Register.com Κριτικές Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Register.com Κριτικές Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Register.com Κριτικές Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία του Register.com?


Κριτικές του Register.com 2.3 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (0 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Πρόσβαση FTP
 2. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου για τις τελευταίες 3 ημέρες
 3. 24/7 Υποστήριξη τηλεφώνου και email

Μειονεκτήματα

 1. Εξαιρετικά ακριβό
 2. Χρεώνουν για το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων
 3. Συγχέοντας σελίδες πωλήσεων
 4. Χρεώνουν επιπλέον για email

Υποστήριξη2Speed2.5Features2.5Value2Transparency2.5

Η επίσημη κριτική μας στο Hosting.com

Το Register.com είναι μία από τις πρωτότυπες εταιρείες καταχώρησης ονομάτων τομέα που εξακολουθούν να λειτουργούν σήμερα. Έχουν επεκτείνει τη σειρά προϊόντων τους με φιλοξενία Ιστού. Η μία περιοχή όπου φαίνεται να λάμπει είναι στην περιοχή υποστήριξης πελατών.

Καλύτερες δυνατότητες του Register.com Hosting

Το Register.com προσφέρει τρία πακέτα φιλοξενίας – όλα με εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Το υψηλότερο επίπεδο τους – το πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου – υποστηρίζει τις δυνατότητες επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και καλαθιών αγορών.

Πρόσβαση FTP

Πολύ λίγοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν πλέον πρόσβαση FTP. Αν και αυτή είναι μια πιο τεχνική λύση, επιτρέπει επίσης μεγαλύτερο βαθμό ευελιξίας και προσαρμογής. Το FTP είναι ένα πρότυπο Internet που σημαίνει πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων. Αυτό το πρωτόκολλο σας δίνει την ελευθερία να μεταφέρετε αρχεία οποιουδήποτε τύπου εμπρός-πίσω μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή τους για πλήρη προσαρμογή.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου

Αν και αυτό είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό για ορισμένους παρόχους φιλοξενίας, φαίνεται να λείπει από πολλούς άλλους. Με το register.com, όχι μόνο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στον ιστότοπό σας, αλλά θα σας δώσει πρόσβαση σε μια λειτουργία που ονομάζουν Επαναφορά αρχείων. Η Επαναφορά αρχείων σάς επιτρέπει να επαναφέρετε την έκδοση του ιστότοπού σας για να διαγράψετε τυχόν λάθη που ενδέχεται να έχουν γίνει. Το βρήκαμε λίγο κοντόφθαλμο ότι διατηρεί τα δεδομένα σας μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, αλλά το γεγονός ότι το είχαν καθόλου είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα.

24/7 Υποστήριξη τηλεφώνου και email

Εκεί λάμπει το register.com. Έχουν 24/7 υποστήριξη όλο το χρόνο μέσω τηλεφώνου και email. Παρόλο που δεν προσφέρουν ζωντανή συνομιλία, διαπιστώσαμε ότι κάθε φορά που κάναμε τηλέφωνο, είχαμε έναν αρμόδιο αντιπρόσωπο υποστήριξης στο τηλέφωνο – και κάναμε πολλές φορές την ημέρα. Αυτό είναι σημαντικό λόγω της τάσης στις επιχειρήσεις που θέτει τους ανθρώπους σε μεγάλες χρονικές περιόδους για να φτάσουν σε έναν πράκτορα ζωντανής υποστήριξης.

Μειονεκτήματα του Hosting.com Hosting

Δυστυχώς, υπήρχε κάτι περισσότερο που δεν μου άρεσε σχετικά με το register.com, τότε υπήρχε κάτι που ήθελε – ένα σπάνιο περιστατικό.

Εξαιρετικά ακριβό

Εάν θεωρήσετε το γεγονός ότι το register.com ήταν ένας από τους αρχικούς καταχωρητές Ιστού, αυτός έρχεται ως μια μικρή έκπληξη. Προς το παρόν, το GoDaddy είναι ο πιο διαδεδομένος καταχωρητής Web στο διαδίκτυο σήμερα. Πολλοί άλλοι πάροχοι φιλοξενίας χρησιμοποιούν τη δυνατότητα εγγραφής του GoDaddy ως δική τους. Ωστόσο, η Go Daddy χρεώνει μόνο 14,99 $ για την καταχώριση του ονόματος domain σας. Το Register.com χρεώνει 35 $ ετησίως για μια διεύθυνση dot-com – αύξηση 250% από τον πιο δημοφιλή καταχωρητή του διαδικτύου.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων για τη στάθμευση τομέων. Μια αύξηση κατά 250 τοις εκατό στην καταχώριση ονομάτων τομέα θα αυξηθεί πολύ γρήγορα, καθιστώντας το register.com ένα από τα χειρότερα μέρη για την εγγραφή και τη στάθμευση τομέων.

Χρεώνουν για το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

Κάθε άλλος πάροχος φιλοξενίας που παρέχει εργαλεία για την απλοποίηση της εμπειρίας σας στο Διαδίκτυο παρέχει αυτά τα εργαλεία δωρεάν. Οι χρεώσεις του Register.com για τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων. Αισθάνεται σχεδόν σαν το register.com να προσπαθεί να σας νικέψει και να σας απειλήσει – προσπαθώντας να πάρει κάθε δεκάρα που μπορεί να σας βγάλει. Το WordPress προσφέρει καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων με πρότυπα δωρεάν. Επιπλέον, το WordPress είναι πιο εύκολο στη χρήση, αλλά το register.com επιμένει να σας χρεώσει για ένα εργαλείο που κάθε άλλος πάροχος φιλοξενίας προσφέρει δωρεάν.

Συγχέοντας σελίδες πωλήσεων

Κάθε φορά που βλέπετε την αρχική γραμμή που αναφέρει, “Θα δημιουργήσουμε τον ιστότοπό σας δωρεάν”, σίγουρα αξίζει να εξεταστεί. Ποιος δεν θα ήθελε να εκμεταλλευτεί μια τέτοια υπηρεσία?

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι η λεπτή εκτύπωση θα σας πει σαφώς ότι θα σας χρεώνουν 94,95 $ το μήνα για αυτήν την υπηρεσία. Ακόμη και η πιο ακριβή επιλογή φιλοξενίας είναι λιγότερο από 30 $ το μήνα, οπότε ποια είναι; Θα χτίσουν τον ιστότοπό σας δωρεάν ή θα σας χρεώσουν κοντά στα $ 100 το μήνα για αυτόν?

Αφού ανακαλύψαμε τους όρους υπηρεσίας τους, διαπίστωσα ότι χρεώνουν 799 $ για την υπηρεσία δημιουργίας ιστότοπων, συν 94,95 $ ανά μήνα. Δεν ήμουν σίγουρος αν επρόκειτο να είναι σκόπιμα απατηλή ή αν σήμαινε ότι δεν θα σας χρεώσουν εκ των προτέρων για τα 1139,40 $ που θα σας κοστίσει τους επόμενους 12 μήνες.

Χρεώνουν επιπλέον για email

Αυτό όταν βρήκαμε λίγο γελοίο. Κάθε άλλος πάροχος φιλοξενίας περιλαμβάνει φιλοξενία email ως μέρος του πακέτου φιλοξενίας ιστότοπων. Το Register.com δεν έχει μόνο αυτές τις δύο δυνατότητες ξεχωριστά, αλλά εάν θέλετε να διαχειριστείτε το email σας, πρέπει να συνδεθείτε σε μια διαφορετική πύλη χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό σύνολο διαπιστευτηρίων για να διαχειριστείτε το email σας και τότε κάνετε τον ιστότοπό σας. Κανένα από τα τρία πακέτα φιλοξενίας δεν διαθέτει μία διεύθυνση email.

Μπορεί να προσπαθήσουν να το κάνουν προσιτό με πρόσβαση στην πύλη webmail με αποθηκευτικό χώρο 5MB που σας κοστίζει 9,99 $ ετησίως, αλλά το ακριβότερο πακέτο τους με 10 γραμματοκιβώτια και 100MB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει έως και 99,99 $ ετησίως. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι ένα εμπόρευμα που πωλείται έτσι – ακόμη και η Google προσφέρει προσαρμοσμένο τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με 10 φορές περισσότερες δυνατότητες σε πιο προσιτή τιμή.

Συμπέρασμα

Στην καλύτερη περίπτωση, το register.com λεηλατεί την άγνοια των ανθρώπων. Η φιλοξενία τους στο Web μπορεί να είναι αξιόπιστη και μπορεί να έχει μια εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για να την ακολουθήσει, αλλά χρεώνουν πάρα πολύ για τις υπηρεσίες τους και δεν αποδίδουν βασικά στοιχεία – όπως το email – που πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο φιλοξενίας.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector