Κριτικές Resellerclub Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία Resellerclub?


Ανατρέξτε στην Επίσημη ιστοσελίδα Resellerclub Κριτικές 2.7 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (11 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Λειτουργία υποστήριξης 24/7
 2. Προσφέρονται πολλά προγράμματα
 3. 99,9% Uptime φιλοξενίας
 4. Εξαιρετική δομή τιμολόγησης
 5. Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας

Μειονεκτήματα

 1. Κακές κριτικές φιλοξενίας
 2. Κακός χρόνος απόκρισης υποστήριξης
 3. Υψηλότερες τιμές τομέα
 4. Ζητήματα με κρίσιμες ενημερώσεις ζητημάτων

Υποστήριξη2.5Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency2.5

Η επίσημη αναθεώρησή μας Resellerclub Hosting

Δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένα τους μεταπωλητές κάθε πάροχο φιλοξενίας Ιστού. Πολλοί webmaster πρέπει να ασχοληθούν με τη μεταπώληση χώρου φιλοξενίας από έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει πολύ λίγα στον τρόπο μεταπώλησης. Το Resellerclub είναι ένα όνειρο για webmasters που έγινε πραγματικότητα.

Καλύτερες δυνατότητες φιλοξενίας Resellerclub

Ως πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που εστιάζει αποκλειστικά στη μεταπώληση, έχουν περισσότερες δυνατότητες από τους περισσότερους άλλους παρόχους. Οι μόνοι άλλοι πάροχοι που έχω δει ότι έχουν περισσότερες δυνατότητες από το Resellerclub είναι εκείνοι που απευθύνονται σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά υποστήριξης

Σχετικά με τη μόνη δυνατότητα υποστήριξης που λείπει η φιλοξενία του Resellerclub είναι ένας άμεσος αριθμός τηλεφώνου. Προσφέρουν σύστημα έκδοσης εισιτηρίων 24/7, email και ζωντανή συνομιλία μέσω Ιστού. Η ζωντανή διαδικτυακή συνομιλία είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη λειτουργία, καθώς πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν το προσφέρουν.

Περισσότερες δυνατότητες από ό, τι μπορείτε να κουνήσετε ένα ραβδί

Το Resellerclub hosting απευθύνεται σε άτομα που μεταπωλούν χώρο φιλοξενίας. Οι μπλόγκερ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν θα βρουν αυτό που ψάχνουν εδώ. Καθώς έχει σχεδιαστεί για webmaster, θα βρείτε λειτουργίες που τους εξυπηρετούν – όχι ο μέσος ιδιοκτήτης μικρών επιχειρήσεων που θέλει να φιλοξενήσει τον ιστότοπο. Κάθε ένα από τα σχέδιά τους υποστηρίζει MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla και SuperSite Storefront.

Σχέδια, σχέδια και περισσότερα σχέδια

Η φιλοξενία μεταπωλητών προσφέρει σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να ελπίζει ένας webmaster. Προσφέρουν συνδυαστικά προγράμματα, αποκλειστικούς διακομιστές, διαχειριζόμενους διακομιστές, φιλοξενία VPS, κοινόχρηστη φιλοξενία, πιστοποιητικά comodo, ασφάλεια SiteLock, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας CodeGuard και άλλα. Αυτό είναι μόνο για να ξεκινήσετε. Κάθε ένα από τα σχέδιά σας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από διακομιστή Windows ή διακομιστή Linux. Έχουν τέσσερα προσωπικά προγράμματα φιλοξενίας, 10 προγράμματα VPS, δύο κοινόχρηστα προγράμματα και τέσσερα επίπεδα εξυπηρέτησης με τα μεταπωλητικά προγράμματα φιλοξενίας τους.

Γνωστή ομάδα πωλήσεων

Έχουν μια πεπειραμένη ομάδα πωλήσεων. Μου αρέσει πολύ όταν μίλησα μαζί τους, δεν αισθάνθηκαν πιεσμένοι να με πουλήσουν κάτι που δεν χρειαζόμουν. Γνωρίζουν καλά τα προϊόντα τους και ήξεραν πότε ένα προϊόν δεν θα λειτουργούσε για μένα. Δεν ώθησαν το ζήτημα, το οποίο ήταν ωραίο.

Επαληθεύτηκε 99,9 τοις εκατό uptime φιλοξενίας

Τα δεδομένα τρίτων επαληθεύουν ότι αντιμετωπίζουν 99,9% χρόνο λειτουργίας φιλοξενίας. Το 2010, φάνηκε ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα χρόνου λειτουργίας, αλλά φαίνεται ότι τα έχουν εξοργίσει από τότε. Για όσους θέλουν να δουν πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ένας πάροχος φιλοξενίας Ιστού, μπορεί να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν με τη φιλοξενία Resellerclub.

Εξαιρετική δομή τιμολόγησης

Δεν μπορείτε πάντα να ευχαριστείτε όλους όταν πρόκειται για τιμές. Ωστόσο, δεν έχω δει ποτέ μια δομή τιμολόγησης παρόμοια. Τα περισσότερα από τα πακέτα έρχονται με μια προσφορά έκπτωσης 30 τοις εκατό κάποιου είδους. Επιπλέον, φαίνεται ότι προσπαθούν πραγματικά να σας κάνουν να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Αυτό με κάνει να νιώθω σαν να προσπαθούν να κάνουν το προϊόν να πωληθεί αντί να σας κλειδώσουν σε κάποιο είδος συμβολαίου.

Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας

Αυτή η δυνατότητα είναι μοναδική. Όταν ρυθμιστείτε μαζί τους, θα σας ρωτήσουν πού θέλετε να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας. Έχουν διακομιστές σε στρατηγική τοποθεσία σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία του σπιτιού σας.

Τα μειονεκτήματα είναι η φιλοξενία του Resellerclub

Μερικές φορές, μερικά πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με τη φιλοξενία του Resellerclub.

Κακές κριτικές φιλοξενίας

Όπου κι αν συνδεθείτε, η φιλοξενία Resellerclub μαστίζεται από κακές κριτικές. Το βρήκα ενδιαφέρον ότι πολλές από αυτές τις κριτικές ήταν τουλάχιστον 4 ετών. Ωστόσο, αυτό δεν τους συγχωρεί από μερικά από τα πιο πρόσφατα. Είναι επίσης δύσκολο να το κολλήσετε σε έναν δυσαρεστημένο υπάλληλο ή σε κάποιον που είχε κακή εμπειρία – υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς για να μετρήσουν.

Κακός χρόνος απόκρισης υποστήριξης

Αυτό μπορεί να συμβαδίζει με τις κακές κριτικές φιλοξενίας τους, αλλά μία από τις συζητήσεις που μπορείτε να βρείτε σε διαδικτυακά φόρουμ σχετικά με τη φιλοξενία του Resellerclub είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για το προσωπικό υποστήριξης για να επιστρέψει μαζί τους στο θέμα τους. Κυμαίνονται από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες. Για μένα, η αναμονή περισσότερο από μερικές ώρες όταν έχω πρόβλημα με τον ιστότοπό μου είναι απαράδεκτη.

Υψηλότερες τιμές τομέα

Μπορεί να έχουν εξαιρετικές τιμές όταν πωλούν τα σχέδιά τους, αλλά μπορείτε να κοιτάξετε αλλού όταν πρόκειται για την καταχώριση του ονόματος domain σας. Είναι σχεδόν σαν να βγάζουν τα χρήματά τους. Είναι λογικό, καθώς είναι πάροχος μεταπωλήσεων. Εάν μεταπωλείτε τις περισσότερες φορές, είναι πολύ πιο βολικό να περάσετε από την τοποθεσία του σπιτιού που θέλετε να κοιτάξετε αλλού και στη συνέχεια να την εισαγάγετε.

Ζητήματα με κρίσιμες ενημερώσεις ζητημάτων

Ένα από τα κύρια παράπονα που βρήκα στο διαδίκτυο ήταν ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με κρίσιμες ενημερώσεις ζητημάτων. Κάθε φορά που υπάρχει κρίσιμη ενημέρωση ζητήματος, οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν ότι δυσκολεύονταν να το λάβουν ή να λάβουν σφάλματα όταν προσπαθούσαν να το κατεβάσουν ή να το εγκαταστήσουν.

Συμπέρασμα

Πολλά από τα ζητήματα που βρήκα με τη φιλοξενία του Resellerclub προήλθαν από πάνω από τέσσερα χρόνια πριν. Τα τελευταία χρόνια, είναι πιο δύσκολο να βρεθούν προβλήματα μαζί τους. Έχουν σταθερό χρόνο λειτουργίας, προσαρμόσιμα σχέδια και παρέχουν ό, τι μπορεί να ελπίζει ένας webmaster.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες Περισσότερα στο ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map