνει οτιδήποτε με έναν διακομιστή cloud μέσω της φιλοξενίας του Rackspace. Η υπηρεσία φιλοξενίας Rackspace Cloud Server είναι μια απεριόριστη πρόσβαση σε επίπεδο ρίζας / διαχειριστή, περιβάλλον περιβάλλοντος Linux ή Windows υπηρεσίας φιλοξενίας ιστότοπων που μπορεί να εκτελεστεί σε οποιονδήποτε τύπο εφαρμογής ή υπηρεσίας από έναν παραδοσιακό, φυσικό ή αποκλειστικό διακομιστή λειτουργιών μέσω του Cloud.

Μπορεί το Rackspace να με βοηθήσει στην εγκατάσταση ενός πακέτου λογισμικού?

Το αν η φιλοξενία Rackspace θα βοηθήσει έναν πελάτη ή πελάτη με την εγκατάσταση ενός πακέτου λογισμικού εξαρτάται από το επίπεδο υπηρεσίας που έχει εγγραφεί και πληρώνει για αυτόν τον πελάτη ή τον πελάτη. Για λογαριασμούς Managed Infrastructure Cloud, ο πελάτης ή ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση και τη συντήρηση όλου του λογισμικού στο διακομιστή τους, αλλά για διακομιστές Cloud με διαχειριζόμενες λειτουργίες, το Rackspace παρέχει τεχνική υποστήριξη όταν πρόκειται για την εγκατάσταση και συντήρηση συγκεκριμένων πακέτων λογισμικού και ακόμη και διαμορφώσεις διακομιστή.

Μπορώ να επανεγκαταστήσω μια διαφορετική διανομή στον διακομιστή Cloud του Rackspace; Ή πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή?

Με τη φιλοξενία Rackspace, μπορεί κανείς να επανεγκαταστήσει μια διαφορετική διανομή στον διακομιστή του Cloud. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από την αρχή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να πατήσετε το κουμπί Αναδόμηση στον πίνακα ελέγχου και στη συνέχεια θα μπορούν να επιλέξουν μια νέα διανομή. Αλλά πριν το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων, επειδή υπάρχει πιθανότητα αυτή η διαδικασία επανεγκατάστασης μιας νέας, διαφορετικής διανομής να καταστρέψει τυχόν προηγούμενα δεδομένα από την παλιά διανομή που υπάρχει στον διακομιστή. Η διαδικασία ανοικοδόμησης μιας νέας και διαφορετικής διανομής επιτρέπει επίσης σε κάποιον να αποθηκεύσει τη διεύθυνση IP του από την παλιά, προηγούμενη διανομή.

Τι γίνεται αν κάνω λάθος στον διακομιστή Cloud μου?

Εάν κάποιος έβγαζε το διακομιστή του Cloud, τότε έχει πολλές επιλογές για να διορθώσει το πρόβλημα. Με το Rackspace, εάν ένας πελάτης κάνει λάθος, μπορεί να κάνει επανεκκίνηση του διακομιστή, να επαναφέρει όλα και όλα τα δεδομένα από το διακομιστή σε ένα αντίγραφο ασφαλείας ή απλά να διαγράψει τον διακομιστή και να ξεκινήσει από την αρχή. Έχουν επίσης την επιλογή να επανεκκινήσουν σε κατάσταση διάσωσης έκτακτης ανάγκης και να προσπαθήσουν να επιδιορθώσουν τα ίδια τα προβλήματα, ή να καλέσουν τεχνική υποστήριξη εάν ισχύει και εάν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν κάνει το τέχνασμα. Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε τυχόν λάθη στον διακομιστή Cloud είναι να διατηρείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας και να κάνετε ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας πριν επιχειρήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διαμόρφωση του διακομιστή ή πριν εγκαταστήσετε νέο λογισμικό.

Το Rackspace προσφέρει εκπτώσεις για διακομιστές Cloud?

Ναι, η φιλοξενία Rackspace προσφέρει εκπτώσεις για διακομιστές Cloud, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τύποι εκπτώσεων που βασίζονται στη χρήση.

Μπορώ να αγοράσω επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τον διακομιστή μου?

Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν επιπλέον ποσά διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης για τους διακομιστές τους ανά πάσα στιγμή με την υπηρεσία Cloud Block Storage της φιλοξενίας Rackspace, αλλά η κατανομή εγγενούς χώρου αποθήκευσης για έναν διακομιστή Cloud βασίζεται στον τύπο του διακομιστή Cloud που επιλέγει κάποιος.

Για την απόδοση των υπηρεσιών, ποιες είναι οι διαφορές, εάν υπάρχουν, μεταξύ των διακομιστών cloud τυπικού και γενικού σκοπού?

Υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες και σημαντικές διαφορές στην απόδοση των υπηρεσιών μεταξύ των διακομιστών cloud τυπικού και γενικού σκοπού στη φιλοξενία Rackspace. Πρώτον, οι διακομιστές cloud γενικής χρήσης χρησιμοποιούν ταχύτερες μονάδες στερεάς κατάστασης ή SSD, σε σύγκριση με την τυπική κατανομή περιστρεφόμενου δίσκου που χρησιμοποιείται από διακομιστές cloud τυπικού σκοπού. Δεύτερον, οι διακομιστές cloud γενικής χρήσης έχουν έως και 120 GB διαθέσιμης μνήμης RAM σε σύγκριση με τους διακομιστές cloud τυπικού σκοπού που διαθέτουν μόνο έως 30 GB διαθέσιμης μνήμης RAM. Τέλος, το μέγιστο εύρος ζώνης δικτύου για διακομιστές cloud τυπικού σκοπού είναι 300 mbps δημόσιο δίκτυο και 600 mbps ιδιωτικό δίκτυο, ενώ για διακομιστές cloud γενικής χρήσης, το μέγιστο εύρος ζώνης δικτύου είναι 10.000 mbps που μπορεί να διαιρεθεί μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού δικτύου σε οποιοδήποτε ποσό που ο πελάτης επιθυμεί.

Θα χρεωθώ ακόμα εάν ο διακομιστής μου είναι απενεργοποιημένος?

Ναι, η φιλοξενία του Rackspace εξακολουθεί να χρεώνει τους πελάτες τους, ακόμη και αν οι διακομιστές που χρησιμοποιούν για να φιλοξενήσουν τους ιστότοπούς τους απενεργοποιούνται ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Κατά τη δημιουργία του διακομιστή, στους πελάτες δίνεται μια συγκεκριμένη, αφιερωμένη ποσότητα μνήμης RAM και διαθέσιμος χώρος στο σκληρό δίσκο. Εφόσον υπάρχει αυτός ο διακομιστής, τότε κανείς άλλος δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτούς τους πόρους που έχουν εκχωρηθεί. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι πελάτες χρεώνονται ανά ώρα, ακόμη και αν και όταν οι διακομιστές είναι απενεργοποιημένοι. Εάν ένας πελάτης θέλει να σταματήσει να χρεώνει έναν διακομιστή που είναι απενεργοποιημένος, τότε πρέπει να διαγράψει αυτόν τον διακομιστή στον Πίνακα Ελέγχου.

Επίσης, εάν οι πελάτες θέλουν να σταματήσουν να πληρώνουν για έναν διακομιστή, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται ή να διατηρήσουν τις διαμορφώσεις από αυτόν τον διακομιστή, τότε η καλύτερη επιλογή τους είναι να δημιουργήσουν μια εικόνα του διακομιστή Cloud. Οι διαμορφώσεις συστήματος στο δίσκο του συστήματος θα διατηρηθούν στην εικόνα και η εικόνα θα αποθηκευτεί στο Cloud Files και θα είναι προσβάσιμη μέσω της καρτέλας Αποθηκευμένες εικόνες στον Πίνακα Ελέγχου. Ωστόσο, υπάρχει μια χρέωση που σχετίζεται με τον χώρο αποθήκευσης Cloud Files, αλλά είναι σημαντικά μικρότερη από το κόστος λειτουργίας ενός ενεργού διακομιστή. Οι πελάτες θα πρέπει επίσης να αποθηκεύσουν τα δεδομένα από το δίσκο δεδομένων τους στο Cloud Block Storage ή στο Rackspace Cloud Backup, προκειμένου να είναι διαθέσιμα στον επόμενο διακομιστή τους. Στη συνέχεια, οι πελάτες θα είναι ελεύθεροι να διαγράψουν τον αρχικό διακομιστή, διαβεβαιώνοντας ότι γνωρίζουν πάντα ότι μπορούν να παρέχουν έναν νέο διακομιστή χρησιμοποιώντας την αποθηκευμένη εικόνα του παλιού διακομιστή τους και τα παλιά αποθηκευμένα δεδομένα τους. Μετά την επαναφορά του διακομιστή τους από την αποθηκευμένη εικόνα, η κύρια διαφορά μεταξύ των διακομιστών τους θα είναι ότι ο νέος διακομιστής τους έχει διαφορετική διεύθυνση IP από την προηγούμενη. Η χρήση του νέου διακομιστή ενδέχεται να απαιτήσει από τους πελάτες να ενημερώσουν τυχόν συσχετισμένες εγγραφές DNS προκειμένου να αντικατοπτρίζουν τη νέα διεύθυνση IP.

Πόσους χρήστες μπορούν να πάνε σε κάθε μηχάνημα?

Ο αριθμός των πελατών ή των χρηστών σε έναν κεντρικό υπολογιστή διακομιστή Cloud θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των διακομιστών Cloud των πελατών και τον τύπο του λειτουργικού συστήματος που αγοράζουν.

Υποστηρίζονται ομάδες ασφαλείας σε δίκτυα cloud?

Ναι, υποστηρίζονται ομάδες ασφαλείας σε δίκτυα cloud στο Rackspace. Το Rackspace χρησιμοποιεί το καλύτερο και πιο ενημερωμένο λογισμικό για να διασφαλίσει ότι οι διακομιστές Cloud και άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού είναι οι ασφαλείς και ασφαλείς στη χρήση και αποθήκευση δεδομένων. Περισσότερα στο Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map