Bluehost vs HostGator 2020: primerjajte cene, funkcije in več

Odločitev Bluehosta proti HostGatorju je težka. Zakaj? No, oba sta cenovno ugodna, gostitelja vstopnega nivoja z veliko možnostmi. So blagovne znamke, o katerih ste že slišali, morda celo od znanega podcasterja. Torej, kaj je za vas najboljše? Spodaj smo se kopali.

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


Bluehost je eno izmed najbolj priljubljenih gostiteljskih podjetij na vsem svetu, vendar je pravi za vas? S prepoznavanjem imena in izboljšano podporo strankam je dobra izbira za začetnike.

4.5

Recenzent

4.6

Uporabniki (12 glasov)

VS

HostGator je z več kot milijonom gostilnih spletnih mest behemoth. HostGator je odličen začetni gostitelj za tiste, ki iščejo poceni gostovanje z nekaj številnimi naprednimi funkcijami.

3.8

Recenzent

4.2

Uporabniki (11 glasov)

Cenitev

Ocena: 4.5

Bluehost ima nekatere najbolj dostopne cene začetne ravni, deljeno gostovanje pa je najbolj priljubljeno po najnižjih cenah. Za določanje cen smo odšteli pol točke zaradi 3-letnega mandata, ki je potreben za najboljšo ponudbo, a na splošno je približno tako poceni:

SharedWordPressVPS
Prodajna cena2,95 USD / mesec19,95 USD / mesečno18,99 USD / mesečno
Normalna cena7,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno29,99 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiWordPressPodjetja

Ogled cen

Ocena: 4.5

HostGator ima veliko izbiro načrtov, vse od skupnega gostovanja po ugodnih smetih do visokega cenovnega gostovanja VPS. HostGator je zelo agresiven pri svojih cenah, saj daje ogromne popuste, saj želijo pridobiti tržni delež. Njihova ambicija je vaša korist:

SharedWordPressVPS
Prodajna cena2,75 USD / mesečno5,95 USD / mesec29,95 USD / mesečno
Normalna cena10,95 USD / mesec14,95 USD / mesečno89,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiWordPress spletna mestaRastišča

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 4.5

Po našem mnenju je Bluehost ogromna vrednost. Ko se cene začnejo že pri 2,95 USD / mesečno (promocijska cena), še vedno dobite podporo zelo velikega podjetja s pričakovano podporo strankam in kakovostjo storitve. Nekatere od glavnih funkcij, ki so vključene v cenovne cene zaganjalnika, ki dodajajo vrednost, so neomejena pasovna širina, brezplačen SSL certifikat in 50 SSD prostora za shranjevanje.

Menimo, da je skupno gostovanje Plus boljše neomejeno vključena spletna mesta, neomejeno shranjevanje in neomejeno število domen. Če se premaknete na druge načrte, boste videli splošno veliko vrednost denarja, ki ga porabite. Resnično ne boste dobili super premium funkcij, vendar bo vrednost zelo visoka. 

Ocena: 4.5

HostGator ponuja neverjetno vrednost za svoje cene. Resnično ni tako močan kot SiteGround, ki je splošni favorit, vendar vam bo HostGator prišel v vrata zelo cenovno.

Na splošno ima zelo veliko vrednost, ker za tisto, kar plačujete, dobite na vrsto funkcij, kot so brezplačne selitve, nesmerna pasovna širina in podpora 24/7/365.

Kjer ne vidimo močne vrednosti, je to, če zaračunavajo dodatke, ki jih drugi vključujejo brezplačno, na primer varnostne kopije – ki so ključne za zdravje vašega spletnega mesta. Prav tako želijo doplačati za še boljši čas dela, kar bi po našem mnenju moralo biti osnova za vse načrte, ne glede na to, kako poceni.

Pomoč strankam

Ocena: 3.5

Podpora strankam Bluehost je mešana torba. Nekateri nedavni recenzenti nikoli niso imeli težav, drugi pa imajo zgodbe, kako dolgo čakati in dobiti subpar podporo.

S podporo 24/7 prek telefona in klepeta v živo – vedno se jih lahko zavežete. Za razliko od drugih, bolj premium, podpore, vendar morda ne boste dobili najkakovostnejše tehnologije niti najhitrejše storitve.

Več podrobnosti

Ocena: 3

HostGator s svojo podporo preveri vsa polja na površini: 24/7 in 365 dni v letu. S klepetom in po telefonu. Toda stranke pripovedujejo drugačno zgodbo.

Veliko je pritožb zaradi počasnih odzivov, nesposobnega osebja in splošne podstranske podpore. Obstaja ogromno ljudi, ki nimajo pritožb, zato priporočamo, da pred nakupom preizkusite njihovo podporo.

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 4.5

Poročila po spletni oddaji Bluehost uptime dokaj močna – 99,99% do 100%.

Vendar je težko najti, če ponujajo kakršno koli garancijo za čas, kot je HostGator (sestrska družba). Njihovi stran s sporazumom o uptime strežnika obljublja le nejasne obljube manj kot 15 minut odmorov, preden jih določi. 

Njihova spletna stran v skupni rabi ne vsebuje nobenega sklicevanja na določeno obljubo o uptime-ju. Tudi če imamo odlična poročila o podaljšanju na splošno z minimalnim izpadom, jih polagamo za pol točke zaradi pomanjkanja preglednosti glede tega vprašanja.

Ocena: 4.5

Z več kot 99,5% časa delovanja, odvisno od vira, se s HostGatorjem ne morete veliko pritoževati.

Poleg tega HostGator ponuja brezplačen mesec gostovanja, če pade pod 99,9% garancija.

Položili smo jih za pol točke, ker je prišlo do nekaterih občasnih pritožb uporabnikov, poleg tega pa raje vidimo, da je 99,99% uptime za najboljše ponudnike v razredu.

Hitrost

Ocena: 3.5

V zadnjih letih je Bluehost močno napredoval. Včasih je bilo veliko pritožb uporabnikov, vendar so nadgradili svojo strojno opremo, da bi to resno vzeli.

Vendar morate le nanjo pop Twitter da bi videli veliko pritožb. Zdaj veliko težav s hitrostjo izvira iz celotne nastavitve vašega spletnega mesta in ne le z gostovanjem, zato to ne pozabite upoštevati. Tudi Bluehost ima na tone kupcev, tako da bo verjetno nekaj pritožb. 

Bluehost je častno omenil v našem najhitrejšem spletnem mestu za primerjavo. Preverite to objavo, če potrebujete največjo hitrost spletnega mesta.

Ocena: 3,0 

Skupno gostovanje ima običajno težave s hitrostnimi vprašanji, ki temeljijo zgolj na nižjih stroških gostovanja. HostGator je glede hitrosti trdno na sredini. Ko iščete Twitter, ne vidite toliko pritožb kot drugi deljeni gostitelji, kot je Bluehost, kar je dober anekdotičen znak.

Če iščete hitrejši izdelek HostGator, si oglejte HostGator Cloud gostovanje. Če želite še hitrejše deljeno gostovanje, ki ne bo zlomilo banke, vsekakor priporočamo A2 gostovanje ali SiteGround. S temi boste veliko bolj srečni.

Lastnosti

Ocena: 3.5

Bluehost ima vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete za začetek, in zelo dostopen način za začetek blogerjev. Vključujejo brezplačen SSL iz Let’s Encrypt, ki je obvezen, pa tudi neomejeno pasovno širino.

Če pa primerjate z drugimi podjetji, kot sta SiteGround in A2 gostovanje, Bluehostu primanjkuje nekaj dodatnih funkcij, ki so zelo koristne. Ena pritožba je dejstvo, da morate plačati za migracije, kar je moteče.

Prav tako morate nadgraditi nekatere dražje načrte v skupni rabi, kot sta Choice Plus in Pro, da dobite varnostne kopije spletnega mesta – ki so ključne za vsako spletno mesto.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 4,0

HostGator je pogosto primerljiv z Bluehostom zaradi svojih cen in funkcij, na splošno pa je HostGator tu zmaga..

Med obema podjetjema je bil HostGator zgrajen za bolj profesionalne uporabnike. In če primerjate HostGator s katero koli drugo družbo za deljeno gostovanje, morate to upoštevati.

Všeč nam je dejstvo, da so vključene migracije, imajo namestitve z enim klikom, so na cPanelu in nudijo 99,9-odstotno garancijo za uptime. Še vedno so nam všeč drugi gostitelji, kot je SiteGround, za boljše funkcije, toda HostGator ima vse, kar morate začeti.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map