Κριτικές WPX Hosting (Was Traffic Planet) Μάιος 2020 – Φιλοξενία Τιμών & Προγραμμάτων

Πόσο καλή είναι η φιλοξενία WPX (πρώην Traffic Planet)?

Το WPX Hosting είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας που ειδικεύεται σε μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες φιλοξενίας. Τα σχέδια ξεκινούν από 24,99 $ το μήνα, κάτι που είναι λίγο ακριβό για ορισμένους χρήστες, αλλά αυτό το πρόγραμμα καλύπτει τη φιλοξενία έως και πέντε ιστότοπων. Σε σύγκριση με τους οικοδεσπότες με υψηλότερες τιμές, παίρνετε πολλά για τα χρήματά σας εδώ!


Ωστόσο, προτείνουμε μερικούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές πάνω από το WPX. Αν ψάχνετε για την καλύτερη συνολική τιμή κεντρικού υπολογιστή WordPress, μεταβείτε στο SiteGround. Αν ψάχνετε για υπερβολικά φορτισμένη ταχύτητα, μεταβείτε στο A2 Hosting. Εάν θέλετε έναν premium κεντρικό υπολογιστή WordPress με υποστήριξη επιπέδου-1, μεταβείτε με το WP Engine ή το Kinsta.

Κριτικές WPX Hosting (Was Traffic Planet) 3.1 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (5 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης
 2. Ευέλικτη εξυπηρέτηση πελατών
 3. Το βασικό πρόγραμμα φιλοξενεί έως και πέντε ιστότοπους
 4. Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 5. Διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας
 6. Εύκολο στη χρήση διεπαφή
 7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου πέρα ​​από το WordPress

Μειονεκτήματα

 1. Υψηλότερο σημείο εκκίνησης για σχέδια
 2. τόσα χαρακτηριστικά στη διεπαφή όσο οι ανταγωνιστές

Περίληψη Το Traffic Planet επικεντρώνεται σε χρήστες που εκτελούν ιστότοπους WordPress και αναζητούν μια υπηρεσία που είναι πιο απλοποιημένη για αυτόν τον τύπο ιστότοπου. Προσφέρουν ταχύτητα στους χρήστες τους, επειδή έχουν αυτήν την εστίαση στο WordPress. Υποστήριξη3.5 ταχύτητα 3,5 χαρακτηριστικά 2,5 αξία 3 διαφάνεια3

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας WPX

Το WPX Hosting στοχεύει χρήστες WordPress και τους προσελκύει με τις ταχύτητες που μπορούν να προσφέρουν. Η ταχύτητά τους σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση πελατών τους φαίνεται να είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να συρρέουν για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία φιλοξενίας τους. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία τους; Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόκειται για μια συντακτική κριτική που βασίζεται σε εμπειρίες χρηστών από διαδικτυακές κριτικές. Όταν πρόκειται να λάβετε την τελική σας απόφαση, θα πρέπει επίσης να διαβάσετε τις κριτικές που μπορείτε να βρείτε μαζί με τις λεπτομέρειες στον ιστότοπό τους.

Καλύτερες δυνατότητες του WPX Hosting

Αυτές είναι οι δυνατότητες που οι χρήστες αγαπούν απόλυτα για το WPX Hosting.

1. Ταχύτητα

Η πλειοψηφία των αξιολογήσεων χρηστών σημειώνει ότι οι ταχύτητες του ιστότοπού τους έχουν αυξηθεί από την προηγούμενη φιλοξενία που χρησιμοποιούσαν. Στη νοοτροπία που τείνουν να έχουν σήμερα πολλοί άνθρωποι, αυτό μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για το πόσο καλά θα κάνει ο ιστότοπός σας όσον αφορά τη διατήρηση των κλικ που έχετε προσελκύσει στον ιστότοπό σας.

wpx worlds ταχύτερα cdn

Έχουν ακόμη και το γρηγορότερο CDN WordPress στον κόσμο, με έως και 3 φορές την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

2. Εξυπηρέτηση πελατών

Αυτό ήταν πιθανώς το δεύτερο αγαπημένο χαρακτηριστικό για το οποίο οι χρήστες δέχτηκαν αυτήν την υπηρεσία. Είναι πολύ ικανοποιημένοι με το πόσο γρήγορα απαντώνται τα εισιτήρια μετά την αποστολή τους.

Θα διορθώσουν ακόμη και κακόβουλα προγράμματα που ενδέχεται να επιτεθούν στον ιστότοπό σας!

3. Πολλαπλοί ιστότοποι

Άλλες υπηρεσίες επιτρέπουν συχνά στους χρήστες να έχουν μόνο έναν ιστότοπο για το βασικό τους σχέδιο και, στη συνέχεια, η τιμή αυξάνεται αρκετά για σχέδια που θα καλύπτουν τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων. Με το WPX Hosting, θα μπορείτε να φιλοξενείτε πέντε ιστότοπους στο βασικό τους σχέδιο. Το επαγγελματικό τους σχέδιο θα καλύπτει έως και 15 και η ελίτ τους θα καλύπτει έως και 35.

Είστε έμπορος συνεργατών ή κάποιος που του αρέσει να ξεκινάει νέους ιστότοπους; Μετά πηγαίνετε με το WPX!

4. Μετεγκατάσταση ιστότοπου

Ένα από τα πράγματα που συνήθως διατηρούν ένα άτομο με την ίδια υπηρεσία φιλοξενίας είναι ότι δεν θέλουν να ανησυχούν για τη μετεγκατάσταση από έναν διακομιστή στον άλλο.

wpx φιλοξενία δωρεάν μετεγκατάστασης

Εμπιστευτείτε μας, αυτό είναι ένας πόνος στο Α!

Αυτό δεν είναι πρόβλημα με το WPX Hosting. Διαχειρίζονται τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας δωρεάν και θα το κάνουν σε περίπου 24 ώρες. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι έγινε ακόμη πιο γρήγορα από αυτό για τους ιστότοπούς τους.

5. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Διατηρούν δύο εβδομάδες καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Εάν κάτι πάει στραβά, θα το επαναφέρει στο αντίγραφο ασφαλείας χωρίς χρέωση.

6. Διεπαφή

Η διεπαφή που έχουν εγκαταστήσει για τη διαχείριση των ιστότοπων των χρηστών είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για άτομα που εξακολουθούν να μαθαίνουν.

7. Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου

Το WPX δεν σας περιορίζει όταν πρόκειται για συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως ορισμένοι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές που επικεντρώνονται στο WordPress, οπότε αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου πέρα ​​από το WordPress. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει διαφορετικά συστήματα.

Μειονεκτήματα του Hosting Planet Hosting

Τώρα, παρόλο που υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές για αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας, δεν είναι 100% τέλεια. Όπως και με οποιαδήποτε εταιρεία, οι χρήστες θα έχουν κάποια πράγματα που θα ήθελαν να δουν βελτιωμένα ή να αλλάξουν. Υπάρχουν μόνο μερικά για το WPX Hosting.

1. Τιμή

Το χαμηλότερο πρόγραμμα είναι το επιχειρηματικό πρόγραμμα και θα σας κοστίσει 24,99 $ το μήνα. Αυτό δεν είναι πολύ κακό σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές, δεδομένου ότι συνοδεύεται από φιλοξενία έως και πέντε ιστότοπων, αλλά για κάποιον με έναν πολύ απλούστερο ιστότοπο που δεν απαιτεί πολλή ταχύτητα, υπάρχουν ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας που δεν είναι τόσο ακριβές.

2. Χαρακτηριστικά

Ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι οι πιο ακριβοί ανταγωνιστές έχουν πλεονέκτημα έναντι του WPX Hosting, καθώς προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες διεπαφής για τον ιστότοπό σας.

Συμπέρασμα

Η κατώτατη γραμμή του WPX Hosting είναι ότι φαίνεται πολύ δύσκολο να βρείτε ακόμη και πολλούς μη ικανοποιημένους χρήστες με αυτήν την υπηρεσία.

Η συνολική ατμόσφαιρα για αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας είναι πολύ θετική.

Οι χρήστες λατρεύουν πόσο γρήγορα επιστρέφει η υποστήριξη σε αυτούς και πολλοί αναφέρουν πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες στους ιστότοπούς τους μετά τη μετεγκατάσταση. Το σημείο τιμής μπορεί να είναι λίγο υψηλό για κάποιον με έναν πιο απλό ιστότοπο που αναζητά απλώς μια διαδικτυακή παρουσία, αλλά οι χρήστες με περισσότερους από έναν ιστότοπους θα λατρέψουν την εξοικονόμηση που μπορούν να δουν σε μηνιαία βάση με αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή.

 

WPX Hosting vs WP Engine εναντίον HostGator εναντίον Pagely

Το WPX Hosting συχνά συγκρίνεται με τη φιλοξενία βαρέων βαρών WP Engine, HostGator μεγάλης μάρκας και Pagely υψηλής αφής. Πώς συγκρίνεται?

wpx hosting vs wp engine vs hostgator vs pagely

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο για το WPX είναι η εστίασή τους στην ταχύτητα, την εξυπηρέτηση πελατών και τις δυνατότητες, ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν προσιτές τιμές για ιδιοκτήτες πολλών ιστότοπων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map