Рецензије облака ХостГатор ВордПресс у мају 2020. – сјајан производ?

Рецензије облака ХостГатор ВордПресс у мају 2020. – сјајан производ?

Рецензије облака ХостГатор ВордПресс у мају 2020. – сјајан производ?

Шта је ХостГатор ВордПресс Цлоуд хостинг?

ХостГатор је Субваи хостинг – пристојан, јефтин и свуда.


Облак ХостГатор ВордПресс је другачији.

Ово је њихова верзија онога што раде друге ВордПресс хостинг компаније – компаније попут ВП Енгине, СитеГроунд и А2 Хостинг.

Колико је добар ВордПресс Цлоуд Хостинг?

Рецимо само да је много бољи од њиховог стандардног хостинга – за боље.

Рецензије облака ХостГатор ВордПресс-а 3.7 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (3 гласова) Прос

 1. 2.5к брже хостинг
 2. Безбедносне функције
 3. Брзина

Цонс

 1. Питање времена чекања за подршку
 2. Проблем са временом
 3. Резервне таксе и цене

СуммариВордПресс Цлоуд је нова услуга хостинга за Хостгатор.цом. ВордПресс Цлоуд хостинг на Хостгатору нуди преко два и по пута брзине, напредније сигурносне функције и додатни бонус бесплатних миграција. Хостгатор нуди купцима укупно три плана за ВордПресс Цлоуд хостинг: Стартер план, Стандардни план и Пословни план. Прво, Стартер план почиње од 5,95 УСД месечно и укључује хостинг једног веб сајта, 25к посета месечно, резервних копија 1 ГБ и складиштења преко 50 ГБ. Даље, стандардни план почиње са 7,95 УСД месечно и укључује хостинг 2 веб странице, 200к посета месечно, резервне копије 2ГБ и складиштење преко 150 ГБ. И на крају, пословни план почиње од 9,95 УСД месечно и укључује хостинг 3 веб странице, 300к посета месечно, 3ГБ резервних копија и неограничену количину складиштења. Међутим, сва три плана имају пет важних карактеристика. Сви планови укључују глобални ЦДН и аутоматско уклањање злонамјерног софтвера, може угостити неограничену количину корисничких адреса е-поште, понудити до 100 УСД кредита за Гоогле Авардс и делити ССЛ сертификате. Подршка3.5Спеед4Феатурес3.5Валуе4Транспаренци3.5

Наш званични преглед облака хостинга ВордПресс за хостГатор

Гостовање ВордПресс Цлоуд-а на ХостГатор-у је преко два пута брже од услуга хостинга ВордПресс Цлоуд-а на осталим веб хостинг платформама.

Тачно сте прочитали – 2к брже!

Долази са контролном плочом која је чиста и једноставна за употребу, као и додатним бонусима бесплатних миграција и сву помоћ која ће купцима требати кроз стручан тим стручњака за техничку подршку. Такође долази са много више функција, плус велике уштеде и још већу вредност.

Прочитајте даље за више детаља о првих пет најбољих карактеристика (и пет недостатака) ВордПресс Цлоуд хостинга на ХостГатору.

Најбоље карактеристике ХостГатор ВордПресс Цлоуд Хостинг-а (професионалци)

ВордПресс Цлоуд хостинг само је један од многих различитих и одличних веб хостинг услуга, планова и функција које ХостГатор као платформа за веб хостинг може да понуди.

Једна од најпознатијих и најнаграђиванијих веб хостинг платформи у свету, ХостГатор.цом може помоћи купцима да започну с развојем и управљањем сопственим веб локацијама (и он-лине бизнисом) захваљујући техничкој подршци ХостГатор.цом 24/7/365, бесплатни алати за израду веб локација укључујући преко 4500 јединствених предлога веб локација, бесплатни софтвер за куповину веб локација и предузећа за е-трговину, 45-дневно гарантно враћање новца и „идеална“ оцена и репутација за хостинг ВордПресс-а.

На сваком плану постоје велики пакети велике и велике вредности који нуде ХостГатор.цом који укључују огроман низ алата и гаранција са сваком купљеном услугом плана хостинга. Они укључују алате за изградњу веб локација, инсталационе скрипте и гаранције поврата новца. Остале карактеристике укључују: неизмерен простор на диску и ширину појаса који се не ограничава на количину и / или величину датотека директно везаних за вашу веб локацију, као и без ограничења у преносу података; бесплатни алати за прављење веб локација који укључују хиљаде образаца веб локација и најновије алате за прављење и повлачење; једноставна контролна табла или цПанел за коју се тврди да је најпопуларнија на свету; способност креирања онолико адреса е-поште и просљеђивања е-поште колико је потребно захваљујући неограниченој функцији адресе е-поште која је укључена у готово све планове хостинга који се нуде на веб мјесту; техничка подршка која је доступна 24/7/365 ради пружања помоћи путем више различитих канала као што су е-пошта, чет уживо и телефон; и 45-дневна гаранција поврата новца у случају задовољства купаца у току првих 45 дана након почетне куповине плана. Захваљујући многим пословним партнерствима, сваки план на ХостГатор.цом, укључујући сва три плана за услугу хостинга за ВордПресс Цлоуд, укључује ове додатне погодности: бесплатан унос за ваше предузеће на Иеллов Пагес, понуда у износу од 100 УСД за Гоогле Адвордс, 50 ​​УСД бонуса за Бинг и Иахоо претраживаче, и, наравно, бесплатан приступ свим разним и најновијим алатима за блогање за ВордПресс.цом.

1) Суперцхаргед Спеед

ВордПресс Цлоуд Хостинг на ХостГатору долази са преко два и по пута брзине учитавања у поређењу са услугама ВордПресс Цлоуд хостинга на веб локацијама њихових конкурената.

То се углавном захваљује супер набијеној облачној архитектури, серверима ниске густине, ЦДН и вишеструким слојевима кеширања. Корисници ХостГатор-а ће такође моћи ефикасније да управљају садржајем на својим веб локацијама, омогућавајући захтевима да се динамички садржај обрађује великом брзином. ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом учиниће управљање и организовање веб локација, преношење и дељење садржаја на тим веб локацијама много бржим и лакшим него раније. ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом спречиће споро заостајање и пренос успоравања пословања корисника.

2) Погодна једноставност

ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатору корисницима омогућава лакши приступ важним и појединачним датотекама, обнављање базе података и више налога е-поште путем једног портала.

То чини управљање веб сајтом (и предузећем) много једноставнијим, практичнијим и ефикаснијим. ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом такође долази са контролном плочом која је чиста и лака за употребу. Контролна табла је ВордПресс Цлоуд интерфејс који је фокусиран на унапређење и побољшање употребљивости, што значи да минимизира сложеност традиционалног веб хостинга. Такође нуди додатну предност аутоматске израде сигурносних копија са једноставним обнављањем једним кликом, што га чини конфигурираним за потпуне сигурносне копије или снимке. Управљачка плоча је такође одговорна за лакши приступ више налога е-поште за кориснике.

3) Напредна сигурност

ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом долази с напредним безбедносним функцијама за бољу заштиту веб локација и облака корисника (и свих важних информација које су тамо сачуване, попут пословних докумената који садрже осетљиве податке клијента) од хаковања, вируса и злонамерног софтвера и других претњи кибернетичке сигурности. Ове напредне сигурносне функције омогућавају корисницима да боље и лакше прате и додељују додатне ресурсе. Корисници ће такође имати потпуну и потпуну контролу над њиховим коришћењем и без изненађења.

4) Беспрекорна скалабилност

ХостГатор.цом платформа за хостинг хостинга ВордПресс Цлоуд обећава да ће пружити максималну вредност и много оптималних функција у поређењу с другим плановима за ВордПресс Цлоуд хостинг на другим веб локацијама провајдера веб хостинга. Једна од ових оптималних карактеристика која је укључена у планове ХостГатор.цом ВордПресс Цлоуд Хостинг су бесплатне миграције. Бесплатна услуга миграције са ВордПресс Цлоуд хостингом на ХостГатор.цом преноси постојећу ВордПресс Цлоуд локацију корисника на ХостГатор.цом за веб хостинг. Тим стручњака за техничку подршку и корисничку подршку компаније ХостГатор.цом, који ће бити детаљније поменути у наставку, може помоћи купцима кроз процес преноса како би били сигурни да све иде глатко.

5) Врхунска подршка

Да све надокнадимо, ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом пружа одличан тим стручњака који могу помоћи купцима у свему у чему им може бити потребна помоћ. Тим за техничку подршку и корисничку подршку компаније ХостГатор.цом пружа одговорима у стварном времену и увек су доступни телефоном, 24/7 и 365 дана у години. Ове консултантске услуге обухваћене су неким од ВордПресс Цлоуд хостинг планова како би се осигурало да купци имају све што им је потребно да започну с правом ногом и у правом смеру. Такође, купци ће открити веома вредне савете и алате помоћу управљане ВордПресс Цлоуд хостинг платформе ХостГатор.цом. Они укључују лакши приступ популарним ВордПресс предлошцима на МОЈО тржишту.

Иако су ово првих пет најбољих карактеристика ВордПресс Цлоуд хостинга на ХостГатор.цом, оне нису једине невероватне функције које ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом може да понуди. Остале велике предности и карактеристике су укључене у велике пакете за сваки план који нуди ХостГатор.цом. Постоји мноштво алата и гаранција за сваку купљену услугу плана хостинга. То укључује алате за изградњу веб локација, инсталационе скрипте и гаранције поврата новца, као и неизмерен дисковни простор и пропусни опсег који се без ограничења постављају на количину и или величину датотека директно везаних за вашу веб локацију, као и без ограничења података трансфер; бесплатни алати за прављење веб локација који укључују хиљаде образаца веб локација и најновије алате за прављење и повлачење; једноставна контролна табла или цПанел за коју се тврди да је најпопуларнија на свету; способност креирања онолико адреса е-поште и просљеђивања е-поште колико је потребно захваљујући неограниченој функцији адресе е-поште која је укључена у готово све планове хостинга који се нуде на веб мјесту; техничка подршка која је доступна 24/7/365 ради пружања помоћи путем више различитих канала као што су е-пошта, чет уживо и телефон; и 45-дневна гаранција поврата новца у случају задовољства купаца у току првих 45 дана након почетне куповине плана. Захваљујући многим пословним партнерствима, сваки план на ХостГатор.цом, укључујући сва три плана за услугу хостинга за ВордПресс Цлоуд, укључује ове додатне погодности: бесплатан унос за ваше предузеће на Иеллов Пагес, понуда у износу од 100 УСД за Гоогле Адвордс, 50 ​​УСД бонуса за Бинг и Иахоо претраживаче, и, наравно, бесплатан приступ свим разним и најновијим алатима за блогање за ВордПресс.цом.

Довнсидес оф ХостГатор ВордПресс Цлоуд Хостинг (контра)

1) Компликовани упити

Уобичајена жалба која је пронађена у рецензијама купаца у вези са квалитетом услуга подршке за ХостГатор.цом за хостинг у ВордПресс Цлоуд-у била је та да тренутни тим за подршку на ХостГатор.цом делује боље у стању да реши више основних упита, али не може или не жели да помогне око сложенијих техничких проблема..

2) Подршка чекања

Још једна уобичајена жалба која је пронађена у рецензијама купаца у вези са квалитетом услуга подршке ХостГатор.цом за хостинг у ВордПресс Цлоуд-у била је количина времена коју купци морају да чекају да се повежу са чланом тима за подршку. Иако имају корисничку и техничку подршку која је доступна на телефон 24/7/365, многи купци су се жалили да морају да сачекају негде између 10 и 20 минута само да би се повезали са неким.

3) Лоше време

Иако су многи купци у овим рецензијама похвалили дивне карактеристике и предности које је ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом могао понудити, једна уобичајена жалба која се нашла у вези ових карактеристика у овим рецензијама је била да је упркос техничкој лакоћи и надмоћи, лош продужетак био главни промашај. Прекид се односи на количину времена у коме ради један технолошки уређај попут рачунара, а лоше радно време значи да је платформом било теже управљати и радити после одређеног времена. Што се тиче услуга хостинга за ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом, то би значило да ће након коришћења платформе током одређеног времена, сервери постајати све теже и теже поступати. Вријеме продуживања је само 99,85%.

4) Резервне таксе

Такође су пронађене две уобичајене жалбе у већини прегледа купаца у вези са плаћањем планова и услуга за ХостГатор.цом-ове функције хостинга ВордПресс Цлоуд. Једна од њих била је и додатна накнада за функције аутоматизоване резервне копије. Ове бесплатне аутоматизоване сигурносне копије заправо су ручне сигурносне копије које су већ подразумевано укључене у цПанел, док стварне аутоматизоване сигурносне копије долазе са додатном годишњом накнадом од 15,95 УСД.

5) Трикови са ценама

Друга уобичајена жалба у прегледу купаца у вези са плаћањем били су трикови у одређивању цена, посебно код Стандардног плана. Цијене веб хостинга могу бити напорне јер имају тенденцију да нуде само најниже цијене за дуже термине. На пример, купци ће можда морати да користе добављача услуга веб хостинга само 3 године док не постану подобни за промотивне цене које се одражавају на њиховој веб локацији. Ако се почетно пријављују, ако купци желе прави месечни или годишњи план са ниским промотивним ценама и накнадама који се одражавају на веб локацији, онда цене и таксе могу скочити било где од 50% до 150% више. Пружаоци услуга веб хостинга могу такође преварити купце само нудећи ове ниске цене и накнаде за први почетни рок једног од њихових планова, нарочито планова најбоље вредности (у случају ХостГатор.цом, њиховог препорученог стандардног плана). Када истекне термин и дође време за обнову плана, цене се могу вратити на њихов „нормални“ или истински износ који, опет, може да удвостручи или утростручи промотивну цену која се одражава на веб локацији..

Суштина:

Дно црта је да, иако није савршена, и постоје неке мане или проблеми које је потребно размотрити и освијестити уколико сте неко ко покушава пронаћи најбољег пружатеља услуга веб хостинга за вас и ваше потребе за веб хостингом, ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом и даље је велика вредност веб хостинг услуга која нуди много сјајних функција. Иако ХостГатор.цом има не баш звјездану репутацију у служби за кориснике, проблем са лошим продуженим временом и шкакљивим накнадама, ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом и даље осваја бодове за велику брзину, напредну сигурност, једноставност и скалабилност. ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом је програм и платформа која је чиста, једноставна и лака за употребу, а сигурна је и од претњи кибернетичком сигурношћу која могу запљутити рачунарство у облаку и озбиљно нарушити интернет пословање, попут малвера, вируса и хакера. Све у свему, ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом тренутно обједињује две највеће ствари у интернет бизнису: популарно веб место за блогирање медија ВордПресс и изузетно практичан и вредан Цлоуд, чинећи веб хостинг и управљање послом на мрежи много лакшим, ефикаснијим и угоднијим..

Али опет, ако сте неко ко покушава да пронађе најбољег даватеља услуга веб хостинга за вас и ваше потребе интернета, онда је добро да истражите и упоредите различите добављаче услуга веб хостинга да бисте видели који најбољи одговара вашим потребама и који је најбоље одговара за вас и ваше интернет пословање.

Па како се ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом поставља у односу на ВордПресс Цлоуд планове и услуге хостинга на конкурентским платформама ХостГатор.цом-а?

У погледу уштеде и вредности, ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом-у надмашио је два конкурента: ВП Енгине и Медиа Темпле. Стандардни план ХостГатор.цом превазилази личне планове на обе платформе, а ВП Енгине нуди планове за преко 29 УСД месечно са само 10 ГБ простора за складиштење података, а Медиа Темпле нуди планове за више од 20 УСД месечно са само 20 ГБ простора за складиштење података, а ниједан планира да угостите адресе е-поште. Ова два плана блиједа у поређењу са стандардним планом ХостГатор.цом-а од 7,95 УСД месечно са 150 ГБ простора за складиштење података, као и неограниченом количином корисничких адреса е-поште за смештај..

Према недавној листи која даје детаље о најбољим пружатељима услуга веб хостинга за нову годину, ХостГатор.цом је високо на листи часних спомена. Најбоља три побједника најбољих пружатеља услуга веб хостинга за 2017. годину били су по реду СитеГроунд, ИПаге и БлуеХост. За часне спомене, ХостГатор.цом долази одмах после ЕХост-а и непосредно пре ИнМотион хостинга. ХостГатор.цом је такође победио А2 хостинг, ЈустХост, ХостПапа и Веб Хостинг Хуб. На основу рејтинга „врло добрих“ уредника и „добрих“ просечних оцена корисника, ХостГатор.цом има солидно и веродостојно стање у великој мери захваљујући својој репутацији једног од најпознатијих и најпопуларнијих провајдера веб хостинга у свету, здраве помоћи о наградама и позитивним критикама, једноставне, али робусне услуге веб хостинга и планова који увек задовољавају, и друге функције у којима сви могу уживати, као што су једноставни и неограничени заједнички планови и разни ВП-ови, препродавачи и наменски веб хостинг планови и пакети..

Све у свему, ХостГатор.цом је одличан провајдер веб хостинг услуга ако веома размишљате о коришћењу или вам је потребан добављач услуга веб хостинга за ваш вебсајт који се заснива на ВордПресс Цлоуд-у и Интернет пословање. Ово је у великој мери захваљујући њиховом „идеалном“ стајању са ВордПрессом и њиховом пословном партнерству са самом популарном платформом за медијско блогирање. Њихови планови и услуге који се односе на ВордПресс Цлоуд хостинг такође имају много сјајних функција, упркос недостацима који су детаљно наведени у овом прегледу. Укратко, ове драгоцене карактеристике и предности укључују алате за израду веб локација, инсталационе скрипте и гаранције за поврат новца. Остале карактеристике укључују: неизмерен простор на диску и ширину појаса који се не ограничава на количину и / или величину датотека директно везаних за вашу веб локацију, као и без ограничења у преносу података; бесплатни алати за прављење веб локација који укључују хиљаде образаца веб локација и најновије алате за прављење и повлачење; једноставна контролна табла или цПанел за коју се тврди да је најпопуларнија на свету; способност креирања онолико адреса е-поште и просљеђивања е-поште колико је потребно захваљујући неограниченој функцији адресе е-поште која је укључена у готово све планове хостинга који се нуде на веб мјесту; техничка подршка која је доступна 24/7/365 ради пружања помоћи путем више различитих канала као што су е-пошта, чет уживо и телефон; и 45-дневна гаранција поврата новца у случају задовољства купаца у току првих 45 дана након почетне куповине плана. Захваљујући многим пословним партнерствима, сваки план на ХостГатор.цом, укључујући сва три плана за услугу ВордПресс Цлоуд хостинга, укључује ове додатне погодности: бесплатан унос за ваше пословање на Иеллов Пагес, 100 УСД понуда за Гоогле Адвордс, 50 ​​УСД бонуса за Бинг и Иахоо претраживаче, и, наравно, бесплатан приступ свим разним и најновијим алатима за блогање за ВордПресс.цом. Ако такође желите напредне сигурносне функције и већу скалабилност, ВордПресс Цлоуд хостинг на ХостГатор.цом може бити само савршен план и провајдер веб хостинг услуга за вас и веб локацију вашег веб предузећа..

Преглед дневника ажурирања

 • 5/7/18 – Лагано ажурирали део садржаја због граматичких грешака. Побољшана читљивост бројењем предности и недостатака. Укључене корисне везе за преглед на хосту. Измењена насловна ознака која укључује емојије (забавно!)

Цлоуд Цлоуд планови за ХостГатор ВордПресс & Цене

цијене облака хостгатор

Кликните на слику за више детаља.

Гледајући горе наведене планове, можемо одмах видети да су цене прилично приступачне. Мислим, управо сам претплаћен на ХостГатор план од пре неколико година где плаћам 12 долара месечно – био сам сувише лен да се пребацим!

Дневник ажурирања

12.12.18. – Додан одељак планова цена са коментаром. Ажурирана укупна оцена да боље одражава тренутно стање производа. Још ажурирања ускоро стиже!

Погледајте званични сајт

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector