Κριτικές Site5 – Είναι το Site5 Hosting κατάλληλο για τον ιστότοπό σας;

Contents

Τι είναι το Site5 Hosting?

Ιδρύθηκε το 1999 κατά τη διάρκεια της έκρηξης του dot-com και εδρεύει στο Ντάλας του Τέξας, η Site5 είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων υπό την αιγίδα του Endurance International Group. Η EIG διαθέτει επίσης Bluehost και HostGator μεταξύ άλλων. Το Site5 ειδικεύεται σε μια boutique εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων που απευθύνεται σε σχεδιαστές και προγραμματιστές.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία του Site5?

Το Site5 είναι μια premium εταιρεία φιλοξενίας με εγγυημένο χρόνο λειτουργίας, ταχύτητα και τεχνική υποστήριξη. Αυτό που τους ξεχωρίζει πραγματικά από τους ανταγωνιστές τους είναι ότι προσφέρουν εντελώς δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Όλα αυτά είναι σταθερά σημεία πώλησης, αλλά συνολικά το Site5 δεν είναι εξαιρετικά καινοτόμο και έχει υψηλότερη τιμή από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους μπορεί να τα κάνουν να αξίζει τον κόπο σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά ως επί το πλείστον πολλοί άλλοι οικοδεσπότες κάνουν το ίδιο ή καλύτερο για φθηνότερα.

Ανατρέξτε στην Επίσημη ιστοσελίδα Ιστότοπος 5 Κριτικές 3 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (3 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Επεκτάσιμα σχέδια
 2. Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο
 3. Φιλοξενήστε πολλούς ιστότοπους
 4. Τα πιστοποιητικά SSL είναι στάνταρ
 5. Επιλογή πολλαπλών τοποθεσιών διακομιστή
 6. Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς αποθήκευση μονάδας στερεάς κατάστασης
 2. Πιο ακριβή από τα περισσότερα
 3. Μόνο ένας τομέας στο φθηνότερο πρόγραμμα

Περίληψη Δεν υπάρχει τίποτα που να κάνει το Site5 που είναι απαραίτητα λάθος, απλώς περιμένουμε περισσότερα για τις premium τιμές και το μάρκετινγκ που εστιάζει στον προγραμματιστή. Συνολικά, η ταχύτητα, ο χρόνος λειτουργίας και η υποστήριξη είναι απολύτως επαρκείς. Αλλά αν οι δυνατότητες πολλών διαχειριστών ή μια επιλογή πολλών τοποθεσιών είναι μεγάλα σημεία πώλησης για εσάς, το Site5 θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όσοι αναζητούν οικοδεσπότες προϋπολογισμού ή μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού. Υποστήριξη3,5 ταχύτητα 3 χαρακτηριστικά γνωρίσματα3 διαφάνεια 2.5

Η επίσημη κριτική μας για το Site5 Hosting

Με πολλή εμπειρία και πολλές ελπιδοφόρες υποσχέσεις που απευθύνονται σε σχεδιαστές και προγραμματιστές, το Site5 διαθέτει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά που τους έχουν αποκτήσει μια σταθερή φήμη και βάση πελατών. Αλλά η φιλοξενία Site5 προσφέρει πραγματικά λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές premium που χρεώνουν?

Καλύτερα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας Site5

Το Site5 δίνει σίγουρα την εμφάνιση του να ξέρει τι κάνουν. Αντίθετα με την κομψή αρχική σελίδα τους με τους καρτ-ποστάλ του HostGator ή του GoDaddy και φαίνεται πραγματικά ότι επιλέγετε την πιο εξελιγμένη επιλογή φιλοξενίας. Και υπάρχουν πολλά να μου αρέσουν!

Πραγματικοί προγραμματιστές, πολλή εμπειρία

Εάν έχετε τεχνικό υπόβαθρο, το Site5 χρησιμοποιεί προγραμματιστές-ομιλίες που μπορούν πραγματικά να σας κάνουν να νιώσετε ότι τελικά βρήκατε έναν πάροχο φιλοξενίας που μιλά τη γλώσσα σας. Ισχυρίζονται ότι διατηρούν την ταχύτητα του διακομιστή τους επειδή δεν επιβαρύνουν ποτέ τους κοινόχρηστους διακομιστές τους με πάρα πολλά δεδομένα πελατών. Το προσωπικό υποστήριξής τους είναι εντελώς οικιακό, άπταιστα αγγλικά και στην πραγματικότητα διαθέτει τεχνική εμπειρία. Οι εσωτερικοί μηχανικοί τους δημιούργησαν την πύλη Site5 Backstage προσαρμοσμένη στις ανάγκες ανάπτυξης σας. Ξεκινούν με την υπόθεση ότι γνωρίζετε και εσείς τι κάνετε, και αυτό το είδος εμπιστοσύνης σε εσάς ως πελάτης είναι αναζωογονητικό (υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι γνωρίζετε πραγματικά τι κάνετε).

Τα σχέδια Site5 είναι επεκτάσιμα

Τα προγράμματα Site5 ξεκινούν αρκετά βασικά με λιγότερα από πέντε δολάρια το μήνα. Μετά από αυτό, υπάρχουν πολλές επιλογές αναβάθμισης, επιτρέποντάς σας να ικανοποιήσετε το σχέδιό σας όπως κρίνετε κατάλληλο καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός σας. Στην επιφάνεια, έχουν τρία βασικά σχέδια, ξεκινώντας με το HostBasic στα 4,95 $ το μήνα, το hostPro στα 8,95 $ το μήνα και τελικά ανεβαίνοντας στο Lightning Speed ​​στα 11,95 $ το μήνα. Αυτό είναι μόνο για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους. Μπορείτε να μεταβείτε στη φιλοξενία μεταπωλητών, στη φιλοξενία VPS και ακόμη και στον δικό σας αποκλειστικό διακομιστή.

Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο

Οποιοσδήποτε πάροχος φιλοξενίας Ιστού που μπορεί να παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο αξίζει πάντα μια δεύτερη ματιά. Υπάρχουν πάρα πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω που προσπαθούν να τοποθετήσουν ένα όριο για το πόσα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ των επισκεπτών σας, του εαυτού σας και του ίδιου του ιστότοπου. Επιπλέον, είναι πάντα ένας επιπλέον πονοκέφαλος όταν έχετε παρακολουθήσει την ποσότητα χώρου στο δίσκο που χρησιμοποιείτε στενά. Οι περισσότεροι ιστότοποι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν 10 TB χώρου στο δίσκο, οπότε έχοντας κατά νου ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο χρειάζεστε είναι πάντα μια ωραία δυνατότητα να έχετε με τον πάροχο φιλοξενίας σας. Το απεριόριστο εύρος ζώνης σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τους χρήστες που λαμβάνουν ένα σφάλμα ότι ξεπεράσατε το όριο εύρους ζώνης.

Το Backstage Site5 επιτρέπει δυνατότητες πολλαπλών διαχειριστών

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για το πρόγραμμα HostPro του Site5 είναι ότι σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους από έναν μόνο λογαριασμό. Κάθε ένας από αυτούς τους ιστότοπους θα διαθέτει τον δικό του πίνακα διαχείρισης Site5 Backstage που σας επιτρέπει να διατηρείτε οργανωμένες αυτές τις πληροφορίες. Δεν το καταλαβαίνετε με το πρόγραμμα hostBasic, το οποίο επιτρέπει μόνο έναν τομέα. Σίγουρα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα hostPro ή υψηλότερο, αλλά αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που σας δίνει βασικά τις δυνατότητες ενός λογαριασμού μεταπωλητή για ένα κλάσμα της τιμής. Αυτή η δυνατότητα από μόνη της μπορεί να είναι αρκετή για να σας επηρεάσει προς το Site5 εάν αυτή η δυνατότητα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς.

Φιλοξενήστε τον ιστότοπό σας από μια επιλογή διακομιστών παγκοσμίως

Με δώδεκα διακομιστές που βρίσκονται σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους, όλοι κοντά σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, το Site5 σάς προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορείτε να επιλέξετε πού θα φιλοξενείται ο ιστότοπός σας παγκοσμίως. Αυτό μπορεί να σας δώσει επιπλέον πλεονέκτημα στο SEO εάν η τοπική κατάταξη αποτελεί προτεραιότητα για την επιχείρησή σας.

Τα πιστοποιητικά SSL είναι στάνταρ

Κάθε webmaster που διαθέτει ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου γνωρίζει τη σημασία των πιστοποιητικών SSL, καθώς και πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας προσφέρει δωρεάν δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά χρεώνει για τη βασική τους ασφάλεια. Τα πιστοποιητικά SSL κρυπτογραφούν και προστατεύουν τις διαδικτυακές συναλλαγές, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τα χρήματα των πελατών σας. Εάν σκοπεύετε να συμπεριλάβετε το ηλεκτρονικό εμπόριο στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να λάβετε πιστοποιητικά SSL με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι αναζωογονητικό να γνωρίζουμε ότι με το Site5 δεν θα χρειαστεί να διαθέσετε επιπλέον μετρητά για αυτό όταν δεν μπορεί να έχετε προϋπολογισμό για αυτό.

Site5 WordPress Ενσωμάτωση

Όπως πολλές ιστοσελίδες, το Site5 προσφέρει εγκαταστάσεις με ένα κλικ για WordPress, επεκτάσιμα σχέδια φιλοξενίας WordPress και εξυπηρέτηση πελατών που είναι καλά γνωστή στα μέσα και έξω από αυτό το δημοφιλές CMS. Ωστόσο, δεν προσφέρουν σκηνοθεσία στο WordPress, κάτι που αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικό είναι αυτό το εργαλείο για τους σχεδιαστές και προγραμματιστές, το δημογραφικό στόχο του Site5..

Εντελώς δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά το Site5 είναι ένας από τους μοναδικούς οικοδεσπότες ιστού που σας επιτρέπει πραγματικά να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους για έναν ολόκληρο μήνα δωρεάν. Αυτό είναι σχεδόν ένα μονόκερο στον κόσμο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας Site5

Τα περισσότερα από τα παράπονά μας για το Site5 μειώνονται στην τιμή. Είναι απλώς πιο ακριβά από άλλες εταιρείες φιλοξενίας που παρέχουν τα ίδια (ή μερικές φορές καλύτερα) επίπεδα υπηρεσιών. Για έναν premium web host που απευθύνεται σε προγραμματιστές, περιμένουμε πιο καινοτόμα εργαλεία.

Δεν κάνουν αναλογικές επιστροφές χρημάτων

Είναι ένα πράγμα να έχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων έως ένα σημείο – το βιομηχανικό πρότυπο είναι 30 ημέρες. Το Site5 έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Ωστόσο, κάθε άλλος πάροχος φιλοξενίας που έχω δει ποτέ θα προσφέρει αναλογική επιστροφή χρημάτων μετά την υπέρβαση του ορίου οριοθέτησης, η οποία σε αυτήν την περίπτωση είναι 45 ημέρες. Το Site5 δεν παρέχει επιστροφή χρημάτων. Εάν έχετε πληρώσει για φιλοξενία έξι μηνών και ακυρώσετε την 46η ημέρα, δεν θα σας επιστρέψει επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον, για να έχετε την καλύτερη τιμή στα περισσότερα σχέδια, μερικές φορές θα πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων για δύο χρόνια υπηρεσίας. Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό μετρητών που πρέπει να τοποθετήσετε εκ των προτέρων, οπότε επωφεληθείτε σίγουρα από αυτήν τη δωρεάν δοκιμή πριν αγοράσετε.

Δεν έχουν μονάδες στερεάς κατάστασης

Χωρίς SSD σημαίνει ότι ολόκληρη η λειτουργία του ιστότοπού σας εκτελείται από παλιούς, μηχανικούς σκληρούς δίσκους που μπορούν να επιβραδύνουν σοβαρά τον ιστότοπό σας. Σχεδόν κάθε άλλος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που αξίζει το αλάτι τους προσφέρει μονάδες στερεάς κατάστασης ως βασικό εξοπλισμό. Σίγουρα, το Site5 δεν υπερφορτώνει ποτέ τους διακομιστές του με πάρα πολλούς πελάτες. Αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο επειδή το παλιό σκουριασμένο υλικό τους δεν μπορεί κυριολεκτικά να το πάρει.

Το Site5 Pricing είναι αρκετά βαρύ για ό, τι παίρνετε

Το Site5 είναι εντάξει. Όμως δεν βλέπουμε κανένα λόγο για τον οποίο τιμολογούνται όπως είναι. Για περίπου την ίδια τιμή, το A2 Hosting παρέχει ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας που ξεπερνά κατά πολύ το Site5. Μια άλλη παρόμοια επιλογή είναι το SiteGround, το οποίο προσφέρει πραγματικά εξαιρετική υποστήριξη πελατών που εκτοξεύει το Site5 από το νερό. Ή, για περίπου το ήμισυ της τιμής, το HostGator έχει όλα τα ίδια χαρακτηριστικά του Site5 συν κάποια πρόσθετα κουδούνια και σφυρίχτρες.

Συμπέρασμα

Το Site5 είναι ένας απόλυτα κατάλληλος οικοδεσπότης με ένα αισθητικά ευχάριστο και καταπληκτικό καπλαμά που σίγουρα θα προσελκύσει τους σχεδιαστές και τους προγραμματιστές. Οι υπηρεσίες τους έχουν κάποια μεγάλα πλεονεκτήματα που τα καθιστούν εξαιρετική αξία για webmaster με εξειδικευμένες απαιτήσεις. Αλλά αν είστε αρχάριος webmaster που αναζητάτε έναν οικοδεσπότη προϋπολογισμού, δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνετε ένα premium τίμημα για τις μέσες υπηρεσίες. Οι σχεδιαστές και οι προγραμματιστές, επίσης, πρέπει να κάνουν σημαντική έρευνα πριν επιλέξουν το Site5. Υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες web boutique που θα σας προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες για τα χρήματά σας.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές

Συνήθεις ερωτήσεις για τη φιλοξενία Site5

Πόσο καιρό υπήρχε το Site5; Ποια είναι η αποστολή της εταιρείας?

Κατά τη διάρκεια της έκρηξης του dot-com, δύο φίλοι ξεκίνησαν μια εταιρεία φιλοξενίας με βάση τη φιλοσοφία ότι η φιλοξενία πρέπει να είναι διασκεδαστική, εύκολη, αξιόπιστη και προσβάσιμη – πάνω απ ‘όλα, δεν πρέπει να είναι οδυνηρή. Οι Matth Lighter και Rod Armstrong ξεκίνησαν το Site5 το 1999 και ενώ πούλησαν την εταιρεία το 2008 στους σημερινούς ιδιοκτήτες, παραμένουν στενά συνδεδεμένοι με την εταιρεία, δουλεύοντας παράλληλα για την ολοκλήρωση πιο λεπτομερών έργων

Το Site5 δίνει υψηλή προτεραιότητα σε πέντε ξεχωριστές περιοχές, οι οποίες περιλαμβάνουν:

 • Δεν υπάρχουν υπερφορτωμένοι διακομιστές: Η φιλοσοφία φιλοξενίας της εταιρείας βασίζεται σε εγγυημένη απόδοση από τους κορυφαίους διακομιστές της.
 • Χωρίς εξωτερική ανάθεση υποστήριξης: Όλοι οι τεχνικοί και τα μέλη σέρβις και υποστήριξης είναι υπάλληλοι του Site5.
 • Χωρίς τεχνάσματα: Το Site5 είναι περήφανο για τη σαφή, κατανοητή φιλοξενία Ιστού και τις δυνατότητες που προσφέρουν.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων; Το Site5 προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, χωρίς προβλήματα.
 • Εσωτερικοί προγραμματιστές και μηχανικοί: Ακριβώς όπως οι τεχνικοί υποστήριξής τους είναι όλοι υπάλληλοι του Site5, έτσι και οι προγραμματιστές και οι μηχανικοί τους, που εργάζονται για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν.
Ποια είναι τα προγράμματα φιλοξενίας του Site5?

Το Site5 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προγραμμάτων φιλοξενίας, τα οποία περιλαμβάνουν:

 • Φιλοξενία Ιστού
 • Φιλοξενία Cloud Web
 • Φιλοξενία μεταπωλητών
 • Φιλοξενία μεταπωλητή cloud
 • Πλήρως διαχειριζόμενο VPS
 • Μη διαχειριζόμενο VPS
 • Cloud VPS

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες, όπως εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, χώρο στο δίσκο χωρίς μετρήσεις, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, αντίγραφα ασφαλείας αποκατάστασης καταστροφών και υποστήριξη 24/7.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές του Site5; Ποιες τοποθεσίες μπορώ να επιλέξω για τη φιλοξενία του ιστότοπού μου?

Οι διακομιστές Site5 βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν πού θα φιλοξενηθούν οι ιστότοποί τους. Το Site5 διαθέτει διακομιστές στην κεντρική, ανατολική και δυτική πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών. Μόντρεαλ, Τορόντο και Βανκούβερ, Καναδάς και Joao Pessaoa και Sao Paulo, Βραζιλία, καθώς και Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Παρίσι, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ.

Τι προσφέρει τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του Site5?

Το Site5 προσφέρει τρία διαφορετικά επίπεδα για τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού, τα οποία περιλαμβάνουν μη μετρημένο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, εγκαταστάσεις σεναρίου με ένα κλικ, καθώς και δωρεάν μετεγκατάσταση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Το Unmetered στο Site5 σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα καθορισμένο όριο για το μέγεθος του χώρου στο δίσκο ή το εύρος ζώνης που έχουν οι χρήστες στους λογαριασμούς τους. Αυτό σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους πελάτες την ηρεμία να χτίζουν τους ιστότοπους που χρειάζονται χωρίς να ανησυχούν για την επίτευξη ή την υπέρβαση των ορίων τους. Εφόσον οι πελάτες ακολουθούν τους όρους παροχής υπηρεσιών και την πολιτική χρήσης πόρων, παραμένουν καλά εντός της κανονικής χρήσης. η εταιρεία λέει ότι το 0,1% που δεν εμπίπτει στην κανονική χρήση συνήθως παραβιάζει τους όρους και τις συμφωνίες.

Οι κοινόχρηστοι web hosting πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μία από τις 13 διαφορετικές τοποθεσίες για τις τοποθεσίες διακομιστή τους, κάτι που είναι ιδανικό όταν εξετάζουμε τις γεωγραφικές τοποθεσίες της πλειονότητας των χρηστών κάθε πελάτη. Υπάρχει, ωστόσο, ένα επιπλέον κόστος $ 1 κάθε μήνα για πελάτες που επιλέγουν έναν ιστότοπο εκτός του Ντάλας.

Κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνει επίσης πλήρη νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας κάθε αρχείου και είναι εύκολα προσβάσιμα όταν χρειάζεται. Η διεπαφή του Site5, Backstage, παρέχει στους χρήστες μια γρήγορη και αποτελεσματική σύνδεση, όπου μπορούν να βρουν, μεταξύ άλλων, όλες τις σημαντικές πληροφορίες τους, όπως εγγραφή τομέα, χρέωση και λογαριασμούς συνδεδεμένων εταιρειών. Παρέχουν επίσης σε κάθε χρήστη SiteAdmin, το προσαρμοσμένο δέρμα cPanel που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται σχετικά με τους διακομιστές τους, τις βάσεις δεδομένων, τους λογαριασμούς FTP, τους τομείς και την προβολή στατιστικών στοιχείων ιστότοπου.

Τα κοινά σχέδια ξεκινούν με hostBasic, που ξεκινά από 4,95 $ κάθε μήνα όταν οι πελάτες επιλέγουν ένα διετές πρόγραμμα. για όσους θέλουν ένα έτος, θα ξεκινούν με μηνιαίο κόστος 5,95 $.

hostPro, Το δεύτερο επίπεδο των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας του Site5, ξεκινά από 8,95 $ το μήνα για ένα διετές πρόγραμμα. ένα ετήσιο πρόγραμμα ξεκινά από 9,95 $ κάθε μήνα και, σε αυτό το επίπεδο, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ένα μηνιαίο συμβόλαιο που ξεκινά από 10,95 $ ανά μήνα. Εκτός από όλα όσα περιλαμβάνονται στο hostBasic, οι χρήστες αποκτούν απεριόριστες τοποθεσίες Web.

Το υψηλότερο επίπεδο της εταιρείας είναι hostPro + Turbo, που ξεκινά από 11,95 $ ανά μήνα για ένα 24-μήνα πρόγραμμα. Ένα έτος με αυτό το πακέτο κοστίζει 12,95 $ ανά μήνα και ένα μηνιαίο συμβόλαιο ξεκινά από 13,95 $ ανά μήνα. Οι πελάτες σε αυτό το επίπεδο λαμβάνουν ένα ειδικό IP, καθώς και τον έλεγχο MultiAdmin, το οποίο δίνει σε κάθε ιστότοπο του λογαριασμού έναν ξεχωριστό πίνακα ελέγχου.

Τι σχεδιάζει το Cloud Web προσφέρει το Site5?

Τα τρία πακέτα φιλοξενίας Cloud Web του Site5 σχεδιάστηκαν για να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας για τη λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιστοτόπων, προσανατολισμένα προς πελάτες με μικρούς προϋπολογισμούς πληροφορικής, αλλά με υψηλό επίπεδο χρόνου λειτουργίας. Το Site5 δίνει στους πελάτες του Cloud ένα βήμα πάνω από την κοινή φιλοξενία ιστού με την ίδια ποιότητα υλικού και ώρες λειτουργίας με έναν διακομιστή VPS.

Όλοι οι πελάτες του Cloud λαμβάνουν απεριόριστους ιστότοπους, αποκλειστικά IP, αντίγραφα ασφαλείας και Backstage. Κάθε πελάτης έχει επίσης πρόσβαση τόσο στο SiteAdmin όσο και στο MultiAdmin.

 • ο Συν Το πρόγραμμα ξεκινά από 20 $ κάθε μήνα με δέσμευση 12 μηνών. Το Plus προσφέρει 10 GB χώρου στο δίσκο και 100 GB εύρους ζώνης. Για ένα πρόγραμμα από μήνα σε μήνα, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν να ξεκινούν από 25 $ κάθε μήνα.
 • Το επίπεδο μεσαίου επιπέδου, Προχωρημένος, ξεκινά από 27 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα 12 μηνών και 30 $ όταν οι πελάτες θέλουν να πληρώνουν κάθε μήνα. Το προηγμένο σχέδιο δίνει στους χρήστες 20 GB χώρου στο δίσκο και 200 ​​GB εύρους ζώνης.
 • Το ανώτερο επίπεδο του Site5, το Ασφάλιστρο, προσφέρει στους χρήστες χώρο δίσκου 40 GB και εύρος ζώνης 500 GB, με μηνιαίο κόστος 36 $ όταν ένας χρήστης αγοράζει πακέτο 12 μηνών και κοστίζει 40 $ κάθε μήνα σε μηνιαίο πρόγραμμα.
Ποιες είναι οι επιλογές VPS του Site5?

Το Site5 προσφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό επιλογών VPS, με 10 διαφορετικές επιλογές που διαχειρίζονται πλήρως. Εργάζονται για να ενημερώνουν το λογισμικό, να παρέχουν συνεχή παρακολούθηση και να λαμβάνουν άμεσες, προληπτικές απαντήσεις σε προβλήματα ή επιθέσεις. Θα χειριστούν επίσης τυχόν διορθώσεις ασφαλείας.

Τα πλήρως διαχειριζόμενα σχέδια ξεκινούν από $ 55 κάθε μήνα για VPS2, που περιλαμβάνει μία διεύθυνση IP, SiteAdmin / MultiAdmin και Softaculous ή cPanel / WHM και Softaculous, 2 πυρήνες, 1 GB μνήμης, 50 GB χώρου στο δίσκο και 800 GB εύρους ζώνης. Η επιλογή μεταξύ των πινάκων ελέγχου κοστίζει επιπλέον $ 10 το μήνα, αλλά η επιλογή cPanel / WHM παρέχει στους χρήστες 2 δωρεάν διευθύνσεις IP. Οι πελάτες μπορούν επίσης να προσθέσουν απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας για 30 ημέρες με 7 $.

Η υψηλότερη βαθμίδα, VPS11, περιλαμβάνει 16 πυρήνες, 20 GB μνήμης, 1000 GB χώρου στο δίσκο και 7TB εύρους ζώνης για μία διεύθυνση IP με την επιλογή SiteAdmin / MultiAdmin και Softaculous. Και πάλι, η επιλογή μεταξύ των δύο επιλογών του πίνακα ελέγχου κοστίζει 10 $ και οι χρήστες cPanel / WHM και Softaculous θα λάβουν δύο δωρεάν διευθύνσεις IP. Τα απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας για 30 ημέρες μπορούν να προστεθούν για $ 125 κάθε μήνα.

Εάν οι πελάτες θέλουν πρόσβαση root, μπορούν να επιλέξουν μία από τις 11 διαφορετικές μη διαχειριζόμενες επιλογές VPS. Ο πρώτος, UVPS1, ξεκινά από 25 $ κάθε μήνα για 2 πυρήνες, 1 GB μνήμης, 50 GB χώρου στο δίσκο και 800 GB εύρους ζώνης. Περιλαμβάνεται πλήρης πρόσβαση root, καθώς και η επιλογή ενός προτύπου CentOS, Debian ή Ubunto. Η επιλογή του cPanel / WHM προσθέτει 10 $ για την άδεια και οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν μια άδεια Softaculous για 1,25 $ κάθε μήνα.

Το υψηλότερο μη διαχειριζόμενο επίπεδο VPS τους, UVPS11, περιλαμβάνει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων του λειτουργικού συστήματος, μιας διεύθυνσης IP και του ίδιου κόστους αδειοδότησης για cPanel / WHM και Softaculous, αλλά προσθέτει 16 πυρήνες, 24 GB μνήμης, 1200 GB χώρου στο δίσκο και 8tb εύρους ζώνης, ξεκινώντας από 600 $ το καθένα μήνας.

Οι 11 επιλογές Cloud VPS διαχειρίζονται επίσης πλήρως, με πολλά από τα ίδια διαχειριζόμενα πρόσθετα: τα απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας προσθέτουν 5 $ κάθε μήνα και η επιλογή του πίνακα ελέγχου κοστίζει επιπλέον 10 $ ανά μήνα. Το χαμηλότερο επίπεδο τους, το CVPS1, δίνει στους πελάτες 2 πυρήνες, 768MB μνήμης, 15 GB χώρου στο δίσκο και 600 GB εύρους ζώνης, ξεκινώντας από 60 $ κάθε μήνα. Το υψηλότερο επίπεδο, το CVPS11, έχει 16 πυρήνες, 20 GB μνήμης, 400 GB χώρου στο δίσκο και 7TB εύρους ζώνης, και ξεκινά από 1.490 $ κάθε μήνα.

Το Site5 προσφέρει προγράμματα μεταπωλητών?

Το Site5 έχει τρία προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών, τα οποία ξεκινούν από 23,95 $ ανά μήνα και περιλαμβάνει τρεις διευθύνσεις IP, cPanel / WHM, προσαρμοσμένους διακομιστές ονομάτων DNS, λογισμικό χρέωσης και αντίγραφα ασφαλείας, καθώς και 50 GB χώρου στο δίσκο και 500 GB εύρους ζώνης κάθε μήνα. Το υψηλότερο επίπεδο κοστίζει 49,95 $ κάθε μήνα για τις ίδιες δυνατότητες, αλλά παρέχει 120 GB χώρου στο δίσκο και 1000 GB εύρους ζώνης.

CloudOne, μια επιλογή φιλοξενίας μεταπωλητή Cloud, κοστίζει $ 50 κάθε μήνα και περιλαμβάνει 50 GB χώρου στο δίσκο και 500 GB εύρους ζώνης, μαζί με τις ίδιες δυνατότητες με τα σχέδια εκτός cloud.

Ιστότοπος5 hostPro Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας σάς δίνει επίσης την επιλογή διαχείρισης πολλών τομέων από έναν λογαριασμό, ο οποίος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λογαριασμός μεταπωλητή lite εάν έχετε προϋπολογισμό.

Πείτε μου για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων του Site5.

Το Site5 προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, με πλήρη επιστροφή χρημάτων στον κοινόχρηστο Web και την κοινή φιλοξενία Cloud Web, καθώς και τη φιλοξενία μεταπωλητών και μεταπωλητών Cloud. Δεν υπόσχονται καθόλου αλιεύματα ή προχωρημένες ειδοποιήσεις. Όλα τα προγράμματα VPS, συμπεριλαμβανομένων των διαχειριζόμενων, μη διαχειριζόμενων και του Cloud, συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών. Η εγγύηση δεν ισχύει για την εγγραφή, μεταφορά και ανανέωση ονομάτων τομέα και ξεκινά όταν ενεργοποιείται ο λογαριασμός.

Το Site5 προσφέρει επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9 τοις εκατό και θα παρέχει μια πίστωση υπέρ των κοινόχρηστων, μεταπωλητών, ημι-αφοσιωμένων, διαχειριζόμενων VPS και διαχειριζόμενων αποκλειστικών διακομιστών, με πίστωση 100 τοις εκατό για μελλοντικά τιμολόγια για οτιδήποτε λιγότερο από 95% uptime. Οι επιλογές Cloud τους (κοινόχρηστο, μεταπωλητή και διαχειριζόμενο VPS) συνοδεύονται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99% και σε οτιδήποτε λιγότερο από 99,5% χρόνο λειτουργίας, οι πελάτες μπορούν να λάβουν 100% πίστωση.

Επιπλέον, οι πιστώσεις ανά περιστατικό δίδονται σε πελάτες που έχουν περιμένει περισσότερες από έξι ώρες για μια απάντηση τεχνικής υποστήριξης. Κατά μέσο όρο, οι απαντήσεις δίνονται μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά εάν ένα εισιτήριο διαρκεί περισσότερο από έξι ώρες, οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν πίστωση 1 $ ανά εισιτήριο.

Περισσότερα στο Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map