Bluehost vs DreamHost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

Bluehost vs DreamHost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

Bluehost vs DreamHost 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

Tako Bluehost kot DreamHost sta starodavna v internetnih letih. Zrasli so v gostitelje množičnega trga s sto tisoč kupci, toda kaj je bolje? Za lažjo odločitev primerjamo cene, hitrost, funkcije in več.

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


Bluehost je eno izmed najbolj priljubljenih gostiteljskih podjetij na vsem svetu, vendar je pravi za vas? S prepoznavanjem imena in izboljšano podporo strankam je dobra izbira za začetnike.

4.5

Recenzent

4.6

Uporabniki (12 glasov)

VS

DreamHost je še ena od teh velikih, poceni gostovalnih podjetij, ki jih je za vedno ostalo. Ustanovljeni leta 1996 imajo nekaj zadovoljnih strank, ki so močne 20 let. Če iščete poceni gostovanje na množičnem trgu, je DreamHost eden najboljših.

3.9

Recenzent

3.8

Uporabniki 

Cenitev

Ocena: 4.5

Bluehost ima nekatere najbolj dostopne cene začetne ravni, deljeno gostovanje pa je najbolj priljubljeno po najnižjih cenah. Za določanje cen smo odšteli pol točke zaradi 3-letnega mandata, ki je potreben za najboljšo ponudbo, a na splošno je približno tako poceni:

SharedWordPressVPS
Prodajna cena2,95 USD / mesec19,95 USD / mesečno18,99 USD / mesečno
Normalna cena7,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiWordPressPodjetja

Ogled cen

Ocena: 4.5

DreamHost je bil včasih dražji od drugih skupnih gostiteljev, zdaj pa so tam takoj z najcenejšimi. Z letnim deljenim načrtom gostovanja lahko vstopite na vrata za vsega 2,59 USD na mesec. Če ne želite obveze, lahko mesečno poberete le 4,95 USD na mesec. Najboljši del? DreamHost vam ne poviša cene po začetnem obdobju – poceni in pošteni so po vsem.

SharedDreamPressVPS Business
Letna cena2,59 USD / mesečno16,95 USD / mesečno27,50 USD / mesečno
Mesečna cena4,95 USD / mesec19,95 USD / mesečno30,00 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiVmesna mesta WordPressRastoča mala podjetja

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 4.5

Po našem mnenju je Bluehost ogromna vrednost. Ko se cene začnejo že pri 2,95 USD / mesečno (promocijska cena), še vedno dobite podporo zelo velikega podjetja s pričakovano podporo strankam in kakovostjo storitve. Nekatere od glavnih funkcij, ki so vključene v cenovne cene zaganjalnika, ki dodajajo vrednost, so neomejena pasovna širina, brezplačen SSL certifikat in 50 SSD prostora za shranjevanje.

Menimo, da je skupno gostovanje Plus boljše neomejeno vključena spletna mesta, neomejeno shranjevanje in neomejeno število domen. Če se premaknete na druge načrte, boste videli splošno veliko vrednost denarja, ki ga porabite. Resnično ne boste dobili super premium funkcij, vendar bo vrednost zelo visoka. 

Ocena: 4.5

Ko gre za vrednost, je DreamHost eden najboljših. Nizke cene v kombinaciji s koristnimi funkcijami in izjemno velikodušno 97-dnevno garancijo vračila denarja so dobit za mala podjetja.

Poleg tega nudijo neomejeno pasovno širino, brezplačna imena domen, brezplačne SSL certifikate in vam povrnejo potop v nadur. Resnično zagotavljajo enega največjih razpoložljivih sporazumov o storitvah.

V primerjavi z Bluehostom in HostGatorjem je DreamHost močan. Edini gostitelj z boljšo vrednostjo je lahko SiteGround.

Pomoč strankam

Ocena: 3.5

Podpora strankam Bluehost je mešana torba. Nekateri nedavni recenzenti nikoli niso imeli težav, drugi pa imajo zgodbe, kako dolgo čakati in dobiti subpar podporo.

S podporo 24/7 prek telefona in klepeta v živo – vedno se jih lahko zavežete. Za razliko od drugih, bolj premium, podpore, vendar morda ne boste dobili najkakovostnejše tehnologije niti najhitrejše storitve.

Več podrobnosti

Ocena: 3.5

Področje, za katero DreamHost preprosto ni popolna, je podpora strankam. Podpora je na voljo prek e-pošte in klepeta v živo, lahko pa zahtevate povratni klic. Hmm, nekakšna glava. Nimajo podpore 24/7/365, ki jo ima večina gostujočih podjetij.

Poleg tega, tudi ko ste na spletnem mestu kot potencialna stranka, vam bodo rekli, da se vrnete v delovnem času. Resničnost je, da je podpora gostovanju 24 -7 delovna naloga – in DreamHost se ne zaleže.

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 4.5

Poročila po spletni oddaji Bluehost uptime dokaj močna – 99,99% do 100%.

Vendar je težko najti, če ponujajo kakršno koli garancijo za čas, kot je HostGator (sestrska družba). Njihovi stran s sporazumom o uptime strežnika obljublja le nejasne obljube manj kot 15 minut odmorov, preden jih določi. 

Njihova spletna stran v skupni rabi ne vsebuje nobenega sklicevanja na določeno obljubo o uptime-ju. Tudi če imamo odlična poročila o podaljšanju na splošno z minimalnim izpadom, jih polagamo za pol točke zaradi pomanjkanja preglednosti glede tega vprašanja.

Ocena: 4,0

Poročila po spletni oddaji DreamHost uptime dokaj močna – od 99,99% do 100%.

Najboljši del? Njihova 100-odstotna garancija za produktivnost Če iz katerega koli razloga vaše spletno mesto ni, bo vaš račun nakazal po en dan brezplačnega gostovanja za vsako uro, ko je padel.

Dobra stvar je, da je bilo njuno podaljšanje v preteklem letu v povprečju približno 99,98% – zato ne pričakujte, da bi bilo treba v ta kredit vplačati.

Hitrost

Ocena: 3.5

V zadnjih letih je Bluehost močno napredoval. Včasih je bilo veliko pritožb uporabnikov, vendar so nadgradili svojo strojno opremo, da bi to resno vzeli.

Vendar morate le nanjo pop Twitter da bi videli veliko pritožb. Zdaj veliko težav s hitrostjo izvira iz celotne nastavitve vašega spletnega mesta in ne le z gostovanjem, zato to ne pozabite upoštevati. Tudi Bluehost ima na tone kupcev, tako da bo verjetno nekaj pritožb. 

Bluehost je častno omenil v našem najhitrejšem spletnem mestu za primerjavo. Preverite to objavo, če potrebujete največjo hitrost spletnega mesta.

Ocena: 4,0

DreamHost ima odlična poročila o hitrosti in se solidno uvršča med 25% gostiteljev kar zadeva čas nalaganja. Na to se ne osredotočajo kot na glavno lastnost, vendar kupcev ne opazite veliko.

V svojem načrtu DreamPress so optimizirali svoje baze podatkov samo za WordPress in uvedli Memcache. Tako imajo zagotovo hitrost v mislih. Bodite prepričani, da klepetate z njihovo podporo, če vas to zelo skrbi.

Lastnosti

Ocena: 3.5

Bluehost ima vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete za začetek, in zelo dostopen način za začetek blogerjev. Vključujejo brezplačen SSL iz Let’s Encrypt, ki je obvezen, pa tudi neomejeno pasovno širino.

Če pa primerjate z drugimi podjetji, kot sta SiteGround in A2 gostovanje, Bluehostu primanjkuje nekaj dodatnih funkcij, ki so zelo koristne. Ena pritožba je dejstvo, da morate plačati za migracije, kar je moteče.

Prav tako morate nadgraditi nekatere dražje načrte v skupni rabi, kot sta Choice Plus in Pro, da dobite varnostne kopije spletnega mesta – ki so ključne za vsako spletno mesto.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 4,0

DreamHost ponuja za najboljše funte vsakega poceni gostiteljskega podjetja. Njihov najcenejši skupni načrt vključuje brezplačno domeno, neomejeno pasovno širino, vnaprej nameščeno WordPress in brezplačno SSL potrdilo. Njihov DreamPress WordPress gostovanje je močna ponudba vrednosti za celovit WordPress gostovanje, ki lahko na neki ravni tekmuje z WP Engine in Kinsta.

Ne boste dobili brezplačnih selitev in manjka vam 24-urna telefonska podpora, ki jo ponujajo drugi gostitelji, zato jim moramo določiti točko. Na splošno – odličen gostitelj, odlične lastnosti.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector