DreamHost vs HostGator 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

DreamHost vs HostGator 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

DreamHost vs HostGator 2020: primerjajte cene, funkcije in še več

Dva grizla veterana v svetu gostovanja: DreamHost in HostGator. DreamHost ostaja neodvisen in ponuja veliko vrednost za pošteno ceno. HostGator ima brezplačne selitve in več ur podpore, tudi z zelo poceni cenami. Na splošno bo blizu – primerjajmo.

CENITEV  |  VREDNOSTPODPORA  |  UPTIME  |  HITROST  |  LASTNOSTI  |  ZAKLJUČEK  


DreamHost je še ena od teh velikih, poceni gostovalnih podjetij, ki jih je za vedno ostalo. Ustanovljeni leta 1996 imajo nekaj zadovoljnih strank, ki so močne 20 let. Če iščete poceni gostovanje na množičnem trgu, je DreamHost eden najboljših.

3.9

Recenzent

3.8

Uporabniki 

VS

HostGator je z več kot milijonom gostilnih spletnih mest behemoth. HostGator je odličen začetni gostitelj za tiste, ki iščejo poceni gostovanje z nekaj številnimi naprednimi funkcijami.

3.8

Recenzent

4.2

Uporabniki (11 glasov)

Cenitev

Ocena: 4.5

DreamHost je bil včasih dražji od drugih skupnih gostiteljev, zdaj pa so tam takoj z najcenejšimi. Z letnim deljenim načrtom gostovanja lahko vstopite na vrata za vsega 2,59 USD na mesec. Če ne želite obveze, lahko mesečno poberete le 4,95 USD na mesec. Najboljši del? DreamHost vam ne poviša cene po začetnem obdobju – poceni in pošteni so po vsem.

SharedDreamPressVPS Business
Letna cena2,59 USD / mesečno16,95 USD / mesečno27,50 USD / mesečno
Mesečna cena4,95 USD / mesec19,95 USD / mesečno30,00 USD / mesečno
Najboljše zaZačetnikiVmesna mesta WordPressRastoča mala podjetja

Ogled cen

Ocena: 4.5

HostGator ima veliko izbiro načrtov, vse od skupnega gostovanja po ugodnih smetih do visokega cenovnega gostovanja VPS. HostGator je zelo agresiven pri svojih cenah, saj daje ogromne popuste, saj želijo pridobiti tržni delež. Njihova ambicija je vaša korist:

SharedWordPressVPS
Prodajna cena2,75 USD / mesečno5,95 USD / mesec29,95 USD / mesečno
Normalna cena10,95 USD / mesec14,95 USD / mesečno89,95 USD / mesec
Najboljše zaZačetnikiWordPress spletna mestaRastišča

Ogled cen

Vrednost

Ocena: 4.5

Ko gre za vrednost, je DreamHost eden najboljših. Nizke cene v kombinaciji s koristnimi funkcijami in izjemno velikodušno 97-dnevno garancijo vračila denarja so dobit za mala podjetja.

Poleg tega nudijo neomejeno pasovno širino, brezplačna imena domen, brezplačne SSL certifikate in vam povrnejo potop v nadur. Resnično zagotavljajo enega največjih razpoložljivih sporazumov o storitvah.

V primerjavi z Bluehostom in HostGatorjem je DreamHost močan. Edini gostitelj z boljšo vrednostjo je lahko SiteGround.

Ocena: 4.5

HostGator ponuja neverjetno vrednost za svoje cene. Resnično ni tako močan kot SiteGround, ki je splošni favorit, vendar vam bo HostGator prišel v vrata zelo cenovno.

Na splošno ima zelo veliko vrednost, ker za tisto, kar plačujete, dobite na vrsto funkcij, kot so brezplačne selitve, nesmerna pasovna širina in podpora 24/7/365.

Kjer ne vidimo močne vrednosti, je to, če zaračunavajo dodatke, ki jih drugi vključujejo brezplačno, na primer varnostne kopije – ki so ključne za zdravje vašega spletnega mesta. Prav tako želijo doplačati za še boljši čas dela, kar bi po našem mnenju moralo biti osnova za vse načrte, ne glede na to, kako poceni.

Pomoč strankam

Ocena: 3.5

Področje, za katero DreamHost preprosto ni popolna, je podpora strankam. Podpora je na voljo prek e-pošte in klepeta v živo, lahko pa zahtevate povratni klic. Hmm, nekakšna glava. Nimajo podpore 24/7/365, ki jo ima večina gostujočih podjetij.

Poleg tega, tudi ko ste na spletnem mestu kot potencialna stranka, vam bodo rekli, da se vrnete v delovnem času. Resničnost je, da je podpora gostovanju 24 -7 delovna naloga – in DreamHost se ne zaleže.

Več podrobnosti

Ocena: 3

HostGator s svojo podporo preveri vsa polja na površini: 24/7 in 365 dni v letu. S klepetom in po telefonu. Toda stranke pripovedujejo drugačno zgodbo.

Veliko je pritožb zaradi počasnih odzivov, nesposobnega osebja in splošne podstranske podpore. Obstaja ogromno ljudi, ki nimajo pritožb, zato priporočamo, da pred nakupom preizkusite njihovo podporo.

Več podrobnosti

Gostovanje Uptime

Ocena: 4,0

Poročila po spletni oddaji DreamHost uptime dokaj močna – od 99,99% do 100%.

Najboljši del? Njihova 100-odstotna garancija za produktivnost Če iz katerega koli razloga vaše spletno mesto ni, bo vaš račun nakazal po en dan brezplačnega gostovanja za vsako uro, ko je padel.

Dobra stvar je, da je bilo njuno podaljšanje v preteklem letu v povprečju približno 99,98% – zato ne pričakujte, da bi bilo treba v ta kredit vplačati.

Ocena: 4.5

Z več kot 99,5% časa delovanja, odvisno od vira, se s HostGatorjem ne morete veliko pritoževati.

Poleg tega HostGator ponuja brezplačen mesec gostovanja, če pade pod 99,9% garancija.

Položili smo jih za pol točke, ker je prišlo do nekaterih občasnih pritožb uporabnikov, poleg tega pa raje vidimo, da je 99,99% uptime za najboljše ponudnike v razredu.

Hitrost

Ocena: 4,0

DreamHost ima odlična poročila o hitrosti in se solidno uvršča med 25% gostiteljev kar zadeva čas nalaganja. Na to se ne osredotočajo kot na glavno lastnost, vendar kupcev ne opazite veliko.

V svojem načrtu DreamPress so optimizirali svoje baze podatkov samo za WordPress in uvedli Memcache. Tako imajo zagotovo hitrost v mislih. Bodite prepričani, da klepetate z njihovo podporo, če vas to zelo skrbi.

Ocena: 3,0 

Skupno gostovanje ima običajno težave s hitrostnimi vprašanji, ki temeljijo zgolj na nižjih stroških gostovanja. HostGator je glede hitrosti trdno na sredini. Ko iščete Twitter, ne vidite toliko pritožb kot drugi deljeni gostitelji, kot je Bluehost, kar je dober anekdotičen znak.

Če iščete hitrejši izdelek HostGator, si oglejte HostGator Cloud gostovanje. Če želite še hitrejše deljeno gostovanje, ki ne bo zlomilo banke, vsekakor priporočamo A2 gostovanje ali SiteGround. S temi boste veliko bolj srečni.

Lastnosti

Ocena: 4,0

DreamHost ponuja za najboljše funte vsakega poceni gostiteljskega podjetja. Njihov najcenejši skupni načrt vključuje brezplačno domeno, neomejeno pasovno širino, vnaprej nameščeno WordPress in brezplačno SSL potrdilo. Njihov DreamPress WordPress gostovanje je močna ponudba vrednosti za celovit WordPress gostovanje, ki lahko na neki ravni tekmuje z WP Engine in Kinsta.

Ne boste dobili brezplačnih selitev in manjka vam 24-urna telefonska podpora, ki jo ponujajo drugi gostitelji, zato jim moramo določiti točko. Na splošno – odličen gostitelj, odlične lastnosti.

Oglejte si vse funkcije

Ocena: 4,0

HostGator je pogosto primerljiv z Bluehostom zaradi svojih cen in funkcij, na splošno pa je HostGator tu zmaga..

Med obema podjetjema je bil HostGator zgrajen za bolj profesionalne uporabnike. In če primerjate HostGator s katero koli drugo družbo za deljeno gostovanje, morate to upoštevati.

Všeč nam je dejstvo, da so vključene migracije, imajo namestitve z enim klikom, so na cPanelu in nudijo 99,9-odstotno garancijo za uptime. Še vedno so nam všeč drugi gostitelji, kot je SiteGround, za boljše funkcije, toda HostGator ima vse, kar morate začeti.

Oglejte si vse funkcije

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector