Κριτικές WebHostingHub Hosting Μάιος 2020: Καλός ή κακός οικοδεσπότης;

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία WebHostingHub?

Το WebHostingHub είναι μια γνωστή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Με ανταγωνιστική τιμή και σύνολο χαρακτηριστικών, σίγουρα αξίζει να το δείτε. Οι δευτερεύουσες λειτουργίες περιλαμβάνουν αργή απόκριση συνομιλίας, κάπως παραπλανητικό μάρκετινγκ και άλλα ζητήματα.


Κριτικές WebHostingHub 3.3 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 2. Τυπικό cPanel με Softaculous Script Installer
 3. Απεριόριστοι τομείς στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους
 4. Τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 στις ΗΠΑ

Μειονεκτήματα

 1. Ζήτημα ζωντανής συνομιλίας
 2. Διατίθεται μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία
 3. Uptime χαμηλότερο από τους ανταγωνιστές
 4. Χρόνοι απόκρισης εισιτηρίων αργής υποστήριξης

Υποστήριξη3,5 ταχύτητας3 χαρακτηριστικά3,5 αξία3,5 διαφάνεια3

Η επίσημη κριτική μας στο WebHostingHub

Το WebHostingHub δεν προορίζεται για μεγάλες επιχειρήσεις. Προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους περισσότερο στους αρχάριους που ξεκινούν πρώτα και σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να διατηρούν ένα μικρό blog.

Καλύτερες δυνατότητες του WebHostingHub

Πολλοί ισχυρίζονται ότι το WebHostingHub είναι μια από τις καλύτερες ανερχόμενες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά και για αυτό το λόγο.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το WebHostingHub έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων που καλύπτει το πλήρες διάστημα των τριών μηνών. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους για οποιονδήποτε λόγο, καθώς θα σας επιστρέψουν τα χρήματά σας – όχι όμως πλήρως. Αντίθετα, θα αναλογούν την επιστροφή χρημάτων σας από τη στιγμή που εγγραφήκατε μέχρι τη στιγμή που ακυρώνετε.

Τυπικό cPanel με Softaculous Script Installer

Το WebHostingHub προσφέρει το τυπικό σας cPanel με το πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίων Softaculous. Όταν το συνδυάσετε με τα δωρεάν προϊόντα που θα δείτε παρακάτω, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχουν περισσότερες από 300 εφαρμογές διαθέσιμες δωρεάν και διαθέσιμες με εγκατάσταση με ένα κλικ.

Απεριόριστοι τομείς στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους

Το WebHostingHub θα σας επιτρέψει να έχετε απεριόριστους τομείς στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Αυτό είναι υπέροχο εάν ασχολείστε με την ανατροπή τομέων. Βλέπετε, πολλές εταιρείες φιλοξενίας Ιστού σας επιτρέπουν μόνο να έχετε έναν τομέα ανά λογαριασμό. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερα, θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα. Αυτό δεν συμβαίνει με το WebHostingHub. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταχωρίσετε έναν τομέα και να τον παρκάρετε, περιμένοντας μόνο κάποιον που τον χρειάζεται και είναι πρόθυμος να πληρώσει για να τον αποδεσμεύσετε.

Τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 στις ΗΠΑ

Η υποστήριξη φαίνεται να είναι ένα από αυτά τα πράγματα που λαμβάνουν είτε οι εταιρείες φιλοξενίας Ιστού είτε όχι. Όταν οι χρήστες εγγράφονται για φιλοξενία Ιστού, θα χρειαστούν υποστήριξη. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το περιβάλλει. Η απασχόληση ατόμων όλο το εικοσιτετράωρο για την παροχή υποστήριξης σε διεθνείς πελάτες είναι κάτι από το οποίο μπορούν να μάθουν άλλες εταιρείες φιλοξενίας Ιστού.

Περισσότερα από τα τυπικά δωρεάν

Το WebHostingHub προσφέρει 301 διαφορετικές εφαρμογές δωρεάν που συνοδεύουν τη συνδρομή σας. Επιπλέον, προσφέρουν το Softaculous Script Installer, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές με ένα μόνο κλικ. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, προσφέρουν πάνω από 200 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Μειονεκτήματα του WebHostingHub

Με όλα τα πράγματα που προσφέρει το WebHostingHub, μπορεί να είναι δύσκολο να κοιτάξετε πέρα ​​από την ακαταστασία για να δείτε τι είναι πραγματικά.

Ενδεχομένως παραπλανητική τακτική μάρκετινγκ

Το WebHostingHub έχει έναν σύνδεσμο στην αρχική του σελίδα που σας οδηγεί στον έλεγχο του ιστότοπου, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε το WebHostingHub με άλλους παίκτες της μεγάλης αγοράς. Πάνω από ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι αυτή η δυνατότητα είναι πλήρως προκατειλημμένη υπέρ του WebHostingHub. Αναφέρουν το γεγονός ότι δεν μπορείτε να βρείτε ούτε μία αρνητική κριτική σχετικά με το τι WebHostingHub σε αυτόν τον ιστότοπο κριτικής. Ωστόσο, αν κοιτάξετε πέρα ​​από αυτόν τον ιστότοπο κριτικής σε άλλους ιστότοπους κριτικών που θα σας πουν για την εμπειρία τους με το WebHostingHub, περίπου το 38% (σε έναν ιστότοπο κριτικής) είναι αρνητικό.

Τρομερή εμπειρία ζωντανής συνομιλίας

Τις περισσότερες φορές, θα έλεγα ότι η απλή προσφορά της δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας θα είναι θετικό. Ωστόσο, η εμπειρία μου λέει ότι έχουν μερικές από τις χειρότερες ζωντανές συνομιλίες που έχω δει ποτέ. Όταν προσπάθησα να τα κάνω στο διαδίκτυο, με καθυστέρησαν για πάνω από 10 λεπτά. Μόλις μπόρεσα να τους βάλω στη γραμμή, ο τεχνικός από την άλλη πλευρά φάνηκε να αποσπάται η προσοχή και δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τη συνομιλία. Ο χρόνος αναμονής ανάμεσα στις φαινομενικά σενάριο απαντήσεις του ήταν μερικές φορές πάνω από πέντε λεπτά.

Διατίθεται μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία

Εάν έχετε μεγάλα σχέδια για την ανάπτυξη του ιστότοπού σας, θα προτιμούσατε να εξυπηρετηθείτε αλλού. Το WebHostingHub δεν προσφέρει τίποτα πέρα ​​από κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν προσφέρουν VPS ή ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Τα κοινά σχέδια φιλοξενίας, ενώ είναι υπέροχα για αρχάριους, θα σας εξυπηρετήσουν άσχημα όταν ο ιστότοπός σας πρέπει να αυξηθεί για να χειριστεί ένα μεγαλύτερο κοινό.

Uptime χαμηλότερο από τους ανταγωνιστές

Το Uptime είναι απολύτως κρίσιμο όταν εκτελείτε έναν ιστότοπο επιχείρησης. Όσο περισσότερο είναι απενεργοποιημένος ο ιστότοπος ενός πελάτη, τόσο πιθανότερο είναι να αντιστραφεί ο πελάτης λόγω της πιθανότητας απώλειας εισοδήματος. Ο χρόνος διακοπής δεν ισοδυναμεί με έναν ευχαριστημένο πελάτη. Αν και ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν 99,42 τοις εκατό, η μέτρηση είναι εκπληκτικά χαμηλή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους.

Χρόνοι απόκρισης εισιτηρίων αργής υποστήριξης

Είναι υπέροχο το WebHostingHub να προσφέρει 24/7 τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης. Αυτό που δεν είναι υπέροχο είναι ότι όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα υποστήριξης έκδοσης εισιτηρίων μέσω email, οι απαντήσεις μπορεί να διαρκέσουν πάνω από 24 ώρες. Όταν χρειάζεστε υποστήριξη, η αναμονή 24 ωρών μπορεί να ισοδυναμεί με το να έχετε πάνω από 24 ώρες εκτός λειτουργίας για τον ιστότοπό σας. Η προσφορά άμεσης υποστήριξης είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση οποιασδήποτε εταιρείας φιλοξενίας Ιστού.

Συμπέρασμα

Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε ένα μικρό ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο που βασίζεται σε χόμπι, το WebHostingHub είναι μια επιλογή. Με την εύχρηστη διεπαφή, τις πάνω από 300 εφαρμογές που προσφέρουν με την εγκατάσταση με ένα κλικ και τις 24/7 τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης, αναζητάτε μια ανταγωνιστική εταιρεία φιλοξενίας Ιστού. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση με φιλοξενία Ιστού και λειτουργίες και υποστήριξη με τις καλύτερες κατηγορίες, θα σας εξυπηρετούνται καλύτερα αλλού.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map