AWS gostovanje proti HostGator gostovanju – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

AWS gostovanje proti HostGator gostovanju – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

AWS gostovanje proti HostGator gostovanju – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

Če ste na vrhu katerega koli odličnega seznama, se ne zgodi samo. Če imaš svoje ime na seznamu, moraš biti zelo dober v vsem, kar počneš. HostGator je uvrstil na seznam največjih letošnjih spletnih ponudnikov gostovanja. Neverjetna storitev, ki jo zagotavljajo za tako majhne stroške, igra veliko vlogo pri tej nagradi. Ker ponujajo plačilo med načrtovanjem gostovanja, lahko kupci preizkusijo storitev HostGatorja brez obveznosti letnega načrta. Ne zahtevajo nikakršnih zagonskih stroškov ali drugih nepotrebnih stroškov, kar omogoča, da je spletno mesto na spletu za manj kot 10,00 USD.


Vsa spletna mesta HostGator so močno zaščitena s svojim pravilnikom o požarnem zidu. Vsako spletno mesto, ki ga gostujejo, je varno pred hekerskimi napadi DDoS. Ameriško ministrstvo za trgovino je ogrodje HostGator ocenilo kot skladno in Evropska komisija ga je potrdila z varnim pristaniščem..

Preko HostGatorja ponuja več funkcij in dodatkov, ki naredijo njihove storitve še bolj dragocene. Vsako spletno mesto, ki ga gostujejo, ima neomejene e-poštne račune. Na vsakem disku nudijo prostor na disku. Vsak načrt je opremljen tudi z uporabnikom, ki je preprost za uporabo, s čimer lahko vsakdo ustvari in razvije videz spletnega mesta. Stranki dajo dobropise za oglaševanje, ki jih lahko uporablja prek programa AdWords, Facebook, Google in Bing / Yahoo. Ponujajo koristne videoposnetke in nasvete za SEO, ki omogočajo prepoznavanje spletnega mesta v Googlu in Bingu. Na voljo je tudi optični bralnik za črne sezname in zlonamerno programsko opremo.

Ne glede na to, ali se najbolje potrudite čez noč ali ste budni in zgodaj zjutraj, bo HostGator vedno na voljo nekomu, ki vam bo pomagal. Znani so po prijazni podpori strankam, ki jo nudijo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Na voljo so prek klepetanja v živo, sistema vozovnic in preko telefona. HostGator je ponudil tudi več kot 650 člankov pomoči in več kot 500 video vadnic.

Če si želite ogledati, kako se HostGator ujema z drugimi storitvami gostovanja, si oglejte našo stran SiteGround proti HostGator.

Amazon Web Services, sicer znan kot AWS, je platforma spletnih storitev, ki temelji na oblaku. Strankam zagotavljajo aplikacije in druga orodja, potrebna za ustvarjanje in razvoj spletnih aplikacij, sledenje spletnim podatkom, rokovanje s strežniškim prostorom in vsa druga opravila za razvoj spletne prisotnosti. Strankam je na voljo več možnosti, med katerimi lahko izbirajo glede na posamezne cilje in tisto, kar poskušajo doseči prek spletnega mesta. Če kupec potrebuje dodatne strežnike, da bi zagotovil obsežno zbirko podatkov ali ustvaril in obdelal veliko aplikacij, je na voljo dodaten prostor za shranjevanje. Podjetje lahko pospeši informacije, ki jih potrebujejo za pošiljanje ali prejemanje s pomočjo storitev dostave vsebin, ki jih zagotavlja AWS. To bo povečalo prihodek in odpravilo čas neuporabe. Spremljanje uporabe podatkov in njene učinkovitosti so storitve, ki jih ponuja AWS, ki v realnem času zagotavlja povratne informacije o uspešnosti določenega spletnega mesta. S tem se stranka tudi seznani z vsemi spremembami, ki bi lahko izboljšale njihovo spletno mesto in njegovo učinkovitost.

Osnovni paket, ki je na voljo prek AWS, ponuja brezplačno gostovanje. Vendar ta paket ne vključuje pomoči in podpora na voljo strankam, ki plačujejo spletnim storitvam Amazon. Treba je opozoriti, da večina kupcev, ki začnejo z osnovnim paketom, nadgradnjo konča zelo hitro. Zdi se, da je to stalni trend pri vsakem paketu, ki ga ponuja AWS. Ti načrti lahko presegajo 45 USD na mesec, odvisno od uporabe. HostGator ponuja mesečne pakete za samo 4,00 USD, ki so standardno s svojo 24 -7 podporno ekipo. Ponujajo tudi obsežen seznam drugih funkcij s tem načrtom.

Glede na to so številke še vedno zelo naklonjene AWS. Po podatkih datanyze.com je HostGator na 36. mestu, kolikor je število obiskanih spletnih mest, medtem ko je Amazon Hosting Services na 2. mestu. Glede na raziskave, ki jih je opravil Datanyze, je HostGator odgovoren za 17.570 lokacij. AWS gosti več kot 1 milijon. V mesecu aprilu 2016 je AWS dodal več kot 38.000 spletnih mest, medtem ko je HostGator njihovo število le povečal za 634.

Osebno nimam nobenih izkušenj z nobenim od teh dveh podjetij. Sestavil sem mnenje o nekaj člankih, ki sem jih prebral. AWS ima veliko boljše številke kot GatorHost. So tudi mednarodno podjetje, ki je vložilo veliko časa in truda v njihovo blagovno znamko in ugled. Všeč mi je ideja o pomoči in podpori, ki jih ponuja HostGator ne glede na paket, ki ga izbere stranka. Mislim, da bi nekdo v marketinški ali razvijajoči se stroki cenil količino podpore, ki je na voljo pri HostGatorju. Če bi bil lastnik majhnega podjetja, bi bil bolj pripravljen vlagati svoj čas in denar v podobno misleče podjetje. Moje osebne izkušnje so bile vedno boljši delovni odnosi z manjšimi podjetji. Večje korporacije so lahko včasih zastrašujoče in ne kažejo vedno enake ravni spoštovanja in spoštovanja do nas manjših fantov

Če si želite ogledati, kako se AWS upira drugim gostiteljskim storitvam, si oglejte našo objavo AWS v primerjavi z BlueHost. Če želite raziskati več možnosti gostovanja, si oglejte našo stran DreamHost v primerjavi z IPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector