DreamHost vs GoDaddy 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

DreamHost in GoDaddy: dva uber priljubljena gostitelja z milijoni strank. DreamHost ima zelo zveste stranke in nudi veliko vrednost za pošteno ceno. GoDaddy ima 24-urno telefonsko podporo in promocijsko ponudbo za gostovanje v vrednosti 1 USD na mesec, kar je težko premagati. S čim bi šli?

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


DreamHost je še ena od teh velikih, poceni gostovalnih podjetij, ki jih je za vedno ostalo. Ustanovljeni leta 1996 imajo nekaj zadovoljnih strank, ki so močne 20 let. Če iščete poceni gostovanje na množičnem trgu, je DreamHost eden najboljših.

3.9

Recenzent

3.8

Uporabniki 

VS

GoDaddy ne potrebuje predstavitve – verjetno je najbolj priznani ponudnik gostiteljev in domen na svetu. Kot rečeno, nekako je podobno kot McDonald’s gostovanje – poceni, množično tržišče, vendar ne izjemno dobro. V primerjavi s katerim koli drugim gostiteljem drugi gostitelj običajno zmaga. Če ste zvesti domnevni uporabnik GoDaddyja, se je vredno držati z njimi pri majhnih projektih in izjemni telefonski podpori.

3.4

Recenzent

4.1

Uporabniki (26 glasov)

Cenitev

Ocena: 4.5

DreamHost je bil včasih dražji od drugih skupnih gostiteljev, zdaj pa so tam takoj z najcenejšimi. Z letnim deljenim načrtom gostovanja lahko vstopite na vrata za vsega 2,59 USD na mesec. Če ne želite obveze, lahko mesečno poberete le 4,95 USD na mesec. Najboljši del? DreamHost vam ne poviša cene po začetnem obdobju – poceni in pošteni so po vsem.

SharedDreamPressVPS Business
Letna cena2,59 USD / mesečno16,95 USD / mesečno27,50 USD / mesečno
Mesečna cena4,95 USD / mesec19,95 USD / mesečno30,00 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiVmesna mesta WordPressRastoča mala podjetja

Ogled cen

Ocena: 5,0

Cene GoDaddyja so zelo nizke in odlične za začetnike. Z promocijami, ki ponujajo ekonomično gostovanje za samo 1 dolar na mesec, je gostovanje praktično brezplačno. Vendar je treba paziti na obnovitvene stopnje. Po izteku prvega obdobja gospodarstvo z gostovanjem poskoči na 8,99 USD na mesec, zato bodite pozorni na zaklepanje.

EconomyDeluxeUltimate
Prodajna cena1,00 USD / mesečno7,99 USD / mesečno12,99 USD / mesečno
Normalna cena8,99 USD / mesečno11,99 USD / mesečno16,99 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiMalo podjetjeSpletna mesta z visokim prometom

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 4.5

Ko gre za vrednost, je DreamHost eden najboljših. Nizke cene v kombinaciji s koristnimi funkcijami in izjemno velikodušno 97-dnevno garancijo vračila denarja so dobit za mala podjetja.

Poleg tega nudijo neomejeno pasovno širino, brezplačna imena domen, brezplačne SSL certifikate in vam povrnejo potop v nadur. Resnično zagotavljajo enega največjih razpoložljivih sporazumov o storitvah.

V primerjavi z Bluehostom in HostGatorjem je DreamHost močan. Edini gostitelj z boljšo vrednostjo je lahko SiteGround.

Ocena: 4,0

Vrednost GoDaddy je precej dobra za tisto, kar dobite. Plačujete diskontirane cene za gostitelja množičnega trga. Na primer, z ekonomskim načrtom (ki je zdaj naprodaj za 1 dolar na mesec) je 1 spletno mesto, nesmerna pasovna širina in 100 GB prostora za shranjevanje ter brezplačna domena. Tudi ko cena poskoči do polne cene 8,99 USD / mesečno, je to še vedno spodobna vrednost. Ker je rečeno, priporočamo, da se odpravite Deluxe, saj dobite neomejeno spletno mesto in shranjevanje (v okviru razloga).

Vsi načrti vključujejo podporo 24/7, kar je nujno, pa tudi varnostni nadzor in zaščito DDoS.

Dve veliki težavi s temi GoDaddy skupnimi načrti gostovanja: brez brezplačnega SSL certifikata, ki postaja industrijski standard, in omejitev 1 GB za baze podatkov. Če uporabljate WordPress in imate nekaj kakovostnih fotografij, lahko hitro omejite to omejitev baze podatkov. Zaradi teh dveh razlogov GoDaddy pripisujemo popolno točko.

Pomoč strankam

Ocena: 3.5

Področje, za katero DreamHost preprosto ni popolna, je podpora strankam. Podpora je na voljo prek e-pošte in klepeta v živo, lahko pa zahtevate povratni klic. Hmm, nekakšna glava. Nimajo podpore 24/7/365, ki jo ima večina gostujočih podjetij.

Poleg tega, tudi ko ste na spletnem mestu kot potencialna stranka, vam bodo rekli, da se vrnete v delovnem času. Resničnost je, da je podpora gostovanju 24 -7 delovna naloga – in DreamHost se ne zaleže.

Več podrobnosti

Ocena: 4,0

GoDaddy se ponaša s svojo telefonsko podporo 24/7, kar je popolnoma smiselno za njihovo bazo strank. Eno izmed slabih točk je bilo dejstvo, da je bil telefon edini način, da se do njih obrnete. Odtlej so to spremenili in zdaj ponujajo podporo za klepet, ki jo imajo mnogi internetni norci najraje.

Telefonska podpora je ponavadi bolj kakovostna, saj se lahko kosajo in hitreje odgovori na vaša vprašanja. Hitro sem našel, da se podpora za klepete poveže, vendar morate preskočiti nekaj obročkov, vključno z vnosom PIN številke in čakati na njihov odziv. Kakovost podpore je ponavadi hitri odzivi, za razliko od SiteGround, kjer nudijo celovite rešitve. Na splošno dobra podpora, ni pa popolna. 

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 4,0

Poročila po spletni oddaji DreamHost uptime dokaj močna – od 99,99% do 100%.

Najboljši del? Njihova 100-odstotna garancija za produktivnost Če iz katerega koli razloga vaše spletno mesto ni, bo vaš račun nakazal po en dan brezplačnega gostovanja za vsako uro, ko je padel.

Dobra stvar je, da je bilo njuno podaljšanje v preteklem letu v povprečju približno 99,98% – zato ne pričakujte, da bi bilo treba v ta kredit vplačati.

Ocena: 3.5

Podaljšanje GoDaddyja je dokaj dobro, pogosto pri 99,95% ali več. Mnenja uporabnikov po spletu so različna, vendar običajno čas nadomeščanja / izpadov ni glavni problem.

GoDaddy ima a garancija za uptime strežnika (opozorilo – pravni žargon!) – vendar zajema le 99,90% (tam manjka .09) – kar pomeni, da lahko gostovanje traja 43 minut mesečno in menijo, da je to normalno. Predstavljajte si, da vaše spletno mesto v ključnem obdobju nakupovanja ostane skoraj eno uro! Poleg tega vam GoDaddy samo daje 5% posojila nazaj – kar je lahko le peni. Menimo, da bi morali imeti višje standarde in posojati polni mesec.

Hitrost

Ocena: 4,0

DreamHost ima odlična poročila o hitrosti in se solidno uvršča med 25% gostiteljev kar zadeva čas nalaganja. Na to se ne osredotočajo kot na glavno lastnost, vendar kupcev ne opazite veliko.

V svojem načrtu DreamPress so optimizirali svoje baze podatkov samo za WordPress in uvedli Memcache. Tako imajo zagotovo hitrost v mislih. Bodite prepričani, da klepetate z njihovo podporo, če vas to zelo skrbi.

Ocena: 3.5

GoDaddy pade na sredino paketa, kar zadeva testiranje hitrosti. Poskušajo vas prodati do načrta Ultimate, da bi dobili večjo zmogljivost in hitrost obdelave, kar me zmoti. Tudi gospodarski načrti potrebujejo hitrost!

Na Twitter GoDaddy resda dobiva zajeten znesek pritožb, a pošteno sem pričakoval več od gostitelja tega priljubljenega.

GoDaddy ni sestavil seznama našega najhitrejšega spletnega gostovanja. Preverite to objavo, če želite iti z zmagovalcem.

Lastnosti

Ocena: 4,0

DreamHost ponuja za najboljše funte vsakega poceni gostiteljskega podjetja. Njihov najcenejši skupni načrt vključuje brezplačno domeno, neomejeno pasovno širino, vnaprej nameščeno WordPress in brezplačno SSL potrdilo. Njihov DreamPress WordPress gostovanje je močna ponudba vrednosti za celovit WordPress gostovanje, ki lahko na neki ravni tekmuje z WP Engine in Kinsta.

Ne boste dobili brezplačnih selitev in manjka vam 24-urna telefonska podpora, ki jo ponujajo drugi gostitelji, zato jim moramo določiti točko. Na splošno – odličen gostitelj, odlične lastnosti.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 3.5

Ni velik oboževalec funkcij GoDaddyja na osnovnih načrtih. Te dni večina ljudi začenja svoja spletna mesta na WordPressu, medtem ko ima GoDaddy gostovanje v WordPressu, znova morate nadgraditi, da na primer prikažete WordPress. V GoDaddy-jevih gospodarskih načrtih ne dobite brezplačnega SSL-ja, ne varnostnih kopij in ne migracij.

Medtem ko GoDaddy ima nekaj orodij po meri, ki so jih izdelali, za tako veliko podjetje pričakujem, da bodo ponudili več funkcij kot manjši gostitelj scrappierja, kot je SiteGround -, vendar morajo zaslužiti svoj dobiček. Na splošno so lastnosti v redu, niso odlične.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map