Κριτικές WebHostingPad – Ψάχνετε για τον φθηνότερο οικοδεσπότη Ιστού;

Contents

Τι είναι το WebHostingPad?

Το WebHostingPad ιδρύθηκε το 2005 και εμπορεύεται webmasters, όπως νεοσύστατες επιχειρήσεις ή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, αναζητώντας έναν πάροχο φιλοξενίας εξαιρετικά χαμηλού κόστους. Το WebHostingPad είναι ένα από τα φθηνότερα webhosts στην αγορά.


Πόσο καλή είναι η φιλοξενία WebHostingPad?

Οι τιμές του WebHostingPad είναι πολύ χαμηλές, με το πιο βασικό τους πρόγραμμα να ξεκινά από λιγότερο από δύο δολάρια το μήνα. Και για τόσο χαμηλές τιμές, παίρνετε αυτό που πληρώνετε όταν πρόκειται για τις υπηρεσίες τους. Το WebHostingPad καλύπτει τις βασικές σας ανάγκες, όπως φιλοξενία WordPress, email και δυνατότητες ασφαλείας. Αλλά θα ήσασταν παραληρητικοί αν περίμεναν να ξεπεράσουν τα δεδομένα σας ή να κάνουν την εμπειρία σας πραγματικά εξαιρετική σε μια τόσο φτηνή τιμή. Έτσι, εγγραφείτε στο WebHostingPad μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί ή είναι μια έξυπνη κίνηση για έναν webmaster με προϋπολογισμό; Λέμε, είναι λίγο και τα δύο.

Δείτε την Επίσημη ιστοσελίδα Κριτικές WebHostingPad 2.8 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (2 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Ίσως ο φθηνότερος οικοδεσπότης Ιστού εκεί έξω
 2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 3. Ιστορικά πιστοί πελάτες

Μειονεκτήματα

 1. Κάτω από το μέσο όρο χρόνου λειτουργίας & Ταχύτητα
 2. Δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας μόνο για τα δεδομένα σας "Διακριτικότητα"
 3. Χωρίς επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε μετά από περίοδο επιστροφής 30 ημερών
 4. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι αστρική

Περίληψη Παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Είναι δύσκολο να παραπονεθείς πολύ όταν ξοδεύεις λιγότερα από 2 $ το μήνα. Αλλά είναι το WebHostingPad μια απόλυτη συμφωνία ή είναι μια καταστροφική αίσθηση; Διαβάστε παρακάτω για να αποφασίσετε ποια θα μπορούσε να είναι για εσάς. Υποστήριξη2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Η επίσημη αναθεώρησή μας στο WebHostingPad Hosting

Εάν διαβάζετε αυτήν την κριτική, πιθανότατα προσελκύεστε στο WebHostingPad για την απίστευτα χαμηλή τιμή τους. Τότε λοιπόν η ερώτησή σας είναι πιθανώς, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Η δουλειά μας με αυτήν την αναθεώρηση WebHostingPad είναι να διαχειριστούμε τις προσδοκίες σας.

Καλύτερες δυνατότητες του WebHostingPad Hosting

Υπάρχουν στην πραγματικότητα ορισμένοι επιτακτικοί λόγοι για να εγγραφείτε στο WebHostingPad. Δεν είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης σε καμία κατηγορία χαρακτηριστικών, αλλά για την τιμή το πακέτο δεν είναι πραγματικά κακό. Σκεφτείτε τη χαμηλή τιμή ως άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθε πτυχή της υπηρεσίας τους και μπορεί να βρείτε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε για την τιμολόγηση του WebHostingPad…

Η τιμολόγηση του WebHostingPad είναι εξαιρετικά προσιτή

Συγχώρεσέ μας αν νιώθουμε ότι χτυπάμε ένα νεκρό άλογο σε αυτό το σημείο, αλλά το WebHostingPad είναι πολύ, πολύ φθηνό. Δεν θα βρείτε μια φθηνότερη υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού στο WebHostingPad. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο φθηνά που διαφημίζουν στην αρχική σελίδα είναι ότι δεν παίρνετε αυτό που πληρώνετε – παίρνετε περισσότερα από αυτά που πληρώνετε. Με μόλις 1,99 $ το μήνα για το πιο βασικό πακέτο τους, σας προκαλούμε να βρείτε μια φθηνότερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είμαστε πρόθυμοι να στοιχηματίσουμε ότι οι χαμηλές τιμές είναι αυτό που σας έστρεψε στο WebHostingPad.

Ιστορικά πιστοί πελάτες

Το WebHostingPad έχει πολύ χαμηλό ποσοστό κύκλου εργασιών. Οι περισσότεροι από τους πελάτες τους ήταν μαζί τους για πολύ καιρό. Αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο είναι τόσο προσιτοί – δεν χρειάζεται να ασχολούνται πάντα με το άνοιγμα και το κλείσιμο λογαριασμών. Ανοίγουν περισσότερους λογαριασμούς από ό, τι κλείνουν. Έχουν πάνω από 75.000 σταθερούς πελάτες. Αυτό στην πραγματικότητα λέει αρκετά, δεδομένου ότι άνοιξαν τις πόρτες τους το 2005. Είναι ανοιχτά για 11 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι εάν μετρήσετε την ανάπτυξή τους με γραμμικό ρυθμό, έχουν κερδίσει πάνω από 6000 πελάτες ανά έτος – κάθε χρόνο από τότε έχουν ανοίξει.

Τα σχέδια WebHostingPad περιλαμβάνουν το cPanel

Το γεγονός ότι διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα βιομηχανικού προτύπου με τόσο χαμηλό κόστος είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Έχοντας το cPanel στα χέρια σας, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη, εύκολη και οικεία μετάβαση για κάποιον που θέλει να μειώσει το κόστος από τον παλαιότερο, πιο premium webhost του. Το cPanel είναι αξιόπιστο, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγκατάσταση με ένα κλικ (με τα σωστά σενάρια) και λειτουργεί άψογα με το WordPress. Ακόμα και ορισμένοι εξαιρετικά ακριβοί, boutique διαχειριζόμενοι οικοδεσπότες όπως το Rackspace δεν προσφέρουν cPanel.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις μια εταιρεία που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αν και αυτό είναι τυπικό, ορισμένες εταιρείες δεν το προσφέρουν. Εάν ρίξετε μια ματιά στην πελατειακή τους βάση – την αυξανόμενη πελατειακή τους βάση – οι πελάτες που απαιτούν επιστροφές χρημάτων είναι πιθανώς λίγες και πολύ μακριά. Ίσως επειδή για λιγότερα από δύο δολάρια το μήνα, γιατί ενοχλείτε την ακύρωση?

Ασφάλεια στρατιωτικού βαθμού έρχεται στάνταρ

Είναι μια απογοητευτική και οριακή παράνομη κατάσταση που τόσο πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων χρεώνουν επιπλέον για να παρέχουν βασική ασφάλεια για τα δεδομένα σας. Αυτό ισχύει συνήθως για οικονομικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά όχι για το WebHostingPad. Με τα σχέδια WordPress θα λάβετε έναν αυτοματοποιημένο σαρωτή κακόβουλου λογισμικού και καραντίνα και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού.

Η υποστήριξη του WebHostingPad δεν είναι μισό κακό!

Μας εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι η υποστήριξη του WebHostingPad προσφέρεται μέσω ζωντανής συνομιλίας. Είμαστε ακόμη πιο ευτυχείς που διαπιστώσαμε ότι απάντησαν στα ερωτήματά μας σε λιγότερο από ένα λεπτό. Και πάλι χαιρόμασταν όταν οι άμεσες απαντήσεις που λάβαμε ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμες. Τούτου λεχθέντος, δεν ισχυριζόμαστε με κανέναν τρόπο ότι η υποστήριξη του WebHostingPad είναι εξαιρετική, απλώς μέτρια. Η υποστήριξη 24/7 είναι ο ισχυρισμός τους, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια των ωρών εκτός λειτουργίας. Και όταν οι διακομιστές τους κατεβαίνουν (θα το επεκτείνουμε αργότερα), η επίτευξή τους είναι σχεδόν αδύνατη. Δεν είναι SiteGround, αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο, η υποστήριξη του WebHostingPad είναι πολύ καλύτερη από ό, τι περιμέναμε.

Μειονεκτήματα του WebHostingPad Hosting

Υπάρχουν κάποιες μεγάλες απογοητεύσεις με το WebHostingPad που, παρά τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές, είναι πιθανό να είναι εμπόδιο για πολλούς πιθανούς χρήστες.

Μερικοί από τους πιο αργούς χρόνους φόρτωσης που έχουμε δει ποτέ

Κατά μέσο όρο, οι σελίδες που φιλοξενούνται στο WebHostingPad διαρκούν δύο φορές περισσότερο από ό, τι σε άλλους παρόχους φιλοξενίας. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό όταν το θεωρείτε σχεδόν το ήμισυ Οι χρήστες του διαδικτύου θα αναπηδήσουν από μια σελίδα που διαρκεί περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα για τη φόρτωση. Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας, η φιλοξενία με το WebHostingPad θα μπορούσε να διαταράξει δραματικά τα ποσοστά μετατροπής σας. Σε αυτήν την περίπτωση, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να πάτε με έναν ταχύτερο, πιο premium web host. Μπορεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο, αλλά θα το αντισταθμίσετε περισσότερο με τους επισκέπτες του ιστότοπου που δεν θα αναπηδήσουν. Για την καλύτερη ταχύτητα στην αγορά φιλοξενίας ιστοσελίδων, δείτε το A2 Hosting.

Το Uptime is Abysmal – Η εγγύηση Uptime είναι άχρηστη

Το WebHostingPad υπόσχεται εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99%. Αυτό ακούγεται σαν μια σταθερή εγγύηση έως ότου κάνετε τα μαθηματικά και συνειδητοποιήσετε ότι το 1% του χρόνου διακοπής μεταφράζεται σε περισσότερες από 87 ώρες διακοπής κάθε χρόνο ή περίπου 7 ώρες κάθε μήνα. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, το WebHostingPad θα σας αποζημιώνει μόνο με τη μορφή ενός δωρεάν μήνα υπηρεσίας για κάθε 8 ώρες διακοπής λειτουργίας πέραν της εγγύησης 99%. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα πρέπει να είναι εκτός λειτουργίας για 15 ώρες σε ένα μήνα προτού λάβετε χρήματα. Αυτός ο αριθμός είναι δύσκολο να καταπιεί όταν θεωρείτε ότι πολλοί άλλοι πάροχοι προϋπολογισμού αντιμετωπίζουν συχνά μόνο 8 ώρες διακοπής λειτουργίας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Εάν εξαρτάται από την πρόσβαση του ιστότοπού σας για να κερδίσετε χρήματα, όπως για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, αξίζει τον κόπο να πληρώσετε για έναν πάροχο υπηρεσιών με καλύτερο χρόνο λειτουργίας. Ακόμα καλύτερα, επιλέξτε ένα που θα σας αποζημιώσει μόλις πέσουν κάτω από την εγγύησή τους, όχι αργότερα 8 ώρες διακοπής λειτουργίας. Ένα δολάριο και μισό περισσότερο ανά μήνα θα μπορούσε να αποκτήσει 99,99% ρεκόρ uptime με το HostGator.

Ο τομέας “Δωρεάν” έρχεται με πολλές προειδοποιήσεις

Όπως πολλοί πάροχοι φιλοξενίας, το WebHostingPad θα μεταφέρει ένα δωρεάν domain name κατά την εγγραφή του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές συμβολοσειρές που μας οδηγούν να συμβουλευτούμε να μην εκμεταλλευτούμε αυτήν την προσφορά. Για ένα πράγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό κουπονιού και αυτός ο κωδικός ακυρώνει οποιαδήποτε άλλη προσφορά που ίσως θέλετε να εφαρμόσετε. Δεύτερον, το όνομα τομέα είναι δωρεάν μόνο για ένα χρόνο. Μετά το πρώτο έτος της υπηρεσίας, θα χρειαστεί να πληρώσετε ένα επαναλαμβανόμενο ετήσιο τέλος εγγραφής περίπου 15 $. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα περισσότερα ονόματα τομέα μπορούν να αγοραστούν μόνο μία φορά με λιγότερο από $ 15, αυτό το “δωρεάν” όνομα τομέα δεν είναι πραγματικά τίποτα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WebHostingPad, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό κουπόνι και να αγοράσετε το όνομα τομέα σας αλλού. Θα εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Τα δεδομένα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας μόνο κατά τη διακριτική τους ευχέρεια

Τα δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας ακούγονται υπέροχα, έτσι; Αλλά διαβάστε προσεκτικά:

Το WebHostingPad, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, θα λαμβάνει εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας των λογαριασμών πελατών, έως και 1 GB μόνο αρχείων ιστοτόπου. Αυτό το αντίγραφο ασφαλείας δεν περιλαμβάνει διευθύνσεις email, λογαριασμούς email, βάσεις δεδομένων ή οτιδήποτε άλλο εκτός από αρχεία ιστότοπου. Οποιοσδήποτε λογαριασμός μεγαλύτερος από 1 GB δεν θα συμπεριλαμβάνεται σε καμία αυτοματοποιημένη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρέχεται από το WebHostingPad. Σε περίπτωση που ένας πελάτης απαιτεί επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας, το WebHostingPad ενδέχεται να χρεώσει μια εφάπαξ χρέωση υπηρεσίας επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας 39,95 $.

Καθιερωμένο με νομικά θέματα, στην αρχή μπορεί να μην είναι προφανές πόσο άσχημα είναι μια συμφωνία. Η «αποκλειστική διακριτική ευχέρεια» τους σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας με μη αυτόματο τρόπο εάν, για παράδειγμα, τον επανασχεδιάσετε. Επιπλέον, 1 GB αρχείων είναι πολύ μικρό και περιορίζεται μόνο σε αρχεία ιστότοπου, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να χάσετε όλα τα email και τις πληροφορίες της βάσης δεδομένων σας. Πάνω από 1 GB αρχείων και ο ιστότοπός σας δεν θα δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας. Και τέλος, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκατασταθεί ένα αντίγραφο ασφαλείας, θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα από 40 $ και αυτό δεν θα επαναφέρει ακόμη και τα email σας.

Αυτό το είδος πονοκέφαλου φαίνεται να είναι σχετικά κοινό στους ξενιστές ευκαιρίας. Ο ανταγωνιστής GoDaddy, για παράδειγμα, είναι επίσης κρυπτός με τη συχνότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θα σας χρεώσει επίσης υπερβολικά τέλη για την επαναφορά του ιστότοπού σας. Εάν σκοπεύετε να διατηρήσετε πολλά σημαντικά δεδομένα στον ιστότοπό σας, κάντε την έρευνά σας πριν επιλέξετε τον οικοδεσπότη σας.

Περιοριστική πολιτική μεταφοράς

Το WebHostingPad διαφημίζει δωρεάν μεταφορά δεδομένων για πελάτες που θέλουν να μεταφέρουν τον ιστότοπό τους στις υπηρεσίες τους. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι δωρεάν μόνο για ιστότοπους με ασυνήθιστα μικρό αριθμό δεδομένων: 2 GB. Όπως και με τα αντίγραφα ασφαλείας τους, αυτή η μεταφορά δεν θα περιλαμβάνει email, διευθύνσεις FTP, υποτομείς ή τομείς πρόσθετων που μπορεί να έχετε.

Συμπέρασμα

Είναι από τη φύση πολλών ανθρώπων να έλκονται αυτόματα προς τη φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή. Και αν οι χαμηλές τιμές είναι η πρώτη σας προτεραιότητα στην αναζήτησή σας για έναν οικοδεσπότη Ιστού, τότε το WebHostingPad είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή τιμή για αυτήν τη χαμηλή τιμή. Αλλά για webmasters που δίνουν προτεραιότητα στην ταχύτητα, το χρόνο λειτουργίας ή τα αντίγραφα ασφαλείας, το WebHostingPad θα προκαλέσει μόνο απογοήτευση. Η πληρωμή ακόμη και ενός δολαρίου ανά μήνα αλλού θα σώσει αυτούς τους λαούς έναν τόνο θλίψης.

Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Γρήγορη υποστήριξη
 • Λογικές τιμές
 • Τόνοι χαρακτηριστικών

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα

Κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες

 • Κριτικές SiteGround
 • Κριτικές κινητήρα WP
 • Κριτικές φιλοξενίας A2 (παλιά)
 • Αναθεώρηση Bluehost
 • GoDaddy Managed WordPress Κριτικές

Συνήθεις ερωτήσεις για το WebHostingPad

Πότε ξεκίνησε το WebHostingPad και ποιες είναι οι αξίες τους?

Το WebHostingPad ιδρύθηκε το 2005 στο Ιλινόις από ηγέτες της βιομηχανίας και βετεράνους που ήθελαν να παρέχουν αξιόπιστη, προσιτή φιλοξενία. Η εταιρεία δίνει υψηλή προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας στους πελάτες ακριβώς αυτό που χρειάζονται, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνουν για υπηρεσίες που δεν θέλουν. Διατηρούν πολλές πιστοποιήσεις, επαληθεύσεις και εγκρίσεις από μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες αξιολόγησης στο Διαδίκτυο. Το WebHostingPad εγγυάται εξαιρετική εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.

Τι είδους κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας προσφέρει το WebHostingPad?

Όλα τα προγράμματα του WebHostingPad περιλαμβάνουν τα ακόλουθα απεριόριστα οφέλη:

 • Χώρος φιλοξενίας
 • εύρος ζώνης
 • Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Λογαριασμοί FTP
 • Addon και δευτερεύοντες τομείς
 • Βάσεις δεδομένων MySQL

Προσφέρουν επίσης στους πελάτες τους δωρεάν εγγραφή ή μεταφορά τομέα καθώς και ένα πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών Web, cPanel. Θα λάβετε επίσης μια προηγμένη σάρωση ασφαλείας και μια λίστα καταλόγων επιχειρήσεων.

Η εταιρεία διαθέτει δύο διαφορετικά κοινόχρηστα σχέδια, το Power Plan και το Power Plan Plus. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο είναι οι λίγες επιπλέον δυνατότητες στο Power Plan Plus, το οποίο περιλαμβάνει ένα προηγμένο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, πρόσβαση SSH και προηγμένα στατιστικά Web.

Η τιμολόγηση βασίζεται στη διάρκεια των υπηρεσιών σας, με ένα έτος του Power Plan να φτάνει τα 3,99 $ ανά μήνα και ένα έτος του Power Plan Plus να κοστίζει 6,99 $ ανά μήνα. Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε για τρία έως πέντε χρόνια στο επίπεδο του Σχεδίου Ισχύος, θα πληρώνετε 1,99 $ το μήνα. Το κόστος του Power Plan Plus μειώνεται στα 3,99 $ ανά μήνα για πελάτες που εγγράφονται για τέσσερα ή πέντε χρόνια υπηρεσίας.

Προσφέρει το WebHostingPad προγράμματα μεταπωλητών ή VPS?

Το WebHostingPad έχει έξι διαφορετικά σχέδια για όσους ενδιαφέρονται για ένα πρόγραμμα μεταπωλητή / VPS. Οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές τους τροφοδοτούνται από το VPSDepot, το οποίο επιτρέπει την ίδια λειτουργικότητα χωρίς το ίδιο κόστος με τους τυπικούς αποκλειστικούς διακομιστές.

Το αρχικό τους πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά από 29,95 $ ανά μήνα για έξι μήνες, σας δίνει 20 GB χώρου στο δίσκο, εύρος ζώνης 100 GB και 1 GB μνήμης RAM. Οι πελάτες λαμβάνουν μία διεύθυνση IP και CPU 5,0 CORE.

Το τρίτο επίπεδο, το premium πρόγραμμα, παρέχει χώρο δίσκου 160 GB, εύρος ζώνης 1 TB και μνήμη RAM 4 GB, για 49,95 $ / μήνα για ένα πρόγραμμα έξι μηνών. Θα λάβετε επίσης τρεις διευθύνσεις IP και 2 CORES CPU.

Το υψηλότερο επίπεδο τους, το διαχειριζόμενο πρόγραμμα, κοστίζει 99,95 $ ανά μήνα για έξι μήνες υπηρεσίας και σας δίνει τρεις διευθύνσεις IP, 3 CORES CPU και το υψηλότερο επίπεδο αποθήκευσης: 300 GB χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης 3TB και 8 GB RAM.

Υπάρχουν σχέδια μεταξύ αυτών, που σας επιτρέπουν να βρείτε τις προδιαγραφές που χρειάζεστε. Κάθε λογαριασμός VPS περιλαμβάνει πολλές δωρεάν δυνατότητες, όπως:

 • cPanel / WHM
 • Μαλακό
 • Ρύθμιση
 • Μετεγκατάσταση ιστοτόπου
 • Τείχος προστασίας
 • Λογαριασμός μεταπωλητή

Όλοι οι λογαριασμοί VPS προσφέρουν επίσης απεριόριστους λογαριασμούς cPanel, τομείς και υποτομείς, λογαριασμούς email και αποστολή, λογαριασμούς FTP και βάσεις δεδομένων MySQL.

Πώς είναι το WebHostingPad WordPress hosting?

Τα προγράμματα WordPress της εταιρείας περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορά, αυτόματη σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, καθώς και απεριόριστους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεσμευμένους τομείς και αποθηκευτικό χώρο.

Τα σχέδια του WordPress έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους χρήστες WordPress όλων των δυνατοτήτων και περιλαμβάνει μια ποικιλία βελτιώσεων ταχύτητας, όπως απόδοση του Cloud Linux, αποθήκευση SSD και παγκόσμιο CDN. Το βασικό σχέδιο, με ένα cPanel σχεδιασμένο γύρω από το WordPress, ξεκινά από 2,99 $ ανά μήνα.

Το βασικό σχέδιο παρέχει στους πελάτες πέντε ιστότοπους, με 1x υπολογιστική ισχύ.

Το μεσαίο σχέδιο, το WP Pro, το οποίο κοστίζει 3,99 $ / μήνα, έχει 10 ιστότοπους, 2x υπολογιστική ισχύ και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Το υψηλότερο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress του WebHostingPad, το WP Premium, διαθέτει δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και αντίγραφα ασφαλείας κατά παραγγελία, βοήθεια από ειδικούς του WordPress και 25 ιστότοπους με υπολογιστική ισχύ 3x. Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 5,99 $ ανά μήνα.

Το WebHostingPad έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας?

Το WebHostingPad έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99%, αλλά θα αποζημιώνει τους πελάτες μόνο για κάθε 8 ώρες διακοπής λειτουργίας πέραν της εγγυημένης τιμής.

Τι σημαίνει απεριόριστος χώρος στο δίσκο για μένα?

Το WebHostingPad προσφέρει σε όλους τους λογαριασμούς φιλοξενίας απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, αλλά αυξάνει τον απαιτούμενο χώρο σε φάσεις. Κάθε λογαριασμός ξεκινά με ένα όριο τόσο στο χώρο του δίσκου όσο και στο εύρος ζώνης, αλλά καθώς οι ιστότοποι χρειάζονται αύξηση, ένα απλό αίτημα email στο WebHostingPad είναι το μόνο που είναι απαραίτητο για την επέκταση και των δύο. Λόγω αυτού του συστήματος η εταιρεία είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του διακομιστή, καθώς μόνο ο χώρος που απαιτείται είναι αυτός που χρησιμοποιείται. Ως αποτέλεσμα, η υπηρεσία για τους πελάτες είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική.

Προτού η εταιρεία αυξήσει το εύρος ζώνης ή το χώρο στο δίσκο, απαιτούν να χρησιμοποιηθεί πλήρως το τρέχον όριο και ο κάτοχος της τοποθεσίας Web να συμμορφώνεται με τους όρους και τις προϋποθέσεις του WebHostingPad.

Πώς παραμένει ενημερωμένο το WebHostingPad?

Η εταιρεία παρέχει ένα εταιρικό ιστολόγιο που επισημαίνει πολλά διαφορετικά στοιχεία που οι πελάτες και οι χρήστες θα βρουν ενδιαφέροντα, από τη συζήτηση σφαλμάτων και τρόπους διόρθωσής τους, τρόπους αύξησης της ασφάλειας και μιλώντας για αλλαγές και ενημερώσεις της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών επιπέδων ανταμοιβών και απαντήσεων στις ανάγκες των πελατών.

Η ηγεσία έχει πρόσφατα λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των πελατών τους, αλλά όχι μόνο πραγματοποιώντας μια δημοσκόπηση για να δει πόσα θα ήθελαν οι διαχειριστές λογαριασμών επαλήθευσης στους λογαριασμούς τους, αλλά και να ενημερώσει το σύστημά τους.

 • Ενημερωμένο σύστημα χρέωσης: Το σύστημα έχει επανασχεδιαστεί για να αυξήσει τη λειτουργικότητα και να διευκολύνει τη διαχείριση της φιλοξενούμενης λογιστικής.
 • Δημιουργός ιστότοπου Weebly: Το WebHostingPad συνεργάζεται με τη Weebly που θα επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε ένα εύχρηστο οικοδομικό σύστημα.
 • Ενημερώσεις cPanel: Ενώ η εναλλαγή των τρεχόντων θεμάτων cPanel στο θέμα Paper Lantern είναι απαίτηση για σωστή λειτουργία, δείχνουν επίσης στους πελάτες πώς ένα ρετρό δέρμα κάνει την πιο πρόσφατη αλλαγή διεπαφής cPanel πιο παρόμοια με τη διεπαφή x3.
 • Ενημερωμένοι διακομιστές: Όλοι οι διακομιστές αναβαθμίζονται στη νεότερη σταθερή έκδοση του CentOS, μια μεγάλη επιχείρηση που θα προσφέρει μια ακόμη καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες.
Πώς διατηρεί το WebHostingPad τους διακομιστές του?

Το κέντρο δεδομένων N + 1 βρίσκεται στο Σικάγο και προσφέρει 24/7 ασφάλεια επιτόπου, καθώς και συστήματα εξαερισμού HVAC. Δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του κέντρου δεδομένων κάθε εβδομάδα, αλλά προσφέρουν επίσης συχνότερα αντίγραφα ασφαλείας βάσει του επιλεγμένου προγράμματος φιλοξενίας. Η εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνει λογαριασμούς και έως 1 GB αρχείων ιστότοπου και δεν περιλαμβάνει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βάσεις δεδομένων ή αρχεία εκτός ιστότοπου. Λογαριασμοί μεγαλύτεροι από 1 GB δεν περιλαμβάνονται στην εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά η εταιρεία προσφέρει εφάπαξ επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας έναντι αμοιβής. Προσφέρουν επίσης εφεδρική υπηρεσία κατ ‘απαίτηση με επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το WebHostingPad διατηρεί καύσιμο γεννήτριας που θα διατηρεί τους ιστότοπούς σας σε λειτουργία και λειτουργία.

Τι είδους υποστήριξη προσφέρει το WebHostingPad?

Το 24ωρο πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας καλύπτει τις ακόλουθες ανάγκες εξυπηρέτησης:

 • Υπηρεσίες που βασίζονται στον Ιστό, όπως FTP, SSH, cPanel, e-mail, MySQL και php. Θα διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά και θα ελέγχουν εάν οι πελάτες πιστεύουν ότι υπάρχει πρόβλημα.
 • Η διαχείριση διακομιστή θα περιλαμβάνει συντήρηση, ασφάλεια και διαμόρφωση όλου του λογισμικού που βρίσκεται στους διακομιστές τους, συμπεριλαμβανομένων των Apache, MySQL και php.
 • Συντήρηση υλικού με τακτική παρακολούθηση και επισκευές, όπως απαιτείται
 • Εγκατάσταση σεναρίου για σενάρια τρίτων, η οποία δεν περιλαμβάνει υποστήριξη, πληροφορίες σχετικά με τη χρήση, τις δυνατότητες, τις προσθήκες ή την προσαρμογή.
 • Τα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων δεν εγγυώνται τη διαθεσιμότητα χαμένων δεδομένων από τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Οι πελάτες πρέπει να είναι σίγουροι ότι διατηρούν τακτικά τρέχοντα αντίγραφα ασφαλείας.
 • Βασική διαμόρφωση e-mail και βασική σύνδεση FTP

Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τη γνώση των βασικών στοιχείων του Διαδικτύου, καθώς και για την καταχώριση των δικών τους ονομάτων τομέα και τη λειτουργία όλων των σεναρίων και εφαρμογών.

Προσφέρουν ζωντανή συνομιλία, e-mail και τηλεφωνική υποστήριξη, καθώς και ένα γραφείο βοήθειας που σας επιτρέπει να υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Η εταιρεία διατηρεί μια βάση δεδομένων με ερωτήσεις σχετικά με ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών θεμάτων, καθώς και απαντώντας σε σχόλια στη σελίδα Facebook και στο λογαριασμό Twitter.

Τι γίνεται αν το WebHostingPad δεν είναι για μένα?

Η εταιρεία προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για νέους πελάτες, με ελάχιστη προειδοποίηση τριών ημερών πριν την ακύρωση.

Η ακύρωση VPS πρέπει να γίνει εντός πέντε ημερών και περιλαμβάνει μόνο τα χρήματα που πληρώθηκαν για υπηρεσίες φιλοξενίας. Δεν περιλαμβάνονται άλλες υπηρεσίες, όπως άδειες, κατασκευαστές ιστότοπων ή διευθύνσεις IP.

Το WebHostingPad είναι μια ιδανική επιλογή για έναν πελάτη που ψάχνει για χαμηλού κόστους υπηρεσία χωρίς κόκκαλο για κοινή χρήση και φιλοξενία VPS. Στην ιδανική περίπτωση, οι πελάτες θα έχουν καλή γνώση του Διαδικτύου και των βασικών στοιχείων του υπολογιστή, αλλά η υποστήριξη πελατών της εταιρείας μπορεί να βοηθήσει σε πολλές κοινές καταστάσεις

Περισσότερα στο WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map