Amazon Web Services (AWS) Gostovanje proti BlueHost Primerjava maj 2020

Odločanje med Bluehostom in Spletne storitve Amazon (AWS) gostovanje?


Če je tako, ste redka pasma.

Razlog je v tem, da gre za dva popolnoma različna pristopa k spletnemu gostovanju. Bluehost je bolj tradicionalni nizkocenovni gostitelj z osnovnimi funkcijami in standardnim vmesnikom ControlPanel, ki ste ga morda vajeni. AWS je zasnovan za razvijalce z lastnimi vmesniki in drugačnim modelom cen.

Glede na to je nekaj ključnih točk, ki jih morate upoštevati pri izbiri teh dveh gostiteljev. Potopimo se noter.

Če ste novo spletno gostovanje ali prvič zamenjate ponudnika gostovanja, je naloga lahko zastrašujoča. Izbira storitve spletnega gostovanja je težka odločitev. V vašem procesu odločanja igra več dejavnikov. Razmisliti morate o stvareh, kot so struktura cen, izpad storitev in razpoložljive funkcije, ki vam jih ponuja storitev gostovanja.

Pomemben dejavnik je tudi podpora strankam. Želite, da je tehnična podpora na voljo takoj, ko gre kaj narobe, ne glede na to, ali se to zgodi ob najbolj obremenjenem času ali sredi noči. Razčlenili bomo tako gostovanje Amazon Web Services (AWS), kot tudi podjetja BlueHost, da bomo ugotovili, katera ponuja boljšo možnost za vaše potrebe po spletnem gostovanju.

Hitro na stran: želite popoln hibrid AWS cen s podporo Bluehost? Oglejte si Cloudways – hibridno rešitev za gostovanje, ki ima v mislih obseg, cene in podporo strankam.

AWS vs BlueHost primerjalna mreža

wdt_IDFeatureAmazon Spletne storitveBlueHost
1Čas mirovanja / obstoj99,95%99,9%
2Pomoč strankamOdlična storitev24/7 Klepet v živo
3Začetek shranjevanjaRazlikuje50 GB
4Izklicna cena0,08 USD / uroZačne pri 3,95 dolarja na mesec

Preverite Bluehost cene

AWS vs Bluehost A Podpora B Hitrost C Funkcije D Vrednost E PreglednostAWS Pregled 4 Ocenjevalec 3.1 8 glasov34.54.54.53.5ABCDEBluehost Review 3.6 Ocenjevalec 3.5 18 glasov3.52.544.53.5ABCDE

Primerjava zgornjih funkcij AWS proti Bluehostu

Ko gledamo gostitelje, je toliko funkcij, da jih primerjamo, niti ni smešno. Toliko je žargona, da bi se vam lahko vrtela glava! Ker je naše spletno mesto namenjeno razčlenitvi gostiteljskih podjetij za vašega povprečnega tržnika ali podjetnika – namesto za izkušenega razvijalca – se želimo osredotočiti na vidike, ki so za vas najbolj pomembni..

AWS ima toliko možnosti gostovanja, da je v tem pregledu nemogoče primerjati vse njihove izdelke. Na splošno se bomo osredotočili na AWS, z njihovimi ponudbami za gostovanje EC2 in S3, pa tudi z njihovim izdelkom Amazon Lightsail, ki je osredotočen na malo podjetje / netehniški trg.

Če bi sploh primerjali AWS in Bluehost?

Tukaj je stvar – če primerjate ti dve podjetji, boste morda želeli premisliti, kakšni so vaši cilji. To sta res dve različni zveri.

Če imate razvojno skupino ali agencijo, ki vam pomaga pri nastavitvi gostovanja, pojdite z AWS. AWS ponuja veliko razširljivost, cene in možnosti, vendar njihov izdelek ni narejen za vašega povprečnega uporabnika. Zaradi tega vas želim zdaj opozoriti, ali imate razvojne vire za upravljanje AWS ali lastno tehnično znanje. Če rečem, imajo dokaj nov izdelek Amazon Lightsail, ki je prijaznejši začetnikom, vendar je to še vedno nekoliko prilagojeno nekomu, ki ima nekaj temeljnih razvojnih ali tehničnih spretnosti.

Če niste super tehnično usmerjeni in želite imeti dobrega gostitelja z veliko podporo, priporočam, da najprej primerjate nekaj drugih gostiteljev. Najprej, če iščete neverjetno podporo in lahko porabite približno 15 USD na mesec, priporočam, da primerjate Bluehost z SiteGround. Če iščete trdnega gostitelja z odličnimi ocenami, si oglejte Bluehost proti A2 gostovanju. Če lahko zapravite med 30-100 dolarjev na mesec za tisto, kar nekateri ocenjujejo kot najboljše WordPress gostovanje, si oglejte pregled Bluehost vs WP Engine.

V redu – preprosto sem moral dati ta kontekst, ker je tu resnično velika razlika med AWS in SiteGround, zato morate dobiti kontekst.

Primerjava časa premora / neaktivnosti

Če primerjate poročila o izpadih / občasnem delovanju, ga eden od teh gostiteljev zagotavlja, drugi pa ne – kar naj bi kazalo kakovost.

AWS zagotavlja svoje servisna nadzorna plošča za ogled javnosti kadar koli. Bluehost ne ponuja ničesar podobnega.

Bluehost na svojih trženjskih straneh ne navaja nobenih trditev o odstotkih nadgradnje, čeprav na splošno obljubljajo izjemno kakovost. Ne morejo jim zagotoviti dejanskega odstotka časa, ko je njihova storitev na voljo. Trenutni kupci navajajo, da je njihova storitev na voljo in se izvaja 99,9% časa. Prav tako lahko na svoje spletno mesto dodate šifriranje SSL in SSH, kar bo povečalo varnost in pomagalo vzpostaviti tudi močnejšo povezavo. Podjetje uporablja sistem za varnostno kopiranje napajanja UPS in močno kombinacijo strežnikov, s čimer boste zagotovili čim bolj učinkovito delovanje in delovanje..

Gostovanje Amazon Web Services (AWS) Gostovanje je morda resnično vodilno v industriji glede deleža produktivnosti, ki ga zagotavljajo njihovi strežniki. Podjetje uporablja isto omrežje strežnikov kot njihova spletna trgovina na drobno, tako da podjetje kdaj investira v tehnologijo za izboljšanje Amazon.com, teoretično pa ta tehnologija presega strežnike AWS, ki jih lahko kupi vaše podjetje. Podjetje ponuja tudi popolno odpuščanje spletnih mest in sisteme za samodejno varnostno kopiranje, ki zagotavljajo, da so njihovi strežniki ves čas pripravljeni in delujoči. Za pomoč pri razpoložljivosti storitev ponujajo podatkovne centre z vsega sveta, vključno s Sao Paulom, Singapurjem, Tokijem in Kalifornijo. Amazon Lightsail v svojem sporazumu o ravni storitev obljublja 99,95% produžnega časa.

Primerjava lastnosti

Svojim strankam Bluehost ponuja številne funkcije. Uživali boste v skoraj vseh orodjih, ki si jih lahko zamislite, da izboljšate svojo spletno gostovanje. Podjetje v celoti podpira različne vrste kodiranja, vključno z PHP, Perl 5, Javascript in Flash. Uživali boste v neomejeni količini prostora na disku in e-poštnih računov, ki so na voljo za uporabo po vašem mnenju. Prav tako lahko upravljate neomejeno število različnih imen domen, kar je kot nalašč, če se vaše podjetje hitro širi.

Gostovanje Amazon Web Services (AWS) vam ponuja načrtovane varnostne kopije in navidezno shranjevanje v oblaku, ki so koristne, kadar gre kaj narobe, in potegnite informacije o tem, ko je vaše spletno mesto pravilno delovalo. Njihova storitev gostovanja v celoti podpira različne platforme, vključno z Joomla, Ruby, WordPress in Magento. Če želite, lahko uporabite tudi možnosti gostovanja Windows in Linx.

Primerjava podpore strankam

V oddelku za storitve strankam Bluehost je mogoče izboljšati. Na njihovi spletni strani je navedeno, da je podpora za stranke na voljo prek 24/7 klepeta v živo, e-poštnih vozovnic in telefonskih klicev. Na voljo je tudi video knjižnica, ki nudi pomoč pri splošnih težavah s tehnično podporo. Vendar pa je pomanjkanje podpore za podporo strankam pogosta pritožba z nekdanjimi in sedanjimi strankami. Obstajajo poročila o dolgih čakalnih dobah in neskladni kakovosti podpore. Najbolje je, da najprej začnete klepet z enim od njihovih prodajalcev, da boste lažje določili kakovost.

Podpora za storitve za stranke je nekoliko zmedena z Amazon Web Services (AWS). Na zunanji strani ne vlagajo veliko zahtevkov glede kakovosti podpore strankam, ampak vas pozivajo, da se prijavite v konzolo, če želite začeti. Razpravljajo tudi o izbiri načrta za podporo strankam, kar ni pomirjujoče. Glede na to, da AWS cilja na trg razvijalcev, morajo prilagoditi podporo strankam, da ustreza enemu od njihovih številnih izdelkov. Skratka, kakovost njihove podpore strankam je negotova.

Primerjava cen

Bluehost ima nekaj precej poceni začetnih načrtov, da vas spravi v vrata, vendar se cene čez nekaj časa zvišajo, medtem ko ima AWS bolj dosledne cene, ki so tudi poceni.

Struktura cen za Bluehost je zgrajena s standardnimi večplastnimi načrti, ki vas spodbujajo k izbiri srednje možnosti. Načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 3,95 USD na mesec (s popustom) in vam zagotovijo eno spletno mesto, ki ima na voljo 50 Gb prostora. Prav tako prejmete pet e-poštnih računov, ki imajo v shrambi 100 MB, in standardno garancijo za delovanje. Naslednja struktura cen je za načrt VPS, ki se začne pri 29,99 USD na mesec. Za to ceno prejmete 2 CPU jedra, 30 GB SAN in 2 GB prostora za shranjevanje.

Bluehost ima 30-dnevno garancijo vračila denarja:

»Če prekličete v 30 dneh, boste prejeli celotno vračilo samo za svojo storitev gostovanja. Garancija za vračilo denarja ne velja za večino dodatnih izdelkov, kot so domene, glede na edinstveno naravo njihovih stroškov. “

To je koristno za tiste, ki želijo preizkusiti kakovost, ne da bi na koncu izgubili denar.

Gostovanje Amazon Web Services (AWS) ima nekaj različnih gostovalnih izdelkov, zato se cene močno razlikujejo glede na potrebe. Najpreprostejši načrt za lastnike podjetij bi bila njihova možnost Lightsail, ki se začne pri 5 USD na mesec. To poenostavi ceno v primerjavi z nekaterimi drugimi izdelki, ki se zaračunajo za minuto ali uro. Če želite preklopiti ali nadgraditi funkcije, nudijo skoraj vsako možno funkcijo pod soncem. Lightsail ponuja a enomesečna brezplačna preizkusna različica tudi.

Končno priporočilo AWS proti Bluehostu

Če primerjate gostovanje Amazon Web Services (AWS) in Bluehost, je primerjava jabolk z pomarančami večinoma.

Bluehost je namenjen prvotnim blogerjem in podjetnikom, ki želijo na enostaven način postaviti spletno mesto. AWS ponuja zapleteno in zmedeno število možnosti za začetnike, čeprav je njihova ponudba Lightsail dober preprost način za začetek.

Če bi morali izbirati med obema in ste želeli poceni in preprosto gostovanje, je Bluehost pot. Čeprav to vključuje močno priporočilo, da si ogledate še nekaj gostiteljev višje stopnje, kot sta Siteground ali A2 gostovanje.

AWS je poceni, hiter in zelo prilagodljiv, zato bi ga priporočili za začetnike, če bi bili nekoliko tehnično dober. Če vas učenje novega sistema ne ustrahuje in vam Google na splošno lahko pomaga premostiti težave, boste morda našli tehnične novosti sistema AWS privlačne in močne dolgoročne rešitve. Če šele začnete, bi morali začeti z Amazon Lightsail.

Še ena možnost? Oglejte si Cloudways. Ponujajo upravljano spletno gostovanje na podlagi platform AWS ali Google Cloud. Popoln hibrid cene in podpore. Naš celoten pregled Cloudways se potopite v vse podrobnosti.

Bluehost Review Recap

Spodaj je povzetek našega celotnega pregleda Bluehosta.

Pregled Bluehosta 3.6 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (18 glasovi) Pros

 • Nekatere najcenejše cene
 • Tone lastnosti
 • Dobro za začetnike
 • Odlične varnostne funkcije za proračun gostovanja

Slabosti

 • Hitrost je lahko težava
 • Potek ni zagotovljen
 • Nekatere težave s podporo

Povzetek Ker je Bluehost tako velik in si z viri deli družbe, lahko ponudijo najcenejše cene za gostovanje. In za neverjetno nizke cene načrti Bluehost pokrivajo večino osnov, kot so gostovanje WordPressa, VPS, trdne varnostne funkcije in na tone brezplačnih orodij za zagon. Toda na koncu dneva dobite tisto, kar plačate. Storitev za stranke strank Bluehosta primanjkuje, čas upodabljanja in njihova hitrost pušča veliko želenega. Spletni skrbniki za proračun, ki ne predvidevajo veliko prometa ali vozovnic za podporo, bodo našli vse, kar iščejo, s cenami Bluehost. Če pa je za vas pomembna večja zanesljivost, se vam splača izplačati dodatna denarna sredstva za bolj uporabniško naravnanega gostitelja, kot sta SiteGround ali WP Engine. Podpora3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparentnost3.5

Pregled zajema AWS

Spodaj je povzetek našega celotnega pregleda AWS.

Ocene spletnih storitev Amazon 4 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (8 glasovi) Pros

 1. Samodejno prilagodljivo shranjevanje
 2. Ponudite model plačila po uporabi z nizkimi stroški
 3. Odlične možnosti podpore
 4. Brezplačen načrt za nove uporabnike
 5. Velike datoteke iz terabajta

Slabosti

 1. Standardni paketi niso na voljo
 2. Cene Vary po lokaciji
 3. Morate oceniti in izračunati svojo uporabo
 4. Podpirajte težje stike

Podpora3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparentnost3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map