7 Pembangun Laman Web Perkahwinan Terbaik (Mei 2020) – Cinta # 1

7 Pembangun Laman Web Perkahwinan Terbaik (Mei 2020) – Cinta # 1

7 Pembangun Laman Web Perkahwinan Terbaik (Mei 2020) – Cinta # 1

Ini adalah salah satu tempoh paling bahagia dalam hidup anda:


Anda akan berkahwin dengan pasangan jiwa anda.

Anda mempunyai idea reka bentuk perkahwinan yang menakjubkan.

Tetapi bagaimana anda membuat laman web anda?

“Tolong!”, Anda menjerit ke dalam jurang.

Membina laman web perkahwinan dulu memang rumit.

Anda akan mengupah programmer untuk membuatnya dari awal.

Tidak hairanlah sepupu anda Becky tidak mempunyai satu untuk perkahwinannya pada tahun 2002.

Tetapi ia 2019 – setiap orang mempunyai laman web perkahwinan.

Satu kajian menunjukkan bahawa 48% pasangan melancarkan laman web pada tahun 2017. Baik itu dulu. Pada tahun 2019 saya meramalkan bahawa jumlahnya adalah 95%.

Pembina Laman Web Perkahwinan Terbaik

Pautan Skor NamaNilai Keseluruhan
ZolaPercuma5/5Lihat Zola
MintedPercuma hingga $ 204/5Lihat Minted
KegembiraanPercuma4/5Lihat Joy
Perkahwinan Woo$ 493/5Lihat Perkahwinan Woo
Tetingkap PerkahwinanPercuma hingga $ 79 / thn3/5Lihat Wedding Windo
Glö$ 75 / thn3/5Lihat Glö
WixPercuma hingga $ 11 / bln3/5Lihat Wix
WeeblyPercuma hingga $ 8 / bln3/5Lihat Weebly

Ciri Laman Web Perkahwinan yang Mesti Ada

 • Harga berpatutan atau tiada harga
 • Templat reka bentuk yang cantik
 • Pelbagai fungsi majlis perkahwinan yang diperlukan
 • Pendaftaran
 • RSVP yang tersusun
 • Peta tempat interaktif
 • Album gambar
 • Mungkin album video
 • Fleksibiliti terhadap bakat peribadi
 • Kemudahan penggunaan

Lebih lagi – anda tidak memerlukan laman web, anda memerlukan hab perkahwinan.

Laman web ini bukan hanya brosur (seperti pada tahun 1999) – ia adalah pusat untuk semua yang berkaitan dengan perkahwinan.

Pendaftaran (tentu saja # 1), maklumat perjalanan, majlis perkahwinan, foto, arahan, hotel, dan lain-lain. Senarai ini meningkat setiap tahun!

Oleh itu, anda memerlukan penyelesaian all-in-one. Sesuatu yang akan membolehkan anda mengaitkan reka bentuk laman web anda dengan reka bentuk jemputan anda dengan pendaftaran anda, semua itu.

Bina sendiri dari awal?

Tidak ada yang dapat masa untuk itu.

Oleh itu, inilah pilihan utama kami untuk mengemas kini laman web anda secepat mungkin.

1. Zola – Pilihan # 1 kami

zola melakukan semuanya

Serius, di mana Zola berada selama ini?

Sekiranya anda hanya mahu kami memberitahu anda apa yang harus dilakukan, pergi bersama Zola. Noktah.

Apa yang bermula sebagai pendaftaran telah berubah menjadi penyelesaian perkahwinan all-in-one yang sangat mudah ini.

zola semua dalam satu

Maksud saya mereka mempunyai:

 1. Pendaftaran yang membolehkan anda menambahkan item dari TONS kedai – ucapkan selamat tinggal di Macy dan Anthropologie
 2. Pembangun laman web yang sangat mudah yang menjadikan laman web yang indah dengan pantas.
 3. Kertas jemputan, kad terima kasih, dll
 4. Bahagian perancangan perkahwinan semua-dalam-satu – dari jemputan hingga

Sekiranya saya adalah pembangun laman web perkahwinan yang lain, saya akan tergesa-gesa. Tidak ada yang mempunyai perkara pada Zola!

Lihatlah seberapa cepat saya dapat membuat senarai semak perkahwinan.

aliran zola

Zola Pro

 • Laman web adalah PERCUMA
 • Ciri yang luar biasa
 • Sangat senang digunakan
 • Reka bentuk yang hebat
 • Semuanya bersambung, anda sebenarnya tidak perlu pergi ke tempat lain
 • Moden, hanya dibina untuk milenium seperti kami (tetapi usia lain juga diterima)
 • Alat senarai semak perkahwinan
 • Pendaftaran sangat mudah, dengan banyak jenama

Kekurangan Zola

 • Laman web kelihatan baik, tetapi bukan reka bentuk terbaik yang mutlak
 • Jemputan dan kertas kerja berkualiti, tetapi belum termasuk yang terbaik seperti Minted
 • Sekiranya anda mahukan penyesuaian penuh untuk laman web anda, anda memerlukan sesuatu yang lebih fleksibel

Ringkasan Zola

95% daripada anda akan mahukan Zola. Ia mendapat semua yang anda perlukan. Mereka bermula sebagai pendaftaran, tetapi sekarang mereka benar-benar melakukan semuanya.

Daftar dengan pautan saya untuk mendapatkan bonus khas.

2. Dicetak

Minted salah satu alat tulis perkahwinan teratas dan syarikat jemputan perkahwinan.

Dalam usaha untuk membuat perubahan dramatik dari kertas ke undangan perkahwinan digital, Minted membuat mereka mempunyai rancangan laman web perkahwinan.

Usaha Minted untuk menyesuaikan diri dengan pasaran perkahwinan yang selalu berubah berjalan lancar. Banyak pasangan telah menggunakan platform laman web perkahwinan Minted dan memberikan ulasan yang hebat.

Reka bentuk alat tulis dan reka bentuk jemputan yang indah dipindahkan dengan sempurna ke majlis perkahwinan mereka templat dan tema laman web. Mereka mempunyai pelbagai tema dan reka bentuk kerana mereka berasal dari beratus-ratus artis di seluruh dunia. Minted menjadikan proses pembuatan laman web perkahwinan sangat cepat dan sederhana hanya memerlukan sekitar 10 minit untuk disiapkan.

Templat Minted adalah sangat interaktif dan sangat disesuaikan.

Laman web perkahwinan percuma Minted dilengkapi dengan semua ciri yang anda perlukan, dari reka bentuk yang dapat diedit hingga bahagian untuk daftar hadiah, peta, dan penginapan tetamu. Premium yang dicetak penawaran menyediakan galeri foto, URL peribadi seperti couplename.com, dan ciri privasi laman web yang meminta para tetamu memasukkan kata laluan untuk mengakses laman web anda.

Tawaran premium hanya berharga $ 20 sekali sahaja.

3. Kegembiraan

Kegembiraan adalah pembangun laman web perkahwinan sederhana yang banyak digunakan di kalangan pengantin dan telah mendapat banyak pujian. Joy menyediakan platform pembinaan laman web yang sangat mudah digunakan dengan semua ciri-ciri penting diperlukan untuk membuat laman web perkahwinan. Joy menawarkan ciri-ciri yang luas dan sangat berguna yang menyusun semua faktor perancangan perkahwinan yang kacau menjadi platform yang mudah dan terkawal. Kegembiraan reka bentuk sederhana tetapi cantik.

Pembina laman web perkahwinan yang indah ini ditawarkan sepenuhnya percuma. Sebenarnya, pembangun laman web perkahwinan percuma oleh Joy adalah satu-satunya rancangan yang mereka tawarkan sehingga tidak ada halangan untuk perkhidmatan percuma atau tekanan untuk meningkatkan ke rancangan premium. Kegembiraan adalah pilihan terbaik bagi pasangan yang mahukan pembina laman web perkahwinan yang cepat, ringkas, mudah dan percuma. Ini juga akan menjadi platform yang sempurna untuk pasangan yang tidak yakin dengan apa yang mereka mahukan di laman web perkahwinan.

Sejak mendaftar dan menggunakan Joy adalah pasangan bebas sepenuhnya boleh bermain-main dengan dan merancang idea kasar tentang apa yang mereka mahu laman web mereka kelihatan tanpa kehilangan wang! Satu masalah yang mungkin dialami oleh beberapa orang adalah bahawa hanya ada satu susun atur yang ditawarkan, yang akan membataskan bagi beberapa orang. Reka bentuk ciri lain dapat disesuaikan tetapi susun atur keseluruhan terhad kepada satu jenis tunggal.

Inilah yang anda dapat dengan anda akaun Joy percuma:

 • Papan Pemuka Perancangan
 • Storan gambar tanpa had
 • Pengehosan laman web percuma
 • Akaun tetamu tanpa had
 • Jemputan digital dan RSVP

4. Tetingkap Perkahwinan

Tetingkap Perkahwinan menawarkan platform pembuatan laman web perkahwinan yang mudah digunakan dan disesuaikan dengan visi reka bentuk khusus pasangan. Membuat laman web perkahwinan melalui Wedding Window tidak memerlukan kemahiran khusus untuk laman web perkahwinan moden yang kemas dan bersih.

Wedding Window menawarkan banyak ciri pembinaan laman web penting seperti pembangun laman web drag and drop yang membolehkan anda merancang setiap halaman dengan mudah. Ciri dan widget bersepadu Wedding Window juga membawa bakat dan organisasi ke proses perancangan perkahwinan. Wedding Window membolehkan anda mengintegrasikan foto dan bahagian komen dari Facebook, membuat galeri foto atau video yang luas, serta memasukkan peta google interaktif. Wedding Window membolehkan pasangan fleksibiliti dengan harga dan juga penyesuaian.

Terdapat pilihan percuma yang menyediakan semua ciri laman web perkahwinan yang diperlukan dan banyak lagi dan ada juga pelan premium yang berpatutan iaitu $ 54 / tahun. Wedding Window menawarkan tema yang berbeza dan pelbagai portfolio templat yang dapat anda sesuaikan dengan mudah.

Masalah pasangan yang mungkin dihadapi oleh beberapa pasangan dengan Wedding Window adalah bahawa beberapa reka bentuknya kelihatan berulang-ulang dan tidak ada mod penyuntingan atau penyesuaian mudah alih.

Inilah yang ditawarkan oleh Wedding Window:

Pelan Percuma:

 • 50MB Storan
 • 13 Halaman – Editor Pratonton Langsung
 • Muzik
 • Latar Belakang Video atau Foto
 • RSVP ringkas
 • Alat Perancangan Piawai
 • Tema percuma

Pelan Premium ($ 54 / tahun):

 • Storan 20GB
 • 60 Halaman
 • Semua yang termasuk dalam rancangan Percuma
 • Tema premium
 • Latar belakang gambar dan video tersuai

5. Perkahwinan Woo

Perkahwinan Woo adalah pembina laman web perkahwinan yang sangat dipuji dan popular. Wedding Woo adalah satu lagi pilihan yang bagus kerana secara khusus disesuaikan untuk pasangan yang membuat laman web perkahwinan. Wedding Woo menyediakan platform laman web perkahwinan yang sangat senang dibuat, edit, dan sesuaikan. Susun atur templat yang ditawarkan oleh Wedding Woo sangat digemari oleh banyak pasangan kerana rekaannya benar-benar memberi tumpuan kepada pasangan itu sendiri.

Wedding Woo menjadikannya sangat mudah dan tidak menyakitkan untuk membuat a laman web perkahwinan yang indah dan unik. Pembina laman web memerlukan pembayaran kerana tidak ada rancangan percuma asas. Kos laman web perkahwinan untuk satu tahun adalah $ 49 dan untuk dua adalah $ 69. Walaupun anda mempunyai pilihan untuk mencuba susun atur, reka bentuk, dan ciri selama 7 hari secara percuma. Ini memberikan kemampuan untuk bermain-main dengan ciri dan alat yang ditawarkan untuk melihat apakah ciptaan perkahwinan anda sesuai untuk laman web perkahwinan anda.

Terdapat juga a Jaminan wang dikembalikan 30 hari jika anda memerlukan lebih dari 7 hari untuk membuat keputusan anda. Berikut adalah ciri-ciri bangunan laman web perkahwinan yang ditawarkan oleh Wedding Woo:

 • Seret dan lepaskan pembina web
 • Widget yang mudah digunakan seperti
 • Widget undur untuk melacak tarikh perkahwinan anda, widget SoundCloud untuk memainkan muzik, dan Penterjemah Bing untuk membawa terjemahan segera di tempat.
 • RSVP dalam talian yang sangat disesuaikan
 • Import gambar dari facebook dan Instagram dengan mudah
 • Terima permintaan lagu
 • Pilihan dilindungi Kata Laluan Pendaftaran Dalam Talian
 • Domain Tersuai Foto Tanpa Had
 • Lebar Jalur Tidak terhad

6. Glo

Glo cukup banyak pembangun laman web perkahwinan untuk membuat senarai ini. Ini adalah jenis pendatang baru di lokasi pembinaan laman web perkahwinan. Namun begitu, kami memasukkan Glo kerana ulasannya yang sangat bagus dan bernilai.

Semasa memilih pembina laman web perkahwinan, banyak pasangan harus memutuskan antara yang cantik dan reka bentuk kreatif dan ciri-ciri yang menakjubkan dan berguna.

Pilihan itu bukan masalah dengan Glo kerana ia menawarkan kedua-duanya reka bentuk yang cantik dan ciri-ciri yang menakjubkan. Tema reka bentuk cantik Glo menggabungkan keanggunan dengan bakat kreatif pasangan.

Tema umum yang ditawarkan Glo menyerupai reka bentuk pegun lama berkelas.

Tema mereka sangat matang dan dewasa tetapi masih memberi tenaga yang menyeronokkan kepada mereka. Glo membolehkan anda menggunakan pembina laman web perkahwinan yang menakjubkan ciri-ciri yang ditawarkan oleh beberapa pembina laman web perkahwinan yang lain. Anda boleh menguruskan senarai tetamu dalam talian, menguruskan RSVP, termasuk dokumen yang boleh dimuat turun, dan banyak lagi.

Glo menawarkan banyak ciri yang menjadikan semua aspek kekacauan dalam membuat laman web perkahwinan menjadi lebih mudah. Terutama jika anda harus berurusan dengan logistik tetamu yang rumit seperti pelbagai bahasa yang dituturkan oleh dua keluarga yang berbeza, Glo dapat dimiliki pelbagai terjemahan untuk laman web perkahwinan anda.

Masalah yang mungkin dihadapi oleh beberapa pasangan dengan Glo adalah walaupun tema mereka direka dengan indah dan sangat elegan banyak dari mereka kelihatan serupa dalam pengertian yang menyeluruh.

Glo menawarkan tiga pakej berbeza: perayaan ringan, intim, dan perayaan besar. Sebilangan besar pasangan mungkin ingin memilih pakej ringan kerana ia adalah pilihan paling murah dan ciri-cirinya merangkumi hampir semua keperluan perkahwinan.

Pakej ringan $ 19.99 / bulan atau $ 75.00 / tahun:

 • Pengurusan Senarai Tetamu:
  • Tetamu Tanpa Had
 • Laman web dengan Halaman Tanpa Had:
  • Tambahkan Foto, muzik, dokumen yang boleh dimuat turun, widget, & HTML tersuai.
 • Acara tanpa had & Soalan RSVP:
  • Tambahkan ke laman web anda dan pilih tetamu yang dapat dilihat.

7. Wix

Wix adalah salah satu pembangun laman web dan hos web yang paling banyak digunakan.

Dan Karlie Kloss menggunakan Wix ��

Mengapa anda mempertimbangkan Wix untuk laman perkahwinan anda?

Sekiranya pembangun lain seperti Zola tidak mempunyai semua pilihan penyesuaian yang anda mahukan, maka sesuatu seperti Wix mungkin melakukan muslihat.

Pada dasarnya anda adalah orang yang gila kawalan dan menginginkannya dengan cara anda. (Saya seperti itu).

Wix menyediakan pembina laman web yang hebat untuk laman web perkahwinan. Pelan percuma menyediakan semua barang keperluan pasangan untuk membuat laman web perkahwinan yang komprehensif. Apa yang mereka tawarkan:

 • Akses ke banyak koleksi gambar, seni klip, dan ikon. Semua boleh disesuaikan sepenuhnya dan 100% PERCUMA untuk digunakan di laman web Wix anda.
 • Storan 500MB dan lebar jalur sehingga 500MB
 • akses tanpa had ke semua panduan langkah demi langkah, artikel, tutorial video dan banyak lagi Sokongan Wix
 • Wix ShoutOut membolehkan anda menghantar jemputan perkahwinan elektronik
  • Termasuk templat jemputan gaya perkahwinan yang telah ditetapkan – lengkap dengan RSVP dalam e-mel
 • Templat laman web perkahwinan dengan daftar yang telah disertakan
 • Ciri-ciri maklumat masa nyata seperti undur, keadaan cuaca, dan kemas kini lain.

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya untuk Wix, rancangan premium tidak semestinya diperlukan untuk laman web perkahwinan kerana mereka menawarkan lebih banyak daripada yang biasanya diperlukan untuk laman web perkahwinan. Oleh itu, rancangan percuma Wix memaparkan iklan Wix di laman web anda jadi jika anda tidak menginginkannya di laman web anda, anda mungkin ingin memilih pelan premium kombo yang $ 11 / bulan.

8. Weebly

Weebly adalah pembina laman web dan host yang sangat popular dan banyak digunakan yang menawarkan semua keperluan untuk membuat laman web perkahwinan.

Weebly menawarkan skema warna yang sangat disesuaikan serta ciri reka bentuk lain yang sesuai dengan keperluan anda.

Walaupun ada yang mengadu bahawa templatnya agak lama dengan susun atur reka bentuk laman web yang lebih tua. Sekiranya anda mahukan pembina laman web perkahwinan yang sederhana, fleksibel, dan percuma Weebly adalah pilihan yang bagus.

Satu masalah kecil yang mungkin dimiliki pasangan dengan Weebly adalah bahawa rancangan percuma mereka telah ditambahkan Weebly di laman web mereka dan juga akan berada di bawah subdomain Weebly.com. Dari segi ciri logistik perkahwinan yang berguna, Weebly telah membuat anda dilindungi.

Inilah yang ditawarkan dengan rancangan Weebly percuma:

 • Storan standard 500MB
 • Seret dan lepaskan pembina web
 • Keselamatan SSL
 • Bahagian perkahwinan yang disesuaikan khas
  • Termasuk mengenai halaman Kami, Proposal, Upacara dan Majlis Resepsi, Majlis Perkahwinan, Pendaftaran Kami dan banyak lagi
 • Bahagian RSVP yang berasingan

Yang lain ciri unik bahawa anda mempunyai kemampuan untuk menambahkan ke laman perkahwinan Weebly anda adalah kedai dalam talian untuk item yang anda beli untuk perkahwinan anda yang tidak anda perlukan lagi. Sekiranya anda mahukan rancangan hosting yang tidak termasuk iklan Weebly, harganya $ 8 / bulan (dibayar setiap tahun).

Kesimpulannya

Sangat sukar untuk memberikan jawapan yang menentukan mengenai laman web perkahwinan mana yang terbaik. Tidak ada dua pasangan yang sama. Di antara setiap pasangan, terdapat banyak keperluan dan keperluan untuk laman web perkahwinan mereka yang sempurna.

Pembina laman web perkahwinan terbaik bagi kebanyakan orang adalah Zola.

Yang dikatakan anda boleh menyempitkannya dengan sebaik mungkin mengikut keperluan khusus anda. Sekiranya anda mempunyai banyak logistik yang rumit dan bahagian yang bergerak seperti beberapa bahasa lisan antara kedua keluarga, laman web Glo mungkin merupakan pilihan terbaik anda.

Sebilangan pasangan mungkin mempunyai idea yang tepat tentang apa yang mereka mahukan dan mendapati laman web hosting yang sesuai untuk perkahwinan. Dalam kes ini, Wix atau Weebly akan menjadi pilihan terbaik anda kerana anda boleh merancang laman web anda dengan cara yang anda mahukan. Ini untuk pasangan yang ingin membina sesuatu dari awal dan bukannya mendapat inspirasi dari templat yang telah dirancang sebelumnya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector