Κριτικές Temple Media Μάιος 2020 – αξίζει τον κόπο;

Κριτικές Temple Media Μάιος 2020 – αξίζει τον κόπο;

Κριτικές Temple Media Μάιος 2020 – αξίζει τον κόπο;

Contents

Πόσο καλό είναι το Media Temple Hosting?


Ανατρέξτε στην ενότητα Επίσημες κριτικές για το Temple Site 3.8 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (0 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 3. Ευελιξία μέσω email

Μειονεκτήματα

 1. Χωρίς φιλοξενία που βασίζεται στα Windows
 2. Έλλειψη εργαλείων δημιουργίας ιστότοπων
 3. Πρόβλημα χρόνου απόκρισης

Υποστήριξη4Speed4Features4Value3.5Διαφάνεια3.5

Η επίσημη αναθεώρησή μας MediaTemple Hosting

Φιλοξενία MediaTemple υπάρχει από το 1998. Έκτοτε, έχουν κερδίσει περισσότερους από 125.000 πελάτες και φιλοξένησαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εταιρειών bigwig όπως η Starbucks και η Toyota.

Είναι λίγο πιο ακριβά από μερικές από τις εταιρείες φιλοξενίας Ιστού εκεί έξω, αλλά για πολλούς ανθρώπους, αξίζουν τα λεφτά. Η πιο δημοφιλής επιλογή που συνήθως αναζητούν οι άνθρωποι όταν πρόκειται για Web hosting είναι η κοινή επιλογή φιλοξενίας. Το MediaTemple προσφέρει μόνο μία κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας ξεκινώντας από $ 20 το μήνα. Ωστόσο, εάν επιλέξετε το ετήσιο πρόγραμμα, περιμένετε να πληρώνετε μόνο 16,57 $ το μήνα.

Καλύτερες δυνατότητες του MediaTemple Hosting

1) Εγγύηση Uptime

Η εγγύηση λειτουργίας του MediaTemple ξεπερνά όλες τις προσδοκίες. Εγγυούνται ότι ο ιστότοπός σας θα είναι 99,9999 τοις εκατό του χρόνου. Εάν ο ιστότοπός σας είναι πάντα εκτός λειτουργίας – για οποιονδήποτε λόγο – προσφέρουν έκπτωση στη μηνιαία χρέωση. Για κάθε 20 λεπτά που ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, προσφέρουν έκπτωση 20 τοις εκατό. Στη βάση του, αυτή είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει την ευθύνη για τις ενέργειές τους. Υπόσχονται ότι αν δεν μπορούν να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας σε αναβάθμιση, θα σας αποζημιώσουν. Οι εταιρείες έχουν μια κακή συνήθεια να κάνουν λάθη και να μην τους ανήκουν. Όλοι κάνουν λάθη – ακόμη και εταιρείες. Αυτός ο τύπος εταιρικής ευθύνης δεν είναι κάτι που κάποιος θα σας προσφέρει.

2) Επιλογές υποστήριξης

Το αποκορύφωμα οποιασδήποτε εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η υποστήριξη. Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν είναι τεχνικοί geeks. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που καταλήγουν να είναι πελάτες εταιρειών Web hosting είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Τούτου λεχθέντος, οι εταιρείες πρέπει να τις υποστηρίξουν. Αν δεν το κάνουν, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων θα κάνουν ό, τι θα κάνει κάποιος με επιχειρηματικό πνεύμα – θα προχωρήσουν σε κάποιον που θα του δώσει την κατάλληλη υποστήριξη.

Το MediaTemple διαθέτει μια βάση δεδομένων KB (βάση γνώσης), ένα φιλικό προς το χρήστη wiki, ακόμη και ροές κατάστασης ζωντανών συστημάτων. Το εταιρικό ιστολόγιό τους ενημερώνεται τακτικά και οι ομάδες υποστήριξής τους βασίζονται στις ΗΠΑ – με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου και συστήματος έκδοσης εισιτηρίων με την υπόσχεση να απαντήσετε εντός 24 ωρών.

3) Ευελιξία μέσω email

Το email ξεπερνά γρήγορα τη δημοτικότητα της αλληλογραφίας σαλιγκαριών και επιτρέπει στους καταναλωτές να εξοικονομούν χαρτί και να μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα. Με το ναό πολυμέσων, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς email προκειμένου να διαχειριστείτε καλύτερα την επικοινωνία στον ιστότοπό σας. Κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας συνοδεύεται από διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Google Apps for Work και 1.000 διευθύνσεις.

4) Πολιτική ακύρωσης

Το MediaTemple προσφέρει μια τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για τα περισσότερα από τα σχέδιά τους. Ωστόσο, τα ειδικά προγράμματα διακομιστή τους προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών. Αυτοί οι τύποι εγγυήσεων είναι πάντα ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο, φαίνεται να είναι περιορισμένα. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών ισχύει μόνο για τις χρεώσεις φιλοξενίας. Δεν ισχύει για άλλες υπηρεσίες όπως τέλη εγγραφής ονόματος τομέα.

5) Ιδανικό για μεταπώληση

Το MediaTemple προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών. Αυτό είναι υπέροχο για την απόκτηση νέων πελατών, αλλά αυτό που κάνει το MediaTemplegreat είναι να σας προσφέρουν τη δυνατότητα να μεταπωλήσετε τον χώρο φιλοξενίας σας. Με άλλα λόγια, εάν θέλετε να πάτε στην επιχείρηση του cloud computing, το MediaTemple παρέχει έναν τρόπο. Η χαμηλότερη τιμή στα ειδικά προγράμματα διακομιστή τους ξεκινά περίπου $ 2000 ανά μήνα. Ωστόσο, εάν επρόκειτο να μεταπωλήσετε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χώρου, θα μπορούσατε να κερδίσετε τα χρήματά σας πίσω με κέρδος. Η μεταπώληση χώρου διακομιστή δεν είναι μόνο γνωστή στο MediaTemple, αλλά υποστηρίζεται από αυτούς.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας MediaTemple

1) Γρήγορος χρόνος απόκρισης

Υπήρξε μια μελέτη που δεν έγινε πολύ καιρό πριν, η οποία απαριθμούσε πολλά από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν για μια άθλια εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών – οι μεγάλοι χρόνοι απόκρισης ήταν κοντά στην κορυφή της λίστας. Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες που έχουν τη συνήθεια να παίρνουν πολύ χρόνο για να ανταποκριθούν συχνά χάνουν πελάτες με αυτόν τον τρόπο.

Το MediaTemple εγγυάται 24ωρο χρόνο απόκρισης για τις περισσότερες ερωτήσεις. Η εμπειρία μας λέει ότι θα ανταποκριθούν σε λιγότερο από 12 ώρες. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι τέλειο. Ωστόσο, το MediaTemple είναι ιδανικό για μεγαλύτερες εταιρείες. Εάν ήμουν μέλος μιας από αυτές τις πιο μεγάλες εταιρείες και χρειάζομαι υποστήριξη, θα περίμενα πολύ πιο γρήγορα υποστήριξη από αυτό. Τουλάχιστον, εάν πληρώνω τιμές premium, περιμένω υποστήριξη premium.

2) Δεν υπάρχουν επιλογές φιλοξενίας που βασίζονται στα Windows

Το MediaTemple προσφέρει μόνο επιλογές φιλοξενίας που βασίζονται σε Linux. Για πολλούς ανθρώπους, αυτά είναι καλά νέα. Βλέπουν το Linux ως ένα πιο ισχυρό λειτουργικό σύστημα που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες τους. Ωστόσο, το MediaTemple φαίνεται να ξεχνά ότι η Microsoft διατηρεί το 90% του μεριδίου αγοράς του λειτουργικού συστήματος με τα Windows. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows – παρά τα παράπονα – και θα ήταν υπέροχο εάν το MediaTemple προσέφερε επιλογές φιλοξενίας που βασίζονται σε Windows.

3) Οι τυπικές δωρεάν χρεώσεις δεν είναι δωρεάν

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν ένα τυπικό σύνολο δωρεάν. Αυτό περιλαμβάνει καλάθι αγορών, λογισμικό ιστολογίου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πίστωση Google AdSense. Το MediaTemple δεν προσφέρει κανένα από αυτά δωρεάν. Είναι κάτι περισσότερο από συμβατό με όλα αυτά – αλλά αναμένεται να είναι. Πολλά από τα τυπικά freebies είναι «άγκιστρα» για να επηρεάσουν τον πελάτη προς την κατεύθυνση τους. Εάν το MediaTemple άρχισε να προσφέρει τα συνηθισμένα δωρεάν, μπορεί να βιώσουν μια μικρή ώθηση στην πελατειακή τους βάση.

4) Χρειάζεται περισσότερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων

Είναι σημαντικό να έχετε όλα τα εργαλεία διαθέσιμα για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας για να τον κάνετε μοναδικό. Ορισμένοι πελάτες πιστεύουν ότι αυτά τα εργαλεία είναι περιορισμένα όταν πρόκειται για Media Temple.

Ορισμένα καλυμμένα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ενοχλητικά
Οι πελάτες παραπονέθηκαν ότι ορισμένες περιορισμένες δυνατότητες που εφαρμόζονται αυτόματα είναι περισσότερο ενοχλητικές παρά βοήθεια.

Συμπέρασμα:

Όχι για τους αρχάριους. Αν ψάχνετε για μια απλή εταιρεία φιλοξενίας Ιστού για ένα προσωπικό blog, υπάρχουν καλύτερα εκεί έξω. Ωστόσο, εάν ψάχνετε έναν ισχυρό αποκλειστικό διακομιστή με εγγυημένο χρόνο λειτουργίας, επειδή έχετε μια επιχείρηση για να εκτελέσετε, Το MediaTemple έχει την πλάτη σας.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα

Media Temple Q&ΕΝΑ

Όταν ψάχνετε να βρείτε τον τέλειο οικοδεσπότη για τον ιστότοπό σας, επισημαίνοντας αυτόν με τις δυνατότητες και τα οφέλη που θέλετε ενώ εξακολουθείτε να παίρνετε το σημείο τιμής που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μπορεί να αισθανθεί σαν μια συντριπτική εργασία. Με εκατομμύρια για να διαλέξετε από όλο τον κόσμο, φαίνεται να υπάρχουν ατελείωτες επιλογές. Παρόλο που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε, αποφασίσαμε να σας δώσουμε τα γεγονότα για τους μεγαλύτερους παίκτες, όπως το Media Temple, μια εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια με μεγάλη ιστορία και καλή φήμη.

Πότε ξεκίνησε το Media Temple?

Η Demian Sellfors ξεκίνησε την Intergress Technologies ως πάροχο ψηφιακών επιχειρήσεων το 1998 και για το επόμενο έτος, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της – συμπεριλαμβανομένου του Media Temple. Το 1999, οι εταιρείες συγχωνεύτηκαν, διατηρώντας το όνομα του Media Temple. Ο Sellfors έγινε Διευθύνων Σύμβουλος, ιδρύοντας τη δημοφιλή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εταιρεία, που στεγάζεται στο Λος Άντζελες, αναπτύχθηκε γρήγορα, ξεκινώντας πολλά διαφορετικά προγράμματα που βελτίωσαν την υπηρεσία και τις δυνατότητες που παρείχε.

Το 2006, το Media Temple δημιούργησε το Grid, μια δημόσια υπηρεσία που βασίζεται στο Cloud και διαχειρίζεται τοποθεσίες Web σε πολλούς διαφορετικούς διακομιστές σε σύμπλεγμα, αντί για έναν διακομιστή. Τον Αύγουστο του 2013, ενημέρωσαν αυτήν τη δυνατότητα.

Τον Ιούνιο του 2013, η Media Temple παρουσίασε το CloudTech, το οποίο παρέχει στους πελάτες premium, 24ωρη υπηρεσία από εξειδικευμένους μηχανικούς, ενημέρωσε την πλατφόρμα φιλοξενίας εικονικών ιδιωτικών διακομιστών και άρχισε να προσφέρει το LiveChat για αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με τους πελάτες. Η εταιρεία επιλέχθηκε από την Wall Street Journal για να ελέγξει έναν κυβερνητικό ιστότοπο. Όλη η αναγνώριση και η ανάπτυξη που γνώρισε η Media Temple οδήγησε στην τελική εξαγορά της από την GoDaddy, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το 2013.

Τι σημαίνει το Media Temple?

Η Media Temple δηλώνει ότι, ενώ έχουν σημειώσει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία 18 χρόνια τους, «ένα πράγμα δεν άλλαξε ποτέ: τη δέσμευσή τους [για] την επιτυχία των πελατών τους». Αυτό, λένε, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τα προϊόντα τους.

Πρέπει να έχει κάποιο αντίκτυπο, καθώς φιλοξενούν πλέον περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ιστότοπους σε περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες και βλέπουν περισσότερα από 125.000 άτομα και εταιρείες να χρησιμοποιούν τη φιλοξενία, το WordPress, το Cloud και άλλους διακομιστές.

Η εταιρεία παραθέτει τέσσερα κλειδιά για την επιτυχία τους στον ιστότοπό τους:

 • Υπηρεσία
 • Προϊόντα
 • αξία
 • Καινοτομία

Το Media Temple υπερηφανεύεται να δίνει στους πελάτες περισσότερα για τα χρήματά τους, σημειώνοντας ότι ενώ ενδέχεται να κοστίζουν «λίγα περισσότερα δολάρια», τα χρήματα που ξοδεύονται αξίζουν για γρηγορότερο υλικό, πιο έξυπνο λογισμικό και υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Επίσης, η εταιρεία εργάζεται καινοτόμοι σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει νέα και συναρπαστικά προϊόντα και υπηρεσίες, μαζί με συνεργασίες, όπως η δουλειά τους για τη δημιουργία της Helix, της πρώτης ιδιωτικής υπηρεσίας Cloud που λειτουργεί με OpenStack με τις Dell και MorphLabs.

Το Media Temple προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία?

Η Media Temple δημιούργησε τη δική της κοινόχρηστη δομή φιλοξενίας με την κυκλοφορία του Grid το 2006. Η μοναδική ομαδοποιημένη αρχιτεκτονική σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους πελάτες πιο αξιόπιστες, ταχύτερες επιλογές φιλοξενίας που παρέχονται από άλλους του κλάδου. Ορισμένα χαρακτηριστικά είναι στάνταρ σε κάθε σχέδιο.

 • Αποθήκευση SSD
 • Προστασία από το DDoS και άλλες εισβολές
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση αρχείων 30 ημερών
 • 1.000 κουτιά e-mail
 • Διαχειριζόμενες εφαρμογές, όπως WordPress, Drupal ή ZenCart
 • Φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου

Προσφέρουν τρία ξεχωριστά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. εάν πληρώνετε το ετήσιο κόστος, λαμβάνετε δύο δωρεάν μήνες.

Προσωπικός ($ 20 / μήνα): 100 ιστότοποι με 100 βάσεις δεδομένων, αποθήκευση SSD 20 GB, εύρος ζώνης κλιμάκωσης 1 TB και GPU 2000 ή μονάδα απόδοσης πλέγματος, η οποία μετρά κάθε επίσκεψη ή αίτημα που υποβάλλεται σε μια υπηρεσία πλέγματος.

Υπέρ ($ 30 / μήνα): 500 ιστότοποι, 500 βάσεις δεδομένων, 100 GB SSD storage, εύρος ζώνης 2 TB, 2000 GPU, παγκόσμιο CDN για έναν ιστότοπο και εντοπισμός και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού για έναν ιστότοπο.

Πρακτορείο (120 $ / μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες, κανονική τιμή 150 $ / μήνα): 2.500 ιστότοποι, 2.500 βάσεις δεδομένων, αποθήκευση SSD 500 GB, εύρος ζώνης κλιμάκωσης 5 TB και 4.000 GPU. Λαμβάνετε επίσης καθολικό CDN, ανίχνευση και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού και τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού για πέντε ιστότοπους, μαζί με μία εγγραφή τομέα και πιστοποιητικό SSL για έναν ιστότοπο.

Πώς είναι δομημένη η φιλοξενία VPS του Media Temple?

Το Media Temple εγγυάται 99,999% χρόνο λειτουργίας για τη φιλοξενία VPS, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι εκτός λειτουργίας λιγότερο από ένα λεπτό κάθε μήνα. Φιλοξενούνται σε διακομιστές SSD, οι οποίοι φαίνεται να είναι οι ταχύτερες επιλογές και παρέχουν στους πελάτες την ευελιξία να επιλέγουν μεταξύ διαχειριζόμενων ή αυτοδιαχειριζόμενων διακομιστών.

Αυτοδιαχειριζόμενος:

Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση SSH και root, άμεση παροχή και επιλογή μεταξύ των ακόλουθων λειτουργικών συστημάτων: ubuntu, debian, fedora και CentOS.

 • Το αυτοδιαχειριζόμενο VPS ξεκινά από το επίπεδο 1 $ 30 ανά μήνα για 2 GB RAM, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και 2 TB εύρους ζώνης.
 • Μεταβείτε στο επίπεδο 2 με 50 $ ανά μήνα για 4 GB μνήμης RAM, 40 GB αποθηκευτικού χώρου και 3 TB εύρους ζώνης.

Τα κορυφαία σχέδια σας προσφέρουν έκπτωση 20 τοις εκατό για τους πρώτους τρεις μήνες.

 • Το επίπεδο 3 κοστίζει 80 $ ανά μήνα για τα πρώτα τρία πριν φτάσετε στην κανονική τιμή των 100 $ ανά μήνα. Παίρνετε 8 GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 80 GB και εύρος ζώνης 5 TB.
 • Επίπεδο 4 (200 $ / μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες και 250 $ / μήνα μετά από αυτό): 16 GB RAM, 160 GB αποθήκευσης και εύρος ζώνης 6 TB.
 • Επίπεδο 5 (400 $ / μήνα πρώτοι τρεις μήνες, 500 $ / μήνα μετά από αυτό): 32 GB RAM, αποθήκευση 250 GB, εύρος ζώνης 7 TB.
 • Επίπεδο 6 (πρώτοι τρεις μήνες 800 / μήνα, 1000 $ / μήνα μετά από αυτό): 64 GB RAM, αποθήκευση 500 GB και εύρος ζώνης 8 TB.

Πλήρως διαχειριζόμενο VPS

Με την ίδια εγγύηση uptime 99,999%, τον πίνακα ελέγχου Plesk Onyx ή cPanel και WHM 11.5, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, μετεγκατάσταση ιστότοπων και ρύθμιση και μια ποικιλία διαφορετικών δυνατοτήτων, το διαχειριζόμενο VPS ξεκινά από 249 $ ανά μήνα. Η κλιμακούμενη τιμολόγηση σάς επιτρέπει μεταξύ 2 και 128 GB μνήμης, 30 GB και 1 TB αποθηκευτικού χώρου και μεταξύ 2 και 10 TB εύρους ζώνης.

Μπορώ να λάβω ειδική φιλοξενία από το Media Temple?

Τρία διαφορετικά σχέδια διακομιστή με αποκλειστικό μισθωτή περιλαμβάνουν μια ποικιλία υπηρεσιών, επιτρέποντας απεριόριστη φιλοξενία τομέα, εύρος ζώνης 10 TB μηνιαίως, 128 GB DDR3, μνήμη RAM, πολυπύρηνους επεξεργαστές Intel Xeon, αποθήκευση SSD 1 TB και μπαταρία και φλας- υποστηριζόμενη εγγραφή-προσωρινή μνήμη. Το λογισμικό έρχεται προεγκατεστημένο και στα τρία σχέδια με βάση τις ανάγκες των πελατών.

 • Η αυτοδιαχείριση ξεκινά από 2.000 $ / μήνα, με διαχείριση διακομιστή γραμμής εντολών, πλήρη πρόσβαση root και χωρίς διαχειριζόμενες υπηρεσίες.
 • Οι διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές ξεκινούν από 2.500 $ ανά μήνα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση root, κατόπιν αιτήματος, φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου και διαχείριση των ακόλουθων περιοχών: βασική απόδοση, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών, σάρωση για ασφάλεια και κακόβουλο λογισμικό και κατάργηση, εάν απαιτείται
 • Οι πλήρως διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές κοστίζουν 2.699 $ ανά μήνα. Η διαχείριση του συστήματος και η πρόσβαση ρίζας διαχειρίζονται όλα από το SysAdmin και λαμβάνετε απαντήσεις προτεραιότητας 24/7. Η διαχείριση όλων των πτυχών της φιλοξενίας σας γίνεται από το Media Temple.
Το Cloud φιλοξενεί μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Media Temple?

Ως συνεργάτης του Amazon WebService, το Media Temple θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, τον οποίο θα διαχειρίζεται πλήρως το SysAdmin και το DevOps. Τα σχέδια ξεκινούν από 499 $ το μήνα και περιλαμβάνουν 24/7 πιστοποιημένη υποστήριξη SysAdmin. Μια δωρεάν διαβούλευση θα βοηθήσει τους εκπροσώπους τους να μάθουν περισσότερα για το έργο σας και να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες φιλοξενίας στο Cloud.

Προσφέρουν επίσης εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress στο Amazon Cloud, με μια μοναδική αρχιτεκτονική που περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα πλεονασμού που εξασφαλίζουν 100% χρόνο λειτουργίας. Οι περιττοί διακομιστές Ιστού, βάσης δεδομένων και αρχείων κατανέμονται σε πολλά κέντρα δεδομένων. Η κλιμάκωση γίνεται σε λίγα λεπτά, ο ιστότοπός σας είναι εξαιρετικά ασφαλής και συνεργάζεστε με ένα άτομο όλη την ώρα για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι πάντα ο τρόπος που θέλετε. Προσφέρουν δύο ξεχωριστά προγράμματα WordPress, το καθένα με πέντε ιστότοπους, κλιμάκωση βάσει κυκλοφορίας και μια ποικιλία πρόσθετων δυνατοτήτων. Τα σχέδια ξεκινούν από 2.500 $ κάθε μήνα.

Τι άλλες δυνατότητες προσφέρει η Media Temple στον πελάτη της?

Το Media Temple λειτουργεί με μια ποικιλία διαφορετικών πλατφορμών, όπως το Magento, για το ηλεκτρονικό εμπόριο, μαζί με περισσότερες από 20 άλλες διαχειριζόμενες εφαρμογές. Μπορείτε να αγοράσετε πιστοποιητικά SSL για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, εάν δεν αγοράζετε ένα από τα κοινόχρηστα προγράμματα που περιλαμβάνει το πιστοποιητικό.

Τα κοινόχρηστα σχέδια περιλαμβάνουν το CloudFlare, το οποίο έχει συμπεριληφθεί ως μέρος της υποδομής του Grid. Η ταχύτητα και η αξιοπιστία του CloudFlare, μαζί με το πρόσθετο επίπεδο προστασίας, θα διατηρήσουν τον ιστότοπό σας ασφαλή.

Πώς είναι η υποστήριξη πελατών του Media Temple?

Η Media Temple υπερηφανεύεται για την εξυπηρέτηση πελατών της και είναι εξαιρετικά γρήγορη, γνώση και ανταπόκριση. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η συνομιλία μέσω Ιστού και η τηλεφωνική υποστήριξη είναι μόνο για ερωτήσεις πωλήσεων. Η τεχνική υποστήριξη περιορίζεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω του κέντρου λογαριασμού, αλλά οι αντιπρόσωποι απαντούν γρήγορα με σταθερές απαντήσεις. Προσφέρουν επίσης εξυπηρέτηση πελατών στο Twitter και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη βάση δεδομένων με ερωτήσεις και πληροφορίες και να εγκαταστήσετε το SideKick, ένα πρόσθετο WordPress που σας δίνει διαφορετικές επιλογές για να λαμβάνετε οδηγίες για συνήθεις ερωτήσεις.

Με επιπλέον χρέωση, μπορείτε να αναβαθμίσετε την υποστήριξή σας και θα συνεργαστείτε με πιστοποιημένους μηχανικούς.

Πού είναι τα κέντρα δεδομένων του Media Temple και πόσο ασφαλή είναι αυτά?

Το Media Temple διαθέτει δύο εξαιρετικά ασφαλή κέντρα δεδομένων. Το πρώτο, που ολοκληρώθηκε το 2007, είναι το VA-IDC4, που βρίσκεται στο Ashburn, VA. Η ευέλικτη σχεδίαση περιλαμβάνει καλύτερη χωρητικότητα ισχύος και ψύξης και κάθε ένα από τα 20 δωμάτια υπολογιστών λειτουργεί ανεξάρτητα.

Το δεύτερο, EL-IDC3, βρίσκεται στο El Segundo, CA. Πληροί τις προδιαγραφές Tier IV, προσφέρει περιθώρια ανάπτυξης και παρέχει ακόμη πιο σε βάθος επίπεδο ασφάλειας.

Πώς είναι ο χρόνος λειτουργίας τους?

Το Media Temple εγγυάται το χρόνο λειτουργίας τους για αποκλειστικούς διακομιστές και βάζουν τα χρήματά σας εκεί που είναι το στόμα τους. Είναι εξαιρετικά σταθερές, με πολύ λίγο χρόνο διακοπής – ένα καλό σημάδι για τον ιστότοπό σας. Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται από πλέγμα δεν έχουν την ίδια εγγύηση και τείνουν να έχουν περισσότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας. Εξακολουθούν να είναι πάνω από το μέσο όρο του 99,9 τοις εκατό, αλλά για 20 $ το μήνα, θα αναμενόταν καλύτερος χρόνος λειτουργίας.

Θα με βοηθήσουν οι ειδικοί τους να μετακινήσω τον ιστότοπό μου?

Ορισμένοι ιστότοποι περιλαμβάνουν μετεγκατάσταση ιστότοπων, αλλά για εκείνους που δεν το κάνουν, οι μηχανικοί του CloudTech θα μεταφέρουν τον ιστότοπό σας με 150 $ ανά ιστότοπο. Θα μετακινήσουν οποιονδήποτε ιστότοπο που είναι συμβατός με τα προϊόντα τους και θα σας επιστρέψουν τα χρήματά σας εάν δεν είναι σε θέση να μετακινήσουν τον ιστότοπό σας.

Έχουν καλές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας?

Το Media Temple σημειώνει ότι το πλέγμα δημιουργεί ιστότοπους έως και έξι φορές πιο γρήγορα. πολλοί τρέχοντες πελάτες δεν συμφωνούν απαραίτητα με αυτήν την ταχύτητα, αλλά σημειώστε ότι, ως επί το πλείστον, οι ιστότοποί τους είναι ταχύτεροι από ό, τι με άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Εγγυούνται κάποια από τις υπηρεσίες τους?

Ενώ υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας που προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων, μερικές φορές φτάνουν τις 97 ημέρες, το Media Temple προσφέρει 30 ημέρες, που είναι αρκετός χρόνος για να προσδιορίσετε αν ο οικοδεσπότης είναι για εσάς.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα στην επιλογή Media Temple?

Ο πελάτης έχει βρει μερικά μειονεκτήματα στη φιλοξενία με το Media Temple.

 • Δεν προσφέρουν διακομιστές που βασίζονται σε Windows
 • Ενώ όλα τα σχέδιά τους είναι πιο ακριβά από πολλές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές φιλοξενίας, οι τιμές για τα προγράμματα VPS και αποκλειστικού διακομιστή έχουν σημαντικά μεγαλύτερο μηνιαίο κόστος.
 • Περισσότερα εργαλεία για τη δημιουργία ιστοσελίδων θα ήταν πολύ επωφελής για τους πελάτες που είναι νέοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η επιλογή Virb, η οποία έχει ένα επιπλέον κόστος, σας επιτρέπει να δημιουργείτε ευκρινείς ιστότοπους που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Και πάλι, όμως, κοστίζει περισσότερο κάθε μήνα και δεν έχει τα δημοφιλή θέματα μεταφοράς και απόθεσης που γίνονται πιο δημοφιλή.
 • Πολλές από τις επιλογές τους είναι ιδανικές για όσους έχουν εμπειρία και γνώση ανάπτυξης Ιστού. άτομα ή εταιρείες χωρίς αυτό μπορεί να διαπιστώσουν ότι δυσκολεύονται στην αρχή να μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το Media Temple.
Γιατί να επιλέξω Media Temple?

Το Media Temple διαθέτει μια εκτενή λίστα επιλογών φιλοξενίας, με πολλές διαφορετικές ευκαιρίες να κλιμακώσει τα σχέδιά σας ανάλογα με τις ανάγκες. Παρέχουν εγκατάσταση με ένα κλικ σε πολλές εφαρμογές Web. Υπάρχει περιορισμένο ποσό στα πακέτα που φιλοξενούνται από το πλέγμα, αλλά οι αφοσιωμένοι πελάτες φιλοξενίας έχουν μεγαλύτερη επιλογή. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών τους είναι έμπειροι, επαγγελματικοί και ευγενικοί.

Το Media Temple είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιδεών για έμπειρους προγραμματιστές που θέλουν πρωτοποριακές υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας και δεν ανησυχούν για τον προϋπολογισμό. Για όσους είναι νέοι στη φιλοξενία ή με περιορισμένο προϋπολογισμό, οι τιμές του Media Temple μπορεί να φαίνονται περιοριστικές. Η ικανότητα ανάπτυξης και οι δυνατότητες σε κάθε σχέδιο, ωστόσο, μπορούν να κάνουν το Media Temple μια καλή πρώτη επιλογή.

Περισσότερα για το MediaTemple.net

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector