12 primerjanih najboljših ponudnikov gostov WordPress (maj 2020)

12 primerjanih najboljših ponudnikov gostov WordPress (maj 2020)

12 primerjanih najboljših ponudnikov gostov WordPress (maj 2020)

Kako veste, kaj je najbolje za vas v svetu gostovanja WordPress-a?


Se vam ne zdi premočno?

Kako se pravilno odločiti?

Po našem mnenju je najbolje, da gostiteljske družbe pogledate skozi objektiv, kaj jim uspeva.

najboljše WordPress gostovanje

Svet možnosti gostovanja WordPress je prepreden s podjetji, ki ponujajo vse, od izbire za skupno gostovanje na ravni vstopne do strežniških strežniških strežnikov WordPress na ravni podjetja. Za osebo ali organizacijo, ki samo poskuša določiti najboljše WordPress gostovanje za svoje potrebe, lahko to postopek izbiranja zmede..

V tem pregledu gostovanja si bomo ogledali, kdo ponuja najboljšo možnost v številnih različnih nišah za spletno gostovanje, ki so za stranke najbolj pomembne. Ko končamo, bomo tudi razložili nekatere terminologije, ki se pogosto uporabljajo v industriji, in kakšno povezavo ima s svojimi storitvami gostovanja.

Najboljše za vse: SiteGround

siteground

Cena načrta vpisa: 11,95 USD na mesec

Odzivni čas: 500 ms

Potek: 100%

Oglejte si načrte SiteGround

SiteGround strankam WordPress ponuja tri sklope nizkocenovnih gostovalnih načrtov. Njihova zagonska stopnja gosti eno samo spletno mesto, ponuja 10 Gb prostora za shranjevanje in sprejema 10.000 obiskov. Stopnje GrowBig in GoGeek ponujajo neomejeno število spletnih strani in še več prostora in obiskovalcev na mesec.

Še pomembneje je, da je SiteGround ponudnik spletnega gostovanja, ki zagotavlja hitrost, čas delovanja in funkcije. Gostovanje na osnovi PHP je vnaprej nameščeno, sistem pa vključuje tudi vtičnik za selitev mesta, ki pospeši postopek preselitve. Prodajajo tudi domene, zato je postopek združevanja URL-ja spletnega mesta z vašo določeno nastavitvijo gostovanja lahek. 24-urno podporo strankam lahko dobite tudi prek:

 • E-naslov
 • Telefon
 • Težavne vozovnice
 • Podpora za klepet

Slaba stran SiteGround ni namenjena izključno gostovanju spletnega mesta WordPress. Delajo z drugimi vrstami gostovanja spletnih strani in prav tako niso velik igralec v upravljanem spletnem gostovanju WordPress. Kljub temu pa SiteGround ponuja najboljšo kombinacijo hitrosti, cene in lastnosti za vse, razen uporabnikovega nabora.

Preberite celoten pregled SiteGround

Najboljše za digitalna podjetja: Kinsta

kinsta

Cena načrta vpisa: 30 USD na mesec

Odzivni čas: 235 ms

Potek: 99,8%

Oglejte si načrte Kinsta

Kinsta se zaračunava kot podjetje, ki so ga zgradili usposobljeni razvijalci v korist digitalnih marketinških agencij, grafičnih oblikovalcev, vitkih startupov, podjetnikov in lastnih oblikovalskih skupin. Podjetje si je prislužilo mesto v srcu mnogih v marketinških in oblikovalskih skupnostih, tako da je ponudilo poln niz gostovalnih storitev na način, ki jih omogoča dostop ljudem, ki nimajo doktoratov iz računalništva. Najpomembneje pa je, da je Kinsta del majhnega razreda ponudnikov, ki so osredotočeni izključno na to, da so WordPress specifična gostiteljska podjetja.

Na Kinsta boste našli:

 • Skupno gostovanje
 • Gostovanje v oblaku
 • Možnosti upravljanih računov

Podpora prve stopnje je na voljo in strokovnjaki za WordPress čakajo na pomoč. Kljub temu ne prodajajo domenskih imen, zato se boste morali spoprijeti z nekoliko zmedeno nalogo, da domeno povežete s spletnim mestom. Na svetle strani pa Kinsta zelo enostavno omogoča:

 • Nastavite prirejanje mest
 • Prenos enega mesta na račun stranke
 • Samodejno naredite dnevne varnostne kopije

Na voljo imajo tudi tehnično osebje, ki vam pomaga pri izvedbi selitve spletnega mesta, in ta storitev je na voljo brezplačno. Če iščete podjetje, ki je osredotočeno na to, da vam kot oblikovalcu pomaga ustvariti spletno mesto WordPress in ga predati nekomu drugemu, je težko premagati Kinsta.

Preberite celoten pregled Kinsta

Najboljše za podjetja z visoko rastjo: WP Engine

wpengine

Cena načrta vpisa: 35 USD na mesec

Odzivni čas: 650 ms

Potek: 100%

Oglejte si načrte motorjev WP

WP Engine se je začel kot najzgodnejši od največjih gostujočih podjetij WordPress, in ne preseneča, da je v očeh zgodnjih inženirjev, ki so ga sprejeli, ohranil dober ugled. Podjetje se je kot ciljni cilj oddaljilo od uporabnika vhodne ravni, kar dokazujejo v razmeroma visoki ponudbi cenovnih cen za vstop. Naraščajo precej hitro, naslednja stopnja znaša 115 USD na mesec, zgornja stopnja pa stane 290 USD na mesec in je narejena za tiste z visokimi prometnimi potrebami.

Ti predstavljajo res ugodne ponudbe, če želite hitro doseči do sto tisoč obiskovalcev na mesec. Vsi paketi z WP Engine vključujejo večstransko gostovanje, podjetje pa ima na voljo globalne podatkovne centre. Za vse, ki se začnejo, pa je cena lahko nekoliko strma.

Podpora strankam pri WP Engine ni odlična, zlasti na najnižji stopnji. Podjetje ponuja le 24/7 telefonsko podporo za dve višji stopnji. So ameriško podjetje, ki je že dolgo v tržnem prostoru WordPress, na katerem gostujejo, in to lahko veliko pomeni strankam, ki cenijo izkušnje. 60-dnevna garancija za vračilo denarja WP Engine je prav tako prijeten za tiste, ki želijo začeti projekte, ne da bi prevzeli veliko tveganj.

Preberite celoten pregled WP Engine

Najboljše za oblikovalce: Vztrajnik

vztrajnik

Cena načrta vpisa: 23 USD na mesec

Odzivni čas: 700 ms

Potek: 99%

Oglejte si načrte vztrajnikov

Flywheel je med novejšim razredom WordPress gostovalnih podjetij, ki dajejo poudarek na dostopnost in prijaznost. V tem primeru so osredotočeni na zagotavljanje platforme za oblikovalce in marketinške agencije. Upravljanje gostovanja podjetja je v celoti njihov problem in želijo, da bi lahko vložili vso svojo energijo za oblikovanje odličnih spletnih mest.

Cene so nekoliko boljše od podobnih udeležencev v istem razredu. Različna struktura cen sledi vzorcu, ki je podoben večjim podjetjem za spletno gostovanje, kot je WP Engine, in Flywheel ponuja tudi:

 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Obzorniška mesta
 • Dostop do številnih tem
 • Podpora tehnikom, ki poznajo PHP 7 in WordPress
 • Številni učni viri za njihove stranke

Odzivni časi ponavadi tečejo nekoliko počasneje kot nekateri veliki predvajalniki, vendar je 700 ms še vedno boljši od priporočenega najmanj 1.000 ms. Velik plus pa je, da je podjetje izključno zavezano zagotavljanju upravljanih načrtov gostovanja WordPress. To je to. Ničesar drugega ne ponujajo.

Tako kot drugi tekmeci, ki ciljajo na agencije in uporabljajo spletna mesta za prirejanje, je prenos gostovalnega računa na stranko prepir. Če sebe vidite kot večino oblikovalca, tržnika ali kot del agencije, je to platforma za gostovanje, ki jo boste želeli najprej iskati pri iskanju. Toliko blizu je rešitve za gostovanje z enim klikom WordPress, kot jo boste našli.

Preberite celoten pregled vztrajnika

Najboljše za WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Cena načrta vpisa: 29 USD na mesec za WordPress in 39 USD na mesec za WooCommerce

Odzivni čas: 152 ms

Potek: 100%

Oglejte si načrte WordPress LiquidWeb

WooCommerce je vtičnik za WordPress, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje v celoti predstavljenih spletnih mest za e-trgovino. Glede na morebitne izzive pri pripravi in ​​obratovanju takšnega spletnega mesta je dobro imeti tam urejeno skupino za podporo, ki vam bo pomagala pri likanju. Tekoči splet ima tudi sloves, da je gostitelju prijazna rešitev. Če vas skrbi dostop do matic in vijakov spletnega mesta WordPress, je Liquid Web zelo privlačna možnost gostovanja.

Če se lotite takega projekta, verjetno to počnete s podporo nekoga, ki zna kodirati. Z veseljem bodo slišali, da LiquidWeb omogoča tudi dostop do:

 • VPS strežniki
 • Gostovanje v oblaku
 • Namenski strežniki
 • Skupine strežnikov

Tekoči splet je na nek način antiteza tega, kar poskušajo biti podjetja, kot sta Flywheel in Kinsta. Namesto da bi oblikovalcem naredili vse zelo enostavno, ponujajo hitrost, moč in dostop na nizki ravni. Lahko si umažete roke s stvarmi, kot so:

 • Školjka SSH
 • SSL certifikat brez paketov
 • Nadzor različic Git
 • Neposreden dostop do baze podatkov MySQL, ki poganja WordPress

Hkrati je na voljo veliko avtomatizacije in podpore. Na primer, vtičniki in jedro WordPress se redno posodabljajo. Vključeno je tudi vzdrževanje spletnega mesta. Obstaja izdelava armaturne plošče, s katero je upravljanje spletnega mesta preprosto in uporabnikom omogočen dostop do analitike za njihova spletna mesta.

Če želite, da se z WP motorjem in e-trgovino resno lotite, vam Liquid Web ponuja veliko. Kdor vodi majhno podjetje s spletno trgovino, naj začne iskanje na tekočem spletu.

Preberite celoten pregled tekočega spleta

Najboljše za poceni in hitro: gostovanje A2

a2 gostovanje

Cena načrta vpisa: 3,92 USD na mesec

Odzivni čas: 1730 ms

Potek: 99%

Oglejte si načrte gostovanja A2

A2 gostovanje ponuja poceni umazanijo paket, ki nima omejitev pri prenosu podatkov ali obiskovalcih. Fizični pomnilnik za še manj poceni načrte je boleče nizek, čeprav med 512 MB in 2 GB številke, ki jih drugi ponudniki gostovanja WordPressa upadajo že skoraj desetletje. Razen upravljane pomoči DNS in selitve spletnega mesta ni na voljo veliko brezplačne podpore za neposredno delo s spletnim mestom.

Podjetje prodaja domene, ponuja pa tudi VPS gostovanje in namenske strežnike. Vaša nadgradbena pot pa je v celoti vaša, s čimer je treba pričakovati ceno.

Njihovi strežniki ne bodo nikoli obtoženi, da strelijo hitro, vendar za ceno niso zgroženi. Gostovanje e-pošte je vključeno in ljudje, ki želijo v strežnike vstopiti kot skrbniki, lahko uporabljajo cPanel. Poleg WordPress-a lahko na svojem spletnem mestu uporabite tudi drug CMS. Ponujajo tudi možnost izbire med podatkovnimi centri v ZDA, Evropi in Aziji. Tudi če upoštevate to dejstvo, ne pričakujte, da se bodo velikokrat naložili strani.

Če imate opravka s starejšo kodo WordPress, A2 gostovanje vključuje vsaj eno zanimivo možnost. Omogočajo vam izbiro različic PHP, ki segajo do 5,5. Imeli boste tudi podporo za MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python in Ruby. Če ste kot razvijalec nekoliko kompetentni, lahko to ponudite veliko za paket spletnih strani WordPress, ki je poceni.

Paketa ne bi priporočali vsem, ki nimajo nekaj tehničnega. Oblikovalci, tržniki in agencije bi morali biti previdni, razen če imajo koder, s katerim je udobno delati.

Preberite celoten pregled gostovanja A2

Najboljše možnosti za gostovanje v najvišjem nivoju: Cloudways

oblačni prehodi

Cena načrta vpisa: Nekoliko nejasno

Odzivni čas: 580 ms

Potek: 100%

Oglejte si načrte Cloudways

Udeležba vrhunske tehnologije spletnega gostovanja je lahko izziv za ljudi, ki nimajo razvojnih ali programerskih ozadij. Cloudways je storitev spletnega gostovanja, katere cilj je svojim strankam omogočiti preprost dostop do tehnologij, kot so:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digitalni ocean

Vse to je podprto s stopnjo tehnične, upravne in podpore strankam, ki je potrebna za pomoč oblikovalcem, agencijam in drugim nerazvijalcem, da vložijo toliko računalniške moči v delo. Dobite sodoben programski paket, ki uporablja:

 • Lahko okolje Nginx
 • MariaDB

Uporabniki, ki se želijo držati starega ekosistema WordPress Apache in MySQL, bodo prav tako veseli, da tudi tukaj Cloudways ponuja gostovalne načrte, ki ustrezajo njihovim potrebam..

Pomembna slabost pri Cloudways je, da podjetje ne opravlja velikega dela, tako da nariše črto od svoje strukture cen do določenega načrta gostovanja spletnega mesta WordPress. To postane še bolj zmedeno, ko se zavedaš, da nekatere možnosti, na primer uporaba AWS, sledijo merilni strukturi ponudnika oblakov. Amazon, na primer, uporablja način obračunavanja ure za uro CPU, ki lahko naredi cenovno spremenljivo in nepredvidljivo.

Z oblačnimi načini dobite nastavitev spletnega gostovanja za WordPress, ki uporablja sodobne tehnologije računalništva v oblaku in tako zagotavlja hitrost in stabilnost. Če iščete najboljše gostovanje, ki je na voljo za WP motor v oblaku, je težko premagati Cloudways. Kljub temu lahko struktura nepredvidljivih cen marsikoga odpravi.

Preberite celoten pregled Cloudways

Najboljše za vstopno stopnjo: Bluehost

bluehost

Cena načrta vpisa: 7,99 USD na mesec

Odzivni čas: 410 ms

Potek: 99,99%

Oglejte si načrte Bluehost

Bluehost je stara pripravljenost v industriji za mnoge, ki imajo vsaj en WordPress blog račun. Prvo leto ponujajo brezplačno ime domene, kar seveda pomeni tudi prodajo domen. Preko njih lahko dobite tudi brezplačno SSL potrdilo. To je velika težava ljudi, ki želijo vse svoje stvari ohraniti na enem računu za gostovanje.

Na spodnjem koncu imate 50 GB prostora za shranjevanje SSD. Za približno dvakratno ceno pa lahko obiščete enega od njihovih vrhunskih gostovalnih načrtov in na enem računu dobite neomejeno shranjevanje in neomejeno spletno mesto. Prav tako boste imeli dostop do omrežja za pošiljanje vsebin, ki vam bo pomagalo pri streženju statičnih datotek, kot so slike, PDF in strani HTML. Bluehost je tudi eno samo treh gostujočih podjetij, ki so ga kot partnerja priporočili pri WordPress.org.

Če iščete možnost vstopne ravni, ki vam bo dober denar prišla, je Bluehost odlična izbira. Dobili boste solidno hitrost in razpoložljivost, vaše spletno mesto pa bo varno in redno posodabljano. Še posebej dobra izbira je, če želite narediti stvari, kot so imena domen v parku ali izdelati več tržnih mest.

Preberite celoten pregled Bluehosta

Najboljše za poceni gostovanje v oblaku: HostGator WordPress Cloud

hostgator

Cena načrta vpisa: 5,95 USD na mesec

Odzivni čas: 1400 ms

Potek: 100%

Oglejte si načrte HostGator

HostGator je stanje pripravljenosti za spletno gostovanje, ki obstaja že od leta 2002, in zaupajo mu ga številni uporabniki. V oblaku ponujajo ponudnikom enostavne cene in načrte je mogoče preprosto zmanjšati, ko raste majhno podjetje. Odzivni časi so podpovprečni, vendar je čas upada odličen.

Če iščete dolgočasen in preprost načrt gostovanja po pošteni ceni, bo HostGator več kot opravil delo. Hostgator kot preizkusno ploščo uporablja preizkušeni cPanel. Za ljudi brez razvojnega ozadja ni odlično okolje, vendar je to v redu, če imate nekoga, ki je seznanjen s starimi nadzornimi ploščami, ki jih uporablja večina starejših ponudnikov spletnih strani. Ne boste dobili hitrega paketa za gostovanje WordPressa, vendar bo to delo.

Preberite celoten pregled HostGatorja

Najboljše za upravljano podjetje: Pagely

stransko

Cena načrta vpisa: 199 USD na mesec

Odzivni čas: 1400 ms

Potek: 100%

Oglejte si načrte strani

Če vam cena 199 USD na mesec za najcenejšo namestitev strani Pagely da nekaj premora, verjetno niste njihova ciljna stranka. Stranly se ukvarja z zagotavljanjem najboljšega VPS-a za WordPress strankam v podjetju. Njihova ponudba sega v tisoče na mesec, ponujajo pa merjenje pasovne širine, začenši pri več sto GB.

Konfiguracija naj bi bila zelo varna in temeljito upravljana. Podporna ekipa je pripravljena pomagati strankam 24/7.

Če iščete vrhunsko rešitev, ki vam omogoča dostop do arhitekture oblakov AWS, Pagely je odlična izbira. Niso najboljši prijatelj startupov in malih podjetij, vendar so zagotovo podjetje, ki ga želite imeti v mislih, ko vaše zahteve rastejo. Sčasoma lahko dosežete veliko prometa, če je kupiti Pagelyjev “poceni” paket stroškovno učinkoviteje, kot pa nadaljevati stopnjevanje z višjimi paketi drugih ponudnikov..

Preberite celoten pregled strani

Najboljše za poceni umazanijo: EasyWP by NameCheap

namecheap 2019-juni

Cena načrta vpisa: 3,88 USD na mesec

Odzivni čas: 350 ms

Potek: 99,9%

Oglejte si načrte Namecheap

Ko poceni preprosto ni dovolj dobro za vas, je NameCheap. Dobite brezplačno ime domene in brezplačno pomoč pri selitvi spletnega mesta, in to ni nič. Ponujajo pakete za skupno gostovanje, ki zagotavljajo pričakovano zmogljivost.

Uptime je pravzaprav precej spodoben za podjetje, ki v ocenah gostovanja WordPress-a ni vedno dobro, prav tako tudi odzivnost. Pri štirih dolarjih ne boste dobili veliko pomoči, vendar bi lahko v tem cenovnem segmentu naredili slabše. Če niste zadovoljni, se lahko sprostite, saj veste, da ponujajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Preberite celoten pregled NameCheap

Najboljše za lastnike domen: GoDaddy WordPress

godaddy

Cena načrta vpisa: 9,99 USD na mesec

Odzivni čas: 800 ms

Potek: 99,8%

Oglejte si načrte GoDaddy

GoDaddy je pred leti izklesal velik del trga domenskih imen. Ni presenetljivo, da njegova ponudba vključuje gostovanje spletnih dnevnikov WordPress. Imajo veliko rešitev za povleci in spusti in to je morda zanimivo za ljudi, ki že imajo domene.

Podjetje v resnici ni najcenejše ali najhitrejše. V resnici niso vrhunski razred. Če imate z njimi številne domene, pa ima vrline vse delo na enem gostovalnem računu.

Preberite celoten pregled GoDaddy

WordPress gostovanje funkcije, o katerih morate razmisliti pred nakupom

Opazili boste nekaj tem, ki se razvijajo pri različnih ponudnikih gostovanja. Nekatera podjetja so namenjena ljudem, ki potrebujejo surovo moč in hitrost, medtem ko druga poskušajo poceni prodati storitve umazanijo. drugi skrbijo za določene segmente, kot so tisti, ki ciljajo na agencije in oblikovalce, tako da ponujajo:

 • Urejanje spletnih mest
 • Publikacija z enim klikom
 • Brezplačna migracijska pomoč
 • Brezplačne domene in SSL potrdila

Če vas skrbi nivo nadzora nad razvijalcem nad spletnim mestom, se boste morali bati tudi zaradi stvari, kot so dostop do SSH in FTP, razpoložljivost tradicionalnih nadzornih plošč, kot so Plesk in cPanel, nadzor nad različicami Git in dostop do osnovne baze podatkov.

Prednameščeni vtičniki so prav tako velika stvar. WordPress dodatki nikoli niso lahke stvari, ki jih lahko sami rešite. Morda imate nekaj, kar je čudovito delovalo v PHP 5.1, vendar zdaj uporablja kodo, ki je bila v različici 7.3 zastarela. Vnaprejšnja namestitev in redno samodejno posodabljanje vtičnikov je najpreprostejši način, da se izognete tovrstnim konfliktom.

Cena ni vse, vendar je pomembno. Še pomembneje pa je, da je dobro držati nožni prst v vodi in videti, kakšna je izkušnja. Pazite na jamstva za vračilo denarja.

Koristno je tudi razumevanje nekaterih osnovnih pojmov. Oglejmo si nekaj teh.

Kaj je skupno gostovanje v programu WordPress?

Skupno gostovanje na splošno velja za absolutno najnižjo ponudbo gostovanja. Sistem gostovanja v skupni rabi je en primerek na strežniku, ki omogoča gostovanje vsakemu spletnemu mestu prek enega samega operacijskega sistema. To pomeni, da si delite pomnilniški prostor in cikle CPE-ja s spletnimi mesti drugih ljudi.

Še več, prostor za datotečni sistem delite tudi z drugimi. Zaradi tega je celotna namestitev bolj ranljiva. Vsekakor ne postavljajte spletnega mesta za e-trgovino ali ničesar, kar zbira občutljive uporabniške podatke v skupni namestitvi gostovanja. Ta pristop je treba uporabiti samo za najnižja spletna mesta, ki jih je treba pripraviti za najnižjo možno ceno. Če želite objaviti WordPress blog o vlakih, se zmešajte s skupnim gostovanjem.

Možnosti skupne rabe so pogosto omejene. Morda ne boste mogli namestiti svojih vtičnikov ali celo tem. Večina vam ne bo omogočila dostopa na ravni SSH, zato lahko razvijalci nanje verjetno pozabijo. Prilagodljivost je omejena, običajno pa je tudi težko povečati gostovalni paket v skupnem okolju.

Verjetno se boste zataknili pri selitvi, ko boste dosegli meje svojega gostitelja. Še huje, morda boste počasi na svojem spletnem mestu odkrili omejitve svojega gostitelja. Ne pozabite, da so vaši viri vsi. Potreben je le en drug uporabnik, ki se zatakne, da povzroči upočasnitev ali celo zrušenje vseh drugih spletnih mest v skupnem gostitelju.

Kaj je WordPress gostovanje v oblaku?

Poslovna stavba, nebotičnik gleda

Gostovanje v oblaku je zasnovano tako, da množične kmetije strežnikov uporabijo množico virov za izvajanje nalog. Zaradi tega je ljubka množica strojnega učenja, zelo priljubljena pa je tudi pri podjetjih, ki ponujajo programsko opremo (SaaS). V bistvu je WordPress le še ena možnost za SaaS.

Kar je super pri gostovanju v oblaku, je, da lahko hitro povečate sredstva navzgor ali navzdol. Za podjetja, ki imajo sezonske potrebe, je to resnično mogoče ustvariti razlike. Če med prazničnimi nakupovalnimi sezonami pričakujete velik promet, bo rešitev za gostovanje v oblaku zagotovila sredstva, potrebna za obremenitev. Prav tako lahko skoraj takoj izboljšate hitrost, če nadgradite račun.

Glavna pomanjkljivost gostovanja v oblaku je odmerjanje cen. Zlasti AWS je znan po nepredvidljivih računih. Preden se prijavite, se je dobro pozanimati o predvidljivih cenah. Na primer en sam neodkriti napad zavrnitve storitve vas lahko pusti, da visite z ogromnim računom.

Kaj je WordPress VPS gostovanje?

VPS pomeni virtualni zasebni strežnik. VPS v bistvu deluje kot neodvisen stroj, vendar je dejansko razdeljen na večji stroj.

Na prvi pogled lahko to zveni kot deljeno gostovanje, vendar ni. Razlika je v tem, da je v VPS-ju za vaš virtualni stroj izrezan del pomnilnika, pomnilnika in moči CPU-ja. Ima svoj operacijski sistem in datotečni sistem, ki ne delujeta z računi nikogar drugega. To pomeni, da je vaš račun za gostovanje v najslabšem VPS-ju bistveno bolj varen in stabilen, kot je na najboljšem skupnem računu.

VPS je dobra izbira, če nimate denarja za večji račun. Ni tako dobro kot imeti namenski gostiteljski stroj, vendar boste redko opazili razliko, razen če vas ne bodo bombardirali z več sto prošnjami na sekundo.

Kaj je upravljano gostovanje v WordPressu?

Upravlja gostovanje veliko za vsakogar, ki nima veliko izkušenj z razvojem. Celo razvijalci imajo radi vodenje računov, ker to pomeni, da imajo v podjetju nekoga, ki jih je pripravljen rešiti, kadar pride do težav. Če upravljate z neurejenim računom, vam ni nič boljšega, kot če imate v svoji pisarni spletni strežnik.

Ena velika stvar, ki jo morate upoštevati pri upravljanih računih gostovanja, je, da je kakovost podporne ekipe zelo pomembna. Številna podjetja bodo povedala, da nudijo upravljano podporo, vendar to ne bo pomagalo, če boste potrebovali 40 minut, da dobite odgovor od človeka, medtem ko Google na vašem strežniku označi virus..

Na splošno podjetja, ki se ponašajo kot netehniki sveta, opravljajo boljše delo z upravljanim gostovanjem WordPressa. Oblikovalci in agencije ne bodo dolgo podpirali pomanjkanja podpore. Popravili bodo samo deleže in odšli v drugo podjetje.

Je brezplačno gostovanje WordPress resnično?

Ali so na voljo brezplačne možnosti? Da. Niso nezakonski otroci Bigfoota in pošasti Loch Ness.

Ali so dobri? Ne.

Vrnite se nazaj in preberite razdelek o skupnem gostovanju. Zdaj imejte v glavi vse ideje iz tega odseka in si predstavljajte, da bi vsaka mogoča stvar delovala na slabši način.

Ne bo vas vodila podporna skupina, ki čaka, da vam pomaga. Pravzaprav boste imeli srečo, če boste poiskali pomoč od klepeta, ki temelji na AI. Da, imejte si en slab dan z brezplačnim gostovanjem in si boste zaželeli dni, ko bi lahko govorili z tujerodnim angleškim govorcem v klicnem centru na drugi strani planeta.

Brezplačno gostovanje v WordPressu je le težko. Niti enkrat. Koda vam ni naredila nič slabega, da bi si to zaslužila.

Opomba o hitrosti

hitrost, munich, luči

Hitrost šteje tudi veliko. Če želite biti povsem jasni, si nalagajte čas za spletna mesta po vsem svetu so grozne. Večji trgovci na drobno in avtomobilske znamke imajo mesta, ki jih naložijo od 9 do 11 sekund. Večina smernic za uspešnost kaže, da uporabniki začnejo opuščati spletna mesta po tem samo tri sekunde. Samo vsebina morilca zadržuje ljudi okoli 10 sekund.

Če pogledamo hitrosti, ki smo jih našteli, se 1.000 milisekund (ms) pretvori v eno polno sekundo. Na prvem pregledu si boste morda mislili: “Kul, vse te hitrosti so pod tremi sekundami. Jaz sem pripravljen! Dajte mi najcenejše! “

Tukaj je težava: odzivni časi vam povedo le, koliko časa potrebuje brskalnik in strežnik za obdelavo, kar se imenuje HELO zahteva. S tem Chrome samo, daje Firefox, Edge, Opera ali Safari vedeti, da je prisoten posebej zahtevan vir in da mu bodo tudi na voljo. Z drugimi besedami, toliko časa traja, da strežnik dvigne telefon in reče: “Pozdravljeni, prišli ste do mesta WordPress, ki deluje na LAMP.”

Ko dodate WordPress na kup, dodajate čas računanja. PHP koda za WP motor potrebuje nekaj milisekund za obdelavo vsake naloge. Vstavite nekaj vtičnikov in temo, da boste še počasnejši. Če na strani deluje Javascript, na primer iz zunanjega paketa za analitiko, zdaj dodajate polne sekunde.

Nenadoma se zdi razlika med časom nalaganja 200 ms in 1400 ms nalaganjem. Še posebej, če imate težke nastavitve, je lahko dodatna sekunda razlika med obiskovalci, ki vidijo vašo vsebino ali odidejo.

Sklepi

Iskanje gostitelja WordPress je izravnalno dejanje. Očitno želite dobiti čim več podpore, hitrosti in funkcionalnosti za svoj dolar. Seveda bo to omejeno natančno, koliko dolarjev si lahko privoščite za lupljenje v določenem mesecu.

Na splošno bi morali preučiti možnosti, kot so:

 • VPS
 • Namenski strežniki
 • Namensko gostovanje v WordPressu
 • Gostitelji v oblaku

Nobena od teh ni popolna rešitev, vendar na splošno presegajo vse, kar vidite v prostem ali deljenem sektorju.

Prav tako bi morali opraviti popis svojih potreb. Lastni razvijalci, ki vodijo eno samo spletno mesto in delujejo, bodo imeli zelo drugačne potrebe kot oblikovalec v agenciji. Razvijalec želi imeti eno samo namestitev, ki bo imel veliko nadzora nad, pridobivali bodo stvari, kot so SSH, FTP, MySQL in Git. Oblikovalec lahko na drugi strani neizmerno koristi od namestitve, ki jim omogoča, da stranki v nekaj mesecih izročijo zaklepanje, zaloge in sod..

S kratko samooceno lahko hitro ugotovite svoje zahteve. Sestavite pisni kontrolni seznam in preglejte vsebino tega članka. Prepričajte se tudi, da je vključena tudi postavka v strahu s proračunom. Če primerjate kontrolni seznam z močmi in slabostmi vsakega gostiteljskega podjetja, boste dokaj hitro ugotovili, kateri ali dva sta najprimernejša za vaše potrebe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector