LiquidWeb Ocene maj 2020 – Najboljši spletni strežnik?

LiquidWeb Ocene maj 2020 – Najboljši spletni strežnik?

LiquidWeb Ocene maj 2020 – Najboljši spletni strežnik?

Contents

Kaj je tekoče spletno gostovanje?

Sedež skupine Liquid Web ima v središču Lansing, MI Najbolj koristni ljudje pri gostovanju&# x2122;. In s 30.000+ strankami in eno od najvišjih stopenj zvestobe v panogi, je to morda prav to. Ugled so jim deloma uspeli zagotoviti tako, da so se v celoti odstranili iz dirke podeljenih gostiteljskih podgan.


tekoči pregledi spletnega gostitelja

tekoči pregledi spletnega gostitelja No, videti so v veliko pomoč, kajne?

Še enkrat bolj glasno za ljudi v zadnjem delu: Tekoči splet ne ponuja nobenega skupnega gostovanja.

To je edinstvena izbira v panogi, kjer je skupno gostovanje nad največjim izdelovalcem denarja za večino glavnih igralcev. In ta odločitev je dobra predstavitev gostovalnih storitev tekočega spleta kot celote: sredstva namenijo ustvarjanju in zagotavljanju storitev na visoki ravni za stranke z visokimi potrebami.

Poglej več funkcij LiquidWeb Reviews 4.4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (18 glasovi) Pros

 1. Zelo zmogljiv in prilagodljiv
 2. Odlični VPS in namenski gostovalni načrti
 3. Odlična storitev za stranke
 4. 100-odstotno jamstvo za čas

Slabosti

 1. Brez skupnega gostovanja
 2. Stroški e-pošte Dodatno
 3. Draga za začetnike

Podpora4.5Speed4.5Features5Value4Transparentnost4

Tekoči spletni gostovanje pregled

Potrebno je idealno ujemanje tekočega spleta. Ker ne iščejo samo hitrega iskanja; njihove upravljane storitve, izdelane po meri, naj bi trajale.

Ne želijo biti samo vaš spletni strežnik, ampak tudi vaš oddaljeni sistemski administrator. Njihovi guruji za podporo strankam bodo z vami ostali pozno v noč.

Pripravljeni so vse to postaviti na vrsto, da dokažejo, da jim je mar, vključno s 100-odstotno jamstvo za produktivnost.

In če ste ljubosumni tip, boste z veseljem vedeli, da sta kruh in maslo tekočega spleta namenjeni strežnikom.

Oprostite nam za sirasto razširjeno razmerje-metaforo, vendar je primerno. Ker se pred Liquid Web-om zavežete, morate vedeti, da obstaja ulov. In za mnoge je ta prepir.

Tekoči splet je na splošno cene so bistveno višje od povprečnih. Ampak oni so vredni tega! To je, če so vaši projekti dovolj visoki in ambiciozni, da zahtevajo njihove storitve.

• LiquidWeb je dobra izbira za vas, če …

 • Potrebujete gostitelja, ki lahko obravnava izjemno ambiciozne spletne projekte z visoko stopnjo prilagajanja in podpore.
 • Prepričajte se o spletnem gostovanju, da se boste znašli v težavah, če bi poskušali narediti sam. Tekoča spletna ekipa vam bo nudila hrbet, ko boste oblikovali svojo vizijo.
 • Želite upravljane načrte in namenski strežnik, ne da bi bili omejeni na WordPress.
 • Ali samostojni vodja upravljate z več strankami in iščete zanesljiv in neoviran način za optimizacijo strani gostovanja vašega delovnega procesa.

• Tekoči splet ni za vas, če …

 • Želite ustanoviti majhno osebno spletno mesto ali iščete skupni načrt gostovanja. Tekoči splet prebija na drugačni ravni.

  Najboljša alternativa

  Za več osnovnih načrtov gostovanja v skupni rabi z visoko ocenjeno storitvijo za stranke, veliko uptime in super hitrostmi si oglejte SiteGround ali A2 gostovanje

 • Preprosto ne morem plačati toliko, četudi pomeni pridobiti toliko moči in toliko funkcij.

  Najboljša alternativa

  DreamHost ima VPS in upravlja načrte gostovanja WP, ki se začnejo pri manj kot 20 USD / mesec.

• prednosti tekočega spletnega gostovanja

Tekoči splet ima impresiven katalog upravljanega gostovanja, oblakov in namenskih strežniških paketov, ki jih lahko ponudite zgornjemu nivoju trga. Tukaj so vidiki, ki jih resnično zajamejo.

1. Bi radi? Zgradili ga bodo In upravljati.

Tekoči splet ima preveč paketov in storitev, da bi jih lahko v enem samem pregledu zajemali. Na voljo imate veliko možnosti znotraj visoko zmogljivega prostora, od Linuxa do Windows, VPS do gostovanja v oblaku, namenskih strežnikov za upravljane WordPress in WooCommerce.

Toda dovolj je reči, da ima tekoči splet možgane, pamet in prilagodljivost za izgradnjo in učinkovito upravljanje tudi najbolj zapletene gostovane infrastrukture.

PCI standardi? Preprosto.

Skladnost s HIPAA? Brez problema.

Gostovanje preprodajalcev? Dobili so ti hrbet.

Tekoči splet lahko oblikuje in upravlja po meri rešitev po meri, od zagonov do zgodnje faze do korporacij podjetij. Njihove prilagojene rešitve za gostovanje vključujejo namenskega upravitelja računov, ki je lahko dostopen in sodeluje z vašo IT ekipo.

2. (Nekateri) najbolj koristni ljudje pri gostovanju

Tekoči splet daje prednost vašim izkušnjam kot stranki. To je očitno že v njihovi elegantni, moderni blagovni znamki in intuitivnem vmesniku za stranke.

In ko se oddaljujemo od svojega starega spletnega gostitelja, resnično zaznamo prehod.

Migracije so brezplačne in neboleče, zato boste starega gostitelja pozabili v trenutku.

A kjer tekoči splet resnično sije, je v njihovi tehnični podpori. Ker so njihovi izdelki cenovnejši in naprednejši, vedo, da imajo opravka z drugačnim kalibrom kupcev kot vaše gostovanje v izbranem kupčku (hej, ne sovražijo! Všeč nam je poceni gostovanje v skupni rabi kot naslednji moški!).

tekoče obljube storitve za stranke

tekoče obljube storitve za stranke Tekoči splet svojim strankam obljublja, da bodo na vsa vprašanja odgovorili v 59 minutah.

Podporna skupina za tekoče spletno mesto namesto da služi zgolj kot stična točka v stiski, si prizadeva, da deluje kot stand-in za sistemski administrator za plačo na mestu.

Ne odpravljajo samo težav, ampak delujejo kot svetovalci za projekte.

In ko gre za višje ravni gostovanja, je njihovo strokovno znanje neprimerljivo. Oblikujete novo arhitekturo uvajanja? Uravnotežite svoj prostor za shranjevanje? Imejte nekaj vprašanj o povezovanju v omrežje, SSL ali dodatnih zahtevah IP, ki jih želite odbiti od nekoga, ki pozna njihove stvari?

Pokličite upravitelja tekočega spletnega računa!

Z vašo poizvedbo bodo ravnali z navdušenjem, vas premišljeno slišali in ponudili najbolj varčne in hitro izvedene rešitve.

Za mnoga mala podjetja lahko tovrstno strokovno znanje podpira vašo rast in prihrani denar.

3. Odlična hitrost in 100-odstotno jamstvo za čas

Tekoči splet se ne pohvali samo z nekaterimi najhitrejšimi hitrostmi v panogi (v povprečju 400 ms), ampak tudi najbolj velikodušen SLA v industriji: 100-odstotno jamstvo za nadomestitev in vračilo v višini 10-krat več od stroškov izpada.

Kako natančno lahko uspejo na tako ambiciozni obljubi? Kot prvo, vsi osrednji podatkovni centri tekočega spleta so v zasebni lasti in delujejo od Lansinga do Phoenixa do Amsterdama. Vsak podatkovni center je opremljen z odvečnimi omrežji, centralnim zrakom, varnostjo na kraju samem in zaščiten pred izpadi električne energije. Delujejo tudi pod 30-minutno garancijo za zamenjavo strojne opreme.

tekoči spletni strežniki v nas in Evropi

tekoči spletni strežniki v nas in Evropi Hitrost strežnikov tekočega spleta v Lansingu, Phoenixu in Amsterdamu lahko preizkusite na njihovem spletnem mestu.

100-odstotnega podaljšanja ni mogoče zagotoviti. Toda Tekoči splet je zelo blizu in vas želi nadoknaditi za redke izjeme. In če je čas delovanja vašega spletnega mesta tako dragocen, da vas lahko stane več dolarjev, celo nekaj minut odmora lahko visoke cene tekočega spleta več kot samo nadomestijo s to funkcijo.

4. Premišljene lastnosti vse okoli

Tekoči načrti za gostovanje na spletu so zagozdeni z zapletenimi funkcijami. Toda poleg ponudbe dobrot, resnično ustvarjajo izkušnjo, ki je popolnoma v skladu s tem, kar želijo in potrebujejo njihove ciljne demografske skupine.

Vzemimo za primer samostojne strokovnjake, ki upravljajo z več spletnimi stranmi strank. Da bi videli, kaj mora Liquid Web ponuditi tej skupini gostiteljskih strank, smo preizkusili WordPress gostovanje s poslovnim nadzorom za 149 USD / mesec. Zagotovo bo zagotovo zajetna cena, toda to je tisto, kar imamo poleg gostovanja, optimiziranega za WordPress:

Specifikacije

 • Prostor za gostovanje do 25 mest
 • 150 GB SSD
 • Neomejen promet in ogledi strani
 • 5TB pasovna širina

Dobrote

 • Neomejen dostop do baze in strežnika
 • Samodejni SSL za vsako spletno mesto
 • Orodja za razvijalce, kot so SSH, Git in WP-CLI
 • Priložen je vtičnik iThemes Sync

Ta načrt je bil obkrožen z vsem, kar bi lahko potreboval samostojni ponudnik, ki gosti več strank. Od nebolečih migracij do zelo sodobnega vmesnika smo zajeli že nekaj ključnih bolečinskih točk ciljne demografske skupine tega načrta.

NačrtOsebnoBrezalnostProfesionalno poslovanje
Št. mest141025
SSD Storage20 GB40 GB100 GB150 GB
Cena29 USD / mesec69 USD na mesec99 USD na mesec149 USD na mesec

Toda tam, kjer so nas res prodali, je bilo v majhnih podrobnostih, vgrajenih v armaturno ploščo: možnost, da spletna mesta s šablonami ustvarite z enim klikom, označite spletna mesta za notranjo organizacijo, enostavno ustvarite poglede, zaščitene z geslom, naložite dnevnike o dostopu in napake ter naredite vizualne primerjave vaših rezervnih spletnih mest.

premišljena uporabniška izkušnja gostovanje spletnega wordpress gostovanja

premišljena uporabniška izkušnja gostovanje spletnega wordpress gostovanja Premišljene podrobnosti, kot so te, kažejo, kako dobro Tekoči splet razume delovne tokove in bolečinske točke razvijalcev.

Nadzorne plošče za stranke so redko tako uporabne. V primeru številnih gostiteljev boste morda lažje preprosto dodati zaznamek za skrbniško stran WordPress za vsak URL, ki ga upravljate, namesto da bi se sploh trudili z nadzorno ploščo gostovanja, razen če se vaša naloga nanaša na gostovanje.

Nadzorna plošča tekočega spleta omogoča preprost dostop do vseh vaših spletnih mest na prijetno intuitiven način.

tekoče spletno upravljanje wordpress gostovanja

tekoče spletno upravljanje wordpress gostovanja Urejena in urejena nadzorna plošča, na kateri lahko preprosto dostopate do vseh svojih spletnih mest in upravljate z njimi? Zakaj je to tako redko!

• Slabosti tekočega spletnega gostovanja

Noben spletni gostitelj ni primeren za vse. To morda velja bolj za tekoči splet kot kateri koli drugi gostitelj, ki smo ga pregledali.

Ne razumite nas narobe!

Menimo, da so odlična izbira za stranke, ki potrebujejo visokozmogljive storitve. Vendar pa velika večina ljudi, ki iščejo spletno gostovanje, preprosto ne drži.

1. Brez skupnega gostovanja

V primeru, da ste ga zamudili, Liquid Web ne ponuja nobenih načrtov skupnega gostovanja. Če to iščete, poiščite drugje. Žal (ni jim žal).

2. Vnaprejšnji stroški v primerjavi z dolgoročnimi dobički

To smo že omenili v tem pregledu, vendar je tekoči splet drag.

V skoraj vsaki storitvi, ki jo ponujajo, njihovi načrti padajo na “cenovno bolj kot povprečno” stran spektra.

V zameno za velike vnaprejšnje stroške pa Liquid Web ponuja neverjetno 100-odstotno jamstvo za uptime, ki utripa z velikimi hitrostmi strani, nenehno podporo na visoki ravni in funkcijami, za katere morate drugje doplačati.

Z matematiko boste morali sami preveriti, ali se bo to izplačalo vašim specifičnim potrebam.

3. Stroški e-pošte se lahko hitro dodajo

Gostovanje e-poštnih računov stane dodatno s tekočim spletom: od 1 dolarja na mapo »Prejeto« na mesec. To je ugodna cena in njihove rešitve gostovanja po e-pošti so robustne, vendar vsaka stranka ne potrebuje vrhunskih storitev gostovanja e-pošte na poslovni ravni.

Bodite še posebej previdni, če se selite z gostitelja, ki ponuja neomejene mape s prejetimi sporočili. Stroški se lahko hitro seštevajo. Če imate dolg seznam e-poštnih naslovov, povezanih z vašo domeno, boste morda želeli dvakrat premisliti (ali vsaj konmarirati seznam), preden preklopite na tekoči splet.

tekoči spletni načrti za gostovanje e-pošte

tekoči spletni načrti gostovanja e-pošte Tekočega spleta ima precej prepričljivo sklepanje zakaj ne ponujajo gostovanja po e-pošti kot paketno pogodbo z vašim strežnikom.

Poleg tega plačani nabiralniki niso bili vedno pravilnik. Struktura cen na poštni nabiralnik je bila uvedena leta 2017, kar je presenetilo in zaničevalo več obstoječih strank.

To nas pripelje do našega zadnjega tekočega spletnega …

4. Organizacijski kaos včasih dobi grdo glavo

V zadnjih letih je Liquid Web pridobil WiredTree in Rackspace Cloud ter svoje kupce spravil pod svoje okrilje.

Medtem ko veliko kupcev sploh ni opazilo nobenega prehoda, je prehod zaradi nekaterih podedovanih kupcev zažgal in povzročil začasno zmanjšanje storitve.

Počasnejši odzivni časi podpore, težave z obračunavanjem in izpadi izpadov so v določeni meri razumljivi v času prehoda. Še posebej, ko gre za storitve gostovanja na visoki ravni.

Upoštevajte samo to, da kot predana in tekoča spletna ekipa, tako predana in dobro poznana, nimajo čistega napredka, ko gre za notranjo organizacijo in ohranjanje strank v zanki o velikih spremembah.

• Pregled tekočega spletnega upravljanega načrta za začetnike WooCommerce

Mogoče deloma tudi zato, ker so njihove storitve na dragi strani spektra vsestransko začele ponujati po ugodnih cenah in upravljati načrte WooCommerce po konkurenčnih cenah.

 

Načrt za začetnike se začne pri 39 USD na mesec, zaradi česar je le nekoliko dražji od primerljivega načrta Shopify. Paket WooCommerce začetnik tekočega spleta in Shopify’s razlikujeta tako široka paleta vključenih funkcij kot tudi stroge omejitve:

Na zgornji strani …

Paket za začetnike WooCommerce tekočega spleta ponuja bolj trden seznam funkcij kot kateri koli drug načrt na trgu. Te funkcije vključujejo:

 • Brez transakcijskih stroškov
 • Neomejeni računi osebja / skrbnika
 • Prefinjeno poročanje in izdajanje računov
 • Izhod iz ponudbe in cene dostave v živo
 • Paketi izdelkov, prodajne prodaje in navzkrižne prodaje
 • Seznami želja
 • Zapuščeno upravljanje vozičkov prek Jilta
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Beaver Builder prihaja standardno
 • Vsi vtičniki IconicWP so na voljo brezplačno za namestitev
 • Na tisoče lepih brezplačnih tem iz iTheme

Na spodnji strani …

Tekoči spletni začetni paket WooCommerce vas omejuje na VEDNO zgornja meja pri 15 izdelkih z neomejenimi transakcijami ALI neomejeno izdelkov s pokrovčkom pri 150 naročilih na mesec.

To je veliko ljubiti, a tudi veliko razmišljati. Ne glede na to, gre za edinstveno ponudbo. Zakaj bi se Liquid Web odločil za tako radodarno s funkcijami na eni strani in tako zoprn s pokrovčki izdelkov na drugi?

Naša teorija: zdi se, da je ta paket po konkurenčnih cenah ponudba tekočega spleta, da bi pritegnil drugačno okolje kupcev. Namreč tiste, ki se drugače lahko prestrašijo zaradi visokih cen.

Ponudba 39 $ / mesečnega načrta bi lahko tekočemu spletu zagotovila priložnost za osvojitev proračunsko ozaveščenih strank s svojimi odličnimi lastnostmi, čudovito podporo strankam in zanesljivo zanesljivostjo (kot je podrobno opisano v zgornjem pregledu), da se jih pripenja in na koncu tudi jih prodajte na večjem, dražjem načrtu.

Dobra strategija, kajne?

Seveda – morda je najbolje, če veste, da je to njihov načrt igre, preden se prijavite na paket za začetnike.

Po našem mnenju je načrt WooCommerce tekočega spleta preprosto takšen ni vzdržen za nobeno poslovanje z e-trgovino, ki načrtuje postopno obseg. Če vaša trgovina presega omejitve načrta za začetnike, boste morali biti pripravljeni na več kot podvojiti mesečno plačilo, da se premaknete na naslednjo stopnjo upravljanega gostovanja WooCommerce v tekočem spletu.

PlanBeginnerBasicDropshippingMarketplace
Cena39 USD na mesec99 USD na mesec125 USD na mesec149 USD na mesec
Naročila & IzdelkiNeomejeno izdelkov ALI neomejena naročilaNeomejenoNeomejenoNeomejeno
SSL Cert.prostprostprostprost
Jilt VključenoVključenoVključenoVključeno
Beaver BuilderVključenoVključenoVključenoVključeno
DodatkiPodpora za dobavitelje AliExpress in 20+Platforma za več prodajalcev, integracija Dokan, Stripe

Odlične kot so storitve tekočega spleta, to je strm nagib, ki ga ni vsak lastnik podjetja pripravljen tako hitro spremeniti. Medtem ko se lahko zdi impresiven paket funkcij, ki ga ponuja tekoči splet (tudi strankam v načrtu za začetnike) kot velika prednost pred najmanj dragim načrtom Shopifyja (kjer te dobrote stanejo več), je v resnici odvisno od tega, kako nameravate gojiti trgovino.

Nekatere stranke lahko za potrebe določenih funkcij raje izberejo in doplačajo, če se njihov katalog izdelkov in mesečne transakcije lahko brez omejitev širijo. Če je ta slog rasti bolj kot ste imeli v mislih, potem načrt za začetnike WooCommerce tekočega spleta verjetno ni za vas.

tekoče spletne woo trgovine gostovanje funkcije

tekoče spletne woo trgovine gostovanje funkcije To je precej obsežen seznam funkcij, vendar je ulov.

Kljub temu obstajata dva primera uporabe, ko bi lahko videli, da je ta načrt res sijoč. Načrt za začetnike programa WooCommerce tekočega spleta je kot nalašč za vas, če:

 • Vaše podjetje za e-trgovino ima prefinjeno tržno strategijo in omejen katalog izdelkov višjega cenovnega razreda. Če nikoli ne nameravate prodati več kot 15 izdelkov ali hranite mesečno zalogo več kot 150 artiklov in vaše spletno mesto privlači lahek, a stalen potek kvalificiranih strank, lahko v tem načrtu z veseljem gostite svoje podjetje v tem načrtu.
 • Pravkar načrtujete sprožen zagon spletnega mesta za e-trgovino z omejenim izborom izdelkov. Tako boste imeli čas, da brez dodatnih stroškov uporabljate vsa odlična orodja, ki jih ponuja tekoči splet, in tako dokončate tržno strategijo in potek dela. In ko ste pripravljeni na svoj veliki prvenec, ste v redu, da nadaljujete na enega od precej dražjih načrtov z visoko zmogljivostjo Liquid Web.

Stavimo, da vas storitve Liquid Web ne bodo razočarale, če se prijavite v njihov upravljani načrt WooCommerce za začetnike. Kot smo podrobno opisali zgoraj, je Liquid Web tako hiter in tako zanesljiv, njihova podporna ekipa pa je tako izjemno koristna, da velika večina njihovih strank meni, da so višje cene več kot upravičene..

Samo vedite, da ta načrt WooCommerce ni na voljo za rast z vami – ampak za vas!

• Spodnja črta

Tekoči splet si prizadeva biti najboljši ponudnik spletnega gostovanja na trgu – kar se odraža v njihovih visokih stroških. Vendar tega ne bi prebrali do konca tega pregleda, če bi vas prestrašili visoke cene, bi zdaj?

Tekoči splet prebiva v drugi ligi kot podjetja, ki svoj denar zaslužijo predvsem s skupnim gostovanjem. V visokozmogljivi tržni niši ponujajo paleto izdelkov, prilagojenih vašim najbolj ambicioznim projektom. Njihove storitve so prilagodljive, zanesljive in podprte z zelo dobro usposobljenim osebjem, ki vam bo vzelo čas in stres za upravljanje strežnika z vaše plošče..

Oglejte si več funkcij

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali LiquidWeb ponuja Linux ali Windows gostovanje?

Njihove storitve spletnega gostovanja vključujejo gostovanje v sistemu Windows in Linux.

Ali bo LiquidWeb poskušal povišati ceno, ko bom spet podaljšal pogodbo?

Ne, vaše cene bi morale ostati nespremenjene glede na obstoječo strukturo cen.

Ali dobim brezplačno ime domene, ki je vključeno v moj načrt spletnega gostovanja?

Da, vsak račun za spletno gostovanje dobi 1,3 ali 5 brezplačnih imen domen, odvisno od potreb vsake stranke.

Ali LiquidWeb ponuja zasebnost WHOIS domen?

Da, za doplačilo lahko kupci dodajo zasebnost WHOIS v svoj načrt spletnega gostovanja.

Ali ima LiquidWeb storitev virtualnega zasebnega strežnika (VPS)?

Vsekakor. Pravzaprav ponujajo deset različnih ravni storitev VPS s SSD (SSD) pomnilnikom, ki jih lahko prilagodite tako, da najbolje ustrezajo vašim individualnim potrebam.

Kje se nahaja ta spletna storitev gostovanja?

LiquidWeb se nahaja v Lansing, Michigan, ZDA.

Katere programske jezike podpira LiquidWeb?

LiquidWeb podpira Ruby, ASP, Ruby on Rails, ASP.NET, Perl in PHP.

Ali ima LiquidWeb kakšen partnerski program?

Da, imajo preprost program, ki plača enako za vsako ustvarjeno napotnico. Zneski plačila ostanejo enaki, ne glede na to, koliko referenc ustvarijo podružnice, zato je provizija za prvo napotitev enaka 10.000.

Ali lahko gostim WordPress v storitvi LiquidWeb?

Vsekakor. WordPress v celoti podpira to spletno gostovanje.

Ali ima LiquidWeb vključeno programsko opremo za gradnjo spletnih mest?

Ni vključene programske opreme za gradnjo spletnih strani, vendar omogočajo dostop do platform, kot sta WordPress in Joomla, da vam olajšajo izdelavo spletnega mesta, če želite.

Ali lahko PrestaShop uporabljam z gostovanjem LiquidWeb?

Da, na svoj strežnik lahko enostavno namestite programsko opremo za e-trgovino PrestaShop.

Kako enostavno je premikanje namestitev WordPress-a na LiquidWeb?

Migracija iz WordPressa na LiquidWeb je preprosta in vključuje njihove migracijske storitve. Uporabite lahko tudi orodje za upravljanje na njihovi nadzorni plošči, da to preprosto naredite sami.

Kaj pa slike težkih spletnih mest v LiquidWeb? Ali so v redu?

Dokler vaš prostor za shranjevanje in pasovna širina ustrezata, slike ne bodo predstavljale težav. Njihova vrhunska oprema z njo zlahka poskrbi.

Ali dobite uporabniško nadzorno ploščo s storitvijo LiquidWeb?

Da, dobite nadzorno ploščo cPanel ali WHM, odvisno od tega, ali gostite izdelke z Windows ali Linuxom. Zagotavljajo vse, kar potrebujete za upravljanje svojih spletnih strani.

Kakšno garancijo ponujajo?

LiquidWeb ima 100-odstotno garancijo. Če iz katerega koli razloga izgubite storitev, boste prihodnje dobropise prejeli samodejno.

Ali ima LiquidWeb storitve omrežja za distribucijo vsebine (CDN)?

Da, storitve CDN so vključene v vse njihove pogodbe o gostovanju.

Kako pogosto LiquidWeb izvaja varnostno kopiranje?

Vsako noč izvajajo varnostne kopije za strežnik zunaj mesta.

Koliko e-poštnih naslovov je dovoljeno z gostovanjem LiquidWeb?

Število e-poštnih sporočil in prostora za shranjevanje e-pošte je neomejeno pri nakupu načrta spletnega gostovanja.

Ali LiquidWeb ponuja študentski popust?

Da, na njihovem spletnem mestu najdete popust študentov, neprofitne organizacije pa lahko prejmejo tudi popust, če ga zahtevajo.

Kaj pa video streaming? Kako dobro deluje LiquidWeb za to?

Njihova skupna platforma deluje dobro za pretakanje video posnetkov, vendar je za kakovostno pretakanje videoposnetkov priporočljivo uporabiti namenska spletna mesta ali spletno mesto, ki deluje na VPS..

Ali LiquidWeb ponuja neomejen prostor za shranjevanje in pasovno širino?

Da, ponujajo oboje, vendar si pridržujejo pravico do preklica privilegijev, če ugotovijo zlorabo ali pretirano uporabo.

Imam štiri spletne strani. Katera od storitev storitve LiquidWeb bi delovala na gostovanju mojih spletnih mest?

Vsak od načrtov gostovanja LiquidWeb lahko naenkrat obravnava štiri spletna mesta.

Kakšna so standardna trajanja pogodb za gostovanje LiquidWeb?

Kupci lahko izbirajo med mesečnimi, letnimi ali večletnimi pogodbami za spletno gostovanje. Izbira daljšega termina je bolj stroškovno ugodno.

Kakšne so moje možnosti plačila, če izberem LiquidWeb?

Kot plačilo za storitve sprejemajo nakazila, Paypal in večino večjih kreditnih kartic.

Ali bo moje spletno mesto za e-trgovino dobro delovalo z uporabo LiquidWeb?

Da, njihovi načrti za spletno gostovanje zelo dobro delujejo z vsemi spletnimi mesti za e-trgovino, ki za varnost podpirajo funkcije, kot so nakupovalna vozička in zaščitni sloj vtičnic (SSL)..

Je LiquidWeb varen izdelek za spletno gostovanje?

Infrastruktura tega podjetja postavlja industrijski standard varnosti s stalnim nadzorom, osebjem na kraju samem in najnovejšimi tehnologijami požarnega zidu. Ko gre za varnost, so pred krivuljo.

Kje natančno se nahajajo podatkovni centri LiquidWeb?

LiquidWeb ima trenutno štiri podatkovne centre, enega je v Phoenixu Arizona, in še tri v zvezni državi Michigan.

Ali mi lahko LiquidWeb pomaga, da svoja obstoječa spletna mesta prenesem na njihove storitve? Nimam časa ali znanja za to.

Ja! Imajo ekipo za migracijo spletnega mesta, ki je edina naloga, da vam pomaga prenašati obstoječa spletna mesta na vašo novo spletno gostovanje. Zamenjava spletnega gostovanja še nikoli ni bila tako neboleča.

Kakšna podpora za stranke je na voljo, če imam kakršne koli težave?

LiquidWeb ima 24/7 podporo za stranke prek telefona ali klepeta na svojem spletnem mestu. Podporna skupina govori samo angleško.

Kaj pa, če nisem zadovoljen s storitvijo spletnega gostovanja?

Če niste zadovoljni z uspešnostjo LiquidWeb, imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse svoje razpoložljive izdelke in storitve.

Upajmo, da so na vsa vprašanja o tej storitvi spletnega gostovanja odgovorili zgoraj. Če ste nakupovali za domačo spletno gostovanje, ki ima vodilne panoge, Tekoča spletna stran je odlična izbira. Imajo načrt za vsakega kupca velikosti, od enega imena domene do 1.000. Podpora strankam, 24 -7 dnevno spremljanje in varnost ter možnost konfiguriranja sistema za vaše potrebe so tisto spletno gostovanje resnično edinstveno. Ponujajo tudi svojo storitev migracije spletnih mest, ki omogoča lažji prenos podatkov na nove strežnike LiquidWeb. Na trgu, ki je prenatrpan s spletnimi gostovalnimi podjetji, bodo severnoameriške stranke izjemno zadovoljne s cenami, fleksibilnostjo in enostavnostjo prehoda na Tekoča spletna stran. Več na LiquidWeb.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector